Η Αλικαρνασσος ειναι το πιο γκετο μερος σε ολη την Κρητη ανεξαιρετως,η Θερισσος μοιαζει Ντισνειλαντ μπροστα τους
Πρωτη φορα που πηγα Αλικαρνασσο μιας και εχω σοι σε αυτην την περιοχη,ειχα μεινει μαλακας!!Αεροπλανα να περνανει πανω το κεφαλι σου και να σου τρυπανε τα αυτια και να λες εχε πλακα να γινει καμια μαλακια,φυλακες(εξωτερικα εννοω) που μοιαζουν τριτοκοσμκης χωρας,γηπεδο διπλα στο αεροδρομιο οπου για να πας εκει πρεπει να εχεις γνωστο αλλιως την πουτσισες,καφετερειες και καφενεια που νομιζεις οτι βρισκεσαι σε κανενα σαλλουν της Αριζονα μονο οι θινες δεν περναγανεε,ενω το βραδυ απλα δεν ειναι το καταλληλο μερος για να βγεις γιατι ολο και κατι θα γινει σε αυτην την περιοχη και μπορει να φας καμια ξωφαλτση
Οι Αλικαρνασσιωτες δεν θεωρουν τους ευατους τους Κρητικους και εχουν τεραστια μα τεραστια κοντρα με τους Οφιτζδες,να φανταστειται πως Ομιλητες δεν σκανε στην περιοχη για κανενα λογο εκει.....Αλλα να λεμε του λογου του αληθες οτι πισω απο την ομαδα του Ηροδοτου βρισκονται συνδεσμιτες της ΑΕΚ της Αλικαρνασσου που εχουν τεραστια δυναμη οσο και αν σας φαινεται περιεργο......Τελευταια φορα που ειχα παει πριν 3 χρονια ειχανε δωσει ραντεβου για ξυλικι σε ενα σουπερμαρκετ Χαλκιαδακης που ειναι στα συνορα μεταξυ Ηρακλειου και Αλικαρνασσου οπου δεν εμεινε τιποτα ορθιο
Οταν αποφασισα και ξανοιχτηκα στην κουβεντα με μερικους και με το που τους ειπα οτι ειμαι ΠΑΣ,αρχισαν τα κερασματα με τις ρακιες και αρχιζαν να μου βριζουν τον Οφη και την Κρητη μιλαμε απιστευτα πραγματα