Αυτό που θέλω την Κυριακή περισσότερο απ όλα είναι να δω το γήπεδο γεμάτο, μόνο από ΠΑΣολέδες ( σ'αυτό θα βοηθήσει και ο αγώνας παο-οσφπ και αεκ-παοκ που θα γίνονται ταυτόχρονα )
Η λογική μου λέει ότι η διοίκηση θα ρίξει τις τιμές, όχι όμως όσο περιμένει ο κόσμος. Μακάρι να διαψευστώ (πραγματικά το εύχομαι) και να ακολουθήσει την κοινή λογική του οπαδού που αν δεν έβαζε μπέχω είσοδο, θα έβαζε το πολύ 5 ευρώ γενική είσοδο για τα τυπικά.
Ειλικρινά ελπίζω να δω κάποια ανακοίνωση που να λέει 5 ευρώ γενική είσοδο, μαθητές-φοιτητές δωρεάν, ή τελοσπάντων οποιαδήποτε κίνηση πάνω σε ένα τέτοιο πνεύμα συσπείρωσης. Ας μας δείξουν και έμπρακτα μια φορά ότι είμαστε σημαντικοί και μας έχουν ανάγκη να είμαστε δίπλα τους, σε έναν αγώνα που -κακά τα ψέματα- για να διατηρούμε βάσιμες ελπίδες για παραμονή, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιβεβλημένη.
Ας μην ακολουθήσουν λογικές (που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν δυστυχώς) που όποτε δίνουμε κρίσιμο ματς ανεβαίνουν οι τιμές, και αν αργότερα πέσει η ζήτηση τις ρίχνουμε.
Μακάρι την Κυριακή να είναι πίτα το γήπεδο, να μη πέφτει καρφίτσα κλπ κλπ. Στο χέρι σας είναι κύριοι της διοίκησης. Ο κόσμος θέλει να έρθει...Εσείς μπορείτε να τον φέρετε?
Προσωπικά αμφιβάλλω για να είμαι ειλικρινής. Εύχομαι να με διαψεύσετε...
2-1