Ηρεμία παιδιά. Για μένα ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι είναι για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Πετράκης και ο κάθε Πετράκης πιστεύουν (και σωστά κατ' αυτούς) ότι υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες από τον ΠΑΣ και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Λογικό είναι να έχουν φιλοδοξία να πάνε σε κάποια από αυτές. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες (Κούτρης, Πασχαλάκης κλπ). Το ίδιο λένε παίκτες και προπονητές σε όλον τον πλανήτη.
Μην τρελαινόμαστε. Το θεωρώ πιο σωστό από το να έβγαινε και να λεγε "δεν πάω πουθενά" "είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα" ¨εδώ είναι το σπίτι μου" "μόλις μίλησα μικρός είπα ΠΑΣ" και άλλα φαιδρά.
Νομίζω όλον τον καιρό που ήταν εδώ φέρθηκε ΚΥΡΙΟΣ, έδωσε πολλά, πήρε πολλά από τον ΠΑΣ, έκανε και λάθιη, αλλά ότι κι αν συμβεί θα μείνει στην ιστορία της ομάδας μας ως ο πρώτος προπονητής μας σε Ευρωπαϊκό ματς!!! Όπως θα μείνει και ο Μιχαήλ ως ο παίκτης που σκόραρε το πρώτο γκολ κλπ. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι στο μέλλον να τον ξεπεράσουν.
Η τοποθέτησή του είναι σωστή για μένα. Θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα μιλήσει με τον πρόεδρο και θα παρθεί η απόφαση. Από όσα διαβάζω (αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος) ο πρόεδρος θέλει να συνεχίσει με τον Πετράκη, οπότε πιθανώς το μπαλάκι να πέφτει στον κόουτς. Ότι όμως είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, την επόμενη κιόλας βδομάδα, ώστε σε περίπτωση μη συνέχισης της συνεργασίας, η ομάδα να βρει άμεσα προπονητή και να αναλάβει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Εννοείται ότι σε περίπτωση που μείνει ο Πετράκης αυτός ο σχεδιασμός είναι ευκολότερος!!