Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 425315 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #200 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 17:39 »
Επειδη σημερα παιζεται νεα πραξη στο υπερδεκαετες εργο κι εμεις φαινεται να ασχολουμαστε με το αν θα παιξουν δεκαοχτω, εικοσιδυο ή τριανταδυο ομαδες στην Α και ποσο μειον θα φαει ο τσατσος...
Ειναι ολοφανερο πως το εργο κουραζει, δεν βλεπεται και δεν παρακολουθειται πια.
Εχει κολλησει η πλοκη του και χρειαζεται ''κατι'' για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να το παρακολουθουμε.
Κατι που να το κανει ελκυστικο ξανα, κατι που να του δωσει νεα πνοη.
Χρειαζεται ωθηση, ανατρεπτικη ισως...
Νομιζω πως αν μεριμνουσε ο σκηνοθετης να δωσει τον ρολο του προεδρου σταδιων στον Χριστοβασιλη..
Να δωσει στον Κρανα τον ρολο του προεδρου του ΠΑΣ..
Και να κρατησει Βητα κι αυτοκλητους υπερασπιστες στον ιδιο ρολο..
Τοτε το εργο εκτος απο ανατρεπτικο, θα γινονταν συναμα διασκεδαστικο και γουστοζικο  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #201 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 19:41 »
ΠΑΝΤΟΣ(Τασος) αν πραγματικα η ΠΑΕ σκεφτετε την μεταφορα της ομαδας μακρια απο τα Γιαννινα ο Ρεστης εχει κανει κουκλι το γηπεδο του Ελληνικου.
Προεδρε εκει να την ΠΑΣ την ομαδα διπλα στο σπιτι σου και κοντα στο δικο μου.
Εναλλακτικη λυση η Ν.Σμυρνη διπλα στο σπιτι μου και κοντα στο δικο σου

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #202 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 20:21 »
Βρε βρε βρε....καλώς το το παιδί!!!!!! Που ήσουν εσυ χαμένος βρε??? Που είχες λουφάξει τόσο καιρό???

Λοιπόν τσάκαλε.

Είχες μείνει στην αφάνια και καπως έπρεπε να προβοκάρεις. Τα κατάφερες. Άναψες τα λαμπάκια σε πολλούς απο εμάς. Οκ. Μπράβο σου. Κατέχεις την τέχνη της πρόκλησης του κοινού αισθήματος.  >:(

ΩΣΤΟΣΟ....Σε συμβουλεύω εγώ και νομίζω πολλοί άλλοι να το κόψεις αυτό το παραμυθάκι. Αυτό το ύφος κράτα το γι αλλού. Τα έχουμε ξαναπεί. Οσο για το θα πάρουμε ομάδες και θα τις πάμε στην Τανζανία και θα σας επιστρέψουμε τα λεφτά απο τα διαρκείας μέσω κουπονιών για τα κουρσάκια....αυτά μόνο να μας κάνουν να γελάσουμε μπορούν....μέχρι να αρχίσει το στράβωμα.

Οσο για τις οικονομοτεχνικές μελέτες που συντάσει ο άλλος ο Τζόρτζ Σόρος και τα σχέδια α,β, τις όψεις, κατόψεις διαγράμματα κάλυψης κλπ...έλα πες αλήθεια...ντόμπρα...παντελονάτα...εκείνη την στιγμή τα σκέφτηκες???Πλάκα είχαν...

Άντε πασά μου...άντε μαζέψου...και κανε κανα ιδιαίτερο αστικό δίκαιο...χάσαμαν τον "Τζόλε της Ηπείρου" "μέσα απο τα χέρια μας"...
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #203 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 21:38 »
Τα περιστατικά των τελευταίων ημερών εν συντομία.
Την Παρασκευή το απόγευμα πήγε στο γήπεδο ο γεωπόνος του ΠΑΣ, μαζί με μερικούς δικούς του αλλοδαπούς εργάτες, για εργασίες συντήρησης του χόρτου. Φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα του σταδίου, κλειδώνοντας μέσα τα παιδιά που αθλούταν εκείνη την ώρα στον στίβο. Αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν γονείς παιδιών απ' έξω, να έρθει αστυνομία και να κληθούν μέλη της διοίκησης του σταδίου για να ξεκλειδώσουν τον κόσμο. Ο γεωπόνος της ΠΑΕ ήταν ανένδοτος λέγοντας πως έχει εντολή από τη διοίκηση του ΠΑΣ να κλειδώνει το στάδιο φεύγοντας για να μη γίνονται ζημιές (!). Λες και είναι δικό του μαγαζί.
Το Σάββατο διαρρέει η ΠΑΕ ότι μετά από κάποια περιστατικά που γίνανε (δε μας είπε ποια), θα πάει την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο να το ανοίξει παρουσία 15 ανδρών security. Όντως την Κυριακή το πρωί εμφανίστηκαν security έξω από τη σκεπαστή οι οποίοι όμως είχαν το ρόλο του προστάτη αυτών που προσπαθούσαν παράνομα και χωρίς καμία άδεια (ούτε καν αίτημα δεν είχαν υποβάλει!) να ηλεκτροκολήσουν διαφημιστικές πινακίδες έξω από την σκεπαστή. Μέθοδοι νονών της νύχτας δηλαδή. Η διοίκηση του σταδίου κάλεσε την αστυνομία, η οποία φυσικά έδιωξε τους security από το ΔΗΜΟΣΙΟ και ΕΘΝΙΚΟ Στάδιο και έτσι απέτυχε η προσπάθεια της ΠΑΕ.

Καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει και να έχει την άποψή του. Η δική μου γνώμη είναι ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν προηγούμενο.

Όσο για τον Βήτα που χαρακτηρίζει "αιμοδότη" του γηπέδου τον ΠΑΣ, ξαναλέω ότι το γήπεδο δεν έχει πάρει τίποτα από τον ΠΑΣ. Το μόνο που γίνεται είναι να κατασκευάζει ο ΠΑΣ κάποια έργα στο γήπεδο που εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τον ίδιο και κανέναν άλλο (σκεπαστή, χόρτο) και μετά να τα συμφηφίζει μόνος του, μη πληρώνοντας τίποτα από τα ποσοστά του. Ουσιαστικά δηλαδή η διοίκηση σταδίου πληρώνει εμμέσως (και με το ζόρι) τα έργα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχωρά και το πλαστικό γήπεδο στο Πανηπειρωτικό. Δεν δέχεται η τωρινή διοίκηση νέους συμψηφισμούς, όπως έκανε η προηγούμενη.

ΥΓ. Ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας απαλλάσω τον Χριστοβασίλη από τις οικονομοτεχνικές μελέτες και δηλώνω πως αν αποφασίσει να αλλάξει έδρα, δεν θέλω τα λεφτά μου πίσω.

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #204 στις: Τετ 19 Οκτ 2011 22:15 »
Και τοτε στο καυτατζογλειο και στο ΟΑΚΑ γιατι απαγορευεται να αθληθει κανεις εντος του χορτου; Γιατι το συντηρουν οι ΠΑΕ που το χρησιμοποιουν.Εκει βεβαια η πολιτεια τα εκανε τα εργα της.Ας μην εκανε ο ΠΑΣ τα εργα στο Ζωσιμαδες ενα επειπιο και μισο θα ταν...να λεμε και αληθειες!!
Η διοικηση σταδιου σημαινει κρατος και κρατος σημαινει μπουρδελο ή μπαχαλο..διαλεξτε!
Και το κρατος τωρα λεφτα δεν δινει ουτε για τα βασικα!
Επισεις πρεπει να καταλαβουμε οτι ο ΠΑΣ σαν εταιρια εκανε τα εργα για δικο της συμφερον εννοειτε αυτο,γιατι κανεις δεν κανει δωρεες τετοιες εποχες και στην τελικη καλα κανει! Αλλα τα εργα θα μεινουν εκει γιατι δεν νομιζω να παρει στην πλατη ο ΧΒ τα καθισματα και τα σκεπαστρα αλλα και να ξεβαψει τις κερκιδες αν κατασκευασει ιδιοκτητο γηπεδο!!
Ενταξει μην ακουτε μαλακιες του στυλ παιρνω την ομαδα και φευγω! Δεν γινονται αυτα!!!Η εδρα της ομαδας ειναι στα Γιαννενα και εκει πουλαει το μαγαζι!!Και ο ΠΑΣ ειναι μαγαζι ειτε θελουμε ειτε οχι!!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Μηνύματα: 207
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #205 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 00:24 »
Νομίζω η λογική κάπου στην μέση είναι. Όπως και να έχει πάντως αυτά είναι καραγκιοζιλίκια! Γεγονός είναι πως δεν θα έπρεπε οι αθλητές του στίβου να τρέχουν μέσα στο χόρτο. Παλιότερα θυμάμαι, επί εποχής Λαγούδη (ο πιο δραστήριος επιστάτης του γηπέδου), επιτρεπόταν μόνο σε λίγους αθλητές να τρέχουν στο χόρτο, νομιζω στους διακριθέντες. Πλέον μπαίνει μέσα όποιος γουστάρει, ρίχνουν ακόντια, παίζουν μπάλα, μονο μπάρμπεκιου δεν άναψαν...
Από την άλλη, φυσικά και δεν είναι μαγαζί του ΠΑΣ το κρατικό στάδιο κ οφείλει να συμβάλει οικονομικά στα οφειλόμενα. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, όμως ο PASas από πάνω είναι πάντα πολύ καλά πληροφορημένος οπότε και εμπιστεύομαι τα όσα γράφει. Θα προσθέσω μόνο πως εξαιτίας του ΠΑΣ, τόσο στο Πανηπειρωτικό, όσο και στους Ζωσιμάδες, γίνονται φθορές (από εμάς δυστυχώς κυρίως!) που κανονικά θα έπρεπε να επισκευάζει η ΠΑΕ (π.χ. ταρτάν από καπνογόνα) και που φυσικά δεν έχουν επισκευαστεί ποτέ!
Θα πρέπει ηγεσία σταδίου και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να τα βρουνε και να κόψουνε τις σαχλαμάρες, ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις και ασχολούμαστε και με τις γελοιότητες τους. Συνεννόηση και καλή θέληση χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #206 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 00:54 »
Δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο. Ξέρω ότι όταν δύο πλευρές δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν, συνήθως ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


Ξέρω, επίσης, ότι δεν γίνεται μια εταιρία αντί να δώσει ενοίκιο στον ιδιοκτήτη να φτιάχνει π.χ. στεγασμένο πάρκινγκ για τους πελάτες της. Κάθε μήνα.Ούτε ο ιδιοκτήτης που έχει έναν και μόνο υποψήφιο ενοικιαστή, να το παίζει και δύσκολος.

Συγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να δουλέψετε μαζί για να βρείτε για φόρμουλα να δουλεύει το πράμα. Ατάκες όπως, το γήπεδο είναι δικό μου ή απ' την άλλη, το γήπεδο ζει μόνο χάρη σ' εμένα ή ανάλογες είναι ή για παιδιά δημοτικού ή για λαϊκή κατανάλωση ή απλά για γέλια.


Παράθεση
αν αυτό δεν γίνει θα προχωρήσουμε στο σχέδιο νούμερο 2, δηλαδή το β' γύρο θα αποχωρήσουμε από το «Ζωσιμάδες» χωρίς δική μας ευθύνη. Ήδη ο πρόεδρος συντάσσει οικονομοτεχνική μελέτη για το πώς θα επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας, σε ποιο γήπεδο θα πάμε κτλ.


ΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #207 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 10:18 »
Παράθεση
Επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Προέδρου της και Διευθύνοντα Συμβούλου της κ. Γιώργου Χριστοβασίλη προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον Γ.Γ.Α

ΠΡΟΣ:

•1. Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Νικητιάδη

•2. Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή

-----------------------------------------------------

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

•1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

•2. ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Πριν ένα και πλέον χρόνο, με συνεργάτες εμού επισκεφθήκαμε τους αρμόδιους για τις Επενδυτικές προσπάθειες στην Ελλάδα Υπουργούς και παραδώσαμε σχετικό και πλήρη φάκελο για μια επένδυση, χωρίς προηγούμενο στον ελληνικό αθλητισμό, εκτός του Κέντρου (Αττική), ήτοι στην τουλάχιστον υποβαθμισμένη Δυτική Ελλάδα.

Η επένδυση περιλαμβάνει πλήρεις εγκαταστάσεις εκτός του πολεοδομικού ιστού των Ιωαννίνων και οι εγκαταστάσεις είναι πολλαπλών χρήσεων για την νεολαία και όλο τον πληθυσμό, όχι μόνο των Ιωαννίνων, αλλά γενικά της Δυτικής Ελλάδας.

Η επένδυση φυσικά περιλαμβάνει και κατασκευή οικοδομών και τεράστια επέκταση των αθλητικών δράσεων  σε διαφορετικές μορφές, από το ποδόσφαιρο μέχρι την κολύμβηση.

Η σημασία τους για την περιοχή, υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι στην πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, η Δυτική Ελλάδα  έχει την μεγαλύτερη μείωση οικοδομικής δραστηριότητας που φτάνει ακόμη και στο 46%. Στην Δυτική Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ στάδιο και γήπεδο ποδοσφαίρου με τα χρειώδη όχι για επίπεδο Super League, αλλά και για τοπικά πρωταθλήματα.

Το τραγικό επίπεδο των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι, η περίφημη κατά τα άλλα τοπική ομάδα, χρησιμοποιεί με τριτοκοσμικές συνθήκες ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης.

Το γήπεδο κάνει κόλαση τη ζωή των κατοίκων, έτσι ,όπως λειτουργεί και κόλαση την προσπάθεια όχι μόνο των επενδυτών αλλά και των αθλουμένων, λόγω του παρωχημένου των εγκαταστάσεων.

Άπαντα τα ανωτέρω εκθέσαμε λεπτομερώς με την παράδοση του φακέλου στους αρμόδιους Υπουργούς και μετά 14 μήνες δεν είχαμε όχι μόνο καμία πρόοδο, αλλά ούτε καν μια στοιχειώδη ένδειξη ενδιαφέροντος που να μας ενημερώνει ότι η χώρα και η περιοχή είναι ίσως αυτάρκεις, γέμει επενδύσεων και άρα δεν έχει ανάγκη της δικής μας προσπάθειας. Ούτε ,έστω ένας κλητήρας να μας επιστρέψει το φάκελο.

Φέτος η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίζεται στη «Super League» μαζί με ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφή της Ευρώπης ,με αντιπάλους κολοσσούς επενδύσεων και οι ελληνικές ομάδες για να ανταγωνιστούν έχουν κάνει επίσης σοβαρές επενδύσεις.

Χωρίς τη δική μας ευθύνη και θέληση οι επενδύσεις αυτών των ομάδων κινδυνεύουν άμεσα ,μαζί με τη δική μας, καθώς και οι ομάδες αυτές και όλες οι υπόλοιπες με εξίσου σοβαρές, τηρουμένων των αναλογιών, επενδύσεις και η δική μας  είναι υποχρεωμένες να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο εξαιρετικά επικίνδυνο.

Όπως ήδη έχουμε εκθέσει αρμοδίως το γήπεδο αυτό ΔΕΝ παραχωρήθηκε, ΔΕΝ ανήκει ιδιοκτησιακά και το χειρότερο ΔΕΝ ανήκει ούτε κατά χρήση και συντήρηση στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε και δυνατότητα και ευθύνη συντήρησης, διατήρησης των όσων αρχικά δημιουργούμε με δικά μας (κυρίως) έξοδα.

Το αίτημά μας να προωθηθεί τάχιστα, σε αυτή την δραματική οικονομική συγκυρία η επένδυση δημιουργίας των αθλητικών χώρων και του γηπέδου παραμένει .Έως ότου όμως αυτό προωθηθεί είναι ΑΠΟΛΥΤΗ υποχρέωσή σας και ευθύνη σας να μας παραδώσετε εξολοκλήρου τη χρήση και άρα και την ευθύνη συντήρησης-διατήρησης του γηπέδου, στο οποίο τώρα είμαστε ενοικιαστές και χρήστες  με την υποχρέωση να πληρώνουμε τεράστια ποσά και να μην έχουμε και το ελάχιστο δικαίωμα του ενοικιαστή- χρήστη πέραν του δίωρου διεξαγωγής του αγώνα κάθε 15νθήμερο.Το αίτημά μας αφορά και τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, δηλαδή του Προπονητικού Κέντρου, στο οποίο πάνω κάτω συμβαίνουν τα ίδια με αυτά που εκθέσαμε πιο πάνω για το γήπεδο.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είναι αυτονόητο, αλλά και δίκαιο, έχετε εσείς την ευθύνη για κάθε ζημιά που υφίσταται η πόλη από την λειτουργία ,με αυτούς τους όρους, του συγκεκριμένου γηπέδου αλλά και των ζημιών που πιθανότατα θα υποστούν οι ομάδες της «Super League», που  θα αναγκαστούν να αγωνιστούν μαζί με μας στο γήπεδο-χωράφι, παρά τις δικές μας επίπονες προσπάθειες.

Μπορείτε να μας απαντήσετε άμεσα και να μας υποδείξετε και τόπο εξορίας, (άλλο γήπεδο), την οποία (εξορία) θα υποστούμε, όχι τόσο για να προστατεύσουμε τη δική μας επένδυση, όπως έχουμε υποχρέωση, αλλά κυρίως τις επενδύσεις των άλλων ομάδων που είναι όντως πολύ σοβαρές και συμπάσχουμε μαζί τους.

Με την προσήκουσα τιμή

ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ :

    * 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    * 2. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
pasgiannina.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #208 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 11:04 »
Παράθεση
Το τραγικό επίπεδο των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι, η περίφημη κατά τα άλλα τοπική ομάδα, χρησιμοποιεί με τριτοκοσμικές συνθήκες ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης.

Το γήπεδο κάνει κόλαση τη ζωή των κατοίκων, έτσι ,όπως λειτουργεί και κόλαση την προσπάθεια όχι μόνο των επενδυτών αλλά και των αθλουμένων, λόγω του παρωχημένου των εγκαταστάσεων.

Παράθεση
Μπορείτε να μας απαντήσετε άμεσα και να μας υποδείξετε και τόπο εξορίας, (άλλο γήπεδο), την οποία (εξορία) θα υποστούμε, όχι τόσο για να προστατεύσουμε τη δική μας επένδυση, όπως έχουμε υποχρέωση, αλλά κυρίως τις επενδύσεις των άλλων ομάδων που είναι όντως πολύ σοβαρές και συμπάσχουμε μαζί τους.


ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #209 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 11:55 »
Το ότι το Ζωσιμαδικό καθεστώς είναι ... δρόμοι της Σαγκάης, ουδείς αμφιβάλει.

Ωστόσο όμως, η ΠΑΕ εκτός από Σκάουτερ, Γάτες αποδυτηρίων και Γήπεδο, χρειάζεται προς το παρόν Λογοθεραπευτή και Γλωσσολόγο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #210 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 11:56 »
προλογο κανουν ρε ,μην τρελαινεστε...κουλαρετε... :mono:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #211 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 12:12 »
είναι ΑΠΟΛΥΤΗ υποχρέωσή σας και ευθύνη σας να μας παραδώσετε
Σε διαφορετική περίπτωση, έχετε εσείς την ευθύνη
Το αίτημά μας να προωθηθεί τάχιστα


Για να παραλαμβανει ο Μπιτσαξης απο Ελληνες επενδυτες αιτηματα αυτου του υφους..
Φανταζομαι τι θα φτανει στα χερια του ΓΑΠ απο τους Γερμανους συναδελφους τους.
Λογικα, απο τελεσιγραφα τυπου Γκρατσι και πανω..
Παιζει να τον εχουμε(τον ΓΑΠ) αδικησει κιολας ψιχα  ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #212 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 12:40 »
Παιζει να τον εχουμε(τον ΓΑΠ) αδικησει κιολας ψιχα  ::)

μη σου πω του χρωστάμε και συγγνώμη...

όπως χρωστάμε συγγνώμη στην διοίκηση του σταδίου και της ΠΑΕ,γιατί φροντίζουν να μην μας λείψει τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #213 στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 17:20 »
Η αποψη μου ειναι σαφης εδω και χρονια

Το ζωσιμαδες στον ΠΑΣ
φευγει ο στιβος
μενει η μεγαλη κερκιδα ανεπαφη
ερχεται ο αγωνηστικος χωρος πιο κοντα στη μεγαλη
τα πεταλα σηκωνωνται πισω απ το τερμα
και η σημερινη ευθεια
ερχεται και αυτη διπλα στη γραμη του αγων χωρου και σηκωνεις 15-20 σκαλοπατια
πισω απ τα πεταλα εχει χωρους για εμπορικες χρησεις και υπογειο παρκινγκ
γτια 1 σεχον θα παιζουμε χρησιμοποιοντας μονο την μεγαλη εξεδρα και το γυρω γυρω θα ειναι εργοταξιο.



οποιαδηποτε επενδυση σε βοηθητικα ο ΠΑΣ πρεπει να την κανει ειτε σε ιδιοκτητους χωρους ειτε στις εγκαταστασεις του ερασιτεχνη
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Οκτ 2011 17:25 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #214 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 00:51 »
Pagourenko άκου μια ιστορία και πες μου ας σου φαίνονται λογικές οι απαιτήσεις μου:
Εχω ένα φίλο που έχει καφετέρια που κάνει γαμάτο καφέ. Έχει πολλούς φίλους και όλοι συμφωνούν πως κάνει ωραίο καφέ

Η όαση στον φίλο μου ΤΩΡΑ.
Φεύγει και η μια λωρίδα δρόμου
και κρατάει την πλατεία ανέπαφη.
Έρχεται η καφετέρια μέχρι την λέσχη αξιωματικών.
Σηκώνει και 2 παταράκια ένα παίρνοντας το πάρκο από το διεθνές και ένα άλλο με θέα τη λίμνη.
ΝΑ φύγει και η στάση λεωφορείου από κάτω, να γκρεμίσουμε και την βρύση. Δεν με νοιάζει αν εξυπηρετεί άλλους.
Απο κάτω από τα παταράκι αφήνει και χώρο για εμπορικές χρήσεις, όλο και κατι θα κονομήσει. Θα ελεγα και για παρκινγκ αλλά αυτό υπάρχει ήδη.
Για 1 χρόνο θα είναι εργοτάξιο η πλατεία και η όαση, αλλά σε ένα χρόνο θα πίνουμε καφεδάρα και θα ψωνίζουμε και στις μαγαζάρες του φίλου μου! Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

Και ό,τι βοηθητικές καλοκαιρινές καφετέριες θέλει να κάνει ο φίλος μου να τις κάνει σε δημοτικά ή δημόσια κτήρια έναντι πινακίου φακής.

Να κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε πόσοι πάνε στο γήπεδο και άλλες μέρες πέρα από τις μέρες αγώνα; ή πόσοι έχουν πατήσει και τρέξει στο ρημάδι το ταρτάν;
Χρόνια τώρα οι δράσεις συνυπάρχουν στο χώρο. Έχουν χωρέσει πολλές φορές 2 καρπούζια σε μια μασχάλη, μπορούν και πάλι.

Αν θέλει γήπεδο ο πας να τ’ αγοράσει και να το φτιάξει. Η να το νοικιάσει (αν γουστάρει ο ιδιοκτήτης, και με τις πραγματικές αντικειμενικές αξίες 'αγοράς') και να το κάνει ότι θέλει.

Δεν γίνεται να ζητάς στο τζάμπα δημόσιους χώρους όταν το ποδόσφαιρο είναι η το πιο επικερδές άθλημα της χώρας. Αν είναι να ξεβολευτώ σαν φίλαθλος μια φορά στις 2 βδομάδες και να πάω στη κατσικά ή στου διαόλου το κέρατο, το προτιμώ από το να ξεβολεύω ένα πιτσιρικά που μέρα παρά μέρα πάει στον στίβο του γηπέδου και να τραβιέται αυτός σε κατσικά και πανηπειρωτικά. Χαλάλι κι έλεος.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 147
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #215 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 13:25 »
Εγω συμφωνω και με Παγουρενκο και με Μπουλουξ
Και εξηγω

Θα ηταν ιδανικη η λυση ΣΔΙΤ (συμβαση ιδιωτικου και δημοσιου τομεα)

Ο ΠΑΣ ΑΕ να αναλαβει την κατασκευη του γηπεδου ,συμφωνα με τη γνωμη Παγουρενκο και η ομαδα μας να χρησιμοποιει μονο το χορταρι και τις κερκιδες
Κατω απο τις κερκιδες να υπαρχουν κοινοχρηστοι χωροι δωρεαν για ολους τους πολιτες και με ενοικιο για τους συλλογους.Να διαμορφωθουν ως χωρος γυμναστικης με βαρη,σκαμα,κλπ,καθως και να υπαρχει και κλειστος στιβος που θα γινει με την εννοποιηση ολων των κερκιδων (σαν το Καυτατζογλειο),που μας ελειπε στα Γιαννενα ενας τετοιος χωρος.
Για ανοιχτο στιβο,υπαρχει το Πανηπειρωτικο και μπορει να διαμορφωθει και η Λιμνοπουλα
Για εμπορικα κλπ του ΠΑΣ Γιαννενα ας αγορασει εκτασεις ο ΧΒ και αν εχει οντως την οικονομικη επιφανεια,μπορει να το πραξει.Αλλιως,,,με το τζαμπα γινομαι κι εγω προεδρος

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #216 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 14:45 »
peaki.gr

Ανοιχτή πρόσκλη ενδιαφέροντος
 
21/10/2011 Ιωάννινα
 
Η Επιτροπή Διοίκησης προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα για να μπορέσει να καλύψει λειτουργικές ανελαστικές δαπάνες αποφάσισε να παραχωρήσει αθλητικούς χώρους υψηλού διαφημιστικού ενδιαφέροντος σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί την διαφήμιση και προβολή της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της προβολής προϊόντων.
 
Η Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει ως εξής:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννινα 21/10/ 2011
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18, Τηλ&Φαξ:2651025008
45 333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ e-mail: peaki@otenet.gr
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο Φ.Π. ή Ν.Π.
Κάνουμε γνωστό στους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με την από 20-10-2011 απόφαση του ΠΕΑΚΙ ότι η Ε.Δ. εκμισθώνει τους ακόλουθους χώρους Διαφημιστικής Προβολής ετήσιας περιόδου 2011/12 προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα :
1.-Την εξωτερική πρόσοψη του γηπέδου Ζωσιμάδων επί της οδού Φ. Τζαβέλλα με σταθερές διαφημιστικές πινακίδες μήκους 6-12 μέτρων και ύψους 1 μ. ή μήκους 4 μ και ύψους 2,5 μ
2.- Τις θύρες εισόδου στο γήπεδο .
3.- Το χώρο του κολυμβητηρίου &
4.- Τους χώρους του ΠΕΑΚΙ ( ΑΝΑΤΟΛΗΣ & ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ) που κρίνονται από τους ενδιαφερόμενους ως υψηλού διαφημιστικού ενδιαφέροντος.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να εκδηλώσουν γραπτά το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της Ε.Δ. η οποία θα προχωρήσει στην αξιολόγηση και την κατάρτιση των όρων της σύμβασης μίσθωσης.
Για την Ε.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ.ΚΡΑΝΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #217 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 15:20 »
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Παράθεση
Το έφτασαν στα άκρα εφορία Σταδίου και ΠΑΕ     
 
Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη της νέας επιτροπής Σταδίων, Κρανάς και Γιαννάκης, με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την αψυχολόγητη ενέργεια της πρώτης να φέρει μία μέρα πριν από επίσημο ματς γερανό στο Εθνικό Στάδιο για να κατεβάσει πινακίδες και πανό χορηγών της ΠΑΕ, με την αιτιολογία ότι ήταν επικίνδυνα!   
Το επεισόδιο αυτό ήταν το τρίτο μέσα σε ελάχιστες μέρες και καταδεικνύει ότι ανάμεσα στην νέα επιτροπή Σταδίων και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής, με μεγάλο «θύμα» την ομάδα που κλονίζεται μία μέρα πριν την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Πρωί-πρωί στις 7 έφτασε στο Εθνικό Στάδιο γερανοφόρο όχημα, το οποίο ξεκίνησε να βγάζει τα πανό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που είχε χορηγήσει την κατασκευή της μικρής σκεπαστής, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και προς τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί αριστερά και δεξιά στις πλευρές της μεγάλης σκεπαστής.

Όταν ο κ. Χριστοβασίλης πληροφορήθηκε το γεγονός, έσπευσε με μέλη της διοίκησης να δει τι ακριβώς γινόταν και εξερράγη, καλώντας την αστυνομία να σταματήσει τις εργασίες, αφού υπήρχαν τεράστιες ποινικές ρήτρες, κυρίως από την πλευρά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα με την προηγούμενη διοίκηση των Σταδίων είχαν υπογραφεί συμβάσεις, από τις οποίες και η σημερινή εισπράττει ποσοστά.

Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μετά από 2 ώρες διαβουλεύσεων αποφασίστηκε να μην γίνουν μηνύσεις από τον πλευρά του κ. Χριστοβασίλη για το αδίκημα της αυτοδικίας, καθώς για την αφαίρεση των χορηγιών θα έπρεπε να υπάρχει μήνυση της εφορίας Σταδίου ή κάποια άλλη νομική ενέργεια εκ των προτέρων, ώστε να είναι καλυμμένη σ' αυτά που αποφάσισε να πράξει.

Πάντως η κατάσταση ήταν ιδιαιτέρως τεταμένη και όταν φτάσαμε επιτόπου για το ρεπορτάζ στο Εθνικό Στάδιο, οι Γιαννάκης και Φίλος αντάλλασσαν πυρά για το αν οι φορείς των Υπουργείων παρακαλούσαν τη νέα διοίκηση να αναλάβει καθήκοντα, όπως επίσης αν υπάρχει κάποιος και ποιος κάνει χάρη στο κράτος με την παρουσία του! Επίσης, έξω από το αστυνομικό τμήμα υπήρξε λεκτικός διαξιφισμός Κρανά και Αγγελή, με τον συνεργάτη του κ. Χριστοβασίλη να ζητά σε έντονο ύφος από τον κ. Κρανά να μιλάει στον πρόεδρο της ΠΑΕ με σεβασμό και χωρίς να του κουνάει τα χέρια!

Το πρόβλημα της επιτροπής διοίκησης Σταδίων, πάντως, απ' ό,τι αντιληφθήκαμε σε μία γρήγορη συνομιλία που είχαμε με τους ανθρώπους της, ήταν ότι ζητούν από τον ΠΑΣ να φέρει τις παντός είδους συμβάσεις που είχε υπογράψει με την προηγούμενη διοίκηση, τη στιγμή που είναι αυτονόητο ότι και η ίδια πρέπει να τις έχει πάρει στα χέρια της από τον κ. Μπαράτσα.

Απ' ό,τι έλεγαν από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, για αύριο είχε οριστεί ραντεβού των δύο πλευρών στο Εθνικό Στάδιο για να εξεταστούν αυτά τα ζητήματα και ήταν εκνευρισμένοι από την ενέργεια της επιτροπής Σταδίων να αρχίζει να κατεβάζει χορηγούς αυθαίρετα, όπως σημείωναν.

Πάνω στην ένταση υπήρξε η σκέψη να μην γίνει τελικά καμία παρέμβαση στο Πανηπειρωτικό Στάδιο για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων και την κατασκευή πλαστικού γηπέδου και να δίνει τα χρήματα ο ΠΑΣ για να χρησιμοποιεί τα γήπεδα Ανατολής και Πεδινής, απόφαση που θα φέρει σε δύσκολη θέση την επιτροπή Σταδίου, καθώς τα γήπεδα ουσιαστικά συντηρούνται από τα χρήματα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σημερινό επεισόδιο ήταν το τρίτο και το πλέον ακραίο. Είχε προηγηθεί η αλλαγή κλειδαριών στα αποδυτήρια που επρόκειτο να καταλύσει ο Άρης στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας, με την αιτιολογία της προστασίας από τους κλέφτες (!) που θα μπορούσαν να μπουν στις εγκαταστάσεις, ενώ όλη την εβδομάδα υπάρχουν διαβουλεύσεις προκειμένου να ανέβουν τα κάγκελα στις κερκίδες στο Εθνικό Στάδιο και το ΠΕΑΚΙ κατά 70 πόντους.

Όσον αφορά το τελευταίο, όπου γίνονται διεθνείς αγώνες ισχύουν οι προδιαγραφές της UEFA τις οποίες καλύπτει τώρα το Εθνικό Στάδιο, ενώ υπάρχει και η απαρχαιωμένη ελληνική νομοθεσία για κάγκελα ύψους 2,40. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει κι αυτό το ζήτημα, ελπίζουμε οριστικά και χωρίς τυπολατρείες για επουσιώδη θέματα.   

Στα όσα διαδραματίστηκαν, από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τον γιό του Παναγιώτη και οι Αγγελής, Φίλος, Βρόσγος και Μισθός. Από την άλλη πλευρά οι Κρανάς και Γιαννάκης
.
super-fm.gr

σε 2 μέρες Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Παράθεση
Στα όσα διαδραματίστηκαν, από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τον γιό του Παναγιώτη και οι Αγγελής, Φίλος, Βρόσγος και Μισθός. Από την άλλη πλευρά οι Κρανάς και Γιαννάκης.


Στα Γιάννινα γίνονται και επαναλαμβάνονται αυτά ... για το γηπεδικό ... φανταστείτε και τα υπόλοιπα.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Οκτ 2011 15:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #218 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 18:39 »
bulux συμφωνω μαζι σου 1000%

επειδη ο χρονος που εχω για να γραψω ειναι λιγος εγινε αυτη η παρεξηγηση και κανω την διευκρινηση αμεσως:
Παράθεση
Το ζωσιμαδες στον ΠΑΣ
φευγει ο στιβος

οταν λεω αυτο εννοω:

να αγορασει ο ΠΑΣ το σταδιο
με δικα του εξοδα να φτιαξει καπου ταρταν ωστε να μπορεςσει  να μετακινηθει εκει ο στιβος
και μετα αφου εξασφαλισει το οικοπεδο και την ευρυθμη λειτουργια των συλλογων που θα επηρεαστουν
να γινει η οποια μετατροπη απο σταδιο σε γηπεδο

δεν ειμαι φιλος του κλασικου αθλητισμου
αλλα σεβομαι τους ανθρωπους που εχουν καθε δικαιωμα να αθλουνται

υπο τετοιες συνθηκες πως θα σ φαινοταν σαν ιδεα?
θεωρητικα  και με μπακαλιστικους υπολογισμους μιλαμε για μια επενδυση γυρω στα 40-50 εκατομμυρια μαξιμουμ
μαζι ε 2 βοηθητικα και μια αιθουσα αποδυτηριων-γυμναστηριο στις εγκαταστασεις του ερασιτεχνη
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Οκτ 2011 18:44 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #219 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 20:09 »
Συγγνώμη ρε παγουρένκο παρεξήγησα, όντως αλλιώς εννόησα αυτά που έγραφες.
Αλλά είναι να το αγοράσει το στάδιο γιατί να μην φτιάξει ένα καινούριο; Το μόνο επιχείρημα είναι η τοποθεσία.
Τα ΣΔΙΤ που λες γεροξεκούτη φαίνεται λύση, αλλά ανάθεμα κι αν έχει γίνει ποτέ έργο με σδιτ.
Η σελίδα του σδιτ έχει μείνει χωρίς ενημέρωση από το 2008.
Είναι προφανές βέβαια πως μιλάμε (όλοι) για πράγματα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ.
Είναι σα να  διαφωνούμε για το αν θα την βγάλουμε για ποτό στη σκάλα ή στη γαριβάλδη, σε περίπτωση που μας κάτσει η εύα μέντεζ.
Κάνουμε κουβέντα έτσι για να γίνεται δλδ.
Το σημείο που ήθελα να τονίσω είναι πως ακόμα και αν είσαι οπαδός του ΠΑΣ να μην παραβλέπουμε τους άλλους ζωτικούς σκοπούς του σταδίου.
Και προσωπικά αν είναι να διαλέξω προτιμώ να βλέπω πιτσιρίκια και τον κακόμοιρο τον μαζικό αθλητισμό να αναπτύσσεται, παρά τον πας βδομάδα παρά βδομάδα και μετά κλειστό στο στάδιο.

ΥΓ. Είπες για το Καυτατζογλειο γεροξεκούτης. Θυμάμαι πήγαινα για τρέξιμο στο βοηθητικό έναν καιρό. Τις μέρες με καλό καιρό έσπρωχνες για να τρέξεις. Το γήπεδο που ήταν ανοιχτό και μόνο για αθλητές ήταν ψιλοάδειο. Θέλαν κι αυτοί χορτάρι και χώμα. Το δε ταρτάν στο εσωτερικό δεν το χρησιμοποιούσε κανένας, ήταν μόνο για διέλευση. Εκεί κατάλαβα πως αυτό που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος είναι χώροι για άθληση και δυστυχώς δεν εκπροσωπούνται ούτε από συνδέσμους, ούτε από τοπικούς άρχοντες ούτε από επιχειρηματίες.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #220 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 21:03 »
Ο ΠΑΣ στο "Ζωσιμάδες".

Το "Ζωσιμάδες" στον ΠΑΣ.

Φυσικά με φράγκα (ούτε 1 τ.εκ. περιουσίας του Δημοσίου σε ιδιώτες) και φυσικά με την ανάληψη της υποχρέωσης εκ μέρους της παε, κατασκευής νέου ή ανακατασκευής ήδη υπάρχοντος χώρου άθλησης. 

Στον καφενέ μας είμαστε και τα συζητάμε γιατί μας αρέσει κι όχι γιατί είναι υλοποιήσιμα.

Κάνουμε όνειρα γιατί αφενός μεν μας το έχουν -σχεδόν- ολοκληρωτικά απαγορεύσει, αφετέρου δε, διότι δεν κοστίζουν τίποτα.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #221 στις: Δευ 24 Οκτ 2011 16:22 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει προς πάσα κατεύθυνση, προς το οποιοδήποτε

Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο, πως θα πράξει ό,τι είναι νομικά δυνατό για την διασφάλιση των συμφερόντων της καθώς και την προστασία των όρων συμβάσεων της με τις συνεργαζόμενες Εταιρείες, Χορηγούς/ Διαφημιζομένους της ή/και των όρων προκύρυξης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League ή και στο Κύπελλο Ελλάδος της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επιπλέον ενημερώνει το οποιοδήποτε Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο προτίθεται να ανταποκριθεί στην Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος (21/10/11) της Ε.Δ του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων για εκμίσθωση χώρων Διαφημιστικής Προβολής, ώς ακολούθως:

1) Την εξωτερική πρόσοψη του Γηπέδου "Ζωσιμάδων" επί της Οδού Φ. Τζαβέλλα με σταθερές Διαφημιστικές Πινακίδες

2) Τις Θύρες εισόδου στο γήπεδο

3) Τους χώρους ΠΕΑΚΙ Ανατολής που κλείνονται από τους ενδιαφερόμενους ως υψηλού διαφημιστικού ενδιαφέροντος και τυχόν αφορούν  στα αποδυτήρια, στα γραφεία ή και στο βοηθητικό γήπεδο που προπονείται ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πως στο μεν ΣΤΑΔΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ του ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ και πόσο μάλλον σε ανταγωνιστή εταιρεία Χορηγού/Διαφημιζόμενου της ΠΑΕ, σε ημέρες και ώρες αγώνα και συγκεκριμένα από την ώρα που παραλαμβάνει το Στάδιο μέχρι και την ώρα που το παραδώσει εφόσον δεν έχουν την έγγραφη άδεια ή συναίνεση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Στο δε ΠΕΑΚΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ εκ των ων ουκ ανευ η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, στους εκμισθωμένους χώρους από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δηλ. Αποδυτήρια, Γραφεία, Βοηθητικό Γήπεδο Προπόνησης Ομάδας) ή περίξ αυτών.

Υ.Γ: Απορούμε πως επιμελλώς δεν καταγράφηκαν οι συγκεκριμένες διευκρινίσεις, όσον  αφορά στην χρήση χώρων από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στην Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ, προς ενημέρωση των πιθανών ενδιαφερόμενων Φυσικών ή Νομικών Προσώπων.
pasgiannina.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #222 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 16:00 »
Παράθεση
Απαγόρευση χρήσης βοηθητικού γηπέδου

Στον αντίποδα με τις αρχές ενός ερασιτεχνικού σωματείου βρίσκεται η συμπεριφορά των ερασιτεχνικών ομάδων Κ-20 & Κ-17 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αλλά και η ίδια η ΠΑΕ αναφορικά με τη χρήση του βοηθητικού γηπέδου και για τη συμπεριφορά τους αυτή η Ε.Δ. αποφάσισε να μην επιστρέψει τη χρήση του βοηθητικού γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ αν προηγούμενα δε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Διοίκηση και συνεχίσει να αδιαφορεί και να αρνείται το διάλογο .

 

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ : Την Κ-20 & Κ-17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΘΕΜΑ: Χρήση βοηθητικού γηπέδου.

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή η Ε.Δ. καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να καλύψει τις ανελαστικές λειτουργικές δαπάνες του εγκεκριμένου προϋπολογισμού , λόγω της δύσκολης περιόδου που περνάει η χώρα μας και επειδή ως ΠΑΕ αδυνατείτε να καταβάλετε τόσο τα οφειλόμενα από τη χρήση του βοηθητικού γηπέδου του ΠΕΑΚΙ από τις ομάδες Κ-20 & Κ-17 , όσο και τις κοινές λειτουργικές δαπάνες που σας βαρύνουν ( ύδρευση, θέρμανσης, κόστος προβολέων, συντήρηση γηπέδων , κατανάλωση ρεύματος των αποδυτηρίων σας, καύσιμα κουρεπτικών μηχανημάτων , ζημιές ταρτάν ΠΕΑΚΙ κλπ) , σας παρακαλούμε να παύσετε του λοιπού να το χρησιμοποιείτε και να περιοριστείτε στα δικά σας γήπεδα που νόμιμα ή κατά παραχώρηση διαχειρίζεστε, όπως το γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ, το Ε.Σ.Ι. « Οι Ζωσιμάδες» ,τα γήπεδα του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, γήπεδα ΑΝΑΤΟΛΗΣ κλπ)

Θεωρούμε περιττό να σας τονίσουμε ότι με τις καθημερινές διπλές προπονήσεις όχι μόνο ο χλοοτάπητας έφθασε στα όρια του και χρειάζεται συντήρηση και ξεκούραση ( σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών ) αλλά δυσκολεύει και τη χρήση των άλλων συνεπών στις υποχρεώσεις τους ερασιτεχνικών σωματείων.

Κλείνοντας σας τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και ότι όλα εξομαλύνονται μέσα από τον ειλικρινή διάλογο και όχι από κείμενα και δηλώσεις που δυναμιτίζουν το φίλαθλο πνεύμα .

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για τη Ε.Δ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΑΣ
peaki.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #223 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 18:50 »
Περα βρεχει.
Τραβα ο ενας, τραβα ο αλλος  λαστιχο το κανανε..
Σαν μικρά παιδια. :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #224 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 21:28 »
Παράθεση
λαστιχο το κανανε..

σφεντονα... :P :P :P :P