Ας παραθεσω μερικους αγωνες τυχαιους κατα τα αλλα,που απασχολησαν και θα απασχολησουν και στο σημερινο αγωνα
Πρωτη ενδειξη:ΠΑΣ-ΑΙΓΙΝΑΙΚΟΣ
Δευτερη ενδειξη:AIΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ
Τριτη ενδειξη:ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΣ(0-2)-(2-2)
Τεταρτη ενδειξη:ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-2 Με απιστευτο πονταρισμα απο στ.εταιριες
Πεμπτη ενδειξη:AΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΣ 4-0
Και κατα τα αλλα εμεις εχουμε χασει την περηφανια μας και λουφαζουμε και κατηγορουμε οπως παντα αθλητικες δικαιοσυνες,στοιχηματικες εταιριες,τον ΠΟΚ τον ΠΟΘ και οτιδηποτε αλλο αρκει να μην σπιλωθει το ηδη σπιλωμενο πλεον σωμαΤειο μας
Παμε περσι τα χριστουγενα λοιπον,βγαινει ο Χριστοπουλος και ζηταει εγγυησεις απο τον ΧΒ,και συνεπως οπως παντα δεν τηρει τιποτα ο μαλακας..Ερχεται το καλοκαιρι και φευγει ο Χριστοπουλος και βλεπω εδω μεσα το 80% να εχουν καταφερει κατα του Χριστοπουλου και να το χλευαζουν και να τον λεμε και αχαριστο(ειναι να τρελενεσαι μερικες φορες)........Πλεον η ΠΑΣολεδικη μαγκια και η περηφανια εχει χαθει,καποτε τα γυρναγαμε ολα τουμπα για το παραμικρο και φημιζομασταν οπαδικα σε ολη την επικρατεια ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ????
Και θα πω κατι που δεν το εχω πει για να καταλαβεται σε τι σαπιλα εχουμε περιπεσει,οποιος θελει το πιστευει οποιος δεν θελει στα @@@@ μου...
Τυχαινει στο στεκι στην Κορινθο που μαζευομαστε η ΠΑΣολεδικη παρεα να βλεπουμε τον αγωνα πλαυ οφ με την Τριπολη στα Γιαννινα μιας και δεν ανεβηκαμε σε αυτον τον αγωνα,σε μια φαση μεσα στο μαγαζι ειναι και ο Κ.....(λαισμαν στον αγωνα Γαυρος-ΠΑΣ,για ευνοητους λογους δεν τον αναφερω γιατι τελικα ηταν ξηγα),ε εκατσε σε μια φαση που τον κραξαμε αλλα στα καπακια γιναμε ενα τραπεζι γιατι το παραδεχτηκα......Εκει που εκθειαζε τον ΠΑΣ σαν ομαδα και μου ελεγε πως αμα αφηναν περσι τον ΠΑΣ την δευτερη θεση την ειχε ανετοτατα,φτανουμε στον αγωνα με τον Ολυμπιακο και φαγαμε σφαξιμο στο γονα και μου λεει τα εξης πιωμενος καργα τζες και εγω ο ερμος γιατι απο τα ουισκακια δεν τα θυμαμαι αυτολεξει ακριβως
''Φιλε(μιας και ειναι πιτσιρικας και αυτος) βλεπω τον ΠΑΣ στο πρωτο ημιχρονο τον γαυρο να παιζει ανετα και σε μια φαση ο αλλος βοηθος να κοβει με οφσαιντ καθαρη φαση για γκολ,μου λεει κατι ψυλλιαστηκα εκεινη την στιγμη οτι κατι θα παιχτει..................Σε μια φαση βγαινουμε απο αποδυτηρια για το δευτερο κ βλεπουμε εναν παραγοντα του Ολυμπιακου να μας ερχεται ακριβως κατω απο την στοα και να μας λεει με νοημα ''παιχτε καλα'' .και καθως μπαινω στον αγωνιστικο χωρο βλεπω ενα αλλον παραγοντα του ΠΑΣ(δεν ηξερε ποιος ηταν γιατι τον ρωτησα)απο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να ανεβοκαταβαζει τα χερια απο πανω προς τα κατω και να λεει σε τρεις παιχτες δικους σας ''μαγκες ξερετε χαλαρα''(για τον ενα ειναι σιγουρος απλα δεν το κατανομαζω αλλα απο τα γραφομενα μου σε αλλα ποστ καταλαβενετε ποιος) ενω ο Χριστοπουλος μου εκανε πραγματικα εντυπωση πως ωρυονταν στον παγκο για τα λαθη ποδοσφαιριστων του,σαν να ειναι εξω απο το νταραβερι το τι παιζονταν....Τι να πω ρε ayuto(σχημα λογου) ειναι κριμα η ομαδα σας γιατι την συμπαθω χωρις πλακα...''
Μονο απο κει καταλαβαινεις τι γινεται και σε τι σηψη παραγοντικη εχει πεσει ο ερμος ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Θελω να πιστευω πως μια ικμαδα αντιστασης και περηφανειας ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ εχει μεινει εστω και την υστατη στιγμη.....Εγω δυστυχως ειμαι μακρια μακαρι να μουν εκει αλλα με κραταν τα γαμωχιλλιομετρα,ας αφησουμε τις συνδεσμιακες κοντρες γαμω το φελεκι μου και επιτελους ας ενεργησουμε για το καλο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ....
ΜΑΓΚΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ