Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 425273 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #225 στις: Τετ 02 Νοέ 2011 20:39 »
Παράθεση
Ιωάννινα 2 Νοεμβρίου 2011-11-02

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                         Με καλή διάθεση συνεργασίας
                         ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
                         ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-20 & Κ-16 ΤΟΥ ΠΑΣ

Από τη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Στο αδιέξοδο το οποίο δημιουργήθηκε με την αποβολή των ομάδων Κ-20 και Κ-16 του ΠΑΣ Γιάννινα από τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στις 24/10/2011, η διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου ανέλαβε πρωτοβουλίες  και πραγματοποίησε αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την διοίκηση της επιτροπής σταδίων, πετυχαίνοντας σε πρώτη φάση την επιστροφή των ομάδων την επόμενη ημέρα (25/10/11) στις κανονικές προπονήσεις, ενώ την 1η Νοεμβρίου 2011  μετά την συνεδρίαση της Ε.Δ. των Σταδίων  από κοινού αποφασίστηκε και επίσημα το πλαίσιο συνεργασίας και έγιναν εκατέρωθεν αποδεκτοί οι όροι, ώστε οι ομάδες υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα Κ-20 και Κ-16 προπονούνται κανονικά στο βοηθητικό του ΠΕΑΚΙ και δίνουν τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα της superleague στο κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού.
Μετά από την παραπάνω θετική εξέλιξη η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ οφείλει να επισημάνει, ότι με καλή διάθεση, διάλογο και θετικές προθέσεις, όλοι μπορούν να συμβάλουν ώστε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να κάνει βήματα μπροστά και σ αυτή την κατεύθυνση τάχθηκε τόσο το σωματείο, αλλά και η διοίκηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γ.Γ.Α. (Ε.Δ. ΠΕΑΚΙ) φτάνοντας στην απόφαση οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών, να συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους εγκαταστάσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, όπως άλλωστε συνέβαινε και στο παρελθόν.

             Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΑΓΚΑΣ                        ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΛΙΩΤΗΣ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 09 Νοέ 2011 16:03 »
Παράθεση
Γιώργος Κρανάς
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%82



Ο Γιώργος Κρανάς διετέλεσε Δήμαρχος στο Δήμο Παμβώτιδος του Νομού Ιωαννίνων την τετραετία 2003 - 2006 ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού "Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία".
Την τετραετία 2007-2010 ήταν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Γεννήθηκε στο Κουτσελιό Ιωαννίνων το 1947.
Είναι πτυχιούχος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων και του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης).
Από το 1974 ως το 2009 υπηρέτησε στο Υπ. Οικονομικών ως υπάλληλος Δ.Ο.Υ., προϊστάμενος και Οικονομικός Επιθεωρητής, ενώ από το 2010 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου του Γηπέδου Ζωσιμάδων και του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.


Παράθεση
Π.Α.Σ. Γιάννινα
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
el.wikipedia.org/wiki



Ο Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων, στον ομώνυμο νομό, όπου και βρίσκεται η έδρα του.
Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1966 και χρώματα του το μπλε και το λευκό.
Ο σύλλογος διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και κολύμβησης.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0.%CE%91.%CE%A3._%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1


ΕΡΓΑ ΣΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" KΑΙ  ΗΜΕΡΕΣ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #227 στις: Παρ 11 Νοέ 2011 19:07 »
neoiagones.gr

Έσκασε απρόσμενη οφειλή στον ΠΑΣ

Συντάκτης : Γιάννης Γιαννάκης 08/11/2011 -- 22:56

Εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου η αγορά στενάζει για μετρητά, κινδυνεύει να βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την τελευταία ενέργεια της Επιτροπής Σταδίων που από την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να διεκδικήσει, όχι δικαστικά όπως γινόταν μέχρι τώρα, αλλά μέσω εφορίας, τα χρήματα που όφειλε η διοίκηση του κ. Κούγια, αλλά και ένα μικρότερο ποσό που υποτίθεται ότι θα συμψηφιζόταν με τη νυν διοίκηση του κ. Χριστοβασίλη από τα έργα που είχαν γίνει στους «Ζωσιμάδες» πριν 2 χρόνια και τα οποία η ΠΑΕ κοστολογεί σε 400.000 ευρώ σε ό,τι αφορά τη δική της συμμετοχή.

Ήδη στην εφορία έγινε βεβαίωση της οφειλής των 130.000 ευρώ που διεκδικούσε η υπό τον κ. Μπαράτσα διοίκηση των Εθνικών Σταδίων από τη διοίκηση Αλέξη Κούγια. Βεβαίως τα χρέη αυτά ακολουθούν ουσιαστικά την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 που έχει συνέχεια στο πρόσωπο του κ. Χριστοβασίλη. Από εκεί και πέρα υπήρχε μία συμφωνία στην αγοραπωλησία της ΠΑΕ ότι οποιαδήποτε οφειλή της περιόδου Κούγια ανέκυπτε από δικαστικές αποφάσεις, θα αφαιρούταν από το τίμημα αγοράς.

Επιπροσθέτως βεβαιώθηκε και οφειλή από περίοδο της νυν διοίκησης, ποσό που είναι περίπου 44.000 ευρώ και το οποίο λογικά θα έπρεπε να μπει στον συμψηφισμό με τα έργα που είχαν γίνει, αφού δεν πρόκειται για τα πάγια έξοδα για τις λειτουργικές ανάγκες των Σταδίων.

Είχε πάρει αναβολή η πρώτη αγωγή

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής, προ 3 ετών περίπου είχε κατατεθεί αγωγή από την προηγούμενη επιτροπή Σταδίων όταν αποχώρησε ο κ. Κούγιας, ώστε να διασφαλιστεί αυτή η οφειλή που άφηνε πίσω του. Η αγωγή επρόκειτο να εκδικαστεί πέρυσι, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε ζητήσει αναβολή, επικαλούμενη ότι δεν ήταν ενήμερος ο κ. Κούγιας. Λογικά, λοιπόν, θα έπρεπε η επιτροπή Σταδίων, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ο κ. Κούγιας να περιμένουν την ημερομηνία της επόμενης εκδίκασης για να αποφανθούν πλέον τα δικαστήρια αν τα χρήματα αυτά πράγματι οφείλονται ή όχι στο Δημόσιο, αφού ο ισχυρισμός του τέως μεγαλομετόχου ήταν ότι είχε δαπανήσει ένα ποσό για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο μεσαίο γήπεδο του Πανηπειρωτικού και ένα ακόμα για τα αποδυτήρια και άρα δεν υφίσταται οφειλή.

Όσον αφορά το ποσό που διεκδικείται πλέον μέσω της εφορίας από τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κι εδώ υπάρχει μια διαφωνία των δύο μερών για το πώς έπρεπε να γίνει ο συμψηφισμός. Η διοίκηση του κ. Κρανά είχε φέρει τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ να αποφανθούν για την ποιότητα και το κόστος του έργου, για το οποίο η ΠΑΕ παρουσιάζει τιμολόγια ύψους 400.000 ευρώ περίπου. Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ αποφάνθηκαν θετικά όσον αφορά τη στατικότητα της σκεπαστής και γενικότερα για την ποιότητα των έργων, ουδέποτε όμως υπήρξε κάποια απάντηση για το αν κοστολογείται τόσο που ισχυρίζεται η ΠΑΕ. Παρ' όλα αυτά υπήρχε μία συμφωνία από την προηγούμενη Επιτροπή Σταδίων, την οποία θα όφειλε να σεβαστεί και η σημερινή γιατί το δημόσιο έχει συνέπεια και συνέχεια, ώστε το 15% των εσόδων της ΠΑΕ από εισιτήρια και έσοδα να αποδίδονται σ' εκείνη, βάσει νόμου. Πρακτικά, πάντως, αποδεικνύεται ότι η διοίκηση του κ. Κρανά δεν αναγνωρίζει ούτε τους συμψηφισμούς ούτε πρόκειται να περιμένει τα δικαστήρια και τις αγωγές, αλλά προχωράει μονομερώς στην αναγνώριση της οφειλής στην εφορία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της, αφενός για να μη βάλει λουκέτο σε Στάδια ή κολυμβητήριο, αφετέρου να αναβάλει για αργότερα «εισιτήριο εισόδου» στους αθλητικούς χώρους για οποιονδήποτε αθλούμενο, κάτι που με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Είναι πρωτοφανές, πάντως, ο κ. Χριστοβασίλης να έχει κάνει κάποια έργα στο "Ζωσιμάδες" κι ενώ έχουν συμφωνηθεί συγκεκριμένα πράγματα ενώπιον και του γγΑ, Π. Μπιτσαξή, να έρχεται και να ξαναπληρώνει τώρα ο πρόεδρος. Είναι ουσιαστικά σαν να δώρισε τα έργα στο Δημόσιο.

Το νόμιμο είναι ηθικό;

Εκτός των παραπάνω, είναι γνωστά και τα αλλεπάλληλα επεισόδια που έχουν συμβεί κατά καιρούς με την εφορία Σταδίων, ενώ αν συνυπολογιστεί και η απουσία του κόσμου από το γήπεδο και η μόνιμη γκρίνια επί παντός επιστητού, ήταν φυσικό επακόλουθο να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά πλέον με τη μορφή του εκβιασμού, κάτι που διδάσκουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον SPORT FM 94,6 της Αθήνας και στον Βασίλη Σαμπράκο, απείλησε ότι θα μεταφέρει την έδρα της ομάδας στην Αθήνα, κάτι που είχαν προαναγγείλει οι συνεργάτες του Βήτας και Μόσχογλου χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν. Προφανώς για τον κ. Χριστοβασίλη ο εκβιασμός ότι θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει είναι το τελευταίο του χαρτί για συναίνεση, μιας και δεν βρίσκει, όχι απλά συμπαράσταση, αλλά ούτε καν ένα συνομιλητή που μέσα από αντιπαράθεση θα του δώσει κάποιες λύσεις στα προβλήματά του. Με την απειλή αυτή ίσως και ο ίδιος θεωρεί ότι οι πολιτικοί του Νομού θα τον ακούσουν για να του δώσουν λύση.

Αν το δει, πάντως κανείς από τυπικής πλευράς το ζήτημα της μεταφοράς της έδρας, ένα από τα πρώτα που θα πρέπει να λυθούν είναι η τροποποίηση του καταστατικού της ΠΑΕ, το οποίο προβλέπει ότι η έδρα της ομάδας πρέπει να είναι υποχρεωτικά στα Γιάννενα. Ως κάτοχος όμως του 85% και πλέον των μετοχών, ο κ. Χριστοβασίλης μπορεί να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει μόνος του στην αλλαγή του καταστατικού με το δικαίωμα που του δίνει ο Νόμος. Ότι είναι νόμιμο, όμως, δεν είναι και ηθικό, όπως λέει η γνωστή ρήση και γι' αυτό επιμένουμε ότι ο σκοπός του κ. Χριστοβασίλη είναι να αφυπνίσει τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής ή και της ΓΓΑ για να του βρουν κάποια λύση.

Η ίδια ρήση ισχύει και για την Επιτροπή Σταδίων. Μπορεί η ενέργειά της να ήταν νόμιμη, είναι όμως ηθική; Μπορεί να διώξει ελαφρά τη καρδία το ιστορικότερο σωματείο της πόλης από την πόλη;

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τη δήλωση του κ. Χριστοβασίλη στον Sport Fm.

Χριστοβασίλης: «Στη Ριζούπολη για να ηρεμήσουμε»!

Για το πώς κατέληξε σε αυτή την απόφαση: «Είναι μια ιστορία μηνών. Πρόκειται για μια κόντρα με την Εφορία Σταδίων. Καταλαβαίνω τη δική τους θέση, αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν τη δική μας. Όταν ανεβήκαμε στη Σούπερ Λίγκα αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάποια έργα στο γήπεδο, για τα οποία δεν επαρκούσαν οι επιδοτήσεις. Πέρσι το καλοκαίρι, όταν κάναμε ανακαίνιση στο χλοοτάπητα, πάλι η ΠΑΕ μόνη της το πλήρωσε.

Αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια συμφωνία, το 15% που δικαιούται η Εφορία Σταδίων από μας να συμψηφίζεται με το ποσό που μας οφειλόταν για τα έργα αυτά. Το καλοκαίρι, όμως, άρχισαν τα προβλήματα -λόγω κάποιων χρημάτων που δεν εισέπραττε η Εφορία Σταδίων από το κράτος. Προσφερθήκαμε να καλύψουμε κάποια άλλα κόστη του γηπέδου, όμως ξεκαθαρίσαμε ότι θα πρέπει αυτό το 15% να συμψηφιστεί.

Το αποκορύφωμα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όταν -έπειτα από ενέργειες του προέδρου της Εφορίας Σταδίων, κ. Κρανά- η ΠΑΕ έλαβε ένα χαρτί από την εφορία ότι χρωστάει 200.000 ευρώ. Υπάρχει μια εκκρεμότητα από τότε που ήταν πρόεδρος ο Κούγιας, για τη χρήση 2006-07-08. Η συγκεκριμένη διοίκηση δεν το αναγνώριζε ως οφειλή και η Εφορία Σταδίων έκανε αγωγή. Μιλάμε για ένα ποσό 170.000 ευρώ, το οποίο ίσως πραγματικά να ανήκει στην Εφορία Σταδίων, αλλά δεν είναι τελεσίδικο. Με λίγα λόγια ο κ. Κρανάς χάρισε κάτι που δεν του ανήκει».

Για τις επόμενες ενέργειες του ΠΑΣ: «Ούτε ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει, ούτε κανένας άλλος τοπικός παράγοντας. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή να παραλαμβάνω το γήπεδο και να βρίσκω εκεί την Αστυνομία. Δεν καταλαβαίνω που θέλουν να φτάσουν. Ας αφήσουμε, λοιπόν, κι εμείς το γήπεδο, να παίξουμε αλλού το β' γύρο, να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα μου και είναι και πιο οδυνηρό. Έτσι, άλλωστε, δεν θα κερδίσουμε και τα χρήματα που οφείλονται. Κάποιος, όμως, πρέπει να βάλει αυτό τον κύριο στη θέση του ή -προσωπική μου άποψη- πρέπει να παραιτηθεί.

Αυτό που γίνεται είναι απερίγραπτο. Ο λόγος που επιλέξαμε την Αθήνα δεν είναι τυχαίος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι μας, που θα μας υποστηρίξουν. Δυστυχώς δεν είναι ιδανική λύση, αλλά πάνω απ' όλα προέχει η ηρεμία της ομάδας».


peaki.gr

Aπάντηση επί δημοσιεύματος με τον τίτλο «Έσκασε απρόσμενη οφειλή στον ΠΑΣ» στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

10/11/2011

Κύριε Δ/ντή ,

Δεν είναι στις προθέσεις μας να διαψεύδουμε συντάκτες εγκρίτων εφημερίδων, αλλά για χάρη της αλήθειας, την οποία οφείλουμε να υπηρετούμε, παρακαλούμε να μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε με το δημοσίευμα στην εφημερίδα σας με το τίτλο « Έσκασε απρόσμενη οφειλή στον ΠΑΣ » στα ακόλουθα σημεία που , κατά τη γνώμη μας , κινούνται στη σφαίρα των προσωπικών εκτιμήσεων και όχι στην παράθεση των ακριβών στοιχείων.

1.- Πρώτα – πρώτα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην οφειλή των 130.000 ευρώ από τη διοίκηση του κ. Κούγια, που διεκδικούσε η Ε.Δ. υπό τον κ. Μπαράτσα, βεβαιώθηκε επιπροσθέτως και οφειλή 44.000 ευρώ που αφορούσε στη Διοίκησή μας και η οποία λογικά έπρεπε να συμψηφιστεί με τα έργα που έγιναν μετέπειτα στο γήπεδο ( στέγαστρο, χλοοτάπητας).

Το στοιχείο αυτό είναι ανακριβές , αφού η πρόσθετη οφειλή των 44.000€ δεν αφορά στη δικιά μας διοικητική περίοδο , γεγονός που προκύπτει από το περιεχόμενο της αγωγής και από την προγραμματική συμφωνία της πρώην Ε.Δ., αλλά ούτε και μπορούσε να συμψηφισθεί με τα έργα που έγιναν αργότερα , καθότι είχε ήδη συμπεριληφθεί ως οφειλή στην ασκηθείσα αγωγή.

2.- Έπειτα αναφέρεται ότι λογικά θα έπρεπε η σημερινή Ε.Δ. να αναμείνει την ημερομηνία της επόμενης εκδίκασης της αγωγής της προηγούμενης διοίκησης, για να αποφανθούν πλέον τα δικαστήρια αν τα χρήματα αυτά πράγματι οφείλονται ή όχι στο Δημόσιο .

Και αυτό είναι ανακριβές και ίσως οφείλεται σε άγνοια του συντάκτη του περιεχομένου της αγωγής , του περιεχομένου της σχετικής γνωμοδότησης της Γ.Γ.Α. προς την τότε Ε.Δ. , η οποία δεν αναγνώριζε συμψηφισμούς, καθώς και της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου που, ύστερα από αίτηση , κάνει γνωστό ότι η είσπραξη του οφειλόμενου ποσού θα γίνει μόνο με βεβαίωσή του στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ( τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία , εφόσον ζητηθούν, είναι στη διάθεσή σας) .

3.- Μετά αναφέρει πως έπρεπε να γίνει συμψηφισμός της οφειλής της ΠΑΕ με το κόστος των έργων που επιτέλεσε η ΠΑΕ στο γήπεδο ¨ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ¨ , ύψους 400.000€ και ακόμη ότι θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση των ποσών των τιμολογίων που έχουν κατατεθεί στην κοινή σύσκεψη της Γ.Γ.Α. τον Ιούνιο .

Και τούτο είναι ανακριβές, αφού ο συμψηφισμός για την εξόφληση του κόστους των έργων στο ¨ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ¨ γίνεται με τις πηγές εσόδων που ορίζονται στη φερόμενη προγραμματική σύμβαση της 15/6/2011 και στην οποία δεν προβλέπεται συμψηφισμός των εξόδων λειτουργίας ( ΔΕΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ κλπ).

Ας σημειωθεί ότι η οριστικοποίηση του ύψους των τιμολογίων εκκρεμεί ακόμη στην ΓΓΑ και ποσά που αφορούν ΦΠΑ και διάφορα έξοδα της ΠΑΕ περιορίζουν κατά πολύ το παραπάνω ύψος του κόστους.

4.- Κατόπιν αναφέρει ότι το ποσό των 170.000 ευρώ, το οποίο ανήκει στην Εφορία Σταδίων δεν είναι τελεσίδικο και με λίγα λόγια ο κ. Κρανάς χάρισε στο δημόσιο κάτι που δεν του ανήκει, πράγμα που επίσης δεν είναι αληθές, αφού ο συντάκτης φαίνεται να αγνοεί ότι το ποσό είναι βέβαιο και εκκαθαρισμένο και αφορά το ποσοστό 15% επί των εισπράξεων από 10/9/2006 έως 11/5/2009 και δικαιούχος είναι η Ε.Δ. , χωρίς να απαιτείται η εκδίκαση της με καθυστέρηση δύο ετών αγωγής, η οποία, και κατά την άποψη του νομικού συμβούλου κακώς ασκήθηκε.

Τέλος , αναφορικά με τα ποσά μεταξύ δημοσιεύματος συντάκτη και συνέντευξης του κ Χριστοβασίλη , που παραθέτει ο συντάκτης , υπάρχει πλήρη ασυμφωνία χωρίς να ερευνάται από δημοσιογραφικό καθήκον και ενδιαφέρον τι πράγματι ισχύει και που βρίσκεται η αλήθεια .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος

Γ. Κρανάς
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #228 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 00:20 »
Η ίδια ρήση ισχύει και για την Επιτροπή Σταδίων. Μπορεί η ενέργειά της να ήταν νόμιμη, είναι όμως ηθική;
Μπορεί να διώξει ελαφρά τη καρδία το ιστορικότερο σωματείο της πόλης από την πόλη;

Μεταξύ κατεργαραίων επειγόντως ειλικρίνεια και τσάγκα τσάγκα :mono: :pashat:.

YΓ: Και άλλοι κρατούν ημερολόγια καταστρώματος ...
--------------------------------------------------------------------------------------------

Νομίζω ότι ο σωστός  τίτλος στο παρόν τόπικ θα ήταν "ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".

Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να λύσουμε τις γραβάτες μας και τις γλώσσες μας και να περιγράψουμε ψύχραιμα το "Εργοβιογραφικό" του Σταδίου "ΑΔΕΛΦΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" από την εποχή που το παράδωσε η Ι.Μ.Ι. (1952) στην Γ.Γ.Α. και να δούμε "Πέτρα στην πέτρα ολημερίς χτίζω και δεν σε φτιάχνω ...",  τι έγινε με την πάροδο  60 χρόνων, από κτίσεώς του ως σήμερα την ΙΙ-ΙΙ-ΙΙ (τρόικα διπλών ΠΑΣάλων :P) στη σχέση "Επιτροπή Σταδίων - Ερασιτέχνης ΠΑΣ - ΠΑΕ ΠΑΣ κ.ά..".

Φιλάκια :'( και δεν κάνω πλάκα ... :mono: :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Νοέ 2011 11:22 από mh_per_ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #229 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 14:34 »
Απάντηση της Επιτροπής Διοίκησης Σταδίων σε δημοσίευμά μας    
12.11.11

Με αφορμή ρεπορτάζ που καταγράψαμε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου για το χρονικό της τελευταίας κόντρας της Επιτροπής Σταδίων με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δεχτήκαμε επιστολή της Επιτροπής Διοίκησης των Σταδίων και του κ. Κρανά όπου καταγράφεται ο αντίλογος και τον οποίο παραθέτουμε με ιδιαίτερη χαρά, αφού η διοίκηση των Σταδίων πρέπει να μιλάει με ανοιχτά χαρτιά και να μην αναλώνεται μόνο σε αντιπαράθεση με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που ο κόσμος δεν την κατανοεί, αν δεν παρατίθενται και κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Η επιστολή εστάλη στους «Νέους Αγώνες» με τους οποίους συνεργαζόμαστε, όπου το θέμα δημοσιεύτηκε με τον τίτλο «Έσκασε απρόσμενη οφειλή στον ΠΑΣ».

«Κύριε Δ/ντή,

Δεν είναι στις προθέσεις μας να διαψεύδουμε συντάκτες εγκρίτων εφημερίδων, αλλά για χάρη της αλήθειας, την οποία οφείλουμε να υπηρετούμε, παρακαλούμε να μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε με το δημοσίευμα στην εφημερίδα σας με το τίτλο «Έσκασε απρόσμενη οφειλή στον ΠΑΣ» στα ακόλουθα σημεία που , κατά τη γνώμη μας , κινούνται στη σφαίρα των προσωπικών εκτιμήσεων και όχι στην παράθεση των ακριβών στοιχείων.

1.- Πρώτα - πρώτα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην οφειλή των 130.000 ευρώ από τη διοίκηση του κ. Κούγια, που διεκδικούσε η Ε.Δ. υπό τον κ. Μπαράτσα, βεβαιώθηκε επιπροσθέτως και οφειλή 44.000 ευρώ που αφορούσε στη Διοίκησή μας και η οποία λογικά έπρεπε να συμψηφιστεί με τα έργα που έγιναν μετέπειτα στο γήπεδο ( στέγαστρο, χλοοτάπητας).

Το στοιχείο αυτό είναι ανακριβές , αφού η πρόσθετη οφειλή των 44.000€ δεν αφορά στη δικιά μας διοικητική περίοδο , γεγονός που προκύπτει από το περιεχόμενο της αγωγής και από την προγραμματική συμφωνία της πρώην Ε.Δ., αλλά ούτε και μπορούσε να συμψηφισθεί με τα έργα που έγιναν αργότερα, καθότι είχε ήδη συμπεριληφθεί ως οφειλή στην ασκηθείσα αγωγή.

2.- Έπειτα αναφέρεται ότι λογικά θα έπρεπε η σημερινή Ε.Δ. να αναμείνει την ημερομηνία της επόμενης εκδίκασης της αγωγής της προηγούμενης διοίκησης, για να αποφανθούν πλέον τα δικαστήρια αν τα χρήματα αυτά πράγματι οφείλονται ή όχι στο Δημόσιο .

Και αυτό είναι ανακριβές και ίσως οφείλεται σε άγνοια του συντάκτη του περιεχομένου της αγωγής , του περιεχομένου της σχετικής γνωμοδότησης της Γ.Γ.Α. προς την τότε Ε.Δ. , η οποία δεν αναγνώριζε συμψηφισμούς, καθώς και της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου που, ύστερα από αίτηση , κάνει γνωστό ότι η είσπραξη του οφειλόμενου ποσού θα γίνει μόνο με βεβαίωσή του στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ( τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία , εφόσον ζητηθούν, είναι στη διάθεσή σας).

3.- Μετά αναφέρει πως έπρεπε να γίνει συμψηφισμός της οφειλής της ΠΑΕ με το κόστος των έργων που επιτέλεσε η ΠΑΕ στο γήπεδο ¨ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ¨ , ύψους 400.000€ και ακόμη ότι θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση των ποσών των τιμολογίων που έχουν κατατεθεί στην κοινή σύσκεψη της Γ.Γ.Α. τον Ιούνιο .

Και τούτο είναι ανακριβές, αφού ο συμψηφισμός για την εξόφληση του κόστους των έργων στο ¨ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ¨ γίνεται με τις πηγές εσόδων που ορίζονται στη φερόμενη προγραμματική σύμβαση της 15/6/2011 και στην οποία δεν προβλέπεται συμψηφισμός των εξόδων λειτουργίας ( ΔΕΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ κλπ).

Ας σημειωθεί ότι η οριστικοποίηση του ύψους των τιμολογίων εκκρεμεί ακόμη στην ΓΓΑ και ποσά που αφορούν ΦΠΑ και διάφορα έξοδα της ΠΑΕ περιορίζουν κατά πολύ το παραπάνω ύψος του κόστους.

4.- Κατόπιν αναφέρει ότι το ποσό των 170.000 ευρώ, το οποίο ανήκει στην Εφορία Σταδίων δεν είναι τελεσίδικο και με λίγα λόγια ο κ. Κρανάς χάρισε στο δημόσιο κάτι που δεν του ανήκει, πράγμα που επίσης δεν είναι αληθές, αφού ο συντάκτης φαίνεται να αγνοεί ότι το ποσό είναι βέβαιο και εκκαθαρισμένο και αφορά το ποσοστό 15% επί των εισπράξεων από 10/9/2006 έως 11/5/2009 και δικαιούχος είναι η Ε.Δ. , χωρίς να απαιτείται η εκδίκαση της με καθυστέρηση δύο ετών αγωγής, η οποία, και κατά την άποψη του νομικού συμβούλου κακώς ασκήθηκε.

Τέλος , αναφορικά με τα ποσά μεταξύ δημοσιεύματος συντάκτη και συνέντευξης του κ Χριστοβασίλη , που παραθέτει ο συντάκτης , υπάρχει πλήρη ασυμφωνία χωρίς να ερευνάται από δημοσιογραφικό καθήκον και ενδιαφέρον τι πράγματι ισχύει και που βρίσκεται η αλήθεια .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος

Γ. Κρανάς»

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Κε πρόεδρε,

Ως προς το πρώτο σκέλος, πράγματι έχετε δίκιο, αφού εκ παραδρομής αναφέραμε ότι η οφειλή της διοίκησης Χριστοβασίλη προέκυπτε σε δικιά σας περίοδο, αλλά ήταν επί προηγούμενης διοίκησης και προεδρίας Μπαράτσα. Ως προς το αν υπήρχε όμως η ευχέρεια συμψηφισμού επιμένουμε ότι υπήρχε η δυνατότητα και ήταν στη διακριτική σας ευχέρεια και υμών, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης, παρότι επιχειρείτε να μας διαψεύσετε και μάλιστα με γνωμοδότηση που αναφέρετε αόριστα ότι έχετε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αλλά όντως τέτοια γνωμοδότηση έχετε, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από τον νομικό σύμβουλο της ΓΓΑ, Παναγιώτη Σπανό, ο οποίος στις 12-3-2008 είχε απαντήσει αρνητικά σε συμψηφισμό, γι' αυτό και η Διοίκηση του κ. Μπαράτσα προχώρησε στην αγωγή και την αξίωση των 174.878,84€. Όμως αποκρύπτετε, ελπίζουμε όχι σκοπίμως, ότι έχετε κι ένα ακόμα έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικού της ΓΓΑ με αρ. πρωτ. 50732/12-11-2009, που απαντούσε στο υπ' αριθμ 317/6-10-2009 έγγραφο της προηγούμενης διοίκησης και στο οποίο έγγραφο αναφέρεται ότι σχετικά με την κατασκευή στεγάστρου και σχετικά με το συμψηφισμό των εξόδων κατασκευής του με τα έσοδα του αθλητικού κέντρου, αυτό ανήκει στο πλαίσιο της διαχειριστικής αρμοδιότητας της Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία σύμφωνα με το άρθρο 8 του Νόμου 423/76 ανήκει η Διαχείριση και η Διοίκηση της περιουσίας αυτού. Και ακόμα τονίζεται στο έγγραφο «κάθε απόφαση όμως της Επιτροπής Διοίκησης θα πρέπει να διασφαλίζει τα έσοδα του ΝΠΔΔ και την τήρηση των νομίμων διαδικασιών στην εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών», πράγμα που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση με την υπογραφή της σύμβασης. Με άλλα λόγια, αν υπήρχε καλή διάθεση το πρόβλημα με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να λυθεί, αλλά άγνωστο για ποιο λόγο, προτιμάται από πλευράς σας η αντιπαλότητα.

Αναφορικά με το αν θα έπρεπε να αναμένετε την εξέλιξη της αγωγής, πράγματι το ποσό είναι βέβαιο και εκκαθαρισμένο, ωστόσο ο κ. Κούγιας σε ανακοίνωσή του στις 25 Νοεμβρίου του 2010 ισχυριζόταν ότι είχε ξοδέψει 450.000 ευρώ για έργα στα γήπεδα και ως εκ τούτου του οφείλονταν χρήματα και δεν όφειλε εκείνος στα Στάδια. Είναι άποψη που δεοντολογικά έπρεπε να παρατεθεί, καθότι είναι οφειλή που τον αφορά. Παρ' όλα αυτά, αφού πρόκειται για εκκαθαρισμένα ποσά, προς τι η αγωγή; Γιατί αν ήταν λάθος της προηγούμενης διοίκησης δεν την αποσύρατε όσο καιρό διοικείτε εσείς για να διεκδικήσετε άμεσα τα οφειλόμενα και να μην περνάει ο χρόνος;

Για το αν χαρίσατε χρήματα στο Δημόσιο με την βεβαίωση της οφειλής, αν ήσασταν πιο προσεκτικοί στην ανάγνωση του ρεπορτάζ μας θα αντιλαμβανόσασταν ότι η φράση αποδίδεται στον κ. Χριστοβασίλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον NOVA SPORT FM και δεν είναι δική μας άποψη.

Σε άλλο σημείο τονίζετε ότι ο συμψηφισμός δεν γίνεται για νερά, ρεύμα κτλ. Πουθενά στο ρεπορτάζ μας δεν ισχυριζόμασταν τέτοιο πράγμα. Τουναντίον, ισχυριζόμασταν ότι τα εκκαθαρισμένα ποσά της διοίκησης Χριστοβασίλη είναι αυτά που θα έπρεπε να συμψηφίζονται, αφού ο συμψηφισμός ήταν στη διακριτική σας ευχέρεια όπως σας εξηγήσαμε.

Ακόμη στην απάντησή σας ισχυρίζεστε ότι ακόμα οι τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν αποφανθεί για το κόστος των έργων που έκανε η διοίκηση Χριστοβασίλη και ότι τον Ιούνιο στη σύσκεψη υπό τον Μπιτσαξή πήρατε τα τιμολόγια. Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση, αλλά δεν χρειαζόταν να το παρουσιάζετε ωσάν να ισχυριστήκαμε στο ρεπορτάζ μας κάτι διαφορετικό. Το ερώτημα είναι γιατί δεν αποφαίνονται οι τεχνικές υπηρεσίες ενώ κοντεύει να περάσει χρόνος απ' όταν ήρθαν και επιπροσθέτως θα ρωτούσαμε πόσο στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο η έλευση των τεχνικών υπηρεσιών στα Γιάννενα με αμοιβές εκτός έδρας κτλ;

Τέλος, στην απαξιωτική σας αναφορά ότι υπάρχει αναντιστοιχία στα ποσά που παραθέτουμε εμείς και ο κ. Χριστοβασίλης, προσπαθώντας να μας νουθετήσετε να κάνουμε καλύτερο ρεπορτάζ, πάλι οφείλατε να αναγνώσετε καλύτερα. Ο κ. Χριστοβασίλης λέει στη συνέντευξή του: «Υπάρχει μια εκκρεμότητα από τότε που ήταν πρόεδρος ο Κούγιας, για τη χρήση 2006-07-08. Η συγκεκριμένη διοίκηση δεν το αναγνώριζε ως οφειλή και η Εφορία Σταδίων έκανε αγωγή. Μιλάμε για ένα ποσό 170.000 ευρώ, το οποίο ίσως πραγματικά να ανήκει στην Εφορία Σταδίων, αλλά δεν είναι τελεσίδικο. Με λίγα λόγια ο κ. Κρανάς χάρισε κάτι που δεν του ανήκει». Αν η αναντιστοιχία έγκειται σε 4.000 ευρώ που δεν προσθέτει ο κ. Χριστοβασίλης, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Αλλά για να δώσουμε τα στοιχεία με μεγαλύτερη ακρίβεια και να μην κακοκαρδιζόμαστε, παραθέτουμε τα ακριβή ποσά για να τα γνωρίζει και ο κόσμος:

2006-2007 ποσό 77.234,11€

2007-2008 ποσό 39.290,25 €

2008-2009 ποσό 58.354,48 €

Σύνολο: 174.878,84

Υ.Γ.: Έχετε μπερδέψει την προηγούμενη επαγγελματική σας δραστηριότητα, τη θητείας σας ως Δημάρχου στον Δήμο Παμβώτιδας, και την τωρινή σας ιδιότητα ως διορισμένου προέδρου του ΠΕΑΚΙ. Μόλις τα ξεκαθαρίσετε μέσα σας είμαστε εδώ για έναν παραπέρα διάλογο, ουσιαστικό και κυρίως με περιεχόμενο που θα απαντά όχι στα ερωτήματα τα δικά μας, αλλά στην κοινωνία και τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιάννης Γιαννάκης

 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #230 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 14:54 »
Παράθεση
http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2011/05/blog-post_4212.html

αχ αυτη η μερκελ..... :P
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #231 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 19:56 »
peaki.gr

Ανταπάντηση για εμπέδωση στους Νέους Αγώνες

Κύριε Συντάκτη,

Δε σκόπευα να ανοίξω διάλογο μαζί σας, αλλά είμαι αναγκασμένος να ανταπαντήσω σε θέματα ουσίας που , ξαναβάζετε – ίσως από εσφαλμένη ερμηνεία και όχι από σκοπιμότητα- προς αποκατάσταση της αλήθειας και της εμπέδωσής της.

Πρώτον, δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ε.Δ. συμψηφισμός εσόδων του γηπέδου με έργα, γεγονός που και εσείς αναγνωρίζετε μια και κάνετε αναφορά στη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΓΓΑ κ. Σπανού .

Βέβαια, δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίφαση στη οποία πέφτετε , αφού από τη μια αναφέρεστε σε αόριστη εκμέρους μου γνωμοδότηση και από τη άλλη επιβεβαιώνετε την πραγματική της ύπαρξη.

Δεύτερον, εάν προσέχατε περισσότερο θα καταλαβαίνατε ότι η προγενέστερη χρονικά γνωμοδότηση αποκλείει τις προγραμματικές συμβάσεις για συμψηφισμό εσόδων του γηπέδου με έργα, ενώ το πνεύμα του επικαλούμενου εγγράφου( αρ. πρ. 50732/12-11-2009 ) που ακολουθεί της γνωμοδότησης είναι ότι η Ε.Δ. στην οποία ανήκει η διοίκηση και διαχείριση της περιουσίας του ΠΕΑΚΙ έχει την ευχέρεια να ρυθμίζει, όσα θέματα δεν αντιβαίνουν στους νόμους, τους κανονισμούς και τις σχετικές γνωμοδοτήσεις αυτών .

Άλλωστε ,αυτό προκύπτει τόσο από την επισήμανση που γίνεται προς την Ε.Δ. : ότι κάθε απόφαση θα πρέπει να διασφαλίζει τα έσοδα του Ν.Π.Δ.Δ. και την τήρηση των νομίμων διαδικασιών στην εκτέλεση των εργασιών , όσο και από το ιστορικό της αιτούμενης προγραμματικής σύμβασης από τον κ. Κούγια, που η πρώην Ε.Δ. απέρριψε για να ασκήσει με καθυστέρηση δύο χρόνων αγωγή, μολονότι έπρεπε άμεσα να συμμορφωθεί με τη γνωμοδότηση του ν.σ. της ΓΓΑ για την εφαρμογή της διαδικασίας είσπραξης δημ. εσόδων που ορίζεται στο ν.δ. 356/74 « Περί Κωδ. Εισπράξεως Δημ. Εσόδων».

Τέλος, όσον αφορά στη φερόμενη δήλωση του κ. Κούγια της 25 /11/ 2010 για μη συμψηφισμό έργων αξίας 400.000€ , αρμόδια να απαντήσει είναι η προηγούμενη διοίκηση , η οποία στην αγωγή που κατέθεσε μετά από δύο χρόνια ,δεν κάνει ουδεμία αναφορά για συμψηφισμούς έργων.

Βέβαια, έχετε δίκιο γιατί έχουμε παραλείψει το αυτονόητο που είναι η απόσυρση της αγωγής, κάτι που θα γίνει , μια και το δικαίωμα αυτό ανήκει στην Ε.Δ., όπως ανήκει και η εξέταση κάθε αιτήματος επίλυσης διαφορών, εφόσον βεβαίως υπάρξει.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

Υ/Γ: Χρέος του δημοσιογράφου είναι η εξεύρεση της αλήθειας και όχι η συσκότισή της.

Με εκτίμηση

Για την Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #232 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 21:32 »
Αφου απ οτι φαινεται ηθελε σωνει και καλα να μπει κι αυτος στην ...τρελοπαρεα των αλλνων

Ο Γιαννακης αυριο, ας μη ματαπαντησει στην ανταπαντηση της απαντησης ω μαναξαναπαντηση με τιποτα κατεβατα παλι

Ας πεταξει εκει περα  ενα... , να σκολναει κι αυτος κι εμεις στο τακα τακα


 
Υ.Γ: Μια χαρα τ ταιριαζει θαρρω παντως ο ...επιλεχθεις ρολος   ::)  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #233 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 07:34 »
Ρε λεβεντόπαιδα που θα βρείτε άλλο μαλάκα να σας πληρώνει διπλά δεν έχω καταλάβει.
Ας φύγει ο ΠΑΣ από τα γήπεδο και να δούμε λεβέντες μου με τι θα πληρώσετε τους λογαριασμούς για να κάνουν κάθε βράδυ χαλάρωμα πέντε αθληταράδες στο χορτάρι του εθνικού σταδίου με αναμένους προβολείς.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #234 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 01:04 »
Μου θυμίζει μια παραβολή το σκηνικό των τελευταίων ημερών.

Ο διαχειριστής του σπιτιού κι ο ενοικιαστής του που πληρώνει χαμηλό ενοίκιο. Ο διαχειριστής ζητάει περισσότερα αλλά ο ενοκιαστής αρνείται να του τα καταβάλει. Ελλείψει άλλων σπιτιών στη γειτονιά βέβαια, δεν έχει να πάει και κάπου αλλού, να μην τον πρήζουν.
Ο διαχειριστής παράλληλα, γνωρίζοντας οτι δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος να νοικιάσει, το αφήνει όσο-όσο και πιέζει για να πάρει κάτι παραπάνω.

Κι οι δύο βολεμένοι ουσιαστικά, ο ένας απ' τον άλλο.

Σε δουλειά να βρίσκονται δηλαδή...

... κι ο Λαός του ΠΑΣ ως άλλος Ιώβ...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 10:54 »
super-fm.gr
Παράθεση
Με νέα επιστολή της η Επιτροπή Διοίκησης Σταδίων επανέρχεται για να μας απαντήσει επί των σχολίων που κάναμε το Σάββατο σχετικά με το αν επιτρέπονται ή όχι συμψηφισμοί στα Εθνικά Στάδια. Φιλοξενούμε και πάλι την ανταπάντηση του κ. Κρανά με ιδιαίτερα χαρά για την ευαισθησία που δείχνει στο θέμα και ο διάλογος που αναπτύσσεται θεωρούμε ότι βοηθάει και τον κόσμο να καταλάβει ορισμένα πράγματα.

«Ανταπάντηση για εμπέδωση»

«Κύριε Συντάκτη,

Δε σκόπευα να ανοίξω διάλογο μαζί σας, αλλά είμαι αναγκασμένος να ανταπαντήσω σε θέματα ουσίας που, ξαναβάζετε - ίσως από εσφαλμένη ερμηνεία και όχι από σκοπιμότητα- προς αποκατάσταση της αλήθειας και της εμπέδωσής της.

Πρώτον, δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ε.Δ. συμψηφισμός εσόδων...
[...]
Παραλείπουμε το κείμενο που έχουμε αναδημοσιεύσει λίγο πιο πάνω
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Κε πρόεδρε


Καταρχάς εντοπίσαμε επιτέλους τη διαφωνία μέσα από μακροσκελείς απαντήσεις και ανταπαντήσεις και δεν είναι άλλη από το αν έχετε το δικαίωμα ως διοίκηση να προχωράτε σε συμψηφισμό εσόδων με ανταποδοτικά έργα στα γήπεδα όπως αυτά που έκανε η διοίκηση Χριστοβασίλη. Στην παραπάνω ανταπάντησή σας, όμως, εμμένετε ότι δικαίωμα συμψηφισμών δεν σας παρέχεται ούτε τώρα. Πραγματικά μένουμε έκπληκτοι τη στιγμή που κι εσείς δεν διαψεύδετε το έγγραφο υπ' αριθμ 50732/12-11-2009 της Διεύθυνσης Οικονομικού της ΓΓΑ που απαντάει στην προκάτοχό σας διοίκηση επί του συγκεκριμένου και μόνο ερωτήματος, για το αν δηλαδή μπορεί να προβαίνει σε συμψηφισμούς. Και απαντάει η συγκεκριμένη Διεύθυνση στη διοίκηση Μπαράτσα, ότι ο συμψηφισμός είναι στο πλαίσιο της διαχειριστικής της αρμοδιότητας, αρκεί να διασφαλίζονται τα έσοδα και η νόμιμη εκτέλεση των έργων. Άρα λοιπόν έργα που γίνονται νόμιμα και παράλληλα παρουσιάζονται και τα νόμιμα παραστατικά, είναι στην ευχέρειά σας να τα αποδεχτείτε και να κάνετε συμψηφισμούς και υποθέτουμε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαν οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ προ μηνών για να δουν τα έργα και να αποφανθούν επί του κόστους που παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έγινε ανάλογη συνάντηση τον περασμένο Ιούνιο παρουσία και του κ. Μπιτσαξή. Αν λοιπόν το πνεύμα ήταν να μη γίνονται συμψηφισμοί, η Διεύθυνση Οικονομικού θα σας απέτρεπε ρητά και κατηγορηματικά και δεν θα σας έλεγε ότι εσείς διοικείτε, εσείς αποφασίζετε, αρκεί να διασφαλίζετε τα συμφέροντα του δημοσίου.

Επικαλείστε επίσης στην ανταπάντησή σας την πρότερη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου, του κ. Σπανού, ότι αυτή είναι που δεν σας επιτρέπει τους συμψηφισμούς και μάλιστα μας το τονίζετε για να το εμπεδώσουμε δήθεν! Επιτρέψτε μας, αλλά τελικώς άλλος επιχειρεί τη συσκότιση της αλήθειας σ' αυτό το σημείο. Με μια προσεκτικότερη ανάγνωση σημείο προς σημείο θα διαπιστώσετε ότι ο νομικός σύμβουλος δεν σας το απαγορεύει γενικώς, απλά δεν θεωρεί νόμιμη την προηγούμενη διαδικασία, διότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προς τούτο προϋποθέσεις. Η απαγόρευση αφορούσε τις συμβάσεις που έγιναν από την τότε διοίκηση (Σιόντη) και τους τότε συμψηφισμούς των περιόδων 2005-2007.

Στο ίδιο έγγραφο ο νομικός σύμβουλος δίνει οδηγίες για τον τρόπο εκμίσθωσης και εκμετάλλευσης χώρων που ανήκουν στο ΝΠΔΔ και που τηρήθηκαν πράγματι όπως αναφέρονται στο έγγραφο από την προηγούμενη διοίκηση προεδρίας Μπαράτσα, εξ όσων δυνάμεθα να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών.

Εν πάση περιπτώσει, τη στιγμή που έχετε στα χέρια σας αυτά τα δύο πολύ ουσιώδη έγγραφα, θα έπρεπε να ζητήσετε, είτε περαιτέρω διευκρινίσεις είτε να διεκδικήσετε σθεναρά να σας επιτρέπουν να ασκείται διοίκηση και να μην είστε απλοί διαχειριστές, δεχόμενοι «άνωθεν εντολές» για το πώς θα κινείστε.

Σε ό,τι αφορά την καθυστέρηση κατάθεσης αγωγής από την προηγούμενη διοίκηση, αν και δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε, απλώς σας θυμίζουμε ότι η αγωγή είχε κατατεθεί στις 6 Απριλίου του 2010 και όχι με καθυστέρηση 2 ετών όπως αναφέρετε. Αντιθέτως, ενδεχομένως η διοίκησή σας να καθυστέρησε να βεβαιώσει την οφειλή εγκαίρως, κάτι που έκανε μετά από 1,5 χρόνο. Προφανώς όμως και οι δύο διοικήσεις βρισκόσασταν σε διαπραγματεύσεις για την καταβολή των ποσών, ώστε να είναι έσχατο μέση η αγωγή ή η βεβαίωση της οφειλής, γι' αυτό και δεν το θεωρούμε άξιο ιδιαίτερης αναφοράς.

Τέλος, θα πρέπει να συμφωνήσουμε αν θα πρέπει να σταθούμε στο πνεύμα του νόμου ή στον τύπο και την ουσία. Επιτρέψτε μας να σας χαρίσουμε το πνεύμα και να κρατήσουμε και τον τύπο και την ουσία της υπόθεσης. Δεν είμαστε σε θέση να μπούμε στο πνεύμα των «εγκεφάλων» που εσείς έχετε ως πρότυπα. Και εννοούμε τους «άνωθέν» σας.

Υ.Γ.1: Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο υστερόγραφο, έχετε μπερδέψει την προηγούμενη επαγγελματική σας δραστηριότητα, τη θητεία σας ως Δημάρχου και την τωρινή σας ιδιότητα ως διορισμένου προέδρου και αν δεν τα ξεμπερδέψετε μέσα σας, δεν πρόκειται να μας δώσετε στοχευμένες απαντήσεις. Αναφέρεστε απαξιωτικά προς εμέ και με αντιμετωπίζετε ως πολιτικό σας αντίπαλο και όχι ως δημοσιογράφο που σας θέτει ερωτήματα. Δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε σ' αυτό, ώστε να σας δοθεί το δικαίωμα να υποστηρίξετε ότι στόχος μας είναι να σας κάνουμε αντιπολίτευση.

Υ.Γ.2: Διοριστήκατε για να ασκείτε διοίκηση και όχι απλή διαχείριση, αλλιώς θα έστελναν τον θυρωρό να εισπράττει κοινόχρηστα...

Υ.Γ.3: Αφού «εμπεδώσετε» τα έγγραφα που έχετε στα χέρια σας, μετά θα σας χρησιμοποιήσουμε και για μαθήματα δημοσιογραφίας, αφού περί κι αυτής φαίνεται ότι έχετε -όχι απλά άποψη- αλλά και γνώσεις προφανώς.

Με εκτίμηση

Γιάννης Γιαννάκης
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 12:33 »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #238 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 13:31 »
Διαβάστε τι δήλωσε ο κύριος Βήττας:
Παράθεση
Ο νομικός εκπρόσωπος των "ταύρων" είπε αρχικά: "Την Τρίτη (22/11) ορίστηκε δικάσιμος αν θα επανεκδικαστεί η υπόθεση Λουμπούτη. Είχαμε κάνει σφοδρή επίθεση όταν ανακοινώθηκε η κατάπτωση της εγγυητικής μας. Εκκρεμεί απόφαση από το μονομελές πρωτοδικείο Ιωαννίνων και δεν είναι δυνατόν να προχωράει η ΕΕΑ χωρίς να περιμένει την τακτική δικαιοσύνη. Είναι σοβαρό θέμα για μας ότι ο κ. Λουμπούτης έλειπε δύο μήνες από την προετοιμασία της ομάδας και χρειαζόταν άλλους δύο μήνες μετά να επανέλθει. Είναι λογικό να λέμε ότι δεν θέλουμε να πληρώσουμε τους δύο μήνες και γι' αυτό αρνούμαστε να εξοφλήσουμε. Δεν είναι, όμως, δυνατόν να παρουσιάζεται η ομάδα σαν να έχει οικονομικό πρόβλημα".

Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με το γήπεδο και την πιθανή αλλαγή έδρας του ΠΑΣ, ο Γιώργος Βήττας υπογράμμισε: "Υπάρχει κι άλλο γήπεδο που προσφέρθηκε να μας φιλοξενήσει στην Αθήνα, εκτός της Ριζούπολης και μάλιστα είναι και καλύτερο. Ο πρόεδρος δεν θέλει ο ΠΑΣ να πάει σε άλλο γήπεδο. Αν αναγκαστεί, όμως, όπως γίνεται τώρα, φεύγει".

Και κατέληξε λέγοντας: "Οι κάτοχοι διαρκείας θα αποζημιωθούν και θα τους επιστραφεί το αντίτιμο. Δεν μας συμφέρει οικονομικά, αλλά δεν θα παίζουν με τα νεύρα της ΠΑΕ εκεί που θα πάμε, αλλά από την άλλη πλευρά, αν κάνουμε 30.000 εισιτήρια πχ στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε κάνει απόσβεση ίση με 9 αγωνιστικές στα Γιάννενα. Αυτή τη στιγμή δεν απαξιώνουμε εμείς την ομάδα, αλλά άλλοι".
CONTRA.GR



Κατα 'ρχήν για να μην μας δουλεύουν κ παίζουν με τα νέυρα μας τον Λουμπόυτη τον βάζαν να τρέχει στα χωράφια μαζί με Κουτσοσπύρο-Γόγολο απο την πρώτη μέρα του αγιασμού κ τώρα μας λέει ότι απουσίαζε δυο μήνες απο την προετοιμασία για να αποφύγουν να πληρώσουν τα χρήματα του συμβολαίου 2 μηνών?Ποιον νομίζουν οτι δουλεύουν αυτοι οι άνθρωποι δηλαδη.Ποιος αποφάσισε τότε να μην πάνε αυτοί οι παίκτες στο ελατοχώρι για προετοιμασία?
Για το γήπεδο είπε οτι:μας έχει προταθεί κ άλο καλύτερο απο την Ριζούπολη γήπεδο στην Αθήνα
Τι λες βρε άνθρωπε δηλαδή αν σου προτείνουν γήπεδο στην Κολομβία θα πάρεις την ομάδα να πάς εκεί?
Είπε (Οι κάτοχοι διαρκείας θα αποζημιωθούν και θα τους επιστραφεί το αντίτιμο)-ευχαριστούμε πολύ κύριε Βήττα πάλι καλά αλλά αν γίνει εγω δεν θέλω να μου επιστραφεί τίποτα γιατί πολυ απλά πλήρωνα πάντα την αγάπη μου για την ομάδα μου εδώ κ αρκετά χρόνια κ καλύτερα κρατήστε τα χρήματα που απο ότι φαίνετε τα έχετε ανάγκη κ για αυτό είπατε:αν κάνουμε 30.000 εισιτήρια πχ στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε κάνει απόσβεση ίση με 9 αγωνιστικές στα Γιάννενα.
Όλα τα κάνετε μπάς κ έρθουν γαύροι-βάζελοι-χανούμια στους αγώνες του β΄γύρου στην Αθήνα κ βγάλετε χρήματα.
Αντί να πάει η ομάδα στην Αθήνα δεν πηγαίνετε καλύτερα μόνιμα εσείς κ ο Χριστοβασίλης στην Αθήνα κ να μην ξανασχοληθείτε με την ομάδα μας.Αρκετά χαμηλά την έχετε ρίξει.
Τελικά η σκέψη για Αθήνα δεν είναι απλά απειλή αλλα τα τζιμάνια εκεί έχουν σχέδιο(οικονομικό)
Για τον Παράσχο στο παιχνίδι με Πανιώνιο φωνάζαμε ΦΥΓΕ μήπως ήρθε η ώρα να το ξαναπούμε προς άλλη κατεύθυνση????????
Αρκετά τα παιδιαρίσματα

''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #239 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 14:12 »
Η "επιχειρηματολογία" του ΠΑΣ στην όλη ιστορία τον τελευταίο καιρό είναι να απειλεί με αλλαγή έδρας και να κάθεται ο Χριστόδουλος να γράφει απειλητικές ανακοινώσεις κατά των μελών της διοίκησης σταδίου. Τελευταία κάνει και τον οικονομικό ράμπο μέσω Internet και "ομάδων εργασίας". Καταστάσεις για γέλια. Απ' αυτά και μόνο, διαισθητικά, μπορεί κανείς να καταλάβει τι γίνεται.
Τον Κρανά σαν άτομο, απ' όσο τον ξέρω, δεν του έχω καμιά συμπάθεια ή εκτίμηση και αυτό δεν αλλάζει. Στην προκειμένη περίπτωση όμως πολύ καλά κάνει και επιμένει. Απ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω πάντως, και παρότι μόνο αυτός φαίνεται προς τα έξω, για όλες τις αποφάσεις προγούνται Δ.Σ. και ομόφωνες αποφάσεις. Και δεν είναι καθόλου "διακοσμητικά" για να θεωρεί κανείς ότι πρόκειται για "τρέλα" ενός ανθρώπου.

ΥΓ. Μιας και συζητήθηκα, απ' ότι έμαθα, σε κάποιο από τα 44 sms του Μόσχογλου στον Τσάγκα, έχω να ομολογήσω στον τεράστιο αυτόν "ερευνητή" της ΠΑΕ ότι είμαι όντως αυτός που ανακάλυψε. Όταν με το καλό πάρει νέο αριθμό για το κινητό του, με χαρά μου να του δώσω τον δικό μου για να μου τα στέλνει κι απευθείας.

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #240 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 14:56 »
Παράθεση
"Κλείνει" τα φώτα στον ΠΑΣ η Εφορία Σταδίου

Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Εφορία Σταδίου και στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα όπου με έγγραφο της προς την ΓΓΑ και την  Σούπερ Λίγκα, η Εφορία Σταδίου γνωστοποιεί ότι δεν θα επιτρέπει να ανάψουν τα φώτα στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη λόγω οφειλών του ΠΑΣ προς την Εφορία Στάδιου.

Επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει ακόμη από την ΠΑΕ ωστόσο και μόνο ότι εστάλη τέτοιο έγγραφο από την Εφορία Σταδίου, αποτελεί πλήγμα στο γόητρο της γιαννιώτικης ομάδας και δείχνει ότι ο κ. Κρανάς είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Σε περίπτωση που η Σούπερ Λίγκα δεν μεταθέσει τον αγώνα(λόγω του εγγράφου της Εφορίας Σταδίου) από τις 17:15 που είναι αρχικά ορισμένος στις 15:00, τότε το ενδεχόμενο αναβολής ή ματαίωσης του παιχνιδιού με υπαιτιότητα του ΠΑΣ είναι ορατό και οι συνέπειες θα είναι μηδενισμός του ΠΑΣ στον αγώνα με τη Ξάνθη.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 15:07 »
εγώ λέω να μετακομίσουμε στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης...Μας ταιριάζει...Έτσι και αλλιώς γίναμε θέατρο...παραλόγου ή οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί...Θα χρειαστεί και λιγότερα χρήματα για εργασίες κτλ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 15:27 »
Παράθεση
"Κλείνει" τα φώτα στον ΠΑΣ η Εφορία Σταδίου

- λόγω οφειλών του ΠΑΣ προς την Εφορία Στάδιου
- να φτάσει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του
- μηδενισμός του ΠΑΣ στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Ηλεκτροδότηση .... λογαριασμών ο λόγος.
Βρες τώρα άκρη μέσα στο μπάχαλο για το ποιός είναι ό ψεύτης και ποιός ο κλέφτης, ποιός ο ρίχτης και ποιός ο ριγμένος.

Παράθεση
"Η απαλλαγή εκκλησιαστικών και άλλων θρησκευτικών ιδρυμάτων από το ειδικό τέλος στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, αφορά σε ακίνητη περιουσία που εξυπηρετεί μόνο θρησκευτικούς ή λατρευτικούς σκοπούς και όχι σε ακίνητη περιουσία προς εμπορική εκμετάλλευση".

Και γω που πίστευα ότι το "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" είναι Ναός ...
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #243 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 15:36 »
καντε καντε μαλακιες ολοι.....
ερχεται η ωρα που δεν θα εχετε που να κρυφτητε

κυριοι της ΠΑΕ
εντεχνως σας εμπλεξε (ενας γνωστος για τα αντιΠΑΣολεδικα αισθηματα του
διορισμενος απο τη χουντικη κυβερνηση του ΓΑΠ
και γνωστο κομματοσκυλο απο τα λιγα
μιας παραταξης που συνεχως προβλημαστα δημιουγρει στην ομαδα μας
θυμηθητε με το γηπεδο τις αντιδρασεις χατζιεφραιμιδη και της αλλης της ξανθιας)
σε ενα παιχνιδι δημοσιοτητας παραλογο
αλλα καταφερατε να τσιμπησετε και να χειριστειται την κατασταση και παλι με τον χειροτερο τροπο
βγες κυριε Χριστοβασιλη μπροστα και παρτους ολους παραμαζωμα
αν δεν μπορεις παραιτησου και ανακοινωσε οτι πουλας τις μετοχες
ο ΠΑΣ ειναι πολυ μεγαλος για να μικραινει στα χερια σου καθημερινα


υγ. εγω σχολιο για τη διοικηση ΔΕΝ ξανακανω.
τελειωσαν για μενα. γιατι κοιμουνται ορθιοι.
και εχουμε κουρασει κιολας με τα συνεχη σχολια

υγ. επειδη κατευθειαν θα με ρωτησετε αν φυγει ποιος θα ερθει παρτε και την απαντηση που σας αξιζει προκαταβολικα
Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #244 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 16:19 »
Ντατσκαναραίοι αρκέτα τράβηξε το αστείο με την παρουσία σας.
Ο αρχοντοχωριάτης με τη μαριονέτα και το φλούφλη που τους συνεπικουρεί να κόψουν επιτέλους τις μαλακίες γιατί σε περίπτωση οποιασδήποτε επίπτωση σε αγώνα της ομάδας, καλό θα κάνουν να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Τέλος με τα καραγκιοζιλίκια τους.
Άκου θα κόψουν το ρεύμα την Κυριακή. (φτου σας ξεφτίλες!!!!!). Κάθε βράδυ ρε λαμόγια που ανάβουν οι προβολείς για να το ξύνουν οι "αθληταράδες" και κάνουν περατζάδες στο χορτάρι ποιος πληρώνει;
Από ποιον άλλον εισπράτεττε πλην του ΠΑΣ; Από τα σωματεία του στίβου; Από το κοινό που βολτάρει; Από ποιον;
Υποθέτω ότι ο πρόεδρος της εφορίας σταδίου σαν εφοριακός που είναι κυνηγά με τον ίδιο ζήλο και τα χρέη των μεγαλοοφειλετών στην εφορία, εκτός από τα υποθετικά χρέη του ΠΑΣ Γιάννενα. Όμως σε μια πόλη που το μαύρο χρήμα κάνει παρέλαση, δεν ακούσαμε για καμιά σύλληψη, κατάσχεση ή υποβολή ποινικής δίωξης για φορολογικές υποθέσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 16:30 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 17:02 »
Κούνια που τους κούναε που νομίζουν ότι είναι οι διακόπτες των σπιτιών τους.
Αλλά ας κάνουμε μια υπόθεση και ας πούμε ότι η ΕΕΣ ετσιθελικά μαντάλωνε μεθαύριο το Στάδιο.
1. Η ομάδα θα έπρεπε ήδη να έχει μια εναλλακτική γηπέδου για να αγωνίζεται με το αζημίωτο.
2. Εμείς θα έπρεπε να έχουμε ήδη τα ναύλα για να την ακολουθήσουμε, επί ζημίας μας.

Πλάκα κάνουμε τώρα???
Το ηθικό μερίδιο της υπόθεσης που το ΠΑΣ?

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η ΓΓΑ:

1. Είναι απολύτως ενήμερη από τους εμπλεκόμενους στο  ζωσιμαδικό δούναι λαβείν, για κάθε μερίδιο οφειλής ή ευθύνης
    κάθε πλευράς και σε όλες τις διάδοχες καταστάσεις, είτε  από πλευράς  διοικήσεων της  ΠΑΕ, είτε αυτών της ΕΕΣ. 

2. Είναι ένα πολιτικό όργανο που όσο ποτέ άλλοτε θέλει να εμπεδώσει αμφισβητούμενες αξιοπιστίες και υπευθυνότητες
    μέσα  στην τραγικά κρίσιμη  οικονομική, πολιτική  και  κοινωνική  κατάσταση  που διέρχεται η χώρα.
 
3. Είναι η κατ' εξοχήν αρμόδια αρχή που θα αποφασίσει ασφαλώς, ευννόητα και αυτονόητα για μια συναινετική λύση     
    μεταξύ των δυο πλευρών, λαμβάνοντας σίγουρα υπόψη  το ευαίσθητο και ευμετάβλητο περί φιλαθλίας αίσθημα.

Δε πέφτουν έτσι απλά οι διακόπτες.

Αυτοί θα μείνουν... μια ζωή γκρίνια.
Κι εμείς ... μια ζωή ΠΑΣ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #246 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 18:29 »
Οι ενορχηστρωμένες εντάσεις για λόγους άγνωστους δεν εμπεδώνουν την ομαλότητα και το κλίμα συνεργασίας

Ιωάννινα 17/11/2011
[/b]
Κατά το τελευταίο τρίμηνο η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενορχηστρωμένα και για λόγους που αδυνατούμε να κατανοήσουμε, άρχισε να στρέφεται με δηλώσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών της Ε.Δ. .

 

Η συμπεριφορά της αυτή, που πυροδοτεί τν ολιγομελή οπαδική της παρέα και συνεπώς την καθιστά ηθικώς αυτουργή σε πιθανά φαινόμενα βίας, καλλιεργεί ένα κλίμα συγκρουσιακό που βλάπτει τη συνεργασία.

Οι δημόσιες δηλώσεις για παραίτηση της διοίκησης και τα υβριστικά και χυδαία μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του προέδρου και των μελών της Διοίκησης, προβληματίζουν τους πολίτες των Ιωαννίνων και χαρακτηρίζουν την ποιότητα των διοικούντων το ποδόσφαιρο.

Το παράδοξο είναι ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ουδέποτε ζήτησε διάλογο με την Ε.Δ. για επίλυση τυχόν που τον απασχολεί , αλλά προτίμησε τις αόριστες καταγγελίες και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Αγνοεί ότι η λειτουργία της Ε.Δ. διέπεται από νόμους και κανονισμούς και ελέγχεται για συμπεριφορές παραβατικού χαρακτήρα και ότι ο σκοπός της είναι διαφορετικός.

Ως Ε.Δ. ενός νομικού προσώπου δημοσίου χαρακτήρα δεν αντιδικούμε με κανένα, πόσο μάλλον με την αγαπημένη μας ομάδα, γι΄ αυτό και αναμένουμε από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ να μας ενημερώσει με τεκμηριωμένα στοιχεία για τις τυχόν αδικίες που υπέστη από τη λειτουργία της Ε.Δ. , εκτός και αν έχει συνηθίσει να θεωρεί την Ε.Δ. υπηρέτη των συμφερόντων του σε βάρος του αγνού φιλάθλου και του Έλληνα φορολογούμενου.

Η Ε.Δ. θα συνεχίσει να εμμένει στο διάλογο και να απορρίπτει τη στείρα αντιπαράθεση και την τακτική « φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», γι' αυτό και στις δύσκολες ημέρες που περνάει η Χώρα μας οι καιροί της προκλητικής επιδότησης των ΠΑΕ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα περί οφειλών της Ε.Δ. ( 400.000€ κατά λεγόμενά της) προς την ΠΑΕ για τα έργα που κατασκεύασε με τις φερόμενες προγραμματικές συμβάσεις, μια και δεν προβλέπονται από νόμο, δεν ευσταθούν στο σύνολό τους.

Εξυπακούεται ότι, μετά την επίσημη πληροφόρηση από την ΠΑΕ, η Διοίκηση με συνέντευξή της θα ενημερώσει την τοπική κοινωνία και πρωτίστως τους αιμοδότες φιλάθλους , τους οποίους καλούμε να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα .

Για την Ε.Δ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #247 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 18:33 »
Τα δεδομένα:
- Το κόστος για έναν αγώνα με προβολείς είναι περίπου 2.000 ευρώ
- Όπως κάθε ενοικιαστής, έτσι και ο ΠΑΣ, οφείλει εκτός από το ενοίκιο να πληρώνει και τους λογαριασμούς του. Στην προκειμένη δεν πληρώνει τίποτα από τα δύο.
- Το φετινό μόνο μαζεμένο χρέος για ρεύμα από τα βραδυνά φιλικά του καλοκαιριού και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη είναι γύρω στις 7-8 χιλιάδες ευρώ.

Όποιος ΠΑΣολές είναι υπεράνω και θεωρεί ανύπαρκτο το θέμα, υποθέτω πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τη διοίκηση, να σκάσει 7.000 + 2.000 ευρώ + πουρμπουάρ στα μούτρα του αρχοντοχωριάτη, της μαριονέτας και του φλούφλη (που τους κυνηγά η ΔΕΗ) και θα ανάψουν κανονικότατα τα φώτα την Κυριακή. Αλλιώς, είτε πουλά φτηνό οπαδιλίκι, είτε είναι απλά ανόητος και δεν καταλαβαίνει απλά πράγματα. Γιατί τόσο απλή είναι η κατάσταση!
Δεν είναι εκβιασμός, αλλά αδυναμία να πληρωθεί ένα επιπλέον διχίλιαρο. Απλήρωτο είναι και το νερό του καλοκαιρινού ποτίσματος (25.000 ευρώ). Σύντομα θα κοπούνε και τα 2. Και μιλάμε για χρέη που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από τη χρήση του ΠΑΣ και που όφειλε να έχει πληρώσει.
Ο ΠΑΣ όχι μόνο δεν είναι "αιμοδότης" του γηπέδου, αλλά είναι η κύρια πηγή εξόδων.


ΥΓ. Δεν έχουν ανάψει ποτέ προβολείς για προπόνηση αθλητών του στίβου. Περιστασιακά ανάβουν οι 4 μεγάλες λάμπες που είναι κρεμασμένες στο μπροστινό μέρος της σκεπαστής και που κοστίζουν ένα κλάσμα του κόστους των προβολέων ανά παιχνίδι. Και πλην της τεράστιας διαφοράς κόστους, υπάρχει και η σημαντικότερη διαφορά ότι ανάβουν για να μπορεί να πάει να αθληθεί το καλοκαίρι ο καθένας από εμάς που θέλει κι όχι για αποκλειστική χρήση μιας ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #248 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 18:46 »
να τελειωνει το παραμμυθι.
αν γινει στραβη την κυρακη να ψαχνουν να κρυφτουν μερικοι.
χεροτεροι απ τους μαλακες στης δοιηκησης σταδιου οι πασολεδες που υποστηριζουν τους κραναδες κτλ.cut.το παιζουν και οπαδοι...δεν εχουν παρει  μερικοι χαμπαρι οτι αυτοι ειναι αναλωσημοι,ο
ΠΑΣ εκει θαναι παντα....ας ζητησουν λεφτα και απο cut του στιβου που δεν πληρωνουν ποτε αλλα εχουν λεφτα να φερουν ιακοβακηδες.αιντε παπαγαλακια ολοι.....κοιταξτε να παθει κακο η ομαδα μονο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:18 από mh_per_ »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #249 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 19:00 »
Παράθεση
Όπως κάθε ενοικιαστής, έτσι και ο ΠΑΣ, οφείλει εκτός από το ενοίκιο να πληρώνει και τους λογαριασμούς του. Στην προκειμένη δεν πληρώνει τίποτα από τα δύο.

Δηλαδή φιλαράκι το οτι ο ΠΑΣ έφτιαξε τον χλοοτάπητα τα καθίσματα και την σκεπαστή δεν κόστισε τίποτε?
Τέλος τα ψέματα! οι μάσκες έπεσαν! Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ την κυριακή μηδενιστεί ή παίξει σε άλλη έδρα κακό του κεφαλιου της Ε.Δ. Θα βρεθεί απέναντι από τους φιλάθλους του ΠΑΣ! Με τον ΠΑΣ δεν παίζει κανείς!