Τα καρεκλάκια βρώμικα και μερικά σπασμένα, στις τουαλέτες μπορείς να κολλήσεις 15 διαφορετικά νοσήματα, κυλικεία πουθενά, αλλά το εισιτήριο ψηλά για όλες αυτές τις καταπληκτικές παροχές.
Καλά άμα πιάσουμε και αυτά θα πρέπει να μην διανοηθούμε να ξαναπατήσουμε Ζωσιμάδες όσο η τιμή τουλάχιστον είναι πάνω απο 5 ευρώ.
Θυμάμαι πέρσι βρέθηκα στο Villa Park για τον αγώνα Aston Villa-Leicester City. Παρότι οπαδός της Tottenham είπα να το χαρώ όσο γίνεται.
Κτιριακά το γήπεδο τους είναι παλιό και διατηρεί το ωραίο ομολογουμένως κόκκινο τούβλο στο εξωτερικό. Μπαίνοντας και για να ανέβω στο πάνω διάζωμα που είχα κλείσει περνάς από παλαιού τύπου σκάλες με σιδεριές (κάτι σαν το παλιό Καραισκάκη αν θυμάμαι όσο το πρόλαβα). Ε και εκεί επιστρέφεις στο 2020. Τέλεια διαμορφωμένος ενδιάμεσος χώρος πριν μπεις στην κερκίδα με αρκετά κυλικεία που παρέχουν μπύρα και χοτ ντογκ (εννοείτε μέσα στην κερκίδα απαγορεύεται ) και πολλές οθόνες οι οποίες δείχνουν ματς που παίζονται παράλληλα ή που μόλις έχουν τελειώσει. Οι τουαλέτες πεντακάθαρες με μόνη διαφορά ότι παίζει ένα ενιαίο τεράστιο ουρητήριο. Αλλά πραγματικά καθαριότητα. Καλά μέσα κερκίδα και αγωνιστικός χώρος δεν χρειάζεται να πω κάτι και όσο για το θέαμα...αστο. Το εισιτήριο μου είχε 30 ευρώ στην ευθεία στο Β διάζωμα που έβλεπα τέλεια. Όσα δηλαδή θα δώσει κάποιος στο Ζωσιμάδες στις "καλές" θέσεις.
Για να κλείσω το μακροσκελές του πράγματος, τι θέλω να πω.
Ο χοντρός σκέφτεται ελληνικά. Δε θα δώσει πολλά λεφτά για γήπεδο που δε του ανήκει αλλά ούτε έχει τα φράγκα (και τη διάθεση;) να φτιάξει δικό του γήπεδο. Οπότε τη βολεύει με μπαλωματάκια και κακοτεχνίες να φύγει και αυτή η χρονιά. Δε τον ενδιαφέρει ούτε να φτιάξει αξιοπρεπείς τουαλέτες, ούτε να φτιάξει δυο κυλικεία, ούτε καλύτερα καρεκλάκια, ούτε σοβαρό αποστραγγιστικό. Έχει δώσει κάποια λεφτά στις αρχές για το στέγαστρο και αυτά από χορηγία.
Και έρχομαι και εγώ και ρωτάω. Έγινες car.gr παίρνοντας φαντάζομαι μια αρκετά καλή χορηγία (αδυνατώ να σκεφτώ ότι αμαύρωσες το όνομα της ομάδας για 50.000 ευρώ). Δε μπορείς λοιπόν να βρεις χορηγό να σου σουλουπώσει το γήπεδο σχεδόν σε ΟΛΑ από τη στιγμή που δεν έχεις τη δύναμη να φτιάξεις δικό σου;
Άσε που πιστεύω ότι μπορείς να βρεις και χορηγό να σου φτιάξει γήπεδο ή πολλούς μαζί.
Άλλωστε δεν είσαι ομάδα που ζητάει ιδιαίτερα απαιτητικό γήπεδο.
12.000 θέσεις ακόμα και με συνδυασμό σιδεροκατασκευής και τσιμέντου και είσαι έτοιμος. Πολλές φορές έχω γράψει για το γήπεδο της Bournemouth.
Και κατασκευή που ζήτημα να θέλει 2 χρόνια για να γίνει.
Κάτσε κάτω κάνε ανοιχτό κάλεσμα σε κοινωνία,χορηγούς και κυβέρνηση (ναι γιατί όχι) με βάση ένα "εύκολο" αλλά σύγχρονο γήπεδο και τέλος.
Δηλαδή θεωρείς ότι αν γύρναγες και έλεγες παιδιά βρήκα ένα χορηγό που θα μας φτιάξει το γήπεδο αλλά θα πρέπει να ονομαστεί car.gr σαν βασικό όνομα και θα πάρει όλη τη διαχείριση των όποιων μαγαζιών, πιστεύεις θα άκουγες σχόλια γιατί δεν είπαμε το γήπεδο Πύρρος;