PASas, το,
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως οι κατά τα άλλα φανατικοί επικριτές του προέδρου, γίνονται εν ριπή οφθαλμού πρόθυμα μέλη του οπαδικού του στρατού, με σκοπό τη διεκδίκησης μιας εντελώς αυθαίρετης αξίωσης του... προέδρου.
Ίσως στο μόνο πράγμα που ο Χριστοβασίλης δεν είναι "ήπιος" αλλά "νταής", είναι στις σχέσεις του με τις διοικήσεις των σταδίων. Ευτυχώς δεν του περνάει πάντα.
...
...απλά δεν ισχύει...οπαδικοί στρατοί, δεν υπάρχουν βορειοδυτικά, παρ' ότι υπήρξαν φορές που θα ήθελα να υφίστανται.
Εν ριπή οφθαλμού, όπως λες, μπορώ να γίνω και τούρκος, σε ότι αφορά τον ΠΑΣ και το καλό του. Για τον ΠΑΣ όμως...για κανενός προέδρου την χάρη.
Πουθενά και σε κανένα κείμενο, δεν γίνεται αναφορά, σε εξοβελισμό αθλουμένων του στίβου...αυτό όμως, που κατά κόρον αναφέρεται είναι ότι δεν μπορεί αυτή η συγκεκριμένη "διοίκηση", που αποδεδειγμένα δημιουργεί συνεχώς προσκόμματα, να απολαμβάνει ασυλίας και να επικροτούνται οι τακτικισμοί της.
Σε όλες τις μορφές της ελεύθερης αγοράς, ο πληρώνων, έχει και τα περισσότερα δικαιώματα πάνω σε μία σχέση αγοραστική, τροποποιητική, μεταρρυθμιστική κοκ. Μόνο στον ΠΑΣ, συμβαίνει ο πληρώνων, να μην έχει το πάνω χέρι.
Σε αυτό το στάδιο, λοιπόν, με καλή διάθεση, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις παροχές του...κάποιος όμως πρέπει να είναι λίγο παραπάνω από τους άλλους...και αυτός πρέπει να είναι ο ΠΑΣ. Οι στιβικοί, ως ΑΓΣΙ κλπ, έχουν προσφέρει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης και τους οφείλεται σαφώς το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το στάδιο και τις ευκολίες του. Η μετακίνηση του σκάμματος πίσω από τα τέρματα, όπως έγραψε ο Lemo, δεν αφαιρεί τπτ από τη δυναμική του αγωνίσματος, οι προδιαγραφές ισχύουν στο ακέραιο, οπότε καταλαβαίνεις, ότι μόνο ο στείρος εγωισμός είναι αυτός που δεν αφήνει τη διοίκηση να αφήσει στον ΠΑΣ την επέκταση του γηπέδου. Φέρονται σαν μουλάρια που έχουν στηλώσει τα πόδια τους και δεν προχωράνε εκατοστό παραπέρα, οπότε και σαν μουλάρια πρέπει να τους φερθείς.
Το πρόβλημα του πάγου σαφώς υπαρκτό...ακόμα και αυτό όμως, αν δεν κάνω λάθος εμπίπτει στα "θέλω' της διοίκησης, οπότε αν ήθελαν αυτοί, θα μπορούσαν να κάνουν συνεχή διαβήματα στη ΓΓΑ...αλλά δυστυχώς περί άλλα τυρβάζουν!
Αυτά...οι ποδοσφαιρικές αναλύσεις σου είναι σαφώς καλύτερες...γνώμη μου να παραμείνεις εκεί!