κατα τη γνώμη μου αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνος είναι ο τσιώλης. όλες οι ομάδες παίρνουν προπονητές και αλλάζουν προς το καλύτερο. εμείς προς το χειρότερο.... δεν τον κρίνω από τα κακά αποτελέσματα αλλά απο την απόδοση της ομάδας. η αλχειμία της αλχειμίας ώ αλχημεία. βγαζει κοροβέση βαζει μπεριο στο 3-0, βάζει κυβελίση στο 81 μετά το 4-0, βγάζει στρούνα που ίσως να ήταν ο μόνος θεωρητικά που δεν ήταν κακός, βαζει αμυντικό χαφ μιχαήλ, φορτώνοντας την αριστερή πλεύρά με τρεις και κοροβέση τέσσερις για να περιορισουν τον διαστημικό ( αν είναι δυνατόν μύγκα) .... οι συνεχείς αλλαγές θέσεων κύριε κοουτς δεν μπερδεύουν τον αντίπαλο αλλά τους ομάδα μας.... ξύπνα ή φύγε και πήγαινε στην άεκ όπως άλλωστε προαννήγγηλες, ούστ!!!! έφερε και τις μίζες του, δεν τους κρίνω ακόμα, παροπλίζοντας τουλάχιστον τον κρητικό που τουλάχιστον από όσα είδαμε δεν είναι χειρότερος των ντεφορμαρισμένων που παίζουν και σήμερα ίσως άξιζε να παίξει. αφήστε τον χβ στη θέση του, και αυτός με λάθη αλλά τουλάχιστον έκανε κάποιε θετικές κινήσεις, ανανεώσεις όλων των παιχτών, έφερε τον θεωρητικά καλύτερο κοουτς της αγοράς, για μένα ποτέ δεν ήταν, αλλά ποτέ δε μίλησα κατά κάποιου προπονητή μας, αλλά ρε τσιώλη έλεος. άσχετα τι πίστευα εγώ, που το πίστευα, μίλησε ευθέως για πεντάδα. κύριε τσιώλη γι αυτό θα κριθείς και μέχρι στιγμής η διαχείριση και οι επιλογές σου είναι τουλάχιστον και επιεικώς για τουν πούτσο. ξύπνα ή τον πούλο. κάνε κάτι για να αποδείξεις ότι είσαι τουλάχιστον προπονητής και όχι όπως σε θεωρούσα εγώ παιδί του παρασκηνίου, των προεδρων παραγκόβιων και για ομάδες που δεν υπάρχει η πίεση του κόσμού. και οι παίχτες έχουν τις ευθύνες τους που είναι και πολλές μάλιστα... ανανεώσαμε τώρα και τον παίζουμε? δε νομίζω να σας λείπει κάτι ή είστε απλήρωτοι, γιατί αν δε σας άρεζαν οι συνθήκες εδώ θα την κάνατε. αφήστε τα au bar και τα ποτάκια και τα τσίπουρα και συγκεντρωθείτε. προς διοίκηση ... κύριε τσάβες σου λείπει το χαλόνι ? πάρε μια διακοπή συμβολαίου και άντε και γαμήσου... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ