Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 347192 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1600 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:11 »
Τρικυμία εν κρανιω.

Πάντως εγώ δεν έγλυψα......για μια θεσούλα. Έχω αξιοπρέπεια.

Λαμία αυτούς που ειχαν το μαχαιρι και το πεπονι οποτε διοριζαν ανάξιους Δ.Υ εδώ και 40 χρόνια ποιός του ψήφιζε και γιατί;Μονο οι Δ.Υ ή και οι wannable Δ.Υ ;

Όταν αναφέρεσαι σε Δ.Υ το καταλαβαινεις οτι τσουβαλιαζεις μεσα γιατρους , εκπαιδευτικούς, αστυνομικους..Να φανταστω οτι ολοι αυτοι εχουν γλύψει για να εχουν τη θεση που εχουν, σωστα?

Μεινε καλυτερα στα του ποδοσφαιρου αδερφε! Δε ξέρω τι κόντρα εχεις με τον αλλον, αλλα τετοιο τσουβαλιασμα και τετοιες παπαριες πρωτη φορα διαβαζω εδω μεσα. Αιντε μεσημεριατικα.

Αυτό ακριβώς του έγραψα και ότι καταντάει ρατσιστής, όμως ο Λαμίας με περισπούδαστο ύφος 1000 καρδιναλίων συνεχίζει να επιμένει.....
Τρικυμία εν κρανιω ποιος έχει; Προφανώς δεν έχεις μάθει ότι εδώ και πόσα χρόνια (δεν ξέρω πόσα γιατί δεν είμαι ΔΥ) υπάρχει και ένας θεσμός που λέγεται ΑΣΕΠ και ότι έχει σταματήσει το γλύψιμο και το βόλεμα των ημετέρων. Τα παιδιά πλέον που μπαίνουν έχουν πολλά προσόντα. Αλλά το τσουβάλιασμα πάει γόνα....
Εγώ πάντως υποθέτω ότι είσαι από τα παιδάκια εκείνα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και τρώει τα λεφτά του μπαμπά, για να λες τέτοιες μπαρούφες.....
Πάντως το γεγονός είναι ότι για να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα, προσπαθείς να εκνευρίσεις τον άλλο και για την ταμπακιέρα τίποτε.....έγραψα ολόκληρο κείμενο με τα κακά του υποτιθέμενου, αλλά σ' αυτό κοκοκο....και αν απαντήσεις θα μας πεις πάλι τα ίδια....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1601 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:21 »
Μόνο ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικός.
Ο ΜΗ γραπτός είναι εύκολα διάτρητος.
Και αν πρόσεξες έκανα τον διαχωρισμό.
Δυστυχώς έχω φτάσει να δουλεύω σε τρεις δουλείες οπότε το μη δημοκρατικό και αυθαίρετο συμπέρασμα σου βγαίνει από το κρανίο σου.

Σου έχω γράψει για τον Πετράκη ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές. Ότι όπως τα καταλογίζουμε τα καλά, θα του καταλογίσουμε και τα κακά. Αυτό στο έχουμε εξηγήσει πάρα πολλοί συνφορουμίτες. Αλλά εσύ έχεις εμμονή και κόλλημα και δεν το καταλαβαίνεις.
Σε αντίθεση με εσένα που έχεις τη  λογική "Φταίει για τα κακά, όχι όμως για τα καλά".

Υ.Γ. Ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζει κάποιον άλλον επειδή δεν του αρέσει η δουλειά του ως "ανθρωπάκι" τι ποιότητα και τι ήθος μπορεί να έχει ως άνθρωπος; Τι αρχές! Ανύπαρκτα όλα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1602 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:48 »
Όπως απαντάς στον άλλο με αυθαίρετα συμπεράσματα για τη δουλειά του, τα πτυχία του και το χαρακτήρα του, θα δέχεσαι και τα αυθαίρετα συμπεράσματα του άλλου.
Πραγματικά μένω έκπληκτος που κάνεις 3 δουλειές και έχεις τέτοιες απόψεις. Προφανώς για εσένα φταίει ο δημόσιος τομέας για όλα τα δεινά του τόπου και είσαι σύμφωνος με την Παγκάλεια λογική "μαζί τα φάγαμε".....και τέλος εδώ.

Επί του προκειμένου....εγώ κρίνω ένα άτομο (έστω και άκομψα) και εσύ κατέληξες να κρίνεις ολόκληρες επαγγελματικές τάξεις.....ο οποιοσδήποτε νοήμων βγάζει τα συμπεράσματά του.....πραγματικά είσαι πολύ αστείος όταν μιλάς για ήθος.....

Κατά τα άλλα δεν είδα καμία κριτική από σένα ούτε κάποιον καταλογισμό για το φετινό έργο Πετράκη (στο περιορίζω από τα 3 χρόνια αμπαλίας που λέω εγώ για να μη σε κουράζω), οπότε και πάλι πιθανότατα αυθαίρετα κατά την άποψή σου, έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1603 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:49 »
Πως απο το Πετρακη και την αλλαγη του Μπουκουβαλα με τον Αποστολοπουλο φτασατε στους δημοσιους υπαλληλους και στο Ασεπ σε χρονο dt δεν υπαρχει

Μετα εμενα λετε οτι ειμαι συνεχεια εκτος θεματος :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1604 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:51 »
Έχω γράψει εκατοντάδες φορές για τον Πετράκη. Άλλο που δεν σου αρέσει η γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1605 στις: Τρι 09 Απρ 2019 14:59 »
Σήμερα έχω συμφωνήσει δυο φορές με τον Αγιούτο, μη χειρότερα!  :P
Αν συνεχιστεί αυτός ο παραλογισμός με τον Πετράκη και τους Δ.Υ. με βλέπω σε λίγο να φωνάζω "Πετράκη δημόσιε υπάλληλε τον πούλο"  :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1606 στις: Τρι 09 Απρ 2019 18:55 »
Είναι το πιο σωστό ποστ. Πραγματικά αν μείνει ο υποτιθέμενος από τη νέα χρονιά θα σταματήσω να βλέπω τον ΠΑΣ και θα σταματήσω και από δω για να μην έχετε να κάνετε με εμμονικούς και τραγικούς....
Απλά να πω 2 πράγματα:
Σας διάβαζα για χρόνια αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω μέλος του φόρουμ. Το λογαριασμό αυτό τον έφτιαξα πριν 2 χρόνια περίπου με το συγκεκριμένο νικ, λόγω της κακοποίησης του ποδοσφαίρου που έβλεπα από τα συστήματα που (δεν) εφαρμόζει ο υποτιθέμενος. Μου πόνεσαν τα μάτια από το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα από την αμέσως επόμενη χρονιά μετά την ευρωπαϊκή μας πορεία και το παιξτε μπαλλα ήταν η επιθυμία μου για το τι ήθελα να ξαναδώ από την ομάδα.
Αυτό και μόνο εδώ δείχνει μόνο εμμονές.Φτιάχνω έναν λογαριασμό μόνο και μόνο για να κράζω τους άλλους που δεν παίζουν μπάλα.Γιατί κατά τα άλλα δεν έχω ανάγκη να γραφτώ στο φόρουμ.Δεν την παλεύεις κάστανο.Τράβα για ψάρεμα.Βρες κανένα χόμπι.Τράβα στο καφενείο να παίξεις μπιρίμπα ή τάβλι.Αν σε χαλάει τόσο το ποδόσφαιρο,βρες κάτι άλλο να κάνεις.Δεν σου φταίμε σε τίποτα οι υπόλοιποι.Στην τελική τράβα βρες τον Πετράκη να του τα πεις του ίδιου.Ο άνθρωπος μια χαρά συζητάει.Δεν είναι λύση φτιάχνω έναν λογαριασμό σε ένα φόρουμ και γκρινιάζω.

Παράθεση
Από τα τέλη της δεκαετίας του 70 παρακολουθώ την ομάδα και πάντα ήμουν ΠΑΣ στα εύκολα, Γιαννενάρα στα δύσκολα. Ποτέ δεν έβρισα παίκτη ή προπονητή ακόμη και στα δύσκολα χρόνια που η ομάδα έπεφτε στη Γ εθνική και ερχόταν όλα τα χωριά μέσα στους Ζωσιμάδες και μας έριχναν τριάρες και τεσσάρες....γιατί πάντα έβλεπα μια προσπάθεια από την ομάδα έστω και αν δεν μπορούσε για παραπάνω πράγματα και έβλεπα και ένα τσαμπουκά με τάκλιν ζντγκαρωτίδα άμα ξέφευγαν και λίγο παραπάνω.....
Συγνώμη αλλά όλα στην ζωή προχωράνε.Δεν μένουν στάσιμα.Δεν είμαστε στην δεκαετία του 70.Είμαστε στο 2019.Το ποδόσφαιρο,όπως όλα στην ζωή μας,έχουν αλλάξει άπειρες φορές από τότε.Εκείνη η εποχή τελείωσε.Ζούμε μια άλλη εποχή.Ζούμε στο σήμερα και φτιάχνουμε στο σήμερα.Η δεκαετία του 70 είναι για το να μας ΠΑΣ μακριά.Βλέποντας το στόλισμα του Πετράκη,δεν πιστεύω τα λεγόμενα σου.Φάσκεις και αντιφάσκεις.Αν εσύ νομίζεις ότι δεν προσπαθούν,εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν.Τόσο μπορούν.Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος είμαστε στην 13η θέση.Αυτή είναι μάλλον που μας αξίζει.Αν δεν βάλουμε τον παράγοντα διαιτησία που μας στέρησε αρκετούς βαθμούς φέτος.Επίσης στον αθλητισμό υπάρχουν τα ζενίθ,υπάρχουν και τα ναδίρ.Τα πάνω και τα κάτω.Η ομάδα έκανε έναν κύκλο με καλές χρονιές.Φέτος ήρθε μια άσχημη σεζόν.Είναι μέσα στο πρόγραμμα.Ιστορικά ο ΠΑΣ είναι στο ναδίρ.Όχι στο ζενίθ.Ακόμα και σε αυτήν την κακή χρονιά του ΠΑΣ,ιστορικά είμαστε στα πάνω μας.

Παράθεση
....Αυτό το έκτρωμα όμως που βλέπω εδώ και 3 χρόνια δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτε.......αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ που μεγάλωσα μαζί του, που αγάπησα και ονειρευόμουν να τον βλέπω πάντα ψηλά.
Σταμάτα να ζεις με την δεκαετία του 70.Στο έγραψα και παραπάνω.Με ποιον ΠΑΣ μεγάλωσες;Στην Β και στην Γ;Μήπως θα μας πεις για τις τότε καθαρές εποχές;Η εξιδανίκευση του παρελθόντος είναι κάπως.Γιατί μας έχουν πιάσει με την γίδα στην πλάτη.Με βαρώνους και άλλες ιστορίες που παραμένουν στο σκοτάδι.Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να αναπτύξω το ιστορικό κομμάτι τόσο.Για να δούμε με τι ΠΑΣ μεγάλωσαν πολλοί.Για να πέσει φως σε πολλά σκοτεινά σημεία.Για να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις με το σήμερα.Γιατί άλλο ο ΠΑΣ που έχει πλάσει ο καθένας στο μυαλό του και άλλο ο ΠΑΣ σαν ζωντανή ύπαρξη στο πέρασμα του χρόνου.Ο δικός μου ΠΑΣ κοντράρει την Μπαρτσελόνα.Ο πραγματικός πάλι προσπαθεί να επιβιώσει στην Α εθνική.Είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

Παράθεση
Ο χοντρός έχει μεγάλη ευθύνη γι' αυτό, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο υποτιθέμενος. Πραγματικά απορώ γιατί τον λένε δάσκαλο, όταν η ομάδα δεν μπορεί να εκτελέσει σωστά ούτε ένα πλάγιο άουτ. Τι σκατά τους διδάσκει στην προπόνηση; Δε μπορεί να φταίνε μόνο οι παίκτες και αυτός να μην έχει καμία ευθύνη. Δε γίνεται όσο και άμπαλοι να είναι οι παίκτες, να μην έχει καταγράψει η ομάδα τελική προσπάθεια σε ολόκληρο ματς και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να είσαι πίσω στο σκορ και να μη βγάζεις καμία αντίδραση και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να είσαι τόσο σοφτ και αυτό να γίνεται επανειλλημένα, δε γίνεται να πας στη συνέντευξη τύπου και να σου φταίει η τύχη, ότι οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο, ότι η τρίχα στη μύτη βγήκε στραβά και να εύχεσαι και καλή επιτυχία σε βασικό σου αντίπαλο για υποβιβασμό και αυτό να γίνεται επανειλλημένα......και ΠΟΤΕ να μην αναλαμβάνεις ΚΑΜΙΑ ευθύνη.
Προφανώς όλα ξεκινάνε από τον Χβ.Αυτός βάζει τα λεφτά.Ότι βάζει δηλαδή.Αυτός του παρέχει τα υλικά για να φτιάξει ομάδα.Στην προπόνηση δεν διδάσκει πράγματα που θα έπρεπε να τα μάθουν στα τσικό.Ένας προπονητής άλλα πράγματα δουλεύει.Μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους συνεργάτες του.Υπάρχει φυσική κατάσταση,προπόνηση τερματοφυλάκων,συστήματα.Σαν γενικές κατηγορίες το τι δουλεύει μια ομάδα.Το τι θα βγάλει μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο,έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.Πρώτα και κύρια την ποιότητα της σαν ομάδα.Επίσης ποιες ομάδες στην Ελλάδα παίζουν μπάλα;Τι ακριβώς λέμε ότι παίζουν μπάλα;Όταν πέφτουν κάτω όλη την ώρα;Όταν κάνουν 5 λεπτά σε κάθε φάουλ.Που ένας διαιτητής σφυράει όλη την ώρα;Όλα αυτά σε άθλια γήπεδα.Σε γήπεδα που δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα κάτω γιατί αλλού την στέλνεις και αλλού πάει.Αυτή είναι η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.Οι ομάδες πρώτα καταστρέφουν και μετά δημιουργούν.Για αυτό όλα τα παιχνίδια έχουν 1-2 γκολ.

Παράθεση
Όταν ήρθε ο Άγγελος και ανέλαβε την ομάδα που ήταν για φούντο έκανε και κάποιες δηλώσεις. Ούτε μεταγραφές ζήτησε και είπε για την ομάδα το που θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα και να μεγαλουργεί....ήρθε ο Χριστόπουλος και αυτός με τις δηλώσεις που έκανε αισθανόσουν περήφανος ΠΑΣολές....
Μέχρι και τον Τεννέ ζήλεψα προχτές που τον έβλεπα να κάνει δηλώσεις για ποιόν; Για το Λεβαδειακό......καμία σύγκριση με τον ύπνο τον δικό μας.....
Ο Κόβης που είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις είχε φύγει νύχτα και τώρα προσκυνάμε το τοτέμ...
Μπορεί άνετα να σου κάνει δηλώσεις και να σου χαιδεύει τα αυτιά.Δεν είναι δύσκολο.Να το παίξει πιο ΠΑΣολές από τον πιο φανατικό ΠΑΣολέ.Το κάνουν πολλοί.Παίχτες και προπονητές.Σου πουλάνε οπαδιλίκι.Για να τα έχουν καλά με την κερκίδα.Το έχουμε δει άπειρες φορές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.Λίγοι,πολύ λίγοι όντως αισθάνονται αυτά που λένε.Ο Πετράκης δεν χαιδεύει αυτιά.Θα μπορούσε να το κάνει.Σε κάθε δημόσια δήλωση του.Σαν τον Χριστόπουλο που ένιωθες ευτυχία.Ο Χριστόπουλος όμως όταν ήρθε αντίπαλος εδώ μέσα,δεν τολμούσε να πει την λέξη ΠΑΣ.Η αντίπαλη ομάδα έλεγε.Όσο ήταν στον ΠΑΣ έκανε τρομερές δηλώσεις.Τον θαυμάζεις ακόμα.Ο Αγγελάρας είναι της παλιάς σχολής.Σχολή Αλέφαντου.Πάμε παλικάρια.Είστε Λεωνίδες.Πάμε να τους φάμε.Αυτό έμαθε,αυτό κάνει.Βάλε και την Παναγία μαζί που πολλούς τους χαλάει το συγκεκριμένο θέμα.3 προπονητές,3 διαφορετικές εκδοχές.Υπάρχουν και άλλες.
Όσο για τα περί δηλώσεων,πολλά πράγματα δεν λέγονται δημόσια.Ο προπονητής μπορεί να δεχτεί αυτός τα βέλη αντί να τα ρίξει στους παίχτες.Θα μπορούσε να κατηγορεί τους παίχτες.Θα μπορούσε να κατηγορεί και τον Χβ αλλά θα είχε φύγει.Θα βλέπαμε δημοσιεύματα μετά για τον Πετράκη...Υπάρχουν πριόνια,έτοιμα να πιάσουν δουλειά.Πρέπει κάτι να πει.Υπάρχει και η διπλωματία στις δηλώσεις.Υπάρχει και το συναίσθημα.Υπάρχουν και τα λάθη και οι αστοχίες.Δεν είπε ποτέ κανένας ότι ο Πετράκης δεν έχει κάνει και λάθη.Όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη.Έτσι είναι όλα στην ζωή.Όσο για τις τελευταίες δηλώσεις του Πετράκη με τον ΟΦΗ.Δεν έχετε ακούσει ποτέ προπονητές να λένε ότι μακάρι να σωθούν και οι 2 ομάδες;Δεν έχετε ακούσει προπονητές να λένε καλή πορεία στον αντίπαλο;Εγώ πάλι μέσα στο πέρασμα του χρόνου,το έχω ακούσει αρκετές φορές.

Παράθεση
Γράφει πχ ο apnea73: Ρε παιδιά, εντάξει για κάποιους φταίει μόνο ο Πετρακης.. Για το ότι ο Αποστολόπουλος δεν μπορεί να βγάλει σέντρα φταίει ο Πετρακης...
Ποιός φταίει; Εννοείται ότι αν ο Αποστολόπουλος και κάθε Αποστολόπουλος δε μπορεί να βγάλει σέντρα, τον βάζεις να κάνει σέντρες 500 φορές στην προπόνηση, μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί. Αν όμως παραμένει το ίδιο στάσιμος, κάτι δεν γίνεται καλά.....αυτό νομίζω εγώ.
Και άντε και έμαθε ο Αποστολόπουλος να βγάζει σέντρες. Ποιος θα τις εκμεταλλευτεί όταν η αντίπαλη περιοχή είναι μονίμως άδεια....ποιος θα βάλει την μπάλα στο πλεκτό όταν με το σύστημα που παίζεις δεν πατάει κανείς μέσα στην αντίπαλη περιοχή; Και να ήταν μόνο αυτό; Άντε έχεις την αντίπαλη περιοχή άδεια....εδώ δεν βλέπουμε να γίνονται ούτε σουτ έξω από την περιοχή, μπας και μπει κάνα γκολ....αυτό το θεωρώ πλήρη απαξίωση των παικτών μας....

Να συνεχίσω με τις αλλαγές συστημάτων και παικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Σπάνιες έως λίγες οι φορές που πήρε θετικό πρόσημο ή για να μην είμαι τόσο αρνητικός, πάρα πολλές οι φορές που είχε τρικυμία στο κεφάλι......
Το ότι από τους κορυφαίους σε ασίστ είναι οι πλάγιοι μας λέει πολλά.Ο ένας από τους 2 πλάγιους μας ήρθε τον Γενάρη.Ο καλύτερος μας παίχτης στο να κρατάει μπάλα και να μοιράζει είναι ο Γιάκος.Αν βγει έξω ο Γιάκος,κλαίνε μανούλες.Περιμέναμε τον Βιδάλ αλλά δεν τραβάει το παλικάρι.Όπως φαίνεται.Τώρα περιμένουμε να δούμε τον Πάντελιτς.Για να μπαίνουν οι επιθετικοί στην περιοχή,πρέπει κάποιοι από πίσω να κρατάνε μπάλα,να μοιράζουν την μπάλα και να βγάζουν καμιά κάθετη.Με ταχύτητα.Τώρα αν ο επιθετικός πρέπει να φτάνει στο κέντρο για να βρει την μπάλα ή με γιόμα,τι άλλο να σου κάνει ο Πετράκης.Με ότι έχει,προσπαθεί να σου φτιάξει ομάδα.Δεν είναι μάγος.Προπονητής είναι.Αν βρεις κανέναν μάγο που να μας κάνει να παίζουμε τόταλ φουτμπόλ ή τίκι τάκα φέρτον.Κατά προτίμηση μπέχο.

Παράθεση
Άρα για όλα αυτά τα αρνητικά που παρέθεσα, θα πρέπει να μην λέω συνέχεια για τον υποτιθέμενο, αλλά θα πρέπει να το παίζω μούγκα γιατί χαλάω τη ζαχαρένια του Λαμία και του Φον; Αν νομίζετε ότι βλέπετε κάτι θετικό στον υποτιθέμενο (ιδιαίτερα φέτος) μπορείτε να το πείτε και όχι βέβαια αυτά που γράφει ο Λαμιας ότι μας κράτησε τόσα χρόνια στην Α εθνική και τα άλλα σχετικά γιατί τα θεωρώ ανέκδοτο....
Οποιοσδήποτε προπονητής θα μας είχε κρατήσει και μάλιστα με άνεση στην κατηγορία. Και επιπλέον ίσως να είχαμε και καλύτερες θέσεις στην κατάταξη και να βλέπαμε και καλύτερη μπάλα. Γιατί από την άλλη θα απαντήσω ότι ήταν ευκαιρία να το κάνουμε αυτό, όταν έλειπαν από την κατηγορία παραδοσιακές δυνάμεις όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ και υπάρχει και ένας ΠΑΟ διαλυμένος. Άρα για ποια επιτυχία μιλάμε;
Μάλλον οπισθοδρόμηση το θεωρώ.....
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Στα επιχειρήματα σου υπάρχουν και αντεπιχειρήματα.Υπάρχουν και άλλες οπτικές εκτός από την δική σου.Ο καθένας έχει διαφορετική οπτική πραγμάτων.Το να πρίζουμε τους άλλους για κάτι,δεν οδηγεί πουθενά.Γράφουμε την άποψη μας και τέλος.Κουράζει η επανάληψη ξανά και ξανά.Η άλλη λύση είναι να πας να ρωτήσεις τον ίδιο.Μπορείς να πας και στον ίδιο τον Χβ.Αφήστε λίγο τα πληκτρολόγια όλοι.Βγείτε και έξω από εδώ.Τραβάτε να τα πείτε και στους ίδιους.Στην ίδια την ομάδα.
Όσο για τους προπονητές που θα μας κράταγαν άνετα στην Α εθνική,για μέτρα τις παρουσίες μας από το 1984 μέχρι το 2010.Δεν είναι και μικρό διάστημα χρονικά για να βγάλουμε συμπεράσματα.Η ποιότητα των ομάδων είναι ανάλογη.Άλλος ο ΠΑΣ που συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλος θα ήταν ένας ΠΑΣ που συμμετέχει ας πούμε στο ιταλικό πρωτάθλημα ή στο αλβανικό πρωτάθλημα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1607 στις: Τρι 09 Απρ 2019 19:20 »
Το πιο αστείο επιχείρημα είναι για τον Αποστολόπουλο ότι φταίει ο Πετράκης που δεν ξέρει να βγάλει μια σέντρα. Στα 27 του θα μάθει; Τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχει μάθει. Από τις υποδομές. Τόσους προπονητές είχε; Φταίνε και αυτοί;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1608 στις: Τρι 09 Απρ 2019 19:57 »
Αν και συνήθως, δεν απαντώ, προσωπικά, αλλά μου έκανε εντύπωση οτι είπες...Εκανα λογαριασμό, πριν 2 χρόνια που η ομάδα έπαιζε χάλια....

Ο Πετράκης έχει νομίζω 5 χρόνια? Γιατί περίμενες τότε που η ομάδα άρχισε να παίζει (όπως όλοι έχουμε αναφέρει άλλωστε) χάλια, για να κάνεις λογαριασμό με το ωραίο όνομα pextempalla? Πιο πρίν ήσουν ικανοποιημένος?Επαιζαν μπάλα τότε???Και εαν ναί, γιατί? Μήπως γιατί είχαν παίκτες που ήξεραν το τόπι?Μήπως παίκτες που πουλήθηκαν για την κονόμα?

....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1609 στις: Τρι 09 Απρ 2019 20:43 »
Πραγματικά αν μπει κάποιος άσχετος με τον ΠΑΣ και διαβάσει αυτά που γράφονται τελευταία θα γελάει, όπως γέλαγε στο βίντεο που ο κοντός έβριζε τους bv.

Νομίζω ότι οι μαζώξεις του Pas.gr έχουν λείψει. Παλαιότερα τα έλεγε ο καθένας από κοντά με τον άλλο και τα βρίσκαν με τα τσίπουρα, τα κλαρίνα και μετά στο γήπεδο όλοι μαζί να φωνάζουν για τον ΠανΗπειρωτικό. Μήπως να γίνει κάτι αντίστοιχο πάλι?

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό εδώ μέσα, θεωρώ ότι πρέπει να αναλογιστούμε όλοι αν αυτά που μας χωρίζουν είναι μεγαλύτερα, στο σύνολό τους, σε αξία από αυτό που μας ενώνει, την τεράστια αγάπη και το πάθος για το ΜΠΛΕ κασκόλ, που καθένας από εμάς έχει, στον τοίχο με τα παρακάτω 11 γράμματα:

Π Α Σ Γ Ι Α Ν Ν Ι Ν Α

Σκεφτείτε το....

Υ.Γ.:

Το 2007 ήμουν φοιτητής, στο γκολ του Κοντογκολ στο τηγάνι θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχαμε κάνει το σπίτι μου πουτάνα. Επιθυμώ από καρδιάς να κάνω το ίδιο πάλι. Για αυτό θερμή παράκληση προς τον coach και τους παίκτες της ΑΜΟ:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!
Κάντε τους "τίγρεις" γατάκια.

:pas: ΚΑΙ  :mono:

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1610 στις: Τρι 09 Απρ 2019 21:26 »
Μετα απο 5 χρονια με τον πετρακη στον παγκο δεν μπορεις να πεις με σιγουρια αν η πλαστιγγα γερνει υπερ του ή κατα του
Εγω λεω οτι γερνει υπερ του
Ομως τα τελευταια 3 χρονια παρακολουθουμε ενα πραγμα που λεγεται εκτρωμα
Καμια σχεση με ποδασφαιρο και οτιδηποτε εχει σχεση με αυτο
Και οποιος εχει αντιρρηση δεν με ενδιαφερει να μου πει τη γνωμη του επι του θεματος, γιατι δεν θα ειναι αντικειμενικος
Θα πω απλα οτι για καποιον λογο που ξερει μονο αυτος ,δεν καταλαβαινει τι βλεπει οταν παρακολουθει αγωνες της ομαδας μας

Δεν μπορω να  καταλαβω γιατι συζηταμε για παραμονη του
Δεν μπορει να προσφερει στην ομαδα πια
Εχει ξεβρακωθει εντελως με τον τροπο που επιλεγει να αγωνιζεται και με τον τροπο που διαχειριζεται το ροστερ ειδικα φετος
Οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε φυγει με τις κλωτσιες
Αυτος πιστωνεται ακομα τα 2-3 καλα χρονια οταν ηρθε, την ευρωπαικη εξοδο απο το πουθενα και τον αδαμαντινο χαρακτηρα του

Καποτε ομως θα φυγει και ο πετρακης απο την ομαδα, δεν μπορει να μεινει αιωνια
Δεν μπορουμε να συμπεριφερομαστε σαν φοβισμενα ανθρωπακια λες και δεν υπαρχει αυριο
Ας φυγει τωρα με αξιοπρεπεια και ας αναζητησουμε κατι καλυτερο
Και κανεις δεν λεει οτι ο επομενος που θα ερθει θα ειναι καλυτερος
Αλλα πρεπει να κινηθουμε σε αυτη την κατευθυνση μιας και το πρωταθλημα με 14 ομαδες θα ειναι ακομα πιο δυσκολο
Συν το γεγονος οτι το χερι δεν μπαινει βαθια στην τσεπη και αυτο ειναι ενα επιπλεον προβλημα

Ο κοσμος θελει να ξαναδει μπαλα και καρυδωμα αντιπαλου ειδικα μεσα στο ζωσιμαδες
Μιας και παιζουμε με τον αστερα θα θυμισω το ματς εκεινο στην Β εθνικη που κερδισαμε 2-1
Με 10 παιχτες και κερκιδα ατσαλινη κερδισαμε με το γκολ του μιχαλοπουλου στο 90
Αυτον τον ΠΑΣ θελω να ξαναδω εγω ασχετως κατηγοριας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1611 στις: Τρι 09 Απρ 2019 21:43 »
Μα και εγώ δεν λεω να μείνει, γιατί φέτος ιδιαίτερα έκανε τραγικά λάθη. Αλλά δεν πρέπει να τα χρεώνουμε όλα σε αυτον

Αυτό που λέω είναι ότι εάν ο ΧΒ δεν βάλει το χέρι στην τσέπη, να πάρει παίκτες, πάλι το θέαμα το ίδιο ή χειρότερο θα είναι.
Επίσης όπως ξαναεχω πει, ο προπονητής μας θα πρέπει να είναι κάποιος με φρέσκιες ιδέες.... Δηλαδή θα πρεπει να  έρθει κάποιος αλλος, εκτός από τους γνωστούς άγνωστους...
....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1612 στις: Τρι 09 Απρ 2019 22:49 »
Το ότι έχω κάνει παπάδες με τον ΠΑΣ στο μάνατζερ δεν σημαίνει ότι είμαι σε θέση να κρίνω τη δουλειά ενός προπονητή. Μοιραία, όπως όλοι, κρίνω εκ του αποτελέσματος. Κρίνω υποκειμενικά, με βάση τη συμπάθεια ή αντιπάθεια στο πρόσωπό του, με βάση την εκτίμησή μου για το υλικό της ομάδας, με βάση τις προσδοκίες μου και το συναίσθημα. Το γνωρίζω ότι κρίνω υποκειμενικά και αμφιβάλλω αν μπορώ να αξιολογήσω σωστά και λάθη στη δουλειά ενός προπονητή.
Οκ, ούτε εμένα μ' αρέσει η εικόνα της ομάδας, αλλά δεν θεωρώ απαραίτητο να προσωποποιησω τις ευθύνες, ούτε στον προπονητή, ούτε σε κανένα. Γιατί αυτά συμβαίνουν, και συμβαίνουν υπό συνθήκες πολύ πιο πολύπλοκες στην ερμηνεία τους από ένα "φταίει ο μυρωδιάς" ή "φταίει ο καβούριας". Όχι πως είναι αδικαιολόγητο να ρίχνουμε και κάνα μπινελίκι σε παίχτες, προπονητές και προέδρους, αλλά όχι να το θεωρούμε και μανιφέστο αθλητικής φιλοσοφίας.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1613 στις: Τρι 09 Απρ 2019 23:10 »
Τρικυμία εν κρανιω.

Πάντως εγώ δεν έγλυψα......για μια θεσούλα. Έχω αξιοπρέπεια.

Λαμία αυτό που λες έτσι στο χύμα είναι πολύ προσβλητικό. Με όλο το σεβασμό τώρα και την ηρεμία που απαιτεί η εβδομάδα γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει παίζουμε την πορεία μας για την επομένη πενταετία αν όχι δεκαετία την Κυριακή.

Πάντως αν κάποιος στην ομάδα είναι "κακός" δημόσιος υπάλληλος αυτός είναι ο κύριος Πετράκης τον τελευταίο χρόνο. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Νισάφι πια. Έχουμε να δούμε μπάλα δυο χρόνια και το χειρότερο κινδυνεύουμε άμεσα με υποβιβασμό. Τι άλλο χρειάζεται να γίνει για να φύγει ο κύριος Πετράκης τον Ιούνιο;

Εντάξει δεν χρειάζεται να το λέμε ξανά και ξανά αλλά όχι και συγχωροχάρτι για τα εγκλήματα που έγιναν και συνετέλεσε και αυτός, έστω και αν δεν έχει τις περισσότερες ευθύνες.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1614 στις: Τετ 10 Απρ 2019 05:23 »
Υ.Γ. Δικαίωμα μου να έχω γνώμη και για ποδόσφαιρο και για τους δημόσιους υπαλλήλους. Απαγορεύεται; Φυσικά και όχι!

προφανώς αλλά σε καμία περίπτωση στο νήμα συζήτησης με τίτλο "Γιάννης Πετράκης" και με σκοπό να  προσβάλλεις συγκεκριμένο "συνομιλητή" και να τσουβαλιάσεις ολόκληρες κατηγορίες εργαζομένων.

Επίσης προφανές ότι ΕΝΘΕΝ και ΕΚΕΙΘΕΝ προτάσσεται ο προσωπικός εγωισμός και αμοιβαία ανταλλάσσονται προσβολές...

Θα ήταν ενδιαφέρον να απαντούσε κάποιος στα επιχειρήματα του - και για μένα εμμονικού - paixtempalla τα οποία μένουν μετέωρα ... Δεν συμφωνώ με πολλά από αυτά και είναι δεδομένο ότι σπάνια είναι εγκρατής έτσι ώστε να αποφύγει τους αφορισμούς, αλλά όταν το κάνει αποτελούν  καλή αφετηρία ανταλλαγής απόψεων.   

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1615 στις: Τετ 10 Απρ 2019 13:34 »
Φον ευχαριστώ για την απάντηση πάνω στα αγωνιστικά θέματα που αφορούν την ομάδα και αποτελούν βάση για μια συζήτηση. Γιατί το μόνο εύκολο είναι να βριζόμαστε εδώ μέσα και πραγματικά ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη του φόρουμ για το χτεσινό διάλογο με το Λαμία.

Να σου δώσω με τη σειρά μου τη δική μου οπτική σ' αυτά που μου έγραψες.
Το λογαριασμό δεν τον έφτιαξα για να κράξω, άσχετα αν αυτό βγήκε φέτος. Τον έφτιαξα για εποικοδομητική κριτική στα λάθη που έβλεπα, έχοντας την ελπίδα ότι αυτόν εδώ τον καφενέ τον διαβάζουν και οι της ομάδας.
Μετά την ευρωπαϊκή χρονιά η ομάδα δεν πατούσε καλά και οι περισσότεροι πίστευαν ότι για αυτό φταίει η κούραση που βγαίνει στους παίκτες. Προσωπικά διαφωνούσα με αυτό αλλά επειδή ούτε γνώστης είμαι και ούτως ή άλλως αυτό ήταν πρωτόγνωρο για την ομάδα, λέω έτσι θα είναι .......
Πάμε την επόμενη χρονιά, τα ίδια και χειρότερα, παρότι είχαμε και τον παικταρά τον Κόντε που έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί και φτάνουμε 3η χρονιά φέτος που όχι απλά παίζουμε χάλια και δε βλεπόμαστε, αλλά ακούμε και την όποια απίστευτη δικαιολογία από τον προπονητή μας....
Τον Πετράκη δεν τον κράζω μόνο. Του έχω πει και μπράβο σε παιχνίδια για τον τρόπο που έστησε την ομάδα αλλά και για τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φέτος όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και θα έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει ήδη μετά τα αποτελέσματα που έχει φέρει (κανονικά έπρεπε από την αρχή της χρονιάς), γιατί μένοντας μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
Γα το λόγο αυτό τα έχω πάρει κρανίο και του τα χώνω και για το ότι δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έχει κάνει λάθη, ούτε έχει την ευθιξία σαν άλλους προπονητές να υποβάλλει την παραίτησή του, μένοντας γαντζωμένος στην καρέκλα του.
Δεν έχω μείνει στο ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 70 και αυτά που έβλεπα τότε, γιατί όπως σου ανέφερα και στις Β και Γ εθνικές εδώ ήμουνα, απλά ανέφερα πως από τότε ξεκίνησα να βλέπω την ομάδα. Πάντα όμως έβλεπα "κάτι" στην ομάδα, τώρα όμως δε βλέπω τίποτε. Φυσικά και δεν απορρίπτω τα 2 πρώτα χρόνια του Πετράκη που η ομάδα έπαιξε ομολογουμένως καλή μπάλα. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να ανέχομαι πλέον την παρουσία του, επειδή κάποτε η ομάδα έπαιξε μπάλα όπως λέει ο Λαμίας. Το θέμα είναι το τι γίνεται τώρα. Τρία χρόνια κακής μπάλας είναι όχι μόνο πολλά αλλά υπεραρκετά.  Έχουν περάσει εκατομμύρια προπονητές από τους πάγκους όλων των ομάδων στη γη και μάλιστα κάποιοι από αυτούς κορυφαίοι και όμως δεν έπιασαν. Συμβαίνουν και αυτά, τι να κάνουμε; Και εμένα μου αρέσει η ομάδα να έχει προπονητή για 10-15 χρόνια, αλλά αν δεν τσουλάει είσαι αναγκασμένος να τον αλλάξεις. Εμείς εδώ κρατάμε τον Πετράκη λες και δεν υπάρχει αύριο, λες δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές να αναλάβουν και ακούμε και γραφικά του τύπου: να αναλάβει ο γιος του.....(ασχολίαστο)
Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή προχωράει, οπότε άσχετα με το αν μου αρέσει καλύτερα το ποδόσφαιρο του τότε, να είσαι σίγουρος ότι δεν έχω μείνει εκεί. Μου αρέσει και το ποδόσφαιρο του τώρα....και προφανώς δε νομίζω ότι τότε ήταν όλα καθαρά ενώ τώρα ζέχνουν. Κορόιδευε ο Λαμιας πχ. τον Χριστόπουλο επειδή η Καλαμάτα έφαγε 5 από τον Ασπρόπυργο και ήθελα να του γράψω ότι έγραψες και εσύ: Μήπως τους έπιασαν και αυτούς με τη γίδα στην πλάτη, όπως είχαν πιάσει και εμάς τότε που στο τίγκα Ζωσιμάδες είχαμε φάει 4 από τη μαύρη θύελλα; και δεν αφορά μόνο την προπονητική του αξία;
Σίγουρα διαφωνώ μαζί σου όταν λες πως ένας προπονητής δε διδάσκει τα βασικά πράγματα του ποδοσφαίρου. Πάρε το παράδειγμα που αναφέραμε για Αποστολόπουλο. Όταν δε μπορεί να βγάλει σέντρα, τον βάζεις να κάνει σέντρες 500 φορές στην προπόνηση, μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί. Αντίστοιχα άλλος κάνει εκτελέσεις σε φάουλ, άλλος σε πέναλτι, άλλος σε κεφαλιές κλπ. Όλα αυτά είναι βασικά στοιχεία που δουλεύονται πάντα. Δε θα πει ότι σταματάς να τα δουλεύεις επειδή τα έμαθες 10 χρονών. Βλέπεις τους κορυφαίους π.χ. Μέσι και Ρονάλντο να τα δουλεύουν αυτά, δε θα τα δουλέψει ο Αποστολόπουλος;
Το θέμα είναι ότι όλοι οι παίκτες φαίνονται αδούλευτοι ακόμη και στα βασικά και ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να παίζει η ομάδα. Αυτό είναι τραγικό και είναι καθαρά ευθύνη του προπονητή. Γι΄αυτό πιστεύω ότι ο Πετράκης είναι περιορισμένων ικανοτήτων ή τουλάχιστον ότι δεν κάνει για την ομάδα μας.
Δεν είναι δυνατό να φταίνε μόνο οι παίκτες και οι προπονητές να μένουν στο απυρόβλητο. Ούτε οι προπονητές μας είχαν καλύτερο υλικό απ΄ότι τώρα, παρότι κάποιοι προσπαθούν να το περάσουν αυτό.

Για του λόγου το αληθές και για όποιον του αρέσει η ιστορία και δεν πάμε πίσω στο 70 αλλά στους αμέσως προηγούμενους προπονητές πριν τον Πετράκη, ας ανατρέξει στα γραφόμενά σας (christos, lemosero, bulux κ.α.) στη σελίδα: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
Εκεί θα δει ποιοι παίκτες αποτελούσαν το ρόστερ Ντεμόλ - Αναστασιάδη. Ότι ο Ντεμόλ έφυγε χωρίς να έχει μέχρι τότε χειρότερα αποτελέσματα από τον Πετράκη, αλλά τον κατηγορούσαν ότι η ομάδα δεν έπαιζε μπάλα από το β μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ότι ο Άγγελος γύρισε το κουμπί με παίκτες σαν τον άμπαλο τιμωρό. Ότι σε 2 ματς που κάθισε υπηρεσιακός ο Χριστόπουλος όλοι τρίβαμε τα μάτια μας από την απόδοση της ομάδας. Και επίσης ότι η διαιτησία ήταν μάλλον χειρότερη απ' ότι τα 3 τελευταία χρόνια.
Την επόμενη χρονιά 2012-2013 να τη συνοψίσω σε ένα ποστ του christos:
1. Ομάδα δίχως αδειοδότηση .
2. Κράμα από μπόλικους αναπληρωματικούς της προηγούμενης χρονιάς και άγνωστους μικρούς χαμηλότερων κατηγοριών .
3. Νεαρό και άπειρο προπονητή ως διάδοχο του Αναστασιάδη .
4. Κανένα σαφές αγωνιστικό πλάνο και στρατηγική κατά τις πρώτες αγωνιστικές , όπου και αδειοδότηση δεν είχαμε πάρει , και νεαρούς δεν βλέπαμε στην 11άδα !
5. Ήττες και μέτριες εμφανίσεις .
6. Πειράματα στα όρια της αλχημείας και επαναλαμβανόμενες επιλογές στα όρια της εμμονής από τον Χριστόπουλο .Θυμηθείτε τον Πάντο αριστερό μπακ με Ντάσιο δεξιά , Τζάνης ως αντι-Μπεσέρα , Βίλα πάντα βασικός , Ντε Βισέντι εκτός 11άδας , Κοροβέσης μεταξύ πάγκου και κερκίδας ,Ίλιτς all around παντού και πουθενά κλπ ... όλοι δεν τα βλέπαμε τότε ? Και μας άρεσαν ???
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα που ΒΛΕΠΑΜΕ και ΔΕΝ φανταζόμασταν , πως ήταν δυνατόν να είμαστε αισιόδοξοι και να μην κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική ? Με βάση την λογική και τίποτα παραπάνω , η ομάδα μέχρι τον Νοέμβριο έδειχνε και σε μένα ως φαβορί υποβιβασμού .Ασχέτως εάν μετά - και κυρίως έπειτα από το ματς ορόσημο στο Χαριλάου - είδαμε ότι καλύτερο έχουμε δει από τον ΠΑΣ εδώ και πάααρα πολλά χρόνια και ζήσαμε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές !

Άρα το αφήγημα των καλύτερων ρόστερ καταρρίπτεται. Όπως και το αφήγημα της διαιτησίας. Και για όποιους επιμένουν, να υπενθυμίσω πως χτυπάγαμε στα ίσια τον γαύρο χάνοντας μόνο από σφυρίγματα διαιτητικά, έχοντας στην εντεκάδα επίσης Ρουμπουλάκου, Αυγενικού και άλλα παιδιά που ήταν μονίμως παγκίτες. Και πως για παράδειγμα να ξεχάσεις τη διαστημική εμφάνιση στο Χαριλάου που παραλίγο να μη τελείωνε με νίκη ελέω κορακιών;
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι βλέπαμε αυτό το "κάτι" που πάντα αισθανόμαστε ότι χαρακτηρίζει την ομάδα μας. Τώρα βλέπω το απόλυτο τίποτε και πιστεύω ότι οι παίκτες μας παίζουν πολύ λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άρα έχω ακόμη μία διαφωνία με εσένα και τους άλλους συνταυρους που θεωρούν πολύ χαμηλή ποιοτικά την ομάδα, γιατί αυτό δίνει ελαφρυντικά στον Πετράκη, που και έτσι να είναι πάλι δεν πρέπει να έχει δικαιολογία, γιατί φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές του, αυτός αποφάσισε για την επιλογή των νέων παικτών και την ανανέωση των παλιών.

Για να μη μακρηγορήσω άλλο το κλείνω εδώ ευχαριστώντας τον dk που βρίσκει τις αναφορές μου σαν μια καλή αφετηρία για ανταλλαγή απόψεων (παρότι κι αυτός με βρίσκει εμμονικό  :P)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1616 στις: Τετ 10 Απρ 2019 15:30 »
Ο pexteballa έχει επιχειρήματα, όμως εγώ προσωπικά δε συμφωνώ με την οπτική του σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αυτή τη δεκαετία λοιπόν, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έχει κάνει μια τεράστια υπέρβαση έχει πετύχει ένα θαύμα χωρίς υπερβολή.

Είναι η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της δεκαετίας, την σέβονται πλέον άπαντες, κι ακόμα θυμάμαι μόλις πέρυσι ( ήμουν μέσα μάρτυρας γι' αυτό το αναφέρω) τις λοιπές επαρχιακές ομάδες με το που παίρνουν το ΧΙ, με το σφύριγμα της λήξης να πέφτουν στα γόνατα και να κοιτάνε κλαίγοντας τον ουρανό για τη βοήθεια !

Μόνο ο Αστέρας μας περνά σε επιτυχίες κι αυτός ελάχιστα αυτή τη δεκαετία, ένας Αστέρας όμως που το 2016 μας πήρε τον MVP για πλάκα , ξεχρεώνοντας μια αστεία ρήτρα των 150.000 ευρώ !!!

Σε αυτή την τεράστια επιτυχία ένας εκ των πρωτομαστόρων είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ κι ο επί 5,5 συναπτά έτη προπονητής της ομάδας.

Ισχύει βέβαια ότι η σεζόν 2018-2019 δεν του βγήκε.
Άλλα ανέμενε, άλλα φάνηκαν στο χορτάρι.
Κάποια ατού δεν τραβήξανε , ενώ υπήρχε κι η λαίλαπα των τραυματισμών.
26 ματς , 26 διαφορετικές ενδεκάδες, πάει η περιβόητη χημεία του ΠΑΣ.

Νομίζω πως απολογισμός θα πρέπει να γίνει την Κυριακή του Θωμά, αν και φέτος όμως πράγματι επρόκειτο για μια κακή χρονιά, με τη Μητέρα των Μαχών όμως μπροστά μας, την προσεχή Κυριακή.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1617 στις: Τετ 10 Απρ 2019 17:15 »
Pextempalla, προβατινα ηταν ρε οχι γιδα! Και δεν ηταν με την Καλαματα, ηταν επι Κωστακη Γκλιναβου το 87,88 δεν θυμαμαι.
 Με την Καλαματα, κατι προσωπικες επιταγες με το ονομα του Κολεμπα, ειχε στα χερακια του ο Παπαδοπουλος, τουλαχιστον ετσι λεει ο αστικος μυθος. Και δεν φαγαμε τεσσερα... Τρια φαγαμε.Αυτα....
Κατα τ΄αλλα, αν δεν κερδισουμε μισο μηδεν την Κυριακη την Τριπολιτσα, εχουμε χρονο να τσακωνομαστε για τον Πετρακη, μεχρι το μπαραζ.Αν παμε κι εκει...
 Και περα απ την πλακα, εχεις την γνωμη σου για τον Πετρακη και ειναι σεβαστη. Αλλα μην τον αποδομεις τελειως ρε φιλε...
Ειναι ενας καλος προπονητης που εχει προσφερει αρκετα στην ομαδα. Δεν ειναι ο καλυτερος, εχει τα κολληματα του(ποιος προπονητης δεν εχει???)  και τις φοβιες του, μπορει αρκετες φορες να μην κοουτσαρει καλα, αλλα δεν ειναι για πεταμα που τον εχεις εσυ ρε φιλε...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1618 στις: Τετ 10 Απρ 2019 17:37 »
Ἐν ὄψει τοῦ κρισιμοτέρου ἀγώνα τῆς ὁμάδος μας εἶστε γιὰ τὸν τσόκο!
Καί μετὰ κάνετε λογοκρισία σὲ μένα...
https://www.youtube.com/watch?v=i_hP4ZycbFU

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1619 στις: Τετ 10 Απρ 2019 18:53 »
Μόλις τώρα μπήκα να δω τι γίνεται εδώ...

Ρε παιδιά, δεν το κλειδώνουμε το θέμα μέχρι να σωθεί η ομάδα;

Μετά θα έχετε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να γράφετε...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1620 στις: Τετ 10 Απρ 2019 19:00 »
Φον ευχαριστώ για την απάντηση πάνω στα αγωνιστικά θέματα που αφορούν την ομάδα και αποτελούν βάση για μια συζήτηση. Γιατί το μόνο εύκολο είναι να βριζόμαστε εδώ μέσα και πραγματικά ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη του φόρουμ για το χτεσινό διάλογο με το Λαμία.
Παρακαλώ

Παράθεση
Να σου δώσω με τη σειρά μου τη δική μου οπτική σ' αυτά που μου έγραψες.
Το λογαριασμό δεν τον έφτιαξα για να κράξω, άσχετα αν αυτό βγήκε φέτος. Τον έφτιαξα για εποικοδομητική κριτική στα λάθη που έβλεπα, έχοντας την ελπίδα ότι αυτόν εδώ τον καφενέ τον διαβάζουν και οι της ομάδας.
Προφανώς και διαβάζουν και εδώ μέσα.Τα πράγματα όμως δεν αλλάζουν μόνο με πληκτρολόγια.Είτε εδώ είτε στο fb είτε δεν ξέρω και εγώ που.Θέλει και ζωντανή παρουσία.

Παράθεση
Μετά την ευρωπαϊκή χρονιά η ομάδα δεν πατούσε καλά και οι περισσότεροι πίστευαν ότι για αυτό φταίει η κούραση που βγαίνει στους παίκτες. Προσωπικά διαφωνούσα με αυτό αλλά επειδή ούτε γνώστης είμαι και ούτως ή άλλως αυτό ήταν πρωτόγνωρο για την ομάδα, λέω έτσι θα είναι .......
Πάμε την επόμενη χρονιά, τα ίδια και χειρότερα, παρότι είχαμε και τον παικταρά τον Κόντε που έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί και φτάνουμε 3η χρονιά φέτος που όχι απλά παίζουμε χάλια και δε βλεπόμαστε, αλλά ακούμε και την όποια απίστευτη δικαιολογία από τον προπονητή μας....
Όταν ξεκινάς Ιούνιο υπάρχουν θέματα.Δεν είμαστε ομάδα που έχουμε 2 ισάξιες εντεκάδες.Με το ζόρι παλεύουμε να βρούμε τους 11 και να έχουμε καμιά αλλαγή.Τον παιχταρά τον είχαμε αλλά βασικοί μας παίχτες γερνάνε και φεύγουν.Σταδιακά αρχίζει και πέφτει η ποιότητα του ρόστερ μας.

Παράθεση
Τον Πετράκη δεν τον κράζω μόνο. Του έχω πει και μπράβο σε παιχνίδια για τον τρόπο που έστησε την ομάδα αλλά και για τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φέτος όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και θα έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει ήδη μετά τα αποτελέσματα που έχει φέρει (κανονικά έπρεπε από την αρχή της χρονιάς), γιατί μένοντας μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
Γα το λόγο αυτό τα έχω πάρει κρανίο και του τα χώνω και για το ότι δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έχει κάνει λάθη, ούτε έχει την ευθιξία σαν άλλους προπονητές να υποβάλλει την παραίτησή του, μένοντας γαντζωμένος στην καρέκλα του.
Δεν λέγονται όλα δημόσια.Επίσης δεν ξέρω τι είδους ερωτήσεις του κάνουν οι δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις.Από ντόπιους δεν είναι να περιμένεις και κάτι.Ενώ αυτοί στην νόβα ρωτάνε λίγο πολύ για το παιχνίδι.Όπως σου είπα μπορείς να πας να τον ρωτήσεις εσύ.
Άλλος μπορεί να παραιτηθεί και άλλος να μείνει να παλέψει.Είναι και θέμα προσωπικότητας του καθενός και πως βλέπει τα πράγματα.

Παράθεση
Δεν έχω μείνει στο ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 70 και αυτά που έβλεπα τότε, γιατί όπως σου ανέφερα και στις Β και Γ εθνικές εδώ ήμουνα, απλά ανέφερα πως από τότε ξεκίνησα να βλέπω την ομάδα. Πάντα όμως έβλεπα "κάτι" στην ομάδα, τώρα όμως δε βλέπω τίποτε. Φυσικά και δεν απορρίπτω τα 2 πρώτα χρόνια του Πετράκη που η ομάδα έπαιξε ομολογουμένως καλή μπάλα. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να ανέχομαι πλέον την παρουσία του, επειδή κάποτε η ομάδα έπαιξε μπάλα όπως λέει ο Λαμίας. Το θέμα είναι το τι γίνεται τώρα. Τρία χρόνια κακής μπάλας είναι όχι μόνο πολλά αλλά υπεραρκετά.  Έχουν περάσει εκατομμύρια προπονητές από τους πάγκους όλων των ομάδων στη γη και μάλιστα κάποιοι από αυτούς κορυφαίοι και όμως δεν έπιασαν. Συμβαίνουν και αυτά, τι να κάνουμε; Και εμένα μου αρέσει η ομάδα να έχει προπονητή για 10-15 χρόνια, αλλά αν δεν τσουλάει είσαι αναγκασμένος να τον αλλάξεις. Εμείς εδώ κρατάμε τον Πετράκη λες και δεν υπάρχει αύριο, λες δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές να αναλάβουν και ακούμε και γραφικά του τύπου: να αναλάβει ο γιος του.....(ασχολίαστο)
Η ομάδα πάντα προσπαθεί.Από το 1966 και μέχρι σήμερα και για όσο θα υπάρχει.Απλά κάποιες χρονιές θα πάει καλά και κάποιες όχι.Έτσι είναι αυτά.Άλλη η δυναμική του ΠΑΣ στην Β και στην Γ και άλλη στην Α.Γιατί πριν φτάσουμε στον Πετράκη,βλέπουμε κάποιοι ότι υπάρχουν πολλά θέματα στην ομάδα.Για τα οποία δεν φταίει ο Πετράκης.Απλά ο Πετράκης προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.Εκτός αυτούς από τον Χβ δεν περιμένεις να φέρει κάτι καλύτερο.Να διώξει τον Πετράκη για να μου φέρει τον Παπαδόπουλο τι να το κάνω;Να μου φέρει τον Τεννέ ή τον Παράσχο;Δεν είναι ότι θα σου φέρει και κανέναν προπονητή μεγαλύτεου μπάτζετ.Περικοπές κάνουμε.Σε μόνιμη βάση.Σε όλα τα επίπεδα.

Παράθεση
Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή προχωράει, οπότε άσχετα με το αν μου αρέσει καλύτερα το ποδόσφαιρο του τότε, να είσαι σίγουρος ότι δεν έχω μείνει εκεί. Μου αρέσει και το ποδόσφαιρο του τώρα....και προφανώς δε νομίζω ότι τότε ήταν όλα καθαρά ενώ τώρα ζέχνουν. Κορόιδευε ο Λαμιας πχ. τον Χριστόπουλο επειδή η Καλαμάτα έφαγε 5 από τον Ασπρόπυργο και ήθελα να του γράψω ότι έγραψες και εσύ: Μήπως τους έπιασαν και αυτούς με τη γίδα στην πλάτη, όπως είχαν πιάσει και εμάς τότε που στο τίγκα Ζωσιμάδες είχαμε φάει 4 από τη μαύρη θύελλα; και δεν αφορά μόνο την προπονητική του αξία;
Το ποδόσφαιρο του τώρα στην Αγγλία,την Ισπανία,την Ιταλία,την Γερμανία,την Γαλλία,την Αργεντινή,την Βραζιλία μπορεί να είναι ωραίο.Εδώ στην Ελλάδα πάλι δεν είναι.Βασικά δεν είναι ποδόσφαιρο.Άλλωστε δεν πάμε στο γήπεδο για μπάλα.Δεν μας ενδιαφέρει η μπάλα.Το επίπεδο είναι το μαύρο χάλι.Κρίνω με βάση αυτό.Όχι με βάση τι παίζουν αλλού.

Παράθεση
Σίγουρα διαφωνώ μαζί σου όταν λες πως ένας προπονητής δε διδάσκει τα βασικά πράγματα του ποδοσφαίρου. Πάρε το παράδειγμα που αναφέραμε για Αποστολόπουλο. Όταν δε μπορεί να βγάλει σέντρα, τον βάζεις να κάνει σέντρες 500 φορές στην προπόνηση, μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί. Αντίστοιχα άλλος κάνει εκτελέσεις σε φάουλ, άλλος σε πέναλτι, άλλος σε κεφαλιές κλπ. Όλα αυτά είναι βασικά στοιχεία που δουλεύονται πάντα. Δε θα πει ότι σταματάς να τα δουλεύεις επειδή τα έμαθες 10 χρονών. Βλέπεις τους κορυφαίους π.χ. Μέσι και Ρονάλντο να τα δουλεύουν αυτά, δε θα τα δουλέψει ο Αποστολόπουλος;
Το θέμα είναι ότι όλοι οι παίκτες φαίνονται αδούλευτοι ακόμη και στα βασικά και ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να παίζει η ομάδα. Αυτό είναι τραγικό και είναι καθαρά ευθύνη του προπονητή. Γι΄αυτό πιστεύω ότι ο Πετράκης είναι περιορισμένων ικανοτήτων ή τουλάχιστον ότι δεν κάνει για την ομάδα μας.
Δεν είναι δυνατό να φταίνε μόνο οι παίκτες και οι προπονητές να μένουν στο απυρόβλητο. Ούτε οι προπονητές μας είχαν καλύτερο υλικό απ΄ότι τώρα, παρότι κάποιοι προσπαθούν να το περάσουν αυτό.
Το να βάζεις τον εκάστοτε Αποστολόπουλο να κάνει 500 σέντρες είναι προπόνηση εποχής Αλέφαντου.Μπορεί και πιο πίσω.Προ Αλέφαντου.Το ποδόσφαιρο αλλάζει.Αλλάζει και η προπόνηση.Αλλάζουν όλα.
Η ποιότητα του ρόστερ έχει πέσει.Τα χρόνια περνάνε.Νέοι παίχτες δεν μας βγήκαν.Τραυματισμούς έχουμε όλη την χρονιά.Ακόμα και στην προετοιμασία είχαμε θέματα.Για ξενύχτια ακούμε όλη την χρονιά.Προφανώς η ομάδα έτσι φαίνεται αδούλευτη.Στα περισσότερα από αυτά δεν φταίει ο Πετράκης.Μετά παλεύει με ότι έχει.Είτε με συστήματα είτε με άλλες αλχημείες.
Προφανώς και υπήρχε καλύτερο υλικό παλιότερα.Ενώ κάποιοι ήταν και νεότεροι.

Παράθεση
Για του λόγου το αληθές και για όποιον του αρέσει η ιστορία και δεν πάμε πίσω στο 70 αλλά στους αμέσως προηγούμενους προπονητές πριν τον Πετράκη, ας ανατρέξει στα γραφόμενά σας (christos, lemosero, bulux κ.α.) στη σελίδα: Η κριτική της χρονιάς 2011-12 & διάφορα αξιοσημείωτα
Εκεί θα δει ποιοι παίκτες αποτελούσαν το ρόστερ Ντεμόλ - Αναστασιάδη. Ότι ο Ντεμόλ έφυγε χωρίς να έχει μέχρι τότε χειρότερα αποτελέσματα από τον Πετράκη, αλλά τον κατηγορούσαν ότι η ομάδα δεν έπαιζε μπάλα από το β μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ότι ο Άγγελος γύρισε το κουμπί με παίκτες σαν τον άμπαλο τιμωρό. Ότι σε 2 ματς που κάθισε υπηρεσιακός ο Χριστόπουλος όλοι τρίβαμε τα μάτια μας από την απόδοση της ομάδας. Και επίσης ότι η διαιτησία ήταν μάλλον χειρότερη απ' ότι τα 3 τελευταία χρόνια.
Εδώ να θυμίσω ότι η μια χρονιά Ντεμόλ ήταν στην Β εθνική.Άλλο Α και άλλο Β.Χάσαμε και το πρωτάθλημα.Όπως λέει ο αστικός μύθος επί Ντεμόλ μας έφυγε ο Σαούλ.Επίσης δεν είπε ποτέ κανένας μην κρατάς τον Αναστασιάδη.Κάποιος άλλος έπρεπε να τον κρατήσει.Δεν μπόρεσε το παλικάρι.Ο Άγγελος είχε και άλλους παίχτες.Δεν ήταν μόνο ο Βίλα.Παίχτες που έχουμε μέχρι και σήμερα και ήταν στον κορμό των επιτυχιών τα επόμενα χρόνια.Με τον αλενατόρε θα πάρεις 1-2 αποτελέσματα στην αρχή.Μετά  θα αρχίσουν τα προβλήματα.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1870.0

Παράθεση
Την επόμενη χρονιά 2012-2013 να τη συνοψίσω σε ένα ποστ του christos:
1. Ομάδα δίχως αδειοδότηση .
2. Κράμα από μπόλικους αναπληρωματικούς της προηγούμενης χρονιάς και άγνωστους μικρούς χαμηλότερων κατηγοριών .
3. Νεαρό και άπειρο προπονητή ως διάδοχο του Αναστασιάδη .
4. Κανένα σαφές αγωνιστικό πλάνο και στρατηγική κατά τις πρώτες αγωνιστικές , όπου και αδειοδότηση δεν είχαμε πάρει , και νεαρούς δεν βλέπαμε στην 11άδα !
5. Ήττες και μέτριες εμφανίσεις .
6. Πειράματα στα όρια της αλχημείας και επαναλαμβανόμενες επιλογές στα όρια της εμμονής από τον Χριστόπουλο .Θυμηθείτε τον Πάντο αριστερό μπακ με Ντάσιο δεξιά , Τζάνης ως αντι-Μπεσέρα , Βίλα πάντα βασικός , Ντε Βισέντι εκτός 11άδας , Κοροβέσης μεταξύ πάγκου και κερκίδας ,Ίλιτς all around παντού και πουθενά κλπ ... όλοι δεν τα βλέπαμε τότε ? Και μας άρεσαν ???
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα που ΒΛΕΠΑΜΕ και ΔΕΝ φανταζόμασταν , πως ήταν δυνατόν να είμαστε αισιόδοξοι και να μην κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική ? Με βάση την λογική και τίποτα παραπάνω , η ομάδα μέχρι τον Νοέμβριο έδειχνε και σε μένα ως φαβορί υποβιβασμού .Ασχέτως εάν μετά - και κυρίως έπειτα από το ματς ορόσημο στο Χαριλάου - είδαμε ότι καλύτερο έχουμε δει από τον ΠΑΣ εδώ και πάααρα πολλά χρόνια και ζήσαμε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές !
Καταρχάς μας βγήκαν παίχτες.Ίλιτς,Κολοβέτσιος,Κοροβέσης,Μπέριος,Τσουκαλάς.Ακόμα και ο Χαρίσης.Για μέτρα παίχτες;Είχαμε ήδη κάποιους καλούς ή μέτριους από την προηγούμενη χρονιά.Έδεσε το γλυκό.Ακόμα και ο Χριστόπουλος σε μεγάλο μέρος της χρονιάς άκουγε ότι ακούει και ο Πετράκης.Κλασικά και γιαννιώτικα.

Παράθεση
Άρα το αφήγημα των καλύτερων ρόστερ καταρρίπτεται. Όπως και το αφήγημα της διαιτησίας. Και για όποιους επιμένουν, να υπενθυμίσω πως χτυπάγαμε στα ίσια τον γαύρο χάνοντας μόνο από σφυρίγματα διαιτητικά, έχοντας στην εντεκάδα επίσης Ρουμπουλάκου, Αυγενικού και άλλα παιδιά που ήταν μονίμως παγκίτες. Και πως για παράδειγμα να ξεχάσεις τη διαστημική εμφάνιση στο Χαριλάου που παραλίγο να μη τελείωνε με νίκη ελέω κορακιών;
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι βλέπαμε αυτό το "κάτι" που πάντα αισθανόμαστε ότι χαρακτηρίζει την ομάδα μας. Τώρα βλέπω το απόλυτο τίποτε και πιστεύω ότι οι παίκτες μας παίζουν πολύ λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άρα έχω ακόμη μία διαφωνία με εσένα και τους άλλους συνταυρους που θεωρούν πολύ χαμηλή ποιοτικά την ομάδα, γιατί αυτό δίνει ελαφρυντικά στον Πετράκη, που και έτσι να είναι πάλι δεν πρέπει να έχει δικαιολογία, γιατί φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές του, αυτός αποφάσισε για την επιλογή των νέων παικτών και την ανανέωση των παλιών.
Δεν νομίζω ότι κατέρριψες κάτι στα περί ρόστερ.Άλλωστε τα ρόστερ τα έχουμε και μπορεί να τα δει ο καθένας.Κάθε χρονιάς.Για το αν είχαν καλύτερο ρόστερ.Επίσης τις περισσότερες νίκες στα παιχνίδια με τους ας πούμε μεγάλους,τα έχεις με τον Πετράκη.Χώρια ότι πάντα ακούμε διάφορα περί παραρτημάτων κτλ.Δεν γλιτώνουμε από αυτό.Διαστημικές εμφανίσεις κάνουμε κατά καιρούς.Δεν λέει κάτι μια εμφάνιση.Εδώ πήγες Ευρώπη και είχε βασικό επιθετικό τον Φερφελή.Τι να λέμε τώρα.Έκανες και διαστημικές εμφανίσεις.Να μην ξεχάσω το αήττητο από όλους τους πρώτους στην κατάταξη.Οπότε αυτό το κάτι και τις διαστημικές εμφανίσεις τα βλέπουμε και με τον Πετράκη.Απλά όπως έγραψα και πιο πριν δεν είναι μάγος.Είναι προπονητής.Θέλει και την προεδρική βοήθεια.Πρέπει να πέσει και κανένα φράγκο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1621 στις: Τετ 10 Απρ 2019 19:11 »
Ο pexteballa έχει επιχειρήματα, όμως εγώ προσωπικά δε συμφωνώ με την οπτική του σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αυτή τη δεκαετία λοιπόν, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έχει κάνει μια τεράστια υπέρβαση έχει πετύχει ένα θαύμα χωρίς υπερβολή.

Είναι η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της δεκαετίας, την σέβονται πλέον άπαντες, κι ακόμα θυμάμαι μόλις πέρυσι ( ήμουν μέσα μάρτυρας γι' αυτό το αναφέρω) τις λοιπές επαρχιακές ομάδες με το που παίρνουν το ΧΙ, με το σφύριγμα της λήξης να πέφτουν στα γόνατα και να κοιτάνε κλαίγοντας τον ουρανό για τη βοήθεια !

Μόνο ο Αστέρας μας περνά σε επιτυχίες κι αυτός ελάχιστα αυτή τη δεκαετία, ένας Αστέρας όμως που το 2016 μας πήρε τον MVP για πλάκα , ξεχρεώνοντας μια αστεία ρήτρα των 150.000 ευρώ !!!

Σε αυτή την τεράστια επιτυχία ένας εκ των πρωτομαστόρων είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ κι ο επί 5,5 συναπτά έτη προπονητής της ομάδας.

Ισχύει βέβαια ότι η σεζόν 2018-2019 δεν του βγήκε.
Άλλα ανέμενε, άλλα φάνηκαν στο χορτάρι.
Κάποια ατού δεν τραβήξανε , ενώ υπήρχε κι η λαίλαπα των τραυματισμών.
26 ματς , 26 διαφορετικές ενδεκάδες, πάει η περιβόητη χημεία του ΠΑΣ.

Νομίζω πως απολογισμός θα πρέπει να γίνει την Κυριακή του Θωμά, αν και φέτος όμως πράγματι επρόκειτο για μια κακή χρονιά, με τη Μητέρα των Μαχών όμως μπροστά μας, την προσεχή Κυριακή.

Μονο που το Κολοκοτρωνιτσι εχει βγει 5 φορες ευρωπη
Πηγε τελικο κυπελου
εχει φτιαξει προπονητικες εγκαταστασεις
Κανανε μεταγραφες δυνατες και δεν κοροιδευανε τους πελατες τους*οπαδους*
και βλεπανε μπαλαρα*γιατι τωρα με Παρασχο ολα ειναι πιθανα για αυτουνους*

Και μιλαμε για μια πολη χωριο 30 χιλιαδων κατοικων

Οσο και αν μας ποναει η Τριπολη εχει βαλει τα γυαλια και σε εμας στα τυρια και στους Κρητικους
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Απρ 2019 19:14 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1622 στις: Τετ 10 Απρ 2019 19:17 »
ωραια....ας μιλησουμε για τους υπαλληλους του δημου τωρα
δεν πιστευω να.....παρει θεση κατω απ το γκολ  ποστ....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1623 στις: Τετ 10 Απρ 2019 19:22 »
Ερχονται δημοτικες εκλογες  τωρα
Απαραβιαστη θα μεινει η εστια :))

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1624 στις: Κυρ 14 Απρ 2019 23:14 »
Η ομάδα βαδίζει προς το γκρεμό μήνες τώρα, στα περισσότερα παιχνίδια (όχι σε όλα) κακοποιεί το ποδόσφαιρο, όλοι το βλέπουν αλλά η διοίκηση έχοντας αφήσει την ομάδα στο έλεος του θεού αδρανεί. Ο προπονητής γατζώνεται στην καρέκλα του, αγνοεί τις αντιδράσεις, εκνευρίζει τον κόσμο με τις αστείες του τοποθετήσεις, δεν παραιτείται ενώ τυγχάνει ασυλίας από μέρος του κόσμου (ακόμα και σήμερα θα μπορούσα να πω), λόγων των καλών πρώτων χρόνων της θητείας του.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Γνωστά είναι!
Απλώς θέλω τη βοήθεια των ιστοριολατρών του φόρουμ σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Θα μπορούσε να μπει και κουίζ.
Ομάδα που υποβιβάζεται να κρατάει τον προπονητή της σε όλο το πρωτάθλημα, χωρίς την παραμικρή σκέψη για αλλαγή του.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη αυτό?
Εντάξει, δεν υποβιβαστήκαμε ακόμα, αλλά αν γίνει θα είναι η 1η φορά που συμβαίνει στην ιστορία μας κρατώντας τον ίδιο προπονητή.
Σε επίπεδο  ΣούπερΛιγκ/ Ά Εθνικής πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο??