Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347259 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #675 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 19:20 »
Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης.

Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στο πρόσωπο του Κρητικού-Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ. Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας.

Κόουτς σε ευχαριστούμε.

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_101

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 19:24 »
Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης.

Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στο πρόσωπο του Κρητικού-Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ. Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας.

Κόουτς σε ευχαριστούμε.

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_101

Απ' το στόμα μου το πήρες!

Εγώ πάντως είμαι ακόμα πιο συγκινημένος από τον συνήθως ευσυγκίνητο μπαρμπαΓιάννη, διότι σήμερα έλαβα πανομοιότυπα συγχρητήρια για τα 100 παιχνίδια μου στον πάγκο του ΠΑΣ.
Στο football manager εννοείται.
Κι άμα λάχει, έχω και την ομάδα τέταρτη, οκτώ βαθμούς από την κορυφή, ΚΑΙ στον τελικό κυπέλου.
Και είμαι και διαθέσιμος! B-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 19:31 »
Φέρτε τον Γεωργουλόπουλο πίσω και κρατήστε τον Πετράκη τότε!  B-)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 20:06 »
Παράθεση
Τα προηγούμενα χρόνια το συγκεκριμένο θέμα τελείωνε με συνοπτικές διαδικασίες. Πολύ πριν βγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και πολύ πριν αρχίσουν τα δημοσιεύματα περί ανανέωσης, από τη διοίκηση ξεκαθάριζαν πως «το θέμα έχει τελειώσει, θα μείνει».
Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά...
Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά για πρώτη φορά εντός των τειχών υπάρχει η αίσθηση πως ο κύκλος του Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε και ενδεχομένως αυτό να περνά και από το μυαλό του 57χρονου.
http://www.a-sports.gr/articles-141769/mhpw-ekleise-o-kuklo.htm#.WNFpBW-LTIV

Πολύ βιαστικός ο Τζιράκης...

Ο Κόουτς ανανεώνει αμέσως μετά τα γενέθλιά του... γιατί τότε, αυτός γνωρίζει.

Τώρα... ώρα 20:07' και Κόουτς Πετράκης 118 ματς CXVIII    (123 τέλος σαι(ε)ζόν)

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάρ 2017 20:11 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Τρι 21 Μάρ 2017 22:50 »
Νομίζω ότι η ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερη απάντηση στους πριονιστές.  ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 17:49 »
Μπορεί να απευθύνονται σε αφελείς, αλλά του Κόουτς το πιάνει το "νήμα"...  ;)

Παράθεση
Προσέχετε τους διακανονισμούς που θα κάνετε, τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τα συμβόλαια που θα υπογράψετε.
Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και κυρίως αν αυτά σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις.
Η φιλοδοξία για κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό, είναι κακός σύμβουλος.

Στους επαγγελματικούς ή στους κοινωνικούς στόχους σας, υπάρχει ακόμη δυσκολία ή εμπόδια από την γενικότερη κατάσταση.
Φανείτε υπομονετικοί στους σκοπούς που έχετε βάλει και εργατικοί εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις.
Μην επηρεάζεστε από φήμες και απόψεις, κυρίως αν αυτές υπόσχονται θαύματα.

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού κάνετε αυτό που ξέρετε και παράλληλα ελέγχετε την κατάσταση.
Η χρονιά αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επαγγελματικό σας μέλλον.
Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε λάθη που θα σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

http://www.oroskopos.gr/zwdia/2017/lefakis/tayros
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Τετ 22 Μάρ 2017 22:05 »
Ενθύμιον του Κόουτς 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Πεμ 23 Μάρ 2017 11:40 »
Σειρήνες από την Ξάνθη!

http://www.gazzetta.gr/football/article/1062423/thelei-petraki-i-xanthi

Παράθεση
Θέλει Πετράκη η Ξάνθη

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο εκλεκτός της Ξάνθης για τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στην Ξάνθη ήδη κοιτάνε την επόμενη σεζόν και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με την Sportday ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί τον εκλεκτό του Χρήστου Πανόπουλου για τον πάγκο της ομάδας και όπως αναφέρει η εφημερίδα στον Ρεθυμνιώτη τεχνικό έχει γίνει ήδη κρούση όπου του έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον.

Η συνεργασία του Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσει αφού και στα Γιάννενα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά του όπως και ο έμπειρος τεχνικός με τις συνθήκες του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Πεμ 23 Μάρ 2017 17:20 »
Παράθεση
... σε περίπτωση που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν συνεχίσει στον πάγκο των Ακριτών

... που θα πει ότι ο Πετράκης δεν είναι ντε και καλά ο Λουτσέσκου, αλλά...

Ακούς Κόουτς??? ... αν δεν συνεχίσει... και όχι τον σχολάμε τον Λουτσέσκου και φέρνουμε Πετράκη έτσι επειδή πληρώνουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Μάρ 2017 17:23 από New Pas »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Σαβ 01 Απρ 2017 18:33 »
Πετράκης: «Δεν έγινε επαφή με την Ξάνθη»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε για τις διάφορες φήμες που τον αφορούν
Μοιρασιά είχαμε το Σάββατο (1/4) στα Ιωάννινα, εκεί όπου ο ΠΑΣ έσωσε στο φινάλε τον βαθμό ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Ξάνθη. Η αντίδραση που έβγαλε και η διάθεση για να μην ηττηθεί ήταν αυτό στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Κρητικός τεχνικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις διάφορες φήμες που τον συνέδεαν με τους Θρακιώτες και εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τη συγκεκριμένη ομάδα.
Αναλυτικά:

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες μας απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που δεν είναι τυχαία ψηλά. Ανταμείφθηκε εν μέρει η προσπάθεια, έπρεπε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα όμως.
Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα το ματς, προσπάθησε να κάνει προϋποθέσεις, εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.
Μετά το 0-1 που έγινε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η εικόνα, η νοοτροπία και ο τρόπος που παίξαμε, έφεραν το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν προϋποθέσεις και για κάτι περισσότερο. Ακολουθεί σύντομα το ματς με την Βέροια, το μυαλό μας είναι από τώρα εκεί».

Σε ερώτηση για το αν έγιναν επαφές του με την Ξάνθη για να αναλάβει τεχνικός της τη νέα σεζόν: «Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω μάθει να υπηρετώ μέχρι εκεί που σταματάει η συμφωνία με μία ομάδα. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Είναι αυθαίρετο αυτό που γράφτηκε και δεν ξέρω από πού δόθηκε αυτή η έκταση. Είμαι 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μας, που είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Όταν θα τελειώσει ο κύκλος θα τα πούμε αυτά. Είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε επαφή με την Ξάνθη».

Για το αν έκλεισαν στόματα αμφισβητιών για τη θέληση του ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν με αφορούν όσο λέγονται, δεν μας αγγίζουν ως ομάδα και δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είμαστε αυτοί που είμαστε και όχι ελέφαντες».

Για τη διαιτησία: «Δεν κάνω σχόλια για τη διαιτησία, είναι δουλειά άλλων, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για αποφάσεις του επόπτη. Δεν ήμουν στην ευθεία για να δω τι απόφαση πήρε, αλλά και να ήμουν, πάλι δεν θα μίλαγα».
Για το αν θα επιστρέψει ο Μαμπουλού: «Θα το δείτε όταν θα έρθει, μην πούμε κάτι που μπορεί να μην ισχύει».
Για το αν θα πάρουν ευκαιρίες νέα παιδιά: «Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά και να δείξουμε ότι αξίζουν την ευκαιρία. Είτε είμαστε σε τροχιά πεντάδας είτε όχι, εγώ δίνω ευκαιρίες σε όλους».

http://www.a-sports.gr/articles-142874/petrakh-den-egine-epafh-me-thn-ksanthh.htm#.WN_HPdKLTIU

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Δευ 03 Απρ 2017 12:08 »
Δεν χρειάζονται αποδείξεις στο γεγονός ότι ο Κόουτς είναι κ.τ.λ., ...
Το σημαντικότερο όλων που δεν θα πρέπει να διαφεύγει στους κριτικούς, είναι ότι ο κρητικός φεύγει πριν ... το φύγε.

Πετράκης ο κορυφαίος * ... και ο ΠΑΣ 51 χρόνια 

* μετά από το εγγονάκι του, που φαντάζομαι πόσο του λείπει! :)  ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 12:13 από New Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #686 στις: Δευ 03 Απρ 2017 19:26 »

2011-12… 27 ματς – 32 βαθμοί       
2012-13… 27 ματς – 38 βαθμοί     
2013-14… 27 ματς – 35 βαθμοί     …(34ς ΑΓΩ)
Πετράκης... 
2014-15… 27 ματς – 43 βαθμοί     …(34ς ΑΓΩ)
2015-16… 27 ματς – 35 βαθμοί     
2016-17… 26 ματς – 35 βαθμοί…… (0-2 στην Καλλονή)

AEK…………………..43……… / 50 πέρυσι  την 27η  ΑΓΩ
ΞΑΝΘΗ……………..41………../ 32
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ……...41………./ 35   
ΠΑΣ…………………..34…..…../ 35….. (1-1 εντός τον Νέο)

Ποτέ δεν ξέρεις, η μπάλα... 

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Τετ 05 Απρ 2017 21:50 »
O πρόεδρος φρόντισε με την δήλωση του πριν κάποιες αγωνιστικές να προιδεάσει για το τι θα ακολουθούσε.Κάποια ματς είναι πραγματικά πολύ περίεργα.Ο κόουτς είναι σίγουρο ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν.Έχει ήδη συμφωνήσει για αλλού και όλοι ξέρουμε για που.Πραγματικά δεν με πειράζουν ούτε οι ήττες ούτε και η όγδοη θέση.Το πρόβλημα ήταν οι άθλιες και κάποιες φορές περίεργες εμφανίσεις.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Τετ 05 Απρ 2017 21:52 »
http://oi63.tinypic.com/286qr7q.jpg

Ποτέ δεν ξέρεις, η μπάλα...

2011-12… 28 ματς – 35 βαθμοί       
2012-13… 28 ματς – 41 βαθμοί     
2013-14… 28 ματς – 36 βαθμοί     …(34ς ΑΓΩ)
Πετράκης... 
2014-15… 28 ματς – 44 βαθμοί     …(34ς ΑΓΩ)
2015-16… 28 ματς – 36 βαθμοί     
2016-17… 27 ματς – 35 βαθμοί… και Ηρακλής 28ο ματς  (36 β. την 28η  πέρυσι….. 1-1 στον Λεβαδειακό  και 2 νίκες: Πλατανιά 1-0, Ξάνθη 0-1…) 

Τέλος “προόδου” … και για να ισοφαρίσει την περσινή του (42 β.) θέλει… 2 νίκες – 1 ισοπαλία (Γριά, Έφηβο, Φτιασιδωμένη)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Απρ 2017 21:56 από New Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:02 »
Παράθεση
Ο κόουτς είναι σίγουρο ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Έχει ήδη συμφωνήσει για αλλού και όλοι ξέρουμε για που.   
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΝΤΕΖ, εγώ δεν ξέρω.
Μπορείς να μου πεις?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:10 »
Εκεί που έπινε καφεδάκι πριν καμιά 10αριά μέρες.Έχει και καλό καρναβάλι εκεί.Αν δεν κατάλαβες ακόμα ρώτα αυτούς που τον πέτυχαν στην Ξάνθη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:14 »
Εκεί που έπινε καφεδάκι πριν καμιά 10αριά μέρες.Έχει και καλό καρναβάλι εκεί.Αν δεν κατάλαβες ακόμα ρώτα αυτούς που τον πέτυχαν στην Ξάνθη.
Δεν πάει έτσι.Γράφουμε κάτι και μετά φτερό στον άνεμο.Τα ίδια γίνονται με τον Κοζρορώνη.Πετάμε κουβέντες.Γράφουμε κάτι και παίρνουμε και το βάρος αυτών που λέμε.Όχι μου είπαν,άκουσα κτλ.Μπορεί κάποιες φορές να είναι αλήθεια αλλά πολλές φορές δεν είναι και προκαλεί μεγάλο κακό.Έχουμε γίνει μπάχαλο τον τελευταίο καιρό χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:17 »
Για τον Κοζορώνη δεν μίλησα γιατί ήμουν φάτσα απέναντι και είδα ότι δεν έβρισε.Άλλα το να μην μιλάμε για κάτι που έχουμε πληροφορία ότι συνέβη το θεωρώ επίσης πολύ κακό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:20 »
Να μιλάμε μεν αλλά κάπου κάνουμε και κακό.Τα δυο παραδείγματα με Κοζορώνη και Πετράκη είναι ακριβώς το ίδιο.Άκουσα,μου είπανε.Θέλει λίγο προσοχή το θέμα.Τις περισσότερες φορές οι φήμες είναι πατζάρια και χάνουμε την μπάλα.

Είναι κάποιος μπροστά και είδε με τα ματάκια του και άκουσε με τα αυτάκια του οκ να πω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:24 »
Δεν διαφωνώ.Απλά υπάρχουν κάποιοι που τους εμπιστεύεσαι και άλλοι που δεν τους εμπιστεύεσαι.Για αυτό που έγραψα σύντομα θα φανεί αν έχω δίκιο ή όχι.Θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:26 »
Παραδόξως ούτε εγώ ξέρω για που...

Γνωρίζοντας πως επαναλαμβάνομαι

θα πω ότι:

Προτιμώ να βλέπω την γενική εικόνα κι όχι μεμονωμένα αποτελέσματα
βλέποντας την γενική εικόνα η ομάδα έχει ρίξει ταχύτητα ή έχει κάνει μπυροκοιλια (πιθανός και ο συνδυασμός).

Η χρονιά, δεν είναι αποτυχημένη σε καμία περίπτωση.
θα έλεγα πως είναι άκρως επιτυχημένη, εαν ρίξαμε ταχύτητα εν γνώση μας.

Και τίποτα από αυτά να μην συμβαίνει, εξήγησα τους λόγους που θεωρώ πως φθάσαμε σε αυτήν την αγωνιστική μας παρουσία σε προηγούμενο ποστ μου.

Κατά την γνώμη μου, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο
Ο δρόμος θα είναι ανώμαλος σε περίπτωση που δεν πάρουμε άδεια (που δεν φαίνεται)

Κι επίσης θα έχει προβλήματα σε περίπτωση που δεν μείνει ο Πετράκης (που δεν φαίνεται κάτι τέτοιο)
Γενικά, αν θέλουμε να αλλάξουμε προπονητή κάποτε, αυτό το κάποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι τώρα, εν όψη σεζόν αναδιάρθρωσης. Εκεί να δείτε κλαυθμούς και οδυρμούς.

Για τώρα καλά είμαστε, έχουμε και την πολυτέλεια της κριτικής γιατί δεν (ξανά) βγήκαμε Ευρώπη ή γιατί μετά από σχεδόν 10 μήνες ρίξαμε ταχύτητα.

Κατά τα άλλα,
ζητήματα έχουμε να λύσουμε, με πρώτο το γηπεδικό και δεύτερο να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι (σε όλα τα επίπεδα) εν΄όψη μιας χρονιάς που θα φάει η μύγα σίδερο.

Υ.Γ.
Τέλος, θα πρότεινα, στην σπάνια περίπτωση που ο Πετράκης θέλει να φύγει
να μαζευτούμε δυο-τρεις, να κάνουμε μια πενταμελής επιτροπή να τον πείσουμε για το αντίθετο..

Υ.Γ.1. Ψυχραιμία..

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:26 »
Η φημολογία οτι κυρ Γιαννης αποχωρεί ειναι αρκετά βασιμη για την εν λόγω ομάδα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

1ον γιατί ο νυν της ακριτικης ομάδας αποχωρεί απο κει
2ον γιατί το στυλ του κυρ Γιάννη για αναδειξεις παικτών ειναι αυτο που ψάχνει η εν λόγω ομάδα (αλλα και άλλες πλέον) για να τη βγάλει απο δω και πέρα λόγω μειωμένων εσόδων απο τη σκουμπρί λιγκ.
3ον και ίσως βασικότερο...δινει παραπάνω απο οτι παίρνει τώρα.
4ον προσωπικά πιστεύω πως ο κύκλος του στον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε
5ον προσωπικά πιστεύω πως τον εκάστοτε προπονητή τον κάνουν οι βοηθοί του. Αν εχει προπονητές καλους απο πίσω τότε το μονο που χρειάζεσαι ειναι έναν κόουτς που να ξέρει τι θα κάνει την ώρα του ματς...και ο κυρ Γιαννης δεν τοχει.
Απλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:32 »
Για τον Κοζορώνη δεν μίλησα γιατί ήμουν φάτσα απέναντι και είδα ότι δεν έβρισε.Άλλα το να μην μιλάμε για κάτι που έχουμε πληροφορία ότι συνέβη το θεωρώ επίσης πολύ κακό.
Σαφώς θα δούμε.Όμως μέχρι να δούμε;Πόσοι θα πουν γιατί να πάω στο γήπεδο γιατί έκανε το τάδε πράγμα;Πόσοι θα πάνε στο γήπεδο και θα αρχίζουν να βρίζουν Κοζορώνη και Πετράκη;Μέχρι το να δούμε προκαλούμε πρόβλημα.Φυσικά τρωγόμαστε και μεταξύ μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:33 »
Το ότι πήγε στην Ξάνθη για καφέ, έμενα δεν μου λέει τίποτα.
Ο ίδιος δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι δεν υπήρξε καμία επαφή και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

Στο θέμα του Κοζορώνη, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι έκανες λάθος που δεν μίλησες, εφόσον καθόσουν φάτσα απέναντι, όπως λες.
Στοχοποιήθηκε ένας άνθρωπος χωρίς λόγο και αιτία και τρεις μέρες τώρα τρώει αναθέματα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:34 »
Παρακαλαμε να μη φυγει ο Πετρακης
αλλα
τον χριστοβασιλη τον ρωτησε κανεις αν ειναι ευχαριστημενος ΦΕΤΟΣ απο τον Πετρακη?
καθηστε μη παρακαλαει αυτος να μεινει στο τελος...

και κατι ακομη
ολοι αυτοι
προεδροι, προπονητες, παιχτες  ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ
σε οποιον κανουμε και οποιος μας κανει
οι υπολοιποι  στη μικτη κοσμου που ελεγε και μια ψυχη

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Απρ 2017 22:42 από pagourenko1966 »