Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347317 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #875 στις: Δευ 29 Μάι 2017 17:51 »
Πρέπει να κατανοήσουμε πως ο προπονητής και οι παίκτες, είναι μεν τα βασικότερα έμψυχα στοιχεία της ομάδος, αλλά όχι τα μόνα. Επίσης τα υλικά στοιχεία ( οικονομική ευρωστία, γήπεδο κλπ) παίζουν ζωτικότατο ρόλο. Αν μια ομάδα λοιπόν θέλει διάρκεια στην επιτυχία πρέπει να είναι σε όλα τα επίπεδα αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.
Και άλλοι σύνταυροι έχουν επισημάνει πως αν ερχόταν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, δεν θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα από τον Πετράκη, με τις υπάρχουσες συνθήκες. Με βάση την συνολική κατάσταση όχι μόνο της ομάδος αλλά του ποδοσφαιρικού χάρτη της χώρας μας πιστεύω πως ο Πετράκης είναι προς το παρόν, η καλύτερη λύση. Φυσικά δεν είναι αλάνθαστος, οπωσδήποτε έχει κάνει και στραβοπατήματα, αλλά έχει γνώση του αντικειμένου, δεν αιθεροβατεί, κρατάει πολύ καλά τα αποδυτήρια, είναι κύριος και παίρνει από τους παίκτες αρκετά συχνά, το καλύτερο που μπορούν να αποδώσουν.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Δευ 29 Μάι 2017 17:55 »
Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο
προφανως τοσες μερες που το σκεφτηκαν και οι δυο πλευρες δεν βρηκαν κατι καλυτερο για την παρτη του ο καθενας
και συνεχισαν τη συνεργασια
Αν ειχαν κανει ταμα να συνεχισουν και δεν υπηρχαν τριτοι στη μεση θα ειχαν ανακοινωσει απο το πασχα

Η δουλεια ειναι να παρουμε παιχτες εκει που ποναει η ομαδα (και δεν ποναει σε λιγα σημεια)
αμα εχεις παιχτες και με μενα προπονητη θα ΠΑΣ καλα
Αμα ΠΑΣ με το φετινο ροστερ γαμησετα
και αμα πας και με τις φετινες εγκαταστασεις γαμησετα δυο φορες

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Δευ 29 Μάι 2017 21:41 »
Ένα δώρο για σένα:

B-)

Καλή Δύναμη, Κόουτς!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Δευ 29 Μάι 2017 21:52 »
AUDI ΘΑΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΣ

:pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Τρι 30 Μάι 2017 14:19 »
Καλή δύναμη στον κόουτς, στη διοίκηση και στους παίκτες. Πολύ εύκολα ξεχνάνε ορισμένοι, εκτός κι αν τους πιάνει μελαγχολία για τα χρόνια της β' και της γ' εθνικής.
Μυς εις τρώγλην μη χωρών κολοκύθην έφερεν

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Τρι 30 Μάι 2017 15:59 »
Είμαι υπέρ παραμονής Πετράκης.

Θα ήθελα από αυτούς που ήθελαν να φύγει, να πούνε ποιον θα θεωρούσαν κατάλληλο  για να κάνουμε κουβέντα.
Επίσης όλοι είπαμε για τα εγκλήματα όπως λέμε σε κάποια παιχνίδια από την απ έξω. Διότι μας λείπουν στοιχεία για να έχουμε την άποψη  του προπονητή.

Κουβέντες ο π ως έχω πει λέμε όλοι.Με τον συγκεκριμένο είδαμε και πράξεις και τις είδαμε για πάνω από μια χρονιά.Οπότε συνολικά το πρόσημο είναι θετικό
....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Τρι 30 Μάι 2017 16:21 »
To "έγκλημα" Πετράκη, είναι το ότι κρατάει επί χρόνια την ομάδα εντός τροχιάς Ευρώπης σε θέσεις που δεν είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, όταν και κάναμε το ασανσέρ Β -> Α -> Β -> Γ -> Β -> Α και ξανά μανά Βήτα, σε θέσεις δηλαδή που μας θαμπώνουν.
Διαθέτοντας μάλιστα αμφιλεγόμενο υλικό, και το οποίο κατά βάση αποψιλώνεται.

Είναι να μην τον ξεκάνουμε έναν τέτοιο άνθρωπο ;

Είναι να μην πειραματιστούμε τώρα που το χρήμα ρρρέει ;

Κάτι άκουσα ότι η Μάντσεστερ δεν είναι ευχαριστημένη απ' το Μουρίνιο.
Δεν κάνουμε κι κατά κει καμιά βουλιδοσκόπισ ;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #882 στις: Τετ 31 Μάι 2017 10:27 »
Παράθεση
ΥΓ επειδη εχω καιρο να γραψω, χρωστατε μια εξηγηση
Καθόλου καλά δεν κατάλαβες.
Δεν "χρωστάει" κανείς και τίποτε.

Εν αντιθέσει με τα λεγόμενα μιας ποντικομαμής,που με βάφτισε σιγανοπαπαδιά, ενώ γνωρίζει τις σχέσεις στοργής και προδέρμ που έχω με τα παπαδια-ρά, χάρηκα που έμεινε ο Κύριος Πετράκης.
Ήρθε στην Ομάδα μας, την ανέβασε και μεγάλωσε μαζί της.
Μοιράζομαι τις ενστάσεις της συν-σιγανοπαπαδιάς Τζημάκου, βέβαια.
Κόουτς το επόμενο μεγάλο σου στοίχημα, είναι να μεγαλώσεις κι εσύ μαζί με την Ομάδα, που σιγά σιγά καταφέρνει με την βοήθειά σου να παίρνει και τυπικά τις ψηλές θέσεις που της πρέπουν.

Πριν ξεκινήσεις την όποια σου δήλωση να θυμάσαι:
Ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη Ομάδα του Γαλαξία ( για το Σύμπαν το συζητάμε, κάτι πήρε το αυτί μου ότι βρέθηκε απόδειξη ότι υπάρχουν άπειρα παράλληλα και θα μπλέξουμε με τον ΠΑΣ του γειτνιάζοντος).
Αν το θυμάσαι, ολα καλύτερα θα πάνε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Τετ 31 Μάι 2017 13:28 »
Είμαι υπέρ παραμονής Πετράκης.

Θα ήθελα από αυτούς που ήθελαν να φύγει, να πούνε ποιον θα θεωρούσαν κατάλληλο  για να κάνουμε κουβέντα.
Επίσης όλοι είπαμε για τα εγκλήματα όπως λέμε σε κάποια παιχνίδια από την απ έξω. Διότι μας λείπουν στοιχεία για να έχουμε την άποψη  του προπονητή.

Κουβέντες ο π ως έχω πει λέμε όλοι.Με τον συγκεκριμένο είδαμε και πράξεις και τις είδαμε για πάνω από μια χρονιά.Οπότε συνολικά το πρόσημο είναι θετικό

Το πρόσημο για τα 3,5 χρόνια του κόουτς είναι όντως θετικό. Επειδή όμως το κλίμα φαινόταν πολύ στραβωμένο φέτος στο Β΄ γύρο, πολλοί είπαμε ότι καλό θα ήταν να αλλάξει ο προπονητής. Από τη στιγμή που έμεινε τον στηρίζουμε όλοι, με την ελπίδα ότι δε θα ξαναδούμε αυτό το άθλιο θέαμα.
Τώρα όσον αφορά για άλλο προπονητή, έχουν αναφερθεί διάφοροι. Από Χριστόπουλο, Μιλόγεβιτς ....μέχρι και Μούφ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχουν και άλλοι, δεν τελειώνει τίποτε σε περίπτωση αποχώρησης του Πετράκη...
Ουδείς αναντικατάστατος.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Τετ 31 Μάι 2017 15:32 »
Φυσικά και δεν τελειώνει η ονοματολογία.
Απλά εδώ έχουμε ένα προπονητή που όπως είπαμε είχε, θετικό πρόσημο.
Γιατί έχουμε κολλήσει στον προπονητή ενώ το εμψυχο δυναμικό το είχουμε ξεχωριστό.
Αν φέτος ενισχυθεί η ομάδα, και ο Πετράκης κάνει μ@λ@κίες, τοτε θα κριθεί όπως πρέπει.
Αν μείνουν οι ίδιοι παίκτες τότε δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο τον Πετράκη και τον κάθε Πετράκη αλλά να πάμε πιο πάνω όπως κάναμε και παλιότερα.
Φυσικά κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε κάποιον να κάνει έργο πολλά χρόνια.
Αλλαγές προπονητή κάθε 2 χρόνια πχ, δεν νομίζω οτι κάνουν καλό....

Ο Πετράκης έμεινε, ας δούμε τώρα και τι θα γίνει και με μεταγραφές....
 :pashat: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
....

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Τετ 31 Μάι 2017 23:45 »
Με το ιδιο υλικο ποιος προπονητης θα προσεφερε το περιβοητο θεαμα που πολλοι επικαλειστε?
Γραψτε κανα ονομα να κανουμε κουβεντα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Τρι 06 Ιούν 2017 09:29 »
Για οσους γκρινιάζουν

Ο Γαυρος εφερε τον Χάσι-Χάσι .. ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Τετ 14 Ιούν 2017 18:00 »
Παράθεση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής Ζωνιανών γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του νεαρού προπονητή στον πάγκο της ομάδας.
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: «Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιωργο Πετράκη. Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας, η διοίκηση κάνει δεκτό το αίτημα του νεαρού προπονητή μετά την πρόταση που δέχτηκε από σύλλογο ανώτερης κατηγορίας. Η παρουσία του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο του Ερμή, μας δίδαξε τι σημαίνουν οι λέξεις αξιοπρέπεια, επαγγελματισμός, ήθος, αξία και αρχές. Η ικανότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και είμαστε βέβαιοι για την ανοδική πορεία που θα διαγράψει τα επόμενα χρονιά στην καριέρα του. Του ευχόμαστε με τη σειρά μας ότι καλύτερο».
mikriliga.com

Άσχετο μεν με την ομάδα μας αλλά σχετικό με τον κόουτς.Ίσως κάποια μέρα δούμε και άλλον Πετράκη στον πάγκο μας. :)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Σαβ 15 Ιούλ 2017 22:50 »
Ικανοποίηση Πετράκη από το πρώτο δείγμα

Αρκετά ικανοποιημένος απ’ όλες τις απόψεις εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ. Ο «κυανόλευκος» τεχνικός δήλωσε ότι τόσο από τη διάθεση όσο και από τακτικά θέματα η ομάδα πήγε καλά για τα δεδομένα της εποχής. Από εκεί και πέρα δεν θέλησε να πει κάτι για μεταγραφές, ούτε για το αν θα λάβει τελικά μέρος η ΠΑΕ στο τουρνουά της Τουρκίας.

«Αυτό που μετράει για ‘μενα αυτή τη στιγμή είναι η διάθεση και η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Απ’ αυτό το κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε πάλι μια καλή ομάδα. Είμαστε βέβαια στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας. Για ‘μενα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα όσο έχει το να έχουμε ενέργεια και να προσεγγίζουμε τακτικά αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Απ’ όλα τα παραπάνω σαν πρώτο δείγμα είμαι ευχαριστημένος, αλλά πολύ σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος».

Για τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποίησε και τους νέους παίκτες: «Δεν μπορώ να σας ξεφύγω. Είναι στο μυαλό μας να υπηρετήσουμε διάφορα συστήματα. Είμαι ευχαριστημένος και απ’ αυτό, με βάση το χρόνο που έχουμε δουλέψει και την περίοδο που βρισκόμαστε. Θέλουμε να βάλουμε και κάποια ακόμα πράγματα στο παιχνίδι μας. Τους 2-3 σχηματισμούς που επιλέξαμε, νομίζω ότι μπορούμε να τους υπηρετήσουμε.

Σε ό,τι αφορά τα νέα παιδιά, πρώτα θα τα κοινοποιήσω εκεί που πρέπει».

Για το αν θα συμμετάσχει ο ΠΑΣ στο τουρνουά της Τουρκίας: «Δεν είναι δικό μου θέμα, θα πάρετε τη σχετική ενημέρωση από την ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Γενικά όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, δεν θέλω να μιλάμε πολύ γι’ αυτά τα θέματα. Εμείς είμαστε εδώ, εκτιμάμε την κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω και να σας πω αν θα κάνουμε 2 ή 3 μεταγραφές. Θα δείξει η ίδια η πράξη».

Για το αν θα γίνει κάποιος μικρός της Κ-20 επαγγελματίας: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Επιλέξαμε να δουλέψουμε με 3 παιδιά της Κ-20, θα μας δείξει η πορεία τι πρέπει να κάνουμε τώρα ή αργότερα. Είναι ακόμα νωρίς».

http://super-fm.gr/21533/ikanopiisi-petraki-apo-to-proto-digma-video/

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Κυρ 16 Ιούλ 2017 00:36 »
Καιρό έχω να τον δω. Ξούρshε και το μουστάκι...   B-)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Κυρ 16 Ιούλ 2017 11:41 »
μεχρι και το μουστακι τον εβαλε ο προεδρας να ξιουρησει για να του φερει τον Μπρουνο Χαλκιαδακη  :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Δευ 17 Ιούλ 2017 14:51 »
Άσε πάλι το μουστάκι γιατί έγινες σαν κοκοβιός.  :P

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Δευ 28 Αύγ 2017 14:14 »
Είσαι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΣ, ρε Γιαννιώτη-Κρητικέ!
Η δουλειά που κάνεις και που θα αφήσεις πίσω σου,
όταν κι αν πάρεις ΕΣΥ την απόφαση να φύγεις,
θα μνημονεύεται για χρόνια.
Άφησέ μας εμάς να λέμε για κενά και ελλείψεις και συνέχισε εσύ να μας κάνεις να ξύνουμε το κεφάλι μας.  ;)
Τα σέβη μου μεγάλε Γιάννη Πετράκη!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 21:03 »
Παράθεση
Πετράκης: «Χαρά και τιμή να είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», όπου αναφέρθηκε στο ρόστερ και τους παίκτες που αναδεικνύονται συνεχώς, το πρωτάθλημα, το γήπεδο, τους φιλάθλους, τον Κούτρη και την απόδοση της ομάδας του.
Αναλυτικά:

Για την απόδοση της ομάδας του μέχρι στιγμής: «Είμαι ικανοποιημένος και οφείλω να δώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου. Σημασία δεν έχει απλά να φτάσεις κάπου αλλά να διατηρηθεί ψηλά. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί και να ενισχύουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Είναι για μένα και χαρά και τιμή που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, προσπαθούμε όλοι μαζί για να βρίσκεται η ομάδα σε ένα τόσο καλό επίπεδο. Αυτό το διάστημα έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο, θέλουμε να το διατηρήσουμε και το ενισχύσουμε».
Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει βασικό κορμό: «Από τη μέρα που έχω έρθει στην ομάδα έχουν φύγει 14-15 βασικοί ποδοσφαιριστές. Σημαντικό είναι για εμάς ότι τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μαθαίνουν το ρόλο τους και γίνονται πρωταγωνιστές. Αυτό έρχεται μέσα από τις καλές επιλογές και τη σκληρή καθημερινή δουλειά. Ο κάθε παίκτης θα πάρει την ευκαιρία, κάθε χρόνο μπαίνει νέα αίμα στην ομάδα. Εφυγαν σπουδαίοι παίκτες, μόνο ένας καινούριος, ο Χαλκιαδάκης έπαιξε στους δύο πρώτους αγώνες ενώ και αυτοί που είχαμε αναβάθμισαν τον ρόλο τους και μας βοηθούν να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζουμε και οι νέοι παίκτες να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».
Για τον Κούτρη και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ο Κούτρης έχει το πακέτο να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Το είχα πει και πριν πάει στον Ολυμπιακό, το λέω και τώρα. Εχει προσωπικότητα, είναι ευφυέστατος, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, έχει πολύ όρεξη για δουλειά, είναι πολύ γρήγορος. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθημερινά ενισχύει την άποψη μου για αυτόν. Εύχομαι να μην χάσει το δρόμο του και να συνεχίσει έτσι».

Για τους Βελλίδη, Χαρίση και Κοροβέση που δεν έκαναν το επόμενο βήμα: «Όλα για μένα είναι εμπιστοσύνη και ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, δεν τους έδωσε ευκαιρίες. Κυρίως στον Βελλίδη και τον Χαρίση που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι για τον ΠΑΟΚ. Ο Κοροβέσης κατά τρίτο λόγο θα μπορούσε να είναι σημαντικός για την ομάδα, όπως οι άλλοι δύο».
Για την επιλογή του να παίζει 3-5-2: «Είναι συνδυασμός της αξιοποίησης του ρόστερ και της πίστης πολλών δυνατοτήτων. Εμείς θέλουμε να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Πιστεύω πως ο κάθε προπονητής δεν πρέπει να παίζει το σύστημα που του αρέσει αλλά αυτό που μπορεί να παίξει η ομάδα του. Εγώ πριν δύο χρόνια ξεκίνησα με το 3-5-2 για πρώτη φορά. Για να κάνω καλή αξιοποίηση του ρόστερ έπρεπε να υπηρετήσω αυτόν τον σχηματισμό, μας έδωσε οφέλη. Πλέον μπορούμε να παίξουμε οποιοδήποτε σύστημα. Για μένα δεν υπάρχει δόγμα αλλά μόνο να υπάρχει τρόπος να αναδειχθούν οι παίκτες που έχει ο προπονητής στα χέρια του».
Για την κατάσταση του γηπέδου των Ζωσιμάδων: «Αυτό θα φανεί με τον χρόνο. Με την ΑΕΚ παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και επιθετικότητα σαν ομάδα».
Για τη δυναμική των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα: «Θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός φέτος μεταξύ των ομάδων. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από οποιαδήποτε ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα που θα έχει περισσότερο σασπένς. Το γεγονός ότι δεν έχει χάσει βαθμούς μόνο ο Ολυμπιακός από τις μεγάλες ομάδες, είναι μια απόδειξη αυτού που είπα».
super-fm.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 12:02 »
Επιτέλους ο κόουτς λέει τα αυτονόητα.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:34 »
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του κόουτς:
Παράθεση
  Για το αν είναι ταβάνι του ΠΑΣ μέχρι εδώ που βρίσκεται:
«Είναι δύσκολη η ερώτηση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ πιθανόν να έχει διπλάσια τιμή απ’ όλο το μπάτζετ μας. Η πρόοδος έρχεται μόνο μέσα από τη δουλειά. Πιστεύουμε στη δουλειά μας, στα παιδιά μας, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας, υπάρχουν κι άλλες ομάδες με φιλοδοξία. Κι άλλες ομάδες επενδύουν. Χαμηλά το κεφάλι για να προσπεράσουμε ομάδες με τον ίδιο στόχο μ’ εμάς, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Όλα έχουν σχέση με τα οικονομικά με το τι επενδύεις για να μπεις στην πεντάδα. Δεν μπορεί να είμαστε εμείς οι έξυπνοι και άλλοι οι βλάκες. Έφυγαν 14 παίκτες ενδεκαδάτοι, και έμειναν ρολίστες, αλλά δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά που έχουμε».     
Γεμάτες ζουμί οι δηλώσεις του.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #896 στις: Τετ 27 Σεπ 2017 16:32 »
Ο διδδυμος αδερφος του Περτρακη απο την Κροατια σε πιο μοντερνα γραμμη που τον θελει για προπονητη ο Απολλων

Αμα του κανεις και του Πετρακη καμια ανταυγεια,ταμαμ ιδιος θα ειναι  : )

http://www.gazzetta.gr/football/article/1142323/sti-lista-toy-apollona-o-voylits

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Σεπ 2017 16:40 από pagourenko1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 09:54 »
η συνέντευξη μετά το μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει πολύ ενδιαφέρον

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 12:28 »
Ο διδδυμος αδερφος του Περτρακη απο την Κροατια σε πιο μοντερνα γραμμη που τον θελει για προπονητη ο Απολλων

Αμα του κανεις και του Πετρακη καμια ανταυγεια,ταμαμ ιδιος θα ειναι  : )

http://www.gazzetta.gr/football/article/1142323/sti-lista-toy-apollona-o-voylits

...ρε τς κιρατάδες τι σκέφκαν εκεί στον απόλλωνα...

...κι εγώ ρε μάγκες ήθελα να πάρω μερσεντές  :-? και... ξεκίνησα απ το μπρελόκ... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 12:28 »
Φυγε επιτελους ρε Πετρακη να ερθει καποιος απο τους Χριστοπουλο και Αναστασιαδη να γελανε και τα αγριογουρουνα στη Λαβδανη.