Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347568 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1000 στις: Τρι 17 Απρ 2018 23:37 »
πετρακης και του χρονου?????????????ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Τετ 18 Απρ 2018 00:57 »
Ναι μεν ΑΛΛΑ...όψομαι να αναφέρω τους λόγους μόλις βρω την όρεξη που η ομάδα μου έχει κόψει

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Παρ 20 Απρ 2018 14:38 »
Η αδυναμία του Ζαμάνη στον Πετράκη

Σε λίγους σουπερλιγκάτους πάγκους δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς είναι του Πανιωνίου. Ακόμα και οι άνθρωποί του δείχνουν μπερδεμένοι, όπως μαθαίνω.

Τι συμβαίνει με τον Μιχάλη Γρηγορίου; Τα έχουμε ξαναπεί, μη σας κουράζω. Δύσκολα γυρνάει το έργο. Να κρατάμε, βέβαια, και μία πισινή γιατί ο Νίκος Ζαμάνης είναι από τους ανθρώπους που ζει έντονα. Απογοητεύεται εύκολα, ενθουσιάζεται εξίσου εύκολα.

Μου έλεγε τις προάλλες φίλος μου από την Πλατεία ότι «κάνε υπομονή. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα τα κρίνει όλα. Εάν κερδίσει ο Πανιώνιος μη σου κάνει τίποτα εντύπωση. Ακόμα και να μείνει ο Γρηγορίου».

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι οι «κυανέρυθροι» ήδη ψάχνονται. Όσο περνούν οι μέρες το όνομα του Άκη Μάντζιου ακούγεται και περισσότερο. Θέλετε την άποψή μου; Θα σας πω ότι και την προηγούμενη φορά. Στη λίστα υπάρχει, αλλά δεν είναι ο πρώτος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάκη Χάβο. Ένα τηλέφωνο το έκανε ο Ζαμάνης προς Τρίπολη μεριά για να μάθει πέντε πράγματα. Υπήρξε και μία επαφή. Αλλά αυτά γίνονται, δεν σημαίνουν κάτι. Ο Μάκης, άλλωστε, αλλού έχει στραμμένες τις κεραίες του και προσπαθεί να περάσει με νύχια και με δόντια. Μάλλον θα τα καταφέρει κιόλας.

Ένα πουλάκι μου είπε κιόλας ότι «δεν τρελαίνεται ο Νίκος με τον Χάβο. Άλλον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση». Ποιον; Τον Γιάννη Πετράκη. Είναι η αδυναμία του από τους Έλληνες προπονητές.

Γι’ αυτό υπήρξε και πέρυσι ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά δεν έδωσαν τα χέρια και ο Κρητικός τεχνικός συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Φέτος; Στο μυαλό του Ζαμάνη εξακολουθεί να βρίσκεται, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνει ξανά στους «Ζωσιμάδες» ο 58χρονος.

http://www.sportime.gr/bloggers/agent-greek/30589/i-adynamia-toy-zamani-ston-petraki/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Δευ 23 Απρ 2018 10:48 »
Παράθεση
Ένα όμορφο αφιέρωμα από τη Novasports.gr για τον Γιάννη Πετράκη, τον προπονητή της ομάδας μας...

133 παιχνίδια μαζί και μακάρι να είναι άλλα τόσα...

Coach είναι τιμή μας να σε έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Αυτά που έχεις προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα μας, είναι πάρα πολλά και σου ευχόμαστε ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ...

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
PAS Giannina FC

Περιμένουμε την νόβα να μας πει τα ρεκόρ μας.Κατάντια.Βέβαια μπορούμε να πούμε μόνο για πρωτάθλημα ή για πρωτάθλημα-κύπελλο-ευρώπη-βαλκανικό.Όλα δηλαδή.
Σε επίπεδο Α εθνικής σίγουρα αυτοί οι δυο (Αντωνιάδης) έχουν τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο.Βέβαια αρκετές παρουσίες στον γιαννιώτικο πάγκο έχουν και οι Αναστόπουλος,Παπαχρήστου,Σιόντης.Θα έπρεπε να μετρηθούν και αυτών τα παιχνίδια για πιο σίγουρα.Γιατί είναι διασκορπισμένα.Αρκετά παιχνίδια έχει και ο Δημητριάδης αλλά λογικά λιγότερα.Είναι και αυτός κατά διαστήματα.

Παράθεση
Ιστορικό ρεκόρ για Πετράκη (video)
Ο Γιάννης Πετράκης έγραψε το όνομά του με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κόντρα στην ΑΕΛ συμπλήρωσε 133 παιχνίδια ως προπονητής των Ηπειρωτών και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Ο Γιάννης Πετράκης έγραψε το όνομά του με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κόντρα στην ΑΕΛ συμπλήρωσε 133 παιχνίδια ως προπονητής των Ηπειρωτών και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Μέχρι πρότινος το εν λόγω ρεκόρ κρατούσε ο Αντώνης Γεωργιάδης από το 1979 με 132 παρουσίες στον πάγκο του ΠΑΣ.
novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Δευ 23 Απρ 2018 11:16 »
Εντάξει, αφού έσπασες το ρεκόρ, ώρα να την κάνεις σιγά σιγά....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Δευ 23 Απρ 2018 13:43 »
Από τη μύγα ξύγκι βγάζεις, κύριε Γιάννη.
Ξέρω ξέρω, μου τη δίνεις καμιά φορά την ώρα του αγώνα,
αλλά μόλις ηρεμώ σε σκέφτομαι να κοιτάς στον πάγκο...
Πόσο άδειος φαίνεται ώρες ώρες...

Ξέρω ξέρω, έχεις "κολλήματα", αλλά και ποιός προπονητής-και κατ' επέκταση-άνθρωπος δεν έχει?

Ξέρω ξέρω, ενδεχομένως να υπήρξαν φορές που να σε άφησαν ακάλυπτο κι εσύ απλά να μη μίλησες και ΑΠΛΑ, να έσκυψες το κεφάλι μη μπορώντας να κάνεις τίποτα.
Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.
Αλλά και ποιός υπάλληλος από εμάς δεν το έχει κάνει κάμποσες φορές αυτό?
Πόσες φορές έχουν πει οι εργοδότες "κόψτε το κεφάλι σας, άλλη λύση δεν υπάρχει!"...
Θεέ μου, ξέρεις πόσο εύκολο είναι για εμάς τους απ' έξω να σε κρίνουμε και να σε κράζουμε, ΚΥΡΙΕ Γιάννη?

Όμως, ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ, θεωρώ τιμή μου ρε να βρίσκεσαι στον πάγκο της Ομάδας μου που ΚΑΙ χθες την αποκάλεσες "ΜΕΓΑΛΗ"!
Με ανατριχιάζει ο τρόπος που "τα παιδιά σου" μιλάνε για εσένα!
Με ανατριχιάζει η σκέψη του πώς μας χώρεσες τόσους ανθρώπους στην αγκαλιά σου εκείνο το βράδυ που οι ODDαίοι έμαθαν ποιοί είμαστε!
Με συγκινεί ο τρόπος που απευθύνεσαι στον γιο μου!
Με συγκινεί που χωρίς "όπλα", μπαίνεις στην αρένα και "πολεμάς"!

Ρε jimako, θέλω να μου το επιτρέψεις ΞΑΝΑ:

Με σωστό υλικό κάνεις θαύματα, το έχεις αποδείξει!
Σημάδεψες τις καρδιές όλων αναξαρτήτως των Πασολέδων, ακόμη και αυτών που θα προτιμούσαν κάποιον "καλύτερο".
Για εμένα, μείνε όσο θέλεις.

Συνέδεσες το όνομά σου με αυτό της Ομάδας μας για πάντα, ρε Κρητικέ!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Δευ 23 Απρ 2018 14:04 »
Ότι καλύτερο στον σπουδαίο προπονητή μας

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Δευ 23 Απρ 2018 15:21 »
πάντως για όποιον θέλει να βάλει λίγη "λογική" στο θέμα και να μην ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους (λόγω της κατάστασης που σε κανέναν μας δεν αρέσει)

του χρόνου, όπως προβλέπεται η χρονιά: με πολλές αποχωρήσεις - κοιτάς το υλικό που απομένει και σε πιάνει απογοήτευση, την πολιτική/προσδοκίες για νέες μεταγραφές και σε συνδυασμό με δυνάμωμα των.. υποψήφιων για υποβιβασμό, θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά χωρίς τον πετράκη. Φαντάσου άλλον καινούριο προπονητή με το υλικό που προβλέπεται να έχουμε...  ::)

και επίσης, με ψυχραιμία, αν από τα τελευταία χρόνια θέλεις να κρατήσεις κάτι καλό που έχει (απομείνει) στην ομάδα αυτό είναι μόνο ο πετράκης. Ούτε παίχτες (πουλήθηκαν όλοι οι καλοί), ούτε διοίκηση, ούτε οργάνωση, ούτε καν ο κόσμος της ομάδας (που είναι ο μεγάλος ηττημένος, απών και τον ψάχνουμε με αμπελαλε).

δεν λέμε ότι τα κάνει όλα τέλεια - κάθε άλλο, λέμε να ξέρουμε τι γίνεται και να λειτουργούμε για το καλύτερο δεδομένων των συνθηκών.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1008 στις: Τετ 25 Απρ 2018 14:55 »
Ζήτησε δέσμευση για τις «κολώνες»
Η παραμονή των Τζημόπουλου και Μιχαήλ η βασική προυπόθεση που θέτει ο Πετράκης στον Χριστοβασίλη για να συνεχίσει

Εχει αρχίσει να ανάβει η συζήτηση στα Γιάννενα για το τι μέλλει γεννέσθαι με τον Γιάννη Πετράκη.

Η πρώτη κουβέντα που είχε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός με τον Γιώργο Χριστοβασίλη προ ημερών, δεν έβγαλε αποτέλεσμα παρά την θετική απήχηση που είχε στα ΜΜΕ.

Ο Πετράκης όπως έχει ξαναγράψει το Sportime.gr έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας αλλά κυρίως των Τζημόπουλου και Μιχαήλ.

Όπως τόνισε στον Χριστοβασίλη, δεν γίνεται να μπουν σε διαδικασία περικοπών οι δυο συγκεκριμένοι καθώς αποτελούν οι «κολώνες» της ομάδας.

Μάλιστα του ζήτησε να δεσμευτεί για την παραμονή τους, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Σε μια τέτοια περίπτωση όπως του είπε, δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά αφού παρά το ότι στις διερευνητικές συζητήσεις που έχει κάνει με άλλους συλλόγους τα λεφτά που βρίσκει είναι πολύ περισσότερα, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο.

http://www.sportime.gr/sportminute/34951/zitise-desmeysi-gia-tis-kolones/

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Τετ 25 Απρ 2018 17:05 »
Αν ζήτησε δέσμευση από τον χοντρό...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Τετ 25 Απρ 2018 17:16 »
Θα παρει.......

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Τετ 25 Απρ 2018 17:28 »
Τα πελέ του.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Τετ 25 Απρ 2018 18:14 »
ΤΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Προτελευταία στάση στην Ώρα και τον έγκυρο Πληροφοριοδότη με θέματα από τον Άρη. Αφού αποκάλυψε πως ο Καρυπίδης έκανε πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον Σουπερλιγκάτο Άρη, σήμερα αναφέρει πως έχει στραμμένες τις κεραίες του και στα Γιάννινα, για να δει αν θα συνεχίσει ο Γιάννης Πετράκης. Επίσης, ο Καρυπίδης θέλει δανεικούς από τον Ολυμπιακό τρεις ποδοσφαιριστές: Σιώπη, Χατζισαφί και Ρισβάνη. Με πιο εφικτό στόχο από τους τρεις, σύμφωνα τουλάχιστον με την εκτίμηση της στήλης, τον Ιρανό αριστερό μπακ.

www.contra.gr

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Πεμ 26 Απρ 2018 23:02 »
Αχ θεουλι μου σε παρακαλω στραβωσε κανα προεδρο ομαδος να παρει τον ζανη στην ομαδα του σε παρακαλω πολυ πολυ.. :)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Σαβ 28 Απρ 2018 14:04 »
Το ξερεις οτι δεν υπαρχει θεος;

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Σαβ 28 Απρ 2018 15:36 »
Φιλε ευτυχως υπαρχει

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Σαβ 28 Απρ 2018 23:49 »
Φιλε ευτυχως υπαρχει

Βασικά δεν υπάρχει, αλλά άρχει!  ;)

Για να έχει ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν , μου φαίνεται λογικό και συνετό ότι άτυπα τα έχουν βρει με τον πρόεδρο.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Κυρ 29 Απρ 2018 11:20 »
Μέγιστε Αρσέν Βενγκέρ!!!

Έλα στον ΠΑΣ της καρδιάς σου!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Κυρ 29 Απρ 2018 12:33 »
Μέγιστε Αρσέν Βενγκέρ!!!

Έλα στον ΠΑΣ της καρδιάς σου!

Φερε και τον Μαυροπανο μαζι σου.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: Δευ 30 Απρ 2018 20:20 »
Ο Γρηγορίου, λοιπόν, έχοντας δει εδώ και καιρό ότι δύσκολα θα συνεχίσει, άρχισε να κάνει τις κινήσεις του. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη μίλησε, αλλά η υπόθεση στράβωσε, προς Ριζούπολη μεριά κοίταξε επίσης, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Τι μένει; Σχεδόν τίποτα αυτή τη στιγμή από τη Super League.

Μοναδικός πάγκος που θα μπορούσε να πάει, αν άνοιγε θέση, αυτός του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον έχουν σε εκτίμηση τα παιδιά εκεί πάνω. Είχε πέσει και το όνομά του στο τραπέζι τη μοναδική φορά που ο Γιάννης Πετράκης άρχισε να μην πατά καλά. Μετά μόνο η Κύπρος αποτελεί λύση για τον 44χρονο, που έχει τις άκρες του εκεί.

Πάμε τώρα και σε αυτούς που τον περιμένουν; Έχει και τα δικά του παιδιά ο κόουτς. Αυτούς που προσπάθησε να φέρει και στον Πανιώνιο ντε. Στέφανος Σιόντης και Φώτης Κουτζαβασίλης είναι οι πρώτοι. Ξέρουν ότι αν πάει κάπου, θα το παλέψει να τους πάρει.

Ο πρώτος για παράδειγμα εύκολα θα βρει συμβόλαιο. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλοβλέπει και η Λαμία.
Ο δεύτερος με τη χρονιά που έκανε, θα είναι πιο δύσκολο. Αμφότεροι, όμως, σε πρώτη φάση θα κάνουν τα τηλέφωνά τους και θα περιμένουν (εκτός και αν γίνει το θαύμα και μείνει η Κέρκυρα εξωαγωνιστικά). Γι’ αυτό σας λέω, αγωνία δεν έχει μόνο ο Γρηγορίου για το τι θα κάνει έχουν και άλλοι…

http://www.sportime.gr/bloggers/agent-greek/39390/to-mellon-toy-grigorioy-kai-ta-paidia-toy/

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Δευ 30 Απρ 2018 23:36 »
Αχ πετρακόγιαννε, σε έκανε ο μπάμπης κούφωμα ψές.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Παρ 04 Μάι 2018 14:28 »
Φουντώνουν οι φήμες για Πετράκη-Απόλλωνα
Στο προσκήνιο παραμένει το ενδεχόμενο ο Γιάννης Πετράκης να αφήσει τα Γιάννενα και να μετακομίσει στην Αθήνα.

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια ώρα, φουντώνουν τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Κρητικό προπονητή, ο οποίος κατάφερε γίνει ο τεχνικός με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο κ. Πετράκης είναι μεταξύ των υποψηφίων που βλέπουν στο σύλλογο της Ριζούπολης και εκτιμούν πως αν δεν παραμείνει στην Ήπειρο, τότε θα τον πείσουν να μετακομίσει στην Αθήνα.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/foudwnoun-oi-fimes-gia-petraki-apollwna/3519154

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1022 στις: Δευ 07 Μάι 2018 12:14 »
Παράθεση
Πετράκης: « Δεν συμφωνώ με κάποια ομάδα πριν μιλήσω με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

O προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το μέλλον του.

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μιλώντας για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μένα ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος πολύ δημιουργική. Φύγανε πολλοί παίκτες με υψηλά συμβόλαια και αντικαταστάθηκαν με παίκτες από μικρότερες κατηγορίες. Είχαμε όλη τη χρονιά μία σταθερή εικόνα και δεν κινδυνεύσαμε. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν είχαμε αποτελεσματικότητα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις στην Ευρώπη κάθε χρόνο, καθώς υπάρχουν ομάδες με καλύτερες προϋποθέσεις. Πάντως, έχουμε μία καλή μαγιά παικτών και για τη νέα σεζόν».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι. Αυτό που θέλω εγώ είναι το καλύτερο για μένα και την ομάδα. Δεν πρόκειται να κάνω συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα πριν συνομιλήσω με τη νυν ομάδα μου».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη: «Αποτελεί τιμή για μένα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει καμία συζήτηση. Πάντως ο Άρης έχει ιστορία, έχει δυναμική είναι μία μεγάλη ομάδα».

Για τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην αρχή. Όμως μετά το πρώτο 25λεπτο κυριαρχήσαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο και στον στόχο και μέσα από τη δική μας προσπάθεια φάνηκε και ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει όσα έκανε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό. Δε γίναμε αυτόματα μία… σούπερ ομάδα. Όμως, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εμφάνιση. Το δικαιούνταν και οι παίκτες, καθώς σε πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά ήμασταν καλύτεροι και δεν παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον Πέδρο Κόντε και το αν έχει τα φόντα να αγωνιστεί σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό: «Είμαι σίγουρος για αυτό, έχει όλο το πακέτο. Βέβαια, είναι και θέμα εμπιστοσύνης».

Για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και την επικείμενη μεταξύ τους συνάντηση στον τελικό του Κυπέλλου: «Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν σε πολύ καλό δρόμο φέτος. Βέβαια, παίχτηκαν και κάποια παιχνίδια στα χαρτιά. Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές και βελτιώνονταν όσο περνούσε ο χρόνος. Όσον αφορά τον τελικό, εύχομαι καταρχήν να είναι ένα παιχνίδι που θα αναβαθμίσει την εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Πάντως, αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Κάποιες στιγμές, κάποιος τραυματισμός… Δεν είναι σωστό σε τέτοια παιχνίδια να κάνεις πρόβλεψη. Μακάρι το παιχνίδι να αποτελέσει διαφήμιση για την Ελλάδα και στο εξωτερικό».

από sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: Δευ 07 Μάι 2018 14:18 »
Νομίζω είναι φανερό και από την συνέντευξη μετά το ματς αλλά και από τις υπόλοιπες τοποθετήσεις του κόουτς ότι θα σταματήσει πια να κάνει τον μαλάκα.Ο χοντρός πρέπει να ενισχύσει την ομάδα και να δείξει ότι έχει φιλοδοξίες και στόχους γιατί αλλιώς ο προπονητής θα χαιρετήσει.Καλό το παντελόνιασμα αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας τροφαντό αγόρι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: Δευ 07 Μάι 2018 14:21 »
Άρα από την παραμονή του ή οχι θα φανεί οως θα κινηθούμε στο μεταγραφικό παζάρι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!