ΒΕΛΙΔΗΣ:Δεν φερει ευθυνη σε κανενα γκολ,αλλα ρε ανθρωπε κανε την προσπαθεια να πεσεις στο χορταρι,βγαινει ο λεκες απο την λασπη μην ανυσηχεις
ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:Μακραν ο mvp του σημερινου μας παιχνιδιου..Το μονο λαθος ισως ειναι οτι στο δευτερο γκολ ισως επρεπε να σωριασει το Καρασκο και να φαει απλως μια καρτουλα προτου βγει μποστα και να μας αφησει σεκους εμας..Πολυ καλος παντως κ χαρη σε αυτον δεν φαγαμε και αλλα τερματα
ΜΠΕΡΙΟΣ:Δεν υπαρχει ο τζες...Σε καθε ακουμπημα του με την μπαλα ηταν πηγη κινδυνου!!!Ατσαλος,αγαρμπος,αμπαλος..Μεχρι το 30 ειχε δωσει πανω απο 3 φαουλ λιγο απο την εξω περιοχη μας,οσο σε μαρκαρισματα σε Μπαραλες απλα εχανε την μπαλα,το παιχτη και εμεις συνεπως χαναμε το μυαλο μας!
ΣΤΡΟΥΝΑ:Aμυντικα καλα τα πηγε,στο επιθετικο τομεα βραστα!!!Απο τις 10 πασες που εδινε η μια θα παιρνουσε και αυτη με τα χιλλια ζορια....Ρε μια πασα σωστη γαμωτοοοοοο
MIXAHΛ:Στο πρωτο αψογος,στο δευτερο ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!Τον παιρνουσαν σταματημενο,κανα 2 οφσαιντ που κακως δοθηκαν υπερ της Τριπολης τους καλυπτε ο Μιχαηλ(παλι καλα),και απο πασες χωρις πιεση τις εστελνε εκτος αγωνιστικου χωρου,φρικαροντας μας..Μονη δικαιολογια η παρουσια αγχους λιγω του 0-2
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ:Ωσει παρον στο γηπεδο.......Εξαφανισμενος τελειως
ΛΙΛΑ:Το χειροτερο παιχνιδι απο τοτε που εχει ερθει στον ΠΑΣ...Αλλα σε αυτο ευθυνεται και ο Τσιωλης που σε μια φαση κ μετα τον χρησιμοποιουσαι μπακ!!!Παντως δεν παιζει να εχω ξαναδει τοσα μαζεμενα λαθη απο αυτον το ποδοσφαιριστη,επισης χρεωνεται σε λαθος μαρκαρισμα στο Μπαραλες στο πρωτο γκολ
αχ ΑΚΟΣΤΑ:Σωστος στις περισοτερες μεταβιβασεις του,αλλα πιο αργος και απο τον ισκιο του,τζονυ γουοκερ ο τζες!!!Σε μια φαση εκανε τζοκινγκ χαλαρο εως στυλ περπατητο,που τον εβλεπες και κουραζοσουνα εσυ ο ιδος..Παντως σαν δεκαρι στο πρωτο δεν προσφερε τιποτα(Δικαιολογειται λογω προσαρμογης)
ΒΙΛΑ:Τρεξιμο χωρις ουσια σε ολο τον αγωνα και προσθεου μια χαρη μην τον αφηνεται να εκτελει τα φαουλ,ευχαριστωωωωωωωωω
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ:Αν και δεν απεφευγε τα κλασικα του λαθη και σημερα,ηταν πολυ θετικος και ορεξατος και ηταν ο μοναδικος που στο πρωτο δημιουργουσε καποια υποψια φασης...Ισως και αυτος απο τους καλυτερους στον αγωνα και το χρειαζονταν κατ εμε......Μεγα σφαλμα η αλλαγη του,τι εβλεπε εκεινη την ωρα ο Τσιωλης ωρε πουστη μου???
ΙΛΙΤΣ:Eνας κλασικος Ιλιτς που προσπαθει προσπαθει και ξαναπροσπαθει και ξαναματαπροσπαθει μα ολες οι ενεργεις του πεφτουν στο κενο
Αλλαγες
ΣΟΝΓΚΟ:Το τοπι το κατεχει,πασες δινει,τρεξιμο ριχνει,πιστευω πως παιχνιδι με παιχνιδι θα κουμπωσει στην ομαδα...Εκανε κατι λαθακια στο τελος αλλα και παλι ευθυνη Τσιωλη(θα τα εξηγησω)......Δικαιολογημενος και αυτος
ΚΡΗΤΙΚΟΣ:Αυτο το παιδι με εχει μπερδεψει παρα πολυ....Περιμενω να τον παρακολουθησω και σε αλλα ματς....Παντως οσο επαιξε ηταν φουλ αρνητικος σημερα
ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ:Και σε αυτον πιστευω,αλλα σημερα λογω της πρωτης παρουσιας του εκτος κλιματος....Παντως πολυ τσαμπουκα τον ειδα
Προπονητης
ΤΣΙΩΛΗΣ:Αυτο που ονομαζε τακτικη ο κοουτς στο σημερινο αγωνα εγω πιτσιρικας το ελεγα κλωτσοσκουφι...Λοιπον τι δεν μ αρεσε
1) Με Αρη, Βαζελο και σημερα με Τριπολη παρατηρησα οτι ψαχνανε με τριανταρες και σαρανταρες μπαλιες απο την αμυνα τον Ιλιτς,ωραιααααα λες!!Και ρωταω οντας αφελης εγω,πες οτι καταφερνει να παρει την μπαλα στα ποδια του ο Ιλιτς θα μπορεσει να περασει με τριπλες μετα 3,4 αμυντικους και να βγει τετ α τετ με το τερμα τους και να το βαλει..Η απαντηση ειναι ΟΧΙ..Αρα δεν καταλαβαινω τετοια επιμονη....Πλην της αλλης με αυτες τις μπαλιες μενει αχρησιμοποιητο το κεντρο μας
2)Βλεπεις οτι ο Μπεριος δυστυχως δεν το εχει το αθλημα γιατι δεν προοριζεις καποιον αλλον σαν κεντρικο αμυντικο εφοσον δεν εχεις αμυντικο στον παγκο,λογου χαρη Τσουκαλα...Εσωτερικες αλλαγες κανεις σ ολο το ματς γιατι δεν εκανες κ εδω?
3)Εχεις βαλει δυο,τρεις φορες τον Λιλα σε θεση μπακ,βλεπεις οτι δεν βγαινει το γαμημενο αυτο πραγμα γιατι εμμενεις κ ξανακανεις τα ιδια λαθη... Ο Λιλα ειναι παιχτης που θελει τον αερα του,οταν τον στριμωχνεις στα ακρα ειναι σαν να το βγαζεις εκτος παιχνιδιου
4)Οι αλλαγες ηταν ολες ολεεεεεε.....Πας και μου βγαζεις τον Κοροβεση για ποιο λογο?εγω ακομα απορω,και να λες οτι ενταξει δεν επαιξε μπαλα σαν τα προηγουμενα παιχνιδια και το βγαζω να ελεγα παω πασο,αλλα ηταν ο μοναδικος που προσπαθουσε στο πρωτο....Τωρα στις υπολοιπες ο θεος και η ψυχη του.....Κεντρωοι,επιθετικοι,εξτρεμ ολοι μπροστα,σε μια φαση δεν ηξερα που και σε ποια θεση επαιζε ο καθε ενας παιχτης,π.χ ο Σονγκο ξεκιναει τον αγωνα απο τα δεξια και μαλιστα πολυ καλα,και στα καπακια χωρις λογο βαζει τον Κρητικο απο εκει και τον στελνει απο τα αριστερα,ο Βιλα που ηταν στην θεση αριστερα τον διωχνει για ερθει ο Σονγκο και το στελνει δεν ξερω που,ο Ακοστα εχω την αισθηση τοτε οτι επαιζε αμυντικο χαφ, επιθετικος ποιος ητανε τελικα ο Ιλιτς η ο Κυβελιδης?Αχταρμας και δυο αυγα Τουρκιας λοιπον
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το προβλημα μας δεν ειναι υλικου αλλα τακτικης καθαρο........Εκει που θελουμε μια προσθηκη σιγουρα ειναι στην θεση του αμυντικου