Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014  (Αναγνώστηκε 12581 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #50 στις: Τετ 15 Ιαν 2014 23:14 »
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γκόμες Πάσσος Β.Ο. 26 (Μ) Βραζιλία, Μαρκάνο Ι. 27 (Α) Ισπανία, Βλαντέζ Ν. 30 (Ε) Παραγουάη, Πέρεζ Ε. 25 (Μ) Παραγουάη
ΠΑΟΚ - Βασαϊτης Ν. 18 (Α) Ελλάδα, Πατράλης Μ. 17 (Μ), Ελλάδα, Τσολακίδης, Γ. 18 (Μ) Ελλάδα, Μαντούρο Χ. 28 (A) Ολλάνδια, Μάρτενς Μ. 29 (Μ) Βέλγιο, Γκσμπούρνινγκ Μ. Τ (32) Αυστρία, Νάτχο Μπ. 25 (Μ) Ισραήλ, Ινσαούραλδε Χ. 30 (Α) Αργεντινή, Χούσεν Ν. 23 (Ε) Ολλανδία
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -  Σανκαρέ Κ. 29 (Α) Σενεγάλη, Ρότσα Λ. Β. 32 (Μ) Ισπανία
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -  Θεολόγου Π. 22 (Α) Κύπρος, Κιβρακίδης Κ. 22 (Α) Ελλάδα, Φωτάκης Γ. 32 (Μ) Ελλάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -  Κυβελίδης Λ. 28 (Ε) Ελλάδα, Ακόστα Ν. 31 (Μ) Ισπανία, Σονγκό' ο Σ.Φ. 27 (Μ) Καμερούν, Κίτου Α. 22 (Μ) Ρουμανία, Καμπέρης Κ. 17 (Μ) Ελλάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Πέτριτς Μ. 33 (Ε) Κροατία
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ -  Γκαρσία Π. 36 (Μ) Ουρουγουάη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -  Σιαλμάς Δ. 28 (Ε) Ελλάδα, Μενδρινός Κ. 28 (Μ) Ελλάδα, Βλαχοδήμος Π. 23 (Μ) Ελλάδα, Ινγκούμ Σ. 24 (Α) Γκάνα, Καζναφέρης Κ. 27 (Α) Ελλάδα, Ζαραδούκας Γ. 28 (Α) Ελλάδα, Γιαχία Α. 32 (Α) Αλγερία, Λεάντρο π. 24 (Α) Ελλάδα
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Πασχαλάκης Α. 24 (Τ) Ελλάδα, Σέρτζιο Μ.Ρ. 20 (Μ) Ισπανία, Σαμπάτ Α.Μ. 25 (Α) Ισραήλ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -  Γουόρντεν Ε. 22 (Ε) Γκάνα, Ασουνσάο Π. 34 (Μ) Βραζιλία, Κώτσιος Η. 36 (Α) Ελλάδα, Χαραλάμπους Η. (Α) 33 Κύπρος, Ιντζίδης χ. 23 (Α) Ελλάδα, Αντόνιο Σ.Β.Μ. 27 (Μ) Πρασινό Ακρωτήρι, Μιλοσάβλιεβ Β. 26 (Μ) Σερβία, Βούκσεβιτς Σ. (Ε) Μαυροβούνιο
ΒΕΡΟΙΑ - Ντόγος Σ. 20 (Ε) Ελλάδα, Βέρτζος Α. 30 (Α) Ελλαδα, Γκονσάλβες Ι. 22 (Ε) Πορτογαλία, Κομόλοφ Π. 24 (Ε) Ρωσία
ΑΡΗΣ -  Γουναρίδης Σ. 23 (Τ) Ελλάδα, Βλάχος Β. 21 (Α) Ελλάδα, Κουσίδης Ν. 21 (Μ) Ελλάδα, Μπουγαϊδης Μ.20 (Α) Ελλάδα, Καμινιώτης Π. 25 (Μ) Ελλλάδα, Μπακασέτας Α. 21 (Ε) Ελλάδα, Βανγκελί Κ. 29 (Α) Αλβανία, Τσιάρας Α. 20 (Μ) Ελλάδα
ΟΦΗ - Σίσιτς Μ. 32 (Μ) Σλοβένια, Μπαρεϊρο Ν. 26 (Α) Παραγουάη
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ -  Ντάλμπεργκ Μ. 28 (Ε) Σουηδία, Σόυζα Ν. 34 (Α) Βραζιλία, Κουκ Λι 21 (Μ) Αγγλία, Λουσέρο Α. 29 (Μ) Αργεντινή, Αμπρόουζ Ν. 30 (Μ) Αγγλία, Σόντεμπεργκ Τ. 27 (Α) Σουηδία
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Κούμπικ Φ. 24 (Μ) Σλοβακία), Ιμπραχίμ Α. 23 (Α) Νορβηγία, Στοϊκοβις Μ. 31 (Τ) Σερβία, Αντελέγε Α. 25 (Α) Νιγηρία, Μονάκελο Γ. 20 (Ε) Ιταλία
ΚΑΛΛΟΝΗ -  Νιαμπουγιού Κ. 25 (Ε) Γαλλία, Κεϊτά Π. 22 (Μ) Σενεγάλη, Φουρλάνος Σ. 21 (Μ) Ελλάδα, Ζακουάνι Γ. 27 (Α) Κονγκό, Καλτσάς Ν. 24 (Μ) Ελλάδα, Ναούμ Ζ. 20 (Μ) Ελλάδα, Κύπρου Θ. 22 (Ε) Κύπρος, Ζος 26 (Μ) Γαλλία
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-  Νταλμά Β. 32 (Μ) Γαλλία, Μπούντιμιρ Μ. 21 (Ε) Κροατία, Μαρτίνες Ν. 26 (Μ) Αργεντινή


Παράθεση
ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ

Και επίσημα Κομόλοφ στη Βέροια

Μετά τον Ισμαελ Γκονσάλβες, ήρθε η σειρά του Πάβελ Κομόλοφ. Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρώσου μεσοεπιθετικού, με τον οποίο είχε ήδη συμφωνήσει.

«Ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι από σήμερα ο 24χρονος Ρώσος μεσοεπιθετικός Πάβελ Κομόλοφ,οποίος θα αγωνίζεται με το νούμερο 10», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «βασίλισσας του Βορρά».

Μία ημέρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και η απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Ισμαελ Γκονσάλβες.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Μπακασέτας ο έκτος στον Άρη

Βλάχος, Γουναρίδης, Μπουγαϊδης, Κουσίδης, Καμινιώτης και τώρα Τάσος Μπακασέτας. Ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί την έκτη μεταγραφή του Άρη την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός, διεθνής με την εθνική ελπίδων, επιθετικός, το πρωί της Τετάρτης (15/1) βρέθηκε στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης και αποχαιρέτησε τον Στάϊκο Βεργέτη και τους ποδοσφαιριστές και το απόγευμα πήρε τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη όπου θα αγωνίζεται δανεικός στον Άρη, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Οι Αρκάδες συμφώνησαν με την ομάδα της συμπρωτεύουσας ώστε ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού στον Αστέρα οι επιθετικοί περισσεύουν (Μπαράλες, Καράσκο, Χουάνμα) και ο νεαρός είχε στο πρωτάθλημα εννέα συμμετοχές, μόλις τρεις από τις οποίες βασικός. Σε καμία από αυτές μάλιστα, δεν αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

«Μαγκιές στον Αρη, "κοκοκο" σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ»

Στόν Άρη υπάρχουν όμως, οι Αγκάνθο, Μανιάς οπότε ο Τάσος Μπακασέτας, που θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, το πρωί της Πέμπτης (16/1), θα πρέπει να «παλέψει» για να πάρει θέση στην 11άδα.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ, ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Χάνει Μανόλο, απέκτησε Ιντζίδη ο Λεβαδειακός

Ο Χρήστος Ιντζίδης

 
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Μανουέλ Μανόλο που χάνει την υπόλοιπη χρονιά. Ο Λεβαδειακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Ισπανού στόπερ στο πρόσωπο του Χρήστου Ιντζίδη.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, βασικός με 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου (11/1) με τον Εργοτέλη και όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Manuel Martinez Lara (Manolo), έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα με τον Εργοτέλη και αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Βοιωτίας.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν αστραπιαία και βρήκαν στο πρόσωπο του Χρήστου Ιντζίδη τον αντικαταστάτη του Μανόλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο νεαρός στόπερ (γεννημένος στις 9/1/1993) είχε 13 συμμετοχές στον Πλατανιά αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει. Οι Βοιωτοί τον απέκτησαν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 9/1/1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού» τονίζει η ανακοίνωση του Λεβαδειακού.

από Sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 21:56 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 328
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 16 Ιαν 2014 11:24 »
πηρε voukcevic ο λεβαδειακος

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 16 Ιαν 2014 23:24 »
Παράθεση
ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΑΝΤΟΣ ΒΑΡΕΛΑ ΜΟΝΤΕΙΡΟ

Απέκτησε μέσο από το Πράσινο Ακρωτήρι ο Λεβαδειακός

Η μεταγραφή του Πάολο Ασουνσάο είναι στον… αέρα εξαιτίας προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος και ο Λεβαδειακός κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση άλλου αμυντικού χαφ αφού θέλει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/1) την απόκτηση του Αντόνιο Σάντος Βαρέλα Μοντέιρο. Το νέο απόκτημα των «πράσινων» είναι 27 ετών, κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα της ολλανδικής FC Dordrecht στην οποία είχε μόλις έξι συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει παίξει στις ολλανδικές Βάαλβαϊκ από το 2007 μέχρι το 2011 με 74 συμμετοχές και ένα γκολ συνολικά ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Σπάρτα Ρότερνταμ όπου έπαιξε για δύο αγωνιστικές περιόδους και είχε 49 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στο μεταξύ, ο Σίμον Βούκσεβιτς προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (16/1) με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας. Οι Βοιωτοί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την απόκτηση του (έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη) και περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να επισημοποιήσουν την μεταγραφή. Το ιατρικό ιστορικό του παίκτη άλλωστε, είναι βεβαρημένο.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
Συμφωνία για Μάρτενς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 29χρονο Μάαρτεν Μάρτενς. Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ΑΖ Αλκμααρ, αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του Δικέφαλου την 1η Ιουλίου 2014.

Ο Μάρτενς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη ως τις 30 Ιουνίου του 2016.
από paokfc.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Ιαν 2014 23:30 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #53 στις: Παρ 17 Ιαν 2014 18:16 »
Παράθεση
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην Καλλονή ο Καλτσάς

Παίκτης της Καλλονής είναι επίσημα ο Νίκος Κάλτσας με τον 24χρονο μεσοαμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Καλτσάς πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο καταθέτοντας μάλιστα προσφυγή. Ο 24χρονος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην «νεοφώτιστη» Καλλονή, ενισχύοντας με τις υπηρεσίες του την προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, έπειτα από την αποχώρηση του νεαρού άσου από τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Καλτσά για 1,5 (ενάμιση) χρόνο.

Ο αμυντικός μέσος της Καλλονής μας γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1989 στη Χαλκίδα. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην ΑΕΚ το 2005. Από εκεί το 2007 έφυγε δανεικός για την Αναγέννηση Καρδίτσας και το 2008 μετακόμισε πάλι ως δανεικός στο Χαιδάρι. Η επόμενη μεταγραφή του ήταν στην Καλλιθέα το 2009 όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2013 όταν και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Καλτσάς έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Παίδων (U19) και Νέων (U21).

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Αργεντινός Μαρτίνες στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ενισχύθηκε στην μεσαία γραμμή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αργεντινού χαφ, Νικολάς Μαρτίνες. Ο Μαρτίνες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «καναρινιών», τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση έτους, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Ο νέος παίκτης του Παναιτωλικού είναι 26 ετών (γεννημένος στις 25/9/1987), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στο παρελθόν έχει παίξει σε Ιντεπεντιέντε, Σαν Μαρτίν, Σαν Χουάν (Αργεντινή), Σαντιάγκο Γουόντερερς (Χιλή), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία με την Μούρθια.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 20»

Έτσι, δυο μέρες μετά την δήλωση του Μάκη Χάβου στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Στόχος μας είναι άλλες δύο μεταγραφές» ανακοινώθηκε η πρώτη!

από Sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Ιαν 2014 22:36 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #54 στις: Παρ 17 Ιαν 2014 19:07 »
 
Παράθεση
Τόνι Μοράλ,,  Φαμπιάν Στόλερ


Σαν πρωταγωνιστές τσοντοταινίας ακούγονται !!!!  :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #55 στις: Παρ 17 Ιαν 2014 22:40 »
Παράθεση
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΗ

Ανακοίνωσε τον Θεολόγου ο Ατρόμητος

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, Παντελής Θεολόγου, είναι επίσημα παίκτης του Ατρόμητου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με τον Ατρόμητο και πήρε την φανέλα με το νούμερο «22».

Ο Θεολόγου, έκανε προπονήσεις με τον Ατρόμητο για 15 μέρες και με τις επιδόσεις του «κέρδισε» τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του στην διοίκηση της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε δεχτεί πρόταση από την πρώην ομάδα του την Καλλιθέα, αλλά στο «κάλεσμα» του Ατρόμητου δέχτηκε αμέσως.

Στα της προπονήσης, ο Ατρόμητος έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/01, 15:00). Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Περιστεριωτών και έπειτα από την πρωινή προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο μόνος που δεν μπορεί να παίξει στον αγώνα με τον Άρη είναι ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου.
Ο ποδοσφαιριστής που έκανε προπονήσεις με την ομάδα μας το τελευταίο 15νθημερο και αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιώργου Παράσχου βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο astromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία για να αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παράσχο για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τόσο εκείνον αλλά και τους ανθρώπους του Ατρόμητου που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.

Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Ατρόμητο να δοκιμαστώ και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη παρότι είχα δεχθεί πρόταση από την Καλλιθέα την οποία θέλω επίσης θέλω να ευχαριστήσω γιατί στον ένα χρόνο που ήμουν εκεί με στήριξαν όλοι.

Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να φθάσω εγώ αλλά και η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η δουλειά».

Ο Παντελής Θεολόγου αγωνίζεται στη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού. Γεννήθηκε στις 7 Μαϊου 1991 και οι προηγούμενες ομάδες του είναι κατά σειρά: Σούλι Παραμυθιάς, Αμβρακικός, Πρέβεζα, Εθνικός Αστέρας και Καλλιθέα.

Επέλεξε το νούμερο «22» στη φανέλα του.»

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 19 Ιαν 2014 18:18 »
Παράθεση
Στον Πλατανιά ο Καζναφέρης19 Ιανουαρίου 2014

Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το προπονητικό κέντρο στο Μάλεμε και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία).

Αμέσως μετά, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 22 Ιουνίου 1987), μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνίζεται, πλέον, με τα «ερυθρόλευκα» και τόνισε ότι στόχος του είναι να δικαιώσει τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του καθώς και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικότερα:

Αναφερόμενος τόσο στην απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, όσο και στη νέα του ομάδα, ο Κώστας Καζναφέρης είπε:
«Ο τρόπος προσέγγισης από την ομάδα ήταν ιδανικός. Οι άνθρωποι του Πλατανιά έδειξαν ότι πιστεύουν σ” εμένα. Γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι ένα πραγματικά νοικοκυρεμένο σωματείο, με σοβαρή Διοίκηση, που τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι επενδύει στις υποδομές, γεγονός που είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω, επισκεπτόμενος τόσο το προπονητικό κέντρο, όσο και τα γραφεία της Π.Α.Ε. Ξέρω, επίσης, ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, γεγονός πολύ θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Καζναφέρης σημείωσε:
«Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και, ταυτόχρονα, να δικαιώσω τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο, που πίστεψαν σ” εμένα. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, που μπορεί να πετύχει αξιόλογα πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καζναφέρης αγωνιζόταν την τρέχουσα περίοδο στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά, στην Αναγέννηση Άρτας (2004 – 2006), στον ΠΑΣ Γιάννινα (2006 – 2009), στον Πυρσό Γρεβενών (2009 – 2010, δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και στον Άρη (2010 – 2013).

http://www.fcplatanias.gr/?p=7218
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #57 στις: Δευ 20 Ιαν 2014 15:11 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Μιλοσάβλιεβ για Λεβαδειακό η Μπάνικ

Τη μετακίνηση του Σέρβου μέσου, Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ στον Λεβαδειακό ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η Μπάνικ Οστράβα που έγραψε και για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ετσι όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα, ο 26χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους Βοιωτούς επισημαίνοντας πως σύντομα ο παίκτης θα πάει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ταυτόχρονα φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη για τις ωραίες αναμνήσεις που είχε από την Μπάνικ. «Φεύγω από τη Μπάνικ με τις καλύτερες αναμνήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιλοσάβλιεβ. «Ειδικά τους πρώτους έξι μήνες αισθανόμουνα εξαιρετικά στην ομάδα και εύχομαι σ' αυτή να πετύχει τους στόχους της, ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση», επεσήμανε ο παίκτης που έπαιξε σε 35 ματς έχοντας τρία γκολ.


από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΖ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Εκλεισε και Σόντερμπεργκ ο Απόλλωνας
Παίκτης του Απόλλωνα και με τη βούλα για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Ελφσμποργκ θα είναι ο 27χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός Τομ Σόντερμπεργκ.

Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν στο γήπεδο, όμως από σήμερα θα τεθεί στη διάθεση του Λόρι Σάντσεζ. Ο Αγγλος κόουτς παρά την ήττα αποθεώθηκε για μια ακόμη φορά από τους Απολλωνιστές, κάτι που συνέβη και με τον Σταμάτη Βελλή.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #58 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 15:50 »
Παράθεση
Το πάρε – δώσε της Super League

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Super League, φτάνοντας πλέον προς το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι στιγμής μετράει δύο αποχωρήσεις αυτές των Ντε Βινσέντι και Κειτά, ενώ και ο Τσάβεζ αποτελεί ξένο... σώμα, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ΠΑΕ. Τέλος ο ΠΑΣ απέκτησε τους Κυβελίδη, Ακόστα, Σονγκό.

Κατά την χθεσινή ημέρα ο Γιάννης Ζαραδούκας αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Πλατανιάς την Κυριακή ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη.

Αναλυτικά το πάρε-δώσε του Ιανουαρίου:

Ολυμπιακός

Ήρθαν: Βίτορ Πελέ

Έφυγαν: Μετζανί , Τομάς Ντε Βινσέντι,  Παναγιώτης Βλαχοδήμος , Γιαταμπαρέ,  Άρης Βλάχος.

ΠΑΟΚ

Ήρθαν: Χέντβιχες Μαντούρο, Μάαρτεν Μάρτενς

Έφυγαν: Νέτσιντ , Στέλιος Ποζατζίδης , Δημήτρης Πόποβιτς, Πάμπλο Γκαρσία

Ατρόμητος

Ήρθαν: Παντελής Θεολόγου

Έφυγαν: Θανάσης Καραγκούνης, Μανώλης Καλλέργης,  Χρήστος Γρομητσάρης,


Απόλλων Σμύρνης

Ήρθαν: Ντενίς Σόουζα , Λι Κουκ , Μίκαελ Ντάλμπεργκ , Άγγελος Σταματόπουλος , Αντριάν Λουσέρο , Ντάρεν Άμπροουζ

Έφυγαν: Θανάσης Αθανασίου, Άγγελος Βέρτζος , Φρανσίσκο Ζουέλα, Γιαν Μπλάζεκ

Λεβαδειακός

Ήρθαν: Πάουλο Ασουνσάο, Ηλίας Χαραλάμπους, Χρήστος Ιντζίδης , Τόνι Βαρέλα

Έφυγαν: Μανού Μπούστο

Βέροια

Ήρθαν: Άγγελος Βέρτζος , Ισμαέλ Γκονσάλβες , Πάβελ Κομόλοφ

Έφυγαν: Βαγγέλης Οικονόμου, Φελίπε Ντα Κόστα, Ορέστες (Ελεύθερος), Μρντάκοβιτς

Άρης
Ήρθαν: Στέφανος Γουναρίδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Μαυρουδής Μπουγαϊδης, Νίκος Κουσίδης, Πέτρος Καμινιώτης, Τάσος Μπακασέτας

Έφυγαν: Ροκ Έλσνερ , Τζον Ίμπεχ , Σαλόζε Ουντότζι , Στέλιος Τσουκάνης

Παναθηναϊκός

Ήρθαν: Μλάντεν Πέτριτς

Έφυγαν: Νίκος Κουσίδης , Μανουέλ Βελάσκες , Αντρέ Πίντο, Κουίνσι , Λουτσιάνο Φιγκερόα

Αστέρας Τρίπολης

Ήρθαν: Καλίφα Σανκαρέ

Έφυγαν: Χρήστος Πιπίνης, Τάσος Μπακασέτας , Γιάννης Ζαραδούκας

Skoda Ξάνθη

Ήρθαν: Πάμπλο Γκαρσία

Έφυγαν: Λάζαρος Γκατσολάρι, Θόδωρος Τορομανίδης .

Πανθρακικός

Ήρθαν: Αλέξανδρος Πασχαλάκης , Σέρχιο Μολίνα

Έφυγαν: Νίκος Κατσικοκέρης , Ζεκίνια, Μερίνο, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Ντένις Πόποβιτς

Παναιτωλικός

Ήρθαν: Βίλφριντ Νταλμά,  Μάριο Μπούντιμιρ, Μαρτίνες, Φλοράν Ανέν

Έφυγαν: Ηλίας Ιωάννου, Χρήστος Κουτσοσπύρος, Αλέξανδρος Καλογέρης, Τζιουζέπε Ακουάρο.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ήρθαν: Φρανκ Σονγκό, Ακόστα Νόε , Λεωνίδας Κυβελίδης

Έφυγαν: Πολ Κειτά , Τόμας Ντε Βινσέντι

ΟΦΗ
Ήρθαν: Μίρνες Σίσιτς


Έφυγαν: Στέφανος Γουναρίδης , Θανάσης Κανούλας

Πανιώνιος

Ήρθαν: -

Έφυγαν: Κώστας Μενδρινός , Κλαούντιο Ριβέρο, Ματθαίος Μαρουκάκης, Νίκος Λιόλιος , Φίλιππος Σαχσανίδης

Εργοτέλης

Ήρθαν: -

Έφυγαν: Βιτόρ Πελέ , Χρήστος Χρυσοφάκης, Αντώνης Μπουρσέλης

ΑΕΛ Καλλονής

Ήρθαν: Γκαμπριέλ Ζακουάνι , Σπύρος Φουρλάνος , Πολ Κειτά , Γκι Νιαμπουγιού , Νίκος Καλτσάς

Έφυγαν: Ντανιέλ Γκάσιτς, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος , Κώστας Λίμα , Μάρκος Ντο Σάντος, Χουάνλου

Πλατανιάς

Ήρθαν: Σάμουελ Ινκούμ , Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σιαλμάς , Κώστας Μενδρινός , Κώστας Καζναφέρης

Έφυγαν: Κριστιάν Κάστελς , Δημήτρης Πόποβιτς , Φαμπιάν Στόλερ , Τόνι Μοράλ , Βιτάλι Ζάλουντοκ , Χρήστος Ιντζίδης , Εμίντιο Ραφαέλ , Γιώργος Γιακουμάκης , Χερόν Μπεριάν.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #59 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 16:06 »
Ο Ζαραδούκας δεν πήγε στον Πλατανιά ?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #60 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 16:07 »
Ο Ζαραδούκας δεν πήγε στον Πλατανιά ?

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #61 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 22:00 »
Παράθεση
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανακοίνωσε Ζαραδούκα ο Πλατανιάς!

Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας!

Ο 28χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 12 Δεκεμβρίου 1985) παρακολούθησε χθες τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον ΟΦΗ στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Λάμπρου Μαλτέζου.

Αμέσως, μετά ο Γιάννης Ζαραδούκας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, μίλησε με θερμά λόγια για τον Πλατανιά και τόνισε ότι η ομάδα έχει αρετές και δυνατότητες.

Αναλυτικά:

Αναφερόμενος στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά Χανίων, ο 28χρονος έμπειρος αμυντικός είπε: «Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αρετές. Οι άνθρωποι της Διοίκησης έχουν τη φιλοδοξία να αγωνίζεται η ομάδα με επιτυχία στη Super League.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο προπονητής, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στον Πλατανιά υπάρχει, ως γνωστόν, μια ποδοσφαιρική ηρεμία, που είναι απαραίτητη για όλους μας.

Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, για μένα, ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι και λειτουργούν ως οικογένεια. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό -και ψυχολογικά- να έχεις στήριξη από τη Διοίκησή σου».

Ερωτηθείς αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους ο Γιάννης Ζαραδούκας σημείωσε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να διακριθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου και, παράλληλα, να βοηθήσω την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να παραμείνει στην κατηγορία. Αργότερα, ο ορίζοντας είναι μεγάλος».

Το who is who του

Ο Ζαραδούκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνέχισε στην πρώτη ομάδα το 2007, με την οποία δεν αγωνίστηκε. Δόθηκε δανεικός σε Μαρκό, Κορωπί και Πανσερραϊκό και εν συνεχεία έμεινε ελεύθερος.

Ακολούθως, αγωνίστηκε διαδοχικά στον Ολυμπιακό Βόλου (2009 – 2011), στον Ολυμπιακό (2011), στον ΠΑΣ Γιάννινα (2012, δανεικός από τον Ολυμπιακό), στον Άρη (2013, δανεικός από τον Ολυμπιακό) και στον Αστέρα Τρίπολης (2013, ως ελεύθερος). Έχει 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 23 Ιαν 2014 22:58 »
Παράθεση
Στον Λεβαδειακό ο Βούκσεβιτς

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς είναι και με τη βούλα παίκτης του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή. Η ομάδα της Λιβαδειάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόν Βούκσεβιτς. Οι «πράσινοι» βάζουν στην μηχανή τους έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό, ο οποίος παλαιότερα έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Βούκσεβιτς έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν, Σπόρτινγκ και Μπλάκμπερν, μεταξύ άλλων, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Βοϊβοντίνα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας τις μεταγραφές της, απέκτησε και τον Διεθνή με το Μαυροβούνιο Simon Vukcevic.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών και αφού ξεπεράστηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε με την VOJVODINA, ομάδα όπου ανήκε ο παίκτης, σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Vukcevic είναι μεσοεπιθετικός παίκτης και μετά τις PARTIZAN – SATURN – SPORTING LISBON – BLACKBERN ROVERS και VOJVODINA, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε κατά το παρελθόν, από σήμερα θα φοράει την φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ».

από Sportday.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 25 Ιαν 2014 00:21 »
Παράθεση
Το Σάββατο στην Ελλάδα ο Μαρκάνο!

Ο Ισπανός έρχεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, τι λένε οι Ρώσοι της Ρούμπιν Καζάν

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα βρίσκεται το Σάββατο ο Ιβάν Μαρκάνο.

O Ισπανός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, έρχεται στην χώρα μας για να συζητήσει με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Όπως έχει πει και ο Ολυμπιακός, ο παίκτης εξετάζεται και ενδιαφέρει, απλά θα πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες κουβέντες ανάμεσα στις δυο πλευρές και να λυθούν ορισμένα ζητήματα προτού προχωρήσει το deal και ο Μαρκάνο φορέσει εκ νέου την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από τη μεριά τους, οι Ρώσοι της Ρούμπιν Καζάν ανακοίνωσαν τον δανεισμό του 27χρονου στον Ολυμπιακό, όμως στο Λιμάνι τονίζουν ότι αυτό δεν ισχύει και θα πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια άλλα θέματα, όπως το υψηλό συμβόλαιό του και από εκεί και πέρα να μπουν οι υπογραφές.

«Ο Ιβάν Μαρκάνο θα δοθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι», τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ αναφέρεται και το βιογραφικό του αλλά και το παλαιότερό του πέρασμα από την ομάδα του Πειραιά.

Όπως και να 'χει, ο Μαρκάνο θα βρίσκεται στην Ελλάδα το Σάββατο και θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με την απόκτησή του από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, έστω και αν οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης έρχεται δανεικός στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

από Woop.gr


Παράθεση
Ιμπραΐμ: «Να βοηθήσω τον Εργοτέλη»

Επί κρητικού… εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1) ο Αμπντί Ιμπραΐμ για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Ο 22χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έφτασε στο Ηράκλειο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τη συνοδεία του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Δασκαλάκη και τον πατέρα του παίκτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ενήμερος για τον Εργοτέλη, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τους Κρητικούς και να επιστρέψει το καλοκαίρι στους Πειραιώτες.

«Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα – οικογένεια. Θέλω να βοηθήσω τον Εργοτέλη και στη συνέχεια θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Έχω μάθει αρκετά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι υψηλού επιπέδου. Δεν θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας, αλλά σε λίγες ημέρες θα έχω προσαρμοστεί και θα μπορώ να αγωνιστώ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

από Onsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 25 Ιαν 2014 15:28 »
Παράθεση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωσε τον Στοΐκοβιτς έως το 2014 ο Εργοτέλης

Την απόκτησή του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/1) ο Εργοτέλης με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τους Κρητικούς να πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου τερματοφύλακα Vladimir Stojkovic έως τις 30/06/2014.

Γεννημένος στις 28/07/1983, ο Stojkovic έχει χριστεί ήδη 50 φορές διεθνής και στη σπουδαία έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, στη Ναντ, στη Φίτεσε, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη Χετάφε και στην Παρτιζάν. Έχει κατακτήσει τίτλους στη Σερβία και στην Πορτογαλία, με τελευταίο χρονικά το πρωτάθλημα της πατρίδας του τη σεζόν 2012-13.

Σήμερα το πρωί, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Οι πρώτες μου στιγμές στο Ηράκλειο είναι καταπληκτικές και θέλω πολύ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ανυπομονώ να αγωνιστώ».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #65 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 14:57 »
Παράθεση
Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

Ανακοίνωσε Ντουντού ο ΟΦΗ
 
Ένα μεγάλο όνομα που όμως, ταλαιπωρείται συχνά πυκνά από προβλήματα τραυματισμών, απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο Ντουντού Σουαρένσε ο οποίος την τριετία 2008-11 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος άσος ήρθε στο Ηράκλειο υπό άκρα μυστικότητα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε με τους κρητικούς και η απόκτηση του ανακοινώθηκε από την ομάδα. Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης από τον ΟΦΗ. Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/1) μάλιστα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στην οποία θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Ντε Σουζα ή οπως είναι γνωστός, Ντουντού Σεαρένσε» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, που παραθέτει στοιχεία από το πλούσιο βιογραφικό του παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού είχε 65 συμμετοχές και εφτά γκολ, στο Κύπελλο Ελλάδας οχτώ συμμετοχές και δύο γκολ και στην Ευρώπη 21 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Ο Ντουντού, 11 φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλία (μέλος της «σελεσάο» που το 2004 κατέκτησε το Κόπα Αμερικα), θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον το ιατρικό τιμ ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ανακοίνωσε Ντουντού ο ΟΦΗ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δαπανήσει για την απόκτηση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έξι εκατομμύρια ευρώ ενώ οι απολαβές του ποδοσφαιριστή ανήλθαν στο ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Τον Απρίλιο του 2011 η Ατλέτικο Μινέιρο από τη Βραζιλία απέκτησε το 75% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό και δαπάνησε περίπου 1,1 εκατ. ευρώ.

Στην βραζιλιάνικη ομάδα είχε 15 συμμετοχές και τρία τέρματα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Γκόϊας με την οποία έχει 21 συμμετοχές, οι τέσσερις από τις οποίες είχε φέτος. Το συμβόλαιο του έληξε τον προηγούμενο Δεκέμβριο αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε την πρόταση που του έγινε και επιστρέφει στην Ευρώπη.

Ο Ντουντού Σεαρένσε ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεάρα και το 2000 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Βιτόρια (55 συμμετοχές, 7 γκολ). Το 2004 πήγε στην Ιαπωνία και στην Κασίβα και ακολούθησαν οι ομάδες Σταντ Ρενναί (15 συμμετοχές, 1 γκολ), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (74-7) προτού πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #66 στις: Δευ 27 Ιαν 2014 23:02 »
Παράθεση
ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΚΟΜΠΟ

Υπέγραψε για έξι μήνες ο Γκσπούρνινγκ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών στον «δικέφαλο», ανακοινώθηκε κι ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο 32χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια» αναφέρει η ανακοίνωση της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ.

Tο who is who του

Ο Γκσπούρνινγκ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης, ωστόσο στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν αγωνίστηκε ποτέ. Παραχωρήθηκε το 2001 στην Λέομπεν στην οποία έμεινε για τρεις σεζόν πριν υπογράψει στην Πάσινγκ. Ούτε εκεί, όμως, πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Η αναγνώριση και η καταξίωση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα ήρθε στην Ελλάδα.

Το 2007 η Ξάνθη τον εμπιστεύτηκε για να υπερασπιστεί την εστία της και ο Γκσπούρνινγκ άρπαξε την ευκαιρία. Στην ακριτική ομάδα δεν άργησε να γίνει βασικός, απέκτησε το παρατσούκλι «κέρβερος» για την ικανότητά του στα πέναλτι και κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Αυστρίας.

Το καλοκαίρι του 2011 δεν συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ξάνθη κι έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Εμεινε μέχρι τα μισά της σεζόν και παρότι είχε μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, επέλεξε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μεγάλη πρόκληση. Ηταν ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα «σύμβολο» για τις ΗΠΑ, τον Κέισι Κέλερ.

Ο Γκσπούρνινγκ δεν δίστασε μπροστά στην πρόκληση. «Ξέρω ότι ο Κέισι ήταν εδώ, αλλά κάποιος έπρεπε να… πάρει τη δουλειά. Αν δεν ήμουν εγώ, θα ήταν κάποιος άλλος», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη μεταγραφή του στους Seattle Sounders.

Η προσαρμογή του ήταν άμεση, όπως και η επιτυχία του στην ομάδα του Σιάτλ. Ο Αυστριακός “γέμισε” τα γάντια του Κέλερ και αγαπήθηκε άμεσα από τον κόσμο της ομάδας. Αναδείχτηκε τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και τρίτη καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς, ενώ τελείωσε τη σεζόν έχοντας το καλύτερο ποσοστό γκολ ανά αγώνα σε όλο το MLS. Ηταν μάλιστα, ο πρώτος μη Αμερικανός τερματοφύλακας που πέτυχε αυτή τη διάκριση. Δεχόταν 0,73 γκολ ανά αγώνα, επίδοση που ακόμα και σήμερα των κατατάσσει στην τρίτη θέση όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Η συμπαίκτες του τον περιγράφουν ως έναν ιδιαίτερα ευχάριστο άνθρωπο που αστειεύεται συνεχώς «σαν να είναι 15 χρονών» και είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Την γυναίκα του Καταρίνα, την τετράχρονη κόρη του Μέλια που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τον μικρό του γιο, ο οποίος είδε το πρώτο του φως στο Σιάτλ.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #67 στις: Τρι 28 Ιαν 2014 14:45 »
Παράθεση
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Ανακοίνωσε τον Ναούμ η Καλλονή

Παίκτης της Καλλονής θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ζήσης-Άγγελος Ναούμ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Λέσβου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που ήταν παίκτης του Άρη από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο, υπέγραψε συμβόλαιο ως ελεύθερος για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Ναούμ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ατρόμητου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γερμανία με την U-19 της Σαν Πάουλι, της Λούμπεκ και της Τσέμνιστερ.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

H ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ζήση-Άγγελου Ναούμ για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών. Από εκεί μετακόμισε στον ΑΟ Καλαμακίου ενώ το 2011 έφυγε για την Γερμανία όπου αγωνίστηκε στις Σαν Πάουλι (U19), Λούμπεκ(U19) και Τσέμνιστερ(U19). Στην Ελλάδα επέστρεψε τον Γενάρη του 2013 για λογαριασμό του Άρη όπου παρέμεινε μέχρι και το Δεκέμβριο του 2013.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΔΟΚΙΜΑΖΟΤΑΝ ΜΕΡΕΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ

Επίσημα στον Πανθρακικό ο Σαμπάτ

Παίκτης του Πανθρακικού είναι επίσημα ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θράκης, χωρίς να κάνει γνωστή την διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο 25χρονος.

Ο Ισραηλινός αμυντικός δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες από τον Άκη Μάντζιο και ο προπονητής του Πανθρακικού, πείστηκε από τον παίκτη και εισηγήθηκε στην διοίκηση για την απόκτηση του.

Η τελευταία ομάδα του Σαμπάτ ήταν η Χάποελ, στην οποία έπαιξε 105 αγώνες σε τριάμισι χρόνια σκοράροντας έξι γκολ.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισραηλινού αμυντικού Asael Ben Shabat. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού υπέγραψε και ήδη προπονείται με τους νέους συμπαίχτες του.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Asael Ben Shabat γεννήθηκε στις 9 Μαϊου 1988 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η πρώτη του ομάδα υπήρξε η Maccabi Netanya την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Hapoel Kfar Saba με την οποία είχε 28 εμφανίσεις και 2 τέρματα. Από την σαιζόν 2009-2010 έως και τον Ιανουάριο του 2014 αγωνίστηκε με την φανέλα της Hapoel Nir σε συνολικά 105 επίσημα παιχνίδια πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #68 στις: Τρι 28 Ιαν 2014 20:51 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Γιαχία και επίσημα στον Πλατανιά

Την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Αντάρ Γιαχία ανακοίνωσε ο Πλατανιάς το μεσημέρι της Τρίτης (28/1).

Ο Γαλλοαλγερινός με πλούσιες ποδοσφαιρικές εικόνες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αποτελεί την έβδομη μεταγραφή της ομάδας των Χανίων και αναμένεται άμεσα να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

«Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Αντάρ Γιαχία. Ο 32χρονος διεθνής Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός (γεννηθείς στις 21 Μαρτίου 1982), με πλούσια εμπειρία στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφίχθη χθες το βράδυ στα Χανιά και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία)» αναφέρει η ανακοίνωση του Πλατανιά.

Η καριέρα του

Ο Γιαχία είναι 53 φορές διεθνής με την εθνική Αλγερίας (6 γκολ), σταμάτησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το 2012 έχοντας συμμετάσχει νωρίτερα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Έχει περάσει από Ίντερ (στην οποία δεν αγωνίστηκε πάντως), Σοσό, Μπαστιά, Νις, Μπόχουμ, Αλ Νασρ, Καϊζερσλάουτερν. Η γερμανική ήταν και η τελευταία ομάδα του πριν μετακομίσει στην Τυνησία.

«Ενδιαφέρουσα πρόκληση»

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις του στο site της ομάδας χαρακτήρισε τον Πλατανιά… «Βρίσκω την πρόκληση ενδιαφέρουσα να αγωνιστώ έως το τέλος της χρονιάς και να προσπαθήσω μαζί με όλη την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνει ο Πλατανιάς στη Super League».

Ακόμη, σχολίασε το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγοντας… «Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έχω μερικούς φίλους που αγωνίστηκαν σε αυτό κατά το παρελθόν, όπως ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Έχω δει κάποια παιχνίδια. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι τεχνικό και επιθετικό. Αυτή είναι η εικόνα που έχω. Ασφαλώς, είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε παίκτη που έρχεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα, να ανακαλύπτει κάτι καινούριο και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και με μένα».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Διπλό χτύπημα με Βανγκέλι, Τσιάρα

Στον Κρίστι Βανγκέλι κατέληξαν οι άνθρωποι του Αρη, όσον αφορά την μία και μοναδική μεταγραφή που δικαιούται να κάνουν για παίκτες άνω των 24 ετών.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση των «κιτρίνων» και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ διάρκειας έξι μηνών.

Ουσιαστικά, ο Αλβανός μπακ επιστρέφει στον Αρη έπειτα από 2,5 χρόνια. Ο Βανγκέλι αποτελεί έναν από τους αγαπητούς ποδοσφαιριστές του κόσμο, καθώς πρόσφερε πολλά την 8αετία 2003-2011 με 106 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2011, ο Αρης τον πούλησε στην Ουκρανική Τσερνομόρετς για 300.000 ευρώ, χωρίς, όμως να καταφέρει να καθιερωθεί (25 συμμετοχές).

Ο Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011, συμπληρώνοντας 106 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές.

Έτσι, πριν από 15 ημέρες, στις 13 Ιανουαρίου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με τους Ουκρανούς και δέχθηκε την πρόταση του Λάμπρου Σκόρδα, προκειμένου να συμβάλει στην μάχη για παραμονή.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου»

«Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις», δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Τσιάρας ο 8ος

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε και επίσημα την 8η μεταγραφή του Ιανουαρίου! Ο λόγος για την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος δοκιμάστηκε δυο μέρες από τον Σούλη Παπαδόπουλο και ο τελευταίος άναψε το «πράσινο φως». Ο 20χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης: «Ο Αντώνης Τσιάρας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λάρισας και το 2011 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Με τη φανέλα της ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στο δυναμικό της Ξάνθης. Ο Αντώνης Τσιάρας έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Κ20″.

«Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αρη και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», τόνισε ο νεαρός άσος.

από Sentragoal.gr


   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #69 στις: Τετ 29 Ιαν 2014 15:02 »
Παράθεση
ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Ανακοίνωσε τον διεθνή Νιγηριανό Αντελέγε ο Εργοτέλης

Τον Αγιοντέλε Αντελέγε απέκτησε ο Εργοτέλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανζί. Ο διεθνής Νιγηριανός στόπερ υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ayodele ADELEYE έως τις 30/06/2014, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο» αναφέρει η ανακοίνωση των Κρητικών.

Το συμβόλαιο του 25χρονου (25/12/1988) διεθνούς Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη ρωσική Ανζί, κατατέθηκε ήδη στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και η άφιξή του στο Ηράκλειο προσδιορίζεται εντός του προσεχούς σαββατοκύριακου.

Πριν από την Ανζί, ο Αντελέγε αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τις Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Ταβρίγια, καθώς και στην Ολλανδία με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών της Νιγηρίας, με την οποία έχει χριστεί ήδη 10 φορές διεθνής.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 00:14 »
Παράθεση
ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΑΕ

Νάτχο μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ισραηλινού μέσου, Μπίμπρας Νάτχο. Ο πρώην παίκτης της Ρούμπιν Καζάν υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον «δικέφαλο» να έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «δικέφαλου»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι.


Ο Μπίμπρας Νάτχο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ το 2008, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2010 κι έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Χάποελ, ο πολυσύνθετος μέσος πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν.

Στη Ρωσία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2012) κι ένα Σούπερ Καπ (2013) όντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Καζάν κι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Το Δεκέμβριο του 2013, το συμβόλαιο του Νάτχο με τη Ρούμπιν έληξε και ο 25χρονος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ»

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 19:55 »
Παράθεση
ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΤΡΑΪΚΕΡ

Ανακοίνωσε τον Θεοδόση Κύπρου η Καλλονή

Την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού Θεοδόση Κύπρου ανακοίνωσε η ΑΕΛ Καλλονής. Ο 22χρονος ύψους 1,76 μ. επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τους νησιώτες, που αισιοδοξούν ότι στην περίπτωσή του εντόπισαν… λαβράκι.

Ο εν λόγω παίκτης το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Χαλκάνωρα Ιδαλίου (ομάδα Β' κατηγορίας Κύπρου) όπου σε 16 παιχνίδια σημείωσε 9 τέρματα.

Το 2009 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια, στην οποία έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2013 μετρώντας, ωστόσο, ελάχιστες συμμετοχές.

Το Μάρτιο του 2013, πάντως, χρίστηκε διεθνής με την εθνική ομάδα κάτω των 21 ετών της Κύπρου.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Και με τη «βούλα» στον Εργοτέλη ο Μονακέλο

Μετά τους Κούμπικ, Ιμπραΐμ, Στοΐκοβιτς και Αντελέγιε ο Εργοτέλης προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, με τον κρητικό σύλλογο να ανακοινώνει και επισήμως το δανεισμό του 20χρονου επιθετικού Γκαετάνο Μονακέλο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο νεαρός Ιταλός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονακό και το προηγούμενο εξάμηνο δόθηκε δανεικός στη Σερκλ Μπριζ, με την οποία αγωνίστηκε 14 φορές πετυχαίνοντας ένα γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Gaetano MONACHELLO μέχρι τις 30/06/2014, με την μορφή δανεισμού από τη Μονακό.
Ο 19χρονος (19/03/1994) Ιταλός επιθετικός προέρχεται από την Ακαδημία της Ίντερ και στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το προηγούμενο εξάμηνο στη Σερκλ Μπριζ (δανεικός από τη Μονακό).
Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Monachello δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για να πετύχει η ομάδα μου και να έχει μια καλή σεζόν. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επιτυχία. Είμαι έτοιμος να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου».

Ο Μονακέλο επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 73.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑΚ

Στον ΠΑΟΚ o Ινσαουράλδε!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Πέμπτη το μεσημέρι ο Χουάν Ινσαουράλδε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή του «δικέφαλου» στην περίοδο του Ιανουαρίου! Τον ανακοίνωσε η Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 30χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Σπαρτάκ Μόσχας, οι συζητήσεις της οποίας με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν μπει στην τελική ευθεία κι αναμένεται πλέον η ανταλλαγή των εγγράφων για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Με δεδομένη και τη γνώση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη ρωσική αγορά ο «δικέφαλος» προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού και κέρδισε την Μπέτις στη μάχη για την υπογραφή του παίκτη.

Ο Χουάν Μάνουελ Ινσαουράλντε γεννήθηκε το 1984 στην Ρεσιστάνσια της Αργεντινής και για μία πενταετία από το 2003 μέχρι το 2008 έπαιζε στην Τσακαρίτα Τζούνιορς…

Από το 2008 και για δύο χρόνια βρέθηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Εκεί για δύο χρόνια είχε 70 παρουσίες, δέκα γκολ (!) και 22 κίτρινες κάρτες...

Η Μπόκα τον απέκτησε και εκεί έπαιξε άλλα δύο χρόνια, όπου επίσης κατέγραψε πολλές συμμετοχές. Στις δύο περιόδους (2010-2011 και 2011-2012) ο Ινσαουράλντε είχε 75 συμμετοχές με έξι γκολ και 21 κίτρινες κάρτες!

Από την κορυφαία ομάδα της Αργεντινής πήγε στην Σπάρτακ Μόσχας αλλά οι παρουσίες του δεν ήταν πολλές. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια (1 γκολ και δύο ασίστ) ενώ φέτος έχει παίξει σε άλλα εννιά ματς...

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Απέκτησε τον Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ Κυριάκου Κιβρακίδη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/1) ο Ατρόμητος. Ο Κιβρακίδης αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τριάμισι χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 21/5/1992 και προηγούμενες ομάδες του ήταν κατά σειρά: Εθνικός Βατερού, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλής, Αιγινιακός.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας (επέλεξε το νούμερο 19) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως «Περιστεριώτης»:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα αυτό το άλμα στην καριέρα μου και περίμενα από καιρό. Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλο και Αποστόλου που με πίστεψαν και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω στον Ατρόμητο. Θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα πλάνα του κυρίου Παράσχου και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, ίσως όμως να χρειαστώ λίγο χρόνο για να εγκλιματιστώ περισσότερο. Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη για εμένα αλλά ήταν ένας από τους στόχους που είχα βάλει και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής.
Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Νιόπα για την στήριξη του και για το λόγο που με πίστεψε όπως και το τεχνικό επιτελείο που δούλεψε μαζί μου».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 22:41 »
Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΛΝΤΕΖ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Βαλντέζ: «Υπερήφανος που ήρθα σε τέτοιο κλαμπ!»

Ο Νέλσον Βαλντέζ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και λίγα λεπτά αργότερα φωτογραφήθηκε κρατώντας το κασκόλ της ομάδας έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά!

Μάλιστα, η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον ίδιο στον προσωπικό του λογαριασμό σε twitter και instagram, ενώ σε μήνυμα που είχε γράψει ανέφερε: «Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος ενός μεγάλου κλαμπ με πολύ μεγάλη παράδοση όπως ο Ολυμπιακός!».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Παραγουανός στράικερ είχε γράψει: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι ανήκω κι επίσημα στον Ολυμπιακό! Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία!»

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το Νο. 18».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #73 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 13:23 »
Παράθεση
ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΙΣΠΑΝΟ ΧΑΦ ΒΑΛΝΤΟ

Ενας πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ στον Αστέρα! (pics)

Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Αστέρας Τρίπολης που απέκτησε για έξι μήνες τον Ισπανό δεξιό χαφ Βάλντο, πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2001-02.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Βαλμίρο Λόπεζ Ρότσα όπως είναι το όνομα του, με καταγωγή και από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει πλούσια εμπειρία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 228 συμμετοχές και 30 γκολ. Την σεζόν 2001-02 μάλιστα, με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύο συμμετοχές στο Champions League: στην ήττα με 2-0 από την Λοκομοτίβ Μόσχας (30/10/2001) ενώ ήταν βασικός στο ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου (20/3/2002) και κατέκτησε το τρόπαιο.

Έχει περάσει ακόμη από Μάλαγα, Οσασούνα (επι σειρά ετών), Εσπανιόλ, Λεβάντε όπου έπαιξε για τελευταία φορά στο φινάλε της περσινής περιόδου στο ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στην Μπέτις, συμπαίκτης με τους Καράμπελα και Βύντρα.

Με την Λεβάντε αγωνίστηκε και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους «32» του Europa League την περσινή περίοδο, για 22 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για 23 στον επαναληπτικό στην Ισπανία.

Στο πρωτάθλημα στο Μεξικό που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα δεν πρόλαβε να πάρει χρόνο στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει η Ατλάντε με την οποία την περσινή περίοδο είχε τέσσερις συμμετοχές, προτού τον Γενάρη του 2013 επιστρέψει στα «υποβρύχια».

Ενας πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ στον Αστέρα! (pics)
Η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για έξι μήνες τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Βαλμίρο Λόπεζ Ρότσα (Βάλντο) ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Βάλντο αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και σπουδαίες εμπειρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ και από την Οσασούνα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βάλντο έχει παίξει ακόμα στη Μάλαγα, στην Εσπανιόλ και τη Λεβάντε. Με τις δύο τελευταίες ομάδες συμμετείχε και στο Γιουρόπα Λιγκ και με τη Λεβάντε βρέθηκε αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στην περσινή διοργάνωση» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αστέρας.

«Με τον Αστέρα Champions League»

Στις δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων έθεσε τον πήχη ψηλά και τόνισε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Χουανίτο και τους Καράμπελα, Βύντρα.

«Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πάει ο Αστέρας ψηλότερα και γιατί να μην πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσω να βγάλω όλη την εμπειρία μου στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Η καριέρα του

ΣΕΖΟΝ    ΟΜΑΔΑ   ΣΥΜ.   ΓΚΟΛ
2001-02    Ρεάλ Μαδρίτης    1    -
2002-03    Οσασούνα    2    -
2003-04    Οσασούνα    15    2
2004-05    Οσασούνα    27    5
2005-06    Οσασούνα    19    2
2006-07    Οσασούνα    26    6
2007-08    Εσπανιόλ    31    4
2008-09    Εσπανιόλ    11    1
2009-10    Μάλαγα    19    2
2010-11    Λεβάντε    29    2
2011-12    Λεβάντε    35    6
2012-13    Ατλάντε    4    -
2012-13    Λεβάντε    13    -
2013-14    Ατλάντε    -    -

από  Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Ιανουάριος 2014
« Απάντηση #74 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 21:31 »
Παράθεση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΒΑΪΣ

«Ερυθρόλευκος» ο Πέρεζ

Η φημολογία της τελευταίας στιγμής, που ήθελε τη μεταγραφή του Ερνάν Πέρεζ στον Ολυμπιακό να «κολλάει», δεν επιβεβαιώθηκε. Αντίθετα, λίγο μετά τις 20:30 ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» η απόκτησή του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ερνάν Πέρεζ», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση των νταμπλούχων.

Ο Παραγουανός αριστερός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ βρίσκεται από την Πέμπτη (30/1) στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές, ως ο αντικαταστάτης του Βλαντιμίρ Βάις.


Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πέρεζ έχει διάρκεια 3,5 ετών και αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των νταμπλούχων μετά τον Βαλντέζ, τον Ιμπραχίμ (δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη) και τον Μαρκάνο.

Επιπλέον, ο Λεάντρο Πίντο, ο δανεισμός του οποίου στην Καλλονή ολοκληρώθηκε, θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης, θα δοθεί στον Φωστήρα.

Πέρεζ: «Χαρούμενος και περήφανος»

Χαρούμενος και περήφανος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV ο Ερνάν Πέρεζ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παραγουανός άσος.

Και εν συνεχεία μίλησε για τους προσωπικούς στόχους, ενώ έστειλε και μήνυμα στους οπαδούς.

«Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League», είπε και για το μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας επεσήμανε: «Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. `Ηρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

Μπαρέιρο για 1,5 χρόνο στον ΟΦΗ

Την απόκτηση του Νέρι Μπαρέιρο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, γνωστοποιώντας ότι ο 26χρονος Παραγουανός αμυντικός θα φορά τη φανέλα της ομάδας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Νέρι Μπαρέιρο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο 26χρονος Νέρι Μπαρέιρο είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Παραγουάης ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με την ομάδα της Κολομβίας Ντεπορτίβο Κάλι με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 7 Δεκεμβρίου 2013», επεσήμανε η σχετική ανακοίνωση.

Ο Μπαρέιρο ήταν εδώ και δύο μέρες στο Ηράκλειο και έτσι είχε όλο το χρόνο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ

Ανακοίνωσε Ζος η Καλλονή

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο αμυντικό Μαξίμ Ζος ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλονής με τον παίκτη να βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου και να βάζει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που έλυσε κοινή συναινέση τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό το πρωί της Παρασκευής (31/1), αγωνίζεται το κέντρο της άμυνας και από το καλοκαίρι που ήρθε στην Ελλάδα είχε 14 συμμετοχές με την ομάδα της Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Maxime Josse (Μαξίμ Ζος) για τον επόμενο χρόνο.

Ο Γάλλος Maxime Josse γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1987 στο Saint Quentin της Γαλλίας και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στη γαλλική Σοσό το 2004 σε ηλικία 17 ετών. Εκεί παρέμεινε έως το 2011 πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός με τις Μπρεστ (20 συμμετοχές) και Ανζέ (6 συμμετοχές). Το 2011 μετακόμισε στη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς με την οποία πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπνέι Σακνίν του Ισραήλ με απολογισμό 17 εμφανίσεις.
Το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού με τον οποίο σημείωσε 14 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Χούσεν

Την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Ντάνι Χούσεν με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον Αγιαξ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (31/1) ο ΠΑΟΚ.

Στην επίσημη τοποθέτηση του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρεται πως ο παίκτης δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη μόνο για έξι μήνες, αλλά υπάρχει και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ με τον παίκτη να παίρνει το νούμερο «20» στη φανέλα.

Τώρα ποια είναι η οψιόν; Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ δεν τη γνωστοποιεί, ωστόσο στα ολλανδικά ΜΜΕ γράφεται πως ο «δικέφαλος» θα πρέπει να πληρώσει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στον «Αίαντα», αν θέλει να πάρει τον παίκτη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνι Χούσεν από τον Αγιαξ με τη μορφή δανεισμού. Ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί την επιλογή να αγοράσει τα δικαιώματά του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Χούσεν ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Φορτούνα Σιτάρντ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Eredivisie σε ηλικία 17 ετών στον αγώνα με την Γκοου Αχέντ Ιγκλς. Η αγγλική Φούλαμ διέκρινε το ταλέντο του και το 2009 αποφάσισε να επενδύσει πάνω του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Αγγλία, εντάχθηκε στις μικρές ομάδες της Φούλαμ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φορέσει τη φανέλα των Λονδρέζων. Το 2010 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ελσίνκι πριν επιστρέψει στη Φούλαμ για να φύγει ξανά το καλοκαίρι του 2011 για την πρώην του ομάδα, τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Αγιαξ που τον απέκτησε από τη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2012. Το ντεμπούτο του με την ομάδα του Αμστερνταμ έγινε σε αγώνα Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχε 14 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα, δύο συμμετοχές κι ένα γκολ στο Champions League (κόντρα στην Μπαρτσελόνα), τρεις συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ στο Κύπελλο Ολλανδίας».

Χούσεν: «Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Ντάνι Χούσεν παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στο σάιτ του ΠΑΟΚ:

- Έρχεσαι σε μια ομάδα όπου θα βρεις αρκετούς συμπατριώτες σου. Το γεγονός αυτό κάνει την προσαρμογή σου πιο εύκολη;

«Ηταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Εχω μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας και αισθάνομαι και εγώ ευπρόσδεκτος στην ομάδα».

- Με ποιους έχεις μιλήσει;

«Με τον Μαντούρο φυσικά. Στο Αμστερνταμ μένουμε δίπλα, δίπλα και τον ξέρω αρκετά καλά. Εχω μιλήσει και με τον Τον Λόκχοφ. Με τους προπονητές δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί τους, αλλά φυσικά τους γνωρίζω».

- Οι πρώτες σου σκέψεις και οι φιλοδοξίες σου με τον ΠΑΟΚ;

«Μου αρέσει πολύ η Τούμπα και έχω ακούσει πως οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Ανυπομονώ να παίξω. Ελπίζω να πετύχω τα καλύτερα με τον ΠΑΟΚ».

Η θέση του Ντε Μπουρ για Χούσεν

Πήρε θέση για την αποχώρηση του Ντάνι Χούσεν με προορισμό τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Αγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του για το κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Ουτρέχτη, ο προπονητής του «Αίαντα» ρωτήθηκε και για τον 23χρονο επιθετικό που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δικέφαλο, με την απάντησή του να έχει ως εξής: «Όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς, η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι γεμάτη. Έπαιξε πολύ, όμως όχι ως βασικός. Τώρα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια».

από Sentragoal.gr

Παράθεση
ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Υπέγραψε και προπονήθηκε στον Ατρόμητο ο Φωτάκης

Και με τη βούλα παίκτης του Ατρόμητου είναι ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ υπογράφοντας συμβόλαιο για 1,5 χρόνο παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου και εν συνεχεία προπονήθηκε με την ομάδα!

Ο Γιώργος Φωτάκης που δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο, έγινε πλέον και τυπικά μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου έπειτα από τη χθεσινή υπογραφή προσυμφώνου.

Ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου ακολουθώντας το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού. Εκείνοι που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα την Κυριακή στη Ριζούπολη θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

από Sentragoal.gr



« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 21:56 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!