Χτές ειδα πραγματικό φιλαθλο ετων 70+ να βαζει τα κλάματα.
Ως γνωστόν για όσους δεν μένουν Γιάννενα η αναζήτηση μέρους που μπορεί να δει κάποιος τον ΠΑΣ
είναι ένας μικρός γολγοθάς...Χθες στην προσπάθεια αυτή βρέθηκα σε ένα απίθανο μέρος (πίσω κ από το θεό)
κ όπως ήταν φυσικό βρήκα ΚΑΙ εκεί ΠΑΣολέδες...
Η απογοήτευση κ η πίκρα μετά το τέλος του αγώνα ήταν μεγάλη τόση που φύγαμε χωρίς πολλά πολλά
(λογικά θα ξαναβρεθούμε), εγώ μάλιστα κατά την επιστροφή στο σπίτι, οδηγούσα για 1-2 λεπτά με σβηστά φώτα
δείγμα του θολωμένου μυαλού μετά τα χθεσινά.
Εκεί λοιπόν κ εγώ είδα άνθρωπο 70+ να φεύγει σαν χαμένος... προφανώς επηρεασμένος από το κακόγουστο αστείο που μας
επιφύλασσε η ομάδα.
Θα ήταν πιο δίκαιο για την ψυχική μας ηρεμία να εξελισσόταν το ματς κανονικά δηλαδή να βάλει νωρίς νωρίς
η καλλονή τα γκολάκια της, όπως άξιζε κ να τελειώναμε χωρίς τις εναλλαγές κ τις ανατροπές που ήταν μαχαίρι στην καρδιά.
Παρά το 1-0 στο ημίχρονο είμαστε "κηδείες" γιατί βλέπαμε μια ομάδα χωρίς αρχή κ τέλος, μια ομάδα που έμοιαζε άμπαλη
κ στον αντίποδα την καλλονή να μοιάζει Μπάρτσα (σαν τον απόλλωνα).
Δεν ξέρω πραγματικά αυτό το πράγμα είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει, 3 ήττες σερί με την ομάδα παραδομένη κ άρρωστη.
Το 2014 ήρθε σαν εφιάλτης κ η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται.
Ο χβ τα κατάφερε την χάλασε την ομάδα...από κει που βλέπαμε (πέρσι) μια ομάδα που έβγαζε ποδοσφαιρική υγεία, που μας έκανε περήφανους, που δημιούργησε προσδοκίες, τη μετέτρεψε σε έναν πτώμα που ασελγεί πάνω του ο κάθε πικραμένος.
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν βλέπω τι μπορεί να γυρίσει την κατάσταση...
Πλέον ο στόχος μας είναι να βάλουμε από κάτω άρη βέροια κ να ελπίζουμε να πέσουν τελικά δύο
ο υποβιβασμός αν έλθει θα είναι 10ετίας.