Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347189 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1575 στις: Δευ 08 Απρ 2019 13:04 »
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ευχαριστώ για την ορθογραφική διόρθωση και να απαντήσω σε τέτοιου είδους σχόλια για μια τελευταία φορά.

Να αρχίσω με αυτό; "σου έχουν κάνει δεκάδες άτομα την παρατήρηση για το κόλλημα σου με τον Πετράκη".
Οι δεκάδες φαν του Πετράκη, θα μου απαγορεύσουν όποτε θέλω να κρίνω τον Πετράκη;

Με συνεχίσω αυτό; "το πρόβλημα σου είναι ότι είσαι κολλημένος σε κατάσταση εμμονής. Δεν σε νοιάζει ούτε πως παίζει η ομάδα, ούτε το καλό της, απλά να επιβάλεις σε όλους τη γνώμη σου".
Αν αυτό καταλαβαίνεις, τότε μάλλον έχεις πρόβλημα. Δε με νοιάζει η ομάδα αλλά θέλω να επιβάλλω τη γνώμη μου για ποιο λόγο; επειδή έχω προσωπικά με τον υποτιθέμενο; Το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα και οι εμφανίσεις της και επειδή (δεν) τις βλέπω εδώ και 3 χρόνια, κράζω τον υποτιθέμενο. Ποιον έπρεπε να κράξω; Αυτός δεν είναι ο υπεύθυνος για το χάλι της ομάδας;

Τέλος μιλάς για σεβασμό. Αυτό κι αν είναι ασχολίαστο, όταν οι δεκάδες φαν; του υποτιθέμενου την πέφτουν σε όποιον λέει κάτι αρνητικό σχεδόν με τη μορφή του μπούλιγκ.
Και επιπλέον για ποιο σεβασμό κάνεις μάθημα όταν αναφέρεσαι ειρωνικά στον Χριστόπουλο, όταν με αυτόν τουλάχιστον είδες ποδόσφαιρο και οι δηλώσεις του μετά τους αγώνες σε γέμιζαν σαν ΠΑΣολέ.
Ακούς τώρα τις δηλώσεις του υποτιθέμενου και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να σπάσεις την τηλεόραση.
Οπότε τα μαθήματα και οι νουθεσίες περί σεβασμού αλλού.

Υ.Γ. ΠΕΤΡΆΚΗ ΤΣΑΚΊΣΟΥ ΦΎΓΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1576 στις: Δευ 08 Απρ 2019 13:27 »
1. Δεν είναι δεκάδες φαν του Πετράκη, δεν μίλησα για Πετράκη. Η εμμονή σου όπως εκεί καταλήγει και εκεί σταματάει. Είναι δεκάδες συνομιλητές σου, που δεν είναι το θέμα τους ο Πέτρακης, αλλά η συμπεριφορά σου.
2. Δεν πείθεις ότι σε νοιάζει η ομάδα. Απλά έχεις κολλήσει.
3. Ο Πετράκης είναι και αυτός που μας έχει κρατήσει και 4 χρόνια στην Α΄. Μας έβγαλε Ευρώπη. Εσύ του χρεώνεις τα άσχημα, αλλά δεν του πιστώνεις τα καλά. Λόγω προσωπικής εμπάθειας και κολλήματος.
4. Δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ για δεκάδες φαν του Πετράκη, αλλά για συνφορουμίτες σου. Το κόλλημα που σου έλεγα.
5. Τον Χριστόπουλο τον ειρωνεύομαι ως προπονητή. Όχι ως άνθρωπο όπως κάνεις εσύ με τον Πετράκη. Αυτή  είναι η διαφόρα μας και κάτι δείχνει.

Υ.Γ.
Παράθεση
Υ.Γ. ΠΕΤΡΆΚΗ ΤΣΑΚΊΣΟΥ ΦΎΓΕ.

Πολύ "δημοκρατικό σχόλιο", δείγμα ότι δεν σου χρειάζονται νουθεσίες!

Υ.Γ. 2 Την έχεις γράψει την αποψή σου εκατοντάδες φορές. Κούρασες! Αηδία έχει γίνει αυτό! Αυτό σου λένε οι δεκάδες συνφορουμίτες σου και όχι για τον Πετράκη όπως συμπεραίνεις μόνος σου! Τρανή απόδειξη της εμμονής σου@

Υ.Γ. 3 Δημόσιος Υπάλληλος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1577 στις: Δευ 08 Απρ 2019 13:31 »
Επειδη ο Πετρακης αν μεινει η ομας θα ανανεωσει και επειδη απο οσο γνωριζω ο ηπιος δε φευγει απο την ομαδα, καλο θα ήταν να φτιαξεις εσυ μια αλλη ομαδα και να μας αδειασεις την γωνια (τα λογια σου μεταφερω-απο την αναποδη- δεν σε διωχνω). ;)

Ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει για ολους (δεδομενου οτι μενει ο Πετρακης).

Υ.Γ. Τωρα που το ξανασκεφτομαι υπαρχει μια πιθανοτητα να μας αδειασει την γωνια  ο καλυτερος και πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια της ομαδας μας.
Να γινεις συμπαικτης του ήπιου...  :P
Αν μπορείς τοτε ναι, θα υπάρξει προπονητικη αλλάγη.  ;)
Αλλα να φερεις κάποιον πολυ καλο γιατι ο Πετρακης εχει ανεβασει τον πηχη σε πολυ μεγαλο ύψος....    :)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1578 στις: Δευ 08 Απρ 2019 14:03 »
Και για να τελειώσει το θέμα Λαμία, δεν δικαιούσαι να μιλάς όταν συμπεριφέρεσαι σαν ρατσιστής και απαξιώνεις ολόκληρη κοινωνική τάξη. Λίγο σεβασμός

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1579 στις: Δευ 08 Απρ 2019 14:23 »
Και για να τελειώσει το θέμα Λαμία, δεν δικαιούσαι να μιλάς όταν συμπεριφέρεσαι σαν ρατσιστής και απαξιώνεις ολόκληρη κοινωνική τάξη. Λίγο σεβασμός

Ποια κοινωνική τάξη απαξίωσα;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1580 στις: Δευ 08 Απρ 2019 14:57 »

Ο Πετρακης πριν 3 χρόνια ήταν καλός? Και εγώ φέτος τον έχω κράξει και τον κράζω, αλλά μαζί του κράζω και αυτόν που έχει την μέγιστη ευθύνη.......και έχει ονοματεπώνυμο ΧΒ..... Ειλικρινά όποιον προπονητή να είχαμε, με αυτούς τους παίκτες δεν ξέρω τι θα έκανε... Άρα πρώτα καλύτερα να κραξουμε τον πρωτεργάτη της πορείας μας, και μετά τον προπονητή μας...
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1581 στις: Δευ 08 Απρ 2019 16:19 »
Ο παίχτεμπάλα έχει χάσει την μπάλα.Απλά τραγικός.Έχουμε ξεφύγει πια από την διατύπωση της άποψης.
Τραγικός...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1582 στις: Δευ 08 Απρ 2019 16:43 »
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες Λαμία; Δεν κατάλαβες ότι αναφέρεσαι στους Δημοσίους Υπαλλήλους;
Δεν είναι κοινωνική τάξη; Είσαι μέγας ρατσιστής και πραγματικά εσύ και ο Φον κατά δεύτερο κάθεστε και κρίνετε εμένα τον κολλημένο και υποτίθεται ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα. Στα @@ μου τι έχει κάνει ο υποτιθεμενος, κάθε φορά μας γράφεις τα ιδια. Εγώ που θέλω να φύγει ο υποτιθέμενος θέλω το κακό της ομάδας ενώ εσείς το καλό της και κοντευουμε να πέσουμε στον γκρεμό.....μάλλον θα έπρεπε να υποστηρίζετε ΟΦΗ ή Πετρακιακο.
Τοση αγαπη για τον υποτιθέμενο ούτε γκομενα του να ήσουν.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1583 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:01 »
Έλα, πες την αλήθεια, μην κρύβεσαι άλλο. Όλα αυτά τα κάνεις για να πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα, έτσι; Να κάνεις όλους τους αμφισβητίες του κόουτς να ταχθούν υπέρ της ανανέωσής του, ακόμα κι αν η ομάδα πέσει, ε;
Μη χολοσκάς βρε, τα κατάφερες!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1584 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:14 »
Ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι κοινωνικη ταξη;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1585 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:27 »
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες Λαμία; Δεν κατάλαβες ότι αναφέρεσαι στους Δημοσίους Υπαλλήλους;
Δεν είναι κοινωνική τάξη; Είσαι μέγας ρατσιστής και πραγματικά εσύ και ο Φον κατά δεύτερο κάθεστε και κρίνετε εμένα τον κολλημένο και υποτίθεται ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα. Στα @@ μου τι έχει κάνει ο υποτιθεμενος, κάθε φορά μας γράφεις τα ιδια. Εγώ που θέλω να φύγει ο υποτιθέμενος θέλω το κακό της ομάδας ενώ εσείς το καλό της και κοντευουμε να πέσουμε στον γκρεμό.....μάλλον θα έπρεπε να υποστηρίζετε ΟΦΗ ή Πετρακιακο.
Τι μαργαριτάρια πετάς...κοινωνική τάξη οι ΔΥ;Να γράφεις κατευθείαν στα ανέκδοτα.
Δεν μιλήσαμε για καλό ή κακό της ομάδας.Μιλήσαμε για έναν τύπο εμμονικό που γράφει στο pas.gr.Απλά εσύ είσαι προβληματικός.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1586 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:47 »

ΔΕΝ είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τάξη. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ τάξη.

Τον ρατσισμό που τον είδες; Μίλησε για συγκεκριμένη νόοτροπια δημ. υπαλλήλων που όντως υπάρχει και τι ξέρουμε όλοι και την έχεις και εσύ.

Άρα είσαι Δ.Υ.

Τέλος το off topic.

Ο υποτιθέμενος είναι ο Πετράκης ή ο Χριστόπουλος;

Εμείς βάζουμε τον ΠΑΣ πάνω από πρόσωπα, εγωίσμους  και εμμονές. Εσύ βάζει τον εγωισμό και την εμμονή σου πάνω απο την ομάδα.

Γινε Καλαματα λοιπόν με την ίδια λογική.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Απρ 2019 18:29 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1587 στις: Δευ 08 Απρ 2019 18:21 »
Ρε παιδιά, εντάξει για κάποιους φταίει μόνο ο Πετρακης.. Για το ότι ο Αποστολοπουλος δεν μπορεί να βγάλει σέντρα φταίει ο Πετρακης... Για ποιόν είχαμε πριν δεξί μπακ και έφυγε γιατί δεν τα έσταζε ο ΧΒ φταίει ο Πετρακης...

Είπαμε οι ευθύνες του Πετρακη είναι ότι διάλεξε μάλλον ο ίδιος του παίκτες φέτος.. Αλλά το θέμα είναι να δούμε και πως τους διάλεξε.. Φταίει γιατί σύμφωνα με αυτόν πήρε τις διαβεβαιώσει περισυ για ενίσχυση με παίκτες.. Ναι σε αυτά φταίει σίγουρα. Αλλά... Όταν παίζουμε το ο1 παιχνίδι και μια μέρα πριν μας χαιρετά ο Κοντεγκολ ενώ ξέραμε ότι θα φύγει, ποιος φταίει που δνε έβαλε το χέρι στην τσέπη τέλος Ιουνίου να πάρει αντίστοιχο παίκτη? Και αυτό είναι ένα παράδειγμα, για το ποιος δεν σπάει φράγκο.. Μην τα ξαναλέμε... Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους, αλλά το θέμα είναι αυτός που σου δίνει τα όπλα για να πας στον πόλεμο, τι όπλα σου δίνει.... Τεσπα, ας τελειώσει με το καλό αυτή η χρονιά, και τότε ας αρχίσουμε το ανάθεμα...
....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1588 στις: Δευ 08 Απρ 2019 18:40 »
Παράθεση

Για την ακριβεια ειναι επαγγελματικη αταξια :P :P :P

Τι καθεστε και τσακωνεστε μωρεεεε....
Χαλαρωστε...
Εισπνοη
Εκπνοη
Ετσι... Ηρεμια ...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1589 στις: Δευ 08 Απρ 2019 19:40 »
Ο ζάννης σκεφτεται επανάληψη του αγώνα με τον όφη, γιατί αλλαξαν τα δεδομένα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1590 στις: Δευ 08 Απρ 2019 19:45 »
Παράθεση

Για την ακριβεια ειναι επαγγελματικη αταξια :P :P :P

Τι καθεστε και τσακωνεστε μωρεεεε....
Χαλαρωστε...
Εισπνοη
Εκπνοη
Ετσι... Ηρεμια ...

Το εχουμε ξεπερασει  εμεις το επιπεδο αυτο
Πλεον εχουμε φτασει σε καταστασεις γαληνης και νιρβανας

Σε φαση
''Χρηστοβασιλη κατσε και αλλα χρονια στην ΠΑΕ''
''Αν πεσει η ομαδα επεσε,αν μεινει η ομαδα εμεινε,τι να κανουμε να βαραμε εγκεφαλικα''
''Ας κανουνε οτι τους φωτισει ο θεος''
''Καφεδακι 2,5 ευρω-Γηπεδο 10 ευρω.τι μου ειναι προτιμοτερο?ενταξει για εμενα ειναι δεν υπαρχει πλεον αυτο το ρωτημα πλεον

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Απρ 2019 19:50 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1591 στις: Τρι 09 Απρ 2019 10:55 »
Έχεις τη νοοτροπία και ενδεχομένως είσαι Δημόσιος υπάλληλος, βολεμένος, δεν σε κρίνει κανείς, κρίνεις εκ του ασφαλούς τους πάντες και χωρίς να τους σέβεσαι.

Τον ρατσισμό που τον είδες; Μίλησε για συγκεκριμένη νόοτροπια δημ. υπαλλήλων που όντως υπάρχει και τι ξέρουμε όλοι και την έχεις και εσύ.
Άρα είσαι Δ.Υ.

Τέλος το off topic.
Άσχετα με το αν είναι επαγγελματική ή κοινωνική τάξη δεν απαντάς και επιπλέον το συνεχίζεις και μιλάς για νοοτροπίες...αυτό και αν είναι έλλειψη σεβασμού. 
Που άραγε να υπάρχει ρατσισμός όταν προσδίδεις συγκεκριμένα (ΑΡΝΗΤΙΚΆ) χαρακτηριστικά στους Δ.Υ;
Είναι σα να βγω και να πω ότι οι εργάτες είναι κοπρόσκυλα και δουλεύουν μόνο με μαστίγιο, ότι οι γιατροί τα παίρνουν, οι δικηγόροι και οι δικαστικοί έχουν κάνει κύκλωμα και αθωώνουν παιδόφιλους και εμπόρους ναρκωτικών κλπ.....οπότε εσύ δεν εκτιμάς τους Δ.Υ όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σαν άτομα.
Τέλος.

Ο υποτιθέμενος είναι ο Πετράκης ή ο Χριστόπουλος;
Εμείς βάζουμε τον ΠΑΣ πάνω από πρόσωπα, εγωίσμους  και εμμονές. Εσύ βάζει τον εγωισμό και την εμμονή σου πάνω από την ομάδα.
Γινε Καλαματα λοιπόν με την ίδια λογική.

Ο υποτιθέμενος είναι ο Πετράκης αν δεν το έχεις καταλάβει. Τώρα γιατί βάζεις στη συζήτηση τον Χριστόπουλο είναι ακόμη ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν αναφέρθηκα σε αυτόν. Εσύ τον πρόσθεσες.
Εσύ πάνω από την ομάδα έχεις βάλει τον υποτιθέμενο και έχεις βάλει σκοπό την παραμονή του, παρότι έχουμε γίνει ο περίγελος της Ελλάδας, με το θέαμα που παρουσιάζουμε. Οπότε το να γίνω εγώ Καλαμάτα ούτε είναι της ίδιας λογικής ούτε έχει καμία σχέση....και σίγουρα δε θα προτιμούσα ένα προπονητή που τον κρίνει αρνητικά ένας σύνταυρος, από τον ίδιο τον σύνταυρο....αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά....οι προπονητές (και οι παίκτες) έρχονται και φεύγουν ενώ εμείς μένουμε εδώ...

Επειδη ο Πετρακης αν μεινει η ομας θα ανανεωσει και επειδη απο οσο γνωριζω ο ηπιος δε φευγει απο την ομαδα, καλο θα ήταν να φτιαξεις εσυ μια αλλη ομαδα και να μας αδειασεις την γωνια (τα λογια σου μεταφερω-απο την αναποδη- δεν σε διωχνω). ;)

Ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει για ολους (δεδομενου οτι μενει ο Πετρακης).

Υ.Γ. Τωρα που το ξανασκεφτομαι υπαρχει μια πιθανοτητα να μας αδειασει την γωνια  ο καλυτερος και πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια της ομαδας μας.
Να γινεις συμπαικτης του ήπιου...  :P
Αν μπορείς τοτε ναι, θα υπάρξει προπονητικη αλλάγη.  ;)
Αλλα να φερεις κάποιον πολυ καλο γιατι ο Πετρακης εχει ανεβασει τον πηχη σε πολυ μεγαλο ύψος....    :)

Είναι το πιο σωστό ποστ. Πραγματικά αν μείνει ο υποτιθέμενος από τη νέα χρονιά θα σταματήσω να βλέπω τον ΠΑΣ και θα σταματήσω και από δω για να μην έχετε να κάνετε με εμμονικούς και τραγικούς....
Απλά να πω 2 πράγματα:
Σας διάβαζα για χρόνια αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω μέλος του φόρουμ. Το λογαριασμό αυτό τον έφτιαξα πριν 2 χρόνια περίπου με το συγκεκριμένο νικ, λόγω της κακοποίησης του ποδοσφαίρου που έβλεπα από τα συστήματα που (δεν) εφαρμόζει ο υποτιθέμενος. Μου πόνεσαν τα μάτια από το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα από την αμέσως επόμενη χρονιά μετά την ευρωπαϊκή μας πορεία και το παιξτε μπαλλα ήταν η επιθυμία μου για το τι ήθελα να ξαναδώ από την ομάδα.
Από τα τέλη της δεκαετίας του 70 παρακολουθώ την ομάδα και πάντα ήμουν ΠΑΣ στα εύκολα, Γιαννενάρα στα δύσκολα. Ποτέ δεν έβρισα παίκτη ή προπονητή ακόμη και στα δύσκολα χρόνια που η ομάδα έπεφτε στη Γ εθνική και ερχόταν όλα τα χωριά μέσα στους Ζωσιμάδες και μας έριχναν τριάρες και τεσσάρες....γιατί πάντα έβλεπα μια προσπάθεια από την ομάδα έστω και αν δεν μπορούσε για παραπάνω πράγματα και έβλεπα και ένα τσαμπουκά με τάκλιν ζντγκαρωτίδα άμα ξέφευγαν και λίγο παραπάνω.....
....Αυτό το έκτρωμα όμως που βλέπω εδώ και 3 χρόνια δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτε.......αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ που μεγάλωσα μαζί του, που αγάπησα και ονειρευόμουν να τον βλέπω πάντα ψηλά.
Ο χοντρός έχει μεγάλη ευθύνη γι' αυτό, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο υποτιθέμενος. Πραγματικά απορώ γιατί τον λένε δάσκαλο, όταν η ομάδα δεν μπορεί να εκτελέσει σωστά ούτε ένα πλάγιο άουτ. Τι σκατά τους διδάσκει στην προπόνηση; Δε μπορεί να φταίνε μόνο οι παίκτες και αυτός να μην έχει καμία ευθύνη. Δε γίνεται όσο και άμπαλοι να είναι οι παίκτες, να μην έχει καταγράψει η ομάδα τελική προσπάθεια σε ολόκληρο ματς και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να είσαι πίσω στο σκορ και να μη βγάζεις καμία αντίδραση και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να είσαι τόσο σοφτ και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να πας στη συνέντευξη τύπου και να σου φταίει η τύχη, ότι οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο, ότι η τρίχα στη μύτη βγήκε στραβά και να εύχεσαι και καλή επιτυχία σε βασικό σου αντίπαλο για υποβιβασμό και αυτό να γίνεται επανειλλημένα......και ΠΟΤΕ να μην αναλαμβάνεις ΚΑΜΙΑ ευθύνη.
Όταν ήρθε ο Άγγελος και ανέλαβε την ομάδα που ήταν για φούντο έκανε και κάποιες δηλώσεις. Ούτε μεταγραφές ζήτησε και είπε για την ομάδα το που θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα και να μεγαλουργεί....ήρθε ο Χριστόπουλος και αυτός με τις δηλώσεις που έκανε αισθανόσουν περήφανος ΠΑΣολές....
Μέχρι και τον Τεννέ ζήλεψα προχτές που τον έβλεπα να κάνει δηλώσεις για ποιόν; Για το Λεβαδειακό......καμία σύγκριση με τον ύπνο τον δικό μας.....
Ο Κόβης που είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις είχε φύγει νύχτα και τώρα προσκυνάμε το τοτέμ...

Γράφει πχ ο apnea73: Ρε παιδιά, εντάξει για κάποιους φταίει μόνο ο Πετρακης.. Για το ότι ο Αποστολόπουλος δεν μπορεί να βγάλει σέντρα φταίει ο Πετρακης...
Ποιός φταίει; Εννοείται ότι αν ο Αποστολόπουλος και κάθε Αποστολόπουλος δε μπορεί να βγάλει σέντρα, τον βάζεις να κάνει σέντρες 500 φορές στην προπόνηση, μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί. Αν όμως παραμένει το ίδιο στάσιμος, κάτι δεν γίνεται καλά.....αυτό νομίζω εγώ.
Και άντε και έμαθε ο Αποστολόπουλος να βγάζει σέντρες. Ποιος θα τις εκμεταλλευτεί όταν η αντίπαλη περιοχή είναι μονίμως άδεια....ποιος θα βάλει την μπάλα στο πλεκτό όταν με το σύστημα που παίζεις δεν πατάει κανείς μέσα στην αντίπαλη περιοχή; Και να ήταν μόνο αυτό; Άντε έχεις την αντίπαλη περιοχή άδεια....εδώ δεν βλέπουμε να γίνονται ούτε σουτ έξω από την περιοχή, μπας και μπει κάνα γκολ....αυτό το θεωρώ πλήρη απαξίωση των παικτών μας....

Να συνεχίσω με τις αλλαγές συστημάτων και παικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Σπάνιες έως λίγες οι φορές που πήρε θετικό πρόσημο ή για να μην είμαι τόσο αρνητικός, πάρα πολλές οι φορές που είχε τρικυμία στο κεφάλι......
Άρα για όλα αυτά τα αρνητικά που παρέθεσα, θα πρέπει να μην λέω συνέχεια για τον υποτιθέμενο, αλλά θα πρέπει να το παίζω μούγκα γιατί χαλάω τη ζαχαρένια του Λαμία και του Φον; Αν νομίζετε ότι βλέπετε κάτι θετικό στον υποτιθέμενο (ιδιαίτερα φέτος) μπορείτε να το πείτε και όχι βέβαια αυτά που γράφει ο Λαμιας ότι μας κράτησε τόσα χρόνια στην Α εθνική και τα άλλα σχετικά γιατί τα θεωρώ ανέκδοτο....
Οποιοσδήποτε προπονητής θα μας είχε κρατήσει και μάλιστα με άνεση στην κατηγορία. Και επιπλέον ίσως να είχαμε και καλύτερες θέσεις στην κατάταξη και να βλέπαμε και καλύτερη μπάλα. Γιατί από την άλλη θα απαντήσω ότι ήταν ευκαιρία να το κάνουμε αυτό, όταν έλειπαν από την κατηγορία παραδοσιακές δυνάμεις όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ και υπάρχει και ένας ΠΑΟ διαλυμένος. Άρα για ποια επιτυχία μιλάμε;
Μάλλον οπισθοδρόμηση το θεωρώ.....
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Υ.Γ. Λαμία μπορείς τώρα να επικεντρωθείς να βρεις ορθογραφικά και συντακτικά λάθη....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1592 στις: Τρι 09 Απρ 2019 11:01 »
1. Είναι επαγγελματική και όχι κοινωνική τάξη.
2. Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των Δ.Υ. που δυστυχώς έχουν τη νοοτροπία που σου περιέγραψα.
3. Οι εικασίες και τα λογικά άλματα για εργάτες, δικηγόρους κ.λπ. είναι εκτός λογικής και πραγματικότητας. Απλά επειδή είσαι Δ.Υ. θίχτηκες.
4. Τον εργάτη και τον δικηγόρο τους κρίνουν στη δουλειά τους. Τους Δ.Υ. κανένας. Ότι και να κάνουν.
5. Τον Χριστόπουλο τον βάζω στη παράμετρο γιατί τον πιστεύεις.
6. Βάζεις τον εγωισμό και το θέλω σου πάνω από την ομάδα.

Υ.Γ. Εσένα ως Δ.Υ. ποιος σε κρίνει στη δουλειά σου;

Υ.Γ. 2 Τι να την κάνεις την ορθογραφία και τη σύνταξη; Δ.Υ. ότι και να κάνεις βολεμένος είσαι. Χωρίς προσόντα, χωρίς πτυχία, χωρίς γνώσεις  πληρώνεται για να κάθεται και να γράφει στο PAS. GR. Τον πληρώνει ο κοσμάκης που πεινάει. Μόνο στο Ελλαδίσταν δεν θα είχε πάει σπίτι του.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Απρ 2019 11:05 από ΛΑΜΙΑ FANS »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1593 στις: Τρι 09 Απρ 2019 11:54 »
1. Είναι επαγγελματική και όχι κοινωνική τάξη.
2. Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των Δ.Υ. που δυστυχώς έχουν τη νοοτροπία που σου περιέγραψα.
3. Οι εικασίες και τα λογικά άλματα για εργάτες, δικηγόρους κ.λπ. είναι εκτός λογικής και πραγματικότητας. Απλά επειδή είσαι Δ.Υ. θίχτηκες.
4. Τον εργάτη και τον δικηγόρο τους κρίνουν στη δουλειά τους. Τους Δ.Υ. κανένας. Ότι και να κάνουν.
5. Τον Χριστόπουλο τον βάζω στη παράμετρο γιατί τον πιστεύεις.
6. Βάζεις τον εγωισμό και το θέλω σου πάνω από την ομάδα.

Υ.Γ. Εσένα ως Δ.Υ. ποιος σε κρίνει στη δουλειά σου;

Υ.Γ. 2 Τι να την κάνεις την ορθογραφία και τη σύνταξη; Δ.Υ. ότι και να κάνεις βολεμένος είσαι. Χωρίς προσόντα, χωρίς πτυχία, χωρίς γνώσεις  πληρώνεται για να κάθεται και να γράφει στο PAS. GR. Τον πληρώνει ο κοσμάκης που πεινάει. Μόνο στο Ελλαδίσταν δεν θα είχε πάει σπίτι του.

Να δώσω συγχαρητήρια στους αντμιν που δεν κατέβασαν αυτό το ποστ.....και να απαντήσω σε ανάλογο ύφος....
Δεν έχω ξαναδεί πιο κομπλεξικό και αγενές άτομο από σένα. Κάποτε σε είχα χαρακτηρίσει καραγκιόζη αλλά κάποιος κατέβασε το ποστ μου. Να κολλήσω και το προσωνύμιο ΜΕΓΑΣ μπροστά.
Και αφού εγώ δεν έχω προσόντα, πτυχία, γνώσεις κλπ. πράγματα που εσύ έχεις και σε κάνουν ανώτερο από μένα, πάρτα και βάλτα στον κώλο σου, γιατί το μόνο που δεν είσαι είναι άνθρωπος.....και αυτό αν δεν το έχεις καταλάβει είναι το σημαντικότερο στη ζωή..... γιατί εσύ επιβεβαιώνεις την πνευματική ανυπαρξία σου βρίζοντας άλλους....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1594 στις: Τρι 09 Απρ 2019 12:46 »
Τρικυμία εν κρανιω.

Πάντως εγώ δεν έγλυψα......για μια θεσούλα. Έχω αξιοπρέπεια.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1595 στις: Τρι 09 Απρ 2019 12:56 »
Παράθεση
Να δώσω συγχαρητήρια στους αντμιν που δεν κατέβασαν αυτό το ποστ.....και να απαντήσω σε ανάλογο ύφος....

1. Ηρεμήστε
2. Δεν κανουμε λογοκρισία ως αντμιν, αν και θα επρεπε να κατεβάσω τον δικό σου γιατί βρίζεις τον Λαμία (Δεν σου ειπε κατι για τον κώλο σου)
3. Οπως ειπε ο μεγάλος Κλιντ Ιστγουντ, όλοι εχουν μια γνώμη.
4. Μάθετε να συζητάτε κι ας διαφωνείτε. Το βρίσιμο ειναι ένδειξη πως χάνετε (λεκτικά), γιαυτο καταφεύγετε εκει

5. Και γω θελω να φυγει ο Πετρακης.
Μπάλα δεν βλέπουμε δυο -τρία χρόνια τώρα

1. Ηρεμήστε

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1596 στις: Τρι 09 Απρ 2019 13:26 »
Είμαι "Πετρακικός" και είμαι ΔΥ.
Αντί να βρίζετε ο ένας τον άλλον, βρίστε εμένα που δεν ιδρώνει τ' αυτί μου (τα βρισίματα δεν οδηγούν πουθενά πάντως)

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1597 στις: Τρι 09 Απρ 2019 13:55 »
Τρικυμία εν κρανιω.

Λαμία αυτούς που ειχαν το μαχαιρι και το πεπονι οποτε διοριζαν ανάξιους Δ.Υ εδώ και 40 χρόνια ποιός του ψήφιζε και γιατί;Μονο οι Δ.Υ ή και οι wannable Δ.Υ ;

Όταν αναφέρεσαι σε Δ.Υ το καταλαβαινεις οτι τσουβαλιαζεις μεσα γιατρους , εκπαιδευτικούς, αστυνομικους..Να φανταστω οτι ολοι αυτοι εχουν γλύψει για να εχουν τη θεση που εχουν, σωστα?

Μεινε καλυτερα στα του ποδοσφαιρου αδερφε! Δε ξέρω τι κόντρα εχεις με τον αλλον, αλλα τετοιο τσουβαλιασμα και τετοιες παπαριες πρωτη φορα διαβαζω εδω μεσα. Αιντε μεσημεριατικα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1598 στις: Τρι 09 Απρ 2019 13:56 »
Είμαι "Πετρακικός" και είμαι ΔΥ.
Αντί να βρίζετε ο ένας τον άλλον, βρίστε εμένα που δεν ιδρώνει τ' αυτί μου (τα βρισίματα δεν οδηγούν πουθενά πάντως)

Έκανα τον διαχωρισμό όπως πρόσεξες. Το γεγονός ότι ο pexteballa θίχτηκε  είναι πρόβλημα του. Ας μην είχε τη κακή νοοτροπία του Δ.Υ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1599 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:02 »
Τρικυμία εν κρανιω.

Λαμία αυτούς που ειχαν το μαχαιρι και το πεπονι οποτε διοριζαν ανάξιους Δ.Υ εδώ και 40 χρόνια ποιός του ψήφιζε και γιατί;Μονο οι Δ.Υ ή και οι wannable Δ.Υ ;

Όταν αναφέρεσαι σε Δ.Υ το καταλαβαινεις οτι τσουβαλιαζεις μεσα γιατρους , εκπαιδευτικούς, αστυνομικους..Να φανταστω οτι ολοι αυτοι εχουν γλύψει για να εχουν τη θεση που εχουν, σωστα?

Μεινε καλυτερα στα του ποδοσφαιρου αδερφε! Δε ξέρω τι κόντρα εχεις με τον αλλον, αλλα τετοιο τσουβαλιασμα και τετοιες παπαριες πρωτη φορα διαβαζω εδω μεσα. Αιντε μεσημεριατικα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί να συμφωνήσω.

Οι αστυνομικοί για πολλά χρόνια βυσματικά έμπαιναν.

Η μεγαλύτερη γάγγραινα είναι οι ΔΕΚΟ.

Δυστυχώς πάρα πολλού Δ.Υ. έχουν τραγική νοοτροπία και διορίστηκαν μη αξιοκρατικά. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που το αμφισβητεί.

Η γάγγραινα της Ελλάδας είναι ο Δημόσιος Τομέας.

Υ.Γ. Δικαίωμα μου να έχω γνώμη και για ποδόσφαιρο και για τους δημόσιους υπαλλήλους. Απαγορεύεται; Φυσικά και όχι!