Αποστολέας Θέμα: Νοέ Ακόστα  (Αναγνώστηκε 23195 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νοέ Ακόστα
« Απάντηση #50 στις: Τρι 20 Σεπ 2016 21:10 »

Καταρχήν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν όντως πάρει ο Βιδάλ την θέση του Ακόστα ή αν κρίνει ο Πετράκης ότι είναι ακόμα νωρίς και προτιμήσει σε πρώτη φάση κάποια άλλη λύση πιο έμπειρου, βάζοντάς τον σταδιακά στην ομάδα (στην αρχή ως αλλαγή και σιγά σιγά ως βασικό). Πάντως μέχρι τώρα ως αναπληρωματικός στη θέση του Ακόστα, σε φιλικά και προπονήσεις, παίζει ο Βιδάλ.
Οι άλλες λύσεις σε αυτή τη φάση είναι ο Γιάκος και ο Δώνης (που έχουν το μείον ότι δεν έχουν αριστερό πόδι) και ο Κουτρης που έχει παίξει σε αυτή τη θέση σε κάποια φιλικά και σε κάποιες προπονήσεις. Αυτά θα τα δούμε αύριο και μεθαύριο που γίνονται οι τελικές δοκιμές εν όψει Πλατανιά.
Εάν τώρα πάρει ο Βιδάλ την θέση, νομίζω ότι ειδικά σε παιχνίδια όπως με τον Πλατανιά μπορεί να ανταπεξέλθει αμυντικά. Λογικά θα παίξουμε με τον Λίλα μπροστά από τους στόπερ, τον Κοζορώνη μέσα δεξιά και τον Βιδάλ μέσα αριστερά. Ο ρόλος του αριστερού εσωτερικού χαφ αμυντικά στο 3-5-2 είναι κυρίως να ακολουθεί τα ανεβάσματα του αντιπάλου δεξιού μπακ. Ο Βιδάλ από όσα έχουμε δει ως τώρα τρέχει και μαρκάρει αρκετά και δε νομίζω με παίχτες σαν τον Αποστολόπουλο του Πλατανιά να έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αρκεί να σκεφτούμε ότι μέχρι πέρυσι τέτοιον καιρό την αντίστοιχη δουλειά να ακολουθεί τα αντίπαλα μπακ έπρεπε να την κάνει ο Τσάβες... Σε πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια αλλάζει η συζήτηση, αλλάζει όμως και η γενικότερη φιλοσοφία μας ως ομάδα στο παιχνίδι. Βέβαια τα επόμενα 6 ματς που θα λείπει ο Ακόστα κανένα δεν είναι με αντίπαλο καλύτερη ομάδα, ενώ τα 4 από τα 6 είναι στην έδρα μας. Αυτό είναι καλό για τον μικρό.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:08 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 20 Σεπ 2016 21:56 »
Μετά από το γέλιο του αιώνα που ρίξαμε για την δημοσιογραφικά... τεράστια νίκη του Παό, δύσκολα σταματάς...

Ακόστα θα πει “αριστ(φτ)ερά”…  δηλ., να παίζει κάποιος στα άκρα πάνω – κάτω, μηχανάκι …  (δεξιά παίζει κάποιος...)   
Ο Βιδάλ είναι 1ς πολύ καλός μεσοεπιθετικός  δεξιά / αριστερά… μάλλον θα έχουμε βαφτίσια με Πλατανιά.

Πάντως και τα Νο (κυρίαρχοι αριθμοί) ψιλοέχουν τη σημασία τους…
      11           22           33        44               55             66             77            88           99 παρά 1
Ακόστα, Κοζορώνης, Βιδάλ, Σκόνδρας, ………"….., ………"……, ………"……., Νικολιάς, Μασούρας
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 22 Οκτ 2016 13:21 »
Ακόστα 34 μέρες... ξεπέρασε κατά μια μέρα τη λαϊκό ιατρογνωμικό "Όσα είναι τα χρόνια σου, τόσες οι μέρες της γιατρειάς σου"

Για 1 ½ μήνα εκτός, που ήταν η αρχική εκτίμηση των γιατρών... θα μπει με Αστέρα.   

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 26 Δεκ 2016 10:39 »
Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΣ και την πορεία της ομάδας έδειξε να είναι ο Ακόστα μέσω των όσων είπε στην τοπική ιστοσελίδα «super-fm.gr».
Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεση να μείνει για χρόνια στον σύλλογο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

-Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;
Ο αδερφός μου που έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τον θεωρούσα πάντα σαν είδωλο, οπότε ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του.

-Πόσο καλή ή τραυματική είναι η εμπειρία της Ελλάδας για ένα παίκτη από το εξωτερικό;
Πιστεύω ότι είναι μια καλή εμπειρία κι επειδή η Ελλάδα μοιάζει με την Ισπανία, είναι εύκολο να συνηθίσεις εδώ.

-Ερχόμενος στα Γιάννινα τι περίμενες να βρεις, τι βρήκες και πόσο ευχαριστημένος είσαι;
Ρώτησα κάποια πράγματα πριν έρθω και απ’ αυτά που είδα κι εγώ διαπίστωσα ότι είναι μια όμορφη πόλη με κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Απ’ αυτό που έχω ζήσει ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

-Είσαι από τους παίκτες που η ομάδα στηρίχτηκε πάνω τους τα τελευταία χρόνια. Πόσο δύσκολο ήταν;
Ήταν δύσκολη πορεία, αλλά δίναμε όλοι το 100%.

-Θεωρείς τη φετινή ομάδα την καλύτερη που είχε ο ΠΑΣ απ’ όταν ήρθες;
Πάντα είχαμε καλή ομάδα, αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα και οι καταστάσεις κάθε χρόνο, οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.

-Πόσο καλύτερα θα πήγαινε η ομάδα, αν είχε καλύτερο γήπεδο και περισσότερο κόσμο στην έδρα του;
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα σε ανοδική πορεία. Μακάρι να είχε και καλύτερα γήπεδα. Είναι σημαντικό να φτιαχτούν τα επόμενα χρόνια. Ο κόσμος ασχολείται αρκετά με την ομάδα και εύχομαι στο μέλλον να είναι και ακόμα πιο κοντά μας.

-Ήσουν ο μοναδικός παίκτης που είχε μια μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία από το Europa League, πως το έζησες το φετινό με τον ΠΑΣ;
Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, γιατί όλη η πόλη αγκάλιασε την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα να το ζήσω στα Γιάννενα.

-Πόσο αισιόδοξοι είστε ότι μπορεί να συνεχίσετε μια παρόμοια πορεία με την περσινή;
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ισορροπημένο και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους στη βαθμολογία. Αν αντέξουμε σ’ αυτόν τον υψηλό ρυθμό ανταγωνισμού, θα μπορούμε να είμαστε κι εμείς κοντά στην πεντάδα.

-Είναι εφικτός ο στόχος της πεντάδας και από τι θα εξαρτηθεί;
Τα τελευταία χρόνια είμαστε πάντα εκεί κοντά σ’ αυτόν το στόχο. Αντικειμενικά αυτός είναι και πάλι ο στόχος μας και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε.

-Ποιους θεωρείς κυριότερους αντιπάλους;
Εκτός από τους 4 μεγάλους, θα παλέψουν η Ξάνθη, ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος.

-Το κύπελλο είναι εφικτός στόχος; Ποια η γνώμη σου για τον Πλατανιά που θα αντιμετωπίσετε στη Γ’ φάση;

Είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σε διπλούς αγώνες. Είναι ένας πολύ ωραίος στόχος το κύπελλο, μας ενδιαφέρει και θα δούμε ένα-ένα τα βήματά μας, ξεκινώντας με τον Πλατανιά που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιχνίδια έχουν τη δικιά τους δυσκολία, αλλά θα δουλέψουμε κατάλληλα για να τα καταφέρουμε.

-Ποια η άποψή σου για τον κ. Πετράκη;
Ό,τι γίνεται οφείλεται σ’ αυτόν. Αυτά τα 3 χρόνια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.

-Αν και αυτονόητη η απάντηση, περίγραψέ μου πόσο σημαντικό είναι σε μια ομάδα να είναι όλοι οι παίκτες μια παρέα;
Είναι σημαντικό, ειδικά όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές, γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι και αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα και πιο γρήγορα οποιαδήποτε κατάσταση.

-Χαίρεσαι που έχεις τους συμπατριώτες σου Ναδάλες και Κόντε στην ομάδα;
Γνωριστήκαμε εδώ στα Γιάννενα, αλλά δέσαμε πολύ καλά και είναι σημαντική η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Βοηθάει σίγουρα η παρουσία του ενός, στην προσαρμογή του άλλου, αλλά μας βοηθάνε και τα υπόλοιπα παιδιά να είμαστε όλοι μια παρέα.

-Από τον εαυτό σου τι περιμένεις από εδώ και πέρα;
Να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας ως ομάδα θέλω πάνω απ’ όλα.

-Θα ήθελες να μείνεις μόνιμα στα Γιάννινα;
Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είμαι ευχαριστημένος και μακάρι να μπορούσα για πολλά χρόνια.

-Τι εύχεσαι για το 2017;
Υγεία πάνω απ’ όλα και επίσης θέλω να είναι μια χρονιά που θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 12:09 »
2 μπαίναλτυ φέτος

... 9΄
... 19΄

Δεν χτυΠΑΣ και 1 σήμερα στο... 29΄...

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 11:52 »
Πολύ πεσμένος ο Ακόστα , η τεχνική του καλή- ειδικά με την μπαλα στα πόδια αλλά δυστυχώς το γκολ δεν το έχει αλλά  και ούτε την ασσιστ φέτος
Τα χαφ σου, εαν δεν σου βάζουν γκολ 7-8 μια χρονιά  και αλλες τόσε ασιστ.

Όπως λένε οι μεγάλοι παικτες και προπονητες τα χαφ (αμυνα -επίθεση -κεντρο) που έχεις δειχνουν και την ομάδα που έχεις
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Μάρ 2017 11:56 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 12:29 »
Παιχτούρα με τεράστια προσφορά.Ήταν άτυχος με το δολοφονικό μαρκάρισμα του βρωμομπεργκ αλλά τον θεωρώ απαραίτητο.Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φάση στο 90 εδώ με την ΟΝΤ.Έφυγε από τηγ επίθεση και έκοψε στην άμυνα με τάκλιν σε πλάγιο άουτ.ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 02 Μάι 2017 18:44 »
Μέσα στην εβδομάδα θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης στον Νοέ Ακόστα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Από τα ελάχιστα συμβόλαια που εκπνέουν στην ομάδα της Ηπείρου αυτό του Ισπανού.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/protash-se-akosta-o-pas-giannina.4652120.html

Ίσως ο πιο "τιμιος" παίκτης μας. Νομίζω το αξίζει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 04 Μάι 2017 18:03 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Μιλάει με Ακόστα για νέο συμβόλαιο

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/325254/pas-giannina-milaei-me-akosta-gia-neo-symvolaio

Συνάντηση με τον Νόε Ακόστα για την ανανέωση του συμβολαίου του θα έχει ο Γιώργος Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός από το μέλλον του Γιάννη Πετράκη που αποτελεί προτεραιότητα, στον ΠΑΣ θέλουν να δουν τι θα γίνει και με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν.

Ένα από αυτά είναι και του Νόε Ακόστα, με τον οποίο ο Χριστοβασίλης θα έχει συνάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο ΠΑΣ θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ισπανό μέσο, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην ομάδα αν συμφωνήσει στο οικονομικό.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 05 Μάι 2017 18:22 »
Στα Γιάννινα θα γιορτάσει ο Noé Acosta Rivera τα 35α γενέθλιά του…

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 05 Μάι 2017 20:40 »
Νοέ ψυχάρα για πάντα Γιαννενάρα.Πολύ αγαπημένος παίχτης να μείνει εδώ για πάντα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 05 Μάι 2017 20:48 »
Το άλλο με τον  Noé…  ελληνικές ομάδες που έπαιξε βρέθηκαν στις κατώτερες Κατηγορίες.

Ολυμπιακός Β.
Άρης
Λεβαδειακός

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 05 Μάι 2017 21:20 »
Παρά τρίχα παίξανε και Ευρώπη

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 06 Μάι 2017 13:07 »
Καλός, χρυσός ο Νοε, αλλά στα 35 του δεν ξέρω αν θέλω να μείνει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 06 Μάι 2017 14:01 »
Καλός, χρυσός ο Νοε, αλλά στα 35 του δεν ξέρω αν θέλω να μείνει.
Μια χαρά είναι. Και ο Πάντος τότες ήταν ο καλύτερός μας παίκτης και ήταν και μεγαλύτερος.  ;)
Νόε, μείνε μέχρι να κρεμάσεις τα παπούτσια σου με τον ΠΑΣ!!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 06 Μάι 2017 15:35 »
Και εγώ θέλω να μείνει..Και στην τελική αν πάρουμε κάποιον άλλον στην θέση του, για αναπληρωματικός θα είναι μια χαρά!
....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 06 Μάι 2017 16:30 »
1ον Οι προπονητες γνωριζουν τις αθλητικες του ικανοτητες.
2ον.Ειναι πολυθεσιτης και καλυπτει ολη την αριστερη πλευρα απο μπακ μεχρι αριστερο χαφ και κεντρικο χαφ παιζει.Γνωριζει τα παντα και τον γνωριζουν και οι υπολοιποι.
3ον.Θα μεινει και με λιγοτερα χρηματα μια χρονια ακομη.Αυτο και αν προσμετραται θετικα απο τη διοικηση.
Αρα παροτι πατημενα 34 στα 35 μαλλον το ισοζυγιο θετικο φαινεται.Οπως ομως παντα τονιζουν οι γνωστες της μπαλας στο χορταρι θα φανει σωστη η οχι η επιλογη της παραμονης.
ΥΓ. Επειδη οι Ισπανοι του ΠΑΣ ζουν ολοι μαζι και οι γυναικες τους κανουν και παρεα για να εχει ευχαριστημενο τον Κοντε κυρια αλλα και το Φονσι ο Νοε μαλλον μενει και γι αυτο το λογο. B-)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 09 Μάι 2017 12:05 »
Μπορεί δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ακόστα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι δύο πλευρές όχι μόνο δεν έδωσαν τα χέρια αλλά παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με τις απαιτήσεις του Ισπανού να είναι ιδιαίτερα υψηλές για ποδοσφαιριστή που κλείνει τα 34 και βρίσκεται στην Δύση της καριέρας του.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1081847/megali-apostasi-pas-giannina-akosta

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 09 Μάι 2017 14:36 »
Ο οπαδός του Γαυριώνιου έχει πληροφόρηση για τον 'Νόελ'. Σίγουρα είναι πιο έγκυρες από τους άλλους που ρωτάνε για τον Νόε.  ;)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 09 Μάι 2017 14:50 »
Ο οπαδός του Γαυριώνιου έχει πληροφόρηση για τον 'Νόελ'. Σίγουρα είναι πιο έγκυρες από τους άλλους που ρωτάνε για τον Νόε.  ;)

lol το διόρθωσε με το που τους έστειλα το μήνυμα ("Δεν ξέρω αν οι πληροφορίες σας είναι σωστές για την ανανέωση συμβολαίου αλλά σίγουρα ο Ακόστα δεν λέγεται Νόελ (το έχετε ξανακάνει σε άλλο άρθρο). Νόε λέγεται.")

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 09 Μάι 2017 17:32 »
O Νόε…λ, έπαιξε "αντιστρόφως ανάλογα"... 

Α’ γύρο…    674΄ (   7,5 ματς)  για  22 β.  (Ν 6 – Ι 4 - Η 5… γκολ  17/15)
Β’ γύρο…  1317΄ ( 14,5 ματς)  για  14 β.  (Ν 2 – Ι 8 - Η 5… γκολ  13/22)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 12 Μάι 2017 15:48 »
Αντιπρόταση και περιμένει ο Ακόστα

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα του Ισπανού στις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Και οι δύο πλευρές περίμεναν πως αυτό θα τελείωνε πιο εύκολα, όμως, διαψεύστηκαν... Νόε Ακόστα και ΠΑΣ Γιάννινα εκτιμούσαν πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις πως τα τα βρουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Μετά την πρώτη συνάντηση υπήρχε θετικό κλίμα με τον Ακόστα να εκτιμά πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επέλθει η συμφωνία και τους διοικούντες των Ηπειρωτών να χαμογελούν εκτιμώντας πως απομένουν λεπτομέρειες.

Προφανώς ο καθένας θεωρούσε ότι θα κάνει πίσω ο άλλος, αλλά αυτό δεν συνέβη και φάνηκε στη δεύτερη συνάντησή τους. Έκτοτε το μόνο που έχει αλλάξει σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr είναι ότι ο Ισπανός μέσος κατέθεσε αντιπρόταση.
Ο 33χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθάρισε στον Γιώργο Χριστοβασίλη τι θέλει προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και έριξε το μπαλάκι στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του τελευταίου...

http://www.a-sports.gr/articles-147178/antiprotash-kai-perimenei-o-akosta.htm#.WRWubPmLTIU

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 13 Ιούν 2017 19:29 »

Ακόστα: «Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΣ Γιάννινα, φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Ο Ισπανός μέσος αποχαιρετά μέσω του a-sports.gr τους Ηπειρώτες και εξηγεί τι έγινε και αποχώρησε * Τι δεν ξεχνάει και ποια παιχνίδια του έχουν μείνει

Είπε αντίο με τον δικό του τρόπο... Μπορεί να ήθελε να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ και έτσι ο Νόε Ακόστα αποχωρεί, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον Γιώργο Χριστοβασίλη στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (13/6).

Η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Κανείς δεν έκανε πίσω και το θέμα έκλεισε κάπου εκεί με τον Ισπανό να απορρίπτει την αρχική πρόταση που του είχε γίνει για μονοετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και την ΠΑΕ να μην αποδέχεται την αντιπρότασή του.

Για έναν ξένο δεν είναι σύνηθες να περνάει 3,5 χρόνια σε μία ομάδα και σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ακόστα δέθηκε αρκετά τόσο με τους «κυανόλευκους» όσο και γενικά με την πόλη, στην οποία απολάμβανε να μένει και η οικογένειά του.
Το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος δεν έκρυψε πως θα του λείψουν τα πάντα ή για την ακρίβεια σχεδόν τα πάντα... «Τα πάντα γενικά από τον σύλλογο, οι οπαδοί του, η πόλη, όλα... Τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου. Περάσαμε τρία πολύ ωραία χρόνια εκεί και θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μας», είπε αρχικά και αστειευόμενος προσέθεσε κατόπιν δικής μας παρέμβασης: «Εντάξει, ο καιρός ίσως όχι. Έβρεχε συνέχεια».

Ποια είναι τα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσει ποτέ; Η απάντηση εύκολη: «Τα ευρωπαϊκά ματς, τα οποία ήταν τα πρώτα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό για όλους μας στην ομάδα».

Ο Ακόστα ήταν μέλος των Ηπειρωτών σε ένα διάστημα καθόλα επιτυχημένο για εκείνους, οι οποίοι αυτά τα χρόνια είναι σταθερά στις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Μπορεί να μην υπάρχει το μπάτζετ για οικονομικές υπερβάσεις, μπορεί οι μεταγραφές να ήταν πάντα μετρημένες, όμως, υπήρχε το μυστικό της επιτυχίας. «Νομίζω ότι ήμασταν ένα γκρουπ παικτών που όλοι μας δουλεύαμε πολύ και αυτό ήταν το κλειδί σε συνδυασμό φυσικά με τη δουλειά που έκανε το τεχνικό επιτελείο», είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, δεν γινόταν να μην του ζητήσουμε να μας πει τι έγινε και δεν παρέμεινε στην ομάδα: «Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά νομίζω πως πρόταση ανανέωσης δεν ανταποκρινόταν στις εμφανίσεις μου και στην προσφορά μου στον σύλλογο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και έχοντας δώσει τα πάντα στην ομάδα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα που ήμουν εκεί».

Όσο για το μέλλον του; «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τις ίδιες φιλοδοξίες που είχα και όταν ήμουν 15 και είμαι στην ίδια κατάσταση. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για πολλά χρόνια. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και τώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ο ατζέντης μου θα κοιτάξει την καλύτερη λύση για μένα».
http://www.a-sports.gr/articles-150596/akosta-hthela-na-sunexisw-ston-pas-giannina-feugw-me-pshla-to-kefali.htm#.WUAQsoyLTIU

Προσφερε πολλα στην ομαδα.
Καλη συνεχεια στην καριερα σου με υγεια.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 13 Ιούν 2017 19:49 »
Να σαι καλα ρε Ακοστα.....ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕΣ,ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ

Και καλη σταδιοδρομια σε οτι κανεις στην ζωη σου!!

Αλλα ένα είναι το σιγουρο,οτι το ονομα σου θα μεινει αθανατο στους φιλαθλους του ΠΑΣ αλλα όχι μονο τωρα αλλα και στις επομενες γενιες οπως εγινε με τους Αργεντινούς

Ελπιζουμε στο μελλον να σε ξαναδουμε ειτε ως περαστικο ειτε και σαν στελεχος της ομαδος σε διαφορετικο ποστο

Σε ευχαριστούμε ΝΟΕ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 13 Ιούν 2017 19:51 »

Ευχαριστούμε που αποτύπωσες σε εικόνα τη μαγική και αεροπλανική πρώτη καλοκαιρινή βραδιά του ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΑΣ, στο 3-0 με τους Νορβηγούς.

Forever.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ