trollit, εγώ αναφέρομαι στο Πετράκη και εσύ σε κάποιον χοντρό.
Απ' όσο ξέρω ο Πετράκης δεν είναι χοντρός, οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό..
Το παρακάτω δεν αφορά εσένα:
Δέχομαι την αγωνιστική κριτική προς τον Πετράκη
αδυνατώ να αποδεχθώ πως η προσπάθεια απαξίωσης του - που
δεν είναι μόνο αχαριστία - γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ως εκ τούτου δεν μπορώ να συνεχίσω να νομιμοποιώ ένα φόρουμ
που τις αποδέχεται..
Εις το επανιδέιν
Ρε φίλε Σελλέ, το α(στερητικό)-ποδόσφαιρο, δεν είναι φετινό φαινόμενο. Από πέρυσι ο ΠΑΣ έδειχνε, σημάδια α-ποδοσφαίρου και παιχτικής αποσύνθεσης. Συγχωρήσαμε, συγκατενεύσαμε, ανεχθήκαμε την περσινή θολή εικόνα και όλοι συμφωνήσαμε να δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία στον Ζάννη, να μας δώσει μία χρονιά, με δικές του παιχτικές επιλογές, που θα χαιρόμαστε έναν διαφορετικό ΠΑΣ.
Αντ΄αυτού, όχι τα ίδια, αλλά σαφώς χειρότερα δείγματα ποδοσφαίρου και εικόνα αποσύνθεσης. Μηδέν παραγωγή φάσεων μπροστά, υπερβολική παραγωγή φάσεων αντιπάλων εις βάρος μας, μηδέν σχεδιασμός και το κυριότερο καμμία ανάληψη ευθυνών ή τουλάχιστον κάποια εξήγηση για το φτωχό θέαμα. Τα φαινόμενα δείχνουν κατηφόρα...μακάρι να γυρίσει το κουμπί κι αυτός, με τον δικό του τρόπο, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο.
Το θεωρώ απίθανο, γιατί βλέπω ότι οι παίχτες που επελέγησαν, είναι φτωχοί ποδοσφαιρικά, δεν έχουν ποιοτική μενταλιτέ και δεν μπορούν να προσφέρουν το κάτι προς τα πάνω.
Επαναλαμβάνω, δεν είναι φετινό φαινόμενο, αλλά περσινό. Εσύ και κάποιοι άλλοι, υποστηρίζετε με σθένος την παραμονή του. Καλά κάνετε...έτσι δέχεστε πυρά από τους υπόλοιπους που διαφωνούν μαζί σας. That' s life, that's forum...
Επειδή σε ξέρω, δεν μου αρέσει το αόριστο "επανιδείν", αλλά το "τα λέμε πάλι αύριο", φιλαράκι!
Από ΦΝ, καλό σας βράδυ!