Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347218 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1350 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 09:19 »
Η παρουσία του Γιάννη Πετράκη
τώρα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Στήριξη σε ομάδα και προπονητή..!!
Τρολάρεις τώρα δεν εξηγείται αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1351 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 10:33 »
Η δική μου άποψη παραμένει ως είχε: Ταμείο στο τέλος της χρονιάς.
Ηλεκτροσόκ με μπαταρίες δε γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #1352 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 16:42 »
Ναι εγώ τρολάρω,
ενώ όσοι ζητούν την αποχώρηση ενός προπονητή
που βρίσκεται 5 χρόνια στην ομάδα με μηδέν,
επαναλαμβάνω ΜΗΔΕΝ αποτυχημένες σεζόν και μάλιστα
2-3 από αυτές να είναι εξαιρετικές, καταπληκτικές, τεράστιων διαστάσεων
για την ιστορία της ομάδας, μιλούν σοβαρά.

Δικαίωμα στην γνώμη τους έχουν όλοι
όπως και στην γραφικότητα.
Για μένα ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι
δεν κινδυνεύει να καταντήσει να ρίχνει τεσσάρες σε Αγροτικούς Αστέρες.
Όποτε, να παραμείνει μέχρι να βαρεθεί ή να βγει στη σύνταξη..

Το πρόβλημα της ομάδας, δεν είναι ο Πετράκης και δεν αναφέρομαι στην τρέχουσα
αγωνιστικής της παρουσία, που έχει τις ευθύνες του και προφανώς θα βελτιωθεί, αλλά γενικότερα.
Το όποιο πρόβλημα της ομάδας έχει να κάνει με την επιλογή της να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ
την τελευταία τριετία.
Αυτό, προφανώς, δεν είναι επιλογή του προπονητή, είναι επιλογή που (καλώς ή κακώς)
έκανε η διοίκηση και η οποία διατείνεται πως το κάνει για να μειωθούν τα χρέη.

Ταμείο στο τέλος λοιπόν,
μέχρι τότε στήριξη σε προπονητή
και ομάδα, την οποία χθες έδωσε ο κόσμος της

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1353 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 17:02 »
Ναι εγώ τρολάρω,
ενώ όσοι ζητούν την αποχώρηση ενός προπονητή
που βρίσκεται 5 χρόνια στην ομάδα με μηδέν,
επαναλαμβάνω ΜΗΔΕΝ αποτυχημένες σεζόν και μάλιστα
2-3 από αυτές να είναι εξαιρετικές, καταπληκτικές, τεράστιων διαστάσεων
για την ιστορία της ομάδας, μιλούν σοβαρά.

Δικαίωμα στην γνώμη τους έχουν όλοι
όπως και στην γραφικότητα.
Για μένα ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι
δεν κινδυνεύει να καταντήσει να ρίχνει τεσσάρες σε Αγροτικούς Αστέρες.
Όποτε, να παραμείνει μέχρι να βαρεθεί ή να βγει στη σύνταξη..

Το πρόβλημα της ομάδας, δεν είναι ο Πετράκης και δεν αναφέρομαι στην τρέχουσα
αγωνιστικής της παρουσία, που έχει τις ευθύνες του και προφανώς θα βελτιωθεί, αλλά γενικότερα.
Το όποιο πρόβλημα της ομάδας έχει να κάνει με την επιλογή της να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ
την τελευταία τριετία.
Αυτό, προφανώς, δεν είναι επιλογή του προπονητή, είναι επιλογή που (καλώς ή κακώς)
έκανε η διοίκηση και η οποία διατείνεται πως το κάνει για να μειωθούν τα χρέη.

Ταμείο στο τέλος λοιπόν,
μέχρι τότε στήριξη σε προπονητή
και ομάδα, την οποία χθες έδωσε ο κόσμος της
Μιλάς φαντάζομαι για τον προπονητή που είναι υπεύθυνος για το πιο σιχαμερό και αποκρουστικό ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ομάδα μας τα τελευταία 30 χρόνια που την παρακολουθώ.Επειδή λοιπόν εγώ πιστεύω ότι με αυτόν προπονητή η ομάδα βαδίζει ολοταχώς για την football league,καμία στήριξη.Δεν είναι και ο τελευταίος προπονητής στον κόσμο.Πολλοί προπονητές θα περάσουν αλλά ο ΠΑΣ θα μείνει.Επαναλαμβάνω.Καμία στήριξη.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1354 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 17:34 »
Μερικοι νομιζουν πως ποδοσφαιρο ειναι το αθλημα που το παρακολουθεις με 2 τηλεορασεις, η μια πανω στην αλλη για να βλεπεις καθαρα την αναπτυξη της ομαδας με βαση τις οδηγιες του προπονητη !!! :stop: :stop:

Εγω που γνωριζω πως η μπαλα παιζεται και την χαιρεσαι σαν αθλημα στο χορτο δεν θελω να ξαναδω αυτη την αισχρη κακοποιηση του συγκεκριμενου αθληματος! >:( >:(

Θα συμφωνησω πως η μεγαλυτερη ευθυνη ειναι σε αυτον που μας εφερε το συγκεκριμενο ανθρωπο αναδειξης και πωλησης ταλεντων- οχι προπονητη!!!! ::)

Το παραμυθι των χρεων που συντηρουν ακομα καποιοι για την αγορα παιχτων επιπεδου ΠΙΟΥ πρεπει να τελειωνει γιατι αυτη η τακτικη προσβαλλει βαναυσα εμας που ημασταν και θα παραμεινουμε και μετα απο αυτους στον ΠΑΣ  :stop: :stop:
Αρκετα πια!!! Μας τελειωσαν οι δρακοι!!! Τα εσοδα ειναι ομαδας ουεφα και τα εξοδα  μεταξυ γ και β εθνικης

>:( >:( >:(

Να διορθωσω κατι γιατι δεν θελω να μηδενιζω:

Η μεγαλυτερη ευθυνη ανηκει σε αυτον που κρατα στην ομαδα ακομη το συγκεκριμενο κυριο!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 13:50 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #1355 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:23 »
Όχι, μιλάω για τον προπονητή που η ομάδα έχει γράψει τις
πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της...
Μάλλον εσύ αναφέρεσαι στην ομάδα των 20 χρόνω στην Β-Γ Εθνική,
που εμένα δεν με ενδιαφέρει και προφανώς δεν ταιριάζει στο μέγεθος
της Περιφέρειας που εκπροσωπεί..

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1356 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:30 »
Σελλε. Οι μέρες αυτές μας τελείωσαν. Δε θα στείλουμε την ομάδα να πηδήξει στη λίμνη με την πέτρα στο λαιμό επειδή ο Πετράκης έκανε αυτά που έκανε. Τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Είναι ότι πιο άρρωστο και αηδιαστικό να μένει πλεον στην ομάδα. Και αυτό έχει φανεί τα 2+ τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Μόνο οπισθοδρόμηση.....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1357 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:52 »
Μαλιστα. Οτι πιο αισχρο στην ιστορια μας ο προπονητης Πετρακης... Αχαριστια στο τετραγωνο απο καποιους που δινουν επιπλεον την εντυπωση οτι πιστευουν και στα λεφτοδεντρα. Οι αλλοι στον Αρη απελυσαν τον Ερερα (ο Ανιγκο στον Πανιωνιο φτηνα τη γλυτωσε) . Αυτη ειναι η "αγαπη" στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα. Ανικανοτητα να υποστηριξεις ενα προτζεκτ στη πρωτη δυσκολια/αστοχια, πανηγυρτζηδες που θελαν τη μεταγραφη του Κλαους (ασχετα που προσπαθει) και μετα φτυσιμο της ομαδας σου.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #1358 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:55 »
φίλος sellos μας τρολλάρεις κανονικά...

ποια ήταν η χρυσή σελίδα.... (λόγου χοντρού) που παίξαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Αθήνα...

επειδή δεν έχουμε το 2016, 2017 κλπ κλπ ένα γαμημένο γήπεδο στην Ήπειρο???

τον super έφηβο προπονηταρά ποιες ομάδες είχε πριν και τον κλέψαμε???

δεν μιλάω ποτέ για επαγγελματίες .... αλλά αυτό καταντά γελοιότητα....

και για αυτό φταίει ο χοντρός!!!!

είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει τα κονέ για να σωθεί η ομάδα!!!!

αλλά να κάνουμε και τον Πετράκη προπονητή με ξεπερνάει.....

:mono:
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #1359 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 19:07 »
trollit, εγώ αναφέρομαι στο Πετράκη και εσύ σε κάποιον χοντρό.
Απ' όσο ξέρω ο Πετράκης δεν είναι χοντρός, οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό..

Το παρακάτω δεν αφορά εσένα:

Δέχομαι την αγωνιστική κριτική προς τον Πετράκη
αδυνατώ να αποδεχθώ πως η προσπάθεια απαξίωσης του - που
δεν είναι μόνο αχαριστία - γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ως εκ τούτου δεν μπορώ να συνεχίσω να νομιμοποιώ ένα φόρουμ
που τις αποδέχεται..

Εις το επανιδέιν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1360 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 19:15 »

δεν είναι μόνο αχαριστία - γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

που τις αποδέχεται..

Εις το επανιδέιν
Το φόρουμ δεν αποδέχεται κάτι.Οι άνθρωποι εκφράζονται.Δεν είναι απαραίτητο ότι συμφωνούν όλοι μαζί τους.Κάθε φορά που οι υπόλοιποι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας,σας φταίει το φόρουμ.Τα ίδια σχόλια πετάει και ο αγιούτο.Έχει ο καθένας την άποψη του.Η άποψη του καθένα δεν εκφράζει το φόρουμ.Εκφραζει αυτόν που λέει την άποψη αυτή και όσους συμφωνούν με αυτή.
Συνέχεια σας φταίει το φόρουμ.Αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1361 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 19:20 »
Πάντως πλάκα πλάκα θα πρέπει λίγο να υπάρξει μια αυτοσυγκράτηση στο ύφος της κριτικής.
Προσωπικά όσο έχω στενοχωρηθεί από την εικόνα της ομάδας, άλλο τόσο έχω εκνευριστεί από την ισοπέδωση.
Κάνω μια προσπάθεια και συγκρατούμαι να μην εκφραστώ απρόσεκτα απέναντι σε κάποιους που έχουν ξεπεράσει τα όρια της αμετροέπειας. Και δεν έχω καμιά κουμπαριά με τον κόουτς, απλά γνωρίζω πως το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, έχει ευστοχίες και αστοχίες, έχει και αυτουργούς των στραβών και πίσω από τη βιτρίνα.
Για μένα αυτός που ζητά επιτακτικά κεφάλι στο δίσκο απλά ψάχνει βιαστικά να διοχετεύσει την απογοήτευσή του κι αυτό μόνο κακό κάνει σε κάθε ομάδα.
Αυτά, λίγο αυτοσυγκράτηση και κανα τραβηγματάκι αυτιού ενίοτε, διότι όλο διαρροές αξιόλογων συνφορουμιτών έχουμε και είναι κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1362 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 19:44 »

που τις αποδέχεται..

Εις το επανιδέιν

Ρε φίλε Σελλέ, το α(στερητικό)-ποδόσφαιρο, δεν είναι φετινό φαινόμενο. Από πέρυσι ο ΠΑΣ έδειχνε, σημάδια α-ποδοσφαίρου και παιχτικής αποσύνθεσης. Συγχωρήσαμε, συγκατενεύσαμε, ανεχθήκαμε την περσινή θολή εικόνα και όλοι συμφωνήσαμε να δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία στον Ζάννη, να μας δώσει μία χρονιά, με δικές του παιχτικές επιλογές, που θα χαιρόμαστε έναν διαφορετικό ΠΑΣ.
Αντ΄αυτού, όχι τα ίδια, αλλά σαφώς χειρότερα δείγματα ποδοσφαίρου και εικόνα αποσύνθεσης. Μηδέν παραγωγή φάσεων μπροστά, υπερβολική παραγωγή φάσεων αντιπάλων εις βάρος μας, μηδέν σχεδιασμός και το κυριότερο καμμία ανάληψη ευθυνών ή τουλάχιστον κάποια εξήγηση για το φτωχό θέαμα. Τα φαινόμενα δείχνουν κατηφόρα...μακάρι να γυρίσει το κουμπί κι αυτός, με τον δικό του τρόπο, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο.
Το θεωρώ απίθανο, γιατί βλέπω ότι οι παίχτες που επελέγησαν, είναι φτωχοί ποδοσφαιρικά, δεν έχουν ποιοτική μενταλιτέ και δεν μπορούν να προσφέρουν το κάτι προς τα πάνω.
Επαναλαμβάνω, δεν είναι φετινό φαινόμενο, αλλά περσινό. Εσύ και κάποιοι άλλοι, υποστηρίζετε με σθένος την παραμονή του. Καλά κάνετε...έτσι δέχεστε πυρά από τους υπόλοιπους που διαφωνούν μαζί σας. That' s life, that's forum...
Επειδή σε ξέρω, δεν μου αρέσει το αόριστο "επανιδείν", αλλά το "τα λέμε πάλι αύριο", φιλαράκι!
Από ΦΝ, καλό σας βράδυ!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1363 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 20:19 »
H Σαντορίνη είναι το αγαπημένο νησί πολλών εδώ μέσα.

Γράφτηκε μια άποψη, μια, δυο, τρεις...πέντε...εικοσιπέντε, το να ξαναφράφετε πάει να πεί ότι αυτός που το κάνει προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του στους άλλους, χωρίς να καταλαβαίνει ότι κουράζει και καταφέρνει τα αντίθετα από αυτά που θέλει.

Στην ουσία κάποιοι  δεν μπόρουν να τιθασεύσουν το "εγώ" τους και τα "θέλω" τους. Ανθρώπινο....αλλά.....όχι για ανοιχτό φόρουμ με διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές απόψεις.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1364 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 21:50 »
Εντος εδρας ηττα του Αστερα απο την Ξανθη. Κι ο Αστερας κατω απο εμας στη βαθμολογια.
Ο Αστερας που περυσι βγηκε Ευρωπη. Που επαιζε καλα. Με το μπατζετ. Ο Αστερας που μας πρηζανε τα σκωτια καποιοι παρουσιαζοντας τον ολο το καλοκαιρι ως το τρανο παραδειγμα, το προτυπο. Παιζει να τον φανε απο εκει τον Παντελιδη. Περυσι ηταν καλος, φετος χαλια-θα ξεχασε αυτα που ηξερε κι αυτος. Σουτ κι αυτος. Ετσι πορευεται η Αμπαλη Ελλας.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1365 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 22:30 »
Το ξαναγράφω γιατί θα γίνουμε πιο γραφικοί και από τα όμορφα Ζαγοροχώρια.
Οι επιτυχίες κάθε προπονητή στο παρελθόν δεν δίνουν το δικαίωμα να μας ρίξει στο γκρεμό.
Για 4 παιχνίδια Ευρώπη πρέπει εδώ και ένα χρόνο να χάσουμε και τα λίγα μαλλιά που μας έμειναν ή να κατεβάζουμε καντηλες γιατί δεν βλέπετε αυτό το ποδόσφαιρο.
Ας πάμε και Β επειδή ο Πετράκης μας έπαιξε 4 αγώνες Ευρώπη και πλέον η ομάδα δεν βλέπετε και επειδή ο άλλος πουλάει σε Άρσεναλ και αγοράζει από Αγροτικό Αστέρα.
Στήριξη συνταυροι σε προπονητή πάνω από όλα και ας πάμε και στο γκρεμό, αρκεί να είναι ο Πετράκης.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται, κάθε καλοκαίρι που μας έφευγε και κάποιος "ουδείς αναντικατάστατος" λεγαμε, τώρα που γκρινιάζουμε να φύγει 1 μπας και αλλάξει κάτι και σωθεί η εικόνα και η παρτίδα γκρίνια.
Και μπράβο στον παλικαρο που έβαλε και τίτλο "λαϊκά δικαστήρια έξω από το Ζωσιμάδες".

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1366 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 22:37 »
Το ξαναγράφω γιατί θα γίνουμε πιο γραφικοί και από τα όμορφα Ζαγοροχώρια.
Οι επιτυχίες κάθε προπονητή στο παρελθόν δεν δίνουν το δικαίωμα να μας ρίξει στο γκρεμό.
Για 4 παιχνίδια Ευρώπη πρέπει εδώ και ένα χρόνο να χάσουμε και τα λίγα μαλλιά που μας έμειναν ή να κατεβάζουμε καντηλες γιατί δεν βλέπετε αυτό το ποδόσφαιρο.
Ας πάμε και Β επειδή ο Πετράκης μας έπαιξε 4 αγώνες Ευρώπη και πλέον η ομάδα δεν βλέπετε και επειδή ο άλλος πουλάει σε Άρσεναλ και αγοράζει από Αγροτικό Αστέρα.
Στήριξη συνταυροι σε προπονητή πάνω από όλα και ας πάμε και στο γκρεμό, αρκεί να είναι ο Πετράκης.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται, κάθε καλοκαίρι που μας έφευγε και κάποιος "ουδείς αναντικατάστατος" λεγαμε, τώρα που γκρινιάζουμε να φύγει 1 μπας και αλλάξει κάτι και σωθεί η εικόνα και η παρτίδα γκρίνια.
Και μπράβο στον παλικαρο που έβαλε και τίτλο "λαϊκά δικαστήρια έξω από το Ζωσιμάδες".
Υπογράφεις ότι αν αύριο αλλάξει ο προπονητής, ο ΠΑΣ θα μείνει στην κατηγορία. Δεν σου έω καν να αρχίσει να παίζει υπέροχα. Σου ζητώ το ελάχιστο. Υπογράφεις ότι αν αλλάξει ο προπονητής, η κατηγορία σώζεται;
Αν δεν υπογράφεις, τότε ο Πετράκης βάσει της προσφοράς του αυτά τα χρόνια, δικαιούται να κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Στο κατω-κάτω αν αποτύχει, η επόμενη χρονιά θα μας βρει στη Β Εθνική κ έτσι θα εκπληρωθούν τα όνειρα κάποιων να αποδείξουν πόσο δίπλα στέκονται στην ομάδα 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1367 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 22:52 »
Εσυ φιλε OV1950 υπογραφεις οτι ο Πετρακης θα σωσει την κατηγορια?
Αν δεν υπογραφεις τοτε εγω πιστευω πως ενα νεο προσωπο θα αλλαξει την ψυχολογια, θα αφησει καποιους στον παγκο και θα στησει την ομαδα με καθαρο μυαλο και οχι με εμμονες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1368 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:02 »
O Aστερας ειναι μια ομαδα που εδρευει στην Τριπολη που πλυθησμιακα δεν ξεπερναει τις τριαντα χιλιαδες κατοικους,ο Αστερας μεσα σε μια δεκαπενταετια ξεκινησε απο το Γ τοπικο Αρκαδιας και καταφερε να φτασει να βγει 5 χρονιες στην Ευρωπη και μαλιστα στις δυο να μπει και στους ομιλους του γιουροπα λιγκ,ο Αστερας εφτιαξε προπονητικα κεντρα και ακαδημιες που θα ζηλευε ακομα και το ΠΟΚ,ο Αστερας φετος τρωει μια σφαγη μια πισω και απο την αλλη και η τυχη του να τρωει γκολ στις καθυστερησεις,ο Αστερας παρα τημ χαμηλη βαθμολογικη του συγκομιδη παιζει μπαλα
Τον Αστερα επισης δεν τον εφτιαξε ο Παντελιδης αλλα το εικοσαπλασιο μπατζετ που χαριζει εκαστοτε η διοικηση στον εκαστοτε προπονητη και βεβαιως εκει δικαιολογημενα μπορουνε να τους κραξουνε

Δεν υπαρχει κανενα μετρο συγκρισης πουθενα λοιπον...

Εδω ειμαστε με ενα σκορποχωρι μεταφορικα,με ενα προεδρο που εχει βρει την κουταλα με το μελι και τσεπωνει απο παντου,που καταφερενα κανει τον ΠΑΣ εμπορευμα στοιχηματικων εταιριων και περιτρεχαμενων,που δεν χαλαει πενηνταρακι για την ομαδα,που δεν ενδιαφερεται καν για τους οπαδους.....Ε λοιπον σε θεμα προπονητη οποιος και να ερθει τα ιδια σκατα θα ειμαστε λοιπον

Αυτος δεν ειναι ο ΠΑΣ μου,θα ξαναγινει ο ΠΑΣ μολις φυγει ο παρτακιας και ποδως δεν με ενδιαφερει καν σε ποια κατηγορια θα βρισκομαι

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Νοέ 2018 23:06 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1369 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:04 »
Λυπαμαι πραγματικα για την αποφαση του Σελλου...
Οταν συνοδοιπορος του στα του ΠΑΣ τα τελευταια χρονια που ζησαμε τις μεγαλυτερες στιγμες της ιστοριας της ομαδας, με ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, εχω να πω φιλε jimako οτι στο εις  επανηδειν ειναι δεδομενο...
Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν τα δικια τους για το αθλιο θεαμα αλλα εκει ειναι ρε μαγκες ο Πετρακης, πηγαινετε και βρειτε τον και πειτε του οσα θελατε...
Και παντελονατα, οσα γραφετε και εδω μεσα...
Αλλα προχθες αν θυμαμαι καλα, 30-40 ατομα ηταν απεξω και τα ειπαν στο χαλαρο, και στο γηπεδο με 5 ευρω εισιητηριο δε θαμπωθηκαμε και απο την μαζικοτητα του κοσμου...
Ξερω ξερω...
Οικτρο θεαμα, οικτρος ΠΑΣ, να φυγει ο Πετρακης, να φυγει ο χοντρος και αλλες πολλες δικαιολογιες...
Οι μισοι που σκουζεται απο την αρχη εδω μεσα, γιατι δε πατε να του τα πειτε ρε και κατ'ιδιαν...
Γιατι? Τι φοβαστε ρε...?
Εκει ειναι, ξερετε που θα τον βρειτε.
Αναθεμα αν απο οσοι κραζουν και με τα δικια τους κατα την προσωπικη τους αποψη αν εχουν παει να πουνε δυο κουβεντες στον ΠΕΤΡΑΚΗ...Αλλα που...Για το πληκτρολογιο και για το φορουμ ολοι λαλιστατοι, στο δια ταυτα, στριβειν δια του σφυριζω κλεφτικα.

Και ολα αυτα τα λεω γιατι αν ειχαν παει κ γινοταν ο σαματας που γινεται εδω, ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ θα ειχε χαιρετησει εδω και μερες....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1370 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:16 »
Αν δεν υπογραφεις τοτε εγω πιστευω πως ενα νεο προσωπο θα αλλαξει την ψυχολογια, θα αφησει καποιους στον παγκο και θα στησει την ομαδα με καθαρο μυαλο και οχι με εμμονες.
Εγώ είπα το εξής απλό: Ο Πετράκης βάσει της προσφοράς του δικαιούται να κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Το ότι στην Ελλάδα αλλάζουμε προπονητές κάθε τρεις και λίγο είναι απόδειξη ποδοσφαιρικής υπανάπτυξης. Το πάμε να αλλάξουμε προπονητή γι να αλλάξουμε ψυχολογία, είναι ακριβώς αυτό.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1371 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:17 »
Ας μην τα πει κανεις μπροστα τους φιλε βουρμπιανη.......

Η επιμονη να στηριζουμε την ιδια πολιτικη του προεδρου και να τον κανακευουμε πλεον με αφηνει παντελως αδιαφορο,το αποτελεσμα του αδειου Ζωσιμαδες τα εξηγει απο μονο του...

Εμεις θελουμε Α κατηγορια και ας ειμαστε και εκατο νοματαιοι,ε λοιπον χαλαλι.....

Εμενα δεν με νοιαζει ο Πετρακης,αλλα εκει που θα του ριξω ευθυνη ειναι οτι καθεται σαν χαζος και δουλευει με τα φραγκοδιφραγκα του χοντρου...Ε λοιπον τα ηθελε και ο κωλος του  οσο και αν το πηγαινα....Κατσε λοιπον δουλευε με ΞυδοΠαμλιληδες και κατσε να τα ακους απο ολο τον ντουνια, και το αφεντικο σου ο ΧΒ να την βγαζει λεζα απο κριτικη

Βουρμπιανη μην ανυσηχεις μεθεπομενη αγωνιστικη παμε Λευκαδα για μπασκετακι....θα το πιουμε το τσιπουρακι
Γιατι μπαλα εμενα  με αυτο τον απατεωνα δεν με ξαναβλεπεις και ας βγουμε και ευρωπη

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Νοέ 2018 23:20 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1372 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:23 »
Εγώ είπα το εξής απλό: Ο Πετράκης βάσει της προσφοράς του δικαιούται να κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Το ότι στην Ελλάδα αλλάζουμε προπονητές κάθε τρεις και λίγο είναι απόδειξη ποδοσφαιρικής υπανάπτυξης. Το πάμε να αλλάξουμε προπονητή γι να αλλάξουμε ψυχολογία, είναι ακριβώς αυτό.

Τις τελευταίες 3 σεζόν η ομάδα έχει παίξει άθλιο ποδόσφαιρο.Ευκαιρίες να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό του δόθηκαν και πάλι το ίδιο σίχαμα βλέπαμε.Έχουμε γίνει περίγελος με το αναχρονιστικό και απαίσιο ποδόσφαιρο που παίζουμε.Όποιος επιμένει στην παραμονή του Πετράκη δείχνει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί και τον υποβιβασμό της ομάδας.Οι ανίατες καταστάσεις δεν κόβονται με παυσίπονα.Ή αλλάζουμε προπονητή και κατ'επέκταση νοοτροπία ή βουλιάζουμε.Τόσο απλά.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1373 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:28 »
Τις τελευταίες 3 σεζόν η ομάδα έχει παίξει άθλιο ποδόσφαιρο.Ευκαιρίες να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό του δόθηκαν και πάλι το ίδιο σίχαμα βλέπαμε.Έχουμε γίνει περίγελος με το αναχρονιστικό και απαίσιο ποδόσφαιρο που παίζουμε.Όποιος επιμένει στην παραμονή του Πετράκη δείχνει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί και τον υποβιβασμό της ομάδας.Οι ανίατες καταστάσεις δεν κόβονται με παυσίπονα.Ή αλλάζουμε προπονητή και κατ'επέκταση νοοτροπία ή βουλιάζουμε.Τόσο απλά.
Ναι, έχει δέκα Μαραντόνα η ομάδα και τους κρατάει μπλοκαρισμένους ο Πετράκης...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1374 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:29 »

Δηλαδή θεωρείς ότι όσοι είμαστε υπερ του Πετρακη θέλουμε το κακο της ομάδας και τον υποβιβασμό της;

Βαριές κουβέντες Βαγγέλη, ξεφέυγει το πράγμα.

Να στο παω διαφορετικά: Όσοι θελετε να φύγει ο Πετρακης θέλετε να πεσει η ομάδα, οπως γινόταν και πριν τον Πετράκη και θέλετε να φέρετε καποιον δικο σας προπονητή, θα το επικροτούσες;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!