...συνταυροι ,κανεις δεν παραγνωριζει οτι ο Πετρακης εκανε εργο στο παρελθον αλλα συνηθως στο παρελθον καταφευγουν οσοι δεν εχουν να δειξουν κατι θετικο στο παρον...
σημερα διαβασα τις δηλωσεις που εκανε μετα το παιγνιδι και που επιβεβαιωνουν απολυτα το σκεπτικο μου
δε θα κρινω την αλλαγη Μπρουνο με Γιακο που απετυχε παταγωδως μιας κι ο ενας αποδειχθηκε ανετοιμος ενω ο αλλος ηταν θετικοτατος...το θεωρω μεσα στα περιθωρια λαθους που εχει οποιοσδηποτε δουλευει,για να ιδειτε ολοι εσεις που τον βαζετε στο απυροβλητο οτι δεν εχω εμπαθεια...προς τιμη του ειπε κι ο ιδιος οτι ο Χαλκιαδακης ηταν εμφανως ανετοιμος,αλλα δεν εκανε καμμια νυξη για την αθορυβη αγωνιστικοτητα και προσφορα του Πιδα που εστειλε στον παγκο
_δεν μπορει λεει να κρινει τη συμμετοχη του Κοζορωνη γιατι το χρονικο διαστημα που χρησιμοποιηθηκε ηταν πολυ λιγο...κι εγω ρωτω...
_σ αυτο το χρονικο διαστημα που χρησιμοποιηθηκε δε φαγαμε το γκολ?κι απο που ξεκιναει η φαση της ισοφαρισης ,δεν ξεκιναει απ το χωρο ευθυνης του Κοζω?γιατι λοιπον κ Πετρακη δεν μπορεις να τον κρινεις ?σ αυτες τις λεπτομερειες κρινονται τ αποτελεσματα κι αν κλεινεις τα ματια δε θα διορθωθεις ποτε...και θα ς φταιει παντα η τυχη , η ρεντα και το κακο μας ριζικο...εκτος κι αν δε θες να τον κρινεις,οποτε το παραμυθι παει αλλου ,εκει οπου μονο διεστραμμενα μυαλα (σαν το θκο μ
)μπορουν να φτασουν...
_ θα διορθωθουμε λεει μεσ απ τη δουλεια...
_αμ δε ,λεω γω...δουλεια ειχε κι ο Σισυφος ...ο καψερος κουβαλαε ενα κοτρωνι στην κορυφη ενος βουνου αλλα καπου παντα σκονταφτε και το κοτρωνι εφτανε απ τη Μουργkανα στη Λαβδανη ,μιας κ ειναι πολυ hot
αυτον τον καιρο
η δουλεια που πρεπει να γινει ειναι αλλης φυσεως και σ επιπεδα ψυχοδιανοητικης σφαιρας ,πραμα που δε γινεται σε μυαλα με παγιωμενες αντιληψεις και μεσουσης της σεζον..ειναι δυσκολο ν αλλαξει ο παραμορφωτικος φακος με τον οποιο βλεπει την πραγματικοτητα και τον οδηγει συνεχως στα ιδια λαθη..το πιο ευκολο ειναι ν αλλαξει ο προπονητης..
πολυ θα θελα να ξαναδω συντομα Τον Εξορκιστη,(οχ το εργο ρε
)προς τα δω αλλα δε θελω απ την αλλη να πιεζουμε καταστασεις σε θεματα οικογενειακα κι ανθρωπινα ... καπου υπαρχρχει ομως κι ενα BLADAN απ ξερ τα κατατοπια μας..ας ειν ετοιμοι οι υπευθυνοι γιατι αν φαμε κι ενα στραπατσο αυριο δε μας ξεπλεν ουτ ο Καλαμας κι ας ειναι φουσκωμενος αυτες τς μερες...
υ.γ.περιμενω ανταπαντησεις συνταυροι μ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ομως κι οχι αφορισμους...