Αποστολέας Θέμα: Η ανασκόπηση του Α΄γύρου του Πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 2526 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Το τέλος που Α΄γύρου του Πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα μας στην 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 23 βαθμούς συγκομιδή μετά από διακυμάνσεις. 

Ξεκινάω μια κριτική για όσα έχω δει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα:

Βελλίδης: Δεν είναι Φεγκρούς από πολλές απόψεις, δεν είναι όμως και ο τερματοφύλακας που έδειξε στα πρώτα παιχνίδια. Έχει ανέβει, αλλά κάνει αρκετά λάθη που πολλές φορές στοιχίζουν στην ομάδα. Αν σταθεροποιηθεί θα είναι μεγάλο το κέρδος τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο.

Αμπάρης: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Σωτηρίου: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Ντάσιος: Ο κάπτεν δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά για συναισθηματικούς λόγους. Έχει δεχθεί σκληρή κριτική, άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα. Ίσως να μην είναι το δεξί μπακ που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, αλλά πολλές από τις αδυναμίες του, τις καλύπτει με το πάθος του και τη θέληση του. Έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια. Στα συν του τα μπουνίδια του στον κοντοπούτανο τον Τάτο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη γιατί έχει balls!

Στρούνα: Ήρθε με προσδοκίες, λίγο αργά και τον ταλαιπώρησαν κάποιοι συνεχόμενοι τραυματισμοί που τον άφησαν πίσω. Κάτι πάει να δείξει στα δυο τελευταία παιχνίδια σε ρόλο αριστερού μπακ. Ας τον περιμένουμε...

Μιχαήλ: Ο Αλεξής είναι ένας καλός και αξιόπιστος μπακ, δεν είναι βέβαια το φουλ μπακ που θα βγάλει μάτια, όμως έχει αμυντικές ικανότητες και είναι αξιόπιστος. Αρκεί να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Για έμενα η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφή αριστερού μπακ, πάρα τα όσα ακούγονται.

Ρουμπουλάκου: Τον έχουμε δει στο Κύπελλο με τον Αιγινιακό που δεν έδειξε κάτι σημαντικό και με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη που έδειξε κάποια πράγματα αλλά έκανε και τραγικά λάθη. Ας τον δούμε και αυτόν στην συνέχεια σε περισσότερα ματς. Πάντως ο Τσιώλης του δίνει ευκαιρίες, στο χέρι του να τις εκμεταλευτεί.

Μουσκάϊ: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Τζημόπουλος: Δεν είναι ο περσινός απροσπέλαστος  Τζημόπουλος. Δεν γίνεται όμως να ξέχασα την μπάλα που ξέρει. Έχω μια υποψία ότι επειδή παίζει ως ο δεξιός κεντρικός αμυντικός της ομάδας είχε μάθει πέρυσι να τον βοηθάει ο Πάντος και να συνεργάζεται μαζί του, κάτι που δεν γίνεται φέτος με τον Ντάσιο.

Κολοβέτσιος: Ο πλέον αξιόπιστος αμυντικός της ομάδας. Έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων και όχι άδικα.

Μπέριος: Ικανός στο ψηλό παιχνίδι, όχι τόσο καλός με την μπάλα κάτω. Νομίζω ότι δίκαια είναι ο τρίτος κεντρικός αμυντικός της ομάδας.

Σκόνδρας: Αποκτήθηκε ως τέταρτος κεντρικός αμυντικός, για να μπαίνει στα τελευταία λεπτά αφενός για να έχουμε μια ακόμη αμυντική λύση σε παιχνίδια που προηγουμαστε και αφετέρου για να κερδίζουμε λεπτά για την λήξη του αγώνα.

Λίλα: ΛΙΛΑΡΟΣ! Τι να πεις για αυτόν τον παίχτη; Για το αγωνιστικά του προσόντα, για το πάθος του, για την ψυχή του! Ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας.

Τσουκαλάς: Κάνει καλή χρόνια. Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης και έχει βρει καλή χημεία με τον Λίλα, εδώ και 1,5   χρόνο. Χαφ που βλέπει δίχτυα και μπορεί να πατάει και στις δύο περιοχές. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιον χαφ και αυτό τον κάνει πολύτιμο.

Κεϊτά:  Έφυγε και πολύ άργησε! Καλή τύχη Παυλάρα!

Αυγενικού: Πήρε χρόνο συμμετοχής στο Καραΐσκάκη και ήταν πολύ καλός. Αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

Ντε Βινσέντι:  Ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω! Μακάρι να μπορούσε να μείνει, αλλά όχι ως δανεικός!

Τσάβεζ: Ενθουσιαστήκαμε υπερβολικά όταν τον πρωτοείδαμε, έμεινε πίσω με τους τραυματισμούς και αναζητάει τον καλό του εαυτό. Να σταματήσει να μιλάει πολύ μέσα στο γήπεδο και όλα θα πάνε καλύτερα.

Βίλα: Άμπαλος αλλά τιμωρός, τιμωρός αλλά άμπαλος. Παίχτης πασπαρτού που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις από την μέση και μπροστά.

Κοροβέσης: Δεν είναι ο περσινός Κοροβέσης και δεν ξέρω και το γιατί. Ξέρει καντάρια μπάλα.

Κρητικός: Το μέλλον μπροστά του! Το τελείωμα του στο Καραΐσκάκη δείχνει πάστα σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Βισέντο: Το παλιό μου παλτό - Χρήστος Δάντης (Με στίχους)

Χαρίσης: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Νάκος: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Ιωάννου: Δεν έχει παίξει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Ίλιτς: ΊΛΙΤΣΑΡΟΣ. Αγαπάμε Μπράνα! Εξαιρετικός παίχτης, αν είχε και ένα καλύτερο τελείωμα θα έκανε παπάδες!

Γιάκος: Δεν του έχουν δείξει εμπιστοσύνη ούτε ο Παντελίδης, ούτε ο Τσιώλης. Δίκαια ή άδικα είναι άλλο πράγμα.

Παντελίδης: Δεν ήταν για τον ΠΑΣ και αυτό φάνηκε από τις .....πρώτες Κυριακές! Έφυγε και πολύ σωστά, όμως πολλές φορές λειτούργησε ως εξιλαστήριο θύμα για να απαλλαχτούν οι πιο πάνω από τις όποιες ευθύνες τους.

Τσιώλης: Επιτέλους ένας προπονητής που αντιστοιχεί στα κυβικά της ομάδας μετά από καιρό. Ούτε ο φοβερός Χριστόπουλος, δεν είχε τις περγαμηνές του, ανεξάρτητα από τα κατορθώματα του. Στόχοι του; Η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, τα στεγανά στα αποδυτήρια και μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά και η εξασφάλιση μιας γρήγορης παραμονής. Τα υπόλοιπα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι.

Χριστοβασίλης: Έχει σταθεροποιήσει την ομάδα στην Α΄μετά από πολλά χρόνια και μπράβο του. Έχει φέρει κάποιους αξιόλογους παίχτες και αρκετούς καλούς πιτσιρικάδες (κάτι κάνει το σκάουτιτινγκ μας), έφερε και τον Τσιώλη. Δεν ξεχνάμε ότι ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ούτε ότι ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΑΚΕΛΟΥ! Έχουμε 30 Δεκέμβρη, ας φροντίσει να μην  έχουμε τα περσινά και να πάρουμε αδειοδότηση επιτέλους. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Και συνήθως στην ζωή ενός ανθρώπου: όλες οι μεγάλες ευκαιρίες παρουσιάζονται μια και μόνη φορά! Ας ελπίσουμε στην περίπτωσή του, να παρουσιαστεί και δεύτερη....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Δεκ 2013 00:01 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Μιας και  τα στατιστικά είχαν σημασία για τον Σάββα…

Παράθεση

Να μην ξεχνάμε τον Κύριο Παναγιώτη!

Φάκελος S.L.,

                        2011-12                    2012-13                 2013-14
                         Ντε/Aνα                      Χρι/Χρι                    Παν/Τσι

ΝΙΚΗ                         3                             6                              7
ΙΣΟΠ                         6                             5                              2 
ΗΤΤΑ                         9                             7                              9
                               15 β.                       23 β.                         23 β.
                              (18η)                       (18η)                         (18η)

                              18 β.                        26 β.                         2… β.
                              (19η)                       (19η)                         (19η)



Βαθμολογία

Παντελίδης                            Τσιώλης
 1η…..1/1…………………….……..11η…..3/17…….(Τρίπολη-Όφη)
 2η……3/4…………………………...12η…..0/17…….(Απόλλων-Παναθηναικός)         
 3η……0/4…………………………...13η…..0/17…….(Καλλονή-Παόκ)
 4η…….3/7………………….……….14η…..0/17…….(Ατρόμητας-Πανθρακικός)
 5η……0/7………………….………..15η…..3/20…….(Λεβαδειακός-Εργοτέλης)
 6η……3/10………………………….16η…..0/20…….(Ξάνθη-Οσφόπ)
 7η……0/10…………………………..17η…..3/23…….(Παναιτωλικός-Άρης)
 8η……0/10…………………………..18η…..0/23…….(Πανιώνιος-Τρίπολη)
 9η…….1/11………………………….19η…...x/x…….(Βέροια-Απόλλων)
10η……3/14 (Γεωργουλόπουλος)

2 Προπονητές και 1ς δικηγόρος

Ο Σάββας κάθισε σε 9 ματς… 11 βαθμοί …
… άντε +1,5 μεταβατικούς από Πλατανιά… 12,5 βαθμοί
Νίκες… 3
Ισοπα… 2
Ήττες… 4  (2 σερί)




Ο Σάκης κάθεται σε 8  ματς…  9 βαθμοί…
… άντε +1,5 μεταβατικούς από Πλατανιά… 10,5 βαθμοί
Νίκες… 3
Ισοπα… 0
Ήττες… 5  (3 σερί)



... γνωστά, αλλά θέλουν το χρόνο τους.




Y.Γ.: Τι πιστεύετε? ... τα "μακροπρόθεσμα οφέλη Ντε Βινσέντι" είναι παρελθόν ή μέλλον?
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιαν 2014 01:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Ωραιο θεμα ,ας το ξεκινησω και εγω ο πικροχολος :P

Λοιπον



ΒΕΛΙΔΗΣ:Δεν το θεωρω κακο τερματοφυλακα,αλλα ουτε και κακο,μια μετριοτητα και ως εκει...Στις μπαλες που πανε ψηλα ειναι δυνατος ,στα σουτ που πηγαινυν χαμηλα ωχ παναγια μου...Μειονεκτημα μεγαλο ειναι οτι δεν προνοει τις φασεις οπως εκανε ο Φεργκρους που κοντευε μεχρι την σεντρα,πλεονεκτημα σαν τερματοφυλακας τα μεγαλα βολε

ΑΜΠΑΡΗΣ:Δεν αξιολογειται για τους λογους τους οποιους αναφερε ο Λαμιας

ΣΩΤΗΡΙΟΥ:Μια απο τα ιδια

ΝΤΑΣΙΟΣ:Συναισθηματικα δεμενος με τον ΠΑΣ,αλλα το παθος του και η μαχητικοτητα δεν επαρκουν δυστυχως για τον ΠΑΣ των τελευταιων ετων,προσωπικα τον θαυμαζω και ειναι φανελα για τον ΠΑΣ αλλα πρεπει δυστυχως το αρχηγηλικι του πλεον να το κρατησει στον παγκο....Φετος πολλα λαθη που στιχοισαν ποντους,αδυναμος αμυντικα,μη αισθησις του χωρου,το μοναδικο υπερ φετος ειναι η σφαλιαρα στο μαλακισμενο του Αρη

ΣΤΡΟΥΝΑ:Δεν ειναι κακος.αλλα περιμενα μεταγραφη στην θεση αυτη ενα πολυ πιο σταθερο παιχτη,μιας κ Παντος δεν ξαναβρισκεται...Αμυντικα κολαει βδελλα στους αντιπαλους και ειναι πολυ καλος,επιθετικα ειναι βρασταααα!!Για να κανει πασα σωστη πρεπει να ταξεις κερι στην παναγια την μεγαλοχαρη


ΜΙΧΑΗΛ:Απο την αρχη του πρωτου γυρου μεχρι λιγο παραπανω απο τα μεσα ητανε ο Μιχαηλ που ειχαμε συνηθισει δηλαδη αψογος,σε μια φαση και μετα οι εμφανισεις του εχουν πτωτικο χαρακτηρα με αποκορυφωση στον αγωνα με την Τριπολη....Πιστευω πως τον πατο τον βρηκε και θα ξαναρχισει να ξαναβρισκει τον ευατο του δεν μπορει..


ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΥ:Τον βαλανε σε δυο τρεις αγωνες φετος..Για Αιγινιακο δεν εχω αποψη αλλα λογικα στα ιδια χαλια με τους υπολοιπους,νομιζω με Λεβαδειακο(αν μπερδευτηκα διορθωστε με) που γλιστρουσε και γλιστρουσε και ξαναγλιστρουσε και με Ολυμπιακο που ενω ξερεις τι σημαινει να παιζεις με κοντρα διαιτησια κανει δυο ατυχεστα πεναλντι...Λιγος για εμενα

ΜΟΥΣΚΑΙ:Δεν εχω αποψη,αλλα μακαρι να το χρησιμοποιησουν γιατι ακουω πολυ καλα λογια


ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:Η φετινη με την περσινη αγωνιστικη του καταστααση ειναι η μερα και η νυχτα....Ενταξει παιζει σημαντικο ρολο αυτο που λεει ο Λαμιας,αλλα καποιους ποντους τους εχουμε χασει απο προσωπικα του τσαφ οπως πχ Πανιωνιο....Πιστευω πως θελει ανασες οπωσδηποτε αλλα απο την αλλη σκεφτεσαι αν οχι Θεμης ποιος βασικος..Μεγαλο προβλημα


ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:Φετος ειναι το Α και το Ω της αμυνας....Σε πολλα ματς νομιζεις οτι ειναι μοναχος του στην αμυνα.....Ιδιος και ισως και καλυτερος απο περσι!!!Φτου σου Κολοβετσιο μην σε ματιασουμε!!!Υποψηφιος mvp για τον πρωτο γυρο

ΜΠΕΡΙΟΣ:Το παιδι μπορει να ειναι η ψυχη της ομαδας απο οτι λεγεται,αλλα απο ποδοσφαιριστης δυστυχως δεν το εχει,φιλοτιμος αλλα δεν το εχει,εργατης αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΙΙΙΙΙΙ

ΣΚΟΝΔΡΑΣ:Τον εχουν βαλει δυο τρεις φορες σαν αλλαγη αλλα δεν μου πολυγεμιζε το ματι ειναι η αληθεια,ασε που ειναι και πολυ αργος και δεν

ΛΙΛΑ:Aπο τα 18 ματς στα 15 τουλαχιστον για εμενα ηταν απο πολυ καλος εως αριστος,τι να λεμε τωρα,αν κ φετος δεν ξερω τι εχει με τους διαιτητες κ τον βλεπουν με λοξο ματι.....2 υποψηφιος για mvp

TΣOYKAΛΑΣ:Παροτι στην αρχη επαιζε σε μια θεση που δεν την γνωριζε οπως του ντεβινσεντι τα πηγε περηφιμα,αυτο αποδυκνει πως ειναι πολυεργαλειο για την ομαδα....Οπως επαιζε,ετσι παιζει και ετσι θα παιζει μπαλα...Ισως απο τους πιο σταθερους ποδσφαιριστες στον ΠΑΣ,βρεξει χιονισει θα παιξει την μπαλα πο ξερει

ΚΕΙΤΑ:Δεν προφερε τιποτα οσες φορες μπηκε,αλλα γενικως ειναι παιχτης που εκει που του λες μπραβο ρε μαγκα τι εκανες,στην επομενη φαση ειναι για να χτυπας εγκεφαλικα για την μαλακια που εκανε...Παντως δεν τον γλιτωνουμε σε λιγες εβδομαδες παλι εδω θα ειναι

ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ:Τον εχω δει περσι και μου αφησε καλες εντυπωσεις,τωρα με τον Γαυρο επαθα την πλακα μου ειναι η αληθεια.....Ξαναδωστε του και αλλες ευκαιριες

ΝΤΕΒΙΝΣΕΝΤΙ:Aσχετα που μας ηρθε σαν δανεικος την μπαλιτσα που την γνωριζει την επαιξε.....Μεγαλη εντυπωση μου εκανε σε ολα τα ματς πως ενω ξεκιναει τον αγωνα με ενα σωρο μαλακιες με την παροδο του χρονου γινονταν ολο και καλυτερος,πραγματικα δεν μπορω να το εξηγησω!!!

ΤΣΑΒΕΣ:Mια μπαλα μονος του......Ειναι ο μοναδικος παιχτης που ειναι τοσο εκνευριστικος μεχρι αηδιας........Πλην απο τα δυο γκολ που τον θεοποιησαμε ολοι σαν κοκοβιοι δεν εκανε απολτως τποτα,αλλα μαλακιες λεω τι τιποτα!!!κατι χειροτερο εμποδιζε την ομαδα να αναπτυξει μια νορμαλ επιθετικη ενεργεια και συνεχεια ο τζες γινονταν τροχοπεδη!!!Μακαρι να φυγει απο μενα,στο καλο

ΚΡΗΤΙΚΟΣ:Eνταξει ρε Λαμια τετ α τετ ηταν,δηλαδη αμα δεν το εβαζε τι θα λεγαμε ;) ......Οπως και να εχει αυτο το παιδι με εχει μπερδεψει,ισως πρεπει να παρει και αλλα ματς και για την ψυχολογια του αλλα και για να τον κρινουμε καλυτερα σαν οπαδοι εμεις

ΒΙΛΑ:Ισως οι μοναδικοι παιχτες μαζι με Κολοβετσιο που εχουν τρομερη ανοδο παρα την κατρακυλα της ομαδας....Μπραβο του και να συνεχιζει να οργωνει τα γηπεδα,παιχτες με τσαγανο


ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ:Καμια μα καμια σχεση ο περσινος Κοροβεσης με δαυτον,και να φανταστειτε ειναι απο τους αγαπημενους μου παιχτες...Δεν ξερω το γιατι αλλα κατι μου ερχεται στο νου....Η θα την ψωνισε με τα κελευσματα του Παοκ και δεν ξερω ποιου αλλου,η το συμβολαιο και τα εγραψε στον κοκκορα,η οτι την ειδε μοντελο μετα την διαφημιση,η  οτι ο Πανελιδης στην δημιουργια παιχνιδιου τον ειχε χεσμενο και εχασε την ψυχολογια του η δεν ξερω τι αλλο.....Ισως το παιχνιδι μετην Τριπολη ειναι το καλυτερο του!!!περιμενω ανοδο του

ΒΙΣΕΝΤΟ:Tι παλικαρι ειναι και αυτο...Στα γυφτικα των Εξαμιλιων Κορινθιας να πηγαινα καλυτερο παιχταρα θα εφερνα!!!!!!Ζωαρα κανεις τυπος,συνεχισε να τρως τα λεφτα του ΧΒ

ΙΛΙΤΣ:Ειναι κλασικος παιχτης ψυχολογιας......Περιμενω να βαλει κανα γκολ μπας και φορτσαρει......Στα τελειωματα φετος χειροτερος παντως
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Με την ολοκλήρωση του Α' γύρου η ομάδα έχει θέμα στη θέση του τερματοφύλακα
Δεν θα πάω μακρυά Κηπουρός κ Φεγκρούς τα 2 τελευταία χρόνια έδιναν βαθμούς.

Επίσης έχουμε πρόβλημα στην άμυνα όπου έφυγε ο Πάντος που εκτός όλων των άλλων προσέδιδε
κύρος, η άμυνα από προσόν μετατράπηκε σε αχίλλειο πτέρνα.

Τα ατού της ομάδας αποτελούν παρελθόν
Ο Τσάβεζ είναι παικταράς αλλά οι τραυματισμοί κ οι συναισθηματισμοί δεν του επέτρεψαν
να βοηθήσει την ομάδα μας. Στο μέλλον στις αγορές μας πρέπει να συνυπολογίζουμε κ την
οικογενειακή κατάσταση των παικτών, όπως κάνουν οι εταιρείες με τις δακτυλογράφους
που προτιμούν ανύπαντρες χωρίς υποχρεώσεις για να μην την κοπανάνε συνεχώς. :'(

Ο Ντεβισέντι έκανε τη διαφορά, όμως εφόσον δεν υπήρχε η δυνατότητα να αποκτηθεί  κακώς
ήρθε δανεικός για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Έπρεπε άμεσα να κινηθούμε από τη στιγμή
που μας χαιρετούσε στο τελευταίο ματς των play off, για την αντικατάστασή του.

Το τέλος του Α' Γύρου μας βρίσκει με νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία, νέα συστήματα ότι αντενδείκνυται
για ομάδες που στοχεύουν ψηλά δηλαδή. Τσιγκουνιά κ εγωισμός από χβ στο θέμα του προπονητή το καλοκαίρι
κ μόλις επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας ο πρόεδρας από υπέρμετρο εγωισμό έφερε τον Τσιώλη.
Έτσι λοιπόν το φθηνό το πλήρωσε 2 φορές, όπως γίνεται κ στην ζωή μας.

Όπως αποδείχτηκε ο ΠΑΣ τελικά αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρισυ Οικονόμου, Φεγκρούς,
Πάντος, Γεωργίου δεν αντικαταστάθηκαν επάξια.

Οι ψηφιακοί οπαδοί μας αυξάνονται...οι ενεργοί οπαδοί μας μειώνονται.

Υπάρχουν κ θετικά
Έγιναν ανανεώσεις συμβολαίων στο βασικό κορμό κ έτσι κανείς δεν φεύγει το καλοκαίρι, αλλά χρειάζεται
να αντικαθίστανται όσοι αποχωρούν κ να προωθούνται νέοι. Ο Κρητικός είναι μεγάλη ελπίδα πράγματι
αλλά ένας Κρητικός δεν φέρνει την άνοιξη κ εκτός αυτού δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που απαιτείται

Ο ΠΑΣ παρά τις διοικητικές παλινωδίες την διαιτητική σφαγή κ την αποδυνάμωσή του είναι πάλι
μέσα στις ομάδες που διεκδικούν κ ξεχωρίζουν. Είναι δύσκολο να επαναληφθεί το περσινό θαύμα
αλλά πρέπει να το παλέψουμε
Νομίζω ο κυριότερος στόχος είναι τα ματς με gayρο κ βάζελο πια.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Μιας και  τα στατιστικά είχαν σημασία για τον Σάββα…

Φάκελος S.L.,

                        2011-12                    2012-13                 2013-14
                      Ντε/Χρι/Aνα                    Χρι/Χρι             Παν/Γεω/Τσι/Γεω/Πετ

ΝΙΚΗ                         3                             6                              7
ΙΣΟΠ                         6                             5                              2 
ΗΤΤΑ                         9                             7                              9
                               27 β.                       35 β.                         32 β.
                              (25η)                       (25η)                         (25η)

                               28 β.                       38 β.                         3… β.
                              (26η)                       (26η)                         (26η)

σ.σ., φέτος 34 Αγωνιστικές... λέω να μας πάει ο κ. Πετράκης Ευρώπη.

Προπονητές

Ο Σάββας Παντελίδης κάθισε σε 9 ματς… 11 βαθμοί …
Νίκες… 3
Ισοπα… 2
Ήττες… 4  (2 σερί)

Ο Σάκης Τσιώλης κάθισε σε 8  ματς…  9 βαθμοί…
Νίκες…  3
Ισοπα… 0
Ήττες… 5  (3 σερί)

Ο Γιάννης Πετράκης κάθεται σε 4  ματς…  9 βαθμοί…
Νίκες…  3
Ισοπα… 0
Ήττες… 1

* Γεωργουλόπουλος 3 βαθμοί... 32


Υ.Γ.: Υπενθύμιση... την Ξάνθη την παίρνουμε στο αβαβά 3 χρόνια εκτός, αυτός ο Πανιώνιος τι έπαθε φέτος ρε πστ μου, του κακοφάνηκε για το Χριστόπουλο?



 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 17 Φεβ 2014 11:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
σ.σ., φέτος 34 Αγωνιστικές... λέω να μας πάει ο κ. Πετράκης Ευρώπη.


                        2011-12                    2012-13                 2013-14
                      Ντε/Χρι/Aνα                    Χρι/Χρι             Παν/Γεω/Τσι/Γεω/Πετ

ΝΙΚΗ                          8                            10                             11
ΙΣΟΠ                          8                             8                               2 
ΗΤΤΑ                         11                            9                              14
                               32 β.                       38 β.                         35 β.
                              (27η)                       (27η)                         (27η)

 
                               35 β.                       41 β.                         3… β.
                              (28η)                       (28η)                         (28η)

σ.σ., φέτος 34 Αγωνιστικές... και 10,15 βαθμοί   
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς