Συγνώμη αν σου χαλάω την τάξη με την οποία έχεις τακτοποιήσει τα πράγματα στο μυαλό σου.
Κομματάκι πρόβλημα να μη διακρίνεις τα αντικομφορμιστικά και αντισυστημικά χαρακτηριστικά του προφίλ μου, εντός Pas.gr... τουτέστιν, συγνώμη από μέρους μου που ενδεχομένως να αντιλαμβάνομαι με λάθος τρόπο και τα πράγματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις μέσα στο μυαλό μου.
Νομίζω ότι σε αυτό το σκέλος συμφωνούμε... άλλωστε θα ήταν ανόητο να νομίζει κανείς ότι μπαινβγαινίντζα στο μυαλό του άλλου ανενόχλητα και κάνει πλιάτσικο.
Γιατί φταίει ο Πετράκης σήμερα;
Σε περίπτωση που είδαμε το ματς... σαν μπανιστήρι στην Μόνικα Μπελούτσι.
α) Η άμυνα νομίζω είναι απόλυτη ευθύνη του προπονητή. Σε αυτό το ματς αλλά και σε πολλά άλλα η άμυνα μας πελαγοδρομεί. Ποιος φταίει γι' αυτό, εγώ;
- Ναι... π.χ., από το 15΄- 19' κινδυνέψαμε άμεσα από λάθη της άμυνας... της άμυνας που γνωρίζουμε. Προφανώς θα έπρεπε να εξαρτώνται από το χέρι του Πετράκη με κάτι... όπως οι φιγούρες του θεάτρου σκιών.
β) Υπάρχει μια τρομερή αδιαφορία στην ομάδα και όλοι είναι στα πελέ τους. Ποιος φταίει αν όχι ο προπονητής που δεν συμμαζεύει αυτή την κατάσταση και δεν αλλάζει αυτή τη νοοτροπία.
- Το έχω πει 1001 από τον Αύγουστο... αν και λέχθηκε ότι οι παίκτες δεν παίζουν για να φύγει ο Παντελίδης, μετά δεν μπορούσαν με το σύστημα του Τσιώλη, άντε ο Πετράκης τώρα...
γ) Γιατί ξεκινάει βασικός ο Βίλα; Δεν μπορεί να παίξει βασικός σε αυτό το σχήμα. Νομίζω αυτό είναι φανερό. Είναι για να μπαίνει στο 65-70 να πρεσάρει, να τρέξει, να κλέψει.
- Πέρσι ήταν ο ντεφορμέ Ντάσιος, φέτος ο Βίλα... μα ο Βίλα πληρώνεται για βασικός!
δ) Γιατί αυτή η επιμονή με τον Ίλιτς; Γιατί δεν παίζει βασικός ο Κρητικός;
- Γιατί παίζει όμορφη Τσιγκολελέτα... επιτέλους σήμερα για 1η φορά πήρε τη μπάλα μπροστά αντί πλάτη (τοίχο καβάλα) που έπαιζε ως προχτές... πληρώνεται για βασικός πλασαδόρος.
Ρε, ο Ίλιτς έπρεπε να είναι 13 γκολ τώρα...
ε) Γιατί δεν παίζουν οι μικροί και αν αντικαταστήσουν παίχτες κουρασμένους και (μάλλον) αδιάφορους όπως ο Τσουκαλάς ή ο Κοροβέσης;
- Τους μικρούς δεν τους θέλατε τον καιρό που έπρεπε και τώρα τους θέλουμε ντε και καλά "φτασμένους" τους 19-21 χρονών (βλ.τι ακούει ο Γιάκος)... αλλά τι περιμένεις, κρεμάσαμε ολόκληρη Ομαδάρα στο παραμύθι "Ντε Βινσέντι και το μο
.υνί της Χάιδως"... και με Ντε Βισνέντι χάναμε και με Γιάκο θα χάναμε, αλλά θα έπαιρνε παιχνίδια και αέρα.
Ο Κοροβέσης δεν ήθελε μπει στη σύγκριση με Διαμαντάκο, σήμερα... η παλιοχαμούρα.
στ) Που είναι ο Ρουμάνος;Χαφ δεν είναι ή κάνω λάθος; Ο Χαρίσης;
- Ο Ρουμάνος μπακ - χαφ έχει ίωση... ο Χαρίσης θα παίξει με Ολυμπιακό, για να τον δούνε.
Ξέρεις... για μένα δεν υπάρχει ούτε πικρία, ούτε αγανάκτηση, ούτε εμπάθεια για κανέναν και για τίποτα στην αταξία του μυαλού μου, απλά γιατί δεν είμαι του χορταριού ... στο μυαλό μου υπάρχει και κάνει μανούβρες μόνο "μια μπουλντόζα να σαρώσει τα πάντα", ... Διοικήσεις, Γιαννενάρες, Κερκίδες, Ερασιτέχνες, Άρχοντες, Σεκιουριτάδες, Βασιλοπιτάδες, Τζάκια (παραγοντικά-δημοσιογραφικά), Σόμπες, Μαγκάλια... οι Προπονητές και οι Παίκτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε... άλλωστε ο νόμος της Φανέλας δεν συγχώρεσε ποτέ, κανέναν.
Ο Νέος Πρόεδρος… ο κοσμογυρισμένος, ο τις νομικές και επικοινωνιακές κατέχων γνώσεις θα πρέπει να σκεφτεί ώριμα και γιαννιώτικα...
Καλό Καλοκαίρι