Αποστολέας Θέμα: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος  (Αναγνώστηκε 88822 φορές)

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #250 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 13:47 »
Δεν ήξερα που να το γράψω και τ γράφω εδώ

Ζώα ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. Δολοφόνοι. Βγαίνει ο κάθε μαλακας με μαχαίρι και το παίζει γαμιάς. Σκοτώσατε 19 χρόνων παιδάκι που δεν ήταν καν οπαδός. 15 σε 3 με μαχαίρια. Γαμω τα σπίτια σας. Αυτό δεν είναι οπαδισμος. Αυτό είναι έγκλημα
Εύχομαι να σαπίσουν στη φυλακή.

Νιώθω τυχερός που δε μεγάλωσα στο μπουρδέλο Αθηνας/Θεσσαλονίκης. Πριν 3 μήνες πήγα για το ντέρμπι χανουνια γαύρος στο ΟΑΚΑ με μετρο και ηλεκτρικό και φοβήθηκα για τη ζωή μου. Καπνογόνα μέσα στο μετρό (στα πίσω βαγόνια που κατά τύχει δεν μπήκα εκεί, καθώς δεν ήξερα ότι οι αουγκανοι πάνε εκεί πίσω) και σε μια στάση να τους περιμένουν 50 άτομα και να πλακωνονται επί 10 λεπτά μέσα και έξω από τα βαγόνια. Και να σκεφτείτε ότι σε όλα αυτά υπήρχε και αθώος κόσμος.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 17:34 »
Μου κάνει πάρα μα πάρα πολύ καλή εντύπωση που σήμερα έγινε μια δολοφονία ενός παιδιού γιατί υποστήριζε άλλη ομάδα και μέσα στο φόρουμ δεν έχει γράψει κανείς ούτε ένα λόγο.
Η ομάδα μας που είναι; Ο Ηρακλής έκανε κιτρινόμαυρο το σήμα του. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε, να βγάλουμε μια ανακοίνωση, να αγωνιστούμε αύριο με μια ένδειξη στη φανέλα μας, να κάνουμε κι εμείς κιτρινόμαυρο το σήμα μας

Είναι κάτι που μας αφορά άμεσα και δεν το αναφέρουμε καν
Ή απλά το θεωρείτε σύνηθες αυτό που έγινε; Όχι δεν είναι. Δεν δολοφονείται κάθε μέρα κάποιος γιατί υποστηρίζει μια ομάδα. Νομίζω έχει ξεχυλισει το ποτήρι. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. 19 χρόνων παιδάκι ξέρετε τι θα πει; Πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα αυτό. Και πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε έστω και ελάχιστα.

Περιμένω το λιγότερο μια ανακοίνωση.

19 χρόνων παιδάκι ρε γαμώτο. Δε γίνεται αυτό. Να αναπαυθεί η ψυχούλα του

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ.

Μπράβο στους ΑΝΤΙΝΑΖΙ για άλλη μια φορα

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:12 »
Ως φοιτητής, κάποτε, στον Πειραιά, έχω δει διάφορα κατορθώματα των χουλιγκάνων. Πολλά από αυτά μόνο από τύχη δεν είχαν θύμα. Α, κι εγώ θα μπορούσα να είμαι, αν τα τζάμια του ΗΣΑΠ είχαν μικρότερη αντοχή σε κοτρώνες.
Τι να συζητήσουμε; Πρόκειται για παιδιά χαμένα, ζόμπι που στελεχώνουν στη συνέχεια ακροδεξιά τάγματα. Ο θεός να φυλά μη βρεθείς στο διάβα τους. Λύση πάντως δεν υπάρχει. Μια κάποια λύση θα ήταν να έκλειναν οι οπαδικές εφημερίδες και να καταργούνταν το ευγενές λειτούργημα του οπαδικού "δημοσιογράφου".

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:27 »
Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» φώναζε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Χαριλάου (vid)

Μαρτυρίες γειτόνων αναδεικνύουν την βιαιότητα της επίθεσης που δέχθηκε ο 19χρονος και η παρέα του.

Τουλάχιστον σοκαριστικά είναι όσα αναφέρουν αυτήκοοι της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν τρεις νεαροί στο Χαριλάου, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βρει τραγικό θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του voria.gr μία γυναίκα που μένει στην περιοχή, άκουσε μετά τις 00.30 ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο», με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.

Μία άλλη ένοικος παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει ότι περίπου στη 1.00 ακούστηκε φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα, όπως λέει, «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία ανέφερε ότι μετά τις 12.30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν "πού είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Ακόμα ένας κάτοικος που μένει στην πολυκατοικία στα σκαλιά της οποίας συνέβη το τραγικό συμβάν είπε πως μετά τις 23.30 άρχισε να ακούει μια έντονη φασαρία, σπασίματα και φωνές. «Δεν βγήκα στο μπαλκόνι παρά το γεγονός ότι μένω ακριβώς από πάνω γιατί φοβήθηκα, από τις φωνές κατάλαβα ότι ήταν περίπου δέκα άτομα, με την όλη φασαρία να διαρκεί περίπου μέχρι τις 12.30, μετά από το θυροτηλέφωνο κατάλαβα ότι ένας είχε μείνει πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νωρίτερα είχα ακούσει και ένα αυτοκίνητο να σταματά επί της Πλαστήρα και ένα άτομο να φωνάζει "μπείτε μέσα". Αμέσως μετά όπως λέει ήρθαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ», τονίζει.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο thesstoday.gr τι συνέβη χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα: «Μετά τις 12.30, μια παρά, άκουσα φωνές και βρισιές. Βλέπω ότι παίρνουν ένα σκαμπό από το μαγαζί που είναι στη γωνία και βαράνε ένα αυτοκίνητο. Το κλώτσαγαν. Και έφυγε ένα άσπρο αυτοκίνητο από τα φανάρια τέρμα δεξιά. Φύγανε μετά έξι άτομα από κάτω. Ήρθε και μια κλούβα της αστυνομίας. Μέχρι τη μια και κάτι γινόταν ένας πανικός».
gazzetta.gr

Γαμημένα καθάρματα.Πιάνετε χώρο απλώς.Δεν είστε οπαδοί,είστε δολοφόνοι.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:32 »
Fon αν θες μετέφερε εδώ και τα τρία σχετικά μηνύματα που έχουμε γράψει (2 εγώ και 1 ένας άλλο φίλος) στο νήμα με το Πρωτάθλημα 2021-2022.

Δεν ξέρω να τα μεταφέρω εγώ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:33 »
Παράθεση
19 χρονών ……….
19 ΧΡΟΝΩΝ……..!!!!!!!!!!!
Πονάει η καρδιά μας τόσο πολύ που νιώθεις πως θες να την ξεριζώσεις .
Η ξενέρα μας μεγάλη ,η οργή μας τεράστια , η θλιψη μας απέραντη .
Καληνύχτα μας.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

«………Γιατί πέρα από τους διανοούμενους, σήμερα πιο πολύ πονάν τα παιδιά του δρόμου ανεξαρτήτως κασκόλ που φοράν στο λαιμό τους τις Κυριακές……….»
By Δημήτρης Δέλτας
Antinazi PAS Giannina est.2006

Παράθεση
Απογοήτευση, θλίψη και οργή.
Καληνύχτα μας!!!
DISORDER BLUE

Παράθεση
Ο Ηρακλής έκανε κιτρινόμαυρο το έμβλημά του στη μνήμη του 19χρονου οπαδού

Η ΠΑΕ Ηρακλής σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, άλλαξε το σήμα της ομάδας σε κίτρινο και μαύρο, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη θλίψη της για τον χαμό του 19χρονου οπαδού.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε την αντίδραση στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη, αλλάζοντας το χρώμα στο σήμα του, ενώ στα σχετικά hashtags χρησιμοποίησε (και) το "no more" που σημαίνει όχι άλλο, προφανώς εννοώντας να μην υπάρξει πάλι θάνατος για οπαδικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερασιτέχνης Άρης, και οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης, άλλαξαν τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μαύρο φόντο, εις ένδειξη πένθους για τον θάνατο του οπαδού.

https://www.facebook.com/IraklisFC/posts/10158328396895233
sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 18:40 »
Ζώα ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. Δολοφόνοι. Βγαίνει ο κάθε μαλακας με μαχαίρι και το παίζει γαμιάς. Σκοτώσατε 19 χρόνων παιδάκι που δεν ήταν καν οπαδός. 15 σε 3 με μαχαίρια. Γαμω τα σπίτια σας. Αυτό δεν είναι οπαδισμος. Αυτό είναι έγκλημα
Εύχομαι να σαπίσουν στη φυλακή.
Μια διόρθωση στο κομμάτι αυτό.Δεν έχει σημασία αν ήταν ή όχι οπαδός.Η τελεία μπαίνει στο παιδάκι.Σκοτώσατε 19 χρονών παιδάκι.Είναι δολοφόνοι.

Να μεταφέρω και ένα ποστ από το fb.
Αυτή η βλακεία "δεν ήταν συμπλοκή, ήταν άνανδρη επίθεση" την σκεφτήκατε πολύ; Το μαχαίρωμα σε συμπλοκή είναι αντρίκειο;Έλεος!

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 19:58 »
Σημασια εχει να προλαμβανεις για να μην γινει το κακο
Μετα ξερω και εγω να τους βαλω ολους ισοβια ευκολο ειναι

Ειναι αποριας αξιο πως ειναι δυνατον να φωλιασει τοσο μισος στις καρδιες νεων ανθρωπων
Και ολα αυτα για χαρη μιας ομαδας
Να καταστρεψεις δηλαδη τη ζωη σου και αλλων συνανθρωπων σου κυριολεκτικα για το ΤΙΠΟΤΑ

Οποιος και αν ειναι ο τροπος, οταν το αποτελεσμα ειναι ο θανατος δεν εχει καμια σημασια
Ειτε ειναι τροχαιο,ειτε δολοφονια ειτε οτιδηποτε αλλο η πικρα ειναι ιδια στο τελος
Οσο δεν υπαρχει κρατος και δικαιοσυνη να στηριξουν τον πολιτη και να επιβαλλουν κυρωσεις αυτα θα συνεχισουν να συμβαινουν και οποιον παρει ο χαρος

Ειτε τους πιασουν ειτε οχι, φοβαμαι οτι θα εχουμε χειροτερα
Οι τρελοι σε ολες τις ομαδες δεν ειναι και λιγοι
Μην ξεχνατε τι γινεται με συνδεσμους στην ηπειρο τους τελευταιους μηνες

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 20:34 »
Είμαστε για γέλιο σαν κράτος και κοινωνία. Έγινε αυτό το πράγμα και αύριο θα παιχτεί κανονικά μπαλα, η είδηση πια δεν είναι καν στην πρώτη σελίδα στα σάιτ (αλλά είναι η ανάλυση για το γιατί πάει η ΑΕΚ άσχημα) και μεις ασχολούμαστε με τον Περιστεριδη, τις μεταγραφές και την αυριανή 18αδα
ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΠΑΛΑ
Ασχολήθηκαμε 5 ώρες και τώρα πάει πέρασε κιόλας; Όλα τα σάιτ το έχουν ήδη θάψει το θέμα. Δεν είναι αντιμετώπιση αυτή

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 20:50 »
Πόσο επίκαιρη μοιάζει η παρέμβαση των αντιναζί τώρα;Γιατί οι βόθροι τέτοιους βόθρους φτιάχνουν.Δολοφόνους.Γιατί αυτά τα καθάρματα δεν έγιναν σήμερα.Υπάρχουν καιρό και συντηρούνται.Δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό.Δεν είναι καν μεμονωμένο.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Τρι 01 Φεβ 2022 22:44 »
Θέλω να γράψω τόσα πολλά άλλα πραγματικά δεν μπορώ να τα βάλω σε σειρά....
Ότι και να γράψουμε βέβαια η ουσία είναι ότι σήμερα ένα παιδί δεν θα γυρίσει σπίτι του. Επειδή τον ρώτησαν τι ομάδα είσαι και έδωσε ''λαθος" απάντηση.
Θλίψη και αηδία....
Άντε τώρα να εξηγήσει κάποιος στους γονείς του ότι δεν θα ξαναδούν το παλικάρι τους γιατί....ήταν Άρης....
Άντε να πουν και στους γονείς των δραστών πόσο απέτυχαν με τα δικά τους βλαστάρια...

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 00:08 »
Επειδή έχω συγκλονιστεί και έχω εξοργιστεί με αυτό που έγινε σήμερα έκανα μια βόλτα και σε φόρουμ άλλων ομάδων να δω τι γράφεται. Και το μάτι μου έπεσε σε ένα μήνυμα σε ένα φόρουμ παοκτζηδων (οι οποίοι τελικά δεν είναι όλοι Ορκ και έχουν πολύ καλές τοποθετήσεις στο φόρουμ τους μερικοί) και έπαθα σοκ. Το παραθέτω παρακάτω

"Ο βαφτισιμιός μου είναι 17 χρονών και αρειανός όπως και ο πατέρας του.
Πριν από ένα χρόνο και κάτι αντιμετώπισε πολύ σοβαρό θέμα από μια μερίδα δικών μας "οπαδών" που ανήκουν σε σύνδεσμό της πόλης ,καθώς στοχοποιήθηκε επειδή είναι αρειανός, και επειδή το παιδί ήρθε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση στράφηκε σε εμένα για βοήθεια.
Να σημειώσω ότι επειδή μίλησα πολύ με το παιδί και το πίεσα πολύ ,δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε φασαρία με συνοπαδούς μας που να δικαιολογεί στοχοποίηση.
Μου πήρε 2-3 μήνες, υποχρεώθηκα σε πολύ κόσμο για να καταφέρω να λύσω το θέμα, αλλά τελικά και αφού χρειάστηκε η καθοριστική βοήθεια διαφόρων συνοπαδών μας οι οποίοι είχαν την ανθρωπιά να ευαισθητοποιηθούν, το θέμα λύθηκε και ο πιτσιρικάς μπορεί και κυκλοφορεί έξω χωρίς να κοιτάει πίσω του.
Δεν ήταν εύκολο όμως να βγει άκρη. Είδα πολύ φανατισμό. Ήμουν όμως τυχερός και όλα πήγαν καλά.
Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι στην θέση αυτού του παιδιού που σκοτώθηκε χθες θα μπορούσε να είναι ο βαφτισιμιός μου,και στην θέση των γονιών του παιδιού να ήταν οι κουμπάροι μου. Έτσι χωρίς λόγο,πραγματικά για το τίποτα να φεύγει μια ζωή.
Ενα θα πω μόνο. Πολλοί παριστάνουν τους οπαδούς για να βρίσκουν μια δικαιολογία να δέρνουν και να σκοτώνουν"

-Απο φίλο του παοκ σε παοκτζηδικο φορουμ

Απλά σοκαριστικό να βλέπεις ιστορίες "από μέσα" σε αυτές τις πόλεις μπουρδέλα. Είναι φρίκη να ζεις σε Θεσσαλονίκη Αθήνα πια και να εισια υποστηρικτής μιας ομάδας. Ακόμα και να μην ασχολείσαι μπορεί να σε πάρει η μπάλα. Δε νοιάζονται για τίποτα

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 00:16 »
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12287719/original-gia-ti-dolofonia-tou-alki-prakseis-kai-oxi-logia/

Και μια από τις καλύτερες ανακοινώσεις που έχω δει τα τελευταία χρόνια γενικά, από την Original της ΑΕΚ. Τα λένε σωστά και οπαδικα. Από τη ματιά των οπαδών. Ισχύει κάθε σπιθαμη σε αυτά που λενε. Μπράβο τους. Πρέπει κι εμείς να ενεργήσουμε. Και σαν οπαδοί και σαν ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 06:32 »
ωραία τα γράφει η original αναμένω την πρώτη φορά που θα καταδικάσει - ακόμα και θα οδηγήσει στην τιμωρία - κάποιου "δικού της παιδιού" που ενήργησε με τον τρόπο που περιγράφει. Έως τότε και με βάση την άθλια στάση της τόσα χρόνια την αντιμετωπίζω ως λόγια και μόνον λόγια.
Αν θέλουμε να κάνουμε παραλληλισμό με τα δικά μας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ανεχόταν παρόμοιας λογικής πρακτικές των "διοικούντων" του επί της ουσίας ανύπαρκτου πλέον συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας μας. Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ανόητοι οι οποίοι θα έστρεφαν, αν βρισκόταν σε φάση όχλου ή υπό την επήρεια "κατηχητισμού" ή ουσιών, το αντίστοιχο μαχαίρι, την πέτρα, την απειλή ενάντια σε "αλλόθρησκους" ή ακόμα και σε δικούς μας οπαδούς με άποψη αντίθετη στα συμφέροντα των "ηγετών" του συνδέσμου; Όσο ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις και δεδομένων και των υπόλοιπων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών τέτοια αποτελέσματα θα έχουμε.
Και για να γυρίσω στο συγκεκριμένο γεγονός. διαφωνώ με το κιτρίνισμα των χρωμάτων (βλ πχ Ηρακλής)  καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιά ομάδα υποστήριζε ο νεκρός - ούτε καν αν υποστήριζε κάποια. Συμφωνώ 100% όμως με ανακοίνωση η οποία θα καταδίκαζε, και πολύ περισσότερο συμφωνώ με πρακτικές που επί της ουσίας θα καταδίκαζαν και θα τιμωρούσαν σχετικές ενέργειες όταν θα προερχόταν ακόμα και από τους δικούς μας κύκλους.
Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε και τους σημαντικότερους λόγους που πολλοί ρομαντικοί από εμάς επέλεξαν να υποστηρίζουν τον ΠΑΣ και όχι κάποια ομάδα με τίτλους και οργανωμένους στρατούς. Προσωπικά προτιμώ να πίνω μπύρες και να κερνάω τσίπουρα αντιπάλους φιλάθλους παρά να τους συνοδεύω πχ με πέτρες. Προδότης θα έπρεπε να λογίζεται αυτός ο οποίος θα έστελνε στο νοσοκομείο κάποιον πχ "λεπρό" οφιτζή παρά αυτός ο οποίος θα τον κέρναγε τσίπουρα για να τον πείσει ότι ο οπαδισμός κάνει και τους 2 κατά περίπτωση θύματα...     

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 08:28 »
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12287719/original-gia-ti-dolofonia-tou-alki-prakseis-kai-oxi-logia/

Και μια από τις καλύτερες ανακοινώσεις που έχω δει τα τελευταία χρόνια γενικά, από την Original της ΑΕΚ. Τα λένε σωστά και οπαδικα. Από τη ματιά των οπαδών. Ισχύει κάθε σπιθαμη σε αυτά που λενε. Μπράβο τους. Πρέπει κι εμείς να ενεργήσουμε. Και σαν οπαδοί και σαν ΠΑΕ
Ποιος δουλεύει ποιον  .....την ίδια στιγμή που γίνονται έρευνες για το πέσιμο που οι ΑΕΚτζήδες έκαναν στους Ολυμπιακούς στο Πέραμα,κ ανέβηκαν κ φωτογραφίες στο διαδίκτυο προς επίδειξη δύναμης με κλεμμένα πανό..... Κατα τ'άλλα ,τα είπε καλά ο dk απαχπάν κ δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 11:12 »
Δεν μπορώ, δεν έχω το κουράγιο να πω το οτιδήποτε...

Μόνο ντροπή για το ότι σήμερα, ανήμερα της κηδείας του παιδιού, θα γίνουν αγώνες...  :stop:
Για εμένα το πρωτάθλημα θα έπρεπε ήδη να έχει διακοπεί επ' αόριστον.
Και οι ΠΑΕ επιτέλους να το βουλώσουν!
Οι "οπαδικές" εφημερίδες, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, το ίδιο!
Οι δήθεν "ρεπόρτερ" κοκκινομαυροπρασινοκίτρινων αποχρώσεων να βγάλουν το σκασμό!
Οι διάφοροι "Τσουκαλάδες" όλων των ομάδων, και ειδικά των δήθεν "μεγάλων", το ίδιο!
Όλοι οι παραπάνω θρέφουν την οπαδική βία, την τυφλή βία και με τον τρόπο τους οπλίζουν τα χέρια των στρατών τους...  :stop:

Ελάτε ρε κουφάλες να μου πείτε ξανά για "No politica".
Και όποιος αναρωτηθεί τί σχέση έχει το "No politica" με την οπαδική βία στην εποχή μας, ας αλλάξει λίγο πλευρό να ξεπιαστεί...

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 11:26 »
Για να δούμε πόσο κάτω πάμε προς τη σαπιλα... Σε προηγούμενες δολοφονίες όλα τα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων και οι αθλητικές δραστηριότητες είχαν αναβληθεί για 1 με 2 βδομάδες. Τώρα ανήμερα της κηδείας θα παίξουν κανονικά. Ξεφτιλες, φτου σας

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 11:38 »
Θεωρώ πως πρέπει να βγει μια ανακοίνωση κι από εμάς εδώ στο pas.gr
Ίσως αργήσαμε κι όλας...αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 12:18 »
Να βγει συμφωνω. Αφου εκτος απο τους αντιναζι δεν μιλησε κανεις αλλος. Αλλωστε εχουμε ατομα εδω μεσα που μπορουν να εκφραστουν πολυ ωραια και σωστα ωστε να βγει μια σωστη ανακοινωση

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 12:28 »
Εκτος απο την ανακοινωση των αντιναζι κρεμαστηκε και ενα δικο μας κασκολ στον τοπο του εγκληματος

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 12:29 »
Μια χαρά τα λεει η ανακοινωση της original... Αλλά στις ανακοινώσεις όλοι τέλειοι μπορούμε να γίνουμε... Οι πράξεις είναι το θέμα... Και από πράξεις δεν κάνει τίποτα κανείς... Και αυτή τη στιγμή μας έχουν κόψει την μπάλα και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε πουθενά σαν οπαδοί... Θα ήθελα να πω πάρα πολλά αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 13:18 »
Μια χαρά τα λέει κ η ορίτζιναλ όπως κ όλοι όσοι βγάλανε ανακοινώσεις....
Λυπάμαι όμως δεν μπορώ να δεχτώ το τσουβαλιασμα...
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι....
Το ποδόσφαιρο στην επαρχία δεν είναι έτσι όπως το έχετε κάνει στην Αθήνα και εσχάτως και στην Θεσσαλονίκη.
Και στην επαρχία υπάρχουν κόντρες μεταξύ των ομάδων,υπάρχουν πεσιματα, πολλές φορές και χοντρά περιστατικά.... Υπάρχουν όρια όμως...
Δεν σκότωσε ποτέ Γιαννιώτης κάποιον από το Αγρίνιο
Δεν σκότωσε ποτέ Λαρισαίος κάποιον Βόλιωτη
Ούτε κανένας Πατρινός κανέναν Καλαματιανό.
Ναι έχουν χαθεί μάτια και δάχτυλα και είναι κατακριτέο από όποιον κ αν γίνει.... Γυρνάμε σπίτια μας όμως....Δεν Μ έρχεται στο μυαλό κάποιο περιστατικό με νεκρό...
Αυτά είναι κανόνες των "μεγάλων"
Αυτών που τραγουδάνε με πάθος σύνθημα για το λεωφορείο με τον Ηλιόπουλο και αποθεώνουν τον ευτραφή στιχουργό
Αυτών που αποθεώνουν τους χουλιγκανισμους του Γιώργη του Σαββίδη
Όλων αυτών που κοιτούσαν τον dpg  να "εύχεται" τάφους για την γυναίκα κ τα παιδιά του Σπανούλη και μετά του φώναζαν είναι τρελός ο πρόεδρος....

Όχι μάγκες δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Εμείς ειμαστε άλλοι φίλαθλοι,άλλοι οπαδοί...
Μαχαίρια δεν κρατάμε όμως....
Μαχαίρια κρατάνε οι δολοφόνοι

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 13:21 »
Δεν μπορώ, δεν έχω το κουράγιο να πω το οτιδήποτε...

Μόνο ντροπή για το ότι σήμερα, ανήμερα της κηδείας του παιδιού, θα γίνουν αγώνες...  :stop:
Για εμένα το πρωτάθλημα θα έπρεπε ήδη να έχει διακοπεί επ' αόριστον.
Και οι ΠΑΕ επιτέλους να το βουλώσουν!
Οι "οπαδικές" εφημερίδες, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, το ίδιο!
Οι δήθεν "ρεπόρτερ" κοκκινομαυροπρασινοκίτρινων αποχρώσεων να βγάλουν το σκασμό!
Οι διάφοροι "Τσουκαλάδες" όλων των ομάδων, και ειδικά των δήθεν "μεγάλων", το ίδιο!
Όλοι οι παραπάνω θρέφουν την οπαδική βία, την τυφλή βία και με τον τρόπο τους οπλίζουν τα χέρια των στρατών τους...  :stop:

Ελάτε ρε κουφάλες να μου πείτε ξανά για "No politica".
Και όποιος αναρωτηθεί τί σχέση έχει το "No politica" με την οπαδική βία στην εποχή μας, ας αλλάξει λίγο πλευρό να ξεπιαστεί...
Ναι αδελφέ μου, έχεις σε όλα δίκιο ...

... και επιτέλους οι "ρήτορες" πολύ μιλήσανε...
Μόνο για σήμερα, για τούτη στιγμή, ίσως ήρθε η ώρα της εκκωφαντικής σιωπής, μπας και έστω και στο ταξίδι του, ηρεμήσει λίγο το παιδάκι ΜΑΣ που "έφυγε" τόσο νωρίς.
Η σκέψη όμως πρέπει να μας τσακίσει, να μας πονέσει ΟΛΟΥΣ πολύ περισσότερο και από το ίδιο το γεγονός μπας και αρχίσουμε το γρηγορότερο και τις πράξεις τις πρέπουσες προκειμένου να πάψουμε να αποχωριζόμαστε τόσο οδυνηρά τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Στο καλό αγόρι μου, καλό δρόμο να έχεις εκεί που πας...

Εμείς πρέπει να ζήσουμε και με την ντροπή της ανημπόριας μας, γιατί φανήκαμε για πολλοστή φορά τόσο λίγοι, γιατί έχουμε συνηθίσει πια να ανεχόμαστε, να "κουκουλώνουμε", να προσπερνάμε και να ξεχνάμε εύκολα...  :'( :'( :'(

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 13:48 »
Ισχύει αυτό που λες για την επαρχία και ίσως έχει εξήγηση. Άρρωστοι υπάρχουν παντού, αλλά λόγο μεγαλύτερου πλυθησμου στις μεγαλουπόλεις είναι πιο πολλοί. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι στην επαρχία δεν βλέπεις συνεχώς γύρω σου βία, δεν φοβάσαι το ίδιο (όπως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) να περπατήσεις μόνος σου σε περιοχές επειδή εισαι κάποια ομάδα, δεν κοιτάς συνεχώς πισω σου με φόβο, δεν έχεις καθημερινες εντριβες με "αντιπάλους", δεν έχεις πολλούς γνωστούς σου που να έχουν δεχθεί οπαδικη επίθεση κλπ έχει ως αποτέλεσμα σε πιο μικρές πόλεις να μην καλλιεργείται τέτοιο μίσος, τέτοια έχθρα και να μη διατηρείται τέτοια κόντρα σε όλα τα στάδια. Επίσης κυρίως στην επαρχία η ομάδα είναι μια σε κάθε πόλη και δεν υπάρχει άμεση κοντρα
Ίσως αυτοί να είναι οι λόγοι που δεν χει παρατηρηθεί ποτέ στην επαρχία οπαδικος φόνος

Θέλω επίσης να πω μια παρατήρηση σαν εξωτερικός παράγοντας για τα τελευταία χρόνια. Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έχει ξεφύγει πάρα πολύ και όχι με την τρόπο που είναι στην Αθήνα. Στην Αθήνα έχουμε γαύρους, χανουνια, βαζελους σκοτώνονται κάθε μέρα σε σκηνικά κλπ, με πεσιματα και κυνηγητά. Πότε από τους μεν και πότε από τους δε. Οι τρελοί στην Αθήνα είναι περίπου ισάριθμοι
Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη μου φαίνεται ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια κάποιοι παρερμηνευσαν το "μια πόλη μια ομάδα" και προσπαθούν να το κάνουν πράξη. Φαίνεται σαν να επικρατεί μια χούντα, μια τρομοκρατία. Προφανώς περιστατικά βίας και μάλιστα ακραία υπάρχουν από τους οπαδούς και των τριών ομάδων αλλά κάπως στα μάτια μου τον τελευταίο καιρό η μία πλευρά έχει ξεφυγει. Πιστεύω η ανακοίνωση του σούπερ 3 έχει μια αλήθεια στο σημείο που κράζει. Μπορεί να μην είναι ολόκληρη η αλήθεια αλλά αυτό που γράφουν για τα τελευταία 6-7 χρόνια είναι γεγονός.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Τετ 02 Φεβ 2022 17:19 »
Τα λόγια είναι περιττά και τα αισθήματα μας γεμάτα αηδία.. Χθες ενα νεαρό παιδί 19 χρονών δολοφονήθηκε από κάποιους "μάγκες" επειδή υποστήριζε μια άλλη ομάδα από αυτούς..
Οργή, θλίψη και αηδία...

Συλλυπητήριά στην οικογένεια του παλικαριού.

PAS GIANNINA SALONICA GROUP

PAS Giannina-Thessaloniki