Γειά σας παιδιά.Χρονια πολλά και καλή χρονιά.Απο Κύπρο γράφω.Είμαι οπάδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.Είμαστε στο ψάξιμο για νέο προπονητή και μέσα στους προτεινόμενους είναι και ο κ.Χριστόπουλος.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και τα σχόλια σας για τον κ.Χριστόπουλο αν θέλετε φυσικά.Απο μια έρευνα που έχω κάνει φαίνεται πολύ ταλαντούχος και υποσχόμενος προπονητής.Τι είδος παιχνιδιού έπαιζε ο ΠΑΣ με τον Χριστόπουλο;
Ευχαριστώ πολύ και απολογούμαι αν σαν ενόχλησα!
Είναι πολύ καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Ειδικεύεται κυρίως στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και γι΄αυτό τον πήρε η Ταυρίγια της Ουκρανίας. Το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που πήγε στο εξωτερικό, σε αυτό δεν πιάνω την Κύπρο, λέει πάρα πολλά.
Εμείς μέσα στις ιδιαιτερότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω κρίσης, βγήκαμε 5οι πέρυσι και εξασφαλίσαμε την έξοδο στην Ευρώπη, που δυστυχώς δεν παίξαμε για γνωστούς σε εμάς λόγους. Δεν είχαμε δικαίωμα μεταγραφών, παρά μόνο 3, πάνω από 22 χρονών αν θυμάμαι καλά λόγω μη αδειοδότησης την προηγούμενη χρονιά.
Παίξαμε πολύ καλή μπαλίτσα πέρυσι και το έλεγαν πολλοί αυτό, όχι μόνο εμείς. Δεν ξέρω όμως εάν ο Χριστόπουλος κάνει για ομάδες σαν την Ομόνοια, που από ότι υποψιάζομαι δεν υπάρχει και μεγάλη υπομονή και περίοδος χάριτος. Πάντως οι περισσότεροι από εμάς ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει, γιατί η ομάδα μας τον ανέδειξε και εδώ έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο και όχι μόνο.