Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347204 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1375 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:32 »

Να στο παω διαφορετικά: Όσοι θελετε να φύγει ο Πετρακης θέλετε να πεσει η ομάδα,
Ας μην κρυβόμαστε. Δεν ξέρω για όλους, αλλά αρκετοί το λένε ξεκάθαρα.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1376 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:39 »

Να στο παω διαφορετικά: Όσοι θελετε να φύγει ο Πετρακης θέλετε να πεσει η ομάδα,
Η πιο ξεκάθαρη θέση διάλυσης της ομάδας μέσα από την αδράνεια και τον ωχαδερφισμό είναι η δική σου.Λάσπη δέχτηκα και από άλλους εδώ μέσα.Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όσο και να προσπαθήσετε να με φιμώσετε.Καλό βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1377 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:40 »

Ας το το κάνουν σπίτι τους ή στο καφενείο που πάνε και πίνουν τα τσιπουράκια τους. ΟΧΙ έδω μέσα.

Όταν σε έναν άνθρωπο του γράφει ο ένας μετά τον άλλον "Έγραψες αυτό ήθελες, βάλε φρένο, μην τα ισοπεδώνεις όλα...."
και αυτός συνεχίζει σημαίνει ότι τον αποσχόλει μόνο να κάνει το δικό του.

Δεν μπορώ να του καταλογισω πρόθεση, αλλά καλομαθησιά.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1378 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:41 »
Ας πω και εγώ την μ@λ@κι@ μου...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί που θέλουν τον κ.Πετρακη επιτίθενται σε αυτούς που δεν τον θέλουν και ανάποδα.
Μπορούμε να λέμε την άποψη μας, χωρίς βέβαια να μειώνουμε κανεναν..
Προσωπικά, υποστήριζα τον κ,Πετράκη. Αλλά δυστυχώς φέτος και πέρισυ δεν με πείθει ότι μπορεί για παραπάνω. Λανθασμένες επιλογές παικτών, λανθασμένες επιλογές συστημάτων, όπως και στο παιχνίδι με την Λαμία όπου παίξαμε με τρία αμυντικά χαφ. Μια ομάδα που δείχνει χαμένη, και ένας προπονητής που για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω φαίνεται να τα έχει χαμένα...

Ίσως το ότι αποχώρησαν και κάποιοι συνεργάτες να παίζει ρόλο, ίσως και όχι. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει. Ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος του ίσως να μας δείξει το αντίθετο. Μέχρι σήμερα αυτό που βλέπω σαν φίλαθλος δεν μου αρέσει και το λέω.

Φυσικά και δεν μηδενιζω την προσφορά του σε αυτά τα χρόνια. Και ναι θα ήθελα να παραμείνει, και να αλλάξει την νοοτροπία του. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν γίνει, το θα πρέπει να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης του. Εδώ έκλεισε ο κύκλος προπονητών σε ομάδες όπως είναι η Άρσεναλ κλπ. Δεν είναι κακό απλά πρέπει να γίνει κατανοητό.

Οι δικαιολογίες ότι είχαμε πολλές απουσίες και πάλι δεν με καλύπτει. Ενώ τα πρώτα χρόνια οι τραυματισμοί δεν υπήρχαν, ξαφνικά τα τελευταία χρόνια έχουμε άφθονους..Επισης είχαμε μόνο τον Λεο  ο οποίος ήρθε τραυματίας και τον Παμλιδη. Επιθετικό πήραμε τον Σεπτέμβριο αφού είχε τελειώσει η προετοιμασία, και ενώ (όπως έχω ξαναπει) θεωρούσε τον Κοντε  παίκτη της ομάδας ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα φύγει.
Και στην τελική, ενώ είχαμε δύο δεξιά μπακ σε ένα παιχνίδι βάζει τον Νικολια να παίζει όλη την πλευρά. Για μένα είναι κάτι το αψυχολόγητο και δείχνει ο κος Πετράκης ακόμα και στην 9 αγωνιστική ψάχνεται.

Στην τελική αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να ειμαστε στη Α και να διεκδικούμε έξοδο σε Ευρώπη και καλή πορεία στο κύπελλο. Και οχι δεν θελω να πέσουμε στην Β . Αρκετά πια..

Έχουμε αγώνα το Σάββατο με τον 1,79. Πάμε δυνατά.
....

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1379 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 23:51 »
Καταρχάς δεν υπογράφω τίποτα κανενός.
Δίπλα γράφει Kronos, ούτε pas.gr ούτε Χριστοβασίλης ούτε Πετράκης.
Για εμένα αυτή η κατάσταση με 0 ευκαιρίες σε 90 λεπτά δεν είναι ποδόσφαιρο και μην ξεκινάμε για Μαραντονες γιατί όταν μας έφευγαν τα κανόνια ή ο πορτιέρο σταυροκοπιωμασταν τι θα μας βρει με κάποιον Μανια και κάποιον Κοντε και έναν Πασχαλακη.
Υ.Γ και η Άρσεναλ άλλαξε νομίζω και έφυγε o Arsene είναι υπανάπτυκτοι αυτοί;
Και δεν θέλω τον Ταύρο έρμαιο ηλιθίων αποφάσεων ούτε και αυτήν την εικόνα κάθε αγωνιστική όμως δεν σημαίνει ότι τον θέλω στη Β και στη Γ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1380 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:01 »

Ο Βενγκέρ ολοκλήρωσε τη σεζόν. Κρίθηκε ότι έκλεισε τον κύκλο του. Η Διοίκηση είχε όλη την άνεση να βρει ποιόν θέλει, ποιος είναι ο αξιότερος να αναλάβει το νέα σχεδίαση της ομάδας από τη μεγάλη δεξαμενή της θερινής περιόδου. Δεν έτρεχε να ψάχνει ποιος απολύθηκε πρόσφατα ή ποιος είναι καιρό χωρίς δουλειά να αναλάβει την ομάδα. Στήριξη, διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη (αντί να σκορπιούνται λεφτά σε αποζημιώσεις και καινούργιο συμβόλαιο προπονητή), κρίση το Μάιο. Έτσι λειτουργεί σοβαρά μια ομάδα

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1381 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:20 »
Παράθεση
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί που θέλουν τον κ.Πετρακη επιτίθενται σε αυτούς που δεν τον θέλουν και ανάποδα.

Τα νεύρα όλων ειναι στη τσίτα.
Πριν ξαναγράψει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε, ας ξανα διαβάσει το απο πάνω, ή το από κάτω, να το εμπεδώσει, ή έστω να μην αναρωτιέται γιατί δεν βλέπει το ποστ του ονλάιν.

Παράθεση
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί που θέλουν τον κ.Πετρακη επιτίθενται σε αυτούς που δεν τον θέλουν και ανάποδα.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1382 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:28 »

Ο Βενγκέρ ολοκλήρωσε τη σεζόν. Κρίθηκε ότι έκλεισε τον κύκλο του. Η Διοίκηση είχε όλη την άνεση να βρει ποιόν θέλει, ποιος είναι ο αξιότερος να αναλάβει το νέα σχεδίαση της ομάδας από τη μεγάλη δεξαμενή της θερινής περιόδου. Δεν έτρεχε να ψάχνει ποιος απολύθηκε πρόσφατα ή ποιος είναι καιρό χωρίς δουλειά να αναλάβει την ομάδα. Στήριξη, διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη (αντί να σκορπιούνται λεφτά σε αποζημιώσεις και καινούργιο συμβόλαιο προπονητή), κρίση το Μάιο. Έτσι λειτουργεί σοβαρά μια ομάδα

Μαλλον συνταυρε τα "Wenger out" απο το 2016 το παραβλεπεις.
Αλλα επι του θεματος, εσυ βλεπεις ομαδα που εχει δουλευτει φετος με αυτο το υλικο;
Βλεπεις ομαδα που το καλοκαιρι εκανε προετοιμασια με αυτους τους παικτες;
Ναι εφυγαν και ηρθαν αλλοι τοσοι, και;
Παμε 10η Αγωνιστικη 7 γραφει ο πινακας και ακομη ουτε βασικη 11αδα ξερουμε ουτε τι διαταξη θα εχει η ομαδα.
Δεν με αφορα πως λειτουργει σωστα μια ομαδα, εγω βλεπω μια διοικηση να τα εχει ολα στο πεακι της και τον προπονητη σκορποχωρι στον αγωνιστικο χωρο.
Και μη χαλιεσαι, δεν θελει κανεις το κακο του ΠΑΣ απο οσους γραφουμε εδω μεσα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1383 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:41 »
Αλλα επι του θεματος, εσυ βλεπεις ομαδα που εχει δουλευτει φετος με αυτο το υλικο;
Παμε 10η Αγωνιστικη 7 γραφει ο πινακας και ακομη ουτε βασικη 11αδα ξερουμε ουτε τι διαταξη θα εχει η ομαδα.
Δεν με αφορα πως λειτουργει σωστα μια ομαδα, εγω βλεπω μια διοικηση να τα εχει ολα στο πεακι της και τον προπονητη σκορποχωρι στον αγωνιστικο χωρο.
Το Wenger out από το 2016 αφορά κάποια μερίδα του κόσμου, όχι τη Διοίκηση. Είναι υπέρ αυτού που λέω και όχι κατά. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει εκείνος που βάζει τα χρήματα και έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του. Οι Διοικήσεις δεν είναι για να άγονται και να φέρονται.
Η ομάδα απέκτησε τον Αθανασιάδη, το Σεπτέμβρη. Ο Λεό έκανε προβληματική προετοιμασία λόγω τραυματισμού και μόλι μπηκε και έδειξε την αξία του, υποτροπίασε. Ο Παμλίδης τραυματίστηκε, έχασε την προετοιμασία. Ο Κριζμάν τραυματίστηκε κι αυτός. Αυτά δυσκολεύουν τη συνοχή. Στο ματς της Κυριακής τραυματίστηκε ο Βιδάλ. Προφανώς και αποδεικνύεται ότι υπήρξαν και λάθη και αστοχίες. Υπήρξαν όμως και αντικειμενικές δυσκολίες.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1384 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:47 »
Το ότι η ομάδα απέκτησε τον Αθανασιάδη τον Σεπτέμβρη, και το ότι ο Λεο ήρθε τραυματισμένος και χωρίς να προσεχθεί ο τραυματισμός τους, δείχνει ερασιτεχνισμό όμως.

Φέτος Δυστυχώς ενώ ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες όλες οι κινήσεις που έγιναν, ήταν για μενα λανθασμένες.

Πρέπει να κερδηθεί ο αγώνας με την Λάρισα όπως και δηποτε.  Πρέπει να αλλάξει η ηττοπάθεια. Και πρέπει να παίξουμε ορθολογικά.  Με την Λαμία η ομάδα μου φάνηκε ότι δεν ήξερε τι να κάνει. Δυστυχώς ευθύνεται ο προπονητής..
....

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1385 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 01:01 »
Το Wenger out από το 2016 αφορά κάποια μερίδα του κόσμου, όχι τη Διοίκηση. Είναι υπέρ αυτού που λέω και όχι κατά. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει εκείνος που βάζει τα χρήματα και έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του. Οι Διοικήσεις δεν είναι για να άγονται και να φέρονται.
Η ομάδα απέκτησε τον Αθανασιάδη, το Σεπτέμβρη. Ο Λεό έκανε προβληματική προετοιμασία λόγω τραυματισμού και μόλι μπηκε και έδειξε την αξία του, υποτροπίασε. Ο Παμλίδης τραυματίστηκε, έχασε την προετοιμασία. Ο Κριζμάν τραυματίστηκε κι αυτός. Αυτά δυσκολεύουν τη συνοχή. Στο ματς της Κυριακής τραυματίστηκε ο Βιδάλ. Προφανώς και αποδεικνύεται ότι υπήρξαν και λάθη και αστοχίες. Υπήρξαν όμως και αντικειμενικές δυσκολίες.

Εμεις δεν ειμαστε μεριδα του κοσμου του ΠΑΣ;
Και για ολα αυτα που αναφερεις, τις αποκτησεις παικτων κτλ μιας και ανεφερες παραδειγματα σοβαρων ομαδων, αυτα σου δειχνουν σοβαρη αντιμετωπιση διοικησης και προπονητη;

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1386 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 01:16 »
Ο Πετράκης δεν κρίνεται στο τέλος της χρονιάς κάθε μέρα κρίνεται
Στο τελος της χρονιάς κρίθηκε αποτυχημένος τα τελευταία 2 χρονια και θα έπρεπε να φύγει
Άλλο που η συνταγή άνετης παραμονής στην α Εθνική εξυπηρετούσε τα σχέδια του μπριζολακια
Οποιος χαμπαριαζε απο μπάλα θα τον είχε διώξει
Αλλά ο αρχηγός σκεφτηκε όπως πολλοί από εσάς και νομίζε ότι θα την σκαπουλαρει αιωνίως

Αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να δεχτώ να την βγαλει την χρόνια ο Πετράκης μιας και την δικαιούται όπως λέτε
Αλλά θα έπρεπε να φύγει χωρίς συζήτηση με το τέλος της σαιζόν
Όμως ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα δεν δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση και αυτό οφείλεται στον προπονητή κατά κύριο λόγο
Προτιμώ λοιπόν να αλλάξω προπονητή τώρα που προλαβαίνω γιατί μετά θα είναι αργά
Ας με ρίξει και ο καινούριος δεν έχω να χάσω τίποτα στην πραγματικότητα

Και επειδή κουράστηκα με τους περισσότερους αμπαλους από εσάς θα πω το εξής και ας είναι προκλητικό
Τεράστια ΚΑΤΑΝΤΙΑ για όλους μας να είστε 30% που θέλετε Πετράκη και άλλοι 20% να μην ξέρετε τι σας γίνεται
Δηλαδή συνολο 50% με λερωμένα εσώρουχα και φοβισμένοι μεχρι αηδιας λες και τι θα χάσουμε αν φύγει τη δεδομένη στιγμή

ΠΑΣ είμαστε όχι Λαμία να προσκυνάμε για μια συμμετοχή στην α με το ζόρι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1387 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 01:40 »
Παράθεση
Aστερας ειναι μια ομαδα που εδρευει στην Τριπολη που πλυθησμιακα δεν ξεπερναει τις τριαντα χιλιαδες κατοικους,ο Αστερας μεσα σε μια δεκαπενταετια ξεκινησε απο το Γ τοπικο Αρκαδιας και καταφερε να φτασει να βγει 5 χρονιες στην Ευρωπη και μαλιστα στις δυο να μπει και στους ομιλους του γιουροπα λιγκ,ο Αστερας εφτιαξε προπονητικα κεντρα και ακαδημιες που θα ζηλευε ακομα και το ΠΟΚ,ο Αστερας φετος τρωει μια σφαγη μια πισω και απο την αλλη και η τυχη του να τρωει γκολ στις καθυστερησεις,ο Αστερας παρα τημ χαμηλη βαθμολογικη του συγκομιδη παιζει μπαλα
Τον Αστερα επισης δεν τον εφτιαξε ο Παντελιδης αλλα το εικοσαπλασιο μπατζετ που χαριζει εκαστοτε η διοικηση στον εκαστοτε προπονητη και βεβαιως εκει δικαιολογημενα μπορουνε να τους κραξουνε

Δεν υπαρχει κανενα μετρο συγκρισης πουθενα λοιπον...

Ζάμπια
Χώρα της νότιας Αφρικής

Η Ζάμπια είναι μια μεσόγεια χώρα στα βόρεια της Νότιας Αφρικής με έκταση 752.614 τ.χλμ. και πληθυσμό 16.887.720[2], σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις για το 2018. Πρώην βρετανική αποικία ως Βόρεια Ροδεσία, έγινε ανεξάρτητη το 1964 ως Ζάμπια. Έλαβε την ονομασία της από τον ποταμό Ζαμβέζη που τη διαρρέει. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποταμό στο κράτος. Συνορεύει με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό βόρεια, την Τανζανία βορειοανατολικά, το Μαλάουι ανατολικά, τη Μοζαμβίκη, τη Ζιμπάμπουε, τη Μποτσουάνα και τη Ναμίμπια νότια και με την Ανγκόλα δυτικά. Το μεγαλύτερο μήκος της χώρας από το Βορρά προς το Νότο είναι 821 χιλιόμετρα και από την Ανατολή προς τη Δύση 1.380 χιλιόμετρα. Πρωτεύουσά της είναι η Λουσάκα. Επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική.

Δημοκρατία της Ζάμπιας
Republic of Zambia

Επίσης η Ζάμπια έχει και στοιχηματίκες εταιρίες...μια από αυτές έχει στα παιχνίδια της τη γ εθνική Ελλάδος
Ιδιοκτήτες....μπα(ρα)κος ...και (κατα)καυμενακης

Χ ο Καραϊσκάκης ένας τονσο δρόμο
Τι να λέμε τωρα

Πάμε παραπέρα...χαρακτηριστικό του Ηπειρώτη.....η επιμονή στην άποψη του και η υπεράσπιση με κάθε τρόπο
Στόχος....η απόδειξη ότι την έχει μεγαλύτερη στην πόλη ....πραγμα που είναι και θεμα καυχησεως με την ιστορική ρήση "σας τα έλεγα εγώ"

Ας συνέλθουμε πρώτα εμείς...να δούμε τι λέμε και τι ευχόμαστε και μετά βλέπουμε κ την ομαδα
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 13:39 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1388 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 10:39 »
Και επειδή κουράστηκα με τους περισσότερους αμπαλους από εσάς θα πω το εξής και ας είναι προκλητικό
Τεράστια ΚΑΤΑΝΤΙΑ για όλους μας να είστε 30% που θέλετε Πετράκη και άλλοι 20% να μην ξέρετε τι σας γίνεται
Δηλαδή συνολο 50% με λερωμένα εσώρουχα και φοβισμένοι μεχρι αηδιας λες και τι θα χάσουμε αν φύγει τη δεδομένη στιγμή
... είπε ο ΕΜΠΑΛΟΣ!!!
Δεν προδίδει μία αντίφαση, @@@@@@@@ η θέση τώρα που προλαβαίνω γιατί μετά θα είναι αργά όταν ακολουθείται από την αμέσως επόμενη Ας με ρίξει και ο καινούριος δεν έχω να χάσω τίποτα στην πραγματικότητα;;;;;

Τόσες μέρες,τόσες σελίδες, τόσα αναρίθμητα posts, με το ίδιο επαναλαμβανόμενο ανιαρό και ανούσιο περιεχόμενο, από τους ίδιους 13, άντε να τους κάνω 14 - μετρηθείτε για την επιβεβαίωση.
Και ενώ κανείς δεν ασχολήθηκε, δωσ` του, "εγώ και εγώ και εγώ, και δεν θα μασήσω, και θα πω, και δέχθηκα λάσπη, και δεν θα με φιμώσετε και ... και ...".
Ξέρετε τι λέγεται ... Οτι για μερικούς, η μόνη ιδέα που μπορούν ή έχουν, είναι αυτή η μεγαααααάλη για τον εαυτό τους...
Κανα δύο αντίθετες φωνές που "τόλμησαν" να εκφράσουν διαφορετική άποψη, συνάντησαν ακόμη και την παραπάνω παρατιθέμενη αντιμετώπιση.
Για μια ακόμη φορά, πόσο υπερτιμημένη η δύναμη του διαλόγου...

Ευτυχώς που "κάνοντας τσουρέκια" κάποιοι μας υπενθυμίζετε ότι πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης ντε.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 12:40 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1389 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 11:55 »
Αυτο το "φευγω γιατι το φορουμ το ενα η το φορουμ το αλλο" να το κοιταξετε μερικοι και σας το λεω εντελως φιλικα. Και ειστε πολλοι δυστυχως που το κανετε αυτο.Λετε την αποψη σας, δεν σας αρεσει η απαντηση του αλλου... φευγω!
 Λες και ειμαστε τιποτα παιδακια του δημοτικου η τιποτα γκομενες. Ημαρτον δηλαδη.
Οσον αφορα το θεμα μας , εχω ξαναπει οτι αποψη μου ειναι να τελειωσει την χρονια ο Πετρακης. Βεβαια, αν χασουμε στην Λαρισα, θα παραιτηθει απο μονος  του πιστευω. Αν παρουμε εστω και Χ στον ψηλο, θα παιξει την θεση του με τον Κομποτη εδω. Ετσι θα πηγαινει δυστυχως.Αν παρει δυο αποτελεσματα και με τους δυο, θα ξεμπλοκαρει καπως η ομαδα και αυτος σιγουρα.
 Ειδαλλως, ο Ερερα ειναι χωρις ομαδα. Σκαστα ηπιε και φερτον. Αλλα επειδη αυτα δεν γινονται με τον καβουρια, κοιταξτε μην μας ερθει ο Γρηγοριου και κλαψουμε μα μαυρο δακρυ μετα. Αυτη ειναι η εναλλακτικη. Εσωσε την Κερκυρα μια φορα και τον κανανε Μουρινιο.
 Για ρωτηστε στην Νεα Σμυρνη να σας πουν την γνωμη τους, που ειχε και στρωμενη ομαδα. Εγκληματα λενε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1390 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 12:28 »
Παράθεση
Σεζόν 15-16: 6 θέση και παίζουμε Ευρώπη. Απολογισμός 12 νίκες 6 ισοπαλίες και 12 ήττες.
Σεζόν 16-17: 9 θέση. Απολογισμός 8 νίκες 12 ισοπαλίες και 10 ήττες. Μέσα στους Ζωσιμάδες 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. Άθλιο ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς. Λέμε οκ, η ομάδα είναι μετά από Ευρώπη, κουρασμένη κλπ....Συνεχίζει ο Πετράκης.
Σεζόν 17-18: 9 θέση. Απολογισμός 7 νίκες 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Μέσα στους Ζωσιμάδες 4 νίκες και 9 ισοπαλίες. Ακόμα πιο άθλιο ποδόσφαιρο... παρόλ' αυτά συνεχίζει ο Πετράκης. Για ποιό λόγο; Βελτίωσε σε κάτι την ομάδα; Και δεν ξέρω και αν αυτά που κατάφερε, θα τα έκανε χωρίς Κόντε......

νομιζω η απαντηση θα δινοταν φετος και δυστηχως ειναι περαν και των πιο απαισιοδοξων προβλεψεων
ως υποστηρικτης της παραμονης του πετρακη στο τελος της χρονιας υπο την αποψη οτι πεφτουν πολλοι φετος και δεν ειναι ωρα για ανακατεματα....βρισκομαι στην 9η αγωνιστικη στη δυσαρεστη θεση να πω πως εχει χασει τη μπαλα ....κυριολεκτικα ομως

το θεμα βεβαια στον ΠΑΣ  του κιτσου δεν ειναι μονο ποιοι φευγουν αλλλα και ποιοι ερχονται
το "ας ερθει καποιος αλλος να με ριξει"....φυσικα και δεν ειναι επιχειρημα
ουτε το οτι βγηκαμε ευρωπη πριν 2 χρονια και εκτοτε μας βγηκαν τα ματια

τι αλλαξε ομως απο τη χρονια εκεινη ας δουμε λιγο την ενδεκαδα του τελευταιου αγωνα με την ξανθη το 2016

Περιστερίδης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (59' Ηλιάδης), Τζημόπουλος, Ιλιτς, Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κούτρης.

βλεπω................... ακοστα τσουκαλα στρουνα κουτρη.......υπαρχουν αντιστοιχοι τωρα...ουτε με σφαιρες
επομενως ο κυριος πετρακης της ευρωπης αυτη τη στιγμη εχει να διαχειριστει ενα αλλο ροστερ....συμφωνα με τη δικη μου γνωμη 2 κλασεις κατωτερο στα ακρα και στο κεντρο....

το θεμα πρωτιστα ειναι οι κινησεις που εγιναν το καλοκαιρι.....μιλαμε για μεγαλη αποτυχια αφου και τον σεντερ φορ σου εχασες....αλλα και οι μεταγραφες κακουμπα,καστρο ,σιοντη εχουν μηδενικη προσφορα , ενω καποιες αλλες οπως κουζικ , ξυδας κτλ δεν μπορουν να σηκωσουν την ομαδα....ναι μεν καλοι αλλα παραπεοντος της ομαδας τους παιρνει κ αυτους το ποταμι

νομιζω εκει βρισκεται το μυστικο ....η κοτα δε γεννησε φετος...ο προπονητης που εκανε τον δυσκολο και εθετε προυποθεσεις ...οι προυποθεσεις του που λογικα εκπληρωθηκαν δεν ειχαν ουσιαστικο αποτελεσμα στην ομαδα οποτε βρισκομαι σε αυτη τη δυσαρεστη θεση

τωρα το αν μπορει ο πετρακης να κανει τον αποστολοπουλο στρουνα....τον τσιχαρτσι κουτρη η ναδαλες....η αν εχεις μεριδιο στο οτι δεν βρηκε μαζι με τον προεδρο νεους κουτρη και ναδαλες και στρουνα ειναι μια αλλη ιστορια που πολυ λιγο εχουμε θιξει....και νομιζω εκει πρεπει να επικεντρωσουμε ...και οχι σε εκατερωθεν αφορισμους,προσβολες κτλ

το ποιος "την εχει μεγαλυτερη" εδω μεσα λιγο βοηθαει την ομαδα ειλικρινα δηλαδη

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 12:37 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1391 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 13:32 »
... είπε ο ΕΜΠΑΛΟΣ!!!
Δεν προδίδει μία αντίφαση, @@@@@@@@ η θέση τώρα που προλαβαίνω γιατί μετά θα είναι αργά όταν ακολουθείται από την αμέσως επόμενη Ας με ρίξει και ο καινούριος δεν έχω να χάσω τίποτα στην πραγματικότητα;;;;;

Τόσες μέρες,τόσες σελίδες, τόσα αναρίθμητα posts, με το ίδιο επαναλαμβανόμενο ανιαρό και ανούσιο περιεχόμενο, από τους ίδιους 13, άντε να τους κάνω 14 - μετρηθείτε για την επιβεβαίωση.
Και ενώ κανείς δεν ασχολήθηκε, δωσ` του, "εγώ και εγώ και εγώ, και δεν θα μασήσω, και θα πω, και δέχθηκα λάσπη, και δεν θα με φιμώσετε και ... και ...".
Ξέρετε τι λέγεται ... Οτι για μερικούς, η μόνη ιδέα που μπορούν ή έχουν, είναι αυτή η μεγαααααάλη για τον εαυτό τους...
Κανα δύο αντίθετες φωνές που "τόλμησαν" να εκφράσουν διαφορετική άποψη, συνάντησαν ακόμη και την παραπάνω παρατιθέμενη αντιμετώπιση.
Για μια ακόμη φορά, πόσο υπερτιμημένη η δύναμη του διαλόγου...

Ευτυχώς που "κάνοντας τσουρέκια" κάποιοι μας υπενθυμίζετε ότι πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης ντε.
Ακόμη και ως άμπαλος και μέλος της ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ αυτών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, των φοβισμένων μέχρι αηδίας με τα λερωμένα εσώρουχα, δικαιούμαι, τόσο δα έστω, να πιστεύω ότι και οι ΛΟΓΟκρίνοντες ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1392 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 13:36 »
Ηρεμήστε.

Καταθέτουμε τις απόψεις μας πολιτισμένα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνούμε όλοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.
Επίσης δεν κερδίζουμε κάτι όταν γράφουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα.
Κουραστικοί γινόμαστε και χάνουμε ίσως και το οποίο δίκιο μας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1393 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 13:38 »
Παράθεση
να πιστεύω ότι και οι ΛΟΓΟκρίνοντες ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
Και βεβαια κρίνονται.
Οι προσωπικές και προσβλητικές επιθέσεις όμως,  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1394 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 13:49 »
Οι προσωπικές και προσβλητικές επιθέσεις όμως,  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Η εκτίμηση για το "χρήζον" της απαγόρευσης επαφίεται στον ΚΡΙΝΟΝΤΑ ή στον Λογοκρίνοντα;;; Υπάρχουν φορές που αυτοί οι δύο δεν ταυτίζονται - by the way, προτιμώ τον πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1395 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 14:26 »
Πραγματικά ανεξήγητο, να υπάρχουν ακόμα τόσοι υποστηρικτές του Ζάννη, μετά τα χάλια 2,5 χρόνων.
Θες ο ηπειρώτικος συντηρητισμός, θες ο ανεξήγητος φόβος για κάθε τι καινούργιο που υπάρχει στα Γιάννενα, η τάση να παραμείνει ο Ζάννης είναι αφύσικη.

Οι θέσεις κατά της παραμονής του, εκφράζονται με μεγαλύτερο μένος, από αυτές της υπεράσπισής του, πράγμα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ... ο κόσμος έχει απαιτήσεις και στρέφεται κατά των ιθυνόντων. Βέβαια την κύρια ευθύνη έχει ο Λίγδας πρόεδρας και μετά ο Ζάννης.

Τώρα οι εκατέρωθεν προσβολές, θα το πω ακόμα μια φορά, είναι πράγμα απαράδεκτο.
Κουλάρετε ρε ΠΑΣλες, και από τις δύο πλευρές.

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1396 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 14:31 »
Παράθεση
by the way, προτιμώ τον πρώτο
Καθείς με την άποψή του.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1397 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 15:15 »
Κανείς δεν αρνείται ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Αν και έχουμε παίξει μόνο τρία εντός έδρας παιχνίδια πήραμε μόνο το ένα με τον Άρη κι αυτό με μια δόση τύχης αλλά δεν παίξαμε και άσχημα, ενώ σε όλα τα εκτός ματς χάσαμε πλην αυτού με τον ουραγό. Σε κάποια χάσαμε με σχετικά κατεβασμένα τα χέρια και τα σώβρακα, κυρίως με το ΠΟΚ – ακόμα και με τον βάζελο που ευτυχήσαμε να προηγηθούμε -  αλλά σε κάποια χάσαμε ενώ είμασταν καλύτεροι (με Ξάνθη, με καπνά).
Εγώ το εντοπίζω περισσότερο ως πρόβλημα ψυχολογίας και τακτικής, παρά ικανοτήτων. Και το λέω γιατί κάποιες στιγμές διακρίνω κάποιες εκλάμψεις, και μετά κυριαρχεί ο συντηρητισμός και το αίσθημα ανασφάλειας και τσουπ η μπάλα πίσω και μετά γιόμα. Θεωρώ όμως ότι ο Πετράκης το γνωρίζει και θα ψάξει να βρει τρόπο να το λύσει.
Για μένα έχει ακόμα περίοδο χάριτος δυο ακόμα αγωνιστικές ΕΝΤΟΣ έδρας, δηλαδή πώς θα παίξουμε τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ, πριν κάνω κάποια κριτική. Προς το παρόν νομίζω πρέπει να πορευτούμε με τον Πετράκη γιατί αφενός ξέρει καλά τους παίκτες και φέροντας άλλον θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής (χρόνος όπου παίζουμε με ανταγωνιστές μας) και αφετέρου δεν υπάρχουν και κάποιοι από τους υπάρχοντες που και να ξέρουν την σουπερλιγκ και να είναι καλύτεροι.
Με τη Λάρισα απορώ με μερικούς πώς απαιτούν τη νίκη σε εκτός έδρας ματς. Ξαφνικά γίναμε μπαρτσελόνα και δεν το ξέρω; Μόνοι μας θα παίξουμε; Και η ΑΕΛ έχει πολλά θεματάκια και ίσως πάρουμε κάτι καλό από εκεί, αλλά έλεος... δεν θα απαιτήσω και τη νίκη εκεί από τον Πετράκη αφού και η ΑΕΛ θα το δει ως τελικό και θα γίνει πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα περιμένω όμως τουλάχιστον 4 βαθμούς με Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ή έστω να παίξουμε έτη φωτός καλύτερα από τώρα αλλά για τον άλφα ή βήτα λόγο (π.χ. κοράκι, ατυχία, τα έχουμε ξαναδεί) να μη μας θέλει η μπάλα.
Όντως το καλοκαίρι δεν έγινε σωστός σχεδιασμός, σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Πετράκης, αλλά πολύ μεγαλύτερο ο πρόεδρος που είναι ο τελικός υπεύθυνος και ο οποίος έχει μείνει σε σχέση με τον Πετράκη στο απυρόβλητο.
Αφήστε λοιπόν τους παίκτες και τον Πετράκη να κάνουν τη δουλειά τους. Άλλωστε κάποιοι μπορεί να μας διαβάζουν και εμείς δεν βοηθάμε την ψυχολογία τους παρά τους δίνουμε περισσότερο άγχος (όπως φάνηκε στο ματς με τη Λαμία). Οι παίκτες δεν είναι και τόσο κακοί και μάλιστα θα έλεγα κάποιοι αδικούν τον εαυτό τους. Θα έλεγα ότι λείπει η ψυχολογία, η τόλμη και η σωστή εφαρμογή ενός συστήματος που να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκεί πρέπει να εστιάσει ο Πετράκης και μακάρι να το κάνει στη Λάρισα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1398 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 15:41 »
Εγραψε ο Φωντας ογδοντατεσσερας

'''Έκανα ταξίδι απο την αθήνα στα γιάννενα για να βοηθήω κι εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα και κάποιοι δεν πήγαν απο την πλατεία ή το μώλο στο γήπεδο.
Όσο παραμένει αυτή η κατάσταση η ομάδα θα είναι άρρωστη αν δεν είναι ήδη πεθαμένη.
Αν δεν αλλάξει κάτι και κυρίως απο τον κόσμο που έχει παρατήσει την ομάδα είμαστε καταδικασμένοι. (κάποτε διώξαμε τον κούγια και δεν φοβόμασταν για το μετά)
Όποιος πήγαινε γήπεδο παλιότερα ακόμα και γ εθνική έβλεπε ένα κόσμο να είναι εκεί να χαίρεται όταν πρέπει και γιουχάρει όταν πρέπει.'''

Τιποτα αλλο...Ποιος Πετρακης,ποιος Μιχαηλ,ποιος Κλαους και ποιος Μυστακιδης να πουμε

Το προβλημα ειναι αυτος που εχουμε για προεδρο ,και οσο κωφευουνε  ορισμενοι οπαδοι και το παιζουνε  αμερικανακια δινοντας ευθυνες σε παιχτες και προπονητη,τοσο  το προβλημα θα χειροτορευει , αλλο τοσο θα δημιουργειται πολωση μεταξυ των οπαδων,και αλλο τοσο θα υπαρχει μειωση οπαδικου κοινου στο Ζωσιμαδες

Πλεον καταφερε ο απιθανος τον  ΠΑΣ να μην πρεσβευει καμια αξια και καμια αξιοπρεπεια των περασμενων δεκαετιων και να μας εχει φερει στα πετρινα χρονια,ναι στα πετρινα χρονια.............

Γιατι ΠΑΣ γιναμε για τον απιθανο κοσμο που πηγαινε εντος και εκτος και για την αξιοπρεπεια και τα ιδανικα που ειχε ο συλλογος και που φτασανε να σταζουνε μελι μεχρι και οι αντιπαλοι οπαδο

Τωρα γιατι να ειμαστε περηφανοι

Για το αδειους Ζωσιμαδες
Για τις καταληψεις αλλοθρησκων οπαδων στο γηπεδο
Για την αδιαφορια της διοικησης για τους οπαδους μας
Για την πιθανον εμπλοκη σε πειραγμενα παιχνιδια
Για την υποψια οτι κανουμε τα χατιρια των μεγαλων

Αυτος δεν ειναι ο δικος μου ΠΑΣ που γνωρισα απο πιτσιρικας που ποδοσφαιριστες σε καθε αγωνα εκθειαζανε τους οπαδους,και οπαδους να μην μασανε το χριστο τους σε τυχον τερτιπια της καθε διοικησης δειχνοντας πως δεν μασανε απο κανενα που επαιζε πανω στις πλατες της ομαδας

Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #1399 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 18:59 »
Πραγματικά ανεξήγητο, να υπάρχουν ακόμα τόσοι υποστηρικτές του Ζάννη, μετά τα χάλια 2,5 χρόνων.
Θες ο ηπειρώτικος συντηρητισμός, θες ο ανεξήγητος φόβος για κάθε τι καινούργιο που υπάρχει στα Γιάννενα, η τάση να παραμείνει ο Ζάννης είναι αφύσικη.

Οι θέσεις κατά της παραμονής του, εκφράζονται με μεγαλύτερο μένος, από αυτές της υπεράσπισής του, πράγμα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ... ο κόσμος έχει απαιτήσεις και στρέφεται κατά των ιθυνόντων. Βέβαια την κύρια ευθύνη έχει ο Λίγδας πρόεδρας και μετά ο Ζάννης.

Τώρα οι εκατέρωθεν προσβολές, θα το πω ακόμα μια φορά, είναι πράγμα απαράδεκτο.
Κουλάρετε ρε ΠΑΣλες, και από τις δύο πλευρές.

ο φόβος φυλάει τα έρμα

:mono:
but our life’s are so cool...