Αποστολέας Θέμα: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος  (Αναγνώστηκε 87837 φορές)

Αποσυνδεδεμένος konitsa

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Παράθεση
Η εντός έδρας ήττα από την Νυρεμβέργη έφερε την Χέρτα με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις οπαδών της οι οποίοι επιτέθηκαν με σιδερόβεργες στους παίκτες!
Οι φίλοι της Χέρτα δεν άντεξαν τη νέα ήττα της ομάδας τους και πολλοί εξ αυτών επιτέθηκαν σε παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τη Νυρεμβέργη χρησιμοποιώντας μέχρι και σιδερόβεργες. Το καλό για τον Γκέκα και τους συμπαίκτες του είναι πως πρόλαβαν να μπουν στα αποδυτήρια και έτσι την... πλήρωσαν οι πάγκοι και ότι άλλο αντικείμενο βρέθηκε μπροστά στους εξαγριωμένους οπαδούς.

http://www.gazzetta.gr/

Aς τα δουνε οι δικοι μας αυτα που ολα τα εχουν παρουσιάσει μαυρα εδω αι ασπρα στην υπολοιπη Ευρώπη

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 14 Μάρ 2010 22:25 »
Ρέθυμνο
Ο Παναθηναϊκός κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στον επεισοδιακό τελικό που διεξήχθη την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Ρεθύμνου. Καθίσματα και φωτοβολίδες αντάλλασαν οι οπαδοί των δύο ομάδων μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς, με μια διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται στη μέση.

Ένταση υπήρξε και με τη λήξη του τελικού.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1116091&lngDtrID=1304

Μόλις μου μετέφεραν πληροφορίες απ το νοσοκομείο που πήγαν τους τραυματίες...Το σκηνικό είναι :Αστυνομία-τραυματίες-γιατροί, ψιλοφασαρία και δε συμαζεύεται.... Η γιατρός κοιτάζει το τραυματισμένο "φίλαθλο" στα επείγοντα,και ο μεταξύ τους διάλογος παίρνει τέλος (αφού ο "φίλαθλος" προσπαθεί να της εξηγήσει το μεγαλείο της ομάδας του) όταν η γιατρός λέει στο χουλιγκάνο, "Εμείς ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είμαστε".... :P :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #2 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 01:51 »
ΕΤΣΙ!!!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 20 Μάρ 2010 18:29 »
Να ποια ειναι η διαφορα της υπολοιπης Ευρωπης απο εμας.

Παράθεση
Ο τριετής αποκλεισμός που επιβλήθηκε σε 23 οπαδούς της Χέρτα είναι μάλλον το λιγότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί. Οι συγκεκριμένοι συνελήφθησαν λόγω των διακεκριμένων φθορών που προκάλεσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου αμέσως μετά την ήττα της ομάδας τους από τη Νυρεμβέργη. Παράλληλα, αναμένεται εναντίον τους να συνταχθεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να τους επιβληθεί ακόμη και ποινή φυλάκισης.

Αμέσως μετά το γκολ του Άγγελου Χαριστέα που έδωσε τη νίκη στη Νυρεμβέργη με σκορ 2-1 το προηγούμενο Σάββατο, περίπου 100 οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στη συνέχεια προχώρησαν σε βανδαλισμούς στον πάγκο και έξω από τα αποδυτήρια. Από αυτούς, στους 23 που αναγνωρίστηκαν, απαγορεύτηκε η είσοδος σε οποιοδήποτε γήπεδο στη Γερμανία μέχρι τον Ιούλιο του 2013. Βέβαια, οι ίδιοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης της χώρας, ενώ και η διοίκηση της Χέρτα θα υποβάλλει μηνύσεις για τις φθορές που προκλήθηκαν στο στάδιο.

sport-fm.gr

Πώς ειπατε?
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #4 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 19:49 »
Παράθεση
Με πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τη γερμανική ομοσπονδία η Χέρτα Βερολίνου για τα επεισόδια των οπαδών της μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νυρεμβέργη στις 13 Μαρτίου. Παράλληλα, ο γερμανικός σύλλογος υποχρεούται να μην πωλήσει περισσότερα από 25.000 εισιτήρια στο χωρητικότητας 74.200 θεατών «Ολυμπιακό Στάδιο» στον αγώνα με τη Στουτγκάρδη στις 10 Απριλίου.

Αγανακτισμένοι οπαδοί της Χέρτα είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και είχαν προκαλέσει φθορές στον πάγκο της ομάδας τους, η οποία είχε ηττηθεί 2-1 από τη Νυρεμβέργη με τέρμα του Άγγελου Χαριστέα στις καθυστερήσεις. Η Χέρτα είναι τελευταία μετά από 27 αγωνιστικές έχοντας 18 βαθμούς.
sport-fm.gr

Υπενθυμιζω οτι οι ποινες που περιγραφονται σε αυτο κ το προηγουμενο ποστ εχουν επιβληθει μονο απο την αθλητικη δικαιοσυνη στη Γερμανια, ενω η υποθεση θα εχει κ βαριες ποινικες συνεπειες για τους εμπλεκομενους.

υ.γ.Κ για να ρθουμε στα ισα μας, σημερινος Καρπετ

Παράθεση
H ιστορία των επεισοδίων του ντέρμπι πάει για κουκούλωμα –όσο κι αν δεν θέλω να το πιστεύω. Την Πέμπτη είναι 25η Μαρτίου και η συνεδρίαση του αθλητικού δικαστή θα πάει για Παρασκευή. Ο ΠΑΟ θα ζητήσει αναβολή και θα την πάρει, την έδωσαν άλλωστε και μία εβδομάδα πριν στον Αρη που βαρυνόταν με ανάλογο κατηγορητήριο. Μετά έχουμε Πάσχα, δηλαδή νέα αναβολή.
 
Οταν η εκδίκαση γίνει θα έχουν περάσει από τα γεγονότα είκοσι μέρες: χρόνος υπερβολικά πολύς ώστε να λειτουργήσουν οι ευαισθησίες των αθλητικών δικαστών. Θα βρεθεί ένα προηγούμενο, π.χ. η μη τιμωρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ντέρμπι, και ο ΠΑΟ θα καταδικαστεί με χρηματικό πρόστιμο. Το ότι ο ΚΑΠ προβλέπει πως αν τραυματιστεί άνθρωπος η τιμωρία της έδρας είναι αυτόματη, θα το ντριμπλάρουν οι νομικοί του ΠΑΟ λέγοντας πως η κοπέλα που παραλίγο να χάσει το χέρι της έκανε τη δουλειά της και πως αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση, οι ΠΑΕ θα βρίσκουν τον μπελά τους και για τους τραυματισμούς των αστυνομικών.

Οταν βγει η επί της ουσίας αθωωτική για τον ΠΑΟ απόφαση, ο «Πρωταθλητής» και το «Φως» θα γράψουν ότι έγινε σκάνδαλο. Παρακινώντας εμφανώς τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν τα ίδια του χρόνου.

Το κορίτσι που τραυματίστηκε δούλευε για την εταιρεία σεκιούριτι που είχε την ευθύνη ελέγχου του γηπέδου. Αμφιβάλλω αν το εκπαίδευσε κανείς και ειλικρινά δεν ξέρω με τι κριτήρια προσλαμβάνονται οι άνθρωποι σε αυτές τις κακοπληρωμένες κατά βάση δουλειές. Από ό,τι μου είπαν, πήγε να απομακρύνει μια κροτίδα που έπεσε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ κι αυτή έσκασε στα χέρια της.

Δεκάδες άνθρωποι είδαν στη συνέχεια συναδέλφους της κοπέλας να ψάχνουν το συγκεκριμένο σημείο για να βρουν κομμένα δάχτυλα. Αυτός που πέρασε την κροτίδα και την πέταξε ανενόχλητος στο γήπεδο δεν εντοπίστηκε από τις κάμερες, όπως δεν εντοπίστηκαν στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ντέρμπι, αυτοί που πυροβολούσαν με αεροβόλα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Αλέξη Τζόρβα. Χθες οι αθλητικές εφημερίδες έγραφαν ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟ.
 
Ο σωστός τίτλος θα ήταν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟ. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει αυτού του τύπου οι συμπεριφορές να περνούν ατιμώρητες. Οι μόνοι που το θέλουν είναι οι ίδιοι οι οργανωμένοι. Μία εβδομάδα πριν στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φώναζε για τους παραλογισμούς που έγιναν πριν αρχίσει το ντέρμπι με τον Αρη. Μια μεγάλη μερίδα των οργανωμένων του έγραψε στα site ότι δεν έγινε και τίποτα!

Η τελευταία μόδα είναι οι επιθέσεις στα πούλμαν των ομάδων. Κάποτε οι οπαδοί πλακώνονταν μεταξύ τους, αλλά τους ποδοσφαιριστές δεν τους ακουμπούσαν. Τώρα θέλουν να τους κάψουν περισσότερο και από το να τους τρομοκρατήσουν. Μου κάνει εντύπωση ότι οι οργανωμένοι του ΠΑΟ γνώριζαν από πού ακριβώς θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού, τι ώρα θα φτάσει, πού ακριβώς θα σταματήσει και από πού θα μπει στο γήπεδο η ομάδα.
 
Αν δείτε τις εικόνες στην τηλεόραση, ήταν παραταγμένοι εκεί που έπρεπε για να βομβαρδίσουν την αποστολή του Ολυμπιακού με ό,τι φανταστείς! Εστησαν εύκολα καρτέρι όπως είχαν κάνει οι όμοιοί τους στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όταν το πούλμαν του ΠΑΟ περίμενε στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να πάρει εντολή να περάσει την εμπόλεμη ζώνη. Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαδρομές των πούλμαν των ομάδων ορίζονται από την Αστυνομία και επειδή πριν από τα ντέρμπι υπάρχουν συσκέψεις και επιχειρησιακά σχέδια, προκαλεί κατάπληξη ότι οι χουλιγκάνοι γνωρίζουν πάντοτε κάθε λεπτομέρεια! Είναι τυχαίο αυτό;

Φυσικά και όχι! Η πρόσφατη ιστορία αποδεικνύει ότι μεταξύ των ΠΑΕ και της Αστυνομίας υπάρχουν αρκετές ύποπτες φιλίες: ας μην ξεχνάμε ότι ο υπεύθυνος αστυνόμευσης την ημέρα του περίφημου ντέρμπι της Ριζούπολης κ. Τσιρώνης κατέληξε να δουλεύει για τον Ολυμπιακό.

Η πολιτεία μοιάζει ανίκανη να κάνει το παραμικρό: ο κ. Χρυσοχοΐδης έστειλε πριν από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη τον κ. Βούγια, για να δει τι δεν έκανε σωστά η αστυνομική διεύθυνση για το ντέρμπι Αρη - ΠΑΟΚ. Μπορεί να ζητήσει και τώρα εξηγήσεις από την Αστυνομία για την απουσία της, αλλά αμφιβάλλω αν θα βγει κάτι: όσο έπιασαν αυτούς που πυροβολούσαν τον Τζόρβα άλλο τόσο θα πιάσουν και αυτούς που έκαναν επεισόδια στο ΟΑΚΑ.
 
Ολοένα και περισσότερο τείνω να πιστέψω πως το κράτος μας προτιμά να εκτονώνεται η βία στα γήπεδα αντί να έχουμε εξεγέρσεις στους δρόμους. Αλλά αυτή η ανοχή δεν θα βγάλει σε καλό: αν η κροτίδα έσκαγε στο κεφάλι της κοπέλας κι όχι στο χέρι της, σήμερα ολόκληρη η χώρα θα ζητούσε την αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης.
 
Οι ΠΑΕ οφείλουν να το καταλάβουν ότι ο αέρας έχει αλλάξει. Η συναναστροφή των προέδρων με τους οργανωμένους τούς οδηγεί στο να μην αντιλαμβάνονται πλέον ότι η κοινωνία δεν γουστάρει αυτές τις αθλιότητες. Αν δεν βγουν από το θερμοκήπιο, θα βρουν τον πραγματικό κόσμο απέναντί τους.

Η κρίση θα έχει μια επίπτωση: θα μας κάνει όλους ωριμότερους. Οι ΠΑΕ, ειδικά οι μεγάλες, πρέπει να καταλάβουν ότι μόλις συμβεί το μοιραίο, θα πνιγούν από την αηδία των πολλών. Και είναι θέμα χρόνου μια κυβέρνηση να καταλάβει τη θέληση των πολλών που δεν φωνάζουν, αλλά ψηφίζουν…

Γαμω το μπουρδελο σας γελοιοι.....
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #5 στις: Τετ 24 Μάρ 2010 20:04 »
Κρίμα το κορίτσι...Πόσοι ακόμα πρέπει να τραυματιστούν ή να χάσουν την ζωή τους τζάμπα σε ένα γήπεδο για να κάνουν κάτι....
Αγνά παιδιά....ενός αγνού πατέρα.....
Στα παιδιά και στον πατέρα μπορεί να πάνε πολλοί οπαδοί και πρόεδροι αντίστοιχα....
Κρίμα....

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 25 Απρ 2010 16:06 »
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=127762&cid=10

-Δείτε τα βίντεο...

-Πόσο θα πονέσει επιτέλους 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ρε πούστη μου...???

-Απολαύστε ΑΓΝΑ παιδιά,
αγνά σεκιούριτι, να ρίχνουν φωτοβολίδες ...

 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Gus

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 25 Απρ 2010 16:53 »
και για αλλη μια φορα θα μεινουν ατιμωρητοι!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #8 στις: Δευ 26 Απρ 2010 14:01 »
Καποια στιγμη φανηκαν σεκιουριταδες, προφανως υπαλληλοι του βαζελου ή χουλιγκανς που φορουσανε μπλουζες σεκιουριτι να πετανε φωτοβολιδες σε οπαδους του Αρη και επεπλεον τους πηρανε κατι σημαιες και προσπαθησανε ανεπιτυχως να τους παρουνε και ενα πανι!

Μια ζωη πουστρακια αυτοι οι βαζελοι μια ζωη με πουστικα μεσα κανουνε οτι κανουνε, αντρικια ποτε! Αλλα τι περιμενετε απο μια ομαδα που ειχε προεδρο εναν ομοφυλοφιλο χρυσαυγιτη;

Αφιερωμενα τα επεισοδια στην αρκουδα τον πατερα και στον βλακα τον πρεβεζιανο τον γκοντζο που μας λεει για το μεγαλειο τως οπαδων του βαζελου! Μην ανοιξω το στομα του για αυτον....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #9 στις: Δευ 26 Απρ 2010 19:46 »
Μετά από αυτόν τον τελικό κυπέλλου δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να στενοχωριόμαστε για την "κατάληψη" που μας κάνανε τα σκουλίκια εδώ το γενάρη. Να θυμήσω πως εδώ ήρθαν κάτι παραπάνω από 1.500 άτομα σε 2 ώρες απόσταση και ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣ που φιλοξενούμενοι οπαδοί καθήσαν και στα 2 πέταλα.

Τελικά δεν κάνανε και τίποτα εδώ, αφού στον τελικό κυπέλλου κατεβάσανε 24.000 κόσμο(!!!), ασύλληπτο ομαδικό ρεκόρ των αρειανών, personal best με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Δεν τους θυμάμαι ΠΟΤΕ να μαζεύουν πάνω από 18.000 κόσμο ακόμα και στην έδρα τους που χωράει 21-22.000. Ούτε τη χρυσή τριετία του άρη 1978-81 δεν είχαν τόσο κόσμο στο χαριλάου! Πετύχανε το ακατόρθωτο σε 510 χιλιόμετρα μακρυά. Η μετακίνηση ήταν πρωτοφανής και άξια θαυμασμού.

Θεωρώ πως ο παοκ έχει υπερτριπλάσιο λαό από τον άρη σε όλη την ελλάδα, κι όμως στην αθήνα το ρεκόρ τους είναι λιγότεροι από τους μισούς αρειανούς προχθές! Έχει παίξει πάρα πολλούς τελικούς ο παοκ στην αθήνα σε καραισκάκη και φιλαδέλφεια όπου κατέβαζε 7-8.000. Στο οακα έχει παίξει 2 τελικούς. Το '83 με αεκ που πήγανε λιγότεροι από 10.000 και κάναν επεισόδια πολύ μεγάλης έκτασης στο πρώτο ελληνικό ματς που έχει γίνει ποτέ στο οακα. Και το '85 με λαρισα όπου ήταν λίγο παραπάνω από 10.000 παρόλο που είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Ο ηρακλής το '87 με οφη είχε κατεβάσει στο οακα  περίπου 13.000.

Η παρουσία των αρειανών επίσης ήταν η καλύτερη σε χρώμα και κερκίδα που έχει γίνει ποτέ στο οακα! Ξεπεράσανε και τους 3 της αθήνας, της εθνικής ελλάδος, και τους οπαδούς της μίλαν, μπάρτσα, λίβερπουλ, γιούβε, αμβούργο που έχουν παίξει τελικούς εκεί. Συμμετειχαν όλοι στα συνθήματα, ενώ το απέραντο κίτρινο με τις εκατοντάδες μεγάλες  σημαίες πραγματικά έγραψε στην κάμερα τουλάχιστον. Το λάθος τους ήταν στο β ημίχρονο όπου προσπάθησαν αρκετές φορές να κάνουν χέρια και να φωνάξουν "ΑΡΗΣ", αλλά δεν τα καταφέρανε και ακούσαν το γνωστό "πούστηδες" να τους επισκιάζει.

Κατά τα άλλα δε νομίζω να κατέβηκαν και τόσο αθώα τα σκουλίκια φίλε "ΛΑΜΙΑ FANS" και να φταίνε μόνο οι σκατοβάζελοι όπως σωστά αναφέρεις. Αν παρατηρήσετε τα βίντεο ήταν φανερό πως κατέβηκαν με στόχο τα επεισόδια και είχαν κι αυτοί 2-3 πιστόλια φωτοβολίδων και μάλιστα σε στρατηγικό σημείο. Ήταν φανερό πως το είχαν μελετήσει πολύ και γι αυτό προκαλέσανε πρώτοι. Προτίμησαν να "πλευροκοπήσουν" από τα πλάγια από την τάφρο του οακα και δίπλα από αυτή στα πρώτα λεπτά της "έντασης". Όμως φάνηκε πως δεν το γνωρίζανε το γήπεδο καθώς ήταν η πρώτη τους φορά στο κάτω διάζωμα του οακα. Έτσι οι βάζελοι "τους παίξανε στο ανοικτό γήπεδο", αφού τους περίμεναν υπομονετικά και τους δώσαν χώρο στην αρχή. Και οι κωλοβάζελοι το είχαν μελετήσει, γι αυτό και βάλανε αυτούς τους μπάσταρδους τους σεκιουριτάδες.   

Υ.Γ.1  Όσο για τις φωτοβολίδες με πιστόλι ή στυλό, θεωρώ πως από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει κι άλλα θύματα μετά το '86 και το '91. Το πράγμα ξεφεύγει πολύ με τις φωτοβολίδες και τα μαχαίρια και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί η σωματική ακεραιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το παν.   

Υ.Γ. 2 Πριν το ματς κατασχέθηκαν περίπου 700-800 καπνογόνα! (και μεις φοβόμασταν στα γιάννενα να ανάψουμε στην αρχή της χρονιάς... :stop:). Έτσι το ρεκόρ καπνογόνων δεν έσπασε σε αυτό τον αγώνα. Είχε γίνει το φθινόπωρο του '93 στο οακα στο ελλάδα-ρωσία με την κεφαλιά του μαχλα που πήγαμε μουντιάλ, όπου τα καπνογόνα πέφτανε βροχή από όλο το γήπεδο.
Ακριβώς εκείνη την εποχή το δίδυμο μουφ-μιλόγεβιτς κένταγε στον ΠΑΣ Γιάννενα. Αυτός ο αγώνας της εθνικής μας επηρέασε σαν οπαδούς τόσο στα καπνογόνα, όσο και στα πανό (θυμάστε? τότε είχαμε φτιάξει το "ΠΑΣ μη PAS βάρβαρος" αντιγράφοντας την εθνική..)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Απρ 2010 19:56 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Gus

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #10 στις: Δευ 26 Απρ 2010 20:04 »
http://sn132w.snt132.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=4&messageId=76a3da20-4e0c-11df-93c4-00215ad853f4&Aux=44|0|8CCB030757332C0||

Ολοι οι δημοσιογραφοι οταν αναφερθηκαν στον αρη και την διχως προηγουμενο εκδρομη του "ξεχασαν" να αναφερουν το παραπανω :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Απρ 2010 20:13 από Gus »

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #11 στις: Δευ 26 Απρ 2010 20:16 »
Όλα ωραία κι όλα καλά τα όσα λες, lemorsero...
Δε τα γνωρίζω τόσο καλά, για να τα προσυπογράψω, αλλά δεν έχω και κανένα ουσιαστικό αντεπιχείρημα να σε αντικρούσω.
Η ουσία, όμως, είναι η εξής: μηδέν εις το πηλίκο.
Τρώνε όλοι το παραμύθι με το λαό, που τους αυτοσερβίρεται και όλα καλά.

Όλη την αλήθεια όμως, αποτύπωσε σε 2 γραμμές ένας 40άρης Αριανός που βγήκε σε ράδιο της Θεσσαλονίκης:

-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα.
-Τι καλησπέρα...
-Τι καλησπέρα;
-Ένα πράγμα θέλω να πω: Μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό είχα πει "Ρε Κόκε, 33 χρόνια και γλιστράς;"(σ.σ. προφανώς αναφερόμενος σε κάποιο τετ-α-τετ που έχασε...) Τώρα θέλω να το πω να βγει από μέσα μου "Ρε Κόκε, 40 χρόνια και σουτάρεις στα περιστέρια;" Άντε γεια.
-Τουτ, τουτ, τουτ...
(ακολουθεί σιγή 4-5 δευτερολέπτων, μέχρι την επόμενη γραμμή)

Τι κι αν τα 'χασε λίγο, μας έστειλε όλους αδιάβαστους. Καιρό είχα να γελάσω έτσι.

Σημείωση: Και οι 2 παραπάνω εκφράσεις, είναι διατυπωμένες σε άπταιστα Σαλονικιότικα, συνοδευόμενα με το ανάλογο ύφος.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #12 στις: Παρ 18 Ιούν 2010 15:00 »
Για τον π..... καβάλα....!!

Παράθεση
Ποινές χάδι σε Παναθηναϊκό-Άρη
   
Με χρηματικό πρόστιμο αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου hellas online.

Τα όσα θλιβερά είχαν διαδραματιστεί στις εξέδρες με τις μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς αλλά και τις συγκρούσεις με την αστυνομία που είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, κόστισαν τελικά 66.000 ευρώ στους "πράσινους" και 35.000 ευρώ στους "κίτρινους".

Η ανακοίνωση ανέφερε:"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή 66.000 ευρώ και στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 35.000 ευρώ για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου HOL στις 24/4/2010".

 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #13 στις: Παρ 18 Ιούν 2010 15:24 »
Άντε την άλλη φορά με κανά νεκρό.... >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος zissis

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 305
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 01:10 »
Παράθεση
Στο θέμα της καταπολέμησης του χουλιγκανισμού και της βίας υπάρχει μια ευρύτατα διαδεδομένη αντίληψη η οποία είναι εντελώς λανθασμένη. Οτι ο χουλιγκανισμός στην Αγγλία καταπολεμήθηκε από τη Μαργκαρετ Θάτσερ. Τα μόνα μέτρα που πήρε η βαρόνη ήταν να αποκλείσει τις αγγλικές ομάδες από την Ευρώπη και να σκληρύνει τη στάση της αστυνομίας.

Του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

Κανένα θεσμικό μέτρο για τις ποινές, την αντιμετώπιση των αιτίων που γεννούσαν τη βία στα γήπεδα και τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαίρου. Το αγγλικό ποδόσφαιρο στο τέλος της δεκαετίας του '80 έμοιαζε μ' ένα σπίτι που κατέρρεε. Τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και τη βελτίωση των συνθηκών στο αγγλικό ποδόσφαιρο τα έφερε η έκθεση του αρχιδικαστή Τέιλορ, ο οποίος ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής που συστήθηκε για να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας του «Χίλσμπορο» και να κάνει προτάσεις που θα βελτίωναν την εικόνα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού από τη Θάτσερ, είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το «Χίλσμπορο».

Το απέδωσε στους χούλιγκαν σε μια προσπάθεια να καλύψει την εγκληματική ανεπάρκεια της αστυνομίας και τις ευθύνες της, αφού είναι πια γνωστό ότι εκείνη η τραγωδία προκλήθηκε από τα «μέτρα» της αστυνομίας, που έστειλαν 96 ανθρώπους στον θάνατο. Την εικόνα εκείνης της εποχής περιγράφει θαυμάσια ο Τζέισον Κόουλεϊ στο βιβλίο του «Το τελευταίο παιχνίδι». Γράφει ο Αγγλος δημοσιογράφος και συγγραφέας: «Τη Θάτσερ διαδέχτηκε τον Νοέμβριο του 1990 ο Τζον Μέιτζορ, ένας πρώην εισπράκτορας λεωφορείου από το Μπρίξτον, στο Νότιο Λονδίνο, και οπαδός της Τσέλσι μια ζωή. Επιτέλους, ένας πολιτικός που όχι μόνο κατανοούσε το ποδόσφαιρο, αλλά που το παρακολουθούσε κιόλας –και που έβλεπε με καλό μάτι τις υποδείξεις του αρχιδικαστή λόρδου Τέιλορ.

Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα εκείνων των προτάσεων ήρθε ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίησή τους. Στις 27 Μαΐου 1992 οι 22 ομάδες που αποτελούσαν την Α' κατηγορία αποχώρησαν επίσημα από το αγγλικό πρωτάθλημα για να ιδρύσουν τη δική τους κατηγορία, την Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα απέκτησαν το δικαίωμα να μοιράζονται μεταξύ τους τα όποια εμπορικά έσοδα προέκυπταν από τη δραστηριότητα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ηθική αρχή της αναδιανομής των εσόδων που είχε καθορίσει το ποδόσφαιρο από την ίδρυση του πρωταθλήματος περνούσε στην ιστορία. Το BSkyB, το κανάλι του Μέρντοχ, για να «γιορτάσει» την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ, κέρδισε τον διαγωνισμό για την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της νεοσύστατης ανεξάρτητης επαγγελματικής κατηγορίας, που ονομάστηκε Carling Premiership.

Το κόστος γι' αυτά τα δικαιώματα έφτανε τα 305 εκατ. στερλίνες. Το ποδόσφαιρο, στη γλώσσα των διαφημιστών, είχε μόλις μεταμορφωθεί στο «Ενα Ολοκαίνουργιο Παιχνίδι Μπάλας». Αυτό που είχε γίνει προφανές ήταν ότι το παιχνίδι στην Αγγλία εκσυγχρονιζόταν ταχύτερα απ' ό,τι θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί οι περισσότεροι στο τέλος της δεκαετίας του '80. Η Εκθεση Τέιλορ είχε υποχρεώσει τις ομάδες στις υψηλότερες κατηγορίες να επενδύσουν στα γήπεδα, για τα οποία έπαιρναν μία κρατική επιδότηση μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Οι ιδιοκτησιακές δομές των ομάδων άλλαζαν και κάποιες από αυτές ετοιμάζονταν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Τότεναμ και να εισαχθούν στο χρηματιστήριο.

Μια νέα γενιά επιχειρηματιών, με πρώτο τον Ντέιβιντ Ντέιν στην Αρσεναλ, είχε προσανατολιστεί σε μία προσπάθεια να περιορίσει την εξουσία των παλιών οικογενειών που ήταν ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως οι Χίλγουντ, και να καταλάβει τις θέσεις τους ώστε να σταθεροποιηθούν στην κορυφή της νέας παραγοντικής πυραμίδας του ποδοσφαίρου. Η ευφορία που προκλήθηκε από τις εμφανίσεις της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του '90, στο οποίο ο Πολ «Γκάζα» Γκασκόιν είχε χαροποιήσει ένα ολόκληρο έθνος με τις εκκεντρικότητες, το αστείο ταμπεραμέντο του, το ταλέντο και τα δάκρυά του, συνέβαλε στην αύξηση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα.

Η μετάλλαξη του παιχνιδιού

H Πρέμιερ Λιγκ ήταν η πρώτη μεγάλη κατηγορία στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε από και για την τηλεόραση, παρά το γεγονός ότι ο Sky λίγο έλειψε να χάσει από την ITV τον πρώτο διαγωνισμό για τα αποκλειστικά δικαιώματα. Εκείνα τα πρώτα παιχνίδια που μετέδιδε η τηλεόραση του Sky συνοδεύονταν από ασυνήθιστη τηλεοπτική διαφήμιση και επιδεικτική προβολή. Ειδικά η ζωντανή μετάδοση το βράδυ της Δευτέρας. Διάφορα χορευτικά σόου και τσιρλίντερ. Ψυχαγωγία στο ημίχρονο. Φανταχτεροί τίτλοι, κακόγουστα και επιδεικτικά γραφικά, ειδικές γωνίες λήψης της κάμερας για εντυπωσιασμό. Πολύ λίγοι από εμάς έγιναν συνδρομητές στο Sky Sports τις πρώτες εβδομάδες και μήνες μετά τη νέα τηλεοπτική συμφωνία, τόσο που η σπανιότητα αυτή γρήγορα απέκτησε ιδιαίτερη αξία. Κάτι συναρπαστικό συνέβαινε στο τηλεοπτικό ποδόσφαιρο και εγώ, όπως πολλοί οπαδοί, ήθελα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό.

Το λανσάρισμα της Πρέμιερ Λιγκ, που οφείλεται στον σχεδιασμό του Sky, ήταν ένας θρίαμβος του μάρκετινγκ, σε μια εποχή κατά την οποία ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου διαλόγου επικεντρωνόταν στο ζήτημα του ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στις επικοινωνιακές τακτικές και την τηλεοπτική παρουσία. Πριν περάσει πολύς καιρός, οι τιμές των εισιτηρίων άρχισαν να αυξάνονται συνεχώς, διότι οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τη νέα οργάνωση του παιχνιδιού επιδίωκαν να αποκλείσουν από το «ολοκαίνουργιο παιχνίδι της μπάλας» μια ομάδα οπαδών. Την αστική εργατική τάξη, όπως είχε σχεδιαστεί, και παράλληλα προσέλκυε μία άλλη ισχυρότερη οικονομικά ομάδα, που προερχόταν από την εύπορη μεσαία τάξη (σύντομα το νέο παιχνίδι θα γινόταν ελκυστικό –εκτός από την εγχώρια αγορά– και στη διεθνή πλουτοκρατία). Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων κράτησαν έξω από τα γήπεδα τους φτωχούς και τους νέους. Μέχρι το 2004 το μέσο κόστος ενός εισιτηρίου της Πρέμιερσιπ ήταν 40 στερλίνες –τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κόστος σε κάποια γερμανικά ή ιταλικά γήπεδα. Οι χούλιγκαν απομακρύνθηκαν από τα γήπεδα, αλλά τα στοιχεία του βρετανικού Υπουργείου Εσωτερικών δείχνουν άλλα πράγματα.

Πόλεμος μακριά από τα γήπεδα

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσαν οι βρετανικοί σιδηρόδρομοι την περασμένη χρονιά, σημειώθηκαν 49% περισσότερες συλλήψεις από την προηγούμενη χρονιά και εκδόθηκαν και 83 άδειες απαγόρευσης χρήσης του σιδηροδρόμου. Τα περιστατικά βίας έχουν μεταφερθεί εκτός γηπέδου, με συμμορίες αντιπάλων ομάδων να συγκρούονται ύστερα από ραντεβού που έχουν κλειστεί μέσω Διαδικτύου. Αυτά τα περιστατικά βίας έχουν αυξηθεί σημαντικά και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η μετακίνηση οπαδών με αστυνομική συνοδεία. Παράλληλα έχει παρατηρηθεί η αύξηση της χρήσης κοκαΐνης ανάμεσα στα μέλη των συμμοριών, χωρίς να έχει υποχωρήσει η κατανάλωση αλκοόλ. Οι συγκρούσεις, τώρα, είναι πολύ πιο σκληρές και συχνά χρησιμοποιούνται όπλα –κυρίως στιλέτα και μαχαίρια–, σύμφωνα με τις δηλώσεις στην αγγλική εφημερίδα «Daily Telegraph» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της ειδικής μονάδας της αστυνομίας που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Φυσικά αυτά τα επεισόδια δεν τα καταγράφει η τηλεόραση ούτε ασχολούνται με αυτά οι εφημερίδες, επειδή εκείνο που προέχει είναι η διασφάλιση της καθαρότητας του προϊόντος.


http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=19683&autid=6&sn=13
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος boo bit

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 66
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 14:11 »
πολύ ενδιαφέρον το αρθράκι, καλό είναι να ανεβαίνουν και τέτοια κείμενα στο forum.

επίσης καλό να το δει και κόσμος που πιστεύει ότι στην Αγγλία έχουν λύσει το θέμα του χουλιγκανισμού επειδή βλέπουν στην τηλεόραση τα γήπεδα γεμάτα και χωρίς κάγκελα ..

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 18:31 »
Παράθεση
επίσης καλό να το δει και κόσμος που πιστεύει ότι στην Αγγλία έχουν λύσει το θέμα του χουλιγκανισμού επειδή βλέπουν στην τηλεόραση τα γήπεδα γεμάτα και χωρίς κάγκελα ..

αυτος ο κοσμος ειναι αυτος που δε ξερει τι του γινετε απο οπαδικα...

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 20:41 »
Παράθεση
επίσης καλό να το δει και κόσμος που πιστεύει ότι στην Αγγλία έχουν λύσει το θέμα του χουλιγκανισμού επειδή βλέπουν στην τηλεόραση τα γήπεδα γεμάτα και χωρίς κάγκελα ..

αυτος ο κοσμος ειναι αυτος που δε ξερει τι του γινετε απο οπαδικα...

...αυτή είναι η μία άποψη. Η άλλη είναι οτι αν εσύ είσαι οπαδός και γουστάρεις να δέρνεσαι και να μαχαιρώνεις τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα, κλείσε ραντεβού μαζί του - προφανώς κι αυτός για να ανταποκριθεί θα έχει το ίδιο μυαλό με σένα - και σκοτωθείτε με την ησυχία σας. Δεν είναι ότι καλύτερο βέβαια, και καλύτερα θα ήταν να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αλλά αν είναι αναπόφευκτο προτιμώ να γίνεται εκτός γηπέδου. Εγώ που θέλω να πάνω να δω ΜΟΝΟ μπάλα γιατί πρέπει να φοβάμαι να πάω στο γήπεδο μην τυχόν και σας συναντήσω;;;;

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 21:29 »
Παράθεση
...αυτή είναι η μία άποψη. Η άλλη είναι οτι αν εσύ είσαι οπαδός και γουστάρεις να δέρνεσαι και να μαχαιρώνεις τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα, κλείσε ραντεβού μαζί του - προφανώς κι αυτός για να ανταποκριθεί θα έχει το ίδιο μυαλό με σένα - και σκοτωθείτε με την ησυχία σας. Δεν είναι ότι καλύτερο βέβαια, και καλύτερα θα ήταν να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αλλά αν είναι αναπόφευκτο προτιμώ να γίνεται εκτός γηπέδου. Εγώ που θέλω να πάνω να δω ΜΟΝΟ μπάλα γιατί πρέπει να φοβάμαι να πάω στο γήπεδο μην τυχόν και σας συναντήσω;;;;

και για αλλη μια φορα η αγνεια λαμβανει χωρα....ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! μονο οπαδοι δεν ειναι οσοι μαχαιρονονται-πανε γηπεδο για να παιξουν ξυλο-δινουν ραντεβου....κατι ηλιθια μαστουρωμενα ειναι που επειδη ηταν τα παιδια της φαπας και στο σπιτι και στο σχολειο βγαζουν τον πληγωμενο εγωισμο τους στα γηπεδα...μπορω να πω και χειροτερα...ομως ενα ειναι το σιγουρο ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ!!!

φιλικα :mono:

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 21:43 »
Παράθεση
...αυτή είναι η μία άποψη. Η άλλη είναι οτι αν εσύ είσαι οπαδός και γουστάρεις να δέρνεσαι και να μαχαιρώνεις τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα, κλείσε ραντεβού μαζί του - προφανώς κι αυτός για να ανταποκριθεί θα έχει το ίδιο μυαλό με σένα - και σκοτωθείτε με την ησυχία σας. Δεν είναι ότι καλύτερο βέβαια, και καλύτερα θα ήταν να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αλλά αν είναι αναπόφευκτο προτιμώ να γίνεται εκτός γηπέδου. Εγώ που θέλω να πάνω να δω ΜΟΝΟ μπάλα γιατί πρέπει να φοβάμαι να πάω στο γήπεδο μην τυχόν και σας συναντήσω;;;;

και για αλλη μια φορα η αγνεια λαμβανει χωρα....

Ευχαριστώ που μου δίνεις τα "φώτα" σου.......

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 22:41 »
Παράθεση
...αυτή είναι η μία άποψη. Η άλλη είναι οτι αν εσύ είσαι οπαδός και γουστάρεις να δέρνεσαι και να μαχαιρώνεις τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα, κλείσε ραντεβού μαζί του - προφανώς κι αυτός για να ανταποκριθεί θα έχει το ίδιο μυαλό με σένα - και σκοτωθείτε με την ησυχία σας. Δεν είναι ότι καλύτερο βέβαια, και καλύτερα θα ήταν να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αλλά αν είναι αναπόφευκτο προτιμώ να γίνεται εκτός γηπέδου. Εγώ που θέλω να πάνω να δω ΜΟΝΟ μπάλα γιατί πρέπει να φοβάμαι να πάω στο γήπεδο μην τυχόν και σας συναντήσω;;;;

και για αλλη μια φορα η αγνεια λαμβανει χωρα....ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! μονο οπαδοι δεν ειναι οσοι μαχαιρονονται-πανε γηπεδο για να παιξουν ξυλο-δινουν ραντεβου....κατι ηλιθια μαστουρωμενα ειναι που επειδη ηταν τα παιδια της φαπας και στο σπιτι και στο σχολειο βγαζουν τον πληγωμενο εγωισμο τους στα γηπεδα...μπορω να πω και χειροτερα...ομως ενα ειναι το σιγουρο ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ!!!

φιλικα :mono:

καλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Δεν ειναι μονο "μαστουρωμενα" αυτα τα παιδια που τις παιζουν στα γηπεδα.

 Ειναι και ατομα που 6 μερες του γαμαει η δουλεια το σχολειο το κρατος κτλ αγανακτουν και βρισκουν ευκαιρια να ξεσπασουν σε οτι βρουν στο γηπεδο (αντιπαλοι παιχτες οπαδοι διαιτητες αστυνομιες κτλ)

Επισης βια υπαρχει παντου στην κοινωνια μας. Μια βολτα απο τα πανεπιστημια αυτην την περιοδο θα σας πεισει. Πιστευω ολοι θα δειτε απολαυστικες σκηνες ξυλου μεταξυ ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΚΝΕ για το ποιος θα παρει τους περισσοτερους φοιτητες με το μερος του.. Φυσικα αυτα τα περιστατικα δεν βγαινουν καν στα ΜΜΕ.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 22:52 »
Παράθεση
Ειναι και ατομα που 6 μερες του γαμαει η δουλεια το σχολειο το κρατος κτλ αγανακτουν και βρισκουν ευκαιρια να ξεσπασουν σε οτι βρουν στο γηπεδο (αντιπαλοι παιχτες οπαδοι διαιτητες αστυνομιες κτλ)

αμα θελεις να αντιδρασεις σε ολα αυτα δεν ειναι χωρος και τροπος το γηπεδο...κι αν θες να μιλησεις για ολα αυτα που λες και μεσα στο γηπεδο υπαρχει αλλος τροπος...δεν πετυχαινεις τιποτα με το να τις παιζεις για ποδοσφαιρικες εταιριες...

δηλαδη οσοι δε παιζουμε ξυλο στο γηπεδο σημαινει οτι δεν εχουμε τα παραπανω προβληματα?? απλα ξερουμε πως και που να αντιδρασουμε-να φωναξουμε...


Αποσυνδεδεμένος punkpagour

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 88
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 23:12 »
Παράθεση
δηλαδη οσοι δε παιζουμε ξυλο στο γηπεδο σημαινει οτι δεν εχουμε τα παραπανω προβληματα?? απλα ξερουμε πως και που να αντιδρασουμε-να φωναξουμε...
Μμμ είμαστε όλοι σίγουροι ότι γνωρίζουμε πού  και κυριώς πώς να αντιδράσουμε?
τέσπα εγώ έχω να πώ ότι υπάρχουν και άλλοι οπαδοί οι οποιοι δεν τις παίζουν(μια βόλτα  απο στρέφη τον ιούνη θα σας πείσει), πάντως όπως καλούν οι δημοσιογράφοι αυτούς που τα σπάνε στις πορείες,έτσι περίπου καλούν και τους χούλιγκαν.Άς το σκεφτούμε λίγο γιατί συμβαίνει αυτό.
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #23 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 00:26 »
H βια σιγουρα έχει πολλες αιτιες,
αλλα η αναξελεγκτη βια και πολυ περισσοτερο αυτη που διαπραττεται στα γηπεδα
δεν εχει λογο υπαρξής.

-Σωστα λεει ο tauri πως όποιοι θελουν να σκοτωθουν να πανε αλλου,αλλα δεν ειναι ο οπαδος με τον χουλιγκανο ταυτοσημα προσωπα (απαραιτητα)
-το οτι βιαζεται καποιος δεν δικαιολογει να βιάσει καποιον αλλον,βιαστης θα γίνει..
(αν και η δευτερη ενεργεια ίσως ειναι καταννοητη,αλλα οχι και αποδεκτη)


Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #24 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 01:49 »
Παράθεση
Ειναι και ατομα που 6 μερες του γαμαει η δουλεια το σχολειο το κρατος κτλ αγανακτουν και βρισκουν ευκαιρια να ξεσπασουν σε οτι βρουν στο γηπεδο (αντιπαλοι παιχτες οπαδοι διαιτητες αστυνομιες κτλ)

αμα θελεις να αντιδρασεις σε ολα αυτα δεν ειναι χωρος και τροπος το γηπεδο...κι αν θες να μιλησεις για ολα αυτα που λες και μεσα στο γηπεδο υπαρχει αλλος τροπος...δεν πετυχαινεις τιποτα με το να τις παιζεις για ποδοσφαιρικες εταιριες...

δηλαδη οσοι δε παιζουμε ξυλο στο γηπεδο σημαινει οτι δεν εχουμε τα παραπανω προβληματα?? απλα ξερουμε πως και που να αντιδρασουμε-να φωναξουμε...

Μα φυσικα και δεν ειναι σωστος τροπος αντιδρασης η βια οπως και οποιαδηποτε μορφη βιας οπουδηποτε, και στις πορειες. Απλα θελω να σου πω πως δεν ειναι μονο μαστουρια αυτα τα ατομα και δεν μου αρεσει που παντα καταλογηζουμε τα παντα σε "μαστουρια".

Ωραια ειναι ομως ολα αυτα στα λογια, αλλα πιστευω ολοι μας εχουμε ξεφυγει στο γηπεδο καποιες φορες που ισως εχουμε και νευρα απο πριν το ματς. Φυσικα τα ραντεβου θανατου που γινονται απ'εξω απο τα γηπεδο και σε ανυποπτο χρονο και μερος ειναι σαν να ψαχνεσαι για φασαρια οποτε anyway ας κανουν οτι θελουν αυτα τα ατομα. Ετσι κι αλλιως παντα καθαρη την βγαζουν εντελως τυχαια...
Stile di vita