Αποστολέας Θέμα: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video  (Αναγνώστηκε 29448 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 01:03 »
 Τα Γιάννενα του Νίκου Αναστόπουλου ήρθε με φιλοδοξίες στο Φάληρο και δικαιώθηκαν. Θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Να διασύρουν τον μεγάλο αντίπαλο και να αναπνεύσουν βαθμολογικά. Γιατί με τον ένα βαθμό πέτυχαν λίγα πράγματα. Θα είναι κρίμα να πέσουν παίρνοντας μαζί τους τις καλές εντυπώσεις.
newsit.gr

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 01:07 »
Είναι παίκτης, είναι δουλειά του παίκτη όταν του ζητήσει ο προπονητής να παίξει είτε 1 είτε 101 λεπτά. Δεν έκανε κανένα κατόρθωμα, ούτε χάρη μου έκανε»

Απομόνωσα τα λόγια του προπονητή  για το Μπουχάν για νας σας δείξω ότι ποτέ ένας προπονητής δεν θα εκφραζόταν με αυτ'ον τον τρόπο για ένα παίκτη...Όταν κύριε Αναστόπουλε σε ξεβρακώνουν για τις πράξεις σου τότε  τραγουδάς αλλιώς....

Και φυσικά να δούμε αν το τον βάλει την επόμενη κυριακή...
Τελικά απ ότι φαίνεται το γήπεδο μας μάλλον είναι πρόβλημα.. μάλλον μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί απο την μια κυριακή στην άλλη να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά!!!!
Σισιτς...παλικάρι δεν θα πάρεις μεταγραφή στο γαύρο... παίξε παλικάρι μου αφου το έχεις το τόπι μην κάνεις λές και παίζεις με την ομάδα που ξεκίνησες την καριέρα σου ..
Μπράβο σε όλους πραγματικά δεν το περίμενα...Μπράβο στον ζαφειρόπουλο που απο την ναφθαλίνη έκανε ένα τόσο καλό παιχνίδι και μπήκε και κρύος ....Για όσους φωνάζουν που δεν έβγαζε τον σικαλία δεν το έβγαζε για να κάνει ζέσταμα στο ημίχρονο ο ζαφειρόπουλος .. μην μπεί κρύος αλλα που να το καταλάβουν τα γαυροδημοσιογραφάκια της νετ....

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 01:12 »
Είμαστε ακόμα σε φοβερά δεινή θέση και με ένα θαύμα σωζόμαστε...
Αλλα ετούτος ο ΠΑΣ δεν αξίζει να πέσει ρε πούστη μου...

Φυσικά και θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με επιπλέον 2 βαθμούς
απο το Καρα-τηγάνι
αλλα θα μπορούσε το σκόρ... να είναι άλλο...

-Κάθε σενάριο είναι θεωρητικό
αρα, ας δεχτούμε υπερήφανα, την σημερινή εμφάνιση του ΠΑΣ...

-Επομένως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
απο το δικαιότατο, πανάξιο και παλικαρίσσιο 2-2...

-Και καλά το γκόλ του Μπουχάν,να το θεωρήσουμε αυτογκόλ.....
Το γκόλ του Κασναφέρη δηλαδή, απο πού και ως πού, αυτογκόλ??? >:(
Τελικά τί είναι αυτογκόλ???

-Γιατί ο Ντάκος δεν είχε το σθένος να αποβάλλει τον Νικοπολίδη???
Μήπως γιατί την επόμενη Κυριακή παίζει ΠΑΟ-ΟΣΦΠ??? >:(

-Ο Αναστό,αναμφισβήτητα έχει αλλάξει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.
Μπορεί να έχει -δυστυχώς- απωλέσει αρκετούς βαθμούς
αλλά αυτούς που πήρε ,τους πήρε με το σπαθί του (+του κυπέλλου).
-Δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθει σήμερα...,
αλλα σήμερα, έκλεισαν πιστεύω, κάποια λαλίστατα στόματα
μετα εκείνο το ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-3 στην Πάτρα..


-Ισως ο (καλοδεχούμενος πριν το ματς) βαθμός αποδειχθεί χρυσάφι....
Επόμενο μάτς με Ατρόμητο λοιπόν...εν αναμονή των άλλων ...

-ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ :mono: :mono: :pashat: :pashat:

υγ--Βρηκα αυτό...
Παράθεση
Το αυτογκόλ μετρά υπέρ του αντιπάλου ανεξάρτητα από την πρόθεση του σκόρερ. Όμως, δεν μπορεί να σημειωθεί αυτογκόλ από εκτέλεση πλάγιου άουτ ούτε κατά την επαναφορά της μπάλας από το άουτ με εκτέλεση ελεύθερου χτυπήματος από τη μικρή περιοχή. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής οφείλει να δώσει κόρνερ υπέρ της αντίπαλης ομάδας.
     Δεν έχει σημασία αν ο παίκτης που σημειώσει αυτογκόλ έχει παραβιάσει κάποιο κανονισμό. Π.χ. αν σημειώσει γκολ με το χέρι ή σπρώξει έναν αντίπαλο. Ο διαιτητής θα μετρήσει το γκολ, θεωρώντας ότι υπάρχει πλεονέκτημα υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Ενώ αν τιμωρήσει την παράβαση και ακυρώσει το γκολ ευνοείται ο παίκτης που υπέπεσε στο σφάλμα.
  Δεν θεωρείται αυτογκόλ, όταν σουτ επιτιθεμένου η μπάλα χτυπάει σε αμυνόμενο ή τον τερματοφύλακα και αλλάζει πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το γκολ χρεώνεται στον επιθετικό, που έκανε το σουτ.
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 01:23 »
Σήμερα περηφάνεια κάτι που είχαμε να νιώσουμε απο καιρό.....Αλλά και πολλά νεύρα για τις χαμένες ευκαιρίες τα τελευταία λεπτά...όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί με 3 βαθμούς ίσως να σωνόμασταν.Αλλά απ το τίποτα και ο 1 καλός είναι.Τί να πω μακάρι να σωθούμε αν και θέλουμε τρελή βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 01:54 »
Είδατε??Δεν ζητάει πολλά ο κόσμος.Προσπάθεια ζητάει και τσαμπουκά σαν και αυτόν που είχατε σήμερα.

Υ.Γ Γιώργο τώρα θέλει πείσμα και προσπάθεια στις προπονήσεις.Ο κόσμος του ΠΑΣ ξέρει τι μπορείς να κάνεις.

Κάτω τα κεφάλια και συνεχίζουμε.Μπράβο σε όλους.

Μ αρέσει που θέλατε και τρίτο γκολ εδώ μέσα...Αν βάζαμε και το τρίτο ακόμα ξύλο θα τρώγαμε.Δυο βαλαμαν και πάλι πάρα τρίχα την γλιτώσαμε.... :P

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 491
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 03:04 »
Παράθεση
«Μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε κάτι. Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να επιλέγουμε παιχνίδια. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας του αγώνα και όλα τα παιδιά ανταπεξήλθαν. Ήταν χρυσός βαθμός και ίσως και βαθμός σωτηρίας, αν ακολουθηθεί από ανάλογα αποτελέσματα. Από αύριο κοιτάμε τον Ατρόμητο. Θα είναι ένας ακόμα τελικός.

Χαθήκαμε στο διάστημα 39' - 45', αλλά μετά τα δώσαμε όλα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται και η τύχη στο ποδόσφαιρο, την οποία μπορούμε να επικαλεστούμε κι εμείς ότι δεν την είχαμε.

Το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν είναι δίκαιο. Δεν μας ενδιαφέρουν από εδώ και πέρα οι εντυπώσεις, αλλά οι βαθμοί για να σώσουμε την ομάδα.

Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το αποτέλεσμα, δεν έχουμε άλλη επιλογή, είναι μετρημένα κουκιά πλέον. Αν δεν κερδίσουμε τον Ατρόμητο θα πέσουμε κατηγορία».

Σε ερώτηση για το τι είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στους παίκτες πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, απάντησε: «Απ' αυτό το ματς έχετε μόνο να κερδίσετε. Και εντυπώσεις και βαθμούς. Εμείς σήμερα κερδίσαμε ένα χρυσό βαθμό, βγάλαμε το πάθος που θέλει ο οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έχω καταλάβει στα 3 χρόνια που είμαι στην ομάδα, ότι ο οπαδός θέλει πάθος».

Για τη δική του εμφάνιση στα τελευταία λεπτά κι αν ήταν μια απάντηση ότι είναι ακόμα εδώ, σημείωσε: «Έδωσα μια απάντηση ότι μπορώ λίγο ακόμα. Την ήθελα αυτήν την εμφάνιση. Έδειξα ότι ακόμα «ζω» γιατί είχα καιρό να φανώ στα γήπεδα και θέλω να αφιερώσω την επιτυχία μας στον αγνό κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που τόσο με αγαπάει και μου το δείχνει και στην οικογένειά μου».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στην ενεργό δράση μετά το καλοκαίρι, έβγαλε την είδηση: «Θα συνεχίσω μόνο εφόσον με θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν πάω σε καμία άλλη ομάδα κι αυτό είναι οριστικό. Δεν θέλω να παίξω αλλού».

http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3714&Itemid=98

Νικόλα, Νικόλα τα @@@@ όλα (στο τηγάνι) ! - τα bolds δικά μου !

Μας χρωστούσε μία τέτοια εμφάνιση από το ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-1 και το ΠΑΣ-Παναιγιάλειος 0-0, που είχε πιάσει τα ΑΠΙΑΣΤΑ !

Παρότι είναι κοντός, έχει απίστευτα ρεφλέξ και αυτό το ένιωσαν κάποιοι στο πετσί τους...

 :mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Μάρ 2010 03:07 από GIWRGAKIS99 »

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 03:34 »
Τους ζουρλαναμε παλι στο tefal...καθε φορα που παμε γηπεδο undercover ευχομαι πραγματικα να μην γινονται τετοια..ψυχοφθορα παιχνιδια...γιατι δε θελει και πολυ να εκτεθεις..

Ετσι λοιπον οταν βγηκε ο γεωπονος να παει στον Μπακα γκαριξε ενας πασολες στην 14 μεσα στον πανικο:ΣΟΥΤ ΡΕ ΣΟΥΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..και εκανα το σταυρο μου που κανεις δεν χαμπαριασε τιποτα..τρελο σκηνικο

Μπραβο στην ομαδα γιατι επιτελους επαιξε με αρχιδια και ενα τεραστιο ευχαριστω στον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ που με δεμενο γονατο νομιζω και χτυπημα στη πλατη απε το δοκαρι(τα γαμημενα μας τσακισαν), εδειξε ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ..

Με τετοιες εμφανισεις ο κοσμος του ΠΑΣ πορωνεται γινεται ΕΝΑ και σας ακολουθει ΠΑΝΤΟΥ..παθος θελουμε να γουσταρουμε κ ας χαναμε

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 126
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 04:06 »
Τον Σικαλιά δεν τον έβγαζε μπας και στο ημίχρονο με τίποτα μαλάξεις μπορούσε να συνεχίσει, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορεί.

Πάντως ο Ζαφειρόπουλος στο Β' σου ενέπνεε μια σιγουριά και μετά τη φάση πόδι - δοκάρι είπα δεν τρώμε άλλο γκολ. Κρατήστε τον και του χρόνου σαν τρίτο και όταν κρεμάσει τα παπούτσια κάντε τον δίδυμο με τον Μαλιαρίτση από επαγγελματική ομάδα μέχρι τσικό να έχουμε τερματοφύλακες για άλλα είκοσι χρόνια.

Καζναφέρη, Ρόβα δεν χορταίνω να σας βλέπω, Μπουχάν με εξέπληξες θετικά γιατί έκανες το καλύτερο παιχνίδι σου.

Μπάκα και Ντιμπαλά είναι μανούλες σε τέτοια ματς (να κρατάνε την μπάλα - να τη σπάνε), αν είχανε και λίγο το γκολ θα είχαμε υπερομάδα.

Έπρεπε σήμερα να είχαμε συνενοηθεί να πάμε να υποδεχτούμε τους παίκτες, όχι μόνο στα άσχημα, αλλά και στις όμορφες στιγμές πρέπει να είμαστε δίπλα τους κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Δεν πειράζει, πάμε την Παρασκευή στην προπόνηση και την Κυριακή στις 19:00 όλοι Ζωσιμάδες για να χάσουν οι φίλοι μας και ο Δώνης από τα αποδυτήρια.

Μπαράτσα έχεις 8 μέρες για να σουλουπώσεις το χόρτο, βάλε γεωπόνους, κηπουρούς, φέρε το Νικοπολίδη, αν χρειαστεί να πάμε να βοηθήσουμε και εμείς.

Παίζουμε με τέσσερις αδιάφορες ομάδες ενώ οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους, αν κάτσουν τα χεινάρια και οι δικοί μας αντίπαλοι τη δούνε λίγο χαλαρά τη δουλειά, είμαστε σωσμένοι.

Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να ξεφύγει η Λειβαδιά και τα βουντού μας να επικεντρωθούν σε Ξάνθη που μάλλον είναι πεσμένη και ειδικά στη Λάρισα (Αντικειμενικά να το δεις έχει καλύτερη ομάδα).

Υ.Γ.1 : Αν αύριο κάνει διπλό ο Εργοτέλης σκίστε όλοι τα ασφαλιστήρια σας και πάμε Διεθνή Ένωση..............

Υ.Γ. 2: Τον Μπακαγιόκο ο σπίκερ τον έλεγε Μαιστόροβιτς, τον Ντιμπαλά Μπακαγιόκο, ο Σπόρ Φμ τον Ζαφειρόπουλο Δημήτρη, ότι να 'ναι γκαζοντενεκέδες.......

Υ.Γ. 3: Ρίξτε μια ατομική βόμβα να τελειώσει το πρωτάθλημα σήμερα, είμαστε πάνω από τη ζώνη έστω και για μια μέρα.............
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Μάρ 2010 04:46 από alcoholic »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 206
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 04:22 »
Αντε μετα απο καιρο σηκωσαμε παλι κεφαλι κ φωναξαμε οτι ειμαστε εδω,οτι υπαρχουμε...κριμα που δεν εκατσε το διπλο θα το θυμομασταν για μια ζωη!φετος ο γαυρος δεν καταφερε να μας κερδισει κ το σημαντικοτερο εχασε καθε ελπιδα για το πρωταθλημα.μακαρι να κοψουμε  πρωταθλημα η κυπελο στον βαζελο κ να το θυμουνται για χρονια!τα παιζουμε ολα για ολα στα τελευταια ματσ κ ο,τι γινει εδω που φτασαμε!
 :pas: :pas:...ευχαριστω την παναγια που με εχει κανει παγουρα... :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 04:53 »
Γκολ - φάσεις από το σαράιτάβλι

Σημείωση PAS-o-media: Σίγουρα δεν υπάρχει παράβαση και στα 2 γκολ του πελάτη;

gayros - PAS 2-2
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 05:49 »
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να σωθούμε, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί δεν στηθήκαμε σε κανέναν... Σευνεχίσουμε δυνατά και ότι βγει!!
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 05:52 »
σημερα κλεισανε στοματα οι παροπλσιμενοι και αδικημενοι φετος ζαφι,καζναφερης και μπουχαν!
μεγαλο μπραβο!!επισης αρχηγος με τα ολα του ο Ντασιος!!
τιμη και δοξα σε βαντερσον και μπουχαν για τις χειρονομιες...
ΜΟΝΟ ΠΑΣ
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 10:53 »
Και ο γνωστος Χιτλερ σχολιαζει

Hitler meta to Olympiakos - Pas Giannena 2-2

Αποσυνδεδεμένος the_pas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 10:55 »
Παράθεση
Την παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης περιμένουν στον Ολυμπιακό μετά την προκλητική συμπεριφορά του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής , ενώ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, κατά την διάρκεια της αλλαγής του έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μιχάλης Ντάκος, προφανώς...κοιτούσε αλλού και δεν το πρόσεξε(;;;)

Τουλάχιστον εκεί στη διοίκηση, κυνηγήστε το θέμα ως ένδειξη σεβασμoύ στον κόσμο του Ολυμπιακού, για να μάθει το κάθε ταγάρι να σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί,αλλά και για να αποφευχθούν φαινόμενα βίας.

Δεν ήθελε και πολύ κάποιοι να τον κάνουν να τρέχει μέχρι τα Γιάννινα. Ο άλλος πηγαίνει το παιδάκι του στο γήπεδο για να δει τον κάθε καμμένο να προκαλεί με αυτό τον τρόπο;;;

Αφού δε μπορείτε εκεί στη διοίκηση να αποτρέψετε να κάνει πάρτυ στο ναό μας ο κάθε άμπαλος πικραμένος, τουλάχιστον κάντε ότι πρέπει για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος "κύριος"...
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/03/blog-post_9729.html

ΤΙ ΛΕΕΙ [HD sound]

Αποσυνδεδεμένος konitsa

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 11:11 »
Αυτό που αποδεικνύεται σε μεγάλο βαθμό τελικά είναι οτι αυτό το χωράφι-αγροτεμάχιο των Ζωσιμάδων είναι καθοριστικός παράγοντας που σήμερα δεν μιλάμε για μια άνετη παραμονή. αλλά ας όψετe  η βλακεία των παραγόντων που δεν έχει ταβάνι

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannina

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 40
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 11:15 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο απο την Κόνιτσα.

Αποσυνδεδεμένος GIANIS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 11:44 »
Μεγαλη εμφανιση απο τους παικτες μας που πατησαν τους γαβρους ταμ ταμ μεσα στο σπιτι τους επειδη ετυχε να ειμαι στο παιχνιδι και να ειμαι ακριβως πανω απο τον παγκο μας να πω δυο πραγματα για τις διαμαρτυριες των γαβρων απο την στιγμη που βαλαμε το πρωτο γκολ και πανηγυρισε ολος ο παγκος μας μετα ειχαν μαζευτει καμια 50 ατομα απο πανω και βριζανε τις μανες των ποδοσφαιριστων μας και πετουσαν διαφορα αντικειμενα χτυπωντας συνεχεια απο πανω τον παγκο μας λες και ειμασταν σε ζουγκλα....αν πρεπει καποιος να κανει καταγγελια αυτος πρεπει να ειναι ο πας κατι ακομα αξιοσημειωτο ο ανστο δεν σηκωθηκε ουτε ενα λεπτο απο τον παγκο μας σε σχεση με αλλα παιχνιδια που επαιζε στην γραμμη...τις οδηγιες μαλιστα στους παιχτες μετεφεραν οι βοηθοι του.Σ Ε ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η 7 εβριζε την πολη μας εν χορω και πετουσαν οτι ειχαν στους παιχτες μας βριζοντας τους χυδαια και σημαδυεοντας τους με λειζερ....στην φαση που βγαινει ο βαντερσον και παει στα αποδυτηρια τον βριζουν χυδαια 4-5 γαβροι και αυτος τους λεει μονο αντε γ........αυτο ειναι ολο και τιποτα αλλο.Μπραβο στα παιδια που παιξανε με ψυχη και τσαμπουκα και σιγουρα πλεον ο πας εχει 9 βαθμους στο τσεπακι και οτι παρει στον ηρακλη η σωτηρια ειναι μια ανασα πλεον.....

Αποσυνδεδεμένος fryman

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 11:48 »
Τεράστια εμφάνιση από Ζαφειρόπουλο και Ρόβα, πολύ καλός και ο Μπουχάν που δεν πρέπει να ξαναβγεί από την ενδεκάδα.
Σίγουρα ο Ντιμπαλά και ο Μπακαγιόκο μπορούν να κρατάνε μπάλα όπως ανέφεραν κάποιοι παραπάνω, αλλά τους επιθετικούς τους θέλεις κυρίως για να βάζουν γκολ και για αυτό θέλει μυαλό! Πόσο μυαλό θέλει για να πέσει ο Ντιμπαλά και να πάρει το πέναλτυ στο '89 αφού έτσι και αλλιώς το τετ α τετ δεν το έχει (ήταν και από γωνία); Πόσο μυαλό θέλει για να κάνει ένα απλό σουτάκι με το κουτουπιέ ο Μπάκας στο '91 μετά το κοντρόλ και να μην πάει να περάσει το Νικοπολίδη; Άμα δεν μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο γκολ (και δεν το πιστεύεις προφανώς αφού δεν το δοκιμάζεις) τι να το κάνω αν κρατάει τη μπάλα και αν πανηγύρισε το γκολ με τον Αστέρα λες και ήταν τελικός Champions League ή λες και σωθήκαμε; Πολύ απλά δεν φτάνουν! Επιτέλους μια εκπληκτική διαιτησία σε αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ με εξαίρεση τη μη αποβολή Νικοπολίδη που μπορεί να μην είναι τελευταίος παίχτης αλλά πάει με πρόθεση μόνο πάνω στον Μπάκα. Σε άλλες εποχές πάντως όχι μόνο το δεύτερο, αλλά ακόμα και το πρώτο off-side γκολ του Ολυμπιακού θα μέτραγε!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:08 »
Μεγαλη εμφανιση απο την ομαδα μας και πολυ παθος χτες .
Μακαρι να τα βλεπαμε αυτα σε ολους τους αγωνες ,θα ειχαμε σωθει απο καιρό.

Για το ματς
Ο Λουα λουα παιρνει την μπαλα εμφανως με το χερι στο 2-1.
Θυμιζω τις κιτρινες του Ντιμπαλα και του Σαιτα για περιπου τον ιδιο λογο(πλατη πιο πολυ, παρα χερι), στο ματς με τον Αρη εκτος (για να εχουμε την αισθηση της ισονομίας).
Η αμυνα ηταν για πολλά. Ειδικά στα στημένα στο β, σε επιανε συγκυο...
Σιγουρα ο Μαιστο δεν κανει για πισω, αν και τα περισσότερα τα εκανε ο Κωτσιος (λαθη και στα δυο γκόλ).
Ο μπακα απαραδεκτος που δεν σουταρε στο τερμα στο 90. Ο ντιμπαλα ξανααπεδειξε οτι απλα δεν εχει σχεση με το γκόλ.
Η αποκτηση τους το καλοκαιρι αποδεικνυεται  τραγικό λαθος. Το χρεωνω στον προπονηταρα Οτσαλαν.
Οι γαυροι ανυπαρκτοι, σκια της περυσινης ομάδας.

Οι αλλαγές του κοουτς εως ακαταλαβιστικες για να μην πω τιποτα περισσότερο. (Τον κασναφέρη εξω, αφου εχει πετυχει το γκόλ και παιζει με φτερά στα πόδια?)

Τελος παντων αρχιζω να πιστευω οτι θα συνομωτισει το συμπαν να σωθουμε φετος. Δεν μας αξιζει η Β ρε γαμώτο. :mono:

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:20 »
Εγώ το ματσάκι το είδα απ' τη Λάρσα οπου βρίσκομαι για weekend και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά να το παρακολουθείς με φίλους Λαρσαίους. Βέβαια η πόλη της Θεσσαλίας έχει αποδειχθεί γούρικη για τα ματς με τον γαύρο αφού και το ματς του κυπέλλου τότε εδώ το είχα δει. Επίσης επειδή είμαι λιγάκι κατσικοπόδαρος σκέφτομαι να παρευρεθώ και στο Αλκαζάρ να παρακολουθήσω το ματς τς ΑΕΛ με τον Τέλη και (10 Ε είσοδο έχει βάλει ο Πηλαδάκης και σε κάποιες θύρες μπαίνουν με ένα εισιτήριο δύο άτομα, το ακούτε εσείς στην διοίκηση;;;;) και να δείτε οτι η ΑΕΛ θα στραβοπατήσει σήμερα.

Κατα τ' άλλα Ζαφειρόπουλος Μου Βου Που και συνεχίζουμε το δύσκολο έργο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Προσοχή στο ματς με τον Δώνη. Σούταρε ρε Μπάκα, αφού ο κηπουρός είναι έξω. Τι την θες την τρίπλα;;;  Εγώ τον προτιμώ πάντως απο Σαϊτιώτη και Κοντογουλίδη στην κατάσταση που είναι οι δυο τους σήμερα.

 :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:28 »
Kόντρα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, στην UEFA και σε κάθε λογική.    :P
ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΜΕ.

YouTube - Broadcast Yourself.

Αποσυνδεδεμένος batigoal9

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 55
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:49 »
Αυτό που αποδεικνύεται σε μεγάλο βαθμό τελικά είναι οτι αυτό το χωράφι-αγροτεμάχιο των Ζωσιμάδων είναι καθοριστικός παράγοντας που σήμερα δεν μιλάμε για μια άνετη παραμονή. αλλά ας όψετe  η βλακεία των παραγόντων που δεν έχει ταβάνι

Αυτο ειναι που με νευριαζει ρε πουστη. Ασχετα απο ελλειψεις σε ροστερ με ενα καλο γηπεδο θα μπορουσες να σωθεις και με Μπακαγιοκο ακομα  :P.
Ενα διπλο στον Ηρακλη αν μπορουν αλλα με αδιαφορη διοικηση δεν βλεπω μελλον στην ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 67
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:50 »
ΒΑΛΤΟ ΡΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟΟΟΟΟΟ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΣΣ!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!! 
ο κωτσιος ειναι εν δυναμη απειλη για την αμυνα μας τι να πω .
ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ

Αποσυνδεδεμένος maletsko

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 173
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:52 »
  Ο DAVELIS αναφέρει ότι: Οι αλλαγές του κοουτς εως ακαταλαβιστικες για να μην πω τιποτα περισσότερο. (Τον κασναφέρη εξω, αφου εχει πετυχει το γκόλ και παιζει με φτερά στα πόδια?)

Αγαπητέ DAVELI κανένας που σκέπτεται λογικά δε μπορεί να εξηγήσει φέτος ορισμένα φαινόμενα  και πράξεις  με το σημερινό προπονητή. Προσθέτω τα αρνητικά σχόλια για τον Μπουχάν και γενικότερα την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του μεγάλου προπονηταρά απέναντι σε ορισμένους παίκτες.

Ας σταματήσουν μερικοί να πιπιλίζουν εδώ μέσα ότι φταίει το γήπεδο και δεν αποδίδουν οι παίκτες και ο προπονηταράς έστησε την ομάδα κτλ. Κύριοι τα αποτελέσματα ήρθαν από την αγωνιστικότητα και το πάθος εκείνων των παικτών που δεν ανήκουν σε κλίκες.
Στο βούρκο έπαιζαν  οι ίδιο παίκτες και κέρδισαν 4-0 τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια παιδιά έπαιξαν και στον Ατρόμητο και κέρδισαν 1-0
Τα ίδια παιδιά έπαιξαν στο Καραϊσκάκη.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΌΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΑΙΖΕΙ  Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΊΤΙΩΤΗ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ;

Ο κολλημένος θέλοντας να συμβιβάσει καταστάσεις σύρετε μια από εδώ και μια από εκεί...
Ενάντια σε αυτές τις καταστάσεις οι χθεσινοί απέδειξαν πολλά....

Προβλέπω μεθαύριο αλλαγές γιατί σε μερικούς δεν άρεσε αυτή  η αγωνιστικότητα που έδειξε η ομάδα και πιθανόν θα δείτε μέσα Σαϊτιώτη, Μενδρινό Μιχαλόπουλο Βάντερσον  και έξω οι "άλλοι" οι στιγματισμένοι.

Αποσυνδεδεμένος pagurasnow

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 34
    • Προφίλ
Απ: ΟΣΦΠ - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2, σχόλια, φωτό, video
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 12:55 »
Επαυξάνω τα ανωτέρω:
-Φοβερό χ, μεγάλη χαρά!
-Μεγάλο Β ημίχρονο από Ζαφειρόπουλο
-Μεγάλο Α ημίχρονο από Σίσιτς (κυρίως όσο έπαιξε δεξιά)
-Μια χαρά κατ' εμέ ο Μπάκα (και τα 2 γκολ από πάσα του στον κενό χώρο και μάλιστα στο πρώτο με τακουνάκι)
-Πολύ καλοί Μπουχάν, Ρόβας, Κάσνα, Στάθης, Σικαλιάς...
-Ντιμπαλά κρίμα, έπρεπε Άρας και Κοντογκολίδης μετά το 80.
-για τον Κώτσιο δε θέλω να πώ τίποτα απλά να το εμψυχώσουμε το παιδί γιατί αν η απόδοσή του οφείλεται σε έλλειψη πίστης και ψυχολογίας είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε!
-Αναστό πολύ καλό κουτσάρισμα

Μακάρι σήμερα 2πλό ο Εργοτέλης (και η λάρισα να σκιστεί τελευταία αγωνιστική με λιβαδειά και ο Εργοτέλης να μην καίγεται με εμάς), Νίκη Άρη (να τελειώνει ο ΠΑΟ), 1 ή πολύ καλύτερα Χ στη λιβαδειά
Επίσης άποψή μου είναι οτι καλύτερα που δεν κερδίσαμε στο Καραισκάκη, γιατί ο Πας μετά από πολύ μεγάλες νίκες γκελάρει χοντρά (βλ. ΠΑΟΚ φέτος) και θέλουμε πάση θυσία νίκη με "αδιάφορο" (δεν είναι ομάδα ο Ατρόμητος που θα κάτσει)  Ατρόμητο.
Πάμε δυνατά για τη συνέχεια με πίστη οι παίκτες οτι όλα γίνονται! Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι θα σωθούμε! Αν έρθει χ σήμερα στη Λιβαδειά και χάσει ο ΠΑΟΚ 32 βαθμοί αρκούν και ο ΠΑΟ δεν μπορεί στην τελευταία αγωνιστική, θα μας ευχαριστήσει που σκίσαμε τον αιώνιο αντίπαλό του (επίσης γιατί να μην θέλει να έχει εμάς του χρόνου αντί για Ξάνθη πχ??)!