Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Πετράκης  (Αναγνώστηκε 346968 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Πετράκης
« Απάντηση #1675 στις: Τετ 22 Μάι 2019 11:47 »
Απο την στιγμή που είχε πάρει τις εγγυήσεις που ήθελε (ετσι όπως είχαν πει, πριν υπογράψουν), τότε είναι και αυτός 100% συμμέτοχος.

Αν δεν σου κάνουν οι παίκτες που σου φέρνουν, τι εγγυήσεις έχεις πάρει?Σηκώνεσαι και φεύγεις!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1676 στις: Τετ 22 Μάι 2019 15:07 »
Μόνο το παλικάρι από την Ονδούρα έδιωξαν επειδή ήταν κουτσό όπως είπαν. Μόνο που αυτό γύρισε πίσω και παστέλωνε γκολάκια..... B-)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1677 στις: Τετ 22 Μάι 2019 15:59 »
και ρωταω εγω γιατι δεν τον έφερνε το Γενάρη ή τωρα?

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1678 στις: Πεμ 23 Μάι 2019 00:11 »
Ο πετράκης με εκλεκτή παρέα στο γεντί κουλέ
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1679 στις: Πεμ 23 Μάι 2019 01:23 »
Προφανώς η δουλειά με τον Ουνδουριανο εκτός από τους τραυματισμούς ήταν και τα καβούρια στην τσέπη..
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1680 στις: Κυρ 26 Μάι 2019 11:53 »
Τι εγινε ο Ζαννης βρε παιδια ακογεται για Αεκ ??μπααααα :P :)) :)) :P

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1681 στις: Κυρ 26 Μάι 2019 17:34 »
Τι εγινε ο Ζαννης βρε παιδια ακογεται για Αεκ ??μπααααα :P :)) :)) :P
να μεταφερθεί στα ανέκδοτα μην γράφουμε ότι νά'ναι σε άλλα νήματα συζήτησης

εκτός αν αναφέρεσαι στην ΑΕΚαμποχωρίων ή στην ΑΕΚυτίου ...
Ταβάνι του εργατικού κυρ Γιάννη οι μικρομεσαίες της Α ΄  (καθώς δεν υπάρχει και σοβαρός συναγωνισμός) ... άρα για κάτι μεταξύ φ-ΟΦΗ και Λαμίας και όχι πιο πάνω είναι αναμενόμενο... ίσως και όχι απευθείας αλλά παίρνοντας τη θέση όποιου δεν προλάβει την παρέλαση...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Μάι 2019 17:37 από dk »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #1682 στις: Παρ 13 Νοέ 2020 23:52 »
Δεν υπάρχει σχετικός σύνδεσμος ,ούτε για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, ούτε για τον Γιάννη Πετράκη, αλλιώς συγχωρέστε με που δεν τους βρήκα και έγραψα εδώ. Σήμερα στην ποδοσφαιρική Κύπρο, γίνεται ένας ψιλο χαμός που ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού( η μία από τις δύο μεγάλες ομάδες της κυπριακής συμπρωτεύουσας, της Λεμεσού δηλαδή, η άλλη είναι η ΑΕ Λεμεσού) έσπασε την ρήτρα στο συμβόλαιο του προπονητή του Ολυμπιακού Λευκωσίας ,Γιάννη Πετράκη για να τον υπογράψει στην ομάδα του. Έγινε έξαλλος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Σημειωτέον, φέτος ο Απόλλωνας Λεμεσού και η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια φαντάζουν αυτή την στιγμή οι πιθανότερες για να χτυπήσουν πρωτάθλημα, αν και λίγο νωρίς για τέτοια συμπεράσματα. Σαν κεραυνός έσκασε η απόλυση του προπονητή του Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες, εκεί στην Λεμεσό. Σφάζονται κάποιοι στην Μεγαλόνησο για τον κυρ Γιάννη.

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1683 στις: Πεμ 16 Φεβ 2023 16:33 »
Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, όπως έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ομάδα.
Η συμφωνία μεταξύ του Έλληνα προπονητή και της ομάδας της Λιβαδειάς είχε γίνει γνωστή ήδη πριν καν γίνει επίσημη η αποχώρηση του Γιάσμικο Βέλιτς, όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta.

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε την Πέμπτη (16/02) κι επίσημα τα καθήκοντά του ως νέο τεχνικός του Λεβαδειακού. Θυμίζουμε πως την σεζόν 2014-2015 είχε αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής της σεζόν όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελευταία δουλειά του 63χρονου Έλληνα προπονητή ήταν αυτή στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την Κύπρο, όπου πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε κι έμεινε μόλις για τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Γεννημμένος στις 20/5/59 στο Ρέθυμνο, την φετινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ πέρυσι διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού και παλαιότερα καθοδήγησε μεταξύ άλλων τους ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης.

Τη σεζόν 2014-15 αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Super League!

Ο κ.Πετράκης θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2197898/lebadeiakos-anakoinose-tin-proslipsi-toy-gianni-petraki
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Μάι 2023 14:17 από fon7 »
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1684 στις: Δευ 22 Μάι 2023 14:16 »
Ο Γιάννης Πετράκης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM θυμάται τη συνεργασία με τον Γ. Χριστοβασίλη (audio)

Ένας άνθρωπος που έζησε όσο λίγοι τον αείμνηστο Γιώργο Χριστοβασίλη ήταν ο επί 5,5 χρόνια προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Στη Λακκούβα” στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων της συνεργασίας τους.

Ο κ. Πετράκης ανέφερε πολύ σημαντικά πράγματα που αποκαλύπτουν και τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόταν από κάποιο σημείο της θητείας του και μετά ο εκλιπών πρόεδρος και από πότε ουσιαστικά αποφάσισε ότι δεν θα αλλάζει προπονητές μεσούσης της περιόδου. Επίσης αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπιζε νίκες και ήττες, τι του έλεγε στα αποδυτήρια και ποιο ήταν το χαρακτηριστικό που εκτίμησε σ’ αυτόν, το οποίο τον κράτησε τόσα πολλά χρόνια στον πάγκο της ηπειρώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Μιχάλη Μερτζιανίδη:

Για την απώλεια του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη που συνεργάστηκε μαζί του επί 5,5 χρόνια: «Συνήθως λέμε καλά πράγματα όταν φεύγει κάποιος από τη ζωή, αλλά είναι απόλυτα ειλικρινά αυτά που έχω να πω και μακάρι να είναι καλά εκεί που πήγε.

Στιγμάτισε την προπονητική μου καριέρα με την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στα Γιάννενα, αλλά και τη ζωή μου γιατί έζησα σπουδαία πράγματα ως άνθρωπος και ως προπονητής. Κάθισα 5,5 χρόνια στην ομάδα, επειδή στη συνεργασία μας υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, με υπόβαθρο και ικανότητα, ήταν ήρεμη δύναμη, δεν μετέφερε ποτέ πανικό και άγχος στην ομάδα, ήταν ευφυής, πολύ αποφασιστικός και είχε ταλέντο να βρίσκει παίκτες και να διεκπεραιώνει υποθέσεις. Έμαθα πράγματα δίπλα του, τον είχα και δεν θα πάψω να τον έχω στην καρδιά μου. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και δημόσια που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το τι του έλεγε ο αείμνηστος Χριστοβασίλης στις δύσκολες στιγμές: «Όποτε δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα η συμπεριφορά του δεν άλλαζε. Στις νίκες ερχόταν στα αποδυτήρια και μου έλεγε ‘μπράβο κόουτς’. Όταν χάναμε μου έλεγε ‘δεν πειράζει ήταν μία κακή μέρα να προσπαθήσουμε και θα τα πάμε καλύτερα την επόμενη Κυριακή’. Δεν μου μετέφερε ποτέ πίεση και ένταση. Με το χαμηλό του προφίλ έδινε πάντα μία λογική εξήγηση σε ό,τι συνέβαινε δεν έκανε ποτέ παρεμβάσεις, δεν έκανε ποτέ κάτι unfair στη δουλειά μου. Υπήρχε καλή συνεργασία σε όλα τα κομμάτια. Μου άρεσε αυτό που βίωνα στην ομάδα, γι’ αυτό και παρότι είχα προτάσεις κάποιες στιγμές, δεν έφυγα από την ομάδα. Με έκανε να αισθάνομαι καλά, γι’ αυτό έμεινα τόσα χρόνια. Ήταν χαρούμενος πιστεύω από τη συνεργασία μας όπως ήμουν κι εγώ».

Για το πώς είχε προκύψει η συνεργασία με τον Γ. Χριστοβασίλη: «Όταν κάναμε το πρώτο ραντεβού του είχα πει ότι εγώ είμαι προπονητής που ήμουν δύο 4μηνα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη, ότι υπήρχαν στην αγορά προπονητές με καλύτερο background, ότι ίσως θα ήταν καλύτερο για την ομάδα, που ήταν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη τότε, να πορευθεί με πιο πολύ ασφάλεια από ό,τι μ’ εμένα. Μου απάντησε ότι ‘σε παρακολουθώ αρκετά χρόνια και ήρθε η στιγμή να πάρω την απόφαση να έρθεις και όση ώρα μιλάμε γίνομαι 100% σίγουρος ότι κάνω το σωστό’.

Ο κόσμος τότε που ήρθα δεν ήξερε ποιος είμαι, δικαιολογημένα είχε τις ενστάσεις του για ‘μενα, δεν υπήρχαν και καλές σχέσεις με τον ΟΦΗ από τον οποίο προερχόμουν. Ήταν μια κακή στιγμή ό,τι είχε συμβεί στο παρελθόν, δεν είχαν οι δύο πόλεις και ομάδες να χωρίσουν τίποτα. Κρήτη και Γιάννενα τα ενώνουν σπουδαία πράγματα. Το ότι μου έδωσε την ευκαιρία δεν το ξέχασα ποτέ. Την τελευταία χρονιά στην ομάδα τού ζήτησα να φύγω, αλλά δεν με άφησε και αυτό που με κράτησε εν τέλει ήταν ότι δεν ήθελα κι εγώ να αφήσω το καράβι του ανθρώπου που με βοήθησε. Δεν μπορεί στο καλό να έχουμε μερίδιο και όχι στο κακό.

Από τα σημαντικά και σπουδαία που έζησα στα Γιάννενα στιγματίστηκε εν τέλει η ζωή μου. Έτσι θυμάμαι τον Χριστοβασίλη και τη θητεία μου εκεί. Χαίρομαι που σώθηκε και φέτος η ομάδα και εύχομαι ο κυρ Γιώργος να βλέπει από εκεί ψηλά που βρίσκεται την ομάδα και να τη χαίρεται».

Για τη μεταβίβαση των μετοχών στα παιδιά του και ότι έφυγε από τη ζωή όταν τελείωσε το πρωτάθλημα: “Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, ίσως έτσι έπρεπε να γίνει, να φύγει με το τέλος της σεζόν. Έγραψε ιστορία στην ομάδα, ζήσαμε και μαζί μεγάλα πράγματα όπως την έξοδο στην Ευρώπη. Έχω μόνο καλά για να θυμάμαι από τα Γιάννενα και δεν αλλάζει κάτι μία η κακή παρένθεση του υποβιβασμού».

Για το αν υπήρχαν πράγματα που στεναχωρούσαν τον Χριστοβασίλη: «Δεν ήταν πολύ εκφραστικός, ελάχιστες φορές μου κατέθετε πράγματα που τον ενοχλούσαν, ελάχιστες φορές μετέφερε τα συναισθήματα. Ελάχιστες φορές έλεγε για πράγματα που τον ενοχλούσαν. Ήταν πολύ μετρημένος. Μετέφερε όμως ασφάλεια, γι’ αυτό πήγαν καλά όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τα Γιάννενα και μετά από εμένα.

Πριν από εμένα δεν ίσχυε το ίδιο καθεστώς με τους προπονητές. Εγώ ήμουν ο 4ος προπονητής τη χρονιά που ήρθα (σ.σ. προηγήθηκαν Παντελίδης, Τσιώλης, Γεωργουλόπουλος) και μου είπε μία φορά ότι έκανε λάθος που έδιωξε τον Παντελίδη και ότι για να αλλάξει ξανά προπονητή θα το κάνει μόνο αν καταλάβαινε ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια και ότι δεν τα πήγαινε καλά με τους παίκτες. Άρα κάτι δεν θα έκανε καλά και άρα δεν θα υπήρχε λόγος να τον έχει. Αν οι παίκτες τον αποδέχονται, θα μένει όσο θέλει ο κάθε προπονητής και όσο χρειαστεί. Ήταν πολύ σοφό αυτό, το κράτησα από τότε ως ατάκα αυτό που μου είπε και όντως το τήρησε όπως φάνηκε μετέπειτα».

Για την αποδοχή που είχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γ. Χριστοβασίλης: «Δεν γινόταν να μην έχει αποδοχή. Ήταν ελάχιστες οι προσφυγές ή τα παράπονα παικτών, δεν άφηνε εκκρεμότητες, έστω και με λίγη καθυστέρηση κανείς δεν έχανε χρήματα. Είναι πραγματικότητα αυτό. Τι αρνητικό να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Έλεγα πάντα τα ίδια δημόσια αλλά και ιδιωτικά όταν κατέθετα την άποψή μου γι’ αυτόν».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις σελίδες που έγραψαν μαζί: «Αισθάνομαι περήφανος για την περίοδο στον ΠΑΣ, που τον έχω στο μυαλό μου ως μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να είναι πάντα σ’ αυτόν τον καλό δρόμο και να προοδεύει. Η ομάδα αυτή μού άλλαξε πράγματα στη ζωή μου, ήταν πολύ κομβικά στην καριέρα μου και τη ζωή μου.

Ευχαριστώ και τον κόσμο που με κάνει να αισθάνομαι τιμή και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»

Τι είπε στον Στάικο στις συνομιλίες που είχαν πριν και μετά το μεταξύ τους ματς: «Του έδωσα συγχαρητήρια που σώθηκε η ομάδα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έπαιξε καλά. Του είπα ότι είναι τυχερός που είναι σε μια μεγάλη ομάδα, πέρασε αρκετές δυσκολίες το παιδί και ειδικά μία περίοδο που δεν πήγαινε καλά η ομάδα. Του είπα πόσο σημαντικό είναι που βρίσκεται σ’ αυτήν την ομάδα κι αυτό το περιβάλλον. Τον εκτιμώ όχι μόνο ως προπονητή, αλλά και ως άνθρωπο. Το προφίλ του μου έδειχνε έναν μετρημένο άνθρωπο, σταράτο σε όσα έλεγε και ορθολογικό και μου έβγαζε καλή αύρα και του το κατέθεσα».

Για την επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβε με τον Λεβαδειακό: «Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε δύο πράγματα. Μετά την ισοπαλία με την Λαμία και πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν οι οργανωμένοι του Λεβαδειακού και μας χειροκρότησαν και μας είπαν μπράβο. Το εκτίμησα πάρα πολύ αυτό.

Το δεύτερο είναι ότι σε 5 παιχνίδια που κερδίζαμε και παίζαμε καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, εμείς συνεχόμενα ισοφαριζόμασταν στο τέλος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα. Όμως, υπάρχει η εκτίμηση του κόσμου προς τα παιδιά και τουλάχιστον μας μένει αυτό ως ηθική ανταμοιβή. Είναι άδικο που πέφτει η ομάδα με βάση τις συγκυρίες. Έχει προϋποθέσεις να επιστρέψει δυνατός ο Λεβαδειακός».

Για το αν είναι ο Λεβαδειακός η εξαίρεση στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη: «Κάπου θα τα κερδίσει αυτά που έχασε η ομάδα. Το περιβάλλον και οι συνθήκες δουλειάς δίνουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, υπάρχει ένα καλό προπονητικό κέντρο, είναι μία δεμένη ομάδα και είμαι τυχερός που δούλεψα σε τέτοιες συνθήκες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό: «Δεν είναι σίγουρο, θα δούμε».

Για τον ΠΑΣ και αν τον μπέρδεψε με την απόδοσή του: «Η εικόνα ήταν πάνω-κάτω ,δεν ξέρω την αιτία και τον λόγο, αλλά ήταν δύσκολο πρωτάθλημα, έπαιξε καλά σε αρκετά παιχνίδια και πρέπει να κρατήσουμε ότι έμεινε στην κατηγορία. Εύχομαι να οργανωθεί καλύτερα».

Για την ΑΕΚ και αν κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα: «Δίκαια ήταν στην κορυφή λόγω και του ποδοσφαίρου που έπαιξε».

Για το τι άλλαξε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ: «Δύο πράγματα, εφάρμοσε ένα καινούργιο στυλ και έφερε μία κουλτούρα σαν στρατηγικό και τακτικό πλάνο με πίεση ψηλά, γρήγορες επιθέσεις, aggressive παιχνίδι. Δεν υπήρχε κάτι ανάλογο σε τόσο υπερθετικό βαθμό.

Το πιο σπουδαίο είναι ότι είχε την ικανότητα να εμπνεύσει όλους τους παίκτες να υπηρετήσουν αυτό το πλάνο, παρότι παίκτες όπως Αραούχο, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία δεν τους διέκρινε αυτό σαν στοιχείο τα προηγούμενα χρόνια. Στο χάσιμο της μπάλας όλοι ήταν παρόντες και έβγαζαν ορμή. Δεν είναι εύκολο να μπουν σε αυτό το πνεύμα και πλάνο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτή ήταν η ικανότητά του Αλμέιδα».

Για το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο του ΠΑΣ: «Αισθάνομαι τυχερός που υπηρέτησα την ομάδα, ευχαριστώ για τα συναισθήματα που με έκανε να νιώσω στην παρουσία μου εκεί».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης ΕΔΩ

Ολόκληρη η εκπομπή και όσα είπαν για τον Γ. Χριστοβασίλη Κοντογιωργάκης, Γαλάνης και Λαμπίρης.
https://super-fm.gr/98407/o-giannis-petrakis-ston-dodoni-super-fm-thymatai-ti-synergasia-me-ton-g-christovasili-audio/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1685 στις: Κυρ 10 Νοέ 2024 00:47 »
Η πορεία του Παναιτωλικού διαψεύδουν όσους υποτιμούσαν τον Πετράκη
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1686 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 00:03 »
Ρε Λαμία σοβαρά τώρα;
Η φετινή πορεία των καπνών θα αξιολογήσει την πορεία του Πετράκη στον ΠΑΣ πριν από 8 χρόνια;;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1687 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 08:55 »
Ας τον αξιολογήσουμε και για το πέρασμα του από τον Απόλλων Σμύρνης τη χρονιά που έπεσε και στο Λεβαδειακό πάλι σε χρονιά που έπεσε.

Και τους 3 τους ανέλαβε στα μέσα της σεζόν.

Γενικότερα ένας καλός προπονητής γίνεται ακόμη καλύτερος με τους παίκτες που έχει και στον ΠΑΣ τότε είχε πάρα πολλούς και καλούς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1688 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 10:14 »
Παρότι είχαμε καλούς παίχτες, επί Πετράκη βλέπαμε το σύστημα 7-0-3 με αλλεπάλληλες γιόμες. Παίρναμε καλά αποτελέσματα λόγω ικανοτήτων των παιχτών μας. Μέτριος προπονητής, αναδείχθηκε στον ΠΑΣ και ανακηρύχθηκε καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1689 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 13:39 »
Οταν εβλεπες 7-0-3(το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ισχυει για ολόκληρη την πορεία του Πετρακη) ήταν γιατί ο πρόεδρος των ρεκόρ είχε αλλεργία στην λεξη χαφ. Και εκεί βρίσκονται τα λάθη του Κυρ Γιαννη. Ήταν Καβάλα στο αλογο και μπορούσε να απαιτήσει περισσότερα, καθώς και να επέμβει στις κουμπαριές και το δημοσιουπαλληλικι που έβγαζε η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια του. Η πραότητα και η καλοβουλοσυνη του δεν του επέτρεψε να το κάνει. Καθαρά τεχνικά ειναι μια κλάση πάνω απο όλους τους  γυρολόγους ελληνες.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1690 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 16:39 »
Οταν εβλεπες 7-0-3(το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ισχυει για ολόκληρη την πορεία του Πετρακη) ήταν γιατί ο πρόεδρος των ρεκόρ είχε αλλεργία στην λεξη χαφ. Και εκεί βρίσκονται τα λάθη του Κυρ Γιαννη. Ήταν Καβάλα στο αλογο και μπορούσε να απαιτήσει περισσότερα, καθώς και να επέμβει στις κουμπαριές και το δημοσιουπαλληλικι που έβγαζε η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια του. Η πραότητα και η καλοβουλοσυνη του δεν του επέτρεψε να το κάνει. Καθαρά τεχνικά ειναι μια κλάση πάνω απο όλους τους  γυρολόγους ελληνες.
Η ομάδα εκείνη την πενταετία είχε πολύ καλούς αμυντικούς, καλά αμυντικά χαφ και καλούς επιθετικούς. Τα δημιουργικά χαφ ήταν ο Γιάκος και ο Vidal (πέρασαν και άλλοι σαν τονΠίτου Γκαρσία, Ντόλοβατς κλπ) και από και πέρα το χάος.
Γι αυτό τα πλάγια μπακ μας και οι ακραίοι επιθετικοί έκαναν ότι μπορούσαν για να οργανώσουν επιθέσεις. Έπρεπε να πιέσει για καλά χαφ, αλλά συμβιβάστηκε με το σύστημα αεροπορία κι αυτός, λόγω της ικανότητας του Κόντε βασικά. Η καλοβουλοσύνη του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, αλλά στο ποδόσφαιτο είναι ΜΕΙΟΝ.

Αυτά!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1691 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 16:53 »
Η ομάδα εκείνη την πενταετία είχε πολύ καλούς αμυντικούς, καλά αμυντικά χαφ και καλούς επιθετικούς. Τα δημιουργικά χαφ ήταν ο Γιάκος και ο Vidal (πέρασαν και άλλοι σαν τον Πίτου Γκαρσία, Ντόλοβατς κλπ) και από και πέρα το χάος.
Γι αυτό τα πλάγια μπακ μας και οι ακραίοι επιθετικοί έκαναν ότι μπορούσαν για να οργανώσουν επιθέσεις. Έπρεπε να πιέσει για καλά χαφ, αλλά συμβιβάστηκε με το σύστημα αεροπορία κι αυτός, λόγω της ικανότητας του Κόντε βασικά. Η καλοβουλοσύνη του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι ΜΕΙΟΝ.

Αυτά!

Να προσθέσω ότι πέρασαν και χαφ πολύ καλά από τον ΠΑΣ, σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσουκαλά, αλλά οι γιόμες, γιόμες. Αυτό έχω σαν εικόνα από τον ΠΑΣ της πενταετίας του Πετράτση.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1692 στις: Δευ 11 Νοέ 2024 17:46 »
Δεν τον εχω και σε μεγαλη εκτιμηση σαν προπονητη, αλλα να μην ειμαστε εντελως αδικοι
Θυμαμαι οτι παιζαμε καλα οσο ειχαμε καλα χαφ δηλαδη απο το 2014 μεχρι το 2017
Τα 2 τελευταια χρονια και απο τοτε που εφυγε ο τσουκαλας αρχισαν οι γιομες που οδηγησαν και στον υποβιβασμο
Θα τον θυμομαστε ευχαριστα για την μοναδικη ευρωπαικη μας πορεια

Τωρα για την πορεια με τον παναιτωλικο τι να πω
Μειον 3 βαθμοι ειναι κανονικα γιατι το χτεσινο γκολ που ακυρωθηκε με τον αρη ειναι οτι πιο αηδιαστικο εχω δει εδω και καιρο
Ειμαι σιγουρος οτι αν ηθελαν να θαψουν τον αρη με καποιο τροπο δεν θα διαλεγαν ποτε ματς με τον ΠΑΣ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1693 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 10:25 »
Θυμηθειτε σε καμια δεκαετια αν κανει καμια καλη πορεια με καποια ομαδα ο Στάικος, να πουμε και τι μαλακες ειμασταν που τον διωξαμε.
Τι σχεση εχει ο παναιτωλικος με εμας δεν θα καταλαβω ποτε και καλο θα ηταν να μας πει ο Λαμια για ποιον λογο το αναφερει

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1694 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 10:39 »
Θυμηθειτε σε καμια δεκαετια αν κανει καμια καλη πορεια με καποια ομαδα ο Στάικος, να πουμε και τι μαλακες ειμασταν που τον διωξαμε.
Τι σχεση εχει ο παναιτωλικος με εμας δεν θα καταλαβω ποτε και καλο θα ηταν να μας πει ο Λαμια για ποιον λογο το αναφερει

Όταν υπάρχει διοίκηση σοβαρή ενας προπονητής δείχνει τι μπορεί να κάνει. Όταν η διοίκηση ξεπουλήσει το ρόστερ δεν φταίει ο προπονητής
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1695 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 10:49 »
Οποτε μας λες οτι και ο Στάικος ή ο Γρηγοριου πχ δεν ειναι κακοι προπονητες, απλα επεσαν πανω στους αφους ΧΒ και δεν καταφεραν να αναδειξουν το ταλεντο τους στους παγκους

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1696 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 11:11 »
Ο Στάικος έπεσε κατά σειρά στον μετά ΓΧ ΠΑΣ και στον Μονεμβασιώτη. Μόνο ο Κούγιας λείπει από τη συλλογή του. Ποιος προπονητής θα επιζούσε από κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1697 στις: Τρι 12 Νοέ 2024 13:58 »
Εδω επιβιωνει ο σαββας παντελιδης στον αστερα τριπολης τι να κατσουμε να συζητησουμε
Το μονο που απομενει ειναι να επιστρεψουν στην α εθνικη αναστοπουλος και σουλης παπαδοπουλος
Οι οποιοι κατα τη γνωμη μου ειναι κλασεις ανωτεροι απο σταικο και γρηγοριου

:pas: :pashat: :joker: