Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 425240 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #300 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 17:31 »
Παράθεση
Σύσκεψη υπό τον Μπιτσαξή με παρουσία έκπληξη από πλευράς ΠΑΣ

Μπορεί η χθεσινή συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη με τον ομόλογό του της Εφορίας Σταδίων Γιώργο Κρανά, ενώπιον του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή, να πέρασε στα ψιλά, ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία εάν τελικά ξεπεραστούν οριστικά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές και αμφότερες βαδίσουν από τούδε και στο εξής με απόλυτη σύμπνοια και αρμονία.

Αυτό πάντως που έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα πρόσωπα που εκπροσώπησαν Εφορία Σταδίων και ΠΑΕ αντίστοιχα στη χθεσινή σύσκεψη. Από τη μία πλευρά λοιπόν βρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Κρανάς και τα μέλη κ.κ. Αρλέτος και Γιαννάκης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Γιάννης Ντάσκας που έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ στην Αθήνα και ο Αλέκος Καρύτσας με άγνωστη μέχρι στιγμής ιδιότητα.

Η δική μας απορία είναι εάν ο κ. Χριστοβασίλης εκτίμησε την πολύπλευρη και είναι αλήθεια πολυτάλαντη προσωπικότητα του κ. Καρύτσα προορίζοντάς τον για συγκεκριμένο πόστο στην ΠΑΕ, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ή εάν η παρουσία του σχετίζεται με τη δημοσιογραφική ιδιότητα που διαθέτει και απλά παραυρέθηκε για να καλύψει το γεγονός.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο προτιμήθηκε ο κ. Καρύτσας και έγινε αποκλεισμός άλλων δημοσιογράφων...

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ
passports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #301 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 18:09 »
Και μάλιστα μια από τις... ανησυχίες του ήταν να πει ότι δίνει η διοίκηση σταδίου σ' εμένα πληροφορίες και τις γράφω στο forum. Να κατήγγειλε ότι γράφω ψέματα, να το καταλάβω. Αλλά του έφταιγε απλά ότι έχω πληροφόρηση. Ποιανού; Του "δημοσιογράφου"! Όντως απαράδεκτον :)
Τελείως "χριστοδουλική" εκπροσώπηση με αντίστοιχα επιχειρήματα.

ΥΓ. Ας κρατάμε μικρό καλάθι προς το παρόν για τα αποτελέσματα της συνάντησης, παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Συμφωνήθηκε μόνο να αρχίσει διάλογος κι εντός 20 ημερών να κοινοποιηθούν τα αποτελέσματά του και στον Μπιτσαξή.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Δεκ 2011 18:15 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 21:00 »
gianninasports.gr
Παράθεση
Τι λέει ο Γιώργος Κρανάς για τη συνάντηση με Μπιτσαξή και Χριστοβασίλη

Σχετικά με τη σύσκεψη που έγινε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παρουσία του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή και τη συμμετοχή των προέδρων ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και σταδίου Γιώργου Χριστοβασίλη και Γιώργου Κρανά, από τον τελευταίο δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ήταν μια σύσκεψη που θα  την χαρακτήριζα αποκαλυπτική, ειλικρινής και διεκδικητική και στην οποία τέθηκαν  όλα τα  θέματα που  αντιμετωπίζουν οι αθλητικές  εγκαταστάσεις και ειδικότερα το  γερασμένο κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο και ζητήθηκε  η χρηματοδότηση τουλάχιστον των εγκεκριμένων  πιστώσεων του τρέχοντος έτος.

Βέβαια, μας δόθηκε  η ευκαιρία  να συζητήσουμε  και όλα τα ανοιχτά θέματα  που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση και τη λειτουργία των  γηπέδων του ΠΕΑΚΙ και των ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ. Καταδείχθηκε, ότι στη δύσκολη  περίοδο που περνάει η Πολιτεία οφείλουν όλοι οι χρήστες  να  συνεισφέρουν  στα λειτουργικά έξοδα και φυσικά   στην συνεισφορά αυτή,  ανάλογη  συμβουλή θα πρέπει να έχει και η ΠΑΕ.

Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι με τη στήριξη της πολιτείας, της τοπικής εξουσίας , τη δρομολόγηση νομοθετικών λύσεων και με την οικονομική συμμετοχή των χρηστών όλα θα  αντιμετωπισθούν. Συμφωνήθηκε λοιπόν  μέσα στο επόμενο 20ημερο   να οριστικοποιηθεί η κατάρτιση της  λειτουργικής  σύμβασης  συνεργασίας  για τα θέματα που αποτελούσαν και τα σημεία τριβής.

Βέβαια, ο διάλογος   αλλά και οι συναντήσεις  με τον  πρόεδρο της ΠΑΕ , προκειμένου να διαμορφωθεί ένα συνθετικό πλαίσιο  των διαφορετικών  σκοπών που η κάθε πλευρά υπηρετεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, της τοπικής κοινωνίας, του αθλητισμού αλλά και της λαοφιλούς μας ομάδος του ΠΑΣ θα πυκνώσουν.

Πολλά μπορούμε να λύσουμε  εδώ με την από κοινού  διεκδίκηση των  ανοιχτών  αθλητικών θεμάτων  απέναντι στην Κεντρική διοίκηση και πολλά λύνονται με το διάλογο, τις αμοιβαίες  εξηγήσεις ,το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ανάδειξη της ομαδικότητας.

Για την Ε.Δ.

Ο  Πρόεδρος

Γ.Κρανάς».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #303 στις: Δευ 16 Ιαν 2012 14:57 »
contra.gr
Παράθεση
Ο βούρκος των "Ζωσιμάδων"

Το πρόβλημα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και η κάκιστη εικόνα του χλοοτάπητα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης τόσο σε συνεντεύξεις Τύπου και πηγαδάκια παικτών, όσο και στα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΙΣΛΙΑΝ
Τελ. ανανέωση : Ιανουάριος 16 2012 13:58

Η πίστα του πατινάζ...

Όταν όμως το γήπεδο αυτό αρχίζει με την πάροδο του χρόνου να γίνεται μία κανονική παγίδα για τα πόδια των παικτών και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν με σοβαρούς τραυματισμούς, τότε χρειάζονται άλλα μέσα για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι.

Το κυριακάτικο (15/01) ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον πάγο σχεδόν σε όλο τον χλοοτάπητα να μετατρέπει το γήπεδο "Ζωσιμάδες" σε πίστα του πατινάζ. Η απόφαση του διαιτητή Σπάθα να ξεκινήσει το ματς (έστω και με 40 λεπτά καθυστέρηση) παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για οτιδήποτε κακό συμβεί, εξαγρίωσε πολλούς, με την ανακοίνωση του ΠΑΟ κατά τη διάρκεια του αγώνα να επιβεβαιώνει την οργή των πράσινων.

Δεν υπήρχε μηχάνημα

Το βράδυ της Κυριακής όλη η Ελλάδα παρακολούθησε με αγωνία τις προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου και του αυτοκινήτου που μεταφέρει τους τραυματίες, προκειμένου να λιώσουν με σκούπες τον πάγο, αφού δεν υπήρχε πουθενά μηχάνημα αποκόλλησής του. Με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία παρακολούθησαν τις προσπάθειες των 22 παικτών, οι οποίοι προσπάθησαν περισσότερο να αποφύγουν κάποιον τραυματισμό παρά να παίξουν ποδόσφαιρο.

Μπαλάκι οι ευθύνες…

Το ερώτημα που προκύπτει από όλα αυτά είναι ένα. Από ποιόν θα ζητηθούν ευθύνες. Από τον Γιώργο Χριστοβασίλη; Από τον πρόεδρο της επιτροπής σταδίου κύριο Κρανά; Από την ΓΓΑ; Από τη Σούπερ Λίγκα; Η απάντηση είναι απλή… Ευθύνες θα ζητηθούν από όλους. Πρώτα όμως από την ΓΓΑ στην οποία και ανήκει το στάδιο αυτό και το οποίο μοιάζει πιο παραμελημένο από οποιοδήποτε άλλο.

Ο εμφύλιος...

Αμέσως μετά η ευθύνη βαραίνει τη Σούπερ Λίγκα, η οποία έδωσε άδεια – μέσω της επιτροπής ελέγχου της – ώστε το γήπεδο αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες του πρωταθλήματος.. Στη συνέχεια ο λόγος θα πρέπει να ζητηθεί και από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, του οποίου κάθε προσπάθεια συνεννόησης με τον πρόεδρο του σταδίου κύριο Κρανά, για ομαλή λειτουργία του χώρου, έπεφτε στο κενό. Όλοι άλλωστε θυμούνται τον "εμφύλιο" πόλεμο ανάμεσα σε ΠΑΕ και Επιτροπή Σταδίου.

Κοσμητικά επίθετα…

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, θα έβλεπε κανείς με έκπληξη τα δεκάδες επίθετα που χρησιμοποίησε ο αθλητικός (και όχι μόνο) τύπος, για να χαρακτηρίσει το γήπεδο των Ζωσιμάδων. Χιόνι, βροχή και παγωνιά είναι τρία φυσικά καιρικά φαινόμενα που οι Γιαννιώτες θέλουν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, αφού είναι ικανά να μετατρέψουν το γήπεδο σε ανθρώπινη παγίδα.

Το Contra.gr έψαξε και βρήκε τις πιο… ουσιαστικές και εντυπωσιακές ατάκες που ακούστηκαν ποτέ από παίκτες και προπονητές, που πέρασαν από τους Ζωσιμάδες, με πιο πρόσφατες αυτές των πρωταγωνιστών του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό. Αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι πάντως μία πιο παλιά ατάκα, δια στόματος Κοστίν Λάζαρ…

Ζεσουάλδο Φερέϊρα: «Δεν είμαι προπονητής του χόκεϊ»

Κώστας Κατσουράνης: «Ευτυχώς βγήκαμε ζωντανοί από αυτό το γήπεδο. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο τέτοιο γήπεδο…»

Σεμπαστιάν Λέτο: «Θα πάω στο dancing on ice. Κωστόπουλε έρχομαι!»

Άγγελος Αναστασιάδης: «Βεβαίως και είναι ακατάλληλο το γήπεδο. Τώρα το καταλάβατε;»

Φώτης Κηπουρός: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός»

Σίλβα Κλέιτον: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο»

Λουκάς Βύντρα: «Θα σκοτωθούμε, δεν το βλέπει ο Σπάθας;»

Πάρης Ανδράλας: «Δεν μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος»

Κοστίν Λάζαρ: «Γήπεδο για καλλιέργεια πατάτας»

Κώστας Χαλκιάς: «Χωράφι με δύο εστίες»

Αλέξης Κούγιας: «Ντροπή η εικόνα του γηπέδου»

Στεφάν Ντεμόλ: «Προσπαθούμε και παίζουμε συνέχεια σε άσχημες γηπεδικές συνθήκες»

Νίκος Καραγεωργίου: «Μεγάλο ντεζαβαντάζ το γήπεδο των Ζωσιμάδων»

Βαγγέλης Βλάχος: «Ευτυχώς βγήκαμε σώοι από το βούρκο»

Τάκης Λεμονής: «Μονίμως γλιστερός ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #304 στις: Δευ 16 Ιαν 2012 17:01 »
Ζωσιμάδες … υψηλής  προστασίας – ασφαλείας.



Ζωνάρια, καρέκλες, καδρόνια, λοστάρια  … και  το σκηνικό ξετυλίγεται μέσα στη Θ1 (11)  (Ειδικές κατηγορίες) ΑμΕΑ !!!
Άντε να πάρει ο άνθρωπος το αναπηρικό καρατσάκι του και ο γέροντας τα μπαστούνια και που να πάει???

Αίσχος??? ... τι θα πει αίσχος?? ... σκατά θα πει.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #305 στις: Δευ 16 Ιαν 2012 17:50 »
sportaction.gr
Παράθεση
«Δεν είμαι δικαστής για να επιρρίπτω ευθύνες»

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 16:40

Μόνος του συντηρεί το γήπεδο του ο ΠΑΣ Γιάννινα και καμία εμπλοκή δεν έχει η Superleague σύμφωνα με τον Πιερ Κοσμίδη. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργανώτριας αρχής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» τόνισε πως η Λίγκα δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιερ Κοσμίδη στον Sentra:


Για το ποια είναι η μέριμνα της Σούπερλιγκ για καταστάσεις όπως στα Γιάννενα:

«Καταρχήν αρμόδιος για να κρίνει την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου είναι ο διαιτητής για αυτό και 2 ώρες πριν αρχίσει ο αγώνας επιθεωρεί το γήπεδο. Κάθε πρωί πριν από κάθε αγώνα γίνεται μια σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων της αναμέτρησης. Στην σύσκεψη που έγινε στα Γιάννενα υπήρξε δέσμευση από τη πλευρά των γηπεδούχων ότι θα θέσει σε λειτουργία όλο τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Επειδή στο παρελθόν έχουμε δει πολλά γήπεδα σε κακή κατάσταση, αυτό που φρόντισε η Λίγκα ήταν ότι κάθε ΠΑΕ έχει την υποχρέωση να διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και προσωπικό ώστε να αντιμετωπίζει άσχημα καιρικά φαινόμενα. Υπάρχει από φέτος μια κεντρική σύμβαση συντήρησης των γηπέδων στην οποία συμμετέχουν όλες οι ομάδες εκτός του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού, καθώς θεωρούν ότι έχουν τις υποδομές να αντεπεξέλθουν μόνοι τους. Φέτος οι αγωνιστικοί χώροι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Για παράδειγμα στο Παγκρήτιο μετά τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό υπήρξε πρόβλημα με τον χλοοτάπητα και λόγω της κεντρικής συντήρησης αποξηλώθηκε και τοποθετήθηκε καινούριος».


Για τον αν φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη ο ΠΑΣ για την χθεσινή εικόνα:

«Δεν είμαι δικαστής για να επιρρίπτω ευθύνες. Το γήπεδο των Ιωαννίνων είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς γυμνάζονται αθλητές από συλλόγους στίβου, ρίψεων και αν θυμάστε τις προηγούμενες σεζόν ήταν γεμάτο λακκούβες από τις ρίψεις ακοντίων, σφαιρών, σφυρών.. κάτι που όμως λύθηκε. Η ομάδα του ΠΑΣ θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να συντηρεί το γήπεδο από μόνη της.

Η Λίγκα χρηματοδοτεί την τακτική συντήρηση και επίβλεψη των γηπέδων σε εβδομαδιαία βάση. Σε έναν χλοοτάπητα σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να κοιτάμε και το υπόστρωμα για το αν έχει τη δυνατότητα να τραβάει το νερό ή αν είναι αρκετά μαλακό ώστε να μην καταπονούνται οι αρθρώσεις των αθλητών. Είναι ένα βήμα προς την θετική κατεύθυνση όσον αφορά την σωματική ακεραιότητα των αθλητών».


Για το αν η Λίγκα είχε εμπλοκή σε όσα έγιναν εχθές παρόλο που ο ΠΑΣ είναι εκτός της κεντρικής συντήρησης:

«Η Λίγκα δια των εκπροσώπων της συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο διαιτητής είναι αυτός που λαμβάνει την τελική απόφαση και ότι πούμε εμείς είναι εκ των υστέρων».


Για το αν η απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας πάρθηκε επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία στο πρόγραμμα:

«Δεν νομίζω ότι αυτός θα ήταν ο πρωταρχικός παράγοντας σε περίπτωση αναβολής του αγώνα. Εμείς ως Σούπερλιγκ είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και μαθαίνουμε από τα λάθη. Στην Ελλάδα λίγες φορές έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα και αυτό που έχει σημασία είναι να προστατεύουμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Το ότι υπάρχει ένας κεντρικός μηχανισμός τακτικού έλεγχου όλων των γηπέδων είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #306 στις: Δευ 16 Ιαν 2012 18:15 »
Παράθεση
Υπάρχει από φέτος μια κεντρική σύμβαση συντήρησης των γηπέδων στην οποία συμμετέχουν όλες οι ομάδες εκτός του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού, καθώς θεωρούν ότι έχουν τις υποδομές να αντεπεξέλθουν μόνοι τους.
Ενημερωση καμια δημοσιογραφαρα πως κι ετσι που εσκουζε κιολας ο προεδρας οτι δεν τον βοηθαει κανεις κλπ και οτι ειναι μονος τ σε αυτα;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #307 στις: Δευ 16 Ιαν 2012 18:41 »
που να τρέχεις για ρεπορτάζ...μερικές φορές κάνει και κρύο...

Αποσυνδεδεμένος ham n huias

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 46
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #308 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 02:19 »
ajax σ' αγαπω, ajax εισαι ο ενας, παγο μες στο γηπεδο δεν εχει δει κανενας...


Το ειδαμε κι αυτο. Παγο σε γηπεδο! Παγο σε ολη τη γραμμη μπροστα απο τη μεγαλη κερκιδα, στα σημεια που δε βλεπει ο ηλιος.
Δεν υπαρχει αλλο τετοιο προηγουμενο, μην το ψαχνετε. Σε ελληνικο γηπεδο τουλαχιστον. Ουτε Καστορια, ουτε Δραμα, ουτε αλλου που εχει πολυ πιο κρυο. Και στη ρωσια, στη δανια, στη σουηδια κλπ, το φαινομενο ειναι πολυ σπανιο.

Τα γιαννενα δεν ειναι η πιο κρυα πολη στην ελλαδα. Δεν ειναι καν ουτε στις πιο κρυες. Απλα βρεχει πολυ...Εχει τις δικες τις ιδιαιτεροτητες σαν πολη. Ιδιαιτεροτητες ομως που αντιμετωπιστηκαν απο ντοπιους εμπειροτεχνες κατα καιρους σε σημειο που καποιο σοβαρο προβλημα αλλου, να φαινεται απλο εδω (οπως πχ το αποχετευτικο των ομβριων στους κεντρικους δρομους που παρολο τον τεραστιο ογκο νερου βροχης δεν υπαρχει καμια πλημμυρα (εκτος λιγων εξαιρεσεων) οπως πολυ συχνα σε κεντρικους δρομους αλλων πολεων).


Το προβλημα με τον χλοοταπητα στο γηπεδο ξεκινησε πριν απο 3-4 χρονια επι κουγια (μαλλον 2007 ηταν) οταν αντικατασταθηκε πληρως ο παλιος χλοοταπητας που ειχε δοθει σε χρηση τη σεζον 1976-77. Αυτα τα τελευταια χρονια υπαρχει ουσιαστικο θεμα και γινομαστε ρεζιλι σε ολη την Ελλαδα. Σαν το γεφυρι της αρτας καθε καλοκαιρι το φτιαχνουμε, αλλα ολο κατι παει στραβα. Βροχες, λιμναζοντα νερα, λασπη, ακομα και παγο και πληρης καταστροφη που ερχεται κατα το Μαρτη. Τι φταιει ομως?

30 ολοκληρα χρονακια κρατησε μια χαρα ο χλοοταπητας ο παλιος και σε πολυ δυσκολοτερους χειμωνες. Μια χαρα γινοταν τα παιχνιδια και η μπαλα κυλουσε νορμαλ σε ενα ομοιομορφο καταπρασινο γρασιδι χωρις τιποτα απο αυτα που ειδαμε τα τελευταια 3-4 χρονια, εκτος φυσικα απο την κλασσικη ρετρο κυκλικη λασπουρια μπροστα απο το τερμα που δημιουργηθηκε σε ολα τα γηπεδα με την παροδο των ετων απο τα μπλονζον των τερματοφυλακων. Μεχρι και ματς σε χιονια ειδαμε στα γιαννενα και πολλα αλλα υπο καταρρακτωδη βροχη οπου δεν υπηρχε κανενα προβλημα.

Στην ουσια το γηπεδο ζωσιμαδες, δεν ηταν ποτε ενα γηπεδο ποδοσφαιρου. Ηταν ενας "λοφος ποδοσφαιρου", ένα όρος που δεν υπηρχε πουθενα αλλου και φτιαχτηκε απο ανθρωπους που ξερανε την περιοχη. Σιγουρα ο χλοοταπητας δεν ειχε περασει ποτε καποια σοβαρη επιτροπη, μονο οι κερκιδες. Η σεντρα του γηπεδου ειχε πολυ μεγαλη υψομετρικη διαφορα απο τις γραμμες του αρ αουτ. Οσοι θυμαστε τον παλιο χλοοταπητα, σιγουρα την παρακατω εικονα δεν θα τη θυμαστε:



Εαν καθοσουν στο σημειο αυτο, απεναντι μολις που διεκρινες την μεσαια πινακιδα τζοκερ και τιποτε αλλο. Αν καθοταν καποιος απεναντι, αυτο που διεκρινες ηταν το κεφαλι του και οχι το σωμα του, Υψωμα, λοφος, βουνο, οπως θελετε πειτε το. Ενα πολυ χλιαρο πλασεδακι απο τη σεντρα προς το αρ αουτ και η μπαλα κυλουσε αργα και βασανιστικα πλαγιο, ενω σε αλλα γηπεδα θα ειχε σταματησει πολλα μετρα πριν.
Οι παραλληλες πασες ηταν γολγοθας και ακομα και η σημερινη Μπαρτσελονα με το ασταματητο passing game θα ειχε βρει το μπελα της.

Με τοσο μεγαλη κλιση που ειχε το γηπεδο, οτι νερο επεφτε εφευγε κατευθειαν δικαιωνοντας οσους λενε οτι η καλυτερη αποχετευση των ομβριων ειναι η φυσικη απορροη τους λογω κλισεων και οχι οτιδηποτε αλλο τεχνολογικο μοδατο επιτευγμα...

Αυτο ηταν το μυστικο στο γηπεδο και γιαυτο 30 χρονια ο παλιος χλοοταπητας δεν επαθε ποτε τιποτα. Τωρα ετσι οπως το φτιαξανε, "σιαδ", ας τα λουστουνε. Ποιος και πως να το συντηρησει καθημερινα?


και για υστερογραφο:

Παρτε κι αλλη μια σπανια φωτο, σημερινη για δωρο:
Καροτα στο γηπεδο, ποτε θα ξαναδειτε? Του χρονου μαλλον, εκτος κι αν πεσει ο παναθηναικος στη β' και δεν παιξουμε μαζι του...


Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #309 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 12:18 »
Αυτος που σχεδιασε τον πρωτο χλοοταπητα του σταδιου ηταν Μ Α Γ Κ Α Σ


οσοι νασχοληθηκαν με το γηπεδο απο την απομακρυνση του Τακουρα και μετα ηταν:
Γιώργος Μάγκας - George Magas Part3

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #310 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 12:37 »
ΟΞΩ  ΒΙΑ ΚΙ ΜΑΦΙΑ ΚΙ ΛΙΤΣΑΡΙΑ ΠΟ ΤΣ ΖΩΣΜΑΔΕΣ


Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #311 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 13:13 »
To Zωσιμαδες παντα ειχε παγο στη γραμμη κοντα στους παγκους ,οταν ειχε παγωνια.Απο οταν εγινε το σκεπαστρο ,δεν πεφτει ηλιος στο σημειο αυτο,για πολλες ωρες και ετσι παγωνει...
Τα παλια τα χρονια δεν ειχαμε προβληματα ,γιατι ειχαμε εναν Λαγουδη.Ανθρωπος που εκανε λειτουργημα,και οχι επαγγελμα δημοσιου υπαλληλου
Επισης ειχε και κλιση (σαν λοφος).Ομως αυτος ο ''λοφος'' κατεβηκε γιατι δεν πληρουσε τα Ευρωπαικα στανταρ.(γιαυτο εξαλου και καναμε εργα για τα θεωρεια,με εξοδους κυνδυνου κλπ.Τα ζηταει η Ουεφα...
Η ευθυνη ειναι κυριως στη διοικηση.Αφου ,κυριε ξερεις οτι γινεται αυτο το πραγμα,αγορασε ενα γ@#ωμουσαμα 100 επι 3 μετρα και τοποθετησε το.Δεν σου ειπαμε να κρυβεις το τερεν κατω απο την κερκιδα ,οπως γινεται στα καινουρια υπερσυγχρονα γηπεδα....Ενα παλιομουσαμα με 2 χιλ ευρω.....

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #312 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 14:58 »
Παράθεση
Υπάρχει από φέτος μια κεντρική σύμβαση συντήρησης των γηπέδων στην οποία συμμετέχουν όλες οι ομάδες εκτός του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού, καθώς θεωρούν ότι έχουν τις υποδομές να αντεπεξέλθουν μόνοι τους.
Ενημερωση καμια δημοσιογραφαρα πως κι ετσι που εσκουζε κιολας ο προεδρας οτι δεν τον βοηθαει κανεις κλπ και οτι ειναι μονος τ σε αυτα;
Στην παραπανω αναπαντητη απορια, οι δημοσιογραφαρες(που δεν γυρισαν ποτε φιλε μου fon7 απο το κρυο γiατι παρεμεναν παντα στο ζεστο "τριο"), ας προσθεσουν κι αλλη μια

super-fm.gr
Παράθεση
Στη νέα ρύθμιση στην οποία στοχεύει να υπαχθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εντός των ημερών θα συμπεριλάβει τις οφειλές προς την εφορία Σταδίων (σ.σ. η τελευταία είχε κάνει ανάκληση της βεβαίωσης οφειλής),
Ποτε εγινε η ανακληση ?
Χτες, προχτες εγινε, πολυ πριν τα Χριστουγεννα εγινε, ποτε ?
Κι αν εγινε καιρο τωρα γιατι δεν το ανεφεραν τοσο καιρο ?
Και γιατι μια μικρη ξεπετα αντι πληρους ενημερωσης ?
Και γιατι οχι και κανενος ευχαριστουμε κιολας ?
Ρωταω επειδη σκουζαν και δημοσιογραφαρες και προεδρουκοι και οπαδουληδες, μερες ολοκληρες, απο σαϊτ, ραδια, τηλεορασεις, εφημεριδες, για εχθρους που επιβουλευονται και ή αυτος ή εγω-εμεις, αλλα οταν ο αλλος εκανε την διευκολυνση να μη δεσμευσει τελικα στην οικονομικη μας κριση σαν προεδρος εκατονταδες χιλαδες ευρω χρωστουμενα, τσιμουδια...

SirBak, θυμαμαι ενα ποστ δικο σου για ενα εργολαβο που ανελαβε απο την παε την συντηρηση του χορτου, (αυτη που δεν θελουμε λεφτα απο καμμια λιγκα, εχουμε μονοι μας τα μεσα ως ΠΑΕ) και διαφορετικο απο αυτον που ειχε κανει την ανακατασκευη(και χτυπιοταν χτες στου Τσολη οτι δεν μπορει να βλεπει να κακοποιειται το εργο που παρεδωσε, γιατι υπαρχει και ειδικο φαρμακο αντιπαγωτικο και ειδικος μουσαμας αντπαγωτικος), και ειπα να σε ρωτησω αν ξερεις τι κανει, καλα ειναι, ασχολειται ακομα τοσο θερμα με τους Ζωσιμαδες οσο και με την ποσην του πρωινου καφε ?? Εσυ, αντε λιγο πισω κανας davelis, αντε κι ακομα λιγο παραπισω ο Tsimentos, το κοβω να ξερετε να μας πειτε τι κανει  ::)


Υ.Γ: Αλλιως πρεπει να ψαξω να βρω να ρωτησω εκειο το εξωγηϊνο ουφο σαμποτερ τς τουαϊλαϊτ ζοουν, που πισαρσε με το οξινο αποβλητο του το χορταρι, κιτρινσε αυτο, το ειχε δει ο κοκορας τ αρκας, βεβαιωσει ο επιθεωρητης κλουζο, αποκαλυψει ο σουπερ γκουφη, τρεχαν ολοι μαζι για αναλυσεις μικρομπουκαλου νερου στα γενικα χημεια του κρατους, με αποτελεσμα να μην μας ξαναπουν τιποτε  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Ιαν 2012 15:29 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #313 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 15:47 »
Παράθεση
Υ.Γ: Αλλιως πρεπει να ψαξω να βρω να ρωτησω εκειο το εξωγηϊνο ουφο σαμποτερ τς τουαϊλαϊτ ζοουν, που πισαρσε με το οξινο αποβλητο του το χορταρι, κιτρινσε αυτο, το ειχε δει ο κοκορας τ αρκας, βεβαιωσει ο επιθεωρητης κλουζο, αποκαλυψει ο σουπερ γκουφη, τρεχαν ολοι μαζι για αναλυσεις μικρομπουκαλου νερου στα γενικα χημεια του κρατους, με αποτελεσμα να μην μας ξαναπουν τιποτε 

Και δε  ρωτάς ... μέχρι να έρθουν οι ειδικοί μας:P


Παράθεση
Αποφυγή ακύρωσης αγώνων λόγω των καιρικών συνθηκών

Η ακύρωση ενός αγώνα λόγω πάγου ή χιονιού αποτελεί έναν σημαντικό οικονομικό κίνδυνο. Εκτός από τα πρακτικά πλεονεκτήματα στον αγώνα ή την προπόνηση, π.χ. με τη δυνατότητα προπόνησης σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και μείωση των κινδύνων τραυματισμού των παικτών, η θέρμανση χλοοτάπητα προσφέρει και οικονομικά πλεονεκτήματα. Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) ορίζει ως απαραίτητη τη θέρμανση χλοοτάπητα στα στάδια της 1ης εθνικής κατηγορίας.
Για θερμικά καλώδια υποχλόια - πιθανόν ενεργοβόρα (παράθεση)




Εναλλακτικές  πηγές - Θερμική ενέργεια (Ζωσιμάδες)




Μετά ΠΑΣ στα κράνια.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #314 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 15:52 »
έχει τόσα θέματα να γράψεις για τον ΠΑΣ και δεν γράφουν τίποτα.Αλλά για να γράψεις πρέπει να τρέξεις να μάθεις,να ψάξεις.Δημοσιογράφοι κατά τα άλλα...Όσο περί κεντρικής διαχείρισης στα γήπεδα μάλλον δεν συμμετέχουμε γιατί θέλει φράγκα το θέμα.Μάλλον πρέπει να βάλει ο κάθε συμμετέχοντας συμμετοχή και που καιρός για έξοδα γιατί δεν νομίζω να είναι τίποτα φιλάνθρωποι που φτιάχνουν γήπεδα μπέχο ανά την ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #315 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 16:04 »
κι ομως new.Pas Pas ετσι θα επρεπε να ειναι οι και τα δυο μας σκεπαστρα.
Με συστημα συλογης νερου
για το ποτισμα
και πωληση ρευματος στη δεη
απλα πραγματα

για να δουμε
με το νεο νομο
το γηπεδο θα περασει στο ΔΗμο Ιωαννιτων
οπως και τα περισοτερα εθνικα σταδια(αυτα που απεμειναν δηλαδη)


Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #316 στις: Τρι 17 Ιαν 2012 19:37 »
Το γηπεδο θελει:

Ξυλωμα το χωμα μεχρι 60-70 ποντους βαθος, μεχρι να φανουν οι κροκαλες που ειχαν φερει στην ανακατασκευή του 79-80 και ειναι δυο μετρα κατω (ετσι λεει ο μυθος).
Εκει πρεπει να μπει γεωυφασμα, τετοιο ωστε να μην επιτρεπει το χωμα απο πανω, με τον καιρο, να περναει στις κροκάλες και να μπλοκαρει τις διοδους διαφυγής του νερου.
Δευτερη σειρά κροκάλες 20-30 ποντους και δευτερο γεωυφασμα με προδιαγραφές.
Μετα μπορει να μπει μια βαση ετσι ωστε να μπει η ενδοδαπέδια θερμανση. Εδω μπορει να γινει και ενα μικρο αποστραγγιστικό σαν το υπάρχων.
Κοστος για στρωσιμο περι τις διακόσιες χιλάδες ευρω, ως εδω.
Μετά μπαινει ο χλοοτάπητας, ποιοτητας βορειων χωρων, που να μεγαλωνει το χορτο και στον ισκιο, και να μην κιτρινιζει στον παγο.
Μενει να ζεσταθει αυτο το πραγμα που γινεται με ηλιακη θερμανση η αντλιες θερμότητας.
Υπολογιστε οτι χρειαζόμαστε 500.000 θερμιδες περίπου.
Γνωστό ειναι οτι στα Γιαννενα οταν εχει ψωλόκρυο οπως σήμερα, εχει ηλιοφάνεια, και οτι θελουμε περι τους 30 βαθμούς νερο για το ενδοδαπέδιο.
Επίσης χοντρικά θελεις 1200 τμ συλλέκτη επιλεκτικό για να κανεις αυτη την θερμανση, που θα μπορουσε να μπει στο στεγαστρο της μεγάλης, με ενα κοστος περι τις 500.000 ευρώ.
Δηλαδή με ενα - εναμισι μυριακι τα ειχες φτιαξει.

Ομως το γηπεδο ειναι κρατικο, να φανταστειτε οτι ουτε το κολυμβητήριο δεν εχει θερμανση νερου με ηλιακή ενεργεια.

Επισης μπορουσαν να μπουν φωτοβολταικά, να παράγουν ηλεκτρικη ενεργεια που θα πουλας στην ΔΕΗ, και να θερμαινεις τον αγωνιστικό χωρο με αντλίες  θερμότητας οποτε το χρειαζεσαι. (αυτη ειναι καλυτερη λυση γιατι εκμεταλευεσαι και το καλοκαίρι και κονομάς.
Ολα ειναι ομως ονειρα θερινής νυχτας, γιατι χρειαζεσαι εμπνευση, τολμη και λεφτα.
Που δεν υπάρχουν
.

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #317 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 10:16 »
Αψογος και με νουμεράκια (ΤΕΕ μου βρωμάει η δουλειά!).
Η χρήση φωτοβολταικών πόσο απλή και κερδοφόρα θα ήταν...
Η άγνωστη λέξη (και δεν αναφέρομαι στην παε, αφού το γήπεδο δεν είναι δικό της) είναι η λέξη 'επένδυση'
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #318 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 12:49 »
davelis...Μου θυμισες ενα τραγουδακι παλιο του Χαρυ κλυν που λεγεται ''Ο Ελληνας χρειαζεται....''
Μαλλον πρεπει να τραγουδισει ο Χαρυ και για το Ζωσιμαδες ''Το Ζωσιμαδες χρειαζεται...''

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #319 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 12:50 »
Αψογος και με νουμεράκια (ΤΕΕ μου βρωμάει η δουλειά!).
Η χρήση φωτοβολταικών πόσο απλή και κερδοφόρα θα ήταν...
Η άγνωστη λέξη (και δεν αναφέρομαι στην παε, αφού το γήπεδο δεν είναι δικό της) είναι η λέξη 'επένδυση'
Γιατι ρε παιδια εσείς αν νοικίαζατε ένα σπίτι με 250 ευρώ θα ρίχνατε 40.000 για κουφώματα , τζακι κ.τ.λ αν δεν στα αφαιρούσε από το ενοίκιο ???Αν έκανε κάτι τέτοιο η οποιαδήποτε διοίκηση στην οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου με τις υπάρχουσες συνθήκες (γήπεδο κρατικό κ.τ.λ)δεν θα  μιλούσαμε  για επένδυση για μαλακία στον εγκέφαλο θα μιλούσαμε.
Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά, από την μια δεν υπάρχουν λεφτά, και από την άλλη λεφτά να υπήρχαν δεν μπορείς να ρίξεις σε κρατικό γήπεδο που χρησιμοποιείτε για αθλήματα στίβου, από την μια να φτιάξεις χλοοτάπητα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και από την άλλη να ρίχνουν ακόντιο και σφαίρα στο χόρτο!
Είμαστε και θα είμαστε 50 χρόνια πίσω σε αθλητικές εγκαταστάσεις, και να βρεθεί ένας πρόεδρος που να θέλει να φτιάξει γήπεδο, η μισή πόλη θα ξεσηκωθεί αν του παραχωρηθεί έκταση για 50 χρόνια  να φτιάξει γήπεδο, διότι θα πρόκειται για σκάνδαλο ,ότι να 'ναι είμαστε όλοι!
Δεν είναι τυχαίο που είμαστε η 6-7 πόλη σε πληθυσμό και από εγκαταστάσεις η τελευταία.ότι μας αξίζει έχουμε,και ας είναι καλά οι ευεργέτες γιατί στο ξερό στην λιμνοπούλα θα παίζαμε ακόμα.
Υ.Γ Για να βάλεις φωτοβολταϊκά κάπου, πρέπει να σου ανήκει και το οίκημα!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Ιαν 2012 12:56 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #320 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 13:23 »
Μα αυτό λέω και γω βρε παγουρά μου 83, δεν αναφέρομαι στην παέ, αλλά στη ΓΓΑ. Θα την χαλούσε τη γγα να βγάζει μέρος των λειτουργικών π.χ. από τα φωτοβολταϊκά στο γήπεδο;

η γγα δεν φτιάχνει το γήπεδο γιατί ξέρει πως ο πας δεν μπορεί να πάει αλλού (οπότε είτε χωράφι, είτε μπερναμπεου το ενοίκιο θα μπαίνει, ο νοικάρης δεν θα φύγει)
και η παε ρίχνει κάποια ελάχιστα χρήματα για συντήρηση και τα ζητάει μετά επιστροφή απ' το νοίκι.

Tom και Jerry ένα πράμα.

Μην αρπάζεσαι! 8)
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #321 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 13:47 »
εδώ δεν έγιναν αυτά άλλες εποχές.θα γίνουν τώρα;Ολυμπιακοί έγιναν και από έργα πήραμε ένα...το τρίτο το μακρύτερο...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #322 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 13:53 »
Παράθεση
Το γηπεδο θελει:

γκρεμισμα και χτισιμο απ την αρχη!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #323 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 15:26 »
Ολα ειναι ομως ονειρα θερινής νυχτας, γιατι χρειαζεσαι εμπνευση, τολμη και λεφτα.
Που δεν υπάρχουν
.

Όλα μπορούν να γίνουν και με τη συνεργασία όλων των υπευθύνων, αρκεί να βρεθεί ο τολμηρός που θα τους εμπνεύσει ... θα τα βρούμε στα λεφτά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #324 στις: Παρ 20 Ιαν 2012 22:40 »
gianninasports.gr
Παράθεση
Δεν υπήρξε πάγος στο στάδιο λέει ο υπεύθυνος εργολάβος

Πολλά ακούστηκαν και γράφηκαν για τον πάγο και την κατάσταση του γηπέδου «Ζωσιμάδες» με αφορμή το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Είναι καιρός να δούμε τι λέει και ο εργολάβος Γιάννης Λάμπρης που ασχολείται με τη συντήρηση του χόρτου στο στάδιο και τι αναφέρει χαρακτηριστικά σε έκθεση που έκανε μετά το ματς της περασμένης Κυριακής. Μέσες άκρες επισημαίνει ότι δεν υπήρχε πάγος στο τερέν αλλά πάχνη και ακόμα επισημαίνει ότι λόγω της παρουσίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έξω από το στάδιο δεν μπορούσε να εισέλθει το ειδικό μηχάνημα καθαρισμού, αφού υπήρξε και απαγόρευση της αστυνομίας. Αναλυτικά η έκθεση του Γιάννη Λάμπρη έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

• Έλλειψη αποθηκευτικού χώρου ασφαλούς φύλαξης του μηχανολογικού εξοπλισμού συντήρησης του χλοοτάπητα, γενικότερα και ειδικότερα κατά το διήμερο διεξαγωγής των αγώνων

• Απόρροια αυτού η συνεχής μεταφορά των μηχανημάτων από την αποθήκη του εργολάβου στο γήπεδο.

• Καθημερινή και ανεξέλεγκτη δραστηριότητα δεκάδων ατόμων στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

• Ο συνδυασμός βροχόπτωσης την Παρασκευή 13/01/2012 και το Σάββατο 14/01/2012 με τις πολικές θερμοκρασίες το βράδυ του Σαββάτου 14/01/2012 (ο καθώς επίσης και ο συνδυασμός της θερμοκρασίας (4ο ) την Κυριακή 15/01/2012 και ώρα 19:30 με το ψιλό αεράκι είχαν ως αποτέλεσμα τη σκλήρυνση του χώματος (δεν υπήρχε πάγος). Εάν είχε πραγματοποιηθεί ο αγώνας στις 17:15 δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

• Την Κυριακή 15/01/2012 οι εργασίες αφαίρεσης της πάχνης από τον αγωνιστικό χώρο έως τις 17:00 έδειχναν πως όλος ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε κανένα πρόβλημα, εξαιρουμένου του ανήλιου τμήματος, μιας λωρίδας 5 6 μέτρων πλάτους και 50 60 μέτρων μήκους, δηλαδή περίπου 300 350 2, το οποίο παρουσίαζε μια σκληρότητα. Στο εν λόγω τμήμα του γηπέδου πάγος δεν υπήρχε, παρά μόνο αυξημένη σκληρότητα χώματος και σε συνδυασμό με τη μειωμένη κάλυψη από φυτομάζα λόγω των γνωστών προβλημάτων (πολλοί αθλητές του στίβου), της χρήσης του τμήματος από τον επόπτη του κάθε αγώνα, της θερμοκρασίας στις 19:30 (4ο ) και του παγωμένου αέρα, είχε ως αποτέλεσμα να σκληρύνει ακόμα περισσότερο.

• Όποιος επισκεφθεί σήμερα (Δευτέρα 16/01/2012) το στάδιο των Ζωσιμάδων με θερμοκρασίες που έφτασαν στους 14ο θα διαπιστώσει μόνο πάχνη και όχι πάγο.

• Παρά τις εκκλήσεις μου δεν μου επέτρεψαν να αφήσω τα μηχανήματα στο γήπεδο, μετά την αρχική ολοκλήρωση των εργασιών στις 17:00, για έκτακτη ανάγκη όπως και δημιουργήθηκε.

• Κατά την προσπάθεια εισόδου μου στο γήπεδο και έπειτα από κλήσεις που δέχτηκα από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, η αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο σε εμένα προσωπικά και κατ’ επέκταση στο φορτηγάκι που μετέφερε τα ειδικά μηχανήματα.

• Απορίας άξιο είναι πως το πρόβλημα δεν έγινε αντιληπτό κατά την διάρκεια του ζεστάματος των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών και εμφανίστηκε μετά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης. Ο πάγος μπορεί να υπάρξει σε κοιλότητες όπου συγκρατείται νερό, δημιουργώντας μια λεία και οριζόντια επιφάνεια και όχι σε συσσωρευμένα κομματάκια πάγου πάνω στο γκαζόν (όπως έδειξαν κάποιες φωτογραφίες) που προφανώς προήλθαν από το πλησίον ταρτάν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις στα Μ.Μ.Ε.

• Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο χειριστής ανέβηκε στο μηχάνημα το οποίο ήταν αποθηκευμένο σε χώρο κάτω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων (στην ανάπαυλα των ημιχρόνων) δέχθηκε σπασμένο κάθισμα από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας το οποίο για καλή του τύχη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του.

Μετά τιμής

Γιάννης Λάμπρης

Εργολάβος Τεχνικών Υποδομών
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.