Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347193 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #950 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 13:43 »
Πιστευω πως ο κυκλος του στην ομαδα εχει κλεισει εδω και καιρο.

Αυτό έχω πει κι εγώ εδώ και κάμποσο καιρό. Αν και δε νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα. Είναι μανούλα ο Γιάννης στο να παίρνει πιτσιρικάδες και να τους κάνει έτοιμους παίχτες. Μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το πόστο!
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 14:55 »
Ετσι δεν εχω κανενα θεμα.Παντως για τον παγκο της 1ης ομαδας πλεον θα ηταν καλο να βρεθει μια διαδοχη λυση για το καλοκαιρι

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 15:14 »
συγνωμη ρε συνταυροι, αλλος προπονητης σε ομαδα που της φευγουν βασικα εργαλεια με προσφυγες θα τα χε φτυσει, ο ανθρωπος εχει κανει θαυματα, πλακα κανουμε τωρα;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 20:14 »
Οταν χανουμε ειμαστε ατυχοι, οταν κερδιζουμε ειμαστε τυχεροι.
Λες και παιζουμε μπαρμπουτι

Παγκοσμια πρωτοτυπια.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 00:15 »
Ο προπονητής μπαρμπούτης!!

Δωσε ντόρτια κυρ γιαννηηη
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Πεμ 22 Φεβ 2018 17:50 »
Παράθεση
Η ζωή και η καριέρα του Ορέστη άλλαξαν το καλοκαίρι του 2001. Ήταν Ιούνιος, όταν έγινε προεπιλογή παιδιών από τις Μικτές της ΕΠΣ Κέρκυρας και των γειτονικών Ενώσεων και συγκροτήθηκε μια Μικτή Περιφερειακή ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε και ο 16χρονος τότε πορτιέρο, και μάλιστα ως βασικός. Αυτή η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Πρέβεζα με αντίπαλο την Εθνική Παίδων της χώρας μας, με τον Καρνέζη να διακρίνεται ιδιαίτερα και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του σκάουτερ του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος εισηγήθηκε στην κρητική ομάδα την απόκτηση του ταλαντούχου γκολκίπερ, κάτι που έγινε πράξη ύστερα από μερικές εβδομάδες.
http://www.gazzetta.gr/node/96224

Κόβει το μάτι από παλιά.Για αυτό κερδίζουμε αρκετά με νεαρούς παίχτες.Το έχει και με το παραπάνω ο κόουτς.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 13:33 »
Περί Γιάννη Πετράκη, ο λόγος.

Ο Ζάννης ξεκίνησε καλά με τον ΠΑΣ (όταν πρωτοανέλαβε), έκανε μία κοιλιά στη συνέχεια, και φέτος πραγματοποιεί ίσως μία απρόσμενα καλή χρονιά (παρ' ότι τον μπινελίκιασα πολλάκις -και όχι πολλάκης  :P -)... Θεωρώ ότι είναι μία καλή χρονιά, σε σχέση με τις τελευταίες, από την πλευρά του ότι, ενώ ξεκινήσαμε περίεργα, στη συνέχεια και ΜΠΡΑΒΟ του, με συνεχείς αλλαγές συστημάτων και μετατοπίσεις παιχτών (και κατά την διάρκεια των αγώνων), έχει παρουσιάσει ένα αξιόλογο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός, ότι έχουν χαθεί σημαντικοί παίχτες, ενώ κάποιοι άλλοι απουσιάζουν για μεγάλα διαστήματα, λόγω τραυματισμών. Αυτό λοιπόν εγώ, ο συχνά σφοδρός πολέμιός του, του το πιστώνω θετικά.
Άνθρωπος, που κάνει προσπάθειες, να αλλάξει τη μοίρα του, για μένα αξίζει επιβράβευσης. Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, που παίζαμε για 2 χρόνια, έχουμε σταματήσει να το βλέπουμε... αντίθετα, και με την προσθήκη ποδοσφαιρικών μεταβλητών και ποιοτικών προπονητικών στοιχείων, έχει παρουσιάσει, έναν ΠΑΣ, που μπορεί να παίξει και καλό, και θεαματικό ποδόσφαιρο. Για να προλάβω τυχόν αρνητικές αντιδράσεις για τις εκτιμήσεις μου, θα πω ότι σαφώς ο ΠΑΣ, έχει μεγάλα ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να κάνει και το ΤΟΤΕΜ, κάποιες κινήσεις μεταγραφικές. Έχουμε κάνει βέβαια και κακά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ, ίσως το χειρότερο, αλλά και με Λάρισα στο κύπελλο, με ακατανόητες αλλαγές τερματοφυλάκων ειδικά, αλλά και άλλα κουφά, που θα ειπωθούν άλλη φορά. Τώρα πλέκουμε το εγκώμιο είπαμε... :)

Αντίθετα, ο αδύναμος κρίκος, συνεχίζει να είναι, ο χοντράνθρωπος, που με τις επίπονες προσπάθειές του, έχει καταφέρει να αναστείλει την ποιοτικοποίηση του ΠΑΣ, παιχτικά. Και το λέω αυτό, γιατί δεν προέβη ποτέ και την ώρα που έπρεπε, στην σοβαρή -και όχι αναγκαστικά ακριβή- ενίσχυση της ομάδας. Οι κάποιες κινήσεις με παίχτες τζαμπέ και ανενεργούς, μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι... Αντίθετα, έχει προσπαθήσει να πλήξει τον ΠΑΣ, με ποικίλους τρόπους και το έχει καταφέρει. Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας, να ανέχεται λαμογιές και προσκυνήματα από εδώ και από εκεί... Ελπίζω, το χοντροκέφαλό του, να έχει λάβει το μήνυμα, από τους φιλάθλους, γιατί του μεταφέρθηκε λιτά και με πάρα πολλούς τρόπους...

Γι΄αυτό και αφιερώνω στον Ζάννη, μία αφίσα, με συμπάθεια και εκτίμηση, αναμένοντας ακόμα καλύτερες μέρες, και από την δική του πλευρά εννοείται!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Σαβ 24 Φεβ 2018 13:56 »
Για την αφίσα σου, jimako, αλλά και επειδή αποδεικνύεις για μία ακόμη φορά ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ,
σε επιβραβεύω με το ένα και μοναδικό "Συμφωνώ" που μου επιτρέπεται.
Αν και μαζί σου συμφωνώ με τα 1000.
 :)

Σιγά σιγά ετοιμάσου για καινούργια αφίσα ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Παρ 06 Απρ 2018 17:49 »
Πιο γρήγορα η απόφαση για Πετράκη
Με το τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή του Ρεθυμνιώτη κόουτς στα Γιάννενα

Το θέμα της παραμονής ή μη του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε και επισήμως με τις δηλώσεις του Ρεθυμνιώτη τεχνικού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα. 

Ο Πετράκης μπορεί να απέφυγε να πει τι θα πράξει, ωστόσο αποκάλυψε πως φέτος η απόφαση, είτε θετική είτε αρνητική, θα παρθεί νωρίτερα απ΄ότι πέρυσι όπου πέρασαν περίπου τρεις εβδομάδες μέχρι την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

«Πάντα η συμφωνία μας γινόταν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Απλώς, πέρυσι καθυστερήσαμε 15 μέρες, αλλά για προσωπικούς μου λόγους, όχι της ομάδας. Πάντα συμφωνούσαμε μετά το πρωτάθλημα με τον πρόεδρο», είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή του.

Από την στιγμή δηλαδή που ο ίδιος νοιώσει έτοιμος να συνεχίσει το πολύχρονο έργο του στην ομάδα, τότε η διοίκηση δεν έχει κάποιο λόγο να κινηθεί για άλλη λύση…

http://www.sportime.gr/pas-giannina/20289/pio-grigora-i-apofasi-gia-petraki/

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Παρ 06 Απρ 2018 18:57 »
Αν και ήμουν υπέρ δεν ξέρω πλέον....
Θα μου πεις και άλλος να έρθει με τον σπαγγοπροεδρο τι θα κάνει?
Θα ήθελα να απαιτεί περισσότερα..... Κατά την διάρκεια του Ιανουάριου είπε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση... Δεν πήρε κάτι για βασικό αλλά τουμπεκί... Τέλος πάντων... Καλή Ανάσταση σε όλους
....

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Παρ 06 Απρ 2018 19:03 »
Γιάννης Πετράκης δαγκωτό..!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:15 »
Εβαλα μια ψηφοφορια να δουμε ποια ειναι η επιθυμια του κοσμου  για το αν πρεπει να παραμεινει ο κ. Πετρακης ή οχι.
Ψηφιστε και αιτιολογηστε μας τη γνωμη σας!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:23 »
Μπήκε ψηφοφορία για την γνώμη σας για την παραμονή η αποχώρηση του Πετράκη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:27 »
Να αντικασταθει απο ποιον ο Πετρακης;Απο μενα,απο τον Κλοπ ή απο τον Φυντανη;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:37 »
Έχει κουραστεί και απογοητευτεί ο Ζάννης...δεν θα μείνει, κατά την γνώμη μου. Ο Χοντρός του έσπασε τα ούμπαλα.

Οι παίχτες εμπνέουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίχτες. Στον ΠΑΣ, τα τελευταία χρόνια, οι παίχτες έπαψαν να εμπνέουν τον προπονητή και ο ΠΑΣ βάδιζε μόνο επειδή ο Πετράκης ενέπνεε τους παίχτες.

Να μείνει μόνο αν γίνουν "σοβαρές" μεταγραφές. Αν είναι να έρθουν πάλι παιδάκια, που θα τα στρώσει ο Ζάννης στο διάβα του πρωταθλήματος, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

ΝΑΙ, εάν αυτό...
ΟΧΙ, εάν το άλλο...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:42 »
Καλός προπονητής, προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα μας αλλά όλοι κάνουν τον κύκλο τους και κάνεις δεν είναι αναντικαταστατος.
Κατά τη γνώμη μου ο Πετράκης έκανε τον κύκλο του στην ομάδα μας και δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει πια κάτι παραπάνω. Παίζει πολύ ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο και η φιλοδοξία και δυστυχώς νομίζω ότι αυτά δεν υπάρχουν πια όπως υπήρχαν στην αρχή.

Όσο για το ποιος να έρθει, δεν ξέρω. Υπάρχει υποτίθεται διοίκηση για να βρει ποιος ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Όπως δεν υπολογίζαμε καθόλου τον Πετρακη στην αρχή όταν ήρθε ή τον Χριστόπουλο, έτσι μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος νέος με όρεξη και να κάνει παπάδες. Κανείς αναντικαταστατος και νομίζω το "Πετράκης ή αλλιώς Κλοπ" είναι λίγο άστοχο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #966 στις: Παρ 06 Απρ 2018 20:44 »
Οπως εγραψα και σε αλλο σημειο του φορουμ χθες νομιζω εχει κανει τον κυκλο του στην ομαδα.
Θα ηθελα να δω κατι καινουριο απο τη νεα χρονια με τον ΠΑΣ να μη μπαινει φοβισμενος στα παιχνιδια αλλα να τα χτυπαει ολα στα ισα. Αυτο φυσικα για να γινει θα χρειαστει ενισχυση απο παιχτες ετοιμους να βοηθησουν. καλο το πειραμα με τα ταλεντα, εβγαλε ο κιτσιομπιλης 3-4 χρονιες στο μπεχο συν τις πωλησεις αλλα 16 μηνες τωρα βλεπουμε κακοποιηση του ποδοσφαιρου.

Υπαρχουν χιλιαδες προπονητες εκει εξω. Διαλεγεις και παιρνεις αν εισαι ετοιμος να κανεις αυτο το βημα.
υγ. Εννοειται πως αν μεινει προσωπικα θα τον στηριξω αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα κανω τα στραβα ματια στα αρνητικα, το ιδιο δηλαδη που θα εκανα με τον οποιοδηποτε προπονητη
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Απρ 2018 20:55 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Παρ 06 Απρ 2018 21:00 »
Να μεινει,να ανοιξει ο Χριστοβασιλης το πορτοφολι και να ενισχυσει ουσιαστικα την  ομαδα.
Δεν θελω να βλεπω ποδοσφαιριστες να ερχονται να δοκιμαστουν  στην προετοιμασια και οι μεταγραφες να γινονται την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Παρ 06 Απρ 2018 22:42 »

"Χωρίς εσένα, όμως, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν θα ήταν αυτός που είναι..."
Αυτό, τίποτε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Παρ 06 Απρ 2018 23:32 »
http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/61463-2018-04-06-19-51-35

Παράθεση
Τις ευχές της έδωσε για το Πάσχα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και καλά τσουγκρίσματα....

Δεν ξέρω που να το ρίξω, έτσι το βάζω εδώ πρόχειρα...

Αν δεν είναι τρελή τρολιά αυτή, τότε ο συντάκτης είναι για σφαλιάρες...
Πρώτα εύχεται Καλό Πάσχα  :)) , μετά Καλή Ανάσταση  :P και στο τέλος καλά τσουγκρίσματα (όχι οδικά υποθέτω... :P :P :P :P :P ).

Και ένα ανεκδοτάκι...

Η τροχαία σας εύχεται σε περίπτωση που δεν πιείτε Καλό Πάσχα!
Σε περίπτωση που πιείτε, όμως, Καλή Ανάσταση!!!  :)) :)) :)) :))

Καλό εεε;
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Παρ 06 Απρ 2018 23:47 »
Κοίτα να δεις, jimako μου,
ο ίδιος ο ΧΒ στην περιβόητη συνέντευξη τύπου που έδωσε
είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει και πάλι ο κόσμος δέσιμο με την Ομάδα.
Εδώ και λίγο καιρό αυτό προσπαθεί να κάνει, έστω και με αυτόν τον τρόπο που ορισμένες φορές προκαλεί... ευθυμία.  :))
Ο πρόεδρας δεν το ξέρει "το παιχνίδι", δεν το είχε ποτέ, τουλάχιστον κάνει μια αρχή.
Ε, κάτι είναι κι αυτό.
Στα σοβαρά θέλω να τον δω!  ;)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Παρ 06 Απρ 2018 23:53 »
Ρε φίλε Κρίμσον, κοίτα που συνέχεια επιβεβαιώνεται, ότι και ο ίδιος, αλλά και όσοι τον περιβάλουν είναι ερασιτέχνες του κερατά...
Αστοιχείωτος και χωριάτης, ξέρουμε ότι είσαι...βάλε τουλάχιστον, ένα μορφωμένο άτομο (και όχι παρα-μορφωμένο, όχι άλλο ΙΕΚ, ρε φίλε), να σου συντάξει μία ανακοίνωση της προκοπής.

ΠΑΣ είμαστε...όχι Κάτω Βουρδόκλανα.
:P :P :P :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Σαβ 07 Απρ 2018 00:00 »
Όπως; είπα και πριν. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί από ποιοτικούς παίκτες.
Θέλω παραμονή Πετρακη
Αν δεν έρθουν παίκτες οποίος προπονητής να έρθει μια από τα ίδια....
Απλά θέλω τον Πετρακη πιο αποφασιστικό στην σχέση του με τον πρόεδρο....
Άρα ψηφίζω παραμονή.
Αν έρθουν παίκτες αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καλά τότε αλλαγή..... Αλλά πρώτα παίκτες και μετά προπονητής   
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #973 στις: Σαβ 07 Απρ 2018 00:07 »
Πάρε έναν με 50 πτυχία από το Χάρβαρντ, εάν δεν το έχει το επικοινωνιακό, βράστα...
Σημειωτέον, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ είναι αυτό που λέμε "παιδί διαμάντι", έτσι έχω μάθει.
Αλλά εάν η κεφαλή είναι τζουμπλέκας...  :P
Τέλος πάντων, εγώ χαιρετίζω αυτή τη στροφή της ΠΑΕ, κάτι θέλει να δείξει, έστω και ερασιτεχνικά.

Περιμένω μεγάλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του κόουτς.
Αυτός πρέπει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Σαβ 07 Απρ 2018 00:08 »
Έχω διαφωνήσει με τις επιλογές του κόουτς άπειρες φορές.Ωστόσο ψηφίζω να παραμείνει για ένα μόνο λόγο.Τον έχει πηδήξει τόσο άσχημα ο χοντρός που πραγματικά είναι άξιος θαυμασμού για την υπομονή του.Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι φέτος θα χαιρετήσει.Σιχάθηκε και ο ίδιος τις παλινωδίες του ΧΒ και ετοιμάζεται να αναχωρήσει.