Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347122 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1425 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 11:50 »
Τζαμάκο προσβάλλεις κόσμο με αυτά που γράφεις.Τόσο το φόρουμ όσο και όσους είναι υπέρ του Πετράκη.Γιατί πρέπει να είναι κάποιος πρόβατο αν είναι υπέρ του Πετράκη.
Θα πρέπει σε κάθε θέμα αυτής της έρημης της ομάδας να έχουμε δίπολο.Όσοι διαφωνούν μαζί μας είναι οι κακοί της υπόθεσης.Εδώ συγκεκριμένα ας πούμε είναι πρόβατα.Άλλες φορές είναι οχτροί,άλλες είναι μοδάτοι,άλλες είναι εμπριμέδες και πάει λέγοντας κάθε φορά.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.Επαναλαμβανόμενα πράγματα σαν φάρσα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1426 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 11:52 »
Και όσο για το ποιος ανέδειξε τον ΠΑΣ Γιάννινα, το μόνο όνομα για μένα είναι GOMEZ DE FARIA. Είναι καθαρά δημιούργημά του. Συν κάποιους τολμηρούς τοπικούς αθλητικούς παράγοντες που κυνήγησαν το θέμα και δεν κόλλησαν σε τυπικότητες τέτοιες που σε κρατάνε καθηλωμένο σε τοπικό επίπεδο.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1427 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 12:04 »
Τζαμάκο προσβάλλεις κόσμο με αυτά που γράφεις.Τόσο το φόρουμ όσο και όσους είναι υπέρ του Πετράκη.Γιατί πρέπει να είναι κάποιος πρόβατο αν είναι υπέρ του Πετράκη.
Θα πρέπει σε κάθε θέμα αυτής της έρημης της ομάδας να έχουμε δίπολο.Όσοι διαφωνούν μαζί μας είναι οι κακοί της υπόθεσης.Εδώ συγκεκριμένα ας πούμε είναι πρόβατα.Άλλες φορές είναι οχτροί,άλλες είναι μοδάτοι,άλλες είναι εμπριμέδες και πάει λέγοντας κάθε φορά.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.Επαναλαμβανόμενα πράγματα σαν φάρσα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.

Τι λες ρε φίλε που προσβάλλω τους Ζαννιστές; Αυτοί προσβάλλουν εμένα με τη επιλογή τους...δεν βλέπουν τα χάλια μας και επιμένουν στην επιλογή τους. Ειδικά φέτος δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε μία θετική ψήφος υπέρ του... >:(
Επιλογή ολέθρια...ο άλλος που φέτος συνεχώς εκφράζεται κατά του, λέει ότι ψήφισε υπέρ του...τι  να πεις άνθρωπε...εδώ μιλάμε για παράνοια. Βλέπεις τον ανεμοστρόβιλο να έρχεται κι εσύ ΠΑΣ κατα πάνω του. Επειδή με παίρνει κι εμένα η μπάλα λοιπόν, θεωρώ τον εαυτό μου βαθύτατα προσβεβλημένο...άει πες μου εσύ τώρα!
Και όσον αφορά στο δίπολο, καλώς υπάρχει...απόλυτη σύμπνοια δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!

Παύλος Τζαμάκος!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1428 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 12:28 »
Πώς σε προσβάλουν Τζιμάκο;Λέγοντας κάποιος την γνώμη του σε προσβάλει;Τι είναι αυτό;;;Προσβάλει η διαφορετική γνώμη;;;;Παραλογίζεσαι.
Συγγνώμη που κάποιος μπορεί να βλέπει και άλλες παραμέτρους για την πορεία του ΠΑΣ ως τώρα και όχι μόνο τον Πετράκη.Γιατί προφανώς ο Πετράκης φταίει για όλα και περιμένει στην γωνία ο Πεπ για να έρθει.Πάρτε και αποκλειστικό χθες παρακάλαγε τον Χβ στο τηλέφωνο.Πλήρωνε για να έρθει.Θέλει να διδάξει την Ευρώπη το τίκι τάκα με τους παιχταράδες μας.

Δεν σου ζήτησε κανένας να συμφωνείς με τον άλλον.Να μην χαρακτηρίζεις σου είπα.Γιατί όπως εσύ μιλάς για πρόβατα,θα έρθει κάποιος άλλος να χαρακτηρίσει εσένα γιαννενάρα και μοδάτο. Το αποτέλεσμα μπορείς να καταλάβεις ποιο ειναι;;;Μιας και μίλησες περί προκοπής.

Να κοιτάτε και λίγο παραπέρα τις όποιες προεκτάσεις υπάρχουν κάθε φορά.

Όσο για τις σπόντες περί διπλών λογαριασμών όχι δεν προσβάλουν.Άλλωστε όπως είχε πει κάποτε  μια ψυχή όλοι λογαριασμοί του Λόκο είμαστε και τσακώνεται ο Λόκος με τις χιλιάδες προσωπικότητες του.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1429 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 12:30 »
Ξέρεις Jimako, υπάρχει και μια περίπτωση κάποιοι να μην συμφωνούν με τη δική σου οπτική.
Πού και πού συμβαίνει κι αυτό...

Οκ, καταλαβαίνω ότι δεν τους σέβεσαι, αλλά κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου.
Φέρνεις κόσμο απέναντί σου για ποιο λόγο;
Για το αν θέλουν να μείνει ένας προπονητής στον πάγκο του ΠΑΣ, ή όχι;

Δεν θέλω να φανταστώ πως αντιδράς σε πιο σοβαρά θέματα της ζωής.

Σε ό,τι αφορά εμένα, ήθελα να φύγει ο Πετράκης γιατί δεν τον θεωρώ καλό προπονητή, ικανό να χτίσει μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο.
Δεν έφυγε, κακώς.

Τώρα έτσι όπως τα έκανε, η μόνη περίπτωση να σωθεί η χρονιά είναι να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος και απλώς να βάλουμε 3 ομάδες από κάτω, τερματίζοντας στο τσακ.
Όποιος άλλος και να έρθει, δεν θα καταφέρει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Είναι τέτοιο το μπάχαλο που έχει καταργηθεί η ποδοσφαιρική λογική.

Για μένα, να μείνει ο Πετράκης μέχρι να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα και την επόμενη ημέρα (ακόμα κι αν δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα) να φύγει και να ξεκινήσουμε να ετοιμάζουμε την νέα ομάδα με τον διάδοχό του.
Και μακάρι ο διάδοχός του να κάτσει άλλα 5 χρόνια στον πάγκο μας.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1430 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 13:01 »
Ξέρεις Jimako, υπάρχει και μια περίπτωση κάποιοι να μην συμφωνούν με τη δική σου οπτική.
Πού και πού συμβαίνει κι αυτό...

Οκ, καταλαβαίνω ότι δεν τους σέβεσαι, αλλά κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου.
Φέρνεις κόσμο απέναντί σου για ποιο λόγο;
Για το αν θέλουν να μείνει ένας προπονητής στον πάγκο του ΠΑΣ, ή όχι;

Δεν θέλω να φανταστώ πως αντιδράς σε πιο σοβαρά θέματα της ζωής.

Σε ό,τι αφορά εμένα, ήθελα να φύγει ο Πετράκης γιατί δεν τον θεωρώ καλό προπονητή, ικανό να χτίσει μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο.
Δεν έφυγε, κακώς.

Τώρα έτσι όπως τα έκανε, η μόνη περίπτωση να σωθεί η χρονιά είναι να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος και απλώς να βάλουμε 3 ομάδες από κάτω, τερματίζοντας στο τσακ.
Όποιος άλλος και να έρθει, δεν θα καταφέρει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Είναι τέτοιο το μπάχαλο που έχει καταργηθεί η ποδοσφαιρική λογική.

Για μένα, να μείνει ο Πετράκης μέχρι να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα και την επόμενη ημέρα (ακόμα κι αν δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα) να φύγει και να ξεκινήσουμε να ετοιμάζουμε την νέα ομάδα με τον διάδοχό του.
Και μακάρι ο διάδοχός του να κάτσει άλλα 5 χρόνια στον πάγκο μας.

Ξέρεις Γιώργη...δεν με ενδιαφέρει το εάν συμφωνεί ή όχι κάποιος μαζί μου...και ειδικά εσύ!
Συμβαίνει πάντως συνέχεια στη ζωή μου αυτό, και κατά ένα περίεργο λόγο μου αρέσει!
Σέβομαι απεριόριστα τους πάντες και σπάνια κάνω μειωτικά σχόλια.
Ο όρος "πρόβατα" είναι δόκιμος και δεν αποτελεί ύβριστικό σχόλιο...ας με πουν κι εμένα μαύρο πρόβατο...δεν με απασχολεί... έχω πολλά πρόβατα φίλους, μπινελικονόμαστε αλλά στο τέλος, όλως περιέργως, καταλήγουν όλα καλά!!!
Το πως αντιδρώ σε άλλα "σοβαρά" θέματα ζωής να μην σε φαντασιώνει...τις υποθέσεις και τις ανησυχίες κράτα τες για πάρτι σου...διασκεδάζω με την ανησυχία σου, ευχαριστώ πολύ πάντως...
Για τον Πετράκη τώρα, έχω εκφραστεί πολλές φορές αρνητικά και ελάχιστες θετικά...είναι κακός προπονητής και υπέροχος άνθρωπος...με άλλα λόγια μακριά από τον ΠΑΣ το συντομότερο, αλλά να πιούμε τσιπουράκια και ρακιές πάρα πολύ ευχαρίστως! Οι αλλαγές προπονητών σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επιβεβλημένες, δες Λαμία, Λάρισα κλπ...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Νοέ 2018 13:04 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1431 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 17:58 »
Παράθεση
Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το πολύ σημαντικό στοίχημα και να παραμείνει στην ομάδα που ανέδειξε.

Το κράτησα προς "παράθεση" πριν καν δω το κράξιμο από κάτω. Και ορθώς!

Καταδεικνύει την άγνοια όσων γράφουν σε εφημερίδες, περιοδικά, ηλ. τύπο κλπ. Εντελώς άσχετοι με το ΣΠΟΡ.

Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν υπήρχε προπονητής α' ομάδας Πετράκης. Για άλλες δουλειές ναι, προπονητής πρώτης ομάδας όχι. Και δεν είναι φετινό αυτό. Τώρα, σ' αυτά τα χάλια, καίτοι από την αρχή πίστευα οτι θα παίξουμε μπαράζ και βλέπω ακόμα κι αυτό να απομακρύνεται, δε θεωρώ επιβεβλημένη την αλλαγή προπονητή. Η Ομάδα δεν αλλάζει 3η ΠΑΣα. Επιβεβλημένο να σταματήσει να κάνει τον προπονητή (κράτα τον για τις ακαδημίες για πάντα) αμέσως μόλις σωθεί η Ομάδα. Ακόμα πιο επιβεβλημένο να φύγουν... άλλοι.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1432 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 20:58 »
Αλλος ενας οχθρος

Να προστεθει στον καταλογο παρακαλω.......

Σε λιγο θα μεινουνε οσοι ειναι φαν των ΧριστοβασιλικοΠετρακικων και η γκρινια εξαφανιστηκε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1433 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 21:04 »
Αλλος ενας οχθρος

Να προστεθει στον καταλογο παρακαλω.......

Σε λιγο θα μεινουνε οσοι ειναι φαν των ΧριστοβασιλικοΠετρακικων και η γκρινια εξαφανιστηκε
Ποιος μίλησε για εχθρό είπαμε;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1434 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 21:21 »
Το οτι δεν μπορει να συνεχιστει ολη αυτη η σαπια κατασταση επι προεδριας του Χριστοβασιλη φανταζομαι πλεον το εχεις καταλαβει..

Ε λοιπον οσοι εχουνε απομεινει και υποστηριζουνε αυτον ειναι επιεδη η ομαδα ειναι Α εθνικη......Δηλαδη και να μεινουμε τι εγινε θα αλλαξει αυτος,οχι βεβαιως δεν υπαρχει περιπτωση
Παλι θα πουλαει,παλι θα τσεπωνει,παλι θα κοροιδευει,παλι θα ακουστει για κανενα υποπτο παιχνιδι και βεβαιως ποτε,μα ποτε δεν θα αγοραζει....

Ε με αυτη την κατασταση την νοσηρη εχουν βαρεθει οι Πασολεδες και το γηπεδο εχει αδειασει και το ιδιο εχει γινει και εδω....Και αντι να κρατατε τους πιο αντιδραστικους,ναι τους πιο αντιδραστικους,εσεις τους απομακρυνεται

Με αποτελεσμα να εχουνε μεινει αυτοι,που θα πουνε οτι Χριστοβασιλη πρεπει να βαλεις λεφτα και του δινουμε την 565 τελευταια ευκαρια  ,οτι πρεπει να αλλαξουμε συστημα για να πεταμε,οτι πρεπει να φυγει η να μην φυγει ο Πετρακης και ενα σωρο αλλα,ε για εμενα ολα ουτα ακουγονται αρλουμπες

Προσωπικα ειναι ο μακραν χειροτερος ΠΑΣ που εχω ζησει μεχρι τωρα,και χεζω και την Α και τις πορεις και υπευθυνος  ειναι αυτος,τωρα εσεις αμα δεν μπορειτε να το καταλαβετε δεν θα κατσω να σκισω το κεφαλι μου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1435 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 21:32 »
Σε ρώτησα κάτι απλό και μου είπες οτιδήποτε άλλο από αυτό που σε ρώτησα.Η ερώτηση μου είναι απλή και θέλω απάντηση σε αυτό.
Παράθεση
Ποιος μίλησε για εχθρό είπαμε;

Πριν λίγες μέρες μας έφυγε ο σέλλος γιατί βρίζουν την ομάδα κτλ.Από τους λεγόμενους γκρινιάρηδες.Τώρα έρχεσαι εσύ να μας πεις ότι κρατάμε τους λεγόμενους προεδρικούς.Έγραψα κάποια πράγματα σε διπλανό νήμα για αυτό το πράγμα.Πρέπει και οι μεν και οι δε να καταλάβετε κάποια πράγματα αν θέλετε να συνυπάρχετε σε φόρουμ,σε σελίδες στο fb,στο γήπεδο και γενικότερα.Απλοί κανόνες είναι που αν τους τηρείτε θα είναι πολύ καλύτερα.Τουλάχιστον εδώ μέσα.Μπορεί και παραέξω.
Αν το βλέπετε σαν έναν πόλεμο ο ένας εναντίον του άλλου αυτά θα έχουμε.Το να θέλετε και οι μεν και οι δε να επιβάλετε τις απόψεις σας στην άλλη πλευρά αυτά θα έχουμε.Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τα θέματα του ΠΑΣ και διαφωνούν μεταξύ τους αυτές.Τέλος εκεί.Την εκφράζουμε την άποψη μας και τέλος.Δεν την επιβάλουμε στον άλλον.Αν σε κάθε σελίδα που υπάρχουν ΠΑΣολέδες να βγαίνουν μαχαίρια για το παραμικρό που συμβαίνει να το κλείσουμε το μαγαζί να ησυχάσουμε όλοι.Μια το ένα,μια το άλλο.Μόνο για το ύψος του γκαζόν δεν έχουν  βγει μαχαίρια.Νομίζω δηλαδή.Μπορεί να έχουν βγει.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Νοέ 2018 21:35 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1436 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 21:48 »
Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις οτι τον διχασμο τον εχει φερει ο Χριστοβασιλης...

Ε λοιπον φυσικο επακολουθο ηταν ....

Και εγω ειμαι της αποψης σαν τον Τζιμακο οτι οσοι ακολουθουνε τον Χριστοβασιλη ειναι ειτε υπαλληλακια ,ειτε ειναι κοντοφθαλμοι και παρτακηδες του στυλ εφοσον η ομαδα μου ειναι στην Α εθνικη δεν πα να κλεβει,να ειμαστε παραρτημα και και και, εγω τον υποστηριζω

Ε λοιπον για τους αλλους,εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι αντιΠασολεδες και ''εχθροι''του ΠΑΣ που θελουνε την ομαδα στην Γ εθνικη....Για πες μου ποσες φορες εχω ακουσει μονο εγω αυτη την προταση??Απειιιιιιρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εςςςςςςςςς............

Ε λοιπον εδω φτασαμε,συγκλιση δεν υπηρχε και ουτε θα υπαρξει μεταξυ μας στο μελλον,με αυτον προεδρο...Εγω θα γινομαι γραφικος κατ
εσας που θα κρααζω τον προεδρο ανα τρεις και λιγο και για εμενα θα ειστε οτι να ναι που προσπαθειτε να κρυψετε το προβλημα κατω απο το χαλακι συνεχεια

Απλα πρεπει να το δεχτεις λοιπον

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1437 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 22:07 »
Παράθεση
Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις οτι τον διχασμο τον εχει φερει ο Χριστοβασιλης...

Ε λοιπον φυσικο επακολουθο ηταν ....
Από την εποχή του Κολέμπα διχασμό βλέπω.Μπορεί ίσως να πηγαίνει και παραπίσω,πριν τον Κολέμπα.Ας πιάσουμε τα σίγουρα περί Κολέμπα.Τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον.Δεν το λες και μικρό διάστημα.

Παράθεση
Και εγω ειμαι της αποψης σαν τον Τζιμακο οτι οσοι ακολουθουνε τον Χριστοβασιλη ειναι ειτε υπαλληλακια ,ειτε ειναι κοντοφθαλμοι και παρτακηδες του στυλ εφοσον η ομαδα μου ειναι στην Α εθνικη δεν πα να κλεβει,να ειμαστε παραρτημα και και και, εγω τον υποστηριζω

Ε λοιπον για τους αλλους,εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι αντιΠασολεδες και ''εχθροι''του ΠΑΣ που θελουνε την ομαδα στην Γ εθνικη....Για πες μου ποσες φορες εχω ακουσει μονο εγω αυτη την προταση??Απειιιιιιρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εςςςςςςςςς............
Έχω ακούσει και τις δυο προτάσεις άπειρες φορές.Όχι μόνο στην εποχή Χβ.Έχουν καταντήσει και οι δυο προτάσεις μια μαλακία και μισή.Κενού νοήματος.Το μόνο που χρησιμεύουν είναι να τσακωνόμαστε όπου υπάρχουν ΠΑΣολέδες.Έχουμε φτάσει να κοιταζόμαστε με μισό μάτι.Έχουμε χάσει κάθε χαρά που μπορεί να προσφέρει η μπάλα.

Παράθεση
Ε λοιπον εδω φτασαμε,συγκλιση δεν υπηρχε και ουτε θα υπαρξει μεταξυ μας στο μελλον,με αυτον προεδρο...Εγω θα γινομαι γραφικος κατ
εσας που θα κρααζω τον προεδρο ανα τρεις και λιγο και για εμενα θα ειστε οτι να ναι που προσπαθειτε να κρυψετε το προβλημα κατω απο το χαλακι συνεχεια
Άρα επειδή φτάσαμε κάπου τέλος.Θα μείνουμε εκεί για πάντα.Καμιά ιδέα περί αλλαγών.Μήπως βρούμε κάποια καλύτερη ισορροπία.Θα βγάζουμε μαχαίρια να σκοτωνόμαστε κάθε φορά.Είτε σε φόρουμ,είτε στο fb,είτε ακόμα και στο γήπεδο.Θα πέφτουν μπερτάκια ξύλο και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.Δεν μπορώ να βρω,εγώ τουλάχιστον,κάποιου είδους ευχαρίστηση σε όλο αυτό.Δεν ξέρω τι κάνουν οι υπόλοιποι.

Παράθεση
Απλα πρεπει να το δεχτεις λοιπον
Άντε πες εγώ το δέχτηκα,που δεν το δέχομαι.Θα συνεχίζουμε έτσι σε μόνιμη βάση.Θα σφαζόμαστε όπου βρισκόμαστε.Αυτό θα είναι η φυσιολογική κατάσταση του ΠΑΣολέ.Το να δεχτεί απλώς ότι διαφωνεί με τον διπλανό του,δεν υπάρχει περίπτωση.

Ένα τέτοιο θέμα καλό θα ήταν να άνοιγε επιτέλους.Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι δεν θα το αγγίξετε ή αν το αγγίξετε θα φτάσουμε στα ίδια και τα ίδια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1438 στις: Κυρ 18 Νοέ 2018 23:59 »
Στον διχασμο του Κολεμπα το σταδιο ηταν φισκα.....Μια διαφορα που δεν την λες αμελητεα

Καλυτερη ισοροπια δεν προκειται να βρουμε,και ουτε θα κανω εκπτωσεις στα γραφομενα μου...Εφοσον τον ΠΑΣ τον καταντησε ο χοντρος οφσορ εταιρια τι θες να πω?
Να πω να αλλαξει ο προεδρος και να χωσει λεφτα και να μην παιζει τα παιχνιδια του με το ΠΟΚ....Ε δεν προκειται να το κανει,δεκα χρονια τον γνωριζουμε και πλεον ξερουμε τι ρολο βαραει
Η αλλη πλευρα τρεφει ελπιδες περι ΧΒ ,περι ενισχυσης της ομαδας και δεν προκειτε να κανεται ουτε εσεις πισω ''περι αποχωρησης ΧΒ'' γιατι πιστευεται πως ο ΠΑΣ θα εξαφανιστει απο τον αθλητικο χαρτη αν φυγει,λες και ο ΠΑΣ ειναι η κατω τραχανοπλαγια

Να σου φερω ενα παραδειγμα

Εμενα δεν με νοιαζει ουτε ο προπονητης ουτε το αθλιο υλικο,αλλα ριχνω ευθυνες και ζηταω να φυγει ο προεδρος γιατι καταντησε την ομαδα οφσορ εταιρεια
Το χ,ψ μελος θα τα βαλει με τον Πετρακη,ποδοσφαιριστες και θα ζηταει αλλαγες τους,αλλα περι ΧΒ απο αυτα τα χ,ψ μελη δεν θα ακουσεις ποτε το ''φυγε'' 

Ε λοιπον δεν υπαρχει περιπτωση συγκλισης και ουτε θα υπαρχει.....Πραγματικα βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια απο εσας,και βαρεθηκατε να διαβαζεται τα ιδια και τα ιδια απο εμας...Σαν να βαζω την κασετα απο την αρχη για τριακοστητεταρτη φορα...Δεν λοιπον

Ετσι θα παει το παραμυθι μεχρι τελους

π.ς Μακαρι να φυγει να ξεκουμπιστει,αν δεν σκασει κανενα κανονι απο το πουθενα γιατι ετσι ξαφνικα ακουγονται αυτα,και δεν με νοιαζει πραγματικα σε ποια  κατηγορια θα ειμαστε, και ας τσακωνομαστε μετα για το αν παιζουμε με εξτρεμ η οχι,και αν ο Τσικαρτσκι ειναι ο νεος Φιλιπ Λαμ,και να ειμαστε εδω να γελαμε τον Νικο Κοβη,χιλλιες φορες μα την παναγια

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Νοέ 2018 00:04 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1439 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 00:03 »
Συμφωνώ με τον fon σε όλα.
Ναι φταίει ο Χριστοβασιλης σε όλα. Με το να είμαστε διχασμένοι κάνουμε κάτι? Το καλό της ομάδας μας θα πρέπει να κοιτάξουμε. Οι διχασμοι που ακριβώς βοηθάνε? Άρα μήπως ο Χριστοβασιλης και ο κάθε Χριστοβασιλης έκανε αυτό που ήθελε, διχάζοντας τον κόσμο?
Και εγώ ήμουν το καλοκαίρι υπέρ του να μείνει ο Πετρακης και τώρα είμαι στο να φύγει. Αλλά να φύγει και να έρθει κάποιος καλύτερος με σκοπό να πάμε παραπάνω απ ότι είμαστε. Από το να έρθει κάποιος από τα ονόματα που αναφέρθηκαν καλύτερα να μείνει ο ίδιος...

Ο προεδρας είναι άλλο θέμα. Δεν μιλάει καθόλου, κάνει ότι είναι να κάνει αθόρυβα και δείχνει άλλους φταιχτες. Τώρα είναι ο Πετρακης... Χτες ήταν ο Τσαβεζ... Αυτός που δεν σκάει φράγκο από αυτά που έβγαλε από τον ΠΑΣ πουθενά...
Αυτο που θέλει είναι φωνή σε γήπεδο, η κάτι άλλο, όπως να μπούμε με 15 λεπτά καθυστέρηση στο επόμενο παιχνίδι...
Αν είμαστε διχασμένοι τότε παπαλα..

Αυτοί που βλέπουν εχθρούς μεταξύ τον φιλάθλων του ΠΑΣ ας το κοιτάξουν λίγο..
Αυτά... Πιο πολλά όταν δεν θα γράφω από κινητό
....

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1440 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 00:10 »
Γκόμεζ Ντε Φαρία
Γιάτσεχ Γκμοχ
Γιάννης Πετράκης

Αυτοί είναι οι καλύτεροι προπονητές της ιστορίας του ΠΑΣ.
Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα καθαρά , κρυστάλλινα, αντικειμενικά, από κάποια στιγμή στο μέλλον, από κάπου στο 2030μ.Χ., λόγου χάρη.
Ο ΓΠ διάγει μια ανεξήγητα κακή χρονιά με βάση τα όσα έχει δώσει τα προηγούμενα 4,5 χρόνια.
Τι έχει δώσει ;
α) Άνετο σώσιμο το 2013-2014, παίρνοντας την ομάδα τέλη Γενάρη, με τους Παντελίδη, Τσιώλη να πάνε να ρίξουν το καράβι στα βράχια.
β) Εκπληκτικό ποδόσφαιρο το 2014-2015, χωρίς να έχει χάσει από ΚΑΝΕΝΑΝ μεγάλο, με κάτι 2-2 στο Καραϊσκάκη με Γιάκο στο 88', κλπ.
γ) Ευρώπη το 2015-2016, κάνοντας πανελλήνια μόδα το 3-5-2. Ο πρώτος διδάξας.
δ) Δύο καλές χρονιές μετά την Ευρώπη, με σούπερ-κόντρα διαιτησία, ΕΠΟ, κλπ. όταν οι αντίπαλοι παίρναν το 1-1 στα Γιάννενα και με το σφύριγμα της λήξης πέφταν στα γόνατα και ευχαριστούσαν το Θεό, κοιτάζοντας τον ουρανό.

Την 6η του αγωνιστική χρονιά, αναμφίβολα, κάτι δεν πάει καλά.
Εξήγησα παραπάνω.
Θεωρώ ότι γίναν επιλογές παιχτών τζούφιες. Κακά τα ψέματα.
Δε θα σου ρχονται συνέχεια Πασχαλάκηδες και Κούτρηδες. Θα σου ρχονται κι οι φετισνοί.

Θα πρέπει όμως κάπως να σωθεί η παρτίδα, έστω και με αυτούς.
Προς αυτό το στόχο ας βοηθήσουμε όλοι.
Εμείς με λιγότερη γκρίνια και περισσότερη στήριξη, οι προπονητές με στύψιμο του μυαλού, οι παίχτες με μεγαλύτερη προσπάθεια, η διοίκηση με περισσότερη βοήθεια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1441 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 00:27 »
Επισης μια αλλη ειδοποιος διαφορα με αφορμη του Εσκομπαρ το ποστ.....

Οτι μερικοι θεωρουνε επιτυχια την  εξοδο στην Ευρωπη και την Α εθνικη
Ενω μερικοι αλλοι θεωρουνε επιτυχια το γεματο γηπεδο απο Πασολεδες εντος και εκτος

Για εμενα επιτυχια ειναι το γεματο Ζωσιμαδες και  να μαζευονται εκατονταδες παγουραδες σε εκτος εδρας σε οποιαδηποτε κατηγορια, και να περιμενουμε πως και πως το επομενο ματς απο δευτερα,εεεεε  λοιπον να τις βρασω και τις επιτυχιες και την Α εθνικη ,αν στο τελος μαζευουνται στο γηπεδο συγγενεις και φιλοι για τον ΠΑΣ,ασε που πλεον τωρα ερχεται παρασκευη και δεν ξερουμε με ποιον παιζει ο ΠΑΣ το Σαββατο...Αμ το καταφερε και αυτο ο προεδρος των ρεκορ,μην εξηγησουμε τους λογους γιατι ειναι δεκαδες
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Νοέ 2018 00:31 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1442 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 12:46 »
Με τον Πετρακη κοουτς ποτε δεν παιξαμε ωραια μπαλα αλλα τα 2 τελευταια χρονια πονεσανε τα ματακια μας,ειδικα φετος βλεπουμε οτι χειροτερο εχουμε δει ποτε απο την ομαδα και εχουμε κανει το χειροτερο ξςκινημα βαθμολογικα των 10 τελευταιων ετων.Ειναι φοβικος, εμμονικος εχασε τα στηριγματα του οπως Γεωργουλοπουλο, εχασε Κοντε που εσωνε με τα γκολ του της τακτικες ελλειψεις του και τωρα μας φουνταρε παρεα με τον χβ που στα πελε του η ομαδα λεφτα να βγαζει η τσεπη του μονο αυτο θελει γι αυτο θα την κανει με..βαρια πηδηματακια  στο τελος της σεζον.Βλεπεις στην φουτμολ λιγκ δεν εχει χρημα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1443 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 12:56 »
Γκόμεζ Ντε Φαρία
Γιάτσεχ Γκμοχ
Γιάννης Πετράκης

Αυτοί είναι οι καλύτεροι προπονητές της ιστορίας του ΠΑΣ.
Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα καθαρά , κρυστάλλινα, αντικειμενικά, από κάποια στιγμή στο μέλλον, από κάπου στο 2030μ.Χ., λόγου χάρη.
Ο ΓΠ διάγει μια ανεξήγητα κακή χρονιά με βάση τα όσα έχει δώσει τα προηγούμενα 4,5 χρόνια.
Τι έχει δώσει ;
α) Άνετο σώσιμο το 2013-2014, παίρνοντας την ομάδα τέλη Γενάρη, με τους Παντελίδη, Τσιώλη να πάνε να ρίξουν το καράβι στα βράχια.
β) Εκπληκτικό ποδόσφαιρο το 2014-2015, χωρίς να έχει χάσει από ΚΑΝΕΝΑΝ μεγάλο, με κάτι 2-2 στο Καραϊσκάκη με Γιάκο στο 88', κλπ.
γ) Ευρώπη το 2015-2016, κάνοντας πανελλήνια μόδα το 3-5-2. Ο πρώτος διδάξας.
δ) Δύο καλές χρονιές μετά την Ευρώπη, με σούπερ-κόντρα διαιτησία, ΕΠΟ, κλπ. όταν οι αντίπαλοι παίρναν το 1-1 στα Γιάννενα και με το σφύριγμα της λήξης πέφταν στα γόνατα και ευχαριστούσαν το Θεό, κοιτάζοντας τον ουρανό.

Την 6η του αγωνιστική χρονιά, αναμφίβολα, κάτι δεν πάει καλά.
Εξήγησα παραπάνω.
Θεωρώ ότι γίναν επιλογές παιχτών τζούφιες. Κακά τα ψέματα.
Δε θα σου ρχονται συνέχεια Πασχαλάκηδες και Κούτρηδες. Θα σου ρχονται κι οι φετισνοί.

Θα πρέπει όμως κάπως να σωθεί η παρτίδα, έστω και με αυτούς.
Προς αυτό το στόχο ας βοηθήσουμε όλοι.
Εμείς με λιγότερη γκρίνια και περισσότερη στήριξη, οι προπονητές με στύψιμο του μυαλού, οι παίχτες με μεγαλύτερη προσπάθεια, η διοίκηση με περισσότερη βοήθεια.

To δ δεν παίζει με την καμία.
Αντίθετα τις χαρακτηρίζω δύο κακές χρονιές μετά την Ευρώπη, με καλές γενικά διαιτησίες, κακές εμφανίσεις της ομάδας στους περισσότερους αγώνες, έχοντας ένα σούπερ Κόντε που τελικά έσωσε τα προσχήματα και το μόνο που κατάφερε ο Πετράκης ήταν να κάνει 8 και 7 νίκες αντίστοιχα. ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΤΥΧΊΑ το ότι αυτά τα 2 χρόνια δεν ξαναβγήκαμε Ευρώπη.....σε συνδυασμό και με το ότι οι περισσότερες ομάδες ήταν για τα πανηγύρια....
Οπότε η φετινή χρονιά έρχεται όπως ακριβώς αναμενόταν. Ακόμη χειρότερη λόγω φυγής Κόντε και λοιπών παικτών, αλλά και διαιτητικά είναι πολύ χειρότερη από τις 2 προηγούμενες χρονιές.....
Απλά δεν αναφερόμαστε πλέον σε διαιτησίες, γιατί είναι τόσο αποκαρδιωτικές οι εμφανίσεις της ομάδας, που και στα ίσια να σε έπαιζαν οι κόρακες, το πιθανότερο είναι ότι και πάλι θα έχανες.....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1444 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 13:11 »
Ο Γιάννης Πετράκης παίζει το τελευταίο του… χαρτί
Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Πετράκης είναι κοντά στο να πουν «αντίο»

Πολύ δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν οδηγήσει τον Γιάννη Πετράκη κοντά στην «έξοδο».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στη στήλη «Παρασκήνια», ο Κρητικός τεχνικός, έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια, κάτι που έχει δημιουργήσει θέμα.

Τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν γεμίσει  με αρνητική ενέργεια και το κλίμα φαίνεται αρκετά δύσκολο να αντιστραφεί.

Έτσι ο Πετράκης έχει φτάσει να παίζει το… κεφάλι του στο παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, αν θέλει να έχει μέλλον στα Γιάννινα.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το πολύ σημαντικό στοίχημα και να παραμείνει στην ομάδα που ανέδειξε.

http://www.sportime.gr/parafootball/196277/o-giannis-petrakis-paizei-to-teleytaio-toy-charti/

Οι άλλοι είναι μαλάκες που άλλαξαν προπονητές την προηγούμενη εβδομάδα και θα έχουν 15 μέρες για να γνωρίσουν τις ομάδες τους.
Ο Κίτσος είναι εξυπνότερος από αυτούς. Ο προπονητής που θα φέρει μετά την ήττα από τη Λειβαδιά, δε θα έχει ανάγκη για κανένα χρονικό διάστημα προσαρμογής....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1445 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 15:10 »
Είδαμε και την ομάδα του Αναστασιάδη που με πολλαπλό μπάτζετ από το δικό μας χάσανε από τους Εσθονούς...

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1446 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 15:37 »
Mα γιατί το λες αυτό για το Σούπερ-Άγγελο που θα μας έσωνε ; ( μπορεί ακόμα γιατί δεν τον βλέπω να μακροημερεύει εκεί που βρίσκεται)
Υπάρχει καλύτερο φορ σε όλη την υφήλιο, όσον αφορά τους απανταχού Έλληνες, από τον ΚΑΡΕΛΗ ;;;;

Όσον αφορά τη διαιτησία, μιας κι αναφέρθηκε, τι να πρωτοθυμηθώ ειδικά, τη σεζόν μετά την Ευρώπη..
Πόνεσε πολύ η προσφυγή στο KAΣ και ο αποκλεισμός του Πανιωνίου.
Να θυμηθώ το ματς κυπελλου με τον Πλατανιά με το ανύπαρκτο πέναλτι στο 115' μετά από 10 δευτερόλεπτα ;
Να θυμηθώ τα όσα ωραία είχανε γίνει στο Καυτατζόγλειο ;
Σχαίνομαι και να θυμάμαι.
Ανατρέξτε μόνο στα αρχεία εκείνης της σεζόν στο pas.gr.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1447 στις: Δευ 19 Νοέ 2018 16:35 »
Mα γιατί το λες αυτό για το Σούπερ-Άγγελο που θα μας έσωνε ; ( μπορεί ακόμα γιατί δεν τον βλέπω να μακροημερεύει εκεί που βρίσκεται)
Υπάρχει καλύτερο φορ σε όλη την υφήλιο, όσον αφορά τους απανταχού Έλληνες, από τον ΚΑΡΕΛΗ ;;;;

Όσον αφορά τη διαιτησία, μιας κι αναφέρθηκε, τι να πρωτοθυμηθώ ειδικά, τη σεζόν μετά την Ευρώπη..
Πόνεσε πολύ η προσφυγή στο KAΣ και ο αποκλεισμός του Πανιωνίου.
Να θυμηθώ το ματς κυπελλου με τον Πλατανιά με το ανύπαρκτο πέναλτι στο 115' μετά από 10 δευτερόλεπτα ;
Να θυμηθώ τα όσα ωραία είχανε γίνει στο Καυτατζόγλειο ;
Σχαίνομαι και να θυμάμαι.
Ανατρέξτε μόνο στα αρχεία εκείνης της σεζόν στο pas.gr.
Δεν χρειάζεται να έρθει ο Άγγελος.Θα μας σώσει ο κόουτς Πετράκης.Μετά θα φάμε γλαρόσουπα.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1448 στις: Τρι 20 Νοέ 2018 16:28 »
Με τη λογική δεν εξηγούνται οι τόσοι ψήφοι υπέρ του Ζάννη... :-?
Μία εξήγηση είναι ότι κάποιοι έχουν 2 λογαριασμούς. ::) ::)
Πολύ εντυπωσιακό είναι ότι οι ΥΠΕΡ ψήφοι, έχουν πληθύνει τελευταία...δείχνει μία κινητοποίηση κάποιων που ενώ είναι χαμένοι από το φόρουμ, ξαφνικά ξύπνησαν και έβγαλαν την ζαννοφροσύνη τους... :P

Επιστημονικά πάντως υπάρχει εξήγηση... λέγεται ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ και είναι συν τοις άλλοις και η αιτία των δεινών της περιοχής μας...μας αρέσει να μας δουλεύουν...συνεχίστε να ψηφίζετε υπέρ...πλήρης προβατοποίηση!!!
jimmako, που να μπει γκαλοπ για τον κιτσο να δεις. Ο λαος του πας λατρευει κιτσο και ζαννη,  τους βαζει ακομα και πιο πανω απ τον ιδιο τον πας,
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1449 στις: Τρι 20 Νοέ 2018 23:52 »
Από πότε ο ΠΑΣ δεν γράφεται με κεφαλαία;

Άλλωστε είμαστε "Το forum των φιλάθλων του ΠΑΣ και όχι του πας"
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!