Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 428720 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #250 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 19:07 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 19:48 »
Το προβλημα ξεκινησε με το οτι ο ενοικιαστής ενος χωρου αποφασισε να τον εξωραισει και να τον διαμορφωσει για δική του χρηση, πιθανως χωρις να ρωτήσει τον ιδιοκτητη, οπως αυτος νόμιζε και με μεγάλο κοστος.
Μετα απο αυτό και αφου πονηρότατα ο ιδιοκτητης τον αφησε να νομιζει οτι ειναι ιδιοκτητης, ενω στην πραγματικότητα ηταν ενοικιστής, του ζητα ολοκληρο το ενοικιο χωρις καμμία ελαφρυνση.
Φυσικά κι ο μαλακας ο ενοικιστής δεν εκανε κανα χαρτάκι για να ειναι κατοχυρωμένος γιατι νομιζε  οτι ειναι  ιδιοκτητης, ενω στην πραγματικότητα ηταν ενοικιστής.
Το δικιο νομικα το εχει ο ιδιοκτητης του χωρου, αποψη μου ειναι ομως οτι θα υπαρξει πολυς κοσμος οργισμένος μετα απο μια αυθαιρετη διακοπή ηλεκτροδότησης.
Μην ξεχναμε οτι υπάρχουν γεννητριες ;) ;) ;) μετα την ανακαινηση του 2009, και οτι ο Κρανάς νομιζει οτι ειναι το απαύγασμα του πολιτικου σκηνικου της περιοχής και οτι θα ξαναεκτεθει στην ψηφο των Πασολέδων ως επι το πλειστον ψηφοφόρων.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 19:56 »
Παράθεση
Τα περί οφειλών της Ε.Δ. ( 400.000€ κατά λεγόμενά της) προς την ΠΑΕ για τα έργα που κατασκεύασε με τις φερόμενες προγραμματικές συμβάσεις, μια και δεν προβλέπονται από νόμο, δεν ευσταθούν στο σύνολό τους.

Στη σκέψη μου ήσουνα davelis και τώρα σαν να λέει ο κ. Κρανάς, πάρε σκεπαστές, καθίσματα, πλακάκια - χέστρες, δίχτυα, στραγγιστικά, χλοοτάπητες, ποτιστικά, ταρτάν, πάγκους, σημαιάκια, φώτα και δρόμο.

Ζωσιμάδες Έδρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 19:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:12 »
Παράθεση
Ζωσιμάδες Έδρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?
έλα μου ντε...
το ζήτημα ειναί: ποιανού ΠΑΣ Γιαννινα..??
του Χριστοβασίλη?
του Βαγγελή?
του Τσαγκα?
του Χριστόδουλου?
του Κρανα? (ναι, ακομη κι αυτος μιλησε "ως ΠΑΣ Γιαννινα")
του sellou?
του new Pas.Pas?
του Χ?
του ψ?
........
........

Και μην πει κάποιος ο ΠΑΣ Γιάννινα ειναι ένας και αδιαίρετος
γιατι αδιαίρετος δεν ήταν
τώρα μου φαινεται σαν να μην ειναι ουτε ένας..
ο καθενας ( ο καθενας μας ) τον βλεπει όπως θέλει
και μαλιστα υπαρχει και η ανατρόπη, καποιοι τον βλεπαν αλλιως περσυ κι αλλιως φετος
και πιθανον αλλιως του χρόνου..

Υ.Γ σε σχεση με τα φώτα, θεωρω πως εντασεται κι αυτό στο παιχνιδι στρατεγκο που εκτυλισεται
εκατέρωθεν το τελευταίο διάστημα, εξ'αφορμης της ελλειψης ρευστου που κυριαρχει στην χωρα
και ισως και αλλων σχεδιων, δυσανάγνωστα πιθανόν τουτη την ωρα..
Δεν βλεπω και θα μου προξενησει μεγαλη εντυπωση να φθασουμε σε αυτό το σημειο..

Το κακό γινεται βεβαίως-βεβαίως, ουτως ή αλλως τα παιχνιδια στο κουφαρι του ΠΑΣ ειναι συνηθισμενα
να δουμε ποσο θα συνεχιστει και τι θα μεινει στο τελος..

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:17 »
Το θέμα για τα έργα που έκανε ο ΠΑΣ στο γήπεδο και τους συμψηφισμούς, μπορούμε να το συζητήσουμε και να έχουμε διάφορες απόψεις. Δεν έχει καμιά σχέση όμως με το θέμα του ηλεκτροφωτισμού μιας και ο συμψηφισμός ήταν/είναι να γίνει με τα ποσοστά επί των εισιτηρίων και όχι επί των λειτουργικών εξόδων. Στα λειτουργικά έξοδα, όπως είναι το ρευμα και το νερό, ο ΠΑΣ είχε συμφωνηθεί να συμμετέχει κανονικά. Και δεν το κάνει. Να τα ξεχωρίσουμε λοιπόν μεταξύ τους.

Ακόμη κι αν δεν έχουμε "αυθαίρετη" διακοπή ρεύματος αυτή τη βδομάδα, θα έχουμε σίγουρα"αναγκαστική" τις επόμενες γιατί οι λογαριασμοί στη ΔΕΗ παραμένουν απλήρωτοι, δεν υπάρχει τρόπος να πληρωθούν (ειδικά αν αυξάνεται το χρέος κατά 2.000 σε κάθε παιχνίδι) και θα κοπεί.  Και ο ΠΑΣ οφείλει να πληρώσει το κομμάτι που αντιστοιχεί στις δικές του χρήσεις. Συζητάμε για τα αυτονόητα νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:24 »
Για την διοίκηση σταδίου ότι κ να πούμε είναι λίγο κ γενικά οι άνθρωποι είναι γραφικοί κ ψάχνονται πάνω στο όνομα του ΠΑΣ να φτιάξουν το δικό τους όνομα.
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!
Αυτοί οι 2.000 το λιγότερο που θα είμαστε στις εξέδρες που ξέρεις χωρίς φώτα κ χωρίς να βλέπουμε που μπορεί κατα λάθος να πάμε για να βγούμε απο το γήπεδο!!!!!!!!!
Κ καλό είναι αυτοί οι κύριοι να μην πιάνουν το όνομα του ΠΑΣ στο στόμα τους πόσο μάλιστα να το παίζουν κ καλά ΠΑΣ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:40 »
Η προσομοίωση αυτού του θέματος σε σχέση "ενοικιαστή - ιδιοκτήτη" είναι λανθασμένη!

Στην περιπτωση μας ο ιδιοκτήτης δεν είναι φυσικό πρόσωπο, δεν έχει μιλιά, τρόπο σκέψης και έκφρασης.
Εκπροσωπείται (ο ιδιοκτήτης) ανά περιόδους από ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές φιλοδοξίες και σκοπούς... 

Άρα το παράδειγμα είναι ατυχές.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 20:58 »
Μετά τον "πρόεδρο" αποκτήσαμε και τον εκπρόσωπο του πατρός του!
Έλεος ξεφτιλίσατε τα πάντα!!!!
Ο ΠΑΣ δεν είναι γκόμενα σας!!!!
Διορισμένες διοικήσεις συμμαζευτείτε!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:02 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:19 »
60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ 

Το 2012 και με τη λήξη του πρωταθλήματος θα γιορτάσουμε τα 60χρονα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".

Θα χρειαστεί να ράψουμε και μούρες και κουστούμια.

ΥΓ: 50χρονα δε γιορτάστηκαν λόγου προμετεκλογικής περιόδου.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:30 »
CPAS εμένα μ' έχετε αποκτήσει εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Δεν ήρθα σήμερα για να γράψω. Καλώς σε βρήκα πάντως.
Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου, χωρίς να έχω κρύψει ποιος είμαι. Αν ήθελα να το παίξω εκπρόσωπος ή να κάνω παιχνιδάκια, θα ήταν πιο έξυπνο από μεριάς μου να γράφω με κανένα άλλο nickname... Είμαι 29 χρονών όμως και είμαι ΕΓΩ, σκέτο.
Πάντως εκπρόσωπος ή μη (δε θα σου χαλάσω το χατίρι να διαλέξεις χαρακτηρισμό), έχω πει τη γνώμη μου με στοιχεία, νούμερα και επιχειρήματα. Δε βλέπω να έχεις μπει στον κόπο να απαντήσεις ή να αμφισβητήσεις κάτι. Συνθήματα ακούω, ομαδικές κατάρες, μέχρι και ψεύτικα λόγια εντυπωσιασμού για δήθεν αναμένους προβολείς σε προπονήσεις. Με το φτωχό μου το μυαλό, απλά με σιγουρεύεις ότι δεν κάνω λάθος.

ΥΓ.Θοδωρή, μαζί σου κι εγώ να πάμε να τους πλακώσουμε την Κυριακή αν κλείσουν τα φώτα. Την επόμενη αγωνιστική από το φόβο τους δε θα έρθουν καθόλου και θα τα ανάψουμε μόνοι μας. Την μεθεπόμενη όμως θα έχουμε αυξήσει το λογαριασμό και θα μας το έχει κόψει η ΔΕΗ. Δώσε καμιά ιδέα τι κάνουμε τότε.. Δέρνουμε πάλι;

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:35 »
Με έναν διακόπτη "ανοίγει" και "κλείνει" το ρεύμα;;;;;
Αν είναι έτσι, από όσο γνωρίζω, ο ΠΑΣ παραλαμβάνει το γήπεδο την Κυριακή το πρωί. Τον διακόπτη ποιος θα τον κατεβάσει;;; Ο Κρανάς ο ίδιος;;; Αστεία πράγματα. Άλλος υπάλληλος;;; Χλωμό το κόβω. Η ΔΕΗ;;;; Εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Πιστεύω η ΠΑΕ να μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Και χωρίς "έξωθεν" βοήθεια!!! Εκτός αν η κόντρα έχει ξεφύγει τόσο πλέον, που μια πιθανή αναβολή του ματς, ή ακόμα ένας μηδενισμός μας, γίνει η αφορμή για την μετακόμιση στη Ριζούπολη ή όπου αλλού!!!!!

ΥΓ. Το κακό με όλα αυτά είναι, ότι αποπροσανατολιζόμαστε από το ουσιώδες, που είναι το 3ποντο με τον ΑΟΞ την Κυριακή. Κοντεύουμε μήνα χωρίς επίσημο ματς και το ματσάκι είναι κατακλυσμιαίας σημασίας για την πορεία της ομάδας. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:47 »
Καληνύχτα!!!! κύριε Μόσιαλε (κυβερνητικέ εκπρόσωπε)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:47 »
Όνειρα γλυκά  ;)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:50 »
Και χωρίς αναμένα φώτα. Θα έρθει ο Κρανάς να τα σβήσει, θα απευθυνθώ στο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να βρούμε λύση.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 21:54 »
Την μεθεπόμενη όμως θα έχουμε αυξήσει το λογαριασμό και θα μας το έχει κόψει η ΔΕΗ.

Ασφαλώς και θα τρέχει ο μετρητής.

Πολύ πιθανόν έτσι και με την πάροδο μηνός να φραγεί η φορολογική ενημερότητα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Καλά, μιλάμε για το εμπάργο των βαλκανίων.

ΥΓ: Ας συμβουλευτώ καλύτερα και τον Καζαμία του lemorsero. 

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:08 »
Εγω θα μιλησω απλα... μακρια μενω, δεν ξερω κανενα, ουτε κουμπαρος του κρανα ειμαι, ουτε μπατζανακης του χρηστοβασιλη...
το δημοσιο ως μισθωτης εκ νομου απαιτει της παναγιας τα ματια απο τον εκμισθωτη προκειμενου να καταβαλει ενοικια
απο κλιματισμο σε γραφεια που μπορει να  μην παταει κανεις για χρονια, μεχρι μοκετα με παχος 200 εκατοστα στο γραφειο του δ/ντη, δομημενες καλωδιωσεις, αλεξικεραυνα,σταθμους μεσης τασης κλπ πρακτικο καταλληλοτητας το λενε...ολα αυτα τα αναλαμβανει ο ιδιοτητης του ακινητου.
Οταν το δημοσιο αλλαζει ρολο κ γινεται εκμισθωτης,δεν αλλαζει ουτε λαμπα,αλλα τα ενοικια κ τα κοινοχρηστα τα θελει...εξ απαντος.
Ο ΠΑΣ για να μπορει να ειναι ανταγωνιστικος δεν θελει απλα ενα γηπεδο θελει ενα γηπεδο σε αριστη κατασταση κατι που ποτε δεν ειχε,ετσι προχωρησε σε απαραιτητες βελτιωσεις καποια εξοδα κ θελησε να τα συμψηφισει με τα ενοικια.
Εδω ηρθε το κρατος μεσω των καρεκλοκενταυρων του κ  λεει οχι θελω λεφτα λες κ το σκεπαστρο θα το ξηλωσει ο χρηστοβασιλης οταν φυγει.
Πραττει δηλ ακριβως με τον αντιθετο τροπο απο αυτο που κανει οταν αυτο εκμισθωνει.
Παρολο ομως τον πολεμο που κανει για την εξασφαλιση των συμφεροντων του, το κρατος εχει πτωχευσει...ισως επειδη  εξοικονομει απ τη μια για να χει να δινει μιζες,υπερογκους μισθους κ για αλογιστες σπαταλες απ την αλλη(εδω  μιλαω γενικα,οχι για την Ε.Δ ΣΤΑΔΙΩΝ).
Συμπερασμα πρεπει να γινει το μεγαλο βημα απο την Ε.Δ. να συμψηφισει τα εργα(χλοοταπητας σκεπαστρο) με ενοικια κ δαπανες(απο τα εγγραφα που βγηκαν στη φορα δεν φαινεται να υπαρχει θεμα νομιμοτητας αλλα μονο ξεροκεφαλια ) κ φυσικα ο ΠΑΣ να αναλαβει τις υποχρεωσεις του στο ακεραιο μετα το συμψηφισμο.
Αλλωστε κ ο  ΠΑΣ  εχει προσφερει στο να υπαρχει σταδιο κ δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ετσι απλα,εστω κ αν οι διοικουντες του δεν ειναι κ οτι καλυτερο...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:13 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:25 »
mike71 συμφωνώ μαζί σου γιατί νομίζω το συμμάζεψες το θέμα.
Νομίζω ακόμη ότι θα συμφωνήσει μαζί σου και ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος προφανώς είναι αυτής της φιλοσοφίας σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Αγρίνιο:   

«Οι χώροι διδάσκουν. Και εδώ είναι ένα επαρχιακό γήπεδο εξαιρετικής ποιότητας. Βλέποντάς το σε συνδυασμό με το αθλητικό κέντρο, πρόκειται για τη δομή ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής εταιρίας. Έτσι, πρέπει να επικροτήσουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις και να τις καλέσουμε στον αγώνα ενάντια στις παθογένειες του επαγγελματικού αθλητισμού, τη βία, τα στημένα, το ντόπινγκ. Τις τρεις μεγάλες αρρώστιες του. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πρόοδος, πάμε καλύτερα. Θέλουμε τη βοήθεια ομάδων όπως ο Παναιτωλικός»
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:29 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:52 »
Πριν 2 χρονια οταν τελειωνε ο αγωνας του Πας στο Καυτατζογλειο,κοιταγα τις γριες να μπαινουν μεσα κ να επιτιθενται στα επισημα και αναρωτιομουν αν θα φτασουμε εμεις σ'αυτο το σημειο...
Το νου σας νιαμου...
Αν  η διοικηση σταδιου κανει μακακια στην ομαδα θα τρεχει κ δεν θα φτανει...
Το ιδιο ισχυει κ για την διοικηση της ΠΑΕ αν κανει το λαθος να παει την ομαδα στην Αθηνα ...
Οπως ειπαν κ οι b.v. :
Βρειτε καβατζες...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 00:36 »
Απ'όσο ξέρω, γιατί τυγχάνει να είμαι ενοικιαστής(για επαγγελματική χρήση) όταν νοικιάζεις κάτι και το πληρώνεις μάλιστα αδρά, έχεις δικαιώματα, έχεις και υποχρεώσεις...
Στα δικαιώματα σου είναι το να διαχειρίζεσαι το χώρο όπως εσύ γουστάρεις χωρίς να παραβαίνεις τις συμφωνίες που έχεις κάνει με τον ιδιοκτήτη του χώρου. Στο όνομα σου είναι το ρευμα, τα κοινόχρηστα, το νερό και ότι άλλη μακακία προκύψει. Πλυμμήρησε το ακίνητο από μακακία σου εσύ το πληρώνεις...
Στην περίπτωση μας τώρα δεν κατάλαβα ποτέ γιατί αφού ο ΠΑΣ του ΧΒ. του κούγια, του κολέμπα και όποιου άλλου, νοικιάζει κάτι με κάποιο αντίτιμο, έχει ένα ηλίθιο κομματόσκυλο πάνω από το κεφάλι του να παίρνει τα λεφτά και να πηγαίνει στη ΔΕΗ να πληρώνει το ρεύμα, στη ΔΕΥΑΙ να πληρώνει το νερό κτλ. Ας μετέφερουν τους λογαριασμούς όλους στο όνομα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1966 και ξεμπέρδεψαν. Ας υποχρέωσουν την ΠΑΕ και να την έλεγξουν σε αυτό, να επιτρέπει σε όλους τους αθλητές να γυμνάζονται στο Ζωσιμάδες όσες ώρες θέλουν και όπως θέλουν και τελείωσε το παραμύθι. Ας μειώσουν και λίγο την τιμή για τη φθορά που θα κάνουν οι υπόλοιποι αθλητές στις εγκαταστάσεις που θα συντηρεί ο ενοικιαστής και όλα θα ήταν καλά.
Αυτή η οικονομική συναλλαγή του ενοικιαστή με τον διορισμένο αμισθει υπάλληλο του ιδιοκτήτη μου κάνει αλλου είδους συναλλαγή...
Και επειδή η συναλλαγή δεν πραγματοποιειται ο διορισμένος γκρινιάζει γιατί δεν έχει λεφτά να διαχειριστεί...με όποιον τρόπο θέλει...
Απο τα πιο περίεργα που άκουσα...σε δημόσιο χώρο ο δήμος(ΔΕΥΑΙ) χρεώνει το νερό με τιμές επαγγελματικού χώρου και πρέπει ο υπόχρεος να ζητήσει απο την επιτροπή σταδίου να συνεννοηθει με τη ΔΕΥΑΙ να μειωθεί η χρέωση...η οποία επιτροπή σταδίου τον έγραψε στα αντίδια της...
Και ας μου εξηγήσει κάποιος πώς ξεχωρίζει η επιτροπή σταδίου πόσο ρεύμα και νερό πρεπει να πληρώσει ο καθένας που χρησιμοποιεί τους χώρους. Παιρνει αναλυτικό λογαριασμό από τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΙ...αποδυτήρια ΠΑΣ 150γιουρο ρευμα, αποδυτήρια κοινού 5γιουρο ρευμα κ.ο.κ
Βέβαια υποχρέωση και του ενοικιαστή είναι να παραδώσει το χώρο όπως τον παρέλαβε...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Νοέ 2011 00:50 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 01:34 »
Μας εχεται κουρασει απιστευτα με τα τερτιπια σας..Οι ανοχες και οι καβαντζες μας τελειωσαν πλεον!!!!βρειτε δρομο να φυγετε ειτε αυτος λεγεται Χριστοβασιλης και οι παρατρεχαμενοι του,ειτε Κρανας,ειτε ερασιτεχνης.......δεν παει αλλο!!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 13:04 »
Παράθεση
Απόδοση της δαπάνης ηλεκτροδότησης από τη χρήση των προβολέων.

Ιωάννινα 18/11/2011

Η Ε.Δ.  προκειμένου να δεσμεύσει   πιστώσεις για λειτουργικές δαπάνες , να τακτοποιήσει οφειλές  αλλά και να μπορέσει να συντηρήσει και λειτουργήσει τους αθλητικούς χώρους  απέστειλε  την ακόλουθη  επιστολή.

Λόγω της περιοριστικής οικονομικής πολιτικής που ασκεί η Πολιτεία, ο εγκεκριμένος  προϋπολογισμός  του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων  που διαχειρίζεται και το Ε.Σ.Ι.  « Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»  αδυνατεί να καλύψει  τα έξοδα  ηλεκτροδότησης από τη χρήση των προβολέων  που κατά νόμο βαρύνουν την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.  Ακόμα η εγκεκριμένη πίστωση  έχει εξαντληθεί, αφού η ΠΑΕ παρά τις  επανειλημμένες   ειδοποιήσεις   μέχρι σήμερα   δεν  έχει   αποδώσει  το συμφωνηθέν  ποσό των 700€ ανά αγώνα  από τις 13/9 /2010  και εντεύθεν, εκτός μιας προκαταβολής 1.000€  που δόθηκε πιεστικά για  φιλικό αγώνα του Αυγούστου 2011 .    Επειδή έχετε την ευθύνη της  λειτουργίας των γηπέδων, σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες κατά το λόγο που σας αφορά , σχετικά με την  απόδοση των οφειλόμενων εξόδων, τα οποία σημειώνεται ότι βρίσκονται εκτός συμψηφισμού με το κόστος των έργων που  πραγματοποίησε η ΠΑΕ το 2010.  Διαφορετικά  , θα  βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση , κάτι που δεν το επιθυμούμε ,  να  στερηθούμε των προβολέων κατά  τους επόμενους αγώνες.   Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα θα διευθετηθεί μέσα από το διάλογο , ώστε να μην οδηγηθούμε  στην  εφαρμογή της διαδικασίας  είσπραξης δημ. εσόδων   που ορίζεται στο  ν.δ. 356/74 « Περί  Κωδ. Εισπράξεως  Δημ. Εσόδων» και προς την κατεύθυνση αυτή ζητούμε τη στήριξη.Υ/Γ. Ουδεμία αναφορά  γίνεται για  κατέβασμα του διακόπτη στον αγώνα με την ΞΑΝΘΗ  και  επόμενα κάθε δημοσίευμα έξω από το γραπτό κείμενο  είναι σκόπιμο και  χαλκευμένο.

Για την Ε.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΑΣ
peaki.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 14:37 »
Παράθεση
Ουδεμία αναφορά  γίνεται για  κατέβασμα του διακόπτη στον αγώνα με την ΞΑΝΘΗ  και  επόμενα κάθε δημοσίευμα έξω από το γραπτό κείμενο  είναι σκόπιμο και  χαλκευμένο.
[/b]

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 15:11 »
Περισσότερο κι από τις κωλοτούμπες, μάλλον της μόδας είναι να μην μπορούμε να διαβάσουμε ένα κείμενο και να πιστεύουμε ότι μας πασάρουν.
Η επιστολή αυτή δεν είναι σημερινή. Είναι η χθεσινή-προχθεσινή προς την ΓΓΑ, λόγω της οποίας δημιουργήθηκε το όλο θέμα. Την πήρε λοιπόν ο Κρανάς και την δημοσίευσε, λέγοντας πως αυτός δεν ανέφερε πουθενά μέσα για κατέβασμα διακόπτη, για να μη λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Όπως την διαβάζω, ισχύει. Πάνω-κάτω αυτά που έγραψα κι εγώ χθες για πρόβλημα με τη ΔΕΗ δηλαδή, που έτυχε να έχω μια ενημέρωση παραπάνω από την ίδια τη διοίκηση.

Σαν ένα γενικό σχόλιο, προσωπικά χέστηκα είτε πληρωθεί είτε δεν πληρωθεί η ΔΕΗ. Δεν είναι δικό μου χρέος κι ούτε θα τα ζητήσουν από εμένα. Εντελώς αδιάφορος μου είναι κι ο Κρανάς, που και τον πολιτικό του χώρο αντιπαθώ και τις φιλοδοξίες του ξέρω, και δεν τον έχω σε καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση. Τι να κάνουμε όμως που σε αυτό το θέμα έχει δίκιο, κι αν συνεχίσει ο Χριστοβασίλης να εφαρμόζει τακτικές εκβιαστικές και "έτσι γουστάρω", θα φτάσουμε σε μερικά χρόνια την ομάδα πίσω στο οικονομικό αδιέξοδο του 2004. Και δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη νομοθετική ρύθμιση ειδικά για εμάς. Συνυπεύθυνοι τότε θα είναι όλοι όσοι συμμετέχουν στον άτυπο οπαδικό "στρατό" πίεσης, νομίζοντας πως βοηθούν την ομάδα. Στην ουσία τον ιδιοκτήτη της βοηθούν. Γιατί καλή η κουβέντα για το ηθικό και το ανήθικο, στον λογαριασμό όμως προστίθεται το νόμιμο!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 16:23 »
Παράθεση
Περισσότερο κι από τις κωλοτούμπες, μάλλον της μόδας είναι να μην μπορούμε να διαβάσουμε ένα κείμενο και να πιστεύουμε ότι μας πασάρουν.

Παράθεση
Ιωάννινα 18/11/2011

18 ειχε ο μηνας χθες προχθες?

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 16:29 »
Στις 18 (δηλαδή σήμερα) βγήκε η ανακοίνωση του σταδίου, στην οποία επισυνάπτεται η επιστολή που εστάλη στον Μπιτσαξή και προκάλεσε χθες το θέμα.