Κοιτα κάτι λεπτομέρειες που τελικά μας στέλνουν στο Περιστέρι!
Ούτε το θμόμουνα αυτό.
Δηλαδή μας είπε η σκουπρολίγκα να αναλάβει αυτή τη συντήρηση κι είπαμαν όχι εμείς θέμε μαναχοί μας!
Και σκέφτομαι ότι αν την είχε αναλάβει αυτή, τώρα καβάλα θανάμασταν στ άλογο και θάτρεχε αυτή να μας έχει το γήπεδο έτοιμο, ή μάλλον έτοιμο θανάταν, σιγά μην τόχε αφήσει να γίνει τέτοιο χάλι.
3 τινά μπορεί να συνέβησαν.
1ο τινό Η εταιρία που μας τον έσιαξε, μέσα στην αμοιβή να είχε και τη συντήρηση. Αν λοιπόν έχει εξοφληθεί να πάμε να τς ζητήσουμε τα ρέστα, εκτός κι αν η συμφωνία ήταν η μετεξέλιξη του γκαζόν σε πατατοχώραφο με τη πρώτη βροχή.
2ο τινό Η σκουπρολίγκα να ζήταγε αρκετά, γιατί μπε δε νομίζω να το έκανε, για να συντηρεί αυτή το χορτάρι κι εμείς είχαμαν βρει φτηνότερα να μη μας πιάκουν Κώτσους,, αλλά μας την έκανε ο φτηνότερος με ελαφριά. Καλά αν η σκούπρο τον συντηρούσε μπέχο σκώνω χέρια πόδια ψλά γιατί δεν την αφήκαμε να το κάμει.
3ο τινό Νάπαμαν δε σπάμε λεπτό, εμείς κάνουμε κονομία γιατί θα βγούμε Ευρώπη και πρέπει να ξασφαλίσουμε άδεια, καινούργιο χόρτο είναι δε βαριέσαι αδερφέ ...και βαρέθκε ο ωχαδερφός.
Α ρε κατακαημένα Γιάννενα λέω γω.
4ο τινό μούρθε Τον σιάξαμαν ...να κόψ το κεφάλι τς η εφορία σταδίου να τον συντηρήσει. Πιθανότατο. Κι αφού είδαμαν ότι δεν τόκοβε το κεφάλι τς, τς κρατήσαμαν μούτρα και δεν τον συντηρήσαμαν ούτε εμείς να μάθει να μας κνιέται.
Έτς κι αλλιώς θα πάρω τν ομάδα και θα την πάω αλλού.
Αμ πως αδά και το σιάνω και το συντηρώ; Αμ δε, μαλάκας είμαι; Χίλιες φορές Περιστέρι.
5ο τινό δεν μου έρχεται αυτή τν ώρα, ήταν πολλές οι μπύρες.
Α ρε κατακαημένε ΠΑΣ