Αν χασουμε στη ριζουπολη πρεπει η οχι να φυγει ο ζαννης?Εγω λεω να φυγει.Σαν αντικαταστατη θα ηθελα απο την Παναχαικη τον Οφρυδοπουλο ειναι νεος, φιλοδοξος, εργατικος και εχει δειξει εργο στην Πατρα.Ακουω αποψεις σχετικα με αυτο το θεμα
Φιλε μου, απολογουμαι που απαντω προσωπικα σε σενα αλλα η αποψη σου για τον Πετρακη ειναι ξεκαθαρη εξαρχης...
Δεν σου αρεσει σαν προπονητης, ειναι λιγος για την ιστορια του ΠΑΣ, δε παιζουμε μπαλα δεν δεν δεν...
Δεκτον και σεβαστον...
Αλλα επισης διακρινω (αποψη μου) οτι εδω και καιρο εχεις κεντραρει τον προπονητη και ψαχνεσαι να ανοιξεις θεμα αντικαταστατη...
Δικαιωμα σου δε αντιλεγω αλλα επετρεψε μου να ειμαστε λιγο πιο σοφοι ειδικα λιγο πριν δωσουμε ενα αρκετα κρισιμο παιχνιδι για την ομαδα.
Δεν βοηθαει την ομαδα πανω απο ολα τετοιος αποπροσανατολισμος και να μπουμε σε μια τετοια διαδικασια...
Ισως και να εχεις ενα λογο παραπανω να θελεις να φυγει ο Πετρακης αλλα καθε μερα να τον περναμε πριονοκορδελα για να φτιαξουμε κλιμα περι αντικαταστασης του δε βοηθα.
Προταση μου ειναι να μην μπουμε σε διαδικασια παραφιλολογιας γυρω απο διαδοχη Πετρακη κλπ.
Η διοικηση εχει δηλωσει οτι εχει απολυτη εμπιστοσυνη στο εργο του και νομιζω οτι εχει κλεισει το θεμα...
Να το ανοιγουμε και να το συντηρουμε εμεις με το "ετσι θελω" δε βοηθα....
Αληθεια αν κατσει θετικο αποτελεσμα το Σαββατο με καλο ποδοσφαιρο, θα επιμενεις να φυγει ή θα περιμενεις την επομενη ασχημη εμφανιση της ομαδας για να προτεινει διαδοχους? Υπαρχει και η λυση του να εξαφανιστεις (οπως κανουν καποια αλλα μελη οταν η ομαδα παει καλα) αλλα δε σε εχω κοψει για τετοιον...
Εγω παντως ακομη και αν χασουμε θα υποστηριζω Πετρακη και θα δωσω και αλλη πιστωση χρονου σε αυτην την ομαδα. Αρκει να δω οτι προσπαθουν.