Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 425295 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #375 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 21:35 »
Νομιζω πως εδω κολαει το"λεμε τωρα"


ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!),Πιο ωραια ακουγεται σαν τιτλος του τοπικ :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #376 στις: Τρι 07 Αύγ 2012 20:08 »
Ξερουμε σε τι κατασταση βρισκεται ο αγωνιστικος χωρος στο γηπεδο? Προλαβαίνουμε την πρωτη αγωνιστικη ή θα εχουμε ομορφιες?

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #377 στις: Σαβ 11 Αύγ 2012 00:19 »
Παράθεση
Ο Γιώργος Σουκοβέλος νέος πρόεδρος της Ε.Δ. Σταδίων
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3858:%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B4-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD&Itemid=138
Παράθεση
Ο Γιώργος Σουκοβέλος νέος πρόεδρος της Ε.Δ. Σταδίων
Ο Γιώργος Σουκοβέλος νέος πρόεδρος
Ο Γιώργος Σουκοβέλος
Ο Γιώργος
Ο Γιώργος
Ο Γιώργος Κρανάς

Ο Γιώργος Σουκοβέλος
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #378 στις: Κυρ 12 Αύγ 2012 15:55 »
ΠΕΡΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΛΟΓΟΣ…
Ο Γ. Κρανάς από το προσωπικό του blog για το πότισμα και τα σπασμένα καθίσματα…
 Στο προσωπικό του blog/ΠΕΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (που είναι και αρκετά παλιό), ο κ. Γιώργος Κρανάς, με αφορμή δημοσίευμα του www.paspartoy.gr  και του Χρίστου Τσάγκα, δίνει μια άλλη διάσταση στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Γράφει:
Το μακρύ και το κοντό του
       Με αφορμή το δημοσίευμα  του  Χ. Τσάγκα στο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ      με τον τίτλο «Τραγικά αδιάβαστος» ο Γιάννης Γιαννάκης διευθυντής του superfm,  έψαξα να δω τα δημοσιεύματα του    προκειμένου να διαπιστώσω, αν και κατά πόσο  ένας φέρελπις νέος αγωνίζεται, μέρα νύχτα, αδιάκοπα, για μια υγιή, έντιμη δημοσιογραφία με αυστηρή προσήλωση στη δεοντολογία, που μοναδικό στόχο θα έχει την σαφή, πλήρη και σφαιρική ενημέρωση των πολιτών.
       Δυστυχώς από την  ανάγνωση δύο  δημοσιευμάτων του με τον τίτλο « Παίρνει το χρίσμα για τα Στάδια ο Γ. Σουκουβέλος»  και  «Αλλαγή σε κομμάτια του χλοοτάπητα στο «Ζωσιμάδες» διαπιστώνει κανείς ότι δεν υπηρετείτε η δημοσιογραφική δεοντολογία, αυτή που ασκείται από λειτουργούς που αδιαφορούν για την εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρηματικών, συχνά μάλιστα διαπλεκομένων ή κομματικών. 
      Αναφερόμενος λοιπόν στο πρώτο δημοσίευμα  γράφει ότι : «Ο κ. Σουκουβέλος εξαρχής φαινόταν να έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά να ηγηθεί της προσπάθειας να ανασυγκροτηθούν οι αθλητικοί χώροι της πόλης που όχι μόνο είχαν εγκαταλειφθεί πλήρως την τελευταία διετία, αλλά δεν υπήρχε καν συνεννόηση, ώστε με χρήματα ιδιωτών, όπως του κ. Χριστοβασίλη, να ανακατασκευαστούν οι όποιες φθορές υπάρχουν και από εκεί και πέρα να πέσει το βάρος στους χώρους του ΕΑΝΚΙ, που κι εκείνο έχει σημαντικές παραλείψεις και οι ομάδες είναι μονίμως διαμαρτυρόμενες»   και στο δεύτερο δημοσίευμα γράφει ότι:  «Μη αναστρέψιμη ήταν τελικά η ζημιά που υπέστησαν κομμάτια του χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» που είχαν μείνει απότιστα το καλοκαίρι.»   
      Με μια απλή ανάγνωση διαπιστώνει κανείς ότι αυτή η δημοσιογραφία που   απαξιώνει τις φιλότιμες και αποδοτικές προσπάθειες   των  μελών  της προηγούμενης  διοίκησης   μου θυμίζει καφενείο, όπου  ο καθένας  λέει το μακρύ του και το κοντό του.   Για παράδειγμα με τα παραπάνω δημοσιεύματα  παραλείπει να αναφερθεί ότι η  ΠΑΕ  είχε την ευθύνη του ποτίσματος και της συντήρησης του γηπέδου  καθώς και την ευθύνη της αντικατάστασης των καθισμάτων  αλλά και των άλλων ζημιών  που έγιναν στον αγώνα με τον  Παναθηναϊκό, οπότε και τα  αναφερόμενα περί  χρημάτων  ιδιωτών  δεν ευσταθούν.
       Αγνοεί ή σκόπιμα  αποσιωπά ότι  το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα που έγινε στα πλαίσια της  φερόμενης προγραμματικής σύμβασης το 2010, σύμφωνα με έκθεση του επιθεωρητή της  Σούπερ Λίγκα είναι κοντολογίς άχρηστο, ενώ  ο ιδιώτης κανονικά συμψηφίζει τα  ποσοστά που οφείλει από το 2010 με το προσκομιζόμενο (!)  κόστος του έργου που εκκρεμεί για έλεγχο;.
      Ειλικρινά εύλογα  διερωτάται  κανείς,  τι  κάνουν   οι δημοσιογραφικές Ενώσεις;   Μάλλον θα επιμελούνται    τα βραβεία της χρυσής  αθλητικής δημοσιογραφικής πέννας. 
ΠΗΓΗ: http://kranasg.blogspot.gr/

απο paspartoy.gr

http://www.paspartoy.gr/main.html
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #379 στις: Παρ 31 Αύγ 2012 15:11 »
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ακηδεμόνευτη η Ε.Δ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι.;

  Μερικά Μέσα Ενημέρωσης  κ. ο  Πρόεδρος της ΠΑΕ  ¨ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ¨  σε τηλεοπτική του παρουσία, εκτός των άλλων, είχαν  χαρακτηρίσει την υπό την προεδρία μου Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ως διορισμένη, και δε φέραμε καμιά αντίρρηση, γιατί αυτή ήταν η πραγματικότητα.
  Πώς , όμως, θα χαρακτήριζαν την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, τη στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρός της ήταν ως χτες μέλος της διοίκησής του και ο Αντιπρόεδρός της μάρτυρας υπεράσπισής  του , στη σε  βάρος του δίκη της Πολιτείας  για μη  πληρωμή οφειλής   ποσού 174.000€.
  Ας σημειωθεί ότι την αγωγή για το παραπάνω ποσό , είχε καταθέσει η προηγούμενη Ε.Δ. στην οποία συμμετείχε ως Γραμματέας ο σημερινός αντιπρόεδρος, και εμείς  , όπως ήταν νόμιμο, για να μην κατηγορηθούμε  για απιστία, αναγκαστήκαμε  να βεβαιώσουμε την οφειλή  στη Δ.Ο.Υ.
  Άραγε, ο διορισμός των δύο προαναφερόμενων μελών έγινε συμπτωματικά και αξιοκρατικά;
  Γνώριζε, άραγε, τα παραπάνω ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης που  υπέγραψε το διορισμό τους;
  Πάντως, εύχομαι στην καινούργια Διοίκηση καλή  επιτυχία στο πράγματι δύσκολο  έργο της, αν και τη θεωρώ δεδομένη, αφού μάλιστα θα έχει, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε δήλωσή του κατά τους κωπηλατικούς αγώνες παίδων και εφήβων, και την αρωγή του κ. Περιφερειάρχη, μια και οι δύο  τουλάχιστον προαναφερόμενοι είναι πρόσωπα της αρεσκείας του.
  Άλλωστε,  δείγμα των φιλικών του αισθημάτων προς αυτή αποτελεί  η μη προβλεπόμενη  παραχώρηση  ατόμων  στο ΠΕΑΚΙ αμέσως με την  ανάληψη των καθηκόντων τους.
  Προσωπικά, θα είμαι στη διάθεσή της  για πλήρη και σε βάθος ενημέρωση για όλα τα θέματα της Ε.Δ., ώστε να μην παρατηρηθεί το οποιοδήποτε κενό.       
  Εξάλλου ο αθλητισμός ενώνει και δε διαχωρίζει, διδάσκει πανανθρώπινες αξίες και βασικά το ομαδικό πνεύμα, που τόσο αναγκαίο γίνεται στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Χώρα μας.

kranasg.blogspot.gr


Παράθεση
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Ακόμη δεν ανέλαβαν και άρχισαν να σφάζονται στη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ
Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση Κρανά στον νέο πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο

Φωτιές άναψε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΚΙ η χθεσινή επιστολή-καταγγελία του πρώην προέδρου του φορέα των σταδίων Γιώργου Κρανά, ο οποίος κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο Γιώργο Σουκουβέλο και τον νυν αντιπρόεδρο Στέφανο Βασιλειάδη για το γεγονός ότι κόπτονται περισσότερο για τα συμφέροντα του ΠΑΣ Γιάννενα παρά για το πως θα εισπράξουν (για λογαριασμό του Εθνικού Σταδίου) τα οφειλόμενα από την τοπική ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ. έχουν χωριστεί στα δύο και πλέον είναι προφανές, ότι κάποιοι συμφωνούν με το περιεχόμενο των καταγγελιών Κρανά!!! Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αντιδρούν στο να βγάλουν απαντητική ανακοίνωση που θα έδινε πειστικές εξηγήσες και θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια...
epirusgate.blogspot.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #380 στις: Παρ 31 Αύγ 2012 15:50 »
Παράθεση
Πώς , όμως, θα χαρακτήριζαν την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Άμα είχαν και χιούμορ εκτός από ...σκοπό μόνο και μόνο, όπως κι εγώ φαντάζομαι  ::)

Από εκλεγμένος διορισμένος κι από δήμαρχος κλητήρας  8)


Υ.Γ: Για να μη τς αδικώ πάντως, μπορεί και να το έχουν κάνει. (Από μέσα τς  :P )
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #381 στις: Πεμ 25 Οκτ 2012 11:29 »
Παράθεση
Παίρνει το ρίσκο η Περιφέρεια για τα αθλητικά κέντρα

Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012

Στα «χέρια» της Περιφέρειας Ηπείρου περνά το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με την προγραμματική σύμβαση που απέστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην περιφερειακή αρχή, και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η έλλειψη κονδυλίων στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη συνέχιση της κατασκευής των έργων υποδομής που εκκρεμούν, όπως το Β’ Κλειστό και η Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων, έφεραν ως... αντάλλαγμα την διαχείριση του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, το οποίο μετά τις τελευταίες συγχωνεύσεις περιλαμβάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού στην Ανατολή, το ΕΑΝΚΙ και το Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων.

Στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ζήτησε από το Σώμα να υπερψηφίσει την προγραμματική σύμβαση που προβλέπει δεσμευτικά ότι η Γ.Γ.Α. θα αναλάβει το βάρος της μισθοδοσίας του προσωπικού και άλλες υποχρεώσεις προς αυτό, διαθέτοντας επιπλέον 200.000 ευρώ το χρόνο για λειτουργικά έξοδα.

Συνολικά όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης η προγραμματική σύμβαση αναφέρεται σε τρία χρόνια και το ποσό των 350.000 ευρώ ετησίως. Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης η Περιφέρεια έχει υποχρέωση προς τη νεολαία, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να αναλάβει την ευθύνη λειτουργίας του.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα αθλητικά έργα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, από παλιότερες προγραμματικές συμβάσεις, για τα οποία όπως είπε ενημέρωσε το νυν Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος του έκανε γνωστό ότι θα αντιμετωπιστούν σταδιακά και εφόσον υπάρξει η ανάλογη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομικών.

Στην Επιτροπή Παρακολούθησης Εφαρμογής της Προγραμματικής σύμβασης εκ μέρους της περιφερειακής αρχής, καθώς η μείζονα αντιπολίτευση αρνήθηκε να συμμετέχει, ορίστηκαν οι κ.κ. Παντελής Κολόκας, Μιχάλης Πλιάκος και Βασίλης Παπαχρήστου.

Κάθετα αντίθετοι στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης εμφανίστηκαν οι επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης, από τους οποίους εκφράστηκε αμφιβολία για το αν η Περιφέρεια έχει τις οικονομικές δυνατότητες να αναλάβει τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος ενέταξε την προγραμματική αυτή σύμβαση στις «διαπραγματεύσεις» μεταξύ των εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης.

«Επειδή πλέον συμμετέχουν και τα τρία κόμματα στην ίδια κυβέρνηση, έχουμε τη δυνατότητα να ξέρουμε και τα παραλειπόμενα. Όταν είδατε ότι θα αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΚΙ, ψάξατε να βρείτε πως θα αντιδράσατε και ζητήσατε από τον κ. Ιωαννίδη να πάρετε τη διαχείριση. Έχει σήμερα η Περιφέρεια την υποδομή να αναλάβει μία τέτοια διαχείριση;», σημείωσε ο κ. Αργύρης.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΑΤΣΗ από την Ελευθερία
epirusonline.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #382 στις: Παρ 26 Οκτ 2012 13:11 »
Θα αντέξει ο αθλητισμός;

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 | Βαρβάρα Αγγέλη

Μετά από δεκαετίες, οι αθλητικοί χώροι της πόλης χάνουν τον… εθνικό τους χαρακτήρα. Το κλειστό γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, η πίστα κωπηλασίας, το στάδιο των Ζωσιμάδων, οι εγκαταστάσεις στο Πανηπειρωτικό, τα γήπεδα, όλα όσα βρίσκονται υπό τη σκέπη του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, περνούν στα διαχειριστικά χέρια της Περιφέρειας Ηπείρου. Καλύτερα ή χειρότερα; Απάντηση εύκολη δεν υπάρχει, όσο η οικονομική κρίση κάνει κουμάντο.

Καταρχήν, η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων σχετικά με τον αθλητισμό στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έρχεται από το πουθενά: περιλαμβάνεται στον «Καλλικράτη», ενός «Καλλικράτη» που έχει κατηγορηθεί, και δικαίως, ότι μεταφέρει αρμοδιότητες, χωρίς όμως να μεταφέρει επαρκείς πόρους. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση, με την περιφερειακή αρχή να δέχεται αγόγγυστα τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων συνοδεία λίγων πόρων και να εγκρίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την προχτεσινή του συνεδρίαση, μια γεμάτη με ασάφειες προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σημειωτέον δε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου επιτάχυνε τις διαδικασίες για τη «μετακόμιση» των αθλητικών κέντρων, πριν ενεργοποιηθεί η σχετική διάταξη του «Καλλικράτη».

Επί της προγραμματικής σύμβασης λοιπόν, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τα επόμενα τρία χρόνια, θα πληρώνει τους μισθούς των πέντε-έξι υπαλλήλων, ετήσιου κόστους 120.000 ευρώ, που δουλεύουν σήμερα ενώ αναλαμβάνει και την υποχρέωση να καλύπτει μέρος των εξόδων λειτουργίας και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Το ποσό που θα δίνει, θα είναι ετησίως 200.000 ευρώ ή μέχρι 200.000 ευρώ. Στη σύμβαση, υπάρχουν δύο διαφορετικές διατυπώσεις επί του ποσού χρηματοδότησης, αφήνοντας το περιθώριο για παρερμηνείες και ελιγμούς. Επιπλέον, ακόμα και αν το ποσό είναι 200.000 ευρώ (χωρίς το «μέχρι»), τίποτα δεν δεσμεύει το υπουργείο να τα δώσει. Επί του πρακτέου δηλαδή, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα κάνει ό,τι κάνει και τώρα: Θα χρηματοδοτεί τις εγκαταστάσεις όποτε έχει χρήματα και αν θέλει, με τη διαφορά ότι πια δεν θα έχει μόνη της την ευθύνη.

Ακόμα και αν τηρήσει με ευλάβεια τη σύμβαση, τα χρήματα δεν φτάνουν. Ο πρόεδρος της διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων Γιώργος Σουκουβέλος αναγνωρίζει αυτή την πραγματικότητα: «Δεν έχουμε κάνει ακόμα προϋπολογισμό, αλλά σίγουρα τα έξοδα υπερβαίνουν τα 400.000 ευρώ τον χρόνο. Πιστεύω ότι η Περιφέρεια δεν θα αφήσει τους χώρους αυτούς να καταρρεύσουν. Το ίδιο ισχύει και για τον δήμο Ιωαννιτών, με τον οποίο έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες για την τοποθέτηση θερμοσυσσωρευτών στην πισίνα του ΕΑΝΚΙ για να μειώσουμε τα έξοδα». Πού θα βρεθούν, ωστόσο, τα υπόλοιπα χρήματα; Στην προγραμματική σύμβαση αναγράφεται αόριστα ότι το υπόλοιπο ποσό για τη λειτουργία και συντήρηση των αθλητικών κέντρων θα το διαθέσει η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία όμως δεν έχει πει από πού θα τα βρει, από τη στιγμή που οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (ΚΑΠ) όλο και μειώνονται.


Το αντάλλαγμα

Η περιφερειακή αρχή δεν φαίνεται να ανησυχεί και προβάλλει την υπογραφή της προγραμματικής αυτής σύμβασης ως μια επιτυχία, μιας προγραμματικής σύμβασης που ήρθε… από τον ουρανό στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Και δικαιολογημένα, αφού στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης το θέμα που αναγραφόταν ήταν: «Σχετικά με προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση αθλητικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων». Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν προετοιμασμένα να ακούσουν τι θα γίνει με το β’ κλειστό γυμναστήριο και με την ημιτελή αίθουσα βαρέων αθλημάτων. Γι’ αυτά τα έργα άκουσαν πολύ λίγα, και μάλιστα τα νέα ήταν δυσάρεστα. Όπως είπε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, με τον οποίο συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες, δεν υπάρχουν πόροι για κατασκευή έργων. «Μόλις μπουν χρήματα, θα κοιτάξω -μου είπε- να ανανεώσουμε τις προγραμματικές συμβάσεις για τα έργα του β’ κλειστού γυμναστηρίου και της αίθουσας βαρέων αθλημάτων» τόνισε. Ο κ. Καχριμάνης δεν έφυγε όμως… άπραγος από τη συνάντηση: Πήρε μαζί του την προγραμματική σύμβαση για τη διαχείριση και λειτουργία των αθλητικών κέντρων της πόλης (σ.σ. στην υπόλοιπη Ήπειρο τα αθλητικά κέντρα είναι δημοτικά). «Να γίνει η διαχείριση από την τοπική κοινωνία. Έχω μιλήσει με τον δήμαρχο, και αν θέλει, μπορεί να συμμετάσχει στην προγραμματική σύμβαση» πρόσθεσε. Ο δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππας Φίλιος φέρεται να συμφωνεί με την ανάληψη της αρμοδιότητας από την Περιφέρεια κι όχι από τον Δήμο, λόγω και της μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας που υπάρχει στους Δήμους με τη συσσώρευση αρμοδιοτήτων. Ωστόσο, δημοσίως, δεν έχει πάρει θέση. Υπενθυμίζεται πάντως ότι πέρσι την άνοιξη είχε καταθέσει το αίτημα στο υπουργείο για παραχώρηση της χρήσης στον Δήμο του εθνικού σταδίου, του πανηπειρωτικού αθλητικού κέντρου και του ΕΑΝΚΙ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος, Τόπος να Ζεις» Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος ανέφερε ότι τα αθλητικά κέντρα είναι υπόθεση του Δήμου και όχι της Περιφέρειας. «Όλα τα κάνετε για να έχετε μια φίλα προσκείμενη διοίκηση, όταν είδατε ότι θα αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο. Γι’ αυτό ζητήσατε τη διαχείριση» ανέφερε, κατηγορώντας τον περιφερειάρχη επί της ουσίας ότι κάνει πολιτικά παιχνίδια με τα αθλητικά κέντρα. Εκτενής ήταν η τοποθέτηση του περιφερειακού συμβούλου Μάκη Χατζηεφραιμίδη, ο οποίος εκτίμησε ότι ο «Καλλικράτης» μιλάει για τοπική αυτοδιοίκηση, κι όχι για περιφερειακή αυτοδιοίκηση όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές. «Απορώ όμως πώς ο δήμαρχος Ιωαννίνων και το δημοτικό συμβούλιο δεν ασχολούνται με το θέμα. Πολίτες άλλου δήμου θα αθλούνται σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις;» διερωτήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν νομιμοποιείται να ψηφίσει τη σύμβαση από τη στιγμή που δεν είναι καταγεγραμμένο το ύψος της χρηματοδότησης της Περιφέρειας. «Οφείλατε να κάνατε μια απλή μελέτη βιωσιμότητας, όπου θα φαίνεται το μέγιστο και το ελάχιστο ποσό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων» τόνισε και κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι «επιδιώκει βραχυπρόθεσμα πολιτικά οφέλη, πελατειακή και ψηφοθηρική σκοπιμότητα».

Οι επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την αμφιβολία τους για το αν η Περιφέρεια έχει τις οικονομικές δυνατότητες να αντέξει τη νέα αρμοδιότητα. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου της παράταξης «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο» εξέφρασε επιπλέον την έντονη ανησυχία του για το τι μέλλει γενέσθαι «μετά την αποχώρηση της κεντρικής διοίκησης από τις αυτονόητες υποχρεώσεις της, με την πλήρη συνενοχή της Περιφέρειας Ηπείρου». Για τον κ. Παπαδημητρίου, η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση, με τις ασάφειές της, ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των μεγάλων αθλητικών εγκαταστάσεων των Ιωαννίνων.


Τριγμοί και εντός της περιφερειακής αρχής

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας έκανε την παρατήρηση ότι για να αντέξουν τα αθλητικά κέντρα, θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις μείωσης των εξόδων, προτείνοντας χαρακτηριστικά την αντικατάσταση των λαμπτήρων με λιγότερο ενεργοβόρους.

Η παρέμβαση όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτή του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Καραμπίνα, ο οποίος κατέθεσε δική του πρόταση προς ψήφιση. Όπως είπε ο κ. Καραμπίνας στον «Η.Α.», η προγραμματική σύμβαση χρειάζεται πολλές βελτιώσεις, ενώ εκτίμησε ότι τα πολλά χρέη που υπάρχουν, δεν θα επιτρέψουν στα αθλητικά κέντρα να «αναπνεύσουν». «Πρέπει να δοθούν 400.000 ευρώ σε εφάπαξ στους 10 υπαλλήλους που έχουν συνταξιοδοτηθεί. Ποιος θα τα δώσει αυτά; Ποιος θα πληρώσει τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΙ; Τι θα γίνει με τη σκεπή στο ΕΑΝΚΙ;» διερωτήθηκε. Εξέφρασε δε την απορία του για ποιο λόγο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κρατά και χρηματοδοτεί τα υπόλοιπα εθνικά στάδια, και όχι αυτό των Ιωαννίνων.

Αναμφίβολα, όλα προέρχονται και καταλήγουν στην οικονομική κρίση. Με την κίνησή της αυτή, η Περιφέρεια Ηπείρου δεσμεύεται ότι δεν θα διεκδικήσει άλλα χρήματα από την πολιτεία πέραν αυτών που προβλέπονται στη σύμβαση. Το δικαίωμα της διεκδίκησης χρημάτων για τον υπάρχοντα αθλητισμό της πόλης χάνεται για τρία χρόνια. Το καλό είναι όμως ότι η κοινωνική πίεση για ανοιχτούς και ασφαλείς αθλητικούς χώρους θα είναι άμεσα αντιληπτή από τους νέους διαχειριστές.

agon.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #383 στις: Δευ 29 Οκτ 2012 13:45 »
Παράθεση
Εξέφρασε δε την απορία του για ποιο λόγο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κρατά και χρηματοδοτεί τα υπόλοιπα εθνικά στάδια, και όχι αυτό των Ιωαννίνων.

και έχεις και τα μμε να σε ειρωνεύονται... παγοδρόμιο το γήπεδο....έπαιζαν πόλο στο Ζωσιμάδες... χορεύοντας  στις λάσπες στα Γιάννενα και πολλά άλλα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #384 στις: Τρι 30 Οκτ 2012 18:12 »
Μια χαρά κράτησε το γήπεδο προχτές. Με βάση τη βροχή που έπεφτε 1 μέρα ολόκληρη, πολύ καλά ήταν.

ΥΓ. Όσοι ειρωνεύονται "τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν" για να φύγει το νερό, ας δουν το video του αγώνα Ελλάδας Νορβηγίας πριν χρόνια στο κατακαίνουργιο Καραϊσκάκη της Αθήνας 2004!!! Πήγαιναν οι πατσαβούρες ...γόνα. Και μιλάμε για βροχούλα μισή ώρα, όχι κατακλυσμό του Νώε επί 24ωρο που είχαμε εμείς εδώ!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #385 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 08:42 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Αναζήτηση γηπέδου για προπονήσεις
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 00.12
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/286648-PAS-Giannina-Anazhthsh-ghpedoy-gia-proponhseis

Αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων επισκέφτηκαν οι Δημήτρης Νιαρχάκος και Γιάννης Θωμαΐδης, ούτως ώστε να βρουν τον κατάλληλο χώρο για τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράθεση
Τον Ιούνιο μπαίνουν τα σκωτσέζικα συνεργεία στο «Οι Ζωσιμάδες».
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Ιαν 2013 08:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #386 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 16:02 »
ποιον Ιούνιο μόνο να ξέρουμε...μην μας αφήσει ανενημέρωτους η Ζ sports... :P

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #387 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 18:23 »
ποιον Ιούνιο μόνο να ξέρουμε...μην μας αφήσει ανενημέρωτους η Ζ sports... :P

Αν δεν παραταθεί ο χειμώνας, τον Ιούνιο του 2013 και οι αγώνες για τα πλέι οφ θα γίνουν στο γήπεδο της Κρανούλας.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #388 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 20:59 »
με αυτά που μου λες μάλλον το ρεπορτάζ πρέπει να αναφέρει Ιούνιο 20... (συμπληρώστε ελεύθερα).
Της Κρανούλας περνάει από εφορία και ουέφα;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #389 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 22:24 »
με αυτά που μου λες μάλλον το ρεπορτάζ πρέπει να αναφέρει Ιούνιο 20... (συμπληρώστε ελεύθερα).
Της Κρανούλας περνάει από εφορία και ουέφα;


Πρόσεξε fon7 … πλάκα – πλάκα,  στις 17 Ιανουαρίου  2012 είχαμε προτείνει αυτό …



Δες και η Ζούγκα πήρε τη φωτο … http://www.zougla.gr/sports/article/pas-gianina--platanias-0-0-live

… έτσι,   ιδεοδοτήσαμε!  το  Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο ΕΑΝΚΙ …  με αποτέλεσμα,  στις 18 Σεπτεμβρίου  2012  η Περιφέρεια Ηπείρου και ο  Δήμος Ιωαννιτών  να προχωρήσουν σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης  για  βιοκλιματική αξιοποίηση της στέγης του Κολυμβητηρίου στο ΕΑΝΚΙ. (τι απόγινε, davelis?)
Ναι, από χέρι η πληροφορία. ::)

Κρανούλα …
 
Κανονισμός Αδειοδότησης Ομάδων - ΕΠΟ … χλοοτάπητας, αποδυτήρια, προβολείς, πλαστικά καθίσματα, ασφάλεια,  εξοπλισμένο ιατρείο, κυλικείο, τουαλέτες … και φυσικά την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας.

Αν φέτος ΙΟΥΝΙΟ δεν παρέμβουν ριζικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις με εφ' άπαξ λύσεις (πλαστικά, στραγγιστικά, χλοοτάπητες, σκατά ...) λίγα τα ψωμιά του ΠΑΣ στην κατηγορία ... τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία με τους συμψηφισμούς και τους διαξιφισμούς ... άσε που όποιος περνάει δύσκολα στο "Οι Ζωσιμάδες" βρίσκει κουσούρια ... πολύ το χόρτο ο Τ. Λεμομής  ... πατάτες ο Μπόλονι ... χωράφι, βούρκος, κουμάσι, παγοδρόμιο, λούτσα και δε συμμαζεύεται.
Πιο απλά  :(... κάποια στιγμή θα μας βαρεθούν οι συνεταίροι μας στη SL ...

 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Ιαν 2013 22:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #390 στις: Τετ 16 Ιαν 2013 19:43 »
Παράθεση
το  Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο ΕΑΝΚΙ …  με αποτέλεσμα,  στις 18 Σεπτεμβρίου  2012  η Περιφέρεια Ηπείρου και ο  Δήμος Ιωαννιτών  να προχωρήσουν σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης  για  βιοκλιματική αξιοποίηση της στέγης του Κολυμβητηρίου στο ΕΑΝΚΙ. (τι απόγινε, davelis?)
Ναι, από χέρι η πληροφορία.


Θα μαθω...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #391 στις: Παρ 18 Ιαν 2013 23:03 »
Τέλος τα χωράφια στην Super League!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (18/1) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.
Όπως αποφασίστηκε στο Συμβούλιο της Super League, από τι νέα σεζόν δεν θα ορίζονται αγώνες του πρωταθλήματος σε ακατάλληλα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ελήφθη απόφαση επί της αρχής, όπως δεν ορίζονται αγώνες σε μη κατάλληλα γήπεδα.
2. H τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ17 (Final four) θα διεξαχθεί στην Ξάνθη“.
http://www.sports-data.net/index.php/telos-ta-chorafia-stin-super-league/

Μήπως μας αφορά άμεσα και πρέπει κάτι να γίνει;;;;Ειδικά με το χωραφάκι;;;;

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #392 στις: Σαβ 19 Ιαν 2013 15:28 »
έχει γούστο να τρέχουμε στας Πάτρας πάλι για εντός έδρας αγώνες...

κάτι να γίνει γρήγορα και χωρίς μαλακίες!

δεν παίζουμε αλλού, εδώ είναι η έδρα μας... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:(
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #393 στις: Σαβ 19 Ιαν 2013 15:54 »
Είδηση βόμβα ειναι αυτή και αν εφαρμοστεί όλοι ξερουμε
ποιον θα πάρει πρώτο η μπάλα.

Τα δεδομενα πλέον Χριστοβασιλης και διοίκηση σταδίου
τα ξέρουν από νωρίς.Ευκαιρία να κινηθούν άμεσα για να μην
έχουμε προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #394 στις: Κυρ 20 Ιαν 2013 01:06 »
Πώς ορίζεται το μη - κατάλληλο γήπεδο;
Αφορά τον αγωνιστικό χώρο ή και άλλα θέματα;

Παραδέχονται ότι ως τώρα έκαναν τα στραβά μάτια, ουσιαστικά.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #395 στις: Κυρ 20 Ιαν 2013 08:58 »
Πώς ορίζεται το μη - κατάλληλο γήπεδο;
Αφορά τον αγωνιστικό χώρο ή και άλλα θέματα;

Παραδέχονται ότι ως τώρα έκαναν τα στραβά μάτια, ουσιαστικά.

H καταλληλότητα - κανικότητα εστιάζει στον αγωνιστικό χώρο κια μόνο, τηρουμένων βέβαια των προδιαγραφών και των λοιπών χώρων, όπως προβλέπει ο Κανονισμός Αδειοδότησης ΕΠΟ – UEFA, που μέχρι τώρα ήταν κατά το δοκούν ... λαβείν.

Ως τώρα, από τη στιγμή που 1 γήπεδο εξασφάλιζε αδειοδότηση πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων ως  κατάλληλο και στη συνέχεια εμφάνιζε προβλήματα, δεν έτρεχε μια,  γιατί καμία άδεια δεν ανακαλούνταν, ούτε υποχρέωναν  για μεταφορά   έδρας, εφ’ όσον δεν είχε προκαθοριστεί .
Ο διαιτητής ήταν εκείνος που θα έκρινε και θα αποφάσιζε για την τέλεση ή μη ενός αγώνα σε 1  περιστασιακά  ανικανονικό  γήπεδο (λόγω καιρού ή κομμένα δοκάρια) και υπάρχουν πολλά παραδείγματα τέτοιων αποφάσεων (με διακοπή-επανεκκίνηση ή οριστική διακοπή) ακαταλληλότητας - αντικανονικότητας γηπέδου.
Όμως, όλες οι ΠΑΕ γνωρίζουν την κατάσταση των εδρών τους και ιδιαίτερα εκείνες που στα γήπεδά τους έχουν καταγραφεί  επανειλημμένα  σοβαρά προβλήματα, συνέπεια συνάρτησης μικροκλίματος μιας  περιοχής  με 1  κακότεχνο  αγωνιστικό  χώρο εκτός προδιαγραφών  ή  συνέπεια  πλημμελούς συντήρησης  και με αντίπαλες  τις  διοικήσεις  Γηπέδων  και ΠΑΕ.
Δηλαδή, ένας πρόεδρος  ΠΑΕ  δε θα πει ξαφνικά, είχα μια ενόχληση από τη ΕΠΟ και χρειάστηκε να παρευρεθώ  χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο και μετά μου είπαν για 1 το γήπεδο, που δεν αποτελεί περιουσιακό μου στοιχείο.

Τούδε και στο εξής, κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να έχει το γήπεδό της, αν όχι δικό της, θα είναι υπεύθυνη για την κανονικότητά του  και με ό,τι αυτή συνεπάγεται (λειτουργικές δαπάνες – συντήρηση) κανονικά. Και αποκλείεται  σε κάθε περίπτωση και μάλιστα πριν το σφύριγμα της έναρξης να υπάρξει πρόβλημα ή απειλή (σου κατεβάζω το δοακόπτη επειδή χρωστά τη ΔΕΗ) που θα εμπόδιζε τη διεξαγωγή του αγώνα.
Τώρα, 1  γήπεδο θα βγαίνει  ακατάλληλο ή ακατάλληλο  με την αδειοδότηση  της  σεζόν (2013-14) και σύμφωνα με τις καταγραμμένες  (βιωμένες αγωνιστικά) προβληματικές,  αν αυτές δεν έχουν επιλυθεί  και πιστοποιηθεί αρμοδίως.

Τι έλεγε ο ΚΑΠ … κριτήρια που δεν θα πάψουν να ισχύουν, γιατί  με τις απρόβλεπτες  θεομηνίες δεν τα βάζει κανένας. Ωστόσο όμως  έδρες σε περιοχές όπου η περίοδος των βροχών  έχει μεγάλη διάρκεια  … ο αγωνιστικός χώρος των  γήπεδων   τους θα πρέπει να είναι  στεγνό  χαλί βρέξει χιονίσει  (Κέρκυρα, Γιάννινα).

Βέβαια, αυτά τα κάνουν για να βγάλουν άχρηστο το "Απ. Νικολαϊδης" :P
Κατάλαβες  GIWRGIS? ::)
Το ειπε ο ΠΣΑΠ, το είπε η SL, ΕΠΟ, UEFA, σημασία έχει ότι εμείς το είδαμε με τα μάτια μας, δηλ., δεν πρόκειται για φαντάσματα, αλλά για γήπεδο φάντασμα.
Και εδώ κάνω κέφι τα τυπάκια που γουστάρουν εγκατάσταση ΠΑΣ στην 5αδα και ΠΑΣ ευρώπες με έδρα το "χωράφι" του Κρανά... %-|
Εντάξει, στο "Οι Ζωσιμάδες" μεγαλώσαμε όλοι, αλλά η Ομάδα δεν περπατάει και μόνο με τη δική μας καύλα στα τσιμένα πρώτο τραπέζι πίστα ... θέλει χόρτο να για φτιαχτεί και σεβασμό στον παίκτη.
Τι ακριβά και φτηνά εισιτήρια μετά, που και σε ποιά ποιότητα???
Ας διεκδικήσουμε 1 γήπεδο - προπονητήριο Κανονικό ... τουλάχιστον αγωνιστικούς χώρους για φέτος.
Ο Άγιαξ της καρδιάς μας αξίζει πολλά και ήδη έχει τεθεί σοβαρό θέμα αγωνιστικής αξιοπρέπειάς του. :stop:

Άμεση λύση τώρα, αν χρειαστεί ζητήστε ακρόαση Θεού. :mono:

Παράθεση
ΚΑΠ - Άρθρο 10 –  Ακατάλληλο Γήπεδο 
1. Eνα γήπεδο επιτρέπεται να χαρακτηριστεί ακατάλληλο πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα μόνο στις ακόλουθες εξαιρετικές περιπτώσεις, από τις οποίες είναι δυνατό να δημιουργηθεί κίνδυνος για τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές.
α) Oταν, εξ αιτίας της βροχής ο αγωνιστικός χώρος έχει γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και για τον λόγο αυτό η κίνηση των ποδοσφαιριστών είναι δύσκολη και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
β) Oταν, από τη βροχή, ο αγωνιστικός χώρος έχει πλημμυρίσει σε διάφορα σημεία του από νερά, σε τέτοιο βαθμό που όταν η μπάλα πέφτει σ' αυτά να μην αγγίζει το έδαφος.
γ) Oταν εξ αιτίας χιονοπτώσεως η περιφέρεια της μπάλας μεγαλώνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται αντικανονική.
δ) Oταν το χιόνι που έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο, παγώνει εξ αιτίας του ψύχους που επικρατεί και δημιουργείται, απ' αυτό το λόγο κίνδυνος τραυματισμού των ποδοσφαιριστών.



Παράθεση
Αποκάλυψη: Τι είδε η Σούπερ Λίγκα στους "Ζωσιμάδες", τι απαντά ο Κρανάς
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lKkYPv0lqqIJ:www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/apokalupe_ti_eide_e_souper_ligka_stous_zosimades_ti_apanta_o_kranas+%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7:+%CE%A4%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B5+%CE%B7+%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%81+%CE%9B%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+%22%CE%96%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82%22,+...&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

(...)
Προέχει όμως να δούμε ποια είναι τα προβλήματα που επισημαίνει ο γεωπόνος στην έκθεση που συντάσσει.
 
1. «Οι αντλίες και ο προγραμματιστής άρδευσης διαχειρίζονται από τη διοίκηση του σταδίου (κλειδωμένοι) με τελικό αποτέλεσμα η άρδευση, τόσο σε ποσότητα νερού όσο και σε χρόνους αρδεύσεως να μην ελέγχεται από τον αρμόδιο συντηρητή αγωνιστικού χώρου. Αποτέλεσμα του συγκεκριμένου γεγονότος είναι ότι το γήπεδο αρδεύεται ανεπαρκώς και σε ώρες που επιλέγει η διοίκηση (πολλές φορές ακατάλληλες εντελώς για άρδευση χλοοτάπητα).
 
Με βάση τα ανωτέρω και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες αρκετές κηλίδες «ξερού» στην επιφάνεια του χλοοτάπητα. Είναι προφανές ότι απαιτούνται άμεσες ενέργειες για τη διαχείριση της άρδευσης προκειμένου να μην υποστεί μη αναστρέψιμη ζημιά ο χλοοτάπητας.
 
2. Γίνεται αλόγιστη και χωρίς προγραμματισμό χρήση του αγωνιστικού χώρου από αθλητές στίβου και παιδιά (50-100) άτομα καθημερινά, ακόμα και σε αθλήματα όπως η σφαίρα, ο ακοντισμός κλπ. Η αλόγιστη αυτή χρήση και ο μη προγραμματισμός σε λοιπές χρήσεις του αγωνιστικού χώρου δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στις εργασίες και στο πρόγραμμα της συντήρησης του γηπέδου.
 
3. Σε αρκετά σημεία οι ανωμαλίες, οι μη απόλυτες κλίσεις και η χαμηλότερη στάθμη του αγωνιστικού χώρου σε συνδυασμό με τη μικρή διηθητικότητα έχουν ως αποτέλεσμα να κρατούν νερό σε πολλά σημεία. Το φαινόμενο αυτό αν συνδυαστεί με τις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες της περιοχής, δημιουργεί φαινόμενα πάγου στον αγωνιστικό χώρο, που είναι προφανώς ιδιαίτερα επικίνδυνα για την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
 
4. Πέραν των ανωτέρω εργασιών θα πρέπει να εκτιμηθεί και η δυνατότητα της μη καλής λειτουργίας του υφιστάμενου αντλητικού. Ειδικά για το γήπεδο των Ζωσιμάδων, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν το χειμώνα και έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν σημαντικά προβλήματα στη διεξαγωγή αγώνων, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η πιθανότητα εγκατάστασης ειδικού καλύμματος (frost cover). Το κάλυμμα αυτό του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιείται ευρύτατα στο εξωτερικό και προστατεύει τον αγωνιστικό χώρο σε περιπτώσεις αντίξοων καιρικών συνθηκών (κυρίως έντονων χιονοπτώσεων, παγετών κλπ)».

*Τα υπογραμμισμένα σημεία είναι και στην έκθεση επιθεώρησης τονισμένα.
(...)
   
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 20 Ιαν 2013 09:44 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #396 στις: Κυρ 20 Ιαν 2013 13:18 »
Παράθεση
Oταν εξ αιτίας χιονοπτώσεως η περιφέρεια της μπάλας μεγαλώνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται αντικανονική.

πολύ γέλιο... κάτι μου θυμίζει κι από κινούμενα σχέδια.  :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #397 στις: Κυρ 20 Ιαν 2013 13:33 »
Αυτές οι αποφάσεις μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρουν στους οπαδούς των ομάδων της υπόλοιπης ελλάδας κ θλίψη στους οπαδούς του ΠΑΣ.
Για άλλη μια φορά η εξυγίανση θα ξεκινήσει  από τον ΠΑΣ κ θα δούμε αλήστου μνήμης εικόνες όπως στο παρελθόν με 8 προβολείς κ βραδινούς αγώνες που τελικά κατάντησαν να ξεκινάνε 3 παρά τέταρτο μιας κ το μέτρο όπως πήγε να εφαρμοστεί ήταν για γέλια.
Στο βωμό του μοναδικού χρηματοδότη (νοβα) δεν είναι κακή η σκέψη αλλά η υλοποίηση.
Τα ερωτηματικά όχι απλά πολλά αλλά χιλιάδες.
20 Γενάρη σήμερα το σημειώνω  κ να δείτε πως σε καμιά 10αριά μήνες μόνο εμείς οι ΠΑΣολέδες θα κλαίμε...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #398 στις: Κυρ 20 Ιαν 2013 14:37 »
Παράθεση
SWOT ANALYSIS ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Β. ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ
Γ. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Δ. ΑΠΕΙΛΕΣ


Α. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ FIFA:
1.1. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ πρέπει να έχει γραπτό πρόγραμμα ανάπτυξης τμημάτων υποδομής εγκεκριμένο από την ΕΠΟ.
Σκοποί, φιλοσοφία, οργάνωση, προσωπικό, οργανόγραμμα, εγκαταστάσεις, οικονομικοί πόροι, ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανά ηλικιακό εύρος, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διαδικασία αξιολόγησης αποτελεσμάτων, διάρκεια προγράμματος.
Ομάδες τμημάτων υποδομής:
1 ομάδα κάτω των 10 ετών
1 ομάδα 10 - 14 ετών
2 ομάδες 15 - 21

1.2.ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Εγκεκριμένο γήπεδο για τις διασυλλογικές διοργανώσεις UEFA, καθώς και διαθεσιμότητα προπονητικών εγκαταστάσεων

1.3.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Συγκεκριμένο οργανόγραμμα καθώς και συγκεκριμένους ανθρώπους για συγκεκριμένους εργασιακούς ρόλους.

1.4.ΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Δήλωση αναφορικά με την συμμετοχή στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και λοιπά έγγραφα και επιβεβαιώσεις από την ΠΑΕ που συσχετίζονται με τις γραπτές υποβαλλόμενες δηλώσεις.

1.5.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Ελεγμένες ετήσιες οικονομικές καταστάσεις
Οικονομικές καταστάσεις ενδιάμεσης περιόδου
Μη ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιρικές ομάδες από μεταγραφικές δραστηριότητες
Μη ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εργαζόμενους και αρχές κοινωνικής ασφάλισης – φορολογικό αρχείο
Μελλοντικά οικονομικά στοιχειά
Υποχρέωση ανακοίνωσης μεταγενέστερων συμβάντων
Υποχρέωση ενημέρωσης μελλοντικών οικονομικών στοιχείων

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ
Έλλειψη εγκαταστάσεων
Έλλειψη προπονητικών κέντρων
Έλλειψη εκσυγχρονισμένων γηπέδων
Αναμφισβήτητα τα σύγχρονα γήπεδα πρέπει να διαθέτουν χώρο εμπορικών χρήσεων καθώς με αυτό το τρόπο θα δημιουργήσουν έσοδα
Είναι ουτοπικό να συζητάμε για νέα γήπεδα χωρίς την ύπαρξη εμπορικών χώρων

Β. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Η συνειδητοποίηση από την νέα γενιά στελεχών του επαγγελματικού ποδόσφαιρου του Χρυσού Κανόνα του 1/3
Ο χρυσός κανόνας του 1/3Το 1/3 των εσόδων μιας επαγγελματικής ομάδας πρέπει να προέρχεται από τις εμπορικές χρήσεις και το merchandising των προϊόντων της ομάδας
Το 1/3 να προέρχεται από τα εισιτήρια: απλά και διαρκείας
Το 1/3 από τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Γ. ΑΠΕΙΛΕΣ
Έλλειψη συμφωνίας μεταξύ των εταιριών της Super League σε βασικά οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα
Έλλειψη επιχειρηματικότητας, επιχειρηματικής παιδείας και καινοτομίας των στελεχών των επαγγελματικών ομάδων στο μεγαλύτερο ποσοστό τους
Έλλειψη ηθικής

Συμπέρασμα – Προτάσεις
Συγχωνέυσεις επαγγελματικών ομάδων
Είναι πολύ μικρό το μέγεθος της Ελληνικής Αθλητικής Ποδοσφαιρικής αγοράς για το σύνολο των επαγγελματικών ομάδων των 3-ων επαγγελματικών κατηγοριών:
Super League
Β΄ Εθνικής κατηγορίας
Γ΄ Εθνικής κατηγορίας: Νότιος και Βόρειος όμιλος

Λύσεις
Συγχωνέυσεις επαγγελματικών ομάδων
Δημιουργία συνεργιών σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο για το management των ομάδων
Επιχειρηματική λογική του «ΦΤΙΑΞΕ» και όχι του «ΑΓΟΡΑΣΕ»
Στελέχωση των επαγγελματικών ομάδων σε όλα τα επίπεδα διοικητικά και αθλητικά με ανθρώπους που θα διαθέτουν:
Θεωρητικό υπόβαθρο
Αθλητική εμπειρία
Managerial μεθοδολογία προσέγγισης επίλυσης των προβλημάτων
Δημοκρατικό μοντέλο ηγεσίας
Πάθος
Επιμονή
Υπομονή

                      Ευχαριστώ

                        Χρήστος Γάτσης
                        PhD Sport Management
                        Master Human Resources Management


Καχριμάνης  «Να γίνει η διαχείριση από την τοπική κοινωνία.  Έχω μιλήσει με τον δήμαρχο, και αν θέλει, μπορεί να συμμετάσχει στην προγραμματική σύμβαση»
Φίλιος ... φέρεται να συμφωνεί με την ανάληψη της αρμοδιότητας από την Περιφέρεια κι όχι από τον Δήμο
Αργύρης …  «Όλα τα κάνετε για να έχετε μια φίλα προσκείμενη διοίκηση, όταν είδατε ότι θα αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο.»
Χατζηεφραιμίδης ... «Απορώ όμως πώς ο δήμαρχος Ιωαννίνων και το δημοτικό συμβούλιο δεν ασχολούνται με το θέμα. Πολίτες άλλου δήμου θα αθλούνται σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις;» 
Παπαδημητρίου … ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των μεγάλων αθλητικών εγκαταστάσεων των Ιωαννίνων.
Κολόκας   … θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις μείωσης των εξόδων, προτείνοντας χαρακτηριστικά την αντικατάσταση των λαμπτήρων με λιγότερο ενεργοβόρους.
Καραμπίνας …  Εξέφρασε δε την απορία του για ποιο λόγο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κρατά και χρηματοδοτεί τα υπόλοιπα εθνικά στάδια, και όχι αυτό των Ιωαννίνων.

Θα τους αντέξει ο αθλητισμός ...
Πάιξτε μπάλα ρε ...

Παράθεση
Θα αντέξει ο αθλητισμός;
26 Οκτωβρίου 2012
Βαρβάρα Αγγέλη

Μετά από δεκαετίες, οι αθλητικοί χώροι της πόλης χάνουν τον… εθνικό τους χαρακτήρα. Το κλειστό γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, η πίστα κωπηλασίας, το στάδιο των Ζωσιμάδων, οι εγκαταστάσεις στο Πανηπειρωτικό, τα γήπεδα, όλα όσα βρίσκονται υπό τη σκέπη του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, περνούν στα διαχειριστικά χέρια της Περιφέρειας Ηπείρου. Καλύτερα ή χειρότερα; Απάντηση εύκολη δεν υπάρχει, όσο η οικονομική κρίση κάνει κουμάντο.

F.T.: http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/19054/2012-10-26.html



Παράθεση
Γ.Γ.Α. ΕΘΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 20 Ιαν 2013 14:45 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASteli

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 303
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #399 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 00:38 »
Έχετε ακούσει τίποτα για πλαστικό τάπητα στο Ζωσιμάδες;;