Κυρ Βαγγέλη, πες αλεύρι, ο φίλος σου ο Γεωργούντζος σε γυρεύει 8)
30.01.2014
Γράφτηκε από τον Σωτήρης Γεωργούντζος
Δεν υπάρχει, φίλε - αδελφέ μου Βαγγέλη Γυφτόπουλε, προπονητής Πετράκης…
Συγνώμη που μπαίνω (πάλι) στα χωράφια σου φίλε – αδελφέ μου Βαγγέλη Γυφτόπουλε (μου έμεινε από το… «ΦΩΣ» προφανώς αυτή η συνήθεια), όμως μιας και η ώρα πήγε πάλι 5 (!) το πρωί και ο ύπνος δεν με πιάνει, είπα να γράψουμε ξανά κάτι για τον μεγάλο και λαοφιλή «Άγιαξ της Ηπείρου».
Ο λόγος, η αφορμή και αυτή την φορά δεν είναι άλλος από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας του τεράστιου ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα έλεγα με λύπη μου διάβασα στον Τύπο ότι τελικά όντως θα είναι προπονητής του ο Γιάννης Πετράκης.
Προφανώς ο Γιώργος Χριστοβασίλης , «συν τοις άλλοις», δεν θα έχει (ακόμη) αντιληφτεί το μέγεθος, την αξία και πάνω απ’ όλα την δυναμική της ομάδας της οποίας διοικητικά προΐσταται, διαφορετικά δεν εξηγείται το πείραμα αυτό με τον μετρίου προπονητικού αναστήματος, εμβέλειας και δυναμικής αυτού κόουτς, με εμπειρία κυρίως και Δ’ (κατά πρώτο λόγο) και Γ’ Εθνική κατηγορία, που επέλεξε για τους «παγουράδες».
Μακάρι αγαπητέ μου φίλε και δάσκαλε της αθλητικής δημοσιογραφίας Βαγγέλη, περιφερειάρχα της Ηπείρου - όπως σε… προσφωνεί με αγάπη και πρωτίστως αναγνώριση στο ιστορικό «ΦΩΣ» ο μοναδικός και αξεπέραστος κύριος Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης - να κάνω λάθος και ο Γιάννης Πετράκης να τα καταφέρει στον ΠΑΣ και να μην τον "ρίξει" και αυτόν (όπως πήγε να κάνει πέρυσι με τον ΟΦΗ και φέτος με τον Εργοτέλη) στη Β’ Εθνική κατηγορία…
http://www.sportstonoto.gr/home/2013-07-02-14-35-13/2013-07-02-14-51-40/item/6918-den-yparxei-file-adelfe-mou-vaggeli-gyftopoule-proponitis-petrakisedit: Εχει και σχόλιο καποιανού.. Δημήτρη από κάτω. Μωρέ λες..; Ε μωρέ.. λες;
edit2: Ωπ, άσε, άκυρο το πρώτο. (άσε τώρα μη τρέχει κάνας Τσιώλης να το διαψεύδει
)