ολα θετικα τα βλεπετε σε σημειο ανησυχητικο ...... ως προς τις προθεσεις καποιων
Ο καθένας όπως τα βλέπει.Αρκετοί εδώ μέσα δεν τα βλέπουν θετικά και έγραψαν.Το ίδιο και εσύ που γράφεις αυτήν την στιγμή.Δικαίωμα της κάθε πλευράς φαντάζομαι πως θα τα βλέπει.
ακομη και 5-6 αγωνιστικες,πριν το τελος που η ομαδα δε βλεποτανε καποιοι σκεφτονταν 5αδα ...για γελια,
Εγώ βλέπω τσάμπιονς λιγκ.Τι σημαίνει αυτό;Εδώ ο άλλος έγραψε για υποβιβασμό του χρόνου τον Μάιο μήνα.Για τώρα για του χρόνου.Βαθμολογικά η ομάδα είχε ελπίδες μέχρι ένα σημείο.Δεν μπορείς να απαγορεύσεις το όνειρο από τον άλλον ή γενικά την οπτική του.
για τις δικαιολογιες οτι η ομαδα κανει κοιλια η οποια εγινε διαρκειας και τελικα κατεληξε στο οτι κλαταρε στο β γυρο λογω ευρωπης
Εσύ μπορεί να το βλέπεις σαν δικαιολογίες.Κάποιος άλλος σαν σοβαρό λόγο.Αν νομίζεις ότι είναι δικαιολογία,μπορείς να πας να ρωτήσεις ειδικούς πάνω στο θέμα να σου πούνε.Βρες και τον ίδιο τον Αλεξίου στο ΠΕΑΚΙ να τον ρωτήσεις.Να σε πείσω δεν μπορώ και δεν θέλω.
για το γεγονος οτι ειδες πολυ καλη τη φετινη σεζον εγω λεω κολυρια.......
Για μένα είναι θετική.Αν για σένα δεν είναι οκ.Τι να κάνουμε;Διαφωνούμε.Δεν σε εμπόδισε κάποιος να το γράψεις.Να διαφωνούμε φαντάζομαι μας το επιτρέπεις έτσι;
τα εγκληματα του πετρακη εγιναν 2-3 λαθακια, για τα οσα επισημαιναμε που ασκουσαμε κριτικη και ημαστε τα μαυρα προβατα παρολο που δικαιωθηκαμε τωρα λετε οτι περιμενουμε με το πριονι , μας λεγατε οτι η ομαδα κανει κοιλια, δινατε τυφλη στηριξη
Ποια ακριβώς είναι τα εγκλήματα;Ποιοι επισημάνατε και ποιοι σας είπαν για μαύρα πρόβατα;Γενικολογίας το ανάγνωσμα.Κουβεντες του αέρα.Για άλλη μια φορά.Επίσης δεν βλέπω κάποια δικαίωση και δεν καταλαβαίνω για ποια δικαίωση μιλάς.
Σε αυτήν την πόλη υπάρχουν και πριονιστές.Σου φαίνεται παράξενο;Πρώτη φορά το βλέπεις;Υπάρχει ανέκαθεν.Που δίνουμε τυφλή στήριξη;Την στήριξη ο Πετράκης τουλάχιστον την έχει κερδίσει με το σπαθί του όλα αυτά τα χρόνια.3,5 χρόνια.Πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣ ένας προπονητής έκατσε 3,5 χρόνια.Τα στατιστικά του υπάρχουν.
το χειροτερο ολων ομως ειναι οτι εχετε βαλει τα προσωπα πανω απο την ομαδα
Ο Πετράκης είναι ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΣ και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει.Απλά τα πράγματα.Ούτε πάνω ούτε κάτω.
ΥΓ επειδη εχω καιρο να γραψω, χρωστατε μια εξηγηση για οτι συνεβη με τον Μ+
Ποιοι είμαστε εμείς που χρωστάμε μια εξήγηση;Αν αναφέρεσαι στον Μίκαελ+- όποτε θέλει μπορεί να έρθει να γράψει.Είναι δική του καθαρά επιλογή.Αν έχει οποιοδήποτε θέμα μπορεί να το πει ο ίδιος.