Και θα συνεχίσω τα ραπίσματα στους εχθρούς του ΠΑΣ, αλλά και στους ανασφαλείς πασολέδες που βλέπουν τον πάνθρακα σαν παράρτημα, αλλά και στους εφησυχασμενους πασολέδες που έχουν σίγουρο το διπλό μεθαύριο.
Προιστορία με Πάνθρακα:Στα Γιάννενα...
05/06...1-0 (Γ)
06/07...1-0 (Β)
07/08...1-0 (Β)
09/10...2-0 (Α)
10/11...2-1 (Β) (Σιαλμάς 4', Ανδράλας 90' το 2-1)
12/13...0-0
5 νίκες-1 ισοπαλιες-0 ήττες
Στην Κομοτηνή...
2005/06.....1-1.....(Γ).....(Kοντογουλίδης)
2006/07.....1-1.....(Β).....(Γήτας)
2007/08.....0-2.....(Β).....(Κοντογουλίδης,Σολάκης)
2009/10.....1-2.....(A).....(31' Τζανης, 62' Τζάνης)
2010/11.....0-2.....(Β).....(6' Κωτσιος, 55' Μπακαγιόκο)
2012/13.....0-3.....(Α).....(9' Ίλιτς, 45' Τσουκαλάς, 73' Κοροβέσης)
4 νίκες - 2 ισοπαλιες - 0 ήττες
- Ο Χριστοβασίλης που υποτίθεται οτι σηκώνει το τηλέφωνο και καθαρίζει το ματς με τον πάνθρακα ήρθε το 2008. Άρα διαγράψτε τις 3 πρώτες γραμμές στην προιστορία. Άρα είμαστε αήττητοι
3 χρονιές που "στήνουμε" τα ματς με τον πάνθρακα. Σιγά το μεγάλο διάστημα τα 3 χρόνια για να χαρακτηριστεί παράρτημα ο πάνθραξ. 3 χρόνια χωρίς ήττα δε λέει τίποτα. Έχει συμβεί 100άδες φορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ η Κέρκυρα είχε 30 χρόνια να μας κερδίσει, τι να πει κι αυτή.
- Πάρτε ένα-ένα τα ματς. Πλασματικό το 0-3 πέρσι, από στραβοκλωτσιές τα γκολ. Στη Β εθνική έβαλε γκολ ο Αντραλας στο 90 και πήραμε τη νίκη. Εγώ ξέρω οτι με τα παραρτήματα παίρνεις το ματς από το 20' λεπτό, δεν περιμένεις το 90 να το παρεις.
- Τη σεζόν 09-10 ο πάνθρακας βγήκε τελευταίος, ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθληματος και έπεσε απ τον Οκτώβριο. Και καλά μας έδωσε το ματς. Εδώ είχε 40 ήττες σε 30 ματς στο πρωτάθλημα και εμάς μας το χάρισε. Ναι, okay, θα μας έριχνε 5 γκολ αλλά έχε χάρη που τον έχουμε παράρτημα....
- Ναι, σπουδαίο ματς (υποτίθεται πως) μας έδωσε ο πάνθρακας τη σεζόν 09-10. Στα μέσα της χρονιάς, εκεί που δεν κρίνεται τίποτα. Και πέσαμε κιόλας, άρα δεν μπορεί να πει κανείς οτι βοηθηθήκαμε από στημένο ματς. Και δε βοηθηθήκαμε και βγάζουμε το όνομα μόνοι μας.
- Είσαι σοβαρό παράρτημα? Δώσε ρε πούστη το περσινό να εξασφαλίσουμε 5άδα. Από τα 6 ματς των 3 ετών Χριστοβασίλη που έχει παράρτημα τον πάνθρακα ένα ματς ήταν το πιο κρίσιμο σε κομβικό σημείο πρωταθλήματος. Ενα γαμημένο ματς. Το περσινό. Αλλά... δεν το έδωσε ο πάνθρακας. Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σε όλο το πρωτάθλημα και παραλίγο να φύγει με το διπλό.
-
Από ότι ξεύρω την πούλησε την ομάδα ο Σαββίδης (ετσι νομίζω λεγόταν)
Ο νυν πρόεδρος λέγεται Τζελέπης.
Αφού άλλαξε ο υποτιθέμενος υπάλληλος του ΧΒ που του χαρίζει τα ματς, γιατί το συζητάμε ακόμα? Ακόμα και να παραδεχτούμε οτι μας χάριζε τα ματς απλόχερα ο πρώην, τι γίνεται με τον νυν? Εϊναι κι αυτός "δικός μας"?
Κάπως δε μου καθεται καλά..