Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
8 (28.6%)
0-1
1 (3.6%)
1-2
8 (28.6%)
0-0
0 (0%)
1-1
5 (17.9%)
2-2
0 (0%)
2-0
0 (0%)
2-1
0 (0%)
1-0
1 (3.6%)
άλλο ?
5 (17.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 28

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 07 Δεκ 2013 20:36

Αποστολέας Θέμα: Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 21922 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 10:35 »
Παλι τα ιδια θα έχουμε.
Από 3,50 το διπλό εξω, είναι στο 2,62!!!! και είμαστε πλέον φαβορί, (Πρώτη φορά σε αγώνα εκτός εδρας), ενώ κι ο ΟΠΑΠ το πήγε στο 2,70 -2,75.

Επειδή όμως τα ποντάκια μετράνε, διπλό και να πανε να μαμηθουν ολοι.
Αλλωστε στα άλλα "χειραγωγημένα", που κατηγορούν εμάς, ζημιωμένοι βγήκαμε!!!!!  :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 13:47 »
Παράθεση
Προγνωστικά Στοιχήματος
Panthrakikos - PAS Giannina
http://www.infobeto.com/prognostika-stoiximatos-podosfero-greece-football-bets/panthrakikos-pas-giannina

Aφού ρίξαμε το 1ο bet του μήνα, πάω και σε ένα για το Σ/Κ...από την Suuuper League.

Tα τελευταία χρόνια έχω αφήσει στην άκρη το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αν και θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο κοντά σε αυτό, έτσι όπως κινούνται τα ματς είναι δύσκολο έως αδύνατο να κινηθεί κανείς με λογική στα bets του.

Πως μπορείς να σχολιάσεις τον άσσο του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο που από 2,1 κόντεψε να φτάσει στο "0". Και πως όταν την επόμενη αγωνιστική, έρχεται η Βέροια των 8 γκολ σε 13 αγωνιστικές και των 2 γκολ (σε 1 ματς) στα τελευταία 8 ματς της να σου νικάει μετά από 10 αγωνιστικές σκοράροντας 4 γκολ, και μάλιστα με ανατροπή. Όλα αυτά με έναν άσσο που από 2,1 αρχική έφτασε στο 1,7 μπορεί και πιο κάτω. Πως εξηγεί κανείς το το ότι ο ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ είχε 1,8 το 2πλό του και στο 75' και ενώ το σκορ ήταν 0-0, το 2πλό είχε 1,5? κ.τ.λ.

Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά έχουν κάνει το ενδιαφέρον του φιλάθλου να μειώνεται συνεχώς, να υπάρχει μια περιρρέουσα ιδέα πως όλα κινούνται υπό νήματα κάποιων ολίγων και πως η αξιοκρατία είναι μια λέξη σαφώς ξεπερασμένη. Και λέω αξιοκρατία και εννοώ τη λογική των αντίστοιχων μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, χωρίς να είναι και εκεί όλα αγγελικά πλασμένα βέβαια.

Έτσι αν και έχω πάψει να ασχολούμαι ενεργά με τη Super League, που και που ρίχνω κανά bet έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. Βέβαια πάντα ξέροντας πως να πέσεις στη λούμπα είναι ιδιαίτερα πιθανό. Φέτος έχω ρίξει 6-7 στοιχήματα και το ρεκόρ είναι σαφώς αρνητικό αλλά σίγουρα θα ήταν θετικό αν δεν έμπαινε το γκολ του Μήτρογλου στο 90'. Anyway αφήνω το παρελθόν και μπαίνω στο ψητό.

Αν κάτσω και αναλύσω το ματς καθαρά αγωνιστικά (φόρμα, απουσίες, επιδόσεις εντός-εκτός), δε θα βγάλω άκρη και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να μπω σε πονηρές σκέψεις, χωρίς να προεξοφλώ πως αυτό θα βγει και σε κέρδος στο τέλος.

Όμως αυτό το ματς το περιμένω εδώ και μερικές αγωνιστικές και αν τελικά δε το ρίξω θα ξέρω πως θα με πονέσει περισσότερο από το να το χάσω και ας προσπάθησα.

Τα αγωνιστικά λοιπόν που δε παίζουν προσωπικά κανένα ρόλο για την επιλογή του συγκεκριμένου bet είναι τα εξής. Οι 2 ομάδες κινούνται φέτος σε ρηχά νερά και αν για τον Πανθρακικό αυτό πιθανόν να είναι και το δεδομένο, ο ΠΑΣ με τη περσινή του παρουσία δεν έχει δικαιώσει τις φιλοδοξίες των οπαδών του. Εκτός φέτος συνεχίζει στις προ 2ετίας επιδόσεις του με 0-2-4 και με τραγικές εμφανίσεις ενώ αντίθετα εντός έδρας είναι αρκετά καλύτερος, αλλά η δυναμική του είναι για πιο ψηλα αφού σε σχέση με τη περσινή ομάδα δεν έχει μεγάλες αλλαγές ενώ με τη προσθήκη πλέον ενός καταξιωμένου προπονητή τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Από την άλλη ο Πανθρακικός με παρόμοιο ρεκόρ γκολ στα εντός του σε σχέση με τα εκτός του ΠΑΣ, έχει καταφέρει να έχει 2-2-2 και δείχνει σε όλα τα ματς πως είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Με τα παραπάνω το σκεπτικό πάει προς το Χ1, αλλά εγώ θα ποντάρω σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Να πω εκ των προτέρων πως περίμενα τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών για να ρυθμίσω το ποντάρισμά μου, αλλά αν και αυτά του ΠΑΣ ήρθαν λουκούμι, με χάλασε το Χ στον Άρη για τον Πανθρακικό που αν και προηγήθηκε 2 φορές δε κατάφερε να πάρει το 3ποντο, που θα με έκανε ακόμα πιο ζεστό.

Ο ΠΑΣ λοιπόν από το 2008,2009 έχει νέο πρόεδρο, το Χριστοβασίλη. O ΠΑΣ επίσης αν και είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες με τόσο κόσμο και φανατικό μάλιστα ήταν πάντα κλασσικό ασανσέρ μεταξύ 1ης και 2ης Εθνικής. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πάντως πολύ πιο σταθερός ενώ εκμεταλλευόμενος πέρυσι και την ανυπαρξία των μεγάλων ομάδων έκανε τη καλύτερη παρουσία του στην 1η Εθνική τερματίζοντας 5ος.

H μεγάλη διαφορά πάντως της ομάδος είναι πως ενώ μέχρι το 2009 κανείς δεν είχε αναφέρει τον ΠΑΣ σε "περίεργα" ματς, από τότε και μετά το όνομά του όλο και περισσότερο ακούγεται σε τέτοια. Χωρίς να θέλω να κάνω κάποιον ιδιαίτερο υπαινιγμό,αφού χωρίς αποδείξεις κανείς δεν είναι κατακριτέος,  ο Χριστοβασιλης είναι ένας από τους προέδρους ομάδων που βρίσκεται στα δικαστήρια για την γνωστή υπόθεση, ενώ μερικά ματς του ΠΑΣ κρίθηκαν ως ύποπτα από την UEFA.

Ένα από αυτά λοιπόν ήταν και το Πανθρακικός-ΠΑΣ πριν 2-3 χρόνια, νομίζω. Αν δε με γελάει η μνήμη μου πρέπει να είναι το ματς του 2010 όπου το 2πλό έφτασε στο 1,4 και το σκορ ήταν 1-2.

Ας αφήσουμε όμως αυτά προς το παρόν και ας δούμε λίγα πράγματα για τον πρόεδρο.

Διαβάζοντας, είδα πως στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας είχε αναμειχθεί με τον Ηλυσιακό, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Δεύτερο που κρατάω από αυτά που διαβάζω σε blogs (ελπίζω να ισχύουν), είναι πως επαγγελματικά ο πρόεδρος έχει άμεσες σχέσεις με τη πόλη της Κομοτηνής, αφού εκεί εδρεύει η εταιρεία-βιομηχανία που είναι "πρόεδρος", "ιδιοκτήτης', κάτι τέτοιο, και οι σχέσεις του με τη πόλη και την ομάδα είναι ιδιαίτερα καλές.

Αυτά τα 2 με βάζουν σε σκέψη και κοιτάω την προιστορία.

Ο ΠΑΣ από το 2008 και μετά (τη πρώτη σεζόν δεν ήταν και επίσημα πρόεδρος ο Χριστοβασίλης), με αντίπαλο τον Πανθρακικό έχει βρεθει αντιμέτωπος 8 φορές σε 4 σεζόν. Στα μεταξύ τους ματς λοιπόν, μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία και μάλιστα στα 4 εκτός έδρας μετράει 4/4 νίκες, πράγμα πραγματικά περίεργο για τον ΠΑΣ που είναι μια ομάδα 100% έδρας. Και σε αρκετές περιπτώσεις ο ΠΑΣ κινούταν στα ίδια νερά με την ομάδα της Κομοτηνής σε επίπεδο απόδοσης και βαθμολογιας.

Aφήνοντας και αυτό, κοιτάω τα 2 τελευταία του ματς που έπαιξε με τους 2 μεγάλους, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Έτσι πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε πως το ματς του ΠΑΟ-ΠΑΣ κρίθηκε "ύποπτο", αν και μετά με δηλώσεις της ΕΠΟ αυτό αποδόθηκε σε στοιχηματική εταιρεία και όχι στην UEFA. Όμως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπως αναφέρθηκα στην αρχή έγιναν και πάλι κάτι περίεργα με τις αποδόσεις στο τέλος του ματς. Επίσης σήμερα ο ΠΑΣ με επίσημη ανακοίνωση ζήτησε να εξαιρεθεί από το στοίχημα από όλες τις εταιρείες εκτός του ΟΠΑΠ που έχει σύμβαση με οικονομικά οφέλη.

Αν αυτό έγινε για να πέσουν σύννεφα, αν έγινε για να φανεί πως σπιλώνεται άδικα, δε γνωρίζω, δεν απαντώ. Το μέλλον θα δείξει για όλα

Εδώ πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για τους στόχους των 2 ομάδων. Αν και για τις 2 ο πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή, ο ΠΑΣ έχει σίγουρα μεγαλύτερες μετά το περσινό θρίαμβο και έτσι πρέπει σιγά σιγά να ανέβει αν θέλει να μείνει μέσα στο κυνήγι μιας 5ης θέσης ή ενός αντίστοιχου πλασαρίσματος.

Δε ξέρω αν με όλα αυτά έβγαλε κάποιος ένα σαφές συμπέρασμα. Σίγουρα όχι. Αλλά προσωπικά θεωρώ πως ο ΠΑΣ τη δεδομένη στιγμη στοχοποιείται, ίσως και επίτηδες και σε συνδυασμό με τις όχι και τόσο καλές  διαιτησίες απέναντί του, ίσως ήρθε η ώρα να πάρει κάτι σα "δώρο".

Αν και το μηδεν στα εκτός έδρας δεν είναι κάτι ενθαρρυντικό, έγραψα τα αρχικά για να δείξω πως στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στη Super League, τα στατιστικά δε παίζουν μεγάλο ρόλο. Έτσι με βάση το 7-1-0 με αντίπαλο τον Πανθρακικό, θα κυνηγήσω το 2πλό από τώρα σε καλές τιμές, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα.

8)  Αυτά τα 2 με βάζουν σε σκέψη και κοιτάω την προιστορία.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Δεκ 2013 14:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 15:32 »
Σήμερα το ματς  είναι από τις περιπτώσεις που άμα έρθει 2, θα πέσουν τα τσιμέντα...
όλοι οι σκώληκες θα βγούν με υφάκι "σας τα λεγα εγώ", "στημένο"  κλπ κλπ

Αν έρθει όμως 1... μοκο όλοι... σκατοΜΜΕδες κ διάφορα ΖΩΑ (σκουληκαντέρες,φίδια,λαγοί)
όλοι οι "εξυπνάκηδες" θα κρυφτούν 5-6 βδομάδες κ θα περιμένουν νέα ευκαιρία να ρίξουν δηλητήριο.
Γνωστό το έργο το χουμε δει πολλές φορές...ειδικά πέρσι γελάσαμε πολύ.

Όταν δεν υπάρχει διακύβευμα για τη μαλακία που θα πει κάποιος, λέει ότι μαλακία θέλει κ απλά κρύβεται... για να επανέλθει σε λίγες μέρες με νέες μαλακίες.
Αν όμως όποιος έλεγε μαλακία μετά τον περίμενε ξύλο... θα πρόσεχε τι θα ξεστόμιζε πριν συκοφαντήσει.
(π.χ. στην παρέα μας στη δουλειά μας κλπ προσέχουμε τι λέμε, δεν το λέμε "ελαφρά τη καρδία" για να μην εκτεθούμε)

Δεν πειράζει όμως...εδώ μπάλα είναι κ περνάει η ώρα μας 8)

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 16:11 »
εγώ έχω έναν φίλο Πανθρακικό και βλέπουμε μαζί τα ματσάκια.
σκέφτομαι σήμερα:
1. Αν νικήσουμε θα αρχίζει στημένα κωλοπρωτάθλημα κτλ
2. Αν χάσουμε πάλι θα μου τα πρήξει και θα πανηγυρίζει οοο σας μπιπ και σας μπιπ ...

Μόνη σωτηρία το Χ  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:30 »
Ξεχναμε πεμπτη θεση και χαλαρωνουμε με μια ανετη παραμονη , αν κι ακομη δεν εχουμε μεινει πολυ πισω και εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας . Για σημερα τι να σχολιασουμε , μια απ τα ιδια  !

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:31 »
Τσιωλη ειπες μεγαλες κουβεντες , υπερεκτιμησες κάποιους παικτες που ειναι προβλέψιμοι πολυ..
Το επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο για την σωτηρία

το ξαναλέω το επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο για τη σωτηρία

Ο Τσάβες εχασε το αχαστο

Σήμερα ειμαστε ολοι πολυ προβληματισμένοι με την εμφανιση της ομαδος ειδικα στο πρωτο ημιχρονο
για αυτο φταιει ο προπονητης δεν του κάνουν οι παικτες

Οι παικτες πρέπει να ματωνουν την φανέλα ειδικα τωρα

για την διαιτησία δεν υπάρχει καμια δικαιολογια αυτην την αγωνιστική

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

• Full Member
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:35 »
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο Αμπάρκιολης
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο ΠΑΣ
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο Τσιώλης
Μας πόνεσαν τα μάτια.Διαχειριστές του φόρουμ σας παρακαλώ μόνο για αυτήν την αγωνιστική ΜΗΝ βάλετε MVP του αγώνα για τον ΠΑΣ.Όλοι,όλοι όμως,ήταν άθλιοι.Κρίσμπήλ,έστω και δεν βγείς ούτε αυτήν την φορά να κάνεις κάτι με τον διαιτητή πήγαινε παραιτήσου.Αυτός δεν είναι ο Άγιαξ μου,ο ΠΑΣ που πρέπει να είναι. >:( >:( >:(
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:37 »
Εγώ πιστεύω πως φταίει ο Σάββας Παντελίδης!!!
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:38 »
τι να πουμε ρε παιδια μπάλα εχουμε παίξει , μερικοι δεν ξέρουν το τόπι μπαλα απλα γυμνασμένοι ειναι  τίποτα αλλο οταν κάνεις τόσα λάθη σε απλές πάσες δεν υπαρχει δικαιολογια οχι μόνο σημερα αλλα και τις προηγουμενε ς αγωνιστικές

και τώρα φένεται οτι μας εφταιγε ο Παντελίδης τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χερια ψηλά
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:12 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 19:57 »
Μήπως πρέπει να δώσουμε λίγο ακόμα χρόνο στην ομάδα;;;.....τώρα έχουμε ένα εντός με τον τέλη(μπορούμε να κερδίσουμε)....μετά έχουμε ένα εκτός με γαύρο(σίγουρη ήττα)...μετά εντός με άρη(νίκη)....αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να χτυπήσουμε....αν το κάνουμε...τότε μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας...έχουμε δρόμο μπροστά μας...

ΥΓ. για MVP αυτή την αγωνιστική βάλτε ως υποψήφιο μόνο τον βελλίδη....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:15 »

ΣΦΑΓΗ

ΕΥΓΕ ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗ, ΕΚΟΛΑΦΘΕΝ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ SUPERLEAGUE...

Γαμώ το πρωτάθλημά σας... >:(

-Περιμένω ανακοίνωση της ΠΑΕ για το σημερινό χειρουργείο...

-Τα λέμε....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:25 »
Αμπαρκιολη - καριόλη μας πήδηξες.
Δεν υπάρχει πεναλτι, δεν υπάρχει καρτα στον Κειτά.

Μετά πως να παιξει η ομάδα???

ΥΣ Τζιμόπουλε, τρεξε λιγο ρε φίλε!!! Λιγο!!!
Πες πως κυνηγας γκόμενα....  :(

ΥΣ2 Για το εγκλημα Τσιωλη να βαλει μπακ ξανα !!! τον Λίλα αυριο γιατι είμαι συχτιριασμένος  :(
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:31 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:30 »
Δεν θα σταθώ στη διαιτησία ή το αν παίξαμε καλά ή όχι, αλλά αυτά τα γαμ@@@να τελειώματα που κάνατε προπόνηση πού'ντα; ε Τσάβες; ε Ίλιτς;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:34 »
Ρε διαβαζω σχολια και απορω...

Ρε πατε καλα,με 9 παιχτες παιζαμε και σεις ειδατε πως δεν παιζαμε μπαλα????????Συνελθετε ρεεεεεεεε

Τετοια διαιτησια εχω να δω χρονια ισως απο τον αγωνα με τον Λεβαδειακο με τον Τεροβιτσα.......Ο γαμημενος ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια δεν ξερω για ποιον,αλλα του γαμιεται η μανα.....Ξεκιναει ο πουτανας γιος και μπαινει δυο φορεες ο Ιλιτς κοντα στην μεγαλη περιοχη δεν βλεπει τιποτααααααααα!!!!στο 30  δινει πεναλντι και κοκκινη καρτα καταδικαζοντας τον ΠΑΣ απο εκεινο το λεππτο να βρισκεται και πισω στο σκορ και να αγωνιζεται με ενα παιχτη λιγοερο,ξεκιναει το δευτερο και ενω καπως πιεζουμε με ενα δυο φασεις που δημιουργησαμε σε μια ανυποπτη φαση που δεν ηταν φαουλ δινει δευτερη κιτρινη καρτα στον Κειτα και αφηνοντας την ομαδα με 9 παιχτες......Ε μετα τα κλασικα φαλτσοσφυριγματα ο γαμημενος να μας δινει ανυπαρκτα φαουλ,ε μεχρι και το κερασακι στην τουρτα δινοντας φαουλ στον Ιλιτς στο 92 ενω βρισκοντας σε θεσ τετ α τετ

3 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑ.......

Με τον Ρουφιανο γκολ οφσαιντ και κοκκινη που δεν δοθηκε ποτε
Με το πτηνο 356 φαουλ υπερ του ΠΑΟΚ και πεναλντι φαντασμα στο 80 τοσο
Και σημερα η αποθεωση του πιο στημενου παιχνιδιου

Εμεις σπαμε το κεφαλι μας για την καψουρα μας και αυτοι παιζουν παιχνιδια πισω απο την πλατη μας

Ο ΧΒ στις αρχιδαρες του,δεν εχει κανει ουτε ενα παραμικρο παραπονο για αυτα που τραβαει η ομαδα αλλα να μου πεις  τον νοιαζει, την γουνα του να σωσει και να παει να γαμηθει ο ΠΑΣ....

Ο Τσωλης ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ μας,κανει δηλωσεις χωρις να αναφερει τιποτα μα τιποτα σε τοσα ματς για την διαιτησια σαν καλος δημοσιοσχετιστας που ειναι,εε μην χαλασει και το ιμαντζ του για τις επομενες προπονητικες του μεταγραφες και βεβαιως μην φαει και κανενα προστιμο απο αλητικη δικαιοσυνη

Παιχτες οι οποιοι ηρθανε το καλοκαιρι νομιζουν οτι εχουν ερθει διακοπες

Και το ΠΟΚ και το Πτηνο να κανουν τα αισχη και εμεις να εχουμε τον χαβα με τον ΟΦΗ οπως ακουσα και σε ενα συνθημα

Οσο για τον φιλο απο Πρεβεζα ισως σημερα μπορει να καταλαβει γιατι η Ελλαδα μας εχει γραμμενη στα παλια των υποδηματων της...
Προσωπικα πες τε με ανθελληνα πες τε με απλυτο αλλα με αυτα που εχει κανει αυτο το γαμημενο κρατος κατα της ομαδας μας και της περιοχης να παει να γαμηθει......Εθνικη μου οπως εγραψε ενας φιλος ειναι ο ΠΑΣ

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:44 »
2 λέξεις

Χάλι Μαύρο!

υγ: τα περί διαιτησίας είναι για να υπεκφεύγουμε της κατάστασης!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:47 »
Ψάχνοντας λιγο βγήκα ότι το αρχιδάκι ο ΑρμπαΚ(αρι)ολης, μας έπαιξε και στον Λεβαδειακό φέτος, και πάλι μας έσφαξε όπως θυμάμαι!!!!
Αι σιχτιρ..

Φαντομά

Άλλο το πως έπαιξε η ομάδα 25-30 λεπτα (11με 11) και άλλο πως σε έσφαξε ένα μαλακιστηρι.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:51 »
Πεστα ayuto  αγόρι  μου
Χειρουργείο σήμερα σε μια μέρα που η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά
αλλά ο καριολης κόρακας φρόντισε να δώσει πρόωρο τέλος.
Πρώτη φορά παρακολουθω ματς του  ΠΑΣ που δεν το βλέπουν ούτε φυλακισμενοι.
Τεράστιες ευθύνες Τσιώλης παίκτες κ διοίκηση που πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ
για να ανταποκριθούν στις τεράστιες απαιτήσεις του ΠΑΣ
Δεν εχω καθαρό μυαλό  πάνε να μας κόψουν το ποδόσφαιρο

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:53 »
2 λέξεις

Χάλι Μαύρο!

Τα χαλια τα μαυρα σημερα που τα ειδες ρε φιλε πες μου ειλικρινα?

Εκτος αν μου αναφερεσαι μονο για τα πρωτα 20 λεπτα του παιχνιδιου που αν κ εκει παλι θα διαφωνησω

Ειπαμε και εγω ειμαι του κραξιματος αλλα μπροστα στον ανικανο τον ΧΒ,στο ντεφορμαρισμα των παιχτων σημερα ειχαμε ενα ανθρωπο ονοματη Αμπαρκιολη που ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια και μπροστα σ αυτη την λερα σημερα βαζω ολα τα υπολοιπα δευτερη μοιρα....

Και Μπαρτσελονα να επαιζε με 9 παιχτες με τον Πανθρακικος δεν το γυρνουσε,εσυ αμα νομιζεις πως επειδη χασαμε ενα τετ α τετ παει να παει δεν παιξαμε μπαλα τι να πωωωωω.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 20:55 »
1) η διοίκηση κοιμάται.
2) οι παίχτες πρέπει να βγάλουν λίγο εγωισμό γιατί και πριν το πέναλτυ δεν βλεπόμασταν.
3) τσιώλη δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί δεν πολυφταίς αλλά κόψε τα πειράματα.
4) μια ανακοίνωση για τη διαιτησία;;;
5) η διοίκηση κοιμάται.
6) χαμηλά η μπάλα και στήριξη στην ομάδα.
7)ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:01 »
Κακός ο ΠΑΣ σίγουρα.
Περα απο αυτο μιλαμε για ξεκάθαρη σφαγή. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.
Καθε σφύριγμα του διαιτητή έδειχνε τις προθέσεις του.
Με τι ψυχολογία να παίξεις μετά?Εδώ στο 92' που χάνει το τετ α τετ ο Ιλιτς στην συνεχεία δινει επιθετικο φαουλ μην κανουμε και βαλουμε κανενα γκολ σου λεει...
Βαθμολογικα δεν μας εφερε πολυ πισω η ηττα αυτη.
Το χειροτερο ειναι οτι για 3ο σερι παιχνιδι καποιοι μας στελνουν ενα ακομη πιο ηχηρό μήνυμα...

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:08 »
μεγαλη μαχη μεταξυ των 2 πεναλτι που σφυριχτηκαν αυτη την αγωνιστικη....

το χτεσινο του πρωταθλητη¨..."; η το σημερινο χέρι του "θεου"..

μεγαλη μαχη για το βραβειο....

γελαει ο κοσμος κυριοι...

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:09 »
αντε και στο δελφιναριο...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:09 »
πέρα από το πρώτο 20λεπτο που δεν ήσουν καν στο μάτς και η γιόμα πήγαινε γόνα...είχες μια τρομερή ευκαιρία με τον τσάβες στο 1-0 ποτέ δε ξέρεις ακόμα και με 10! Το ότι ο Κειτά δε πρέπει να παίζει μπάλα δεν ειναι χαλι μαυρο; το οτι εχει κατευθειαν μια κιτρινη καρτα και ημουν στο τσακ να παιξω την αποβολη του στο ημιχρονο ως σιγουρακι δε σου λεει κατι; το οτι ακομα και στο 70 με 9 παιχτες και επιρεασμενο το ηθικο οπως λες ο Στρουνα εκανε τριπλες στον εαυτο δε σου λεει κατι; αν αυτο δεν ειναι εικονα χαλι μαυρο τοτε τι ειναι...

για το πεναλντυ δεν εχω βγαλει ακομα συμπερασμα αν ειναι αλλα απο τη στιγμη που το δινει επρεπε να δωσει και κοκκινη...

εγω αν δε δω την ομαδα να κοβει της γιομες και να μη μπορει να κανει 2 μπαλιες δε προκειτε να ειμαι χαρουμενος...τα κορακια ερχονται δευτερα...περσυ μια χαρα σε σφαζαν τα κορακια αλλα ειχες και μια ομαδα με @@ που καθαριζε τα ματς!

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:17 »
2 λέξεις

Χάλι Μαύρο!

-Σύνταυρε Fadoma
μπορώ να γράψω και εγώ οτι
τα περι χάλιας εμφάνισης
είναι για να υπεκφεύγουμε της διαιτησίας ....

-Δεν πιστεύω οτι αυτό θα συμφωνήσεις με το σχόλιο...
-Ούτε πιστεύω οτι θα σου αρέσει το νόημα που αφήνει....

-Νομίζω μετά απο αυτά που είδαμε
το σχόλιό σου είναι
ολιγον προσβλητικό ...
έτσι νιώθω
... διότι δεν είμαστε πρόβατα με μπλέ γυαλιά,
που μας πάει ο τσοπάνης...

-Ετσι εκλαμβάνω εγώ την ''υπεκφυγή'' που καταλογίζεις...

-Πρώτα θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα και το δίκιο της ομάδας μας...
-Εξάλλου ακόμα είναι νωπή η σημερινή πίκρα και δεν έχουμε γράψει αναλυτικά για το μάτς...

-Αν δεν σε πείραξε σήμερα σαν Σύνταυρο, το κολλημένο χέρι του Λίλα που βαφτίστηκε πέναλτι
και που αποβλήθηκε κιόλας
τότε πάω πάσο...
-Η αν την 2η κίτρινη στον Κειτά , την βλέπεις κάρτα , πάλι πάω πάσο...

-Αν αυτά δεν αποτελούν σφαγή ....οκ!

-Για την κριτική που κάνουμε στην εικόνα  και στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας
σε παραπέμπω στα μυνήματα
που μπορείς να τα δείς στο προφίλ....

-Θυμήσου οτι στο 1-2 πρόπερσι
διατυμπανίστηκε η νίκη εκείνη ως ντροπή και ως ''έπος της Κομοτηνής''...
-Και τρέχαμε να κρυφτούμε στις σπηλιές απο την ντροπή...

-Σήμερα δεν ντρέπεται κανείς μας??

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 08 Δεκ 2013 21:18 »

Θέλω να πω κάποια πράγματα. Είμαι οργισμένος. Αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να σβηστεί το ποστ μου ας το σβήσουν:

α)Πόσο μαλάκες είστε εσείς που βρίζετε ακόμα την ομάδα;Πόσο άμπαλοι είστε;Έχετε παίξει ποτέ σας μπάλα να σας κόβουν τα πόδια από το 28 με πέναλτυ που δεν θα έδιναν ούτε στο πρωτάθλημα της Σουαζιλάνδης (ψάξτε ηττοπαθείς να δείτε που είναι) και να μένετε με 10 και μετά με 9 από ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη. Να έχετε ένα διαιτητή σε εντεταλμένη υπηρεσία να σας σφάζει στο γώνα. Κόψτε την μπάλα αν δεν μπορείτε να κρίνετε δύο γομαριών άχυρα.

β) Όσοι κατάλαβαν σήμερα το μέγεθος της σφαγής, που επαναλαμβάνω δεν έχει προηγούμενο ούτε στα αφρικανικά πρωταθλήματα, ή το βουλώνουν ή φεύγουν και σιχτιρίζουν μια και καλή την πουτάνα χώρα που λέγεται Γελάδα, ή κάνουν αυτό που κάνανε τα βαζέλια, όταν μπούκαραν μέσα σε άσχετο παιχνίδι του διαιτητή που τους είχε σφάξει στο Καραϊσκάκη και τέλειωσαν εκεί την καριέρα του. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Μόνο αυτές οι τρεις.

γ) Γιατί όμως άλλη μία σφαγή;Και μάλιστα στα καπάκια μετά από αυτή του ΠΑΟΚ; Ποιός μας έχει στο μάτι και γιατί;Ο Γαύρος; Στα πελέ του. Ο βαζέλας; Σιγά τα ωά. Μήπως λέω, μήπως αυτές οι διαιτησίες είναι μια προειδοποίηση για όσα έχουν γίνει με το στοίχημα και τις απειλές του ΧΒ ότι θέλει να βγούμε εκτός στοιχήματος;Ψάχνω, ψάχνω αλλά απάντηση δεν έρχεται άλλη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!