Oxi sta greeklish!
Σου βγαζουμε το καπελο εισαι για ολους παραδειγμα .Μια ομαδα διαλυμενη τι εκανες ανταγωνιστικη και στην Ευρωπη.Μονο εσυ δεν φταις
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο, ωστόσο μεταμορφώθηκε στην επανάληψη, με τον κ. Πετράκη να αποδίδει την εικόνα του α’ μέρους στην έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας.«Ευχαριστώ τον κ. Αναστασιάδη για όσα είπε για την ομάδα μας. Είναι πολύ τιμητικά, ειδικά όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του χρόνια και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Ήταν χαρά μας που βρέθηκε εδώ, όπως και η ομάδα της Λάρισας, που είναι ένα μεγάλο σωματείο. Εύχομαι από την καρδιά μου και στον κ. Αναστασιάδη και στην Λάρισα να έχουν μία πετυχημένη χρονιά, να κάνουν πράξη τους στόχους τους και τα οράματα που έχουν.Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο α’ μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε ενέργεια και φρεσκάδα, αλλά και τη νοοτροπία που έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη. Αυτό που έκανε, το έκανε πολύ καλά. Πίεσε, έκλεισε τους χώρους, πήγαινε πρώτη πάνω στην μπάλα. Ήταν μία ομάδα που μας δυσκόλεψε, γιατί το υπηρέτησε σωστά αυτό που έπαιξε. Η επιλογή μας να τους περιμένουμε, δεν μας έδωσε την ευκαιρία να κλέψουμε μπάλες για να φύγουμε μπροστά, με αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο να μη γίνουμε καθόλου επικίνδυνοι και μέσα από την εξέλιξη του παιχνιδιού βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-1.Το σημαντικό είναι ότι με την αλλαγή τρόπου παιχνιδιού, αλλά και με τις αλλαγές παικτών, βελτιώσαμε την εικόνα μας. Κρατάμε ότι καταφέραμε με καλή νοοτροπία και ισοφαρίσαμε και είχαμε και τις ευκαιρίες να κερδίσουμε.Η Λάρισα θα βάλει πολλά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Συγχαίρω τον προπονητή της και την ομάδα».Για το αν λείπει η φρεσκάδα στην πρώτη ενδεκάδα, που έχει παίξει τα ευρωπαϊκά ματς: «Λείπει η φρεσκάδα και περισσότερο η ενέργεια. Είναι συνδυασμός που πρέπει να τον φτιάξουμε. Από τη στιγμή που ξέρουμε το αίτιο. θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε και στα 90 λεπτά αυτοί που πρέπει και όχι μόνο για 45».
Για το κακό γήπεδο και που οφείλεται αυτό είπε: «Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου. Εγώ απλά κάνω τη διαπίστωση».
(...)
Ο κόουτς φεύγοντας μετά το ματς και περνώντας από το εντός έδρας που ήτο γιοματο φίλους της ομάδας μας ζήτησε ........περισσότερο κόσμο στην εξέδρα ....Το νου σας ρεμάλια.....
Αυτό που δεν ξέρω ρε κόουτς είναι το πόσες φορές ακόμη θα σου βγάλω το καπέλο ....?
Κε Πετράκη (...)Μόνο η ΚΕΔ μπορεί να σας νικήσει... ούτε Στραματσόνηδες, ούτε Σίλβες, ούτε Πογέτες και Ουζουνίδηδες... Όλοι τους, δεν κάνουν 1 Πετράκη.(...)
(...) ο στάθης τσουκαλας, ο μπράνα ιβιτς κτλπ. (...)
Τέλος, καλώς έφυγε(αν)… θα ανοίξουν θέσεις εργασίας στο πλεκτό.