Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347469 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1250 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:26 »
born on drakolimni,

Ο Πετράκης τη χρονιά πριν βγούμε Ευρώπη μας είχε 5ους και Ευρωπαίους και πέρναμε εισητήριο για Ευρώπη. Αλλά φρόντισε ο ΧΒ να μην πάρει η ομάδα και ήρθε η αγωνιστική  κατάρρευση. Μου κάνει περιέργεια γιατί πολλοί ΠΑΣολεδες το ξενχνάτε.

Την επόμενη χρόνια βγήκαμε ως 6οι. Αν είχαμε βγεί π.χ. 13οι δεν θα βγαίναμε. Κάνω λάθος;

Για πες μου λοιπόν: Αφού είναι (που συμφωνώ ότι είναι) αυτονόητο ότι ο πρέπει ο ΠΑΣ θα πρέπει να είναι στην Α΄Εθνικη για ποιο λογο δεν μας κράτησαν ΚΑΝΕΙΣ για τόσα χρόνια μετά το τελείωμα της μεγάλης ομάδας των Αργεντίνων; Και κάποτε η Α΄είχε 18 ομάδες και όχι 16 όπως τώρα.

Γιατί τότε η δυναμική του ΠΑΣ δεν μας κράτησε τόσα χρόνια Α΄Εθνική;;; Δεν είχε ο ΠΑΣ δυναμική προ Πετράκη; Δεν μας κράταγε τότε από μόνη της; Δεν είχαμε καλό ρόστερ επί Κολέμπα; Πέσαμε όμως.

Το να λες ότι μια ομάδα ειναι 5 χρόνια στην Α΄και δεν το πιστώνεται ο προπονητής καθόλου δεν είναι βάσιμο.

Η δήλωση του Άγγελου:

«Μου κάνετε μία ερώτηση που έχει την απάντησή της. Ο άνθρωπος έχει μεγάλη δυναμική ως προπονητής, αλλά κανείς δεν μπορεί μόνος του. Κανένας άνθρωπος στη γη δεν μπορεί μόνος του. Χρειάζεται σύμπνοια απ’ όλους για να πετύχει τους στόχους του».

Ξεκάθαρη. Ο Άγγελος δεν κάνει ποτέ την πάπια! :mono:
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1251 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:36 »
η ομάδα επί κολέμπα έπαιζε πολύ καλύτερη μπάλα από την μπάλα που παίξαμε πέρυσι που βγήκαμε 9οι

απλά τότε είχαμε από 3 δοκάρια σε κάθε αγώνα, την διαιτησία να μας παίζει 10-90 και τις υπόλοιπες  ομάδες πολύ πιο καλές από τις τωρινές και γι αυτό και πέσαμε

πάντως μπάλα βλέπαμε καλύτερη από ότι τώρα ... τουλάχιστο αυτή είναι η άποψη μου

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1252 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:36 »
Ο Άγγελος είπε ότι ο Πετράκης έχει μεγάλη δυναμική. Αυτό επιδέχεται διάφορες ερμηνείες. Μία παραθέτω: Έχει τη στήριξη του προέδρου και πιθανώς μεγάλης μερίδας ή και πλειοψηφίας αν θέλεις των ΠΑΣολέδων.
Δεν είπε όμως ότι ο Πετράκης είναι καλός προπονητής.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1253 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:41 »
Και σε τελική ανάλυση δε γίνεται ρε φίλε να ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη σαν ομάδα Β εθνικής και να ξεφτιλίζεις το γαύρο και με διαιτησία κόντρα και να είσαι Α εθνική και να μη μπορείς να κάνεις 1 ευκαιρία και με καλή διαιτησία. Το ρόστερ τότε ήταν καλύτερο;
Όχι δεν ήταν. Απλά εκείνη η ομάδα μας έκανε περήφανους ενώ με τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων χρόνων, δε βρίσκουμε τρύπα να κρυφτούμε μετά τους αγώνες....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1254 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:44 »
Ο Άγγελος είπε ότι ο Πετράκης έχει μεγάλη δυναμική. Αυτό επιδέχεται διάφορες ερμηνείες. Μία παραθέτω: Έχει τη στήριξη του προέδρου και πιθανώς μεγάλης μερίδας ή και πλειοψηφίας αν θέλεις των ΠΑΣολέδων.
Δεν είπε όμως ότι ο Πετράκης είναι καλός προπονητής.....

Λες να εννοούσε ότι ένας κακός προπονητής έχει δυναμική; :-? 

Όταν λέει "Κανείς ανθρωπος δεν μπορεί μόνος του.....".Το λες για έναν που εκτιμάς, αλλά θελει περαιτέρω βοήθεια που δεν την έχει. Για έναν που θεωρείς κακό προπονητή, δεν απαντάς έτσι.

Η σπόντα στον Κίτσιο πήγαινε μάλλον.

Pasiopoulo,

Συμφωνω για τη διαιτησία επί Κολέμπα. Διαφωνώ για το θέμα δοκαριών. Δεν γίνεται να μην ήμασταν πάντα άτυχοι.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1255 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:50 »
Ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του και τα επιχειρηματα του.
Το Σαββατο η ομαδα αγνωνιζεται στην Αθηνα...
Οι οπαδοι του ΠΑΣ θα δωσουν και παλι το παρων σε ενα φιλοξενο γηπεδο...
Ο κοουτς ειναι ενας ανθρωπος ανοιχτος σε συζητησεις...
Οσοι εχουν τα θεματα τους ας ερθουν να υποστηριξουν τον ΠΑΣ και να πουνε και τα παραπονα τους και στον κοουτς...
Το μονο ευκολο ειναι αυτο, ο ανθρωπος παντα ειναι ανοιχτος σε συζητησεις και διαλογο...
Αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει αυτη η καραμελα της κριτικης του καναπε...
Ελατε ρε παιδια στο γηπεδο, υποστηριξτε την ομαδα και μιληστε με τον κοουτς μετα για οτι σας απασχολει...
Θα σας ακουσει και θα συζητησει και οσο χρειαστει....
Αυτα για τους Αθηναιους ΠΑΣολεδες, κατι αντιστοιχοι ισχυει και για τους Γιαννιωτες....
Ευκαιρια σας δινεται, η πορτα του διαλογου με τον κοουτς δε ειναι κλειστη, αν δε ειστε απλα για να κρινεται και μονο αλλα θελετε πραγματικα να παει μπροστα η ομαδα, ιδου μια ευκαιρια συζητησης...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1256 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 14:55 »
Και σε τελική ανάλυση δε γίνεται ρε φίλε να ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη σαν ομάδα Β εθνικής και να ξεφτιλίζεις το γαύρο και με διαιτησία κόντρα και να είσαι Α εθνική και να μη μπορείς να κάνεις 1 ευκαιρία και με καλή διαιτησία. Το ρόστερ τότε ήταν καλύτερο;
Όχι δεν ήταν. Απλά εκείνη η ομάδα μας έκανε περήφανους ενώ με τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων χρόνων, δε βρίσκουμε τρύπα να κρυφτούμε μετά τους αγώνες....
Η ίδια ομάδα τότε δεν ανέβηκε Α εθνική.Ειναι εντελώς άκυρο αυτό που λες.Με βάση 2-3 ματς δεν γίνεται να βγει άκρη.Περυσι ο γαύρος ήρθε εδώ και έχασε ας πούμε.

Παράθεση
Ούτε αυτός μας κρατάει α Εθνική 5 χρόνια ,η δυναμική του ΠΑΣ και οι παίχτες που τον ξελασπωνουν μας κρατανε

Να καταργήσουμε τους προπονητές μηπως;Ποια δυναμική μας κρατάει.Πες μου συγκεκριμένα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1257 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 16:11 »
Λαμία έχω πει οτι η χρόνια 14-15 ήταν η καλύτερη του Πετράκη
Τώρα αν είμαστε 5οι και τι θα βγαίναμε τελικά δεν μπορεί να απαντηθεί

Η δυναμική του ΠΑΣ των Αργεντινών κράτησε 10 χρόνια και έκανε τον κύκλο της
Πως θα γινόταν διαφορετικά για μια ομάδα εκτός κατεστημένου όπως ο ΠΑΣ?
Το ιδιο θα γίνει και τωρα όσο μάγκας και αν δείχνει ο χριστοβασιλης
Θα κλείσει κάποια στιγμή ο κύκλος της δυναμικής που αποκτήσαμε σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια
Εκτός και αν πιστεύουμε οτι δεν θα πέσουμε ποτέ με 12-14 ομάδες

Γι αυτό γκρινιάζουμε και λέμε οτι πάνε χαμένα τα χρόνια της υπέροχης μας με πλατανιαδες,καλλονές, κερκυρες και πανθρακικους
Δεν το εξαργύρωσαμε όπως έπρεπε με περισσότερα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλύτερο ποδόσφαιρο

Πιστεύω οτι θα σωθούμε και φέτος, αλλά πρέπει να επαναπροσδιορισουμε την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας
Δεν γυρνάει κανένας γήπεδο(ο θεός  να το  κάνει)αν δεν παρουσιάσεις κάτι αξιοπρεπές

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1258 στις: Τετ 12 Σεπ 2018 16:32 »
Αυτό που λες δεν θα το έλεγα δυναμική ακριβώς.Φτιάξαμε μια καλή ομάδα για να είναι Α εθνική.Τώρα αν θα μπορούσε καλύτερα ή χειρότερα είναι να είχαμε να λέγαμε.Δεν θα το μάθουμε ποτέ.Κουβέντα να γίνεται.Από εκεί και πέρα χρειάζεται ανά χρονικά διαστήματα ανανέωση.Ας πούμε όταν έφυγαν οι αργεντίνοι,δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια.Υπήρξαν και τα προβλήματα της οργάνωσης τα πρώτα επαγγελματικά χρόνια και πάει ο ΠΑΣ.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5955.msg177201#msg177201
Στο λινκ μπορείς να διαβάσεις τι πίστευαν για την πτώση που έδειχνε η ομάδα στις αρχές της δεκαετίας του 80.
Για το αν θα σταθεί μια ομάδα ή θα πέσει ή θα ανέβει παίζουν μια σειρά από παράγοντες ρόλο.

Χαμένα δεν πάνε τα χρόνια της Α εθνικής.Γενικά τίποτα δεν πάει χαμένο.Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και να βάζουμε βάρος στην φανέλα μας.Χτίζουμε συνέχεια.Χτίζουμε για τους επόμενους.

Το να υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα για τον Πετράκη το καταλαβαίνω.Το να ισοπεδώνεται πολλές φορές ο Πετράκης όμως διαφωνώ.Λάθη έκανε και αγωνιστικά και σε δηλώσεις και ίσως σε πράγματα που ο κόσμος να μην τα ξέρει.Δεν βγαίνουν όλα από την ομάδα έξω.Μπορεί να έχει και τα κολλήματα του.Αυτά όλα όμως συμβαίνουν με όλους τους προπονητές.
Η γενικότερη ζυγαριά του Πετράκη είναι θετική πιστεύω.Για πρώτη φορά στην ιστορία μας δοκιμάσαμε να έχουμε έναν προπονητή για τόσα χρόνια.Σπάνιο γενικότερα το φαινόμενο στην Ελλάδα.
Δεν κυκλοφορούν και πολλοί εκεί έξω.Τουλάχιστον για την Ελλάδα.Ακόμα και αν ερχόταν ο Αναστασιάδης που λένε ορισμένοι,δεν είναι κάποιος νέος προπονητής με νέες ιδέες.Μεγάλωσε και ο Αναστασιάδης.Ο μόνος νέος που ξεπετάχτηκε από Ελλάδα είναι ο Μιλόγεβιτς,να πω ο Ουζουνίδης.Αυτοί.Ίσως να έβαζα και Δώνη.Μετά τα ίδια και τα ίδια.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την οπτική του για το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1259 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 11:11 »
Εγώ νομίζω ότι ο Πετράκης αδικείται απο κάποιους φίλους εδω μέσα.
Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να δουλέψει με πάρα πολύ χαμηλό μπάτζετ και με απομεινάρια ομάδων και παιχτών που φτιάχνει.
Ακόμα και την περίοδο που παίξαμε τους αγώνες στην ευρώπη, το ρόστερ ήταν χειρότερο απο αυτό που είχαμε μέχρι 2 μήνες πριν που βγήκαμε στην ευρώπη.
Φέτος νομίζω είναι η πρώτη χρονιά που πήρε παίχτες που ο ίδιος ζήτησε, με τα χαρακτηριστικά που ήθελε και στις θέσεις που ήθελε,άρα φέτος πρέπει να κριθεί πιο αυστηρά.
Όσο για τις δηλώσεις καμιά φορά νομίζω η αλήθεια πονάει αλλά πρέπει να λέγεται.
Ρεζιλίκι τα 5 γκολ που φάγαμε χωρίς καμία αμφιβολία όπως και οι 2 πρώτες εμφανίσεις όπως και η αδιαφορία, αλλά κι εμείς νομίζω μεγαλώσαμε πολύ στα μυαλά μας την ομάδα και θέλαμε διπλό σε ΟΑΚΑ και καραϊσκάκη.
Ας ξαναδούμε λίγο ποιοι είμαστε και που φτάνουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1260 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 12:55 »
Φέτος νομίζω είναι η πρώτη χρονιά που πήρε παίχτες που ο ίδιος ζήτησε, με τα χαρακτηριστικά που ήθελε και στις θέσεις που ήθελε,άρα φέτος πρέπει να κριθεί πιο αυστηρά.
Όσο για τις δηλώσεις καμιά φορά νομίζω η αλήθεια πονάει αλλά πρέπει να λέγεται.
Ρεζιλίκι τα 5 γκολ που φάγαμε χωρίς καμία αμφιβολία όπως και οι 2 πρώτες εμφανίσεις όπως και η αδιαφορία, αλλά κι εμείς νομίζω μεγαλώσαμε πολύ στα μυαλά μας την ομάδα και θέλαμε διπλό σε ΟΑΚΑ και καραϊσκάκη.
Ας ξαναδούμε λίγο ποιοι είμαστε και που φτάνουμε.

Κανένας δε ζήτησε διπλό σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη (αν και πάντα τέτοια διπλά βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των ΠΑΣολέδων). Αξιοπρεπείς εμφανίσεις ζητάμε και αντί γι αυτό βλέπουμε μια ομάδα να σέρνεται στο γήπεδο και να μη μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά. Μια ερασιτεχνική ομάδα να έβαζες να παίξει, το πιθανότερο είναι ότι θα είχε καλύτερη εμφάνιση....
Οπότε το ερώτημα είναι, τι σκατά έκανε στην προετοιμασία ο Πετράκης που για πρώτη φορά είχε όλους σχεδόν τους παίκτες από την αρχή.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1261 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 13:25 »
To μεγαλυτερο λαθος του ΠΕΤΡΑΚΗ ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι δε βγηκε να πουλησει ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ οπως κανουν κατα το δοκουν πολλοι προπονητες...
Αν το παιζε ΟΠΑΔΟΣ θα ειχε μεγαλυτερες συμπαθειες και πολλοι θα εδιναν περισσοτερα ελαφρυντικα τωρα στην αρχη.
Αντιθετα ως χαρακτηρας εχει αποδειξει οτι ποτε δε μασαει τα λογια του και δε στρογγυλοποιει τα πραγματα....
Οσο για το τι σκατα εκανε στην προετοιμασια απλα θα ηταν σωστο να λεμε ολη την αληθεια και οχι μονο αυτη που θελουμε και μας βολευει...

Ειχε ολους τους παικτες απο την αρχη ΟΜΩΣ...
Ειχε και 11-12 νεους παικτες...
Δοκιμασε αλλαγη συστηματος που δε ειχαμε παιξει χρονια ολοκληρα...
ΔΕΝ ειχε ποτε ολη την ομαδα μαζι λογω μικροτραυματισμων σχεδον απο ολους...
Αν ολα αυτα δε ειναι θεμα τοτε καλο θα ειναι να διαβασουμε τι συνηθως γινεται στην προετοιμασια.....

Επισης και κατι ακομη σημαντικο...Και ο Αρης εχει αρκετους νεους παικτες αλλα δεν εβγαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τραυματισμο...
Αυτο λεει πολλα...
Στις δυνατες προετοιμασιες βγαινουν τραυματισμοι αλλα εχεις ομαδα με τρεξιματα ολη την σεζον...
Σε πιο "χαλαρες" προετοιμασιες δυσκολα βγαινουν τραυματισμοι, ξεκινας παιζοντας μπαλαρα τον Σεπτεμβρη και τον Νοεμβρη ψαχνεις να βρεις τον κωλο σου απο τις πιτες, τα ντεφορμαρισματα και τους τραυματισμους....

Αλλα τι να λεμε τωρα και τι να εξηγουμε...
Σταυρωσων Πετρακη, σταυρωσων αυτον

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1262 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 14:57 »
Το μονο λαθος που μπορω να χρεωσω στον κ. Πετρακη είναι ότι εδώ και 2 χρονια όταν παιζουμε με <<μεγαλες>> ομαδες παιζουμε πολύ φοβισμένα. Βεβαια λιγο πολύ και ταπροηγουμενα χρονια (ας πουμε  πριν τον Αγγελο) ετσι παιζαμε. Οποτε μια η άλλη είναι η δουλεια.
Από εκει και περα δεν θα βρεις προπονητη εργατικο,σοβαρο, διατιθέμενο να δουλευει με πιτσιρικάδες και μικρο μπατζετ και παραλληλα η ομαδα να κανει αξιοπρεπή πορεια κάθε χρονια. Και αν τον βρεις στην πρωτη του επιτυχια θα σηκωθεί να φυγει.
Εγω όλα τα χρονια που πηγαινω γηπεδο ειχα ως ονειρο να <<βαρεθω>> να βλεπω έναν προποονητη στο παγκο της ομαδας μου γιατι πολύ απλα ετσι χτιζενται η ομαδες.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1263 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 16:01 »
Αν χασουμε στη ριζουπολη πρεπει η οχι να φυγει ο ζαννης?Εγω λεω να φυγει.Σαν αντικαταστατη θα ηθελα απο την Παναχαικη τον Οφρυδοπουλο ειναι νεος, φιλοδοξος, εργατικος και εχει δειξει εργο στην Πατρα.Ακουω αποψεις σχετικα με αυτο το θεμα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1264 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 16:12 »
Ούτε για αστείο.Ειδικα με Οφρυδοπουλο,παίχτη εποχής Κολεμπα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1265 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 16:55 »
Αν χασουμε στη ριζουπολη πρεπει η οχι να φυγει ο ζαννης?Εγω λεω να φυγει.Σαν αντικαταστατη θα ηθελα απο την Παναχαικη τον Οφρυδοπουλο ειναι νεος, φιλοδοξος, εργατικος και εχει δειξει εργο στην Πατρα.Ακουω αποψεις σχετικα με αυτο το θεμα

Φιλε μου, απολογουμαι που απαντω προσωπικα σε σενα αλλα η αποψη σου για τον Πετρακη ειναι ξεκαθαρη εξαρχης...
Δεν σου αρεσει σαν προπονητης, ειναι λιγος για την ιστορια του ΠΑΣ, δε παιζουμε μπαλα δεν δεν δεν...
Δεκτον και σεβαστον...
Αλλα επισης διακρινω (αποψη μου) οτι εδω και καιρο εχεις κεντραρει τον προπονητη και ψαχνεσαι να ανοιξεις θεμα αντικαταστατη...
Δικαιωμα σου δε αντιλεγω αλλα επετρεψε μου να ειμαστε λιγο πιο σοφοι ειδικα λιγο πριν δωσουμε ενα αρκετα κρισιμο παιχνιδι για την ομαδα.
Δεν βοηθαει την ομαδα πανω απο ολα τετοιος αποπροσανατολισμος και να μπουμε σε μια τετοια διαδικασια...
Ισως και να εχεις ενα λογο παραπανω να θελεις να φυγει ο Πετρακης αλλα καθε μερα να τον περναμε πριονοκορδελα για να φτιαξουμε κλιμα περι αντικαταστασης του δε βοηθα.
Προταση μου ειναι να μην μπουμε σε διαδικασια παραφιλολογιας γυρω απο διαδοχη Πετρακη κλπ.
Η διοικηση εχει δηλωσει οτι εχει απολυτη εμπιστοσυνη στο εργο του και νομιζω οτι εχει κλεισει το θεμα...
Να το ανοιγουμε και να το συντηρουμε εμεις με το "ετσι θελω" δε βοηθα....

Αληθεια αν κατσει θετικο αποτελεσμα το Σαββατο με καλο ποδοσφαιρο, θα επιμενεις να φυγει ή θα περιμενεις την επομενη ασχημη εμφανιση της ομαδας για να προτεινει διαδοχους? Υπαρχει και η λυση του να εξαφανιστεις (οπως κανουν καποια αλλα μελη οταν η ομαδα παει καλα) αλλα δε σε εχω κοψει για τετοιον...

Εγω παντως ακομη και αν χασουμε θα υποστηριζω Πετρακη και θα δωσω και αλλη πιστωση χρονου σε αυτην την ομαδα. Αρκει να δω οτι προσπαθουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1266 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 17:10 »
Δικαιωμα σου δε αντιλεγω αλλα επετρεψε μου να ειμαστε λιγο πιο σοφοι ειδικα λιγο πριν δωσουμε ενα αρκετα κρισιμο παιχνιδι για την ομαδα.
Δεν βοηθαει την ομαδα πανω απο ολα τετοιος αποπροσανατολισμος και να μπουμε σε μια τετοια διαδικασια...

Να το ανοιγουμε και να το συντηρουμε εμεις με το "ετσι θελω" δε βοηθα....
Προσωπικά διαφωνώ με την έκφραση δεν είναι η κατάλληλη ώρα τώρα.Ποτέ δεν είναι η κατάλληλη ώρα.Μια το ένα,μια το άλλο και περνάει ο καιρός.
Αυτό που προσωπικά με κουράζει είναι να διαβάζω σε κάθε ποστ και σε κάθε νήμα τα ίδια και τα ίδια.Τώρα βρήκαμε τον Πετράκη και σε κάθε νήμα ασχολούμαστε με τον Πετράκη.Αύριο θα βρεθεί κάτι άλλο και γενικά κάθε φορά θα προκύπτει κάτι άλλο.
Μπορεί ο καθένας να γράψει τα επιχειρήματα του υπέρ του Πετράκη ή κατά του Πετράκη και γενικά για ότι προκύπτει.Το να διαβάζω επιχειρήματα και όσο γίνεται από περισσότερους είναι ευχάριστο.Το να διαβάζω το ίδιο πράγμα από το ίδιο άτομο σε κάθε νήμα καταντάει κουραστικό.Πιστεύω ότι έτσι δεν αλλάζει κάτι.Αντίθετα έχουμε αύξηση νεύρων μεταξύ μας.Στο τέλος καταλήγουμε με ένα τρικούβερτο «γλέντι».

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1267 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 17:31 »
Νομίζω, γιὰ νὰ ξέρουμε ἄν ἀξίζει τὸν κόπο νὰ ἀπαντάμε σὲ μερικοὺς, θὰ πρὲπει νὰ ὑπάρχει ἔνδειξη κάτω τῶν 17 δίπλα στὸ ὄνομα τοῦ καθενὸς.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1268 στις: Πεμ 13 Σεπ 2018 18:19 »

Εξαρτάται. Αν χάσουμε όπως πέρσι 4-3 όπου όλα τα γκολ που φάγαμε δεν έφταιγε το σύστημα Πετράκη ενώ παίξαμε καλή μπάλα, τότε θα πω ότι αρχίζει και στρώνει η ομάδα παρά τις ατυχίες.
Αν χάσουμε με κατεβασμένα τα παντελόνια, τότε ναι, θα αρχίσω να αμφιβάλω για τον προπονητή.
Με λίγα λόγια, δεν είναι το αποτέλεσμα που θα καθορίσει την άποψή μου αλλά η απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που υποτίθεται είναι υποδεέστερη αγωνιστικά στα χαρτιά από τη δική μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1269 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 12:53 »
Αν χασουμε στη ριζουπολη πρεπει η οχι να φυγει ο ζαννης?

Εγω παντως ακομη και αν χασουμε θα υποστηριζω Πετρακη και θα δωσω και αλλη πιστωση χρονου σε αυτην την ομαδα. Αρκει να δω οτι προσπαθουν.

Κατά τη γνώμη σου πόση πίστωση χρόνου δικαιούται;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1270 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 14:37 »
Αν χασουμε στη ριζουπολη πρεπει η οχι να φυγει ο ζαννης?

Κατά τη γνώμη σου πόση πίστωση χρόνου δικαιούται;

Οσο βλεπω να παιζουμε καλυτερα απο το προηγουμενο παιχνιδι προσωπικα θα δινω πιστωση χρονου.
Δε εχουμε χαλια ομαδα, ειμαστε σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο ροστερ σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και ο κοουτς εχει αποδειξει οτι δουλευει σαν σκυλος και ψαχνεται...
Αν τωρα παιζοντας καλυτερα σε καθε ματς, κοιμηθει ο Θεος και σπαμε τα δοκαρια με αποτελεσμα να μην παιρνουμε βαθμους, τι να πω....Μπορει να δουμε και τον βαζελο να παιρνει πρωταθλημα στο τελος με τα τσικο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1271 στις: Παρ 14 Σεπ 2018 16:47 »
Εγω δεν υποστηριζω πετρακη εδω και καποια χρονια αλλα θεωρω πως το να αλλαξεις προπονητη μεσα στη χρονια και ειδικα πριν τα χριστουγεννα ειναι λαθος.
Ολοι γνωριζαμε τις φοβιες του κ. Γιαννη, ολοι γνωριζαμε τα υπερ και τα κατα.
Απο τη στιγμη που η διοικηση επελεξε να τον κρατησει το μαιο αποδεχθηκε οτι θα συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο.
Αρα μη περιμενετε μεγαλειωδεις εμφανισεις, ουτε νικες 5-0. Μισο μηδεν, εναμιση- ενα και χηναρια. Αυτα ομως θα σε κρατησουν στην κατηγορια που ειναι και ο στοχος του Χριστοβασιλη.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1272 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 18:02 »
Παιδια το αν εχω δικιο η οχι σχετικα με τον κοουτς θα το διαπιστωσουμε στο προσεχες μελλον απο την πορεια της ομαδος μας μην βιαζεστε θα δουμε ποια πλευρα θα πεσει μεσα αυτη που θελει αλλον κοουτς η η αλλη υπομονη.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1273 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 18:04 »
Παιδια το αν εχω δικιο η οχι σχετικα με τον κοουτς θα το διαπιστωσουμε στο προσεχες μελλον απο την πορεια της ομαδος μας μην βιαζεστε θα δουμε ποια πλευρα θα πεσει μεσα αυτη που θελει αλλον κοουτς η η αλλη υπομονη.

Δεν ήρθε σήμερα ο Πετράκης στην ομάδα, έχει 5 χρόνια. Άρα έχει ΗΔΗ κριθεί και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να κρίνεται.

Κατά συνέπεια είναι άστοχο το σχολιό σου.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1274 στις: Σαβ 15 Σεπ 2018 20:18 »
Σήμερα πάντως ξύπνιος είναι, τονίζει ο σπίκερ ότι εμψυχώνει την ομάδα και δίνει οδηγίες.
Κάτι κενά και κάτι στημένα βγάζουν μάτι, ειδικά κόρνερ και φάουλ φαίνεται αν έγινε δουλειά.
Αυτά τουλάχιστον τα ματς που πρέπει να παρθούν πάντως περίμενα ένα κλικ παραπάνω καλύτερη εικόνα απέναντι.
Παρόλα αυτά μπήκε και το 2ο όσο έγραφα.
Παράθεση μόνο και ας μου εξηγήσει κάποιος το ποθ τι είναι; (αφού ποκ ζελος, γάβρος, κουλα)
Άντε με το καλό το πρώτο 3ποντο και εκτός.