Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347260 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #725 στις: Παρ 28 Απρ 2017 15:52 »
O Πετρακης στον ΠΑΣ εχει ερθει να κανει τον προπονητη και οχι να γλυφει τον κοσμο.Αν χρειαστουμε τετοιο θα παρουμε τον Χριστοπουλο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Παρ 28 Απρ 2017 15:54 »
Παράθεση
O Πετρακης στον ΠΑΣ εχει ερθει να κανει τον προπονητη και οχι να γλυφει τον κοσμο.Αν χρειαστουμε τετοιο θα παρουμε τον Χριστοπουλο.

:-?

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Παρ 28 Απρ 2017 15:55 »
Για τον οπαδό η ομάδα του θα είναι πάντα η μεγαλύτερη.Και εγώ δεν μετράω την κάθε ομάδα με τους κάλπικους τίτλους που παίρνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα.Άξιζα πρωταθλήματα και δεν με άφησαν να τα πάρω την δεκαετία του 70.Αν έπαιρνα αυτά που δικαιούμουν τότε ίσως να μιλάγαμε σε πιο ρεαλιστική βάση και πιο αντικειμενικά για την μεγαλύτερη ομάδα.

Σωστά! Στην καρδιά ενός οπαδού η ομάδα του είναι η μεγαλύτερη της οικουμένης!

ΑΛΛΑ,

Ο Πετράκης δεν είναι οπαδός του ΠΑΣ και ούτε πούλησε οπαδιλίκι ποτέ σαν τον Rexona.

Σωστά! Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να έχει πάρει Πρταθλήματα την δεκαετία του 70.

ΑΛΛΑ,

Από τότε έχουν πέρασει 40 χρόνια και υπάρχουν ομάδες με περισσότερους τίτλους, περισσότερο κόσμο κ.λπ. Αυτό τις καθιστά μεγάλες ομάδες; Αν βγάλεις το οπαδικό συναίσθημα ΝΑΙ! Με κάποιο τρόπο ταξινομείς τις ομάδες σαν δυναμικότητα αν βγάλεις την ομάδα της καρδιάς σου!

Σώστα! Ο Πετράκης θέλει να δουλέψει σε μια κατά την αποψή του μεγαλύετρη ομάδα. Δικαιωμά του, καλή επιτυχία και είναι ντρόμπρος που το λέει.

ΑΛΛΑ,

Πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πάγκο μεγαλύετρης ομάδας αλλιώς θα κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του! Μάγκας που έχει φιλοδοξίες αλλά η σκιά του κάθε ανθρώπου εως κάπου φτάνει. Την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει σε μεγαλύετρη ομάδα.

Υ.Γ. Αν πάει σε καμία Ξάνθη, Τρίπολη θα είναι άξιος της μοίρας του.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #728 στις: Παρ 28 Απρ 2017 15:59 »
Για τον οπαδό η ομάδα του θα είναι πάντα η μεγαλύτερη.Και εγώ δεν μετράω την κάθε ομάδα με τους κάλπικους τίτλους που παίρνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα.Άξιζα πρωταθλήματα και δεν με άφησαν να τα πάρω την δεκαετία του 70.Αν έπαιρνα αυτά που δικαιούμουν τότε ίσως να μιλάγαμε σε πιο ρεαλιστική βάση και πιο αντικειμενικά για την μεγαλύτερη ομάδα.
Περί του οπαδού και συναισθήματος το έγραψα ήδη εγώ.Από τους αργεντίνους μέχρι σήμερα δεν έχεις κάτι να δείξεις.Εκτός αυτού Λάρισα,ΠΑΟΚ,Άρης έχουν πάρει τίτλους στο παρελθόν αλλά ξέρεις δεν άλλαξε η ιστορία τους.Δεν έγιναν διεκδικητές του τίτλου κάθε χρόνο.Για να μην πιάσω αυτούς που σήκωσαν κύπελλο Ελλάδος.
Από εκεί και πέρα αν βάλουμε κάτω κάποια στοιχεία δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα.Τι να κάνουμε;

Δεν του ζήτησε κανείς μας να πουλάει οπαδιλίκι...αυτό δεν είναι ντομπροσύνη αλλά χαζομάρα, μπανταλομάρα!
Μερικές φορές, καλό είναι να μην εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι!

Τζιάννι Μπανταλαμέντι, ότι νάναι λέμε!!!

Γιατί να μην εκφράζεται;Καλά κάνει και εκφράζεται;Θα του το κόψουμε;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Παρ 28 Απρ 2017 16:06 »
Φώντα πιάσαν οι ζέστες Γιάννενα;
Άλλο λέω εγώ και άλλο μου λες εσύ...

Μιλάω ξεκάθαρα...
"Μερικές φορές, καλό είναι να μην εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι!"
Δεν είπα πουθενά να μην μιλάει ή να λέει ψέμματα...αλλά από το να λέει χαζομάρες, καλύτερα να το κλείνει. Εσύ τη χαζομάρα, την λες ντομπροσύνη...τι να σου πω εγώ τώρα;

Τώρα για τον Γιάνναρο, που είδατε εσείς να γλύφει; Τα κάποια κολακευτικά σχόλια για την ομάδα και τον κόσμο της, είναι γλύψιμο; ΟΚ τότε...
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Απρ 2017 16:09 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Παρ 28 Απρ 2017 16:15 »
Όταν δεν εκφράζεις κάτι τι είναι;Καλά κάνει και εκφράζει αυτό που νιώθει.Το προτιμώ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #731 στις: Παρ 28 Απρ 2017 16:41 »
Μας τα έπρηξε ο τζες.
Αν δεν γουστάρει δρόμο.
Το χει ξαναπεί άλλη μια φορά. Δεν θέλει να μείνει πλέον και αν δεν θέλει να μείνει δεν έχει και όρεξη για δουλειά.

Αρκετά ας πάει στην Τρίπολη να απολυθεί με την πρώτη παρέλαση και τότε θα τα πούμε...

Εξάλλου να μην ξεχνάμε που έγινε γνωστός. Από τον Εργοτέλη και τη Γ' εθνική τον πήραμε και τώρα έχω την αίσθηση ότι πουλάει βεντετισμό  :stop:  :stop:  :stop:.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Παρ 28 Απρ 2017 16:52 »
Εξάλλου να μην ξεχνάμε που έγινε γνωστός. Από τον Εργοτέλη και τη Γ' εθνική τον πήραμε και τώρα έχω την αίσθηση ότι πουλάει βεντετισμό  :stop:  :stop:  :stop:.

Ενώ ο Χριστόπουλος ήταν πιο 'προσγειωμένος'...   ;)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Παρ 28 Απρ 2017 17:30 »
Ρε άσε μας ρε φίλε!  Όταν ο βελλιδης ρωτήθηκε από την αθηναϊκή Κυριακή για το αν θέλει να πάει σε μεγάλη ομάδα είχε απαντήσει " είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα "
Τέλος πάντων αφού κουραστηκες εσύ μια με εμάς εμείς κουραστηκαμε δέκα με εσένα και το ότι στον δεύτερο γύρο η ομάδα έπαιζε αντιποδοσφαιρο. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσεφερες αλλά δεν πάει παραπέρα.
Φέρε τον αγελλαρα τον αναστασιαδη ή τον γεωργουλοπουλο άμεσα!
Αν ήσουν μάγκας Πετράκη θα έλεγες " δεν τίθεται θέμα μεγάλης ομάδας απλά θέμα εγκαταστασεων για αυτό θέλω να πάω Αθήνα " Στο καλό σε ευχαριστούμε και να μην μας γράφεις.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Παρ 28 Απρ 2017 18:19 »
Ηρεμία παιδιά. Για μένα ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη  ομάδα στον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι είναι για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Πετράκης και ο κάθε Πετράκης πιστεύουν (και σωστά κατ' αυτούς) ότι υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες από τον ΠΑΣ και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Λογικό είναι να έχουν φιλοδοξία να πάνε σε κάποια από αυτές. Το  ίδιο ισχύει και για παίκτες (Κούτρης, Πασχαλάκης κλπ). Το ίδιο λένε παίκτες και προπονητές σε όλον τον πλανήτη.
Μην τρελαινόμαστε. Το θεωρώ πιο σωστό από το να έβγαινε και να λεγε "δεν πάω πουθενά" "είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα" ¨εδώ είναι το σπίτι μου" "μόλις μίλησα μικρός είπα ΠΑΣ" και άλλα φαιδρά.
Νομίζω όλον τον καιρό που ήταν εδώ φέρθηκε ΚΥΡΙΟΣ, έδωσε πολλά, πήρε πολλά από τον ΠΑΣ, έκανε και λάθιη, αλλά ότι κι αν συμβεί θα μείνει στην ιστορία της ομάδας μας ως ο πρώτος προπονητής μας σε Ευρωπαϊκό ματς!!! Όπως θα μείνει και ο Μιχαήλ ως ο παίκτης που σκόραρε το πρώτο γκολ κλπ.  Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι στο μέλλον να τον ξεπεράσουν.
Η τοποθέτησή του είναι σωστή για μένα. Θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα μιλήσει με τον πρόεδρο και θα παρθεί η απόφαση. Από όσα διαβάζω (αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος) ο πρόεδρος θέλει να συνεχίσει με τον Πετράκη, οπότε πιθανώς το μπαλάκι να πέφτει στον κόουτς. Ότι όμως είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, την επόμενη κιόλας βδομάδα, ώστε σε περίπτωση μη συνέχισης της συνεργασίας, η ομάδα να βρει άμεσα προπονητή και να αναλάβει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Εννοείται ότι σε περίπτωση που μείνει ο Πετράκης αυτός ο σχεδιασμός είναι ευκολότερος!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Παρ 28 Απρ 2017 18:23 »
Ρε άσε μας ρε φίλε!  Όταν ο βελλιδης ρωτήθηκε από την αθηναϊκή Κυριακή για το αν θέλει να πάει σε μεγάλη ομάδα είχε απαντήσει " είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα "
Τέλος πάντων αφού κουραστηκες εσύ μια με εμάς εμείς κουραστηκαμε δέκα με εσένα και το ότι στον δεύτερο γύρο η ομάδα έπαιζε αντιποδοσφαιρο. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσεφερες αλλά δεν πάει παραπέρα.
Φέρε τον αγελλαρα τον αναστασιαδη ή τον γεωργουλοπουλο άμεσα!
Αν ήσουν μάγκας Πετράκη θα έλεγες " δεν τίθεται θέμα μεγάλης ομάδας απλά θέμα εγκαταστασεων για αυτό θέλω να πάω Αθήνα " Στο καλό σε ευχαριστούμε και να μην μας γράφεις.

Ο Πετράκης είπε 'μεγαλύτερη', συνεπώς αναγνωρίζει ότι και ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα. Απλά αναγνωρίζει όπως και οι περισσότεροι στην Ελλάδα ότι υπάρχουν και μεγαλύτερες.
Για τον Γεωργουλόπουλο συμφωνώ (όχι σαν κόουτς).
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Απρ 2017 18:28 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Παρ 28 Απρ 2017 19:00 »
Ο Πετράκης νομίζω δείχνει με τις δηλώσεις του ότι θέλει να φύγει.Εγώ εύχομαι ότι είναι να γίνει,να γίνει γρήγορα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την καινούργια πιο απαιτητική σεζόν.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Παρ 28 Απρ 2017 19:08 »
ο πετρακης και ο καθε πετρακης απο αυτη τη θεση που βρισκεται....με τον προεδρο να τον θελει....με το να θεωρειτε πετυχημενος μεχρι τωρα(για μενα η φετεινη χρονια ασχετα αν μας αρεσει η οχι ηταν ισως αναμενομενη)....ΑΝ  ηθελε να μεινει θα εκανε τη σφιγγα μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα .....και μετα θα τουλεγε...οκ να μεινω...αλλα εχω καποιες προυποθεσεις......θελω χαφ θελω τουτο θελω εκεινο....κακα τα ψεμματα οκ επαιξε αντιποδοσφαιρο...ομως με αυτο το υλικο με τις ελλειψεις σε καιριες θεσεις...μπορουσε να παιξει ποδοσφαιρο?

ειναι ενα ερωτημα

υπαρχουν πολλες αναγνωσεις .....υπομονη μεχρι την επομενη βδομαδα

παντως η νεα χρονια δεν νομιζω να σπρωχνει τον προεδρο για πειραματα....μειωνονται οι ομαδες....νομιζω σε καθε περιπτωση θα παει σε σιγουρες λυσεις ειτε μεινει ειτε φυγει ο πετρακης

προσωπικη μου γνωμη

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Παρ 28 Απρ 2017 19:16 »
ΔΕΝ παει  πουθενά!
1. Που θα βρει καλυτερα;
2. Που αλλου θα εχει την ησυχία του;

:pas:

Αποσυνδεδεμένος mpif

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Παρ 28 Απρ 2017 19:22 »
Ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο παρατηρησιμο σύμπαν. Πούλο, και καλή καριέρα στην τριπολη.
TZANIS VILA MVP

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Παρ 28 Απρ 2017 20:16 »
ΔΕΝ παει  πουθενά!

Πληροφορια ή διαισθηση;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Παρ 28 Απρ 2017 20:32 »
Και τα δυό..

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #742 στις: Παρ 28 Απρ 2017 20:36 »
Η δικη μου διαισθηση λεει Γρηγοριου αν δεν παει προς πλατεια.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #743 στις: Παρ 28 Απρ 2017 21:19 »
Πέραν του ότι ο Πετράκης είναι ένας καλός προπονητής
που ταίριαξε με τον ΠΑΣ.
Είναι σημαντικό για την χρονιά που έρχεται να πάμε με το ίδιο προπονητή..

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Παρ 28 Απρ 2017 23:52 »
Eιτε μεινει ειτε φυγει λιγο σεβασμο στον προπονητη Πετρακη που μας εβγαλε Ευρωπη δεν κανει κακο....

Αμα φυγει θα του πω καλη τυχη γιατι ειναι κυριος με τα ολα του......Και  προσωπικα πιστευω οτι ειναι μεγαλος προπονητης αλλα οτι εχει να δωσει το εχει δωσει στην ομαδα και πλεον δεν θα εχει την ιδια ευχαριστηση να κοουτσαρει οπως τις πρωτες χρονιες..Πλεον θελουμε νεο αιμα στον παγκο της ομαδας αλλα να φτασεις καποιος στην αχαριστια ειναι ΝΤΡΟΠΗ

Ξερω οτι ειναι πολλα χρονια σε εμας και οτι ισως θελει να αλλαξει παραστασεις και δεν ειναι καθολου κατακριτεο!!!!!!Αλλα μερικοι φαινεται ειναι ταγαροκεφαλοοι και δεν νοιωθουνε

Συνελθεται μερικοι..

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Απρ 2017 23:58 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #745 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 00:08 »
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας κ. Πέτρακη!
Καλή συνέχεια στην επόμενο σταθμό της καριέρας σου!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #746 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 14:30 »
Ο Πετράκης παραμένει προπονητής της ομάδας μας.Οπότε οι αποχαιρετισμοί είναι κάπως άκυροι.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 16:26 »
"Πουλο" λεει ο αλλος για τον προπονητη της ομαδας μας κι εγω τωρα πρεπει να σεβαστω τους κανονισμους του φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #748 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 17:50 »
"Πουλο" λεει ο αλλος για τον προπονητη της ομαδας μας κι εγω τωρα πρεπει να σεβαστω τους κανονισμους του φορουμ.

Όποιος δεν γουστάρει και το λέει στις δηλώσεις του, το ομολογεί δημοσίως δηλαδή, του δείχνεις την πόρτα της εξόδου.

Όλα τα άλλα είναι για τις άλλες... ομάδες...

Από τη στιγμή που ο Πετράκης δεν σέβεται την ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο, ενώ ήταν γνωστός μόνο στα τοπικά της Κρήτης, τότε πρέπει να φύγει.

Θα μπορούσε να πει: θα το συζητήσω με τον Χοντρό μπλα μπλα μπλα... και θα δούμε. Δεν ζητάμε οπαδιλίκια ούτε δηλώσεις νομιμοφροσύνης. Αντ' αυτού επιλέγει συστηματικά να λέει πως θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Δηλαδή εκτός της προφανούς προσβολής που δεν καταλαβαίνετε μόνο μερικοί εδώ μέσα (ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε), εγείρεται και ένα άλλο ζήτημα. Ένας κόουτς που θέλει να φύγει έχει όρεξη να δουλέψει πλέον στην ομάδα που θέλει να αποχωρήσει;

Για μένα ο κόουτς με τις ατυχέστατες δηλώσεις του και την εικόνα που παρουσίασε στο β' γύρο η ομάδα μου δείχνει ότι πνευματικά και ψυχικά έχει αποχωρήσει από τον Π.Α.Σ.. Ήρθε η ώρα να βρούμε όσο είναι καιρός τον αντικαταστάτη του.

Ας ελπίσουμε ότι ο Χοντρός θα κινηθεί έξυπνα όπως το συνηθίζει σε κάτι τέτοια!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Σαβ 29 Απρ 2017 18:10 »
Μπακουλιέρο του καταμαρτυράς πράγματα που δεν είπε καν.Που τα είδες όλα αυτά που γράφεις;Ο άνθρωπος νομίζω ήταν ξεκάθαρος.Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα μιλήσω με τον πρόεδρο.Αυτό είπε.Κατά τα άλλα όπως έγραψα δεν υπάρχει καθαρό μυαλό.Όλα και όλοι φταίνε.Διαβάζουμε καθημερινά τρελά πράγματα.
Όσο για το αν έγινε γνωστός στο πανελλήνιο δεν νομίζω.Ούτε δούλευε στα τοπικά της Κρήτης.Η πλήρης ισοπέδωση.