Ενημερωτικα παντως θα πω δυο πραγματα που γνωριζω[.1] Αλλος ειναι ο σεβντας του φουρναρη. [2]Δυστυχως για καποιους , ο φουρναρης αποψε ειναι εκτος Αθηνων. Ο θκοςμας παλι ειναι εν Αθηναις, ξερω γω ρε παιδια τι να πω ;;;;; Μπρει να μιλανε πνευματικως. Για να σοβαρευτουμε λιγο ρε συνταυροι. Ο Πετρακης ειναι ανθρωπος με αξιες και ηθος. Σαν ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ που ειναι δηλωσε προχθες στο athletic radio ,του Ηρακλειου Κρητης , οτι αγαπαει την ομαδα μας ,τον κοσμο και θεωρει τον ΠΑΣ πολυ μεγαλο σωματειο. Αντιστροφα ποτε δεν εκρυψε απο μας την αγαπη του για την ομαδα της πατριδας του ,τελος παντων. Και τριτη φορα δημοσιως δεν μασησε τα λογια του οσον αφορα το επαγγελματικο του μελλον. Ειπε ξεκαθαρα. Αν μου δωθει η ευκαιρια, θα θελα να κανω το βημα παραπανω στην καριερα μου.Το βημα παραπανω ομως ειπε ο ανθρωπος , οχι το βημα προς τα πισω. Προσωπικα πιστευω οτι αυτα τα σεναρια και τα δηθεν ραντεβου, ειναι αναξια και σχολιασμου. Το βημα παραπανω δεν το κανει ενας σοβαρος προπονητης και ανθρωπος ,φευγοντας απο τον ΠΑΣ, μια μεγαλη και ιστορικη ομαδα της οποιας κραταει εδω και χρονια τα κλειδια, εχει την γενικη αποδοχη χωρις
καθολου παρεμβασεις στην δουλεια του ,ουτε απο την διοικηση ,ουτε απο τον κοσμο, για να παει στον Παναιτωλικο, στον Απολλων ,η στην Λαμια ,γνωριζοντας εκ των προτερων , οτι στη δευτερη -τριτη το πολυ στραβη , θα φυγει νυχτα.Τα ξερει αυτα ο γιγαντας. Αυτοι που νομιζουν οτι δεν τα ξερει, ειναι τα κοροιδα. ΥΓ. Ο Πετρακης θα φυγει απο δω μονο σε δυο περιπτωσεις κατα τη γνωμη μου[ 1][ Αν δεχτει προταση καποτε απο τον οφη [μονο και μονο για συναισθηματικους λογους] [2] Αν δεχτει καποια στιγμη προταση απο ομαδες του ΠΟΚ-ΠΟΘ.