Αποστολέας Θέμα: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος  (Αναγνώστηκε 88829 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
Απ: Ο χουλιγκανισμός επιστρέφει σκληρότερος
« Απάντηση #375 στις: Κυρ 09 Απρ 2023 22:46 »
αυτό με το "να θέσουμε τους κανόνες",το ακούς κ λίγο νταβατζιλίκι,ή εγώ κάνω λάθος?εκτός κ αν είναι θεμιτό να εξοστρακίζονται οι όποιοι ντόπιοι υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα εκτός του ΠΑΣ,οπότε εγώ είμαι λίγο φλώρος ή κάτι τέτοιο.....Η λογική του "αφεντικού" της πόλης,της γειτονιάς κλπ,μας ενοχλεί όταν μας επιβάλεται,κ δεν τρέχει τίποτα όταν μπορούμε να την επιβάλουμε? μερικοί που δεν ζήσατε τους Toros Locos στα καλά τους,δεν έχετε πάρει πρέφα τι σημαίνει μπαλα,μπύρες,χαβαλές ,κ σίγουρα όχι να είσαι κυνηγημένος από διάφορων χρωματισμών ορκ επειδή απλά δεν είσαι σαν αυτούς.....

RASTA όταν λέμε να θέσουμε τους κανόνες μας, εννοούμε ακριβως αυτό που έγραψες.
Οι περισσότεροι γηπεδικοι μου και όχι μόνο είναι από τους TL της Αθήνας. Πηγαίναμε γήπεδο και καθόμασταν πέταλο, πηγαίναμε με Εθνικό, πηγαίναμε με Ηλιουπολη, με εθνικό Αστέρα, παντού..

Δεν είπε κανείς να τους κλείσουμε σε κάνα μαντρί. Όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε αλλά χωρίς τα μαχαίρια και τα λοστάρια. Τι στο διάολο, τόσο λάθος το βλέπω εγώ που θα ήθελα το παιδί μου να πηγαινει στο γήπεδο μαζί μου και τα μπορούμε να περπατήσουμε πριν και μετά τη λήξη στα γύρω στενά της πόλης ανενόχλητοι;

Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Και δεν θα λυθεί ούτε απο μένα, ούτε από σένα, ούτε από τον fon7, ουτε απο κανεναν αυτο.

Δηλαδή εγώ που έχω πάει με φίλο μου άλλης ομάδας να παρακολουθήσω την ομάδα τους τι; έπρεπε να με σκοτώσουν; επειδή πήγα να δω ποδόσφαιρο;

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Δευ 10 Απρ 2023 00:12 »
Παιδιά να ξεκινήσουμε από τα βασικά...
Αυτή τη στιγμή στα Γιάννενα δεν υπάρχει κανένας ανοιχτός σύνδεσμος λόγω αστυνομίας... Ούτε του ΠΑΣ ανοίγει...
Αυτό έγινε με υπουργική απόφαση μετά τη δολοφονία του Άλκη.
Περιέργως αυτό δε συμβαίνει στην Αθήνα, αφού όλοι οι σύνδεσμοι ανοίγουν κανονικοτατα παρόλο που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα ακραίες επιθέσεις μεταξύ των συνδέσμων των ομάδων του ποκ. Το για ποιο λόγο στα Γιάννενα ισχύει κάτι διαφορετικό που τέτοιες επιθέσεις είναι πολύ σπάνιες είναι απορίας άξιο.
Δε θεωρώ ότι σαν οπαδοί του ΠΑΣ ήμασταν ποτέ υπέρ της βίας. Εδώ και χρόνια οι μεγάλες ομάδες έχουν σύνδεσμο στα Γιάννενα και τα περιστατικά βίας είναι ελάχιστα.
Από εκεί και πέρα όμως όταν ένα οπαδικο κίνημα (θύρα 7) έχει στην κουλτούρα του τη χρήση βίας και είναι γεμάτο με άρρωστα μυαλά είναι προφανές ότι όπου κι αν βρίσκονται το μόνο που θα αναζητούν είναι τα θύματα για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Αν με ρωτάτε όχι απλά δεν πρέπει να ανοίξει ποτέ ξανά θύρα 7 Ιωαννίνων, αλλά δεν πρέπει να ξανακυκλοφορησουν ποτέ στα Γιάννενα αυτοί που ασχολούνται με τη θύρα 7 Ιωαννίνων. Δε με νοιάζει αν είναι φοιτητές ή ντόπιοι... Οι τύποι έχουν αποκτήσει την άρρωστη κουλτούρα και γυρισμος δεν υπάρχει. Αν ρωτήσει κανείς κάποιον που τους ξέρει... Βασική προϋπόθεση για να γίνεις μέλος στο σύνδεσμο είναι να είσαι μαχαιροβγάλτης... Και αυτό δεν το λέω για να τα φουσκωσω είναι κάτι το οποίο πραγματικά ισχύει.
Από εκεί και πέρα εννοείται ότι δεν πρέπει να τσουβαλιαζουμε όλους τους γαύρους, διότι κάποιοι δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά.
Η λύση σε όλα αυτά δεν μπορεί να έρθει από εμάς κατά τη γνώμη μου. Είναι θέμα κράτους και αστυνομίας. Οι θύτες της επίθεσης το είχαν ξανακάνει πολλές φορές και τους είχαν πιάσει. Παρ' όλα αυτά όμως όλες τις φορές αφέθηκαν ελεύθεροι να ξανακάνουν τα ίδια. Πώς μπορεί λοιπόν να σταματήσει κάποιος να κάνει αυτά που κάνει όταν έχει ασυλία και δεν τον ακουμπάει κανείς?

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #377 στις: Δευ 10 Απρ 2023 01:04 »
Νομίζω ότι αν η δικαιοσύνη δεν κάνει τη δουλειά της, δεν τους κλείσει μέσα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα.

Και αυτό είναι απλη εκτίμηση.

Προφανώς αυτοί οι μαχαιροβγάλτες έχουν τους δικηγόρους και τα λεφτά της ερυθρόλευκης μαφιας.Γιαυτο είναι και έξω.

Δεν πρόκειται για οπαδούς αλλά για επαγγελματικά στελέχη της ΠΑΕ του πρεζεμπορα.Αυτη είναι η κεντρική γραμμή που δίνεται στη θύρα 7, ξύλο και ψευτομαγκιες.

Το ζήτημα είναι απλό.Μπαινουν φυλακή και κλείνουν οι σύνδεσμοι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Νομιζω ότι νομικά, διοικητικά ακόμη και ο δήμαρχος, ενδεχομένως μπορεί να πάρει μια τετοια απόφαση. Να αρνείται στα διοικητικά όρια του δήμου αυτού του είδους τη δραστηριότητα.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Δευ 10 Απρ 2023 01:20 »
Πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή με νομικούς συμβούλους και αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά κυρίως απ τη ΠΑΕ.
Να βρεθεί με την δημαρχία και τις δημόσιες αρχές ώστε να παρθεί μια νομική απόφαση. Χωρίς νομική απόφαση δεν μπορείς να κλείσεις κάτι δια παντός. Τώρα προφανώς είναι κλειστά με πρωθυπουργική εντολή καθώς έρχονται και εκλογές και δεν θέλουν πολλά συμβάντα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Αλλά πιστεύω πως μετά τις εκλογές και με την λήξη του πρωταθλήματος θα γίνει άρση της πρωθυπουργικής απόφασης αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση.

Αποσυνδεδεμένος XhardcoreprideX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Δευ 10 Απρ 2023 01:47 »
Ρε παιδια. Αυτα τα μπουρδελα αποικιες του ποκ ειναι κλειστα οπως λενε συνταυροι τωρα ή ειναι ανοιχτα οπως αναφερθηκε χθες? Για να ξερουμε τι σκατα γινεται. Ας απαντησει καποιος υπευθυνα.

Και ας μην εχουμε αυταπατες και περιμενουμε απο κανεναν δημαρχο να βαλει ταξη σε αυτα τα κωλομαγαζα τους γιατι και αυτος εντολες απο πανω παιρνει. Δεν θα παρει τετοια αποφαση μοναχος του.

Ηθελα να ηξερα αν αυτοι οι δολοφονοι δεν σαπισουν στη φυλακη (που αποκλειεται να γινει στη Κολομβια των Βαλκανιων) πως θα συνεχισουν τη ζωη τους στη πολη? Θα γινει χρηση της λαικης δικαιοσυνης? Γιατι απο οτι ακουσα το θυμα εχει και εναν αδερφο ο οποιος ηταν σημερα εξω απο τα δικαστηρια.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Δευ 10 Απρ 2023 02:08 »
Οι σύνδεσμοι δεν ανοίγουν πλέον. Από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω αν διατηρούν τους χώρους που είχαν όπως ο ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που πληρώνει κανονικά ενοίκια και τα πάντα. Παρ'όλα αυτά ο κόσμος που συντηρούσε τα μπουρδέλα τους λογικά υπάρχει κανονικά στην πόλη προφανώς. Άρα λίγη σημασία έχει αν έχουν στέκι ή όχι όπως καταλαβαίνετε.
Για το αν οι σύνδεσμοι θα ανοίξουν πάλι έχω επίσης αμφιβολίες. Όπως ανέφερα στις περισσότερες πόλεις ήδη ανοίγουν κανονικά. Ο σύνδεσμος του παοκ στην Αθήνα, στον οποίο μέλος ήταν ένας που συμμετείχε στην ενέδρα στον Άλκη, είχε ανοίξει κανονικά πριν τον τελικό κυπέλλου και πούλαγε εισιτήρια. Άρα είναι σίγουρο πως ο νόμος τηρείται επιλεκτικά από τη στιγμή που στα Γιάννενα ισχύει κάτι διαφορετικό.

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Δευ 10 Απρ 2023 02:17 »
Μισο λεπτο. Ο ΣΦ πληρωνει ενοικιο για το κτιριο του συνδεσμου? Αφου εχει κλεισει. Πληρωνει σε περιπτωση που ξανανοιξει και χρησιμοποιηθει ξανα?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Δευ 10 Απρ 2023 07:22 »
Έχουμε κανένα νεότερο πως είναι το παιδί στη ΜΕΘ;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Δευ 10 Απρ 2023 09:47 »
παιδιά να τα λέμε όλα....καθαρά και σταράτα. Από το πρωϊ ακούγεται οτι υπήρξε ραντεβού και οι γαύροι εμφανίστηκαν περισσότεροι και έστησαν ενέδρα,ισχύει;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Δευ 10 Απρ 2023 10:17 »
Και ας μην εχουμε αυταπατες και περιμενουμε απο κανεναν δημαρχο να βαλει ταξη σε αυτα τα κωλομαγαζα τους γιατι και αυτος εντολες απο πανω παιρνει. Δεν θα παρει τετοια αποφαση μοναχος του.
Με αφορμή αυτό το σχόλιο. Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης των εγκληματιών του παο, οσφπ στα Γιάννινα.

Ο ένας είναι ο θεσμικός. Απονομή δικαιοσύνης, ισόβια στα καθάρματα (στη φυλακή που θα γίνουν γιουσουφάκια του κάθε χλεμπονιάρη, θα έχουν αρκετό χρόνο να σκεφτούν αν έπρεπε να ενταχθούν στην εγκληματική οργάνωση του ολυμπιακού), άμεση δημοσίευση των φωτογραφιών τους (αλήθεια γιατί τα ονόματά τους δεν έχουν δημοσιευθεί να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι θρασύδειλοι εγκληματίες;), εδώ και τώρα κλείσιμο των συνδέσμων του οσφπ και παο στα Γιάννινα, όπου έχουν εμπλακεί σε δεκάδες επεισόδια είναι εστίες διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και εκκολαπτήρια εγκλήματος. Επαναλαμβάνω υπάρχουν διατάξεις που αν εφαρμοστούν πολύ αυστηρά, ένας δήμαρχος μπορεί να αρνηθεί τη λειτουργία τους στα όρια του δήμου.

Επομένως αν αυτά τα καθάρματα κυνηγηθούν θεσμικά με μέθοδο δεν θα έχουν χώρο δράσης, παρά μόνο θα κινούνται μεμονωμένα.

Οι οπαδοί του οσφπ και του παο στα Γιάννινα, οι οργανωμένοι Γιαννιώτες, που εμπλέκονται σε επεισόδια δεν είναι πάνω από δεκαπέντε άτομα. Είναι γνωστοί στις αρχές και έχουν εμπλακεί σε πολλά βίαια επεισόδια. Αυτοί οι σύνδεσμοί σε καμία περίπτωση δεν θα υπήρχαν στην πόλη χωρίς τη συνεχή οικονομική, νομική και κάθε άλλου είδους στήριξη από τη θύρα 7 και τη θύρα 13 και κατ' επέκταση από τις παε των δύο ομάδων και τους μεγαλοεπιχειρηματίες που είναι από πίσω.
Φαίνεται αστείο πως δεκαπέντε είκοσι άτομα έχουν τέτοια δράση, ενώ οι χιλιάδες φίλαθλοι του Π.Α.Σ. ούτε κάν ακούγονται και σπάνια έχουν ακουστεί στο παρελθόν σε τέτοια περιστατικά.

Επομένως αυτό που κάνει να φαίνονται δυνατές τέτοιες ολιγομελείς ομάδες, δεν είναι τίποτα άλλο από την αποφασιστικότητα τους να ασκήσουν ακραία βία, από την πίστη τους και εμπειρία τους, από το παρελθόν ότι η παε τους, θα τους ξελασπώσει με διάφορα νομικίστικά κολπάκια, καθώς και από τη βεβαιότητα τους ότι δεν θα γίνουν θύματα αυτής της βίας, γιατί ο αντίπαλος δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Ενδεχομένως οι επικεφαλής αυτών των τμημάτων να είναι έμμισθοι υπάλληλοι της παε ολυμπιακός, ενώ σίγουρα τους παρέχονται μια σειρά από άλλες υπηρεσίες: νομική κάλυψη από τους καλύτερους δικηγόρους, κάθε είδους διασύνδεση με άλλους συνδέσμους ανά την ελλάδα και φυσικά κάθε άλλου είδους υποστήριξη. Άρα λειτουργούν σαν ημι-νόμιμη εγκληματική οργάνωση.

Είναι πολύ εύκολο στα Γιάννινα να αντιμετωπιστούν θεσμικά αυτοί οι δύο σύνδεσμοι. Λέω μόνο για αυτούς τους δύο γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλοι ή γιατί η παρουσία των άλλων είναι αμελητέα.
Όλοι περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης που ελπίζουμε να είναι καταδικαστέα γι' αυτά τα καθάρματα. Γιατί για αλήτες και ναρκοκαθάρματα πρόκειται.
Σε διαφορετική περίπτωση, που η δικαιοσύνη και η τοπική εξουσία, δεν αντιμετωπίσει το πρόβλημα, τα πράγματα θα ξεφύγουν. Γιατί κακά τα ψέματα στα Γιάννινα όλοι μα όλοι γνωρίζονται και δεν είναι εύκολο να έχεις τέτοια δραστηριότητα χωρίς κόστος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Απρ 2023 10:20 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Δευ 10 Απρ 2023 10:23 »
παιδιά να τα λέμε όλα....καθαρά και σταράτα. Από το πρωϊ ακούγεται οτι υπήρξε ραντεβού και οι γαύροι εμφανίστηκαν περισσότεροι και έστησαν ενέδρα,ισχύει;
κανείς δεν γνωρίζει; 
φοβάται να γράψει;
ή ... 

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Δευ 10 Απρ 2023 11:13 »
..Την άλλη μέρα χιόνισε. Χιόνιζε πάνω απ’ το σιωπηλό κόσμο…

Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι του Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #388 στις: Δευ 10 Απρ 2023 11:26 »
Καθαρά και σταράτα 3 αμαξια με ροπαλα και λοστάρια εναντιον 1 αμαξι με 4 ατομα το οποιο το στηνουν ενέδρα και το περικυκλώνουν. Χρειάζεται να πούμε άλλα; Ενέδρα δολοφονική, καταδικαστέα μακάρι όλα τα μακάρι..εύχομαι να τα καταφέρει και να ζήσει ο ΠΑΣας και να ειναι γερός και εύχομαι αφανισμό στην ομαδα ολυμπιακος.

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Δευ 10 Απρ 2023 11:36 »
Το αναφέρω γιατί μιλάνε (από Γιάννενα) για ραντεβού από τις 2 μεριές ....
Το ξαναλέω οι ευχές μας στον φίλο μας

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Δευ 10 Απρ 2023 12:13 »
Καθαρά και σταράτα 3 αμαξια με ροπαλα και λοστάρια εναντιον 1 αμαξι με 4 ατομα το οποιο το στηνουν ενέδρα και το περικυκλώνουν. Χρειάζεται να πούμε άλλα; Ενέδρα δολοφονική, καταδικαστέα μακάρι όλα τα μακάρι..εύχομαι να τα καταφέρει και να ζήσει ο ΠΑΣας και να ειναι γερός και εύχομαι αφανισμό στην ομαδα ολυμπιακος.
άλλη ήταν η ερώτηση,κ όχι αν το ραντεβού στράβωσε επειδή οι γαύροι πούστικα πήγαν περισσότεροι.....

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Δευ 10 Απρ 2023 13:15 »
Ξέρει κάποιος τα ονόματα των μαχαιροβγαλτών, δολοφόνων του γαυρου να τα γράψει και να τα βγάλει στη φόρα;

Δεν είναι παράνομο εξάλλου. Είναι μέρος της δικογραφίας.

Δεν θα έπρεπε να ξέρουμε ποιοι είναι και ενδεχομένως να αναρτηθούν και οι φωτογραφίες τους;

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Δευ 10 Απρ 2023 13:26 »
Οι αλητες περιμενουν να ξεψυχησει το παλικαρι και να θρηνησουμε για να βγαλουν τα ονοματα των καφρων στη φορα. Οπως και με τον Αλκη αλλωστε.

Καποιος ρωτησε αν ηταν ραντεβου θανατου. Να ξεκαθαρισω οτι δεν ξερω τιποτα για το γεγονος και υποθεσεις κανω. Απο το βιντεακι προκυπτει οτι το αυτοκινητο με τους ΠΑΣολεδες ηθελε να κατεβει να τις παιξει στα ισα με τους γαυρους καθως ειχε περιθωριο να φυγει κανοντας οπισθεν. Οποτε δεν φαινεται να τους παγιδεψαν ή κατι τετοιο. Φαινεται να ηταν προσχεδιασμενο ραντεβου και αφελεστατα οι δικοι μας κατεβηκαν να αναμετρηθουν με 7 γαυρους με ροπαλα και μαχαιρια. Πιθανως να μην ηξεραν οτι οπλοφορουν. Οπως και να εχει τετοια ραντεβου καλο ειναι να αποφευγονται. Ξαναλεω, εαν ηταν ραντεβου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Δευ 10 Απρ 2023 14:20 »
Καποιος ρωτησε αν ηταν ραντεβου θανατου. Να ξεκαθαρισω οτι δεν ξερω τιποτα για το γεγονος και υποθεσεις κανω. Απο το βιντεακι προκυπτει οτι το αυτοκινητο με τους ΠΑΣολεδες ηθελε να κατεβει να τις παιξει στα ισα με τους γαυρους καθως ειχε περιθωριο να φυγει κανοντας οπισθεν. Οποτε δεν φαινεται να τους παγιδεψαν ή κατι τετοιο. Φαινεται να ηταν προσχεδιασμενο ραντεβου και αφελεστατα οι δικοι μας κατεβηκαν να αναμετρηθουν με 7 γαυρους με ροπαλα και μαχαιρια. Πιθανως να μην ηξεραν οτι οπλοφορουν. Οπως και να εχει τετοια ραντεβου καλο ειναι να αποφευγονται. Ξαναλεω, εαν ηταν ραντεβου.

Για να μην γράφονται μαλακίες και επειδή το βίντεο μιλάει από μόνο του και αποτελεί ακράδαντη απόδειξη.

Ένα αυτοκίνητο με τέσσερα παιδιά από τα Γιάννινα, που γυρνούσαν ή πήγαιναν τη βόλτα τους, κλείνεται από τρία αμάξια, οι επιβαίνοντες στα τρια αμάξια εφορμούν εναντίον των παιδιών του πρώτου αυτοκινήτου και τους επιτίθενται με δολοφονικά εργαλεία και αντικείμενα. Μιλάμε για απόπειρα δολοφονίας και στεγνό πέσιμο μαφιόζικου και εγκληματικού τύπου.

Η θέση των εγκληματιών και καθαρμάτων, των αποβρασμάτων και δολοφόνων του γαύρου ανήκει στη φυλακή.
Τέρμα, φυλακή δια παντός, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Και ευτυχώς γι' αυτούς που δεν ήμαστε στο Ιράν γιατί εκεί θα είχε κρέμασμα ή λιθοβολισμό μέχρι θανάτου.
Αυτά και κόψτε τις υποθέσεις- μαλακίες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Δευ 10 Απρ 2023 14:32 »
Αν αυτά τα τσογλάνια δεν έχουν βρεί ακόμα δικηγόρο, έχω μια υποψία ότι ίσως τα αναλάβει ο 1,95.

Λόγω χοντρού
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Δευ 10 Απρ 2023 14:40 »
Για ραντεβού μιλούσαν και κάποια site των Ιωαννίνων την πρώτη ημέρα και στη συνέχεια έκαναν επεξεργασία τα άρθρα που γράφουν για να μην εκτεθούν. Εγώ προσωπικά δε θα πω κάτι άλλο... Κανείς δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο δυστυχώς για κάποιους...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Δευ 10 Απρ 2023 15:23 »
Επειδή εγώ αναφέρθηκα για το τι λέγεται στην πόλη ...θέλω να  ξεκαθαρίσω οτι ούτε γενικεύσεις κάνω , ούτε το άσπρο - μαύρο κάνω , ούτε υποθέσεις - μαλακίες κάνω όπως εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε πιο πριν από τους φίλους (εάν κατάλαβα σωστά)
Από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκα στο περιστατικό, το καταδίκασα, έγραψα οτι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε το παιχνίδι στο περιστέρι γιατί προέχει η υγεία του παιδιού,
αναφέρθηκα στην απουσία εισαγγελέα, κατέκρινα  την μη αναφορά από  μμε στην οπαδική ταυτότητα των δολοφόνων....
Ότι έγραψα το έγραψα με απόλυτο σεβασμό στους τραυματίες, στους φιλάθλους μας , στους φιλάθλους και πολίτες αυτής της γαμωχωρας
Απλά δεν θέλω να πιστεύω οτι στην πόλη μας γίνονται αυτά που σιχαινόμαστε, δεν βάζω πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη και την ζωή μας ούτε το  κωλο ποδόσφαιρο , ούτε τις ομάδες ούτε... η  πόλη μου και η  πόλη σου

Σαν τα μούτρα τους ποτέ...

ΥΓ Δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε για  αυτό κάνω ερωτήσεις (οχι υποθέσεις) και ναι από το βίντεο  φαίνεται οτι είναι δολοφονική επίθεση

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Δευ 10 Απρ 2023 16:18 »
Επειδή εγώ αναφέρθηκα για το τι λέγεται στην πόλη ...θέλω να  ξεκαθαρίσω οτι ούτε γενικεύσεις κάνω , ούτε το άσπρο - μαύρο κάνω , ούτε υποθέσεις - μαλακίες κάνω όπως εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε πιο πριν από τους φίλους (εάν κατάλαβα σωστά)
Από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκα στο περιστατικό, το καταδίκασα, έγραψα οτι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε το παιχνίδι στο περιστέρι γιατί προέχει η υγεία του παιδιού,
αναφέρθηκα στην απουσία εισαγγελέα, κατέκρινα  την μη αναφορά από  μμε στην οπαδική ταυτότητα των δολοφόνων....
Ότι έγραψα το έγραψα με απόλυτο σεβασμό στους τραυματίες, στους φιλάθλους μας , στους φιλάθλους και πολίτες αυτής της γαμωχωρας
Απλά δεν θέλω να πιστεύω οτι στην πόλη μας γίνονται αυτά που σιχαινόμαστε, δεν βάζω πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη και την ζωή μας ούτε το  κωλο ποδόσφαιρο , ούτε τις ομάδες ούτε... η  πόλη μου και η  πόλη σου

Σαν τα μούτρα τους ποτέ...

ΥΓ Δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε για  αυτό κάνω ερωτήσεις (οχι υποθέσεις) και ναι από το βίντεο  φαίνεται οτι είναι δολοφονική επίθεση

Δε μιλάω για εσένα εννοείται... Για κάποια site που το έγραψαν μιλάω

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Δευ 10 Απρ 2023 17:06 »
Θερμή παράκληση προς όλους, δικούς μας, γάβρους, βάζελους, χανούμια, παόκια, είστε όλοι δικοί μας, όχι με την οπαδική έννοια αλλά με την έννοια του συμπολίτη...

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το τί συνέβη. Ο σύνδεσμος δεν έχει τοποθετηθεί, επίσημα τουλάχιστον.

Δεν χρειάζεται να χυθεί κι άλλο αίμα. Σταματήστε εδώ, ό,τι κι αν νομίζετε ότι μας χωρίζει. Για καμία ομάδα δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του κανείς. Εύχομαι κι ελπίζω ο νεαρός οπαδός μας να είναι και πάλι κοντά μας γρήγορα. Εύχομαι κι ελπίζω οι δράστες να τιμωρηθούν όπως πρέπει.

Δεν κάνει ρε μαλάκες να χτυπιέστε για τις ομάδες. Σταματήστε όλοι σας, τα όρια μόλις ξεπεράστηκαν, γκρεμίστηκαν. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πράγματα τα οποία μας ενώνουν με όλους. Οι μεγαλύτεροι προσπαθήστε να κάνετε κουβέντα με επιχειρήματα στους πιό θερμόαιμους. Όχι άλλοι νεκροί για χάρη κανενός πούστη! Κρατήστε την ενέργεια που έχετε για να κάνετε καλύτερη την κοινωνία στην οποία ζούμε! Όσο κι αν με πονάει που ένα παλληκάρι ΠΑΣολές χαροπαλεύει, σας παρακαλώ, σας θεωρώ όλους παιδιά μου. Εσείς είστε το μέλλον της πόλης μας, το μέλλον της ρημαγμένης μας χώρας. Δώστε εσείς πρώτοι το παράδειγμα!
Γαμώτο, μην τους κάνετε τη χάρη!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!