Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014  (Αναγνώστηκε 12579 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 29 Δεκ 2013 10:41 »
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γκόμες Πάσσος Β.Ο. 26 (Μ) Βραζιλία
ΠΑΟΚ - Βασαϊτης Ν. 18 (Α) Ελλάδα, Πατράλης Μ. 17 (Μ), Ελλάδα, Τσολακίδης, Γ. 18 (Μ) Ελλάδα, Μαντούρο Χ. 28 (A) Ολλάνδια
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -  Σανκαρέ Κ. 29 (Α) Σενεγάλη
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -  Κυβελίδης Λ. 28 (Ε) Ελλάδα, Ακόστα Ν. 31 (Μ) Ισπανία, Σονγκό' ο Σ.Φ. 27 (Μ) Καμερούν
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Πέτριτς Μ. 33 (Ε) Κροατία
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ -  Γκαρσία Π. 36 (Μ) Ουρουγουάη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -  Σιαλμάς Δ. 28 (Ε) Ελλάδα, Μενδρινός Κ. 28 (Μ) Ελλάδα, Βλαχοδήμος Π. 23 (Μ) Ελλάδα, Ινγκούμ Σ. 24 (Α) Γκάνα
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Πασχαλάκης Α. 24 (Τ) Ελλάδα, Σέρτζιο Μ.Ρ. 20 (Μ) Ισπανία
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -  Γουόρντεν Ε. 22 (Ε) Γκάνα, Ασουνσάο Π. 34 (Μ) Βραζιλία, Κώτσιος Η. 36 (Α) Ελλάδα, Χαραλάμπους Η. (Α) 33 Κύπρος
ΒΕΡΟΙΑ - Ντόγος Σ. 20 (Ε) Ελλάδα, Βέρτζος Α. 30 (Α) Ελλαδα, Γκονσάλβες Ι. 22 (Ε) Πορτογαλία, Κομόλοφ Π. 24 (Ε) Ρωσία
ΑΡΗΣ -  Γουναρίδης Σ. 23 (Τ) Ελλάδα, Βλάχος Β. 21 (Α) Ελλάδα, Κουσίδης Ν. 21 (Μ) Ελλάδα, Μπουγαϊδης Μ.20 (Α) Ελλάδα, Καμινιώτης Π. 25 (Μ) Ελλλάδα
ΟΦΗ - Σίσιτς Μ. 32 (Μ) Σλοβένια
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ -  Ντάλμπεργκ Μ. 28 (Ε) Σουηδία, Σόυζα Ν. 34 (Α) Βραζιλία, Κουκ Λι 21 (Μ) Αγγλία, Λουσέρο Α. 29 (Μ) Αργεντινή, Αμπρόουζ Ν. 30 (Μ) Αγγλία
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Κούμπικ Φ. 24 (Μ) Σλοβακία)
ΚΑΛΛΟΝΗ -  Νιαμπουγιού Κ. 25 (Ε) Γαλλία, Κεϊτά Π. 22 (Μ) Σενεγάλη, Φουρλάνος Σ. 21 (Μ) Ελλάδα, Ζακουάνι Γ. 27 (Α) Κονγκό 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-  Νταλμά Β. 32 (Μ) Γαλλία, Μπούντιμιρ Μ. 21 (Ε) Κροατία


Παράθεση
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΛΙ ΚΟΥΚ

Στον Απόλλωνα για έξι μήνες ο Ντάλμπεργκ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα Σμύρνης. Οπως είχε προαναγγείλει από το χθεσινό φύλλο το «Goal» οι άνθρωποι της «ελαφράς ταξιαρχίας» έφεραν στην Αθήνα τον Σουηδό επιθετικό Μίκαελ Ντάλμπεργκ.

Ο 28χρονος ύψους 1,91 μ. φορ την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στη σουηδική Γκέφλε (20 γκολ σε 109 αγώνες πρωταθλήματος) και αποκτήθηκε από τους «κυανόλευκους» για να αποτελέσει τον... πύργο που ήθελε (μαζί με τον Πετρόπουλο) για την επιθετική γραμμή της ομάδας ο Λόρι Σάντσεζ.

Ο Ντάλμπεργκ, που έχει συμφωνήσει για συνεργασία έξι μηνών, προπονήθηκε χθες στην Παιανία, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός νεοφερμένος ποδοσφαιριστής. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο 31χρονος Αγγλος μέσος Λι Κουκ (το επώνυμό του μεταφράζεται ως μάγειρας στα ελληνικά). Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι αριστερός μέσος, ενώ παίζει και ως οκτάρι και όλη του την καριέρα την έχει περάσει στην Αγγλία.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Λιγκ 1 της Αγγλίας (τρίτη κατηγορία της χώρας) με τη φανέλα της Λέιτον Οριεντ μετρώντας 46 συμμετοχές και έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Από τον Ιούνιο, πάντως, είναι ελεύθερος και αυτό που θέλει να τεστάρει ο Σάντσεζ, που γνωρίζει καλά τον Κουκ και από την κοινή τους θητεία στη Φούλαμ το 2007, είναι κυρίως το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι χαρακτηρίζεται από καλή τεχνική κατάρτιση, όπως και από ικανότητα στις εκτελέσεις στημένων φάσεων. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα έχει περάσει στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και στη Γουότφορντ.

Ακολουθούν και άλλοι

Πέραν των προαναφερόμενων στον Απόλλωνα βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης ενός εξτρέμ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη συμφωνήσει για συνεργασία έξι μηνών ο Βραζιλιάνος στόπερ Ντένις Σόουζα, που προπονείται με τους «κυανόλευκους» εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

από Sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 15 Ιαν 2014 23:14 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #26 στις: Δευ 30 Δεκ 2013 13:23 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντενίς Σόουζα ντε Γκουέντες. Γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 1980, ο Ντενίς Σόουζα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρόντα, Σταντάρ Λιέγης, Μονς, Σαρλερουά, Μπάρνσλεϊ και ΟΦΗ. Ο Σόουζα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 22.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΒΑΣΑΪΤΗΣ, ΠΑΤΡΑΛΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

Επαγγελματίες τρεις πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Ο... ποδοσφαιρικός Άγιος Βασίλης χτύπησε πρόωρα την πόρτα τριών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την ομάδα Κ17 του «δικεφάλου» και νυν παίκτες στην Κ20, Νίκος Βασαΐτης, Μανώλης Πατράλης και Γιάννης Τσολακίδης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο γεννημένος το 1996 Νίκος Βασαΐτης αγωνίζεται με επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ σε ηλικία 12 ετών, όταν το 2008 είχε αποκτηθεί απ' τις Ελπίδες Συκεών.

Ο Μανώλης Πατράλης είναι ένας μαχητής της μεσαίας γραμμής, ένα αμυντικό χαφ γεννημένο το 1997 και «σειρά» του Βασαΐτη στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε απ' τη Ραιδεστό επίσης το 2008.


Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για το «κανόνι» της Γκενκ (vds)
Ο γεννημένος τον Ιανουάριο του 1996 Γιάννης Τσολακίδης αγωνίζεται επίσης στη μεσαία γραμμή, αλλά ως ακραίος μεσοεπιθετικός, μάλιστα μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το 2011 όταν και αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς.

Πέρυσι έκαναν εξαιρετική χρονιά, βοήθησαν τα μέγιστα στο να στεφθεί πρωταθλήτρια η Κ17 και είναι αυτονόητο ότι και οι τρεις φορούν τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #27 στις: Δευ 30 Δεκ 2013 17:38 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥ

Στην Καλλονή ο Κεϊτά

Ο Πολ Κεϊτά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Σενεγαλέζος μέσος, μετά από σχεδόν τρία χρόνια αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννενα και πριν μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό το «διαζύγιο» μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Κεϊτά από τον νέο χρόνο, λοιπόν, θα φορά την φανέλα της Καλλονής και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήΠολ Κεϊτά (Paul Keita). Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο με την ομάδα μας.

Ο γεννημένος στις 23 Ιουνίου του 1992 Πολ Κειτά ήρθε στην Ελλάδα το 2010 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο αγωνίστηκε έως την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχοντας 64 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος (1.92) ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην AS Douanes της Σενεγάλης από την οποία μόλις στα 14 του πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Μπενφίκα με την οποία ψηφίστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ο Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής. Μάλιστα στα 16 του συμπεριελήφθη στην 18άδα της Μπενφίκα σε παιχνίδι για το Europa League.

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον καλωσορίζει στο δυναμικό της και του εύχεται καλή επιτυχία.

από Sentragoal.gr


Παράθεση
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» O ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ

Ανακοίνωσε τον Πελέ ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε τον Πελέ ο Ολυμπιακός!

 
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πελέ με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που το πλήρες όνομα του είναι Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η συμφωνία μεταξύ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού είχε «κλείσει» εδώ και μέρες και το ποσό της μεταγραφής έφτασε τις 500.000 ευρώ.

Ο Πελέ αναμένεται να δηλωθεί στην UEFA και να λάβει μέρος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους 16 του Champions League.

O 26χρονος ήρθε στην χώρα μας μόλις το καλοκαίρι και με την φανέλα του Εργοτέλη έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, τραβώντας αρχικά την προσοχή του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε τελικά.

Ο Πελέ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί στην Βικτόρια Γκιμαράες, στην Ίντερ, στην Πόρτο, στην Πόρτσμπουθ, στην Βαγιαδολίδ και στην Εσκισέχιρσπορ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

από Sentragoal.gr
   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #28 στις: Τρι 31 Δεκ 2013 14:55 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖ

Φουρλάνος και επίσημα στην Καλλονή

Επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον Σπύρο Φουρλάνο, με την Καλλονή να ανακοινώνει επίσημα τον δανεισμό του νεαρού μέσου από την Μπριζ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες βρίσκεται ήδη στο Μυτιλήνη και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του Σαββατιάτικου ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Φουρλάνο με την μορφή δανεισμού από την βελγική Κλαμπ Μπρυζ (Club Brugge) για τους επόμενους έξι (6) μήνες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της Καλλονής γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σημειώνοντας την πρώτη του συμμετοχή με τους άνδρες σε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 27 Νοεμβρίου 2011.

Με τον Παναθηναϊκό είχε 10 συμμετοχές ενώ ήταν στη βασική ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας με αντίπαλο την Lazio για το Europa League. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η βελγική Κλαμπ Μπρυζ στην οποία μεταγράφηκε τον Μάιο του 2013.

Ο νεαρός μέσος έχει συμμετοχές με την Εθνική Παίδων (2010 – 2011) με την Εθνική Νέων (2011) με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών έχοντας συμμετοχή στα τρία παιχνίδια των ομίλων, στον ημιτελικό και στον τελικό απέναντι στην Ισπανία.

Με την Εθνική Ελπίδων αγωνίζεται από το 2012 και στην παρθενική συμμετοχή της U20 σε Μουντιάλ (Τουρκία) ο Σπύρος Φουρλάνος είχε σημαντική συμβολή στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους «16» της διοργάνωσης.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #29 στις: Παρ 03 Ιαν 2014 00:05 »
Παράθεση
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

Ανακοίνωσε τον Ζακουανί η Καλλονή!

Οπως σας ενημέρωσε πρώτο το SentraGoal, ο Γκαμπριέλ Αμπντάλα Ζακουανί υπέγραψε συμβόλαιο με την Καλλονή!

Οι Μυτιληνιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή το απόγευμα της Πέμπτης (2/1) για έξι μήνες.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για έξι μήνες με τον διεθνή Κονγκολέζο ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Αμπντάλα Ζακουανί (Gabriel Abdala Zakuani)» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το who is who του

Ο 27χρονος αμυντικός με ύψος 1.86 ξεκίνησε την καριέρα του από την Λέιτον Όριεντ το 2002 όπου παρέμεινε για 4 σεζόν. Την περίοδο 2007-2008 μεταγράφηκε στη Φούλαμ από την οποία δόθηκε δανεικός στη Στόουκ Σίτι όπου αγωνίστηκε για δύο χρονιές βοηθώντας την ομάδα να πετύχει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Από το 2008 έως σήμερα φορούσε τη φανέλα της Πίτερμπορο (2008-2009 ως δανεικός) όντας μάλιστα και αρχηγός της. Με την αγγλική ομάδα σημείωσε 178 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής είναι πέντε φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κονγκό έχοντας μάλιστα συμμετάσχει και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2013.

Καλωσορίζουμε τον Γκαμπριέλ Ζακουανί στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Προέδρου παρόντος η προπόνηση

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προπόνηση της Καλλονής στο προπονητικό κέντρο «Γ. Σκούφος» παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη και του Γενικού Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη. Στην προπόνηση συμμετείχαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Καλλονής Νιαμπούγιου, Κεϊτά, Φουρλάνος και Ζακουανί.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικοτακτικών ασκήσεων, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με οικογενειακό δίτερμα στα 2/3 του γηπέδου.

Μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση ο Ματζουράκης αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #30 στις: Παρ 03 Ιαν 2014 17:32 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ» Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ

Υπέγραψε στον Απόλλωνα ο Κουκ

Την τρίτη μεταγραφή του Απόλλωνα για την περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί ο Λι Κουκ. Ο 31χρονος Αγγλος υπέγραψε για έξι μήνες στην «ελαφρά ταξιαρχία» με εισήγηση του Βρετανού τεχνικού Λόρι Σάντσεζ.

Οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα έδειξαν ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει σύντομα, ενώ και ο ίδιος ο αριστερός εξτρέμ δέχτηκε να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Λόρι Σάντσεζ ποντάρει στο καλό αριστερό «πόδι» τον Λι Κουκ (πρώην παίκτης των ΚΠΡ, Φούλα, Λέιτον Οριεντ μεταξύ άλλων) και στην ικανότητα του στις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο Πασχαλάκης στον Πανθρακικό!

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης συνιστά την πρώτη μεταγραφή του Πανθρακικού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Κουτσόπουλου.

Η ομάδα της Κομοτηνής συμφώνησε με τον πορτιέρο της ΠΑΕΕΚ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό και Ηλιούπολη. Ετσι ο Μάντζιος καλύπτει το κενό του Δημήτρη Κουτσόπουλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

Αλλωστε, ο Κουτσόπουλος αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 04 Ιαν 2014 00:08 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Στον Αρη και με τη «βούλα» ο Βαλεντίνος Βλάχος

Τον εξάμηνο δανεισμό του πρώην μπακ της ΑΕΚ, Βαλεντίνου Βλάχου από την Μπριζ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (3/1) ο Αρης με τον παίκτη να ενσωματώνεται στους «κίτρινους» την επόμενη Δευτέρα (6/1).

Ο Βλάχος πήγε το καλοκαίρι στην Μπριζ με τις ευλογίες του Αρναρ Γκρέταρσον. Ο 21χρονος αμυντικός, όμως, δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού με αποτέλεσμα να κριθεί πως καλύτερο για τον ίδιο είναι να δοθεί δανεικός. Ετσι όπως και ο Φουρλάνος, έτσι και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ επιστρέφει στη Superleague.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τη βελγική Μπριζ για τον εξάμηνο δανεισμό του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 21 ετών αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992), που θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξιός χαφ.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (έως 21 ετών). Ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναίκού και μετά από μία σύντομη θητεία στην Καβάλα, μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Θρασύβουλο ως δανεικός από την ΑΕΚ, ενώ στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου δέχτηκε πρόταση από την Μπρίζ, στην οποία και ανήκει».
   
από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΣΕ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ

Μαντούρο: «Επέλεξα ΠΑΟΚ λόγω Στέφενς»

Στον καταλυτικό ρόλο του Χούουμπ Στέφενς για την υλοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην ολλανδική ιστοσελίδα, «voetbal international» ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί τονίζοντας πως αφήνει πίσω του την περίοδο στη Σεβίλλη, όπου δεν αγωνιζόταν. «Είναι σημαντικό για μένα που μετά από έξι μήνες θα αγωνίζομαι ξανά κάθε εβδομάδα, μου έλειπε πολύ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Μαντούρο.

«Ανυπομονώ να παίξω. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται και στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Μαντούρο, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην παρουσία του Στέφενς στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που τον επηρέασε στην απόφαση του.

«Ο Στέφενς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου, γνωριζόμαστε από την Ολλανδία παρότι δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν», υπογράμμισε ο Μαντούρο, ο οποίος στο φινάλε των δηλώσεων του μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Παρότι δεν έχω παίξει πολλούς αγώνες φέτος τα τεστ που έκανα στον ΠΑΟΚ έδειξαν ότι η αγωνιστική μου κατάσταση και η υγεία μου είναι φυσιολογική. Πάει καιρός από το τελευταίο μου παιχνίδι, όμως σύντομα θα βρω τη φόρμα μου. Και όταν πήγα στη Σεβίλλη προερχόμουν από διάστημα αποχής», κατέληξε ο νεοαποκτηθείς άσος του «δικέφαλου».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 04 Ιαν 2014 01:37 »
 

ΑΠΟΕΛ
Τομάς Ντε Βινσέντι (Ολυμπιακός-ήταν δανεικός ΠΑΣ Γιάννινα)
Σέζαρ Σαντίν (Κοπεγχάγη)
Χρήστος Πιπίνης (Αστέρας Τρίπολης)

Ανόρθωση
Λεάντρο Μπεσέρα (Μπακού)

** ο Βλαχοδήμος φέρεται για Πλατανιά (ολυμπιακός)


* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #33 στις: Δευ 06 Ιαν 2014 12:07 »
Παράθεση
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΜΠΑΚ

Δανεικός για έξι μήνες στον Πλατανιά ο Βλαχοδήμος

Η μεταγραφή που είχε προαναγγείλει το SentraGoal εδώ και ημέρες ολοκληρώθηκε και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν τον Πλατανιά με τη μορφή δανεισμού.

Ο 23άχρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το εξάμηνο πέρασμα του από την Άουγκσμπουργκ, προτίμησε τον Πλατανιά και όχι τον Άρη παρότι δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τους Σούλη Παπαδόπουλο και Ανδρέα Τάτο.

Ο Βλαχοδήμος θεωρεί πως στον Πλατανιά θα βρει ηρεμία για να παίξει ποδόσφαιρο, πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί στον χιλιοπροβληματικό Άρη.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται στα Χανιά ένας Γκανέζος δεξιός μπακ αγωνιζόταν στη Ρωσία.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #34 στις: Δευ 06 Ιαν 2014 19:26 »
Παράθεση
ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΙ» ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΟ

Συμφωνία 3,5 ετών με Κουσίδη ο Αρης
 
Σε μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη νεαρού ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αρης, που ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα 3,5 χρόνια με τον Νίκο Κουσίδη, ο οποίος προσφάτως έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά στους «πράσινους», στους οποίους ανήκε (ως επαγγελματίας) από το καλοκαίρι του 2010, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Για την ακρίβεια δεν έπαιξε ούτε λεπτό και γι' αυτό το λόγο ζήτησε να αποχωρήσει.

Στον Αρη ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις, ενώ πιστεύοντας στο ταλέντο του του προσέφεραν συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών το οποίο ο Κουσίδης αποδέχτηκε.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #35 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 15:22 »
Παράθεση
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Ανακοίνωσε Ινκουμ ο Πλατανιάς!

Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο διεθνής Γκανέζος Σαμουέλ Ινκούμ!

Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον ουκρανική Ντνίπρο, βρισκόταν από χθες στα Χανιά και σήμερα το μεσημέρι επισημοποίησε τη συνεργασία του με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Αμέσως μετά, στις πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Σαμουέλ Ινκούμ υπογράμμισε ότι «το 2014 είναι μια υπέροχη χρονιά για εμένα, γιατί θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Πλατανιάς».

Τόνισε, δε, ότι «είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να τα δώσω όλα για τον Πλατανιά», τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικά επαγγελματική ομάδα με καλή οργάνωση».

Αναλυτικότερα:

Για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά, ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι, πλέον, στον Πλατανιά. Ενημερώνομαι διαρκώς για την ομάδα από την πρώτη στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και μία πραγματικά επαγγελματική ομάδα με καλή οργάνωση. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει μπροστά τη νέα χρονιά. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να τα δώσω όλα για τον Πλατανιά».

Ερωτηθείς για τις πρώτες του εντυπώσεις αναφορικά με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός είπε:

«Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και πολύ φιλικοί. Αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Πλατανιά λειτουργεί επαγγελματικά, πράγμα που τόσο εγώ, όσο και κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επιθυμεί, γιατί αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, που σου δίνει επιπλέον κίνητρο για να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχω ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις για τη Διοίκηση του Πλατανιά. Πολύ θετική είναι και η εικόνα που έχω διαμορφώσει μέχρι στιγμής για τους φίλους της ομάδας και αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους τη νέα χρονιά, ο Σαμουέλ Ινκούμ επεσήμανε:

«Το 2014 είναι μια υπέροχη χρονιά για εμένα, γιατί θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Πλατανιάς. Είμαι εδώ γιατί θέλω να προσφέρω, αλλά και γιατί θέλω να έχω παιχνίδια στα πόδια μου ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στο οποίο θα συμμετέχει και η χώρα μου, η Γκάνα. Για τον λόγο αυτό θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του και, ταυτόχρονα, για να είμαι σε θέση, αγωνιστικά, να στηρίξω την εθνική ομάδα της χώρας μου στο Μουντιάλ».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωσε Μπούντιμιρ ο Παναιτωλικός!

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι από την Τρίτη (7/1) ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης στράικερ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ θα γίνει... Ακαρνάνας μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μάριο Μπούντιμιρ ολοκλήρωσε σήμερα τη συμφωνία για την ένταξή του στο δυναμικό του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας.

Ο Κροάτης επιθετικός επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 25. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο EMILEON (ώρα 5.00 μ.μ.)».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #36 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 17:51 »
Παράθεση
Ο ΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ

Μπουγαϊδης ο... τρίτος

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαϊδη με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την ισπανική Γρανάδα.

Ο 20χρονος στόπερ αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των «κίτρινων» μετά τον Ντίνο Κουσίδη και τον Βαλεντίνο Βλάχο και επιστρέφει στην ομάδα της συμπρωτεύουσας με την οποία στην ηλικία των 15 είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ομάδας της συμπρωτεύουσας.

«"Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου" δήλωσε ο νεαρός στόπερ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.


«Η μαφία θέλει τον Αρη στη Γ’ Εθνική!»
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, από την ισπανική Γρανάδα, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα.

Σε ηλικία 15 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αρη (έγινε ο μικρότερος σε ηλικία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου), με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΑΕΚ, ενώ το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γρανάδα.

"Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου. Γνωρίζω ότι η συγκυρία είναι δύσκολη για την ομάδα, αλλά είμαι εδώ για να συμβάλω στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Αρης να βελτιώσει άμεσα τη βαθμολογική του θέση" δήλωσε ο νεαρός στόπερ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #37 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 18:24 »
 4½  παίκτες του Πανθρακικού ελεύθεροι... Χοσέ Έγκας, Ντος Σάντος, Μπράνκο Κάρλος,  Αλμπέρτο Μερίνο,  Γκονζάλες ...,
 
Παράθεση
http://www.sport24.gr/football/omades/Panthrakikos/diazugio_me_duo.2584652.html
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #38 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 21:15 »
Ο Μερίνιο και ο Ζεκίνια δεν είναι και κακοί παίχτες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #39 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 23:36 »
Παράθεση
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Το χρονικό της μεταγραφής Πέτριτς!

Η ανακοίνωση απομένει επί της ουσίας για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης φορ, που έχει ήδη υπογράψει για ενάμισι χρόνο, αφιέρωσε όλη τη σημερινή ημέρα σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν αύριο (Τετάρτη 8/1).

Κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μέχρι το μεσημέρι θα «ενεργοποιηθεί» το συμβόλαιο του με τους «πράσινους», μαζί με τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού. Λίγο μετά την άφιξή του το απόγευμα της Δευτέρας (6/1) ο Πέτριτς πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου «κλείδωσε» τη συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Ακολούθως το ίδιο βράδυ συνέφαγε με τον Νίκο Νταμπίζα και τον μάνατζέρ του σε εστιατόριο της Γλυφάδας, δείχνοντας πολύ ενημερωμένος για την ομάδα. Και σε αυτό πλην των δύο συμπατριωτών του έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο Καραγκούνης που του έχει αναλύσει τα… πάντα για τον Παναθηναϊκό!

Το απόγευμα της Τετάρτης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, ενώ πιθανότατα την Πέμπτη θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του στη Λεωφόρο. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την ετοιμότητά του, ο Κροάτης έχει ακόμη κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος. Κι αν όλα πάνε καλά θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο στις 25 του μηνός.

Όσον αφορά το χρονικό της μεταγραφής, αξίζει να επισημάνουμε πως με το που πουλήθηκε ο Φιγκερόα ο Νίκος Νταμπίζας εστίασε πάνω του, έκανε διερευνητικές επαφές και πριν το ματς με τον Ατρόμητο (15/12) πήγε στην Αγγλία και μίλησε απ' ευθείας μαζί του, τονίζοντάς του πως είναι η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού. Κι από εκεί και πέρα όλα πήραν το... δρόμο τους.

από Sentragoal.gr


Παράθεση
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ

«Βόμβα» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός! (vds+pics)

Έκπληξη πρώτου μεγέθους πραγματοποίησε ο Γιάννης Κομπότης. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού έντυσε στα «πράσινα» τον Πάουλο Ασουνσάο.

Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε από την ΑΕΚ την περίοδο 2004-05 και αποτελεί μία από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) μεταγραφές στην ιστορία των Βοιωτών.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Λεβαδειακό αν αναλογιστεί κανείς, πως ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όχι για κάποια ομάδα των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, αλλά για σύλλογο της επαρχίας με όνομα άγνωστο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Λεβαδειακό. Στα γραφεία της ομάδος βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλική υπηκοότητα διεθνής αμυντικός μέσος Paulo Assunção, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europa League και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Πάουλο Ντα Σίλβα Ασουνσάο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει αγωνισθεί στην Παλμέϊρας, στην Πόρτο, στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Σάο Πάουλο.

Τελευταίος του σταθμός η Λα Κορούνια, όπου με την φανέλα της Ισπανικής ομάδας την περσινή σεζόν είχε 9 συμμετοχές. Το 2004 είχε δοθεί δανεικός για έναν χρόνο από την Πόρτο στην ΑΕΚ, με την οποία είχε αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια.

από Sentragoal.gr


Παράθεση
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»

Επέστρεψε στην Βέροια ο Βέρτζος

Ο Άγγελος Βέρτζος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Βέροιας την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο, η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ και επιστρέφει στην «βασίλισσα» την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 46 την περίοδο 2008-10.

Ο έμπειρος άσος έλυσε την Τρίτη (7/1) το πρωί το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο μετακόμισε το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά είχε μόλις έξι συμμετοχές.

Φινάλε στον Απόλλωνα, κόντρα στην Βέροια!

Το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Ριζούπολης, ήταν στις 3/11 με αντίπαλο την Βέροια όπου είχε παίξει για 16 λεπτά και έκτοτε δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου στο πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο. Ο Α. Βέρτζος επέστρεψε στην Βέροια υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Βέροιας για τον παίκτη που έχει 31 συμμετοχές στην α' εθνική, 146 στην β' κατηγορία και 121 στην γ'.

«Ολα θα πάνε καλά…»

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Βέροια σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της παραμονής. Θα πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για να περνούμε βαθμούς. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά» δήλωσε στο kerkidasport.gr. ο Άγγελος Βέρτζος που την Τετάρτη (8/1) θα τεθεί στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Σέρβος προπονητής είδε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (7/1) με εξαίρεση τον Καλτσά που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πλατανιά. Η κατάσταση του πάντως δεν δείχνει να είναι σοβαρή.

   
από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 09 Ιαν 2014 18:50 »
Η Μπερνλι θα παρει τον Λωρενς από τον ΠΑΟΚ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #41 στις: Παρ 10 Ιαν 2014 16:52 »
Παράθεση
ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

Στον Πανθρακικό ο Σέρτζιο Μολίνα Ριβέρο

Με τον 30άχρονο Ισπανό μέσο, Σέρτζιο Μολίνα Ριβέρο, ενισχύθηκε ο Πανθρακικός. Πρόκειται για έναν box to box ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίζει με την ίδια ευχέρεια ως επιτελικός μέσος, αλλά και στο δεξί «φτερό».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sergio Molina Rivero», αναφέρει η ανακοίνωση, με τον παίκτη να δηλώνει: « Ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας.

Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που έχουμε υπάρξει συμπαίχτες και αντίπαλοι, με γνωρίζουν και τους γνωρίζω και πιστεύω πως θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα. Για την ώρα υπόσχομαι δουλειά στις προπονήσεις ώστε να βοηθήσω τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το βιογραφικό του Σέρτζιο Μολίνα Ριβέρο

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Μάλαγα, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας φτάνοντας έως και την 2η ομάδα. Από το 2003 αγωνίζεται σε ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας έχοντας συνολικά 220 εμφανίσεις και 45 τέρματα. Τελευταία του ομάδα υπήρξε η Αλμπαθέτε με την οποία είχε 64 εμφανίσεις και 12 τέρματα.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
Στη Skoda Ξάνθη και επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία


Τον δανεισμό του Πάμπλο Γκαρσία στη Skoda Ξάνθη για τους επόμενους 6 μήνες ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου όπου και αποφασίστηκε η παραχώρησή του στην ακριτική ομάδα. Όπως τονίζεται και η ανακοίνωση των "ασπρόμαυρων", το καλοκαίρι θα υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων της διοίκησης με τον Γκαρσία για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας.Η ανακοίνωση:"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σεβόμενη την επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία να συνεχίσει να αγωνίζεται, συμφώνησε στην παραχώρησή του για τους επόμενους έξι μήνες στην Skoda Ξάνθη.Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος το προσεχές καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί ανοιχτές τις πόρτες της για τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή που τίμησε τα τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Μοντεβιδέο Γουόντερερς (Oυρουγουάη), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), Μίλαν (Ιταλία), Βενέτσια (Ιταλία), Οσασούνα (Ισπανία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Θέλτα (Ισπανία), Μούρθια (Ισπανία), προτού έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 153 ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία σκόραρε 6 φορές".

από Pamesports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 12 Ιαν 2014 11:28 »
Παράθεση
ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Πήρε και Καμινιώτη ο Αρης

Την ώρα που η ΠΑΕ Αρης δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για να μπορέσει τη Δευτέρα (13/1) να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες στο ματς με την Καλλονή, το Σάββατο (11/1) ανακοίνωσε άλλη μία μεταγραφή.

Ο λόγος για τον 25χρονο χαφ, Πέτρο Καμινιώτη, τον οποίο ο προπονητής των «κίτρινων», Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει από τη συνεργασία του τόσο στον Πιερικό όσο και στον Διαγόρα και τη Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Καμινιώτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Πέτρος Καμινιώτης (γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 13-05-1989), που αγωνίζεται θέση κεντρικού χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο αλλά έχει αγωνιστεί επίσης σε Καλαμάτα, Διαγόρα, Βέροια, Πιερικό, Δόξα Δράμας και Γλυφάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #43 στις: Δευ 13 Ιαν 2014 14:41 »
Παράθεση
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Λουσέρο

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και με τη βούλα είναι ο Αντριάν Λουσέρο που ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της «Ελαφρας Ταξιαρχίας».

Ο 29χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός (στη φωτό με τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Παύλο Μυροφορίδη) έλυσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον καλείται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Óscar Adrián Lucero.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Νιούελς Ολντ Μπόις, Ρασίνγκ Κλουμπ, Ολίμπο και Πανθρακικό ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο. Ο Lucero θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 29».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #44 στις: Δευ 13 Ιαν 2014 21:22 »
Παράθεση
ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΛΟΒΑΚΟΣ

Πρώτο μπαμ με Κούμπικ!

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Εργοτέλης. Οι «Ηρακλιώτες» ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή Σλοβάκο Φράντισεκ Κούμπικ, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (15/1) στην Κρήτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Σύμφωνα με το «CreteSports.gr», ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ θα ενισχύσει την προσπάθεια του Εργοτέλη έως το τέλος της σεζόν, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της κρητικής ΠΑΕ για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Κούμπικ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τσεντσίν της πατρίδας του (2008-2011). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ολλανδική Ντεν Χάαγ, στη ρωσική Κούμπαν, στην ουκρανική Τάβριγια. Πέρσι επέστρεψε στην Τρεντσίν και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ Κιέβου, που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα Ουκρανίας λόγω οικονομικών ατασθαλιών.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #45 στις: Τρι 14 Ιαν 2014 13:07 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Αμπρόουζ στον Απόλλωνα!

Επίσημα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Ντάρεν Αμπρόουζ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο Αμπρόουζ, που πήρε το νούμερο 84, θα αγωνίζεται ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στον Απόλλωνα, ως δανεικός από την Μπέρμιχαμ.

Το ενδιαφέρον για τον 30χρονο Άγγλο μέσο σας το είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πρώτο το SentraGoal και σήμερα ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του.

Η καριέρα του Αμπρόουζ σε αριθμούς:

Ιπσουιτς (2001-03, 38συμμ./11 γκολ)
Νιούκαστλ (2002-05, 56 συμ./6γκολ)
Τσάρλτον (2005-09, 128 συμ./17 γκολ)
Ιπσουιτς (2008-09, 9 συμ.)

Κρίσταλ Πάλας (2009-12, 124 συμ./37 γκολ)
Μπέρμιγχαμ (10σθμ./1 γκολ)
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Darren Ambrose με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, από την Birmingham City FC.

Ο 30χρονος μέσος πέρασε με απόλυτη επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ φυσικής κατάστασης. Έχει αγωνιστεί στις Ipswich Town, Newcastle United, Charlton Athletic, Crystal Palace και Birmingham City, θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 84.»

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #46 στις: Τρι 14 Ιαν 2014 15:01 »
Αυτός ο Απόλλων τι σκάουτινγκ έχει; Έχει τον βουτυρομπεμπέ από πίσω;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #47 στις: Τρι 14 Ιαν 2014 17:39 »
Παράθεση
Ξανά στον ΟΦΗ ο Σίσιτς!

Ο Μίρνες Σίσιτς ταξιδεύει για το Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας του ΟΦΗ. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο πέρυσι τέτοιον καιρό, τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες της κρητικής ομάδας.Η αξία του είναι δεδομένη και το είχε αποδείξει άλλωστε και κατά την προηγούμενη θητεία του εκεί, αλλά και σε άλλες ομάδες. Ωστόσο εκείνο που προβλημάτιζε τη διοίκηση του ΟΦΗ ήταν ο έκρυθμος χαρακτήρας του, κάτι όμως που φαίνεται να ξεπεράστηκε λόγω της κρίσιμης καμπής στο οποίο μπαίνουμε στο πρωτάθλημα.Ο Σίσιτς θα υπογράψει για 1,5 χρόνο και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Ο Σα Πίντο θα ελέγξει σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τα τέλη της περασμένης σεζόν.Την περσινή σεζόν με 2 γκολ και 3 αγωνιστικές σε 9 αγωνιστικές πήρε τον ΟΦΗ στις πλάτες του δείχνοντας ότι είναι σε θέση να αποτελέσει τον παίκτη που με την παρουσία του θα κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα. Όμως, από το ματς με τον Πανθρακικό και μετά αποδείχθηκε ότι… «κάτι» έσπασε μέσα του. Ήδη, είχε αρχίσει να ψάχνεται για την έξοδο και παρά το γεγονός ότι ενώπιον 15 συμπαικτών του έλεγε ότι «δεν πρόκειται να φύγω από τον ΟΦΗ», τελικά αποδείχθηκε… αυτοκαταστροφικός.Ο καυγάς που με το Νίκο Αναστόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και τον έκανε να αποχωρήσει από την Κρήτη για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

από Pamesports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #48 στις: Τρι 14 Ιαν 2014 18:01 »
Παράθεση
Και επίσημα Γκονσάλβες

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες και θα ακολουθήσει και αυτή του Ρώσου Πάβελ Κομόλοφ.

Την απόκτηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια και θα ακολουθήσει και αυτή του Ρώσου Πάβελ Κομόλοφ.

Ο 24χρονος διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με την καθυστέρηση να είχε να κάνει με κάποια διαδικαστικά θέματα που αναμένεται να λυθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

"Ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι από σήμερα ο 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός ΙSMAEL GONCALVES. Ο ΙSMAEL GONCALVES θα αγωνίζεται με το Νο 24", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια για την απόκτηση του Γκονσάλβες.

Ωστόσο Γκονσάλβες και Κομόλοφ έκαναν το μεσημέρι την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα της Βέροιας αφού το πρωί είχανε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία τους, και πλέον απομένει να φανεί αν θα καταστεί δυνατό να υπάρξει άμεση έκδοση των δελτίων τους.

Κάτι που αν γίνει μέχρι την Παρασκευή τότε ο Ράτκο Ντόστανιτς θα μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Παναθηναϊκό.

από Sport 24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #49 στις: Τρι 14 Ιαν 2014 23:02 »
Παράθεση
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΚ

Χαραλάμπους: «Ήθελα να ξαναπαίξω στη Super league»

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε την Τρίτη (14/1) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος μπακ δήλωσε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα της Βοιωτίας και εξέφρασε την εμπιστοσύνη ότι οι «πράσινοι» θα πάνε ακόμα καλύτερη στην συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «stereasports»: «H Super League ήταν πάντα στο μυαλό μου και μου άρεσε σαν ιδέα να ξαναπαίξω. Ήξερα το πρωτάθλημα και όταν δέχθηκα την προσφορά από την ομάδα του Λεβαδειακού χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκα αμέσως. Τόσο ο κ. Κομπότης όσο και ο προπονητής μου έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα και έτσι δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ.

Γνωρίζω για την ομάδα, γιατί έζησα αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, γνωρίζω αρκετά καλά τον κ. Καραγεωργίου κι έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κ. Κομπότη και γενικά για τους ανθρώπους της ομάδας. Και αυτά ήταν σημαντικά στοιχεία για μένα».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας και την ετοιμότητα του, ο Χαραλάμπους είπε: «Κάθε ομάδα βάζει στόχους από την αρχή της χρονιάς αλλά καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να μην πάνε και καλά. Τώρα από δω και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο και όσο ψηλότερα καταλήξουμε τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα.

Είχα παιχνίδια στην Κύπρο, έχω μιλήσει και με τον προπονητή μου και αυτός είναι που θα αποφασίσει αν και πότε θα με βάλει να αγωνισθώ»

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!