Την Τετάρτη είχαμε προπονητή που θα μπορούσε να κάνει ζημιά στον Βάζελο με ποδοσφαιριστές ικανούς και έτοιμους να τα δώσουν όλα... χτες Πέμπτη... Παρασκευή σήμερα.
Όλα καλά και με τις ψυχούλες να επιστρέφουν από την Κούλουρη στις 16:21΄… την Πέμπτη αυτό.
Αλλά τι λέω… ?
Ως την Τετάρτη είχαμε θέμα με τα εισιτήρια, με το σφράγισμα της επιταγής, με την εξέλιξη των έργων της Ιόνιας, με το κατευόδιο στον Big Mak, με τις ευθύνες της επαρχίας για την παντοδυναμία του ΠΟΚ … και φυσικά πώς να προπαγανδίσουμε αποτελεσματικά μια μειωμένη προσέλευση στους Ζωσιμάδες.
Πέμπτη… θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και χαρά δεν την αφήνει.
Παρασκευή… πόνος και πίκρα σε μια ιδιότυπη πετράκεια κριτική, για αγωνιστική συντέλεια και ανικανότητα στον ΠΑΣ, για λάσπες, άδειες και πάχνες, για ενίσχυση του οπαδικού φρονήματος με 1 δήθεν Κουτρουμπή, για 1 ρόστερ χωρίς ελπίδα, … και φυσικά κάτω τα χέρια από τους κεντρικούς αμυντικούς που μας κάνουν τη δουλειά…
Το σκατοκεφαλικό επισόδιο που μπορεί να πάθεις, είναι… όταν λένε παίκτες, εκείνους που δεν είναι… το γμμν το όνομα και οι fan του…
Σάββατο αύριο…
Μάγκες μου… αυτός είναι ο ΠΑΣ
... χρόνια στέκομαι όρθιος
Τέλος… όταν το κίνητρο δεν είναι
, η συζήτηση δεν έχει νόημα… αλλάξτε τροπάριο ή εγώ τρόπο.
Ο New δεν είχε πει?… Δεν είναι ο Άγιαξ της Ηπείρου, είναι ο ΠΑΣ του Αναπήρου?… προς τί λοιπόν τόσος θόρυβος και άλλα τότε και μετά, με τα πολιτικά?
… όταν το κίνητρο δεν είναι
, η συζήτηση δεν έχει νόημα… τέλος.
Ως New, σας λέω να μην στενοχωριέστε… όπως διαπιστούται και διαπιστώνετε, ο ΠΑΣ δεν νικάει πάντα.
Οι ομαδάρες σας και οι παίκτες σας που οι δικοί μας είναι λίγοι να τους κάμψουν, θα περνάνε ανεμπόδιστα από τα Γιάννινα, μια ομαδούλα που κακώς τα κρατάνε στην S.L., … ενώ θα μπορούσατε να παίζετε στις γειτονιές σας με τα Αιγάλεα και τις Προοδευτικές, μια πόρτα δίπλα.
Τα Γιάννινα στην F.L.,… προσφέρονται ως 2
η ομάδα υποστήριξης (λόγω παππού, λόγω γιαγιάς, λόγω νονάς, σούβλας στο χωριό και μπουγάτσας στον εγκέφαλο) και να μην σε (σας) βάζουν σε διλήμματα και δυσεφάρμοστες παραλλαγές – καμουφλαριές οι παρουσίες του στην S.L. και να μπορείς να λες με αφορολόγητο παράπονο… Δες αδικίες ρε πούστη μου, ανέβασαν τον πούστη τον Ατρόμητα και τον Θρασύβουλα σε βάρος του ΠΑΣ, του ιστορικού ΠΑΣ και με τόσο κόσμο για επαρχιακή ρε πούστη μου … και τα καθίσματα.
Σταματήστε να μας γμτε άλλο οφθαλμούς και τα ώτα... και μη προκαλείτε την αποκάλυψη...
Καλό ΠΑΣχα…
Υ.Γ.: Και οι παλινδρομήσεις για Άγγελο… το είπε ξεκάθαρα: Τον Χριστοβασίλη τον πολεμάνε τα Γιάννινα. Θα ήθελα να μείνω αλλά οι συνθήκες σας δεν μου το επιτρέπουν, δεν μπορώ να είμαι…
Υ.Γ.2.: Και οι παλινδρομήσεις για Γαυροποιημένο ΠΑΣ… Μου άρεσε αυτή η ελπιδοφόρα υπόμνηση καθώς δεν έχουν αντ-αποδοθεί τα… Μακροπρόθεσμα οφέλη Νταβινσέντι... νομίζω 8)
Υ.Γ.3.: Τα λέμε… στου Αποστόλη το κουτούκι. Αποκλεισμός Βάζελου με τυμπανοκρουσίες