Πέρασε και η διακοπή του πρωταθλήματος, τα πράγματα παρέμειναν ως έχουν, κλειδώνει η ψηφοφορία.
Μπορεί να μπει καινούργια εν ευθέτω χρόνω.
Τα αποτελέσματαΝαι, θα ήθελα να αποχωρήσει ο κ. Πετράκης 33 (47.1%)
Οχι, προτιμώ να παραμείνει ο κ. Πετράκης 23 (32.9%)
Δεν είμαι σίγουρος 14 (20%)
Συμπεράσματα δικά μου (και από την "κουβέντα")
1. Ο κόσμος του ΠΑΣ, εκτιμά την ως τώρα παρουσία του κ.Πετράκη, αφού ακόμη και με την τραγική φετινή παρουσία της ομάδας, τα ποσοστά δεν είναι και τόσο συντριπτικά, όσο ίσως θα ήθελαν οι υπέρμαχοι της αποπομπής του.
2. Η παρουσία στην Α εθνική και η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι επιτυχίες.
3. Τα διάφορα έκκεντρα, παράκεντρα, σκετόκεντρα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, με διπλούς τριπλούς έως και 10πλούς λογαριασμούς. Από 11πλούς κι απάνω δεν τ αφήνουμε να διαμορφώσουν τίποτε.
4. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να διαφωνεί μαζί μου, γιατί την έκατσε.
Γνώμη δικιά μου για τον κ.Πετράκη
Αν μετά τις επιτυχημένες του χρονιές, χτυπούσε τη γροθιά του στο μαχαίρι για να διορθώσει κακώς κείμενα στην ομάδα, μπορεί ήδη να είχε δει την προτομή του στην κεντρική είσοδο στους Ζωσιμάδες. Κι άλλα πράγματα θα συζητούσαμε τώρα.
Γιατί δεν μπορεί ...τα έβλεπε. Δεν είμαστε όλοι εμείς οι έξυπνοι κι αυτός βλάκας. ΣΥΝ ότι θα είχε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου ..τότε.
ΔΕΝ το έκανε δυστυχώς,
βολεύτηκε κι αυτός με τα μέτρια.
Στην παρούσα κατάσταση.
Αν έστω συμφώνησε με τον μεταγραφικό "σχεδιασμό", είναι κι αυτός ένοχος του "θεάματος" που παρακολουθούμε.
Ο οποίος "σχεδιασμός", διέυρυνε την τρύπα στο κέντρο και γέμισε την επίθεση με καλά εργαλεία, που όμως δεν έχουν κανένανε από πίσω να τα ταΐζει.
Είμαι αντίθετος στις αλλαγές προπονητών μεσούσης της περιόδου, εκτός εκτάκτων περιστάσεων.
Αφού δεν υπήρξε αλλαγή και στην διακοπή, πλέον, θα ήταν έγκλημα να γίνει, εκτός κι αν πετάξουμε λευκή πετσέτα.
ΑΝ θα ψήφιζα, θα μου επιτρέπατε ίσως, να ψηφίσω δεν γνωρίζω και μάλιστα να κλίνω περισσότερο προς το όχι να μην φύγει.
Γιατί αυτό το συνοθύλευμα παιχτών (και δεν αναφέρομαι στην παιχτική τους αξία, αλλά στην παλαβή ανισοκατανομή του ρόστερ, όσον αφορά τις θέσεις) μόνον ο Πετράκης, θα μπορούσε να το χειριστεί, γιατί γνωρίζει καλά τις δυνατότητες ενός εκάστου συν ότι τόσα χρόνια θα έχει αναπτύξει υποθέτω και κάποιες σχέσεις, ώστε να τους ξυπνήσει το φιλότιμο.
Κάποια ονόματα "προπονητών", που κυκλοφορούν ελεύθεροι ...δεν υπάρχουν.
Πρόβατον όβερ εντ άουτ.