να πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου ...κι ας με συμπαθάει η ευγένειά σας....
σε γενικές γραμμές είμαι άνθρωπος πιο ήπιων τόνων ακόμη κι από τον ήπιο...
σε γενικές γραμμές φέρομαι όπως αι διπλωμάται...εξηγούμαι στη διπλωματική σκηνή κάνεις κινήσεις που αποσκοπούν στα συμφέροντά σου κάθε φορά...
έτσι λοιπόν ως οπαδός του ΠΑΣ κινούμαι για τα συμφέροντα του ΠΑΣ κάθε φορά ανάλογα...εξηγούμαι όταν το συμφέρον της ομάδος είναι φύγε-πούλα το κάνω...(ναι ναι ναι μια φωνή απ αυτές που ακούγονταν απ έξω στην περίφημη συνέντευξη τύπου...ήταν η δική μου...κι ας λοιδωρηθήκαμε απ ορισμένους...
όταν το συμφέρον της ομάδος είναι μείνε-ρεκόρ-άγαλμα το κάνω...χωρίς περιστροφές, χωρίς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, χωρίς δε σπάει φράγκο κοκ...
για την ταμπακιέρα τώρα...
ερώτηξις σοβαρή και χωρίς πλάκα...
να τις χώσουμε τις 200 χήνες κι άλλες τόσες...ωραίααααα...και μετά τι γήπεδο θα έχουμε??? θα πληροί τις νόρμες για ευρωπαικά παιχνιδάκια ή όχι???
θα γίνει ένα τερέν για τη λίγδα και για την ευρώπη θα ψάχνουμε αλλού, παρά το γεγονός ότι θα έχει επενδυθεί ένα τεράστιο ποσό γαι τα δεδομένα μας, μόνο και μόνο για να μη γκρινιάζει ο κάθε μακάκας??? όχι πως η ομάδα και οι εκάστοτε πάικτες μας δεν αξίζουν έναν αγωνιστικό χώρο ευπρεπή...θου Κύριε φυλακήν το στοματί μου...μη μου βάζετε τέτοια λόγια στο στόμα μου...
αλλά λέω δεν είναι άδικο με αυτή την προοπτική να καταδικάζεται η ομάδα μόνο στην απλή συμμετοχή της στο εγχώριο πρωτάθλημα γιατί δεν θα πλοιροί τις προδιαγραφές για παραπάνω??? δλδ θέλω να πω μήπως πανε να μας την φέρουν από πίσω??? ρωτάει η αφεντιά μ...
και τέλος,
εφόσον κόπτονται για το προιόν τους και την εικόνα προς τα έξω...
γιατί δεν παραχωρούν το τερέν να το φτιάξουμε εξ αρχής με ΟΟΟΟΛΕΣ τις προδιαγραφές και τότε εδώ είμαστε πάλι για τα δικαστήρια...
η ευγένειά μου πάλι θα είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο και θα τα χώνει ανάλογα...
αυτά και άλλα πολλά στην επόμενη
γαλάζια σφαίρα...