προηδρε Χτσοβασιλη κι συμβουλοι σ συνομολογοι σ
κι φουκαραδαι
διοικηται σταδιων Ζωσμαδων κι πασων τω στιβων
κι
φιλε μ ερασιτεχν [Πας Γιανν’να νταμπελα μου κι τρελα μου]
απ τοχσες το γαλα κι δε μαζωντε κατως δγιαβασα
σγα σγα σγα κι οπαααα ουλοι σας
δε τα πστεβ ο Χαρμπας αυτηνα τα πραματα κι τα κωλοστριματα
επδης τσ ματσιαλατε τσ κβεντες κι επδης δε παιρνμε ταρα ποιος τρωει κι ποιος πναει
θα σκεφτω κατοπ εγω ο Χαρμπας οτ υπαρχει προβλ μα κι κιντνος αξιοπιστιας
ετς απ κατγοραει κι ξεχεζ ο ενας τν αλλο
προβλμα τρανο γλεπω σι ολες τα πευραι κι σι ολα τα οργανα
τν καραμελα απ ματσιαλαει ο Χστοβασιλς εσεις τνε κερασαταν κυργιοι εξουσιοικι ολ μαζι ζημιων’τε τν Πας κι τν φυγαδιζνε
κι τον τσαλακων’νε κι τν μηδενιζνε
δυστχως
μας πηραν οι φημεριδαι κι ξεβρακωνεστε φορα
αντις να κατσε σε μινια μερια να κβεντιαστεμνιας κι κοβετσε ολοι Πας Γιανν’να
σ τ θεση σας θ αντρεπομαν μον π ακουσκα κι οχι δγια αυτηνα απ εκαμα ας ειπουμε ομως πως ειμ εγω ο Κραναςκι δεν ειμ σωγαμρος στα Γιανν’να, ειμαι γιαννιωτης βερα
ανανταμ παπανταν κι πασολες να ειπουμε αηντε
κι λεω καλμερες κι καλσπερες στα Γιανν’να μεσα κι με ξερνε ο κοζμος ολος
κι γω ο Χαρμπας απ γινκα Κρανας τωργια κι διοικαω τα γηπδα
κι κλειαω τα φωτα κι τραβαω κουρτιναι, τραβαω καζανακια κι μανταλωνω κι τσ χαλεδαι
τι καταλαβαιν’τε Πασλις μο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
θα ναφεγα νυχτα απ τα Γιανν’να τι αμαν ειμαν ζωγαμπρος τι σκωταρας γνησιος
θα καηπονομαν μεσα ωσα Γιαννιωτς πλεο
αμανε μα αθελα μ μα με τ θεληση μ εμπενα εμποδιο στο Πας Γιανν’να τν Αγιαξ τσ Ηπειρουγκεγκι;;;;;
καλα οοο Πασλις, δεν ειμαι γιαννιωτης εγω;;;;;
οσον κι λιλο Πας θα ναειμαι να παρ η ευκη
κι γω Γιαννιωτης μεγαλωσα κι περασα κι απ το γηπδο στα παλια
μη τι μουτρα να βγω οοο γιντεκια μ κατοπ στν πιατσα κατοπ;;;;ετς πστεβω κι για Κρανα κι για Τσιαγκαδε μη πεφτ λογος κι μηδε θελω να μαθω
περμενω κινησ διορθωτκηδγιοτ δεν ειν μιας μερας καβγας
ειν πατσιας στα μουτρα εκεινου απ εχει το αδκο
κι θα πρεπ να ξαφανστει από τν ντροπη τα υπολπα τα ζωης τα απ τα Γιάνν’να
εξον κι ειν νουμρα κι αλαδωτα από ποντιλιο κι πατριωτζμο Πασολεδκο κι Ηπειρωτκοκι παν απουλα αξιοπρεπεια κι αλτρουιζμ κι χιουμανιζμ
ως Χαρμπας κι Κρανάς Κι Τσάγκας ναειμαν
δε θα ταβανα μι τα υπαλληλς τα Κιστιομπιλαυτηνο το βρισκω απρωτοκολλτο κι λαμογιστκο για ανθρωπς απ εκπροσωπευνε
τν βιτρινα τα ηθικης τα αθλητζμου κι τα κανονες των θεζμωνγίνκαν Κατινες σ τ δγιαχειρησ τ προβλήματος κι λυσης τ κι να ξερτε σε μινια τετοια φαωμαρα δε φαταιει ποτες ο εναςκι δγυο κι πιοτερο εκειος απ καν τον κφο κι το ψωνακλα
μον ενα αλαθος βρισκω
αμανε κι εβαλαν στο γαμωτο τς φαωμαρας
το ντοπιος κι το ξενοςτο γιαννιωται γηπεδαρχαι κι το ξενος προηδρος κι συμβουλος τ Πας
αυτηνο είνι τρανο σφαλμαη δλεια ειν να δλεψει το γηπδοδγιοτ αμανε κλεισει απ τα λειτουργικα τ τα εξοδα
θα κλεισ για ολον τν κοζμο
κι όχι μον για το Κιστιομπιλ
θα σμανει κι καμπανα τσ μητροπολς κι τ αρχιμαντρειο
γιαταυτο Γιωργη Χστοβασιλ να Πας να δωκς τα λεφτα τα τρεχοντα για ναρθει γυρα το γηπδο στα εξοδα τκι αν κανει να λαβς τα επεντυμεν σ στα εργα κι τα λπα απ εφκικεςνα παρς μι αλλο τροπον αφ οσον ειν θκασ εστων κι δικαστικον πολιτζμενον κι βγενικον όπως ταιργιαζ σι φερεγγυο επιχειρματιακι προεδρο τα Πας κανονκον - οχι γιαλατζιδκονκι κοψ το λαιμο ρα δερφε να βρεις λεπτα να δινς τα ταχτικα τα εδοδα απ πατας χορταρεπδης το φυτεψες εσυ δε λεει τιπτα
ας το φυτηβες παρεκεια περα
κι αυτηνα απ λες να παρς τν ομαδα κι να φυγς δε τα πστεβς μηδ ο ιδγιος
δγιοτ το τριαρ δε παταει στν περιπτως
γιατι θα ειπω κατοπ εγω δε πληρωνς για να σε διωξνε
κι να φυγς κυργιος κι αζμποδστος
ως τα αυγο δε θα προκαμς να πανς διωξ μερκα στελεχια οσον χρησμα κι ναναι
αγγεληδαι, διαοληδαιδγιοτ χρησμοτερος ειν ο παραγοντας ο ντοπιος κι το γιαννιωτκο το φιλοτμοαμαν δε κερδεσεις το γιαννιωτκο το φιλοτμο
κι το βαλς να κατς εκει απ τ αξιζ
μοιρα στν ηλιο δε γλεπςο Πας δεν ειν γειτονια τσ Αθηνα κι μι μαζωματα οπαδοι κι ντατσκαναραιοι
ο Πας ειν ενας κοζμος απο ζωντανοι κι πεθαμεν Πασολεδαινα καμς πισω κι ναναλαβς το μεριδγιο σ
μας γλεπ το πανελληνιο κι φαινομεστε χαλαζμενο χωργιο
γελουν ολοι μι τον Παςδγιοτ το Γκρανα κι τν Τσιαγκα δν τν ξερνε καεναςο Πας ακουεται κι μπομπευεται
για εφτα χιλιαρκα γαμω τη φτσελα τα παπουλη μ
κι τα ροκα τα βαβως μ
ΑΙΣΚΟΣ ΠΡΑΜΑΤΑδε εχνε να πληρωσνε τα φωτα οι ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΑΙ
απ εδωκαν φωτα κι ανξαν τα ματια τσ Ελλαδα κι εχτσαν το νεοελληνκο κρατοςδλαδης μπρε Γιωργη μ κι παληκαρι μ για να καταλαβς κι μ εσκασις
νκιαζω γω ο Χαρμπας απ ειμαι κι Κρανας κι Τσαγκαςνκιαζω γω το σπιτ στεσενα κι στη γναικα σ
το ποιον τοκανς ανακαινισ λογον απηταν χαλεπετο, αλλα κι δγια τα γουστα σ τα πιπλεον
κι ταζβεστωνς τ αλλαζεις κι δγυο ντλαπια κι τα μοκετες απο καταη
κι ξοδιαζεις για ταυτο
θα ειμαν τρανος βλακας αμανε δε συφωναγα να βρω εγω τσ μαστορς κι τα υλικα ουλα
κι τα χαρτια κι τα τιμολογια κι τα κερατα
ναρχοντε στε μενα οχι στεσενα
κι τσ λογαργιαζμε ανταμα τσ αξιαι κι τσ δαπαναι απ ειν απκατ τα πιπλεον γουστα σ
κι αυτηνα κατοπ να τα βρουμε στα νοικια
τωρα μ λες εκατον ----κοσπεντε λεω γω
μηπμως ξερω τν ακριβεια τσ δαπανς σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κι πδης εχμε αυτηνη τν δγιαφωνια στο εκλεισαν δεν εκλεισαν τα λεφτα τσ ανακαινσης εσυ μηδε νοικια μ δινς μηδε νερο πληρωνς μηδε ρευμα μηδε πετρελιο
κι θα μ αμπδησεις κι στο κρεβατ στ Μαυρογναικα μ
κι αναμεταξυ μας κυργιε Χαρμπα δικητη τω σταδιων Απαμβωτδας
για πεμ εσυ,
για να εχμε σκεπαστη κι καρεκλες κι τουρνικεδια κι φωτα
αυτηνα ειν χρησμα κι απαραιτ’τα μον για το ποδοσφρο τ Κιτσιομπιλ;;;;;
δεν ειν για αλλνους αγωνες κι στιβο κι καρναβαλια κι αλλα παιγνιδια εξον τ Πας;;;;;;;;;;;;;;;;
κι επρεπε ν ερθ ο Κιτσιομπιλς για να τα φκιακει αυτηνα απ Θιμιστικλη Σοφουλ κανα γκαιρο ;;;;;;;
τι κανταν τοσα χρονια ορε μες αυτηνο τα αλωνακι;;;;;;;;;;;; αηηηη μη τ ακουστε τωρα κυργιε Χαρμπα σταβλαρχη κι ερασιτεχν μπουφετζη
απ σειχα σ υποληψ κι θαμαζμο
κι δε κας μια πλεο ετς απ το χειρισκες το ζητμα
αηηηηη κοψε περα
κι κουτε να σας ειπω
το φταιξμο ειν των Πιτροπων Γηπεδων κι Ερασιτεχν επρεπε να δοκετε πρεσς κομφεράς μι φατσα μπαλα όλα τα Γιανν’να στν τηλεορας
κι να βριστητε κι να ξεμπροστιαστητε εδ εκει ανταμα μι τσ δημοσιογραφολ ειστενε υπευτυνοι κι δε σας πστεβει καενας κι εχτε το δικιο κι οσοι το εχτε
ας φκιαναταν τοτενες συφωνια κι πιτροπη κοινη δγια τα εργα σ τσ Ζωσμαδαιπου τον ειχεταν το νου σας κι τα χαρτια σας, τσ εκλογαι απ ειειπε ο Πασπας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
δε πστεβω καεναν κι δε παιρω μερος καμιανου
μαστε τα γληγορα τν τραχανα σας κι ξίνσε κι βρωμοκοπσε ο τοποςσζ επομεν γραφη μ θα σας ειπω κι λαμογια κι αρπαχτηδες κι αφαιμαχτες τ αθλητζμου κι τα Πας Γιανν’να
δγιοτ θα βγει η αληθεια κι τα ευροπλα θα μετρηθουν στν απαλαμη
μα μι το Καδη μα μη τν Πασολεμοιρατσητε τα τωρα τα χαλια σας
μοιρατσητε τα κι τα χρωστια σας κι τα σβερτια σας κι τν φαωμαρα σας κι τν αφραγκια σας κι οτ άλλο εχτε στο νου σας
δγιοτ το χυσεταν το γαλα
δγιοτ εμεις οι Πασολεδαι θελμε το γηπδο να παιξμε μπαλα μι τν φανελα μας τον Πας Γιανν’να κι με τν τρελα μας
δγιοτ εμεις παιζνε μπαλα
κι εσεις παιζτε τσιολεγκα
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΙ ΤΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ
ΚΙ ΑΜΑΝΕ ΠΕΡΣΣΕΨΕΙ ΣΕΒΑΖΜΟΣ
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΜΝΙΑ ΤΡΙΜΑ ΚΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝ’ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΣ ΗΠΕΙΡΟΥΤΑ ΖΩΔΓΙΑ τσ εβδομαδαςa: Χτσοβασιλς - θα τνε πατησ απ στενο κορσε συνεργατ κι σκιαζμε όχι μον στν μπαλα κι στα επιχειρηματκα λεω γω
b: δικηται σταδιων – εκλεισαν τν κυκλο τα μαγι με τα γηπδα κι ενα νεο γηπδο ερχετε οπ ναναι
c: ερασιτεχνς – δε κρατσε αποστασ κι χαν εδαφος κι αναστμα. Δγιοτ κι να το θμαστε αυτηνο απο Χαρμπας, θα υπαρχει Πας Γιανν’να κανονκος αλλα μον τα μπαλας κι ο ερασιτεχνς θα ψωμοζιαει οσο δε παινει κοντα τν ποδοσφαρκη εποχη κι μι το μοντελο τσ ανεξαρτητ’της κι δυνατης επαγγελματκιας ομαδας