Oxi sta greeklish!
ΠΑΡΚΕΤ (ΑΕΚ)ΠΕΤΡΑΚ (ΑΕΚ)
Κόουτς, ρίξε μέσα Κόκκα και θα με θυμηθείς...
Έχεις μάτι νέε ή καλό ίνφο ή και τα δυο;
Καλεσμένος στην Αθλητική Κυριακή ήταν ο άσσος του παρελθόντος , Ηλίας Πουρσανίδης.Ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού εκθείασε τον Γάννη Πετράκη τονίζοντας."Παίρνει αυτό που αξίζει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς φαίνεται η δουλειά που κάνει. Πήρε μία ομάδα και την έχει σταθερά στην ψηλές θέσεις. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιάννης Πετράκης"
Παράθεση από: Mpakoulieros στις Κυρ 30 Μάρ 2014 21:32 (...)Παράθεσηα) Η άμυνα νομίζω είναι απόλυτη ευθύνη του προπονητή. Σε αυτό το ματς αλλά και σε πολλά άλλα η άμυνα μας πελαγοδρομεί. Ποιος φταίει γι' αυτό, εγώ;- Ναι... π.χ., από το 15΄- 19' κινδυνέψαμε άμεσα από λάθη της άμυνας... της άμυνας που γνωρίζουμε. Προφανώς θα έπρεπε να εξαρτώνται από το χέρι του Πετράκη με κάτι... όπως οι φιγούρες του θεάτρου σκιών. Παράθεσηβ) Υπάρχει μια τρομερή αδιαφορία στην ομάδα και όλοι είναι στα πελέ τους. Ποιος φταίει αν όχι ο προπονητής που δεν συμμαζεύει αυτή την κατάσταση και δεν αλλάζει αυτή τη νοοτροπία.- Το έχω πει 1001 από τον Αύγουστο... αν και λέχθηκε ότι οι παίκτες δεν παίζουν για να φύγει ο Παντελίδης, μετά δεν μπορούσαν με το σύστημα του Τσιώλη, άντε ο Πετράκης τώρα... (...)Παράθεσηδ) Γιατί αυτή η επιμονή με τον Ίλιτς; Γιατί δεν παίζει βασικός ο Κρητικός;- Γιατί παίζει όμορφη Τσιγκολελέτα... επιτέλους σήμερα για 1η φορά πήρε τη μπάλα μπροστά αντί πλάτη (τοίχο καβάλα) που έπαιζε ως προχτές... πληρώνεται για βασικός πλασαδόρος.Ρε, ο Ίλιτς έπρεπε να είναι 13 γκολ τώρα... (...)
(...)
α) Η άμυνα νομίζω είναι απόλυτη ευθύνη του προπονητή. Σε αυτό το ματς αλλά και σε πολλά άλλα η άμυνα μας πελαγοδρομεί. Ποιος φταίει γι' αυτό, εγώ;
β) Υπάρχει μια τρομερή αδιαφορία στην ομάδα και όλοι είναι στα πελέ τους. Ποιος φταίει αν όχι ο προπονητής που δεν συμμαζεύει αυτή την κατάσταση και δεν αλλάζει αυτή τη νοοτροπία.
δ) Γιατί αυτή η επιμονή με τον Ίλιτς; Γιατί δεν παίζει βασικός ο Κρητικός;
Τελικά τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να φύγεις μπαρμπα Γιάννη;;;Έχουμε στραμπουλίξει τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε κάθε βδομάδα και εσυ σφυρίζεις κλέφτικα και όλα καλά .Αλλά και ποιός να σε διώξει;;; Ο ανύπαρκτος;;; Άιντε στην υγειά μας......