Αποστολέας Θέμα: Αουρέλιαν Kίτσου  (Αναγνώστηκε 13433 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 18:44 »
πρώτος ρουμάνος στον ΠΑΣ αν δεν κάνω λάθος...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αουρέλιαν Kίτου
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 21:14 »
Προφέρεται Κίτσου
Chițu…  -țu (-τσου)

Τελικά... Τσίτος λέγεται (από Βελτσίστα).

Παράθεση
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσίτου
http://www.naftemporiki.gr/story/759750

ΦΩΤΟ: passports.gr
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10220:%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video%20photos&Itemid=138

Υ.Γ.:

Κι όμως... τον λένε Χίτο!

Παράθεση
Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ τον Xίτου
http://www.gazzetta.gr/football/article/582914/anakoinose-kai-o-pas-ton-xitoy
Τον ανακοίνωσαν κι άλλοι gazzetta?
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιαν 2014 21:52 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 30 Ιαν 2014 21:32 »
Παράθεση

εμεις παντως φετος ειμαστε τσιτου....μονιμως...οχι δανεικως
βγαλε μας απ το τσιτου....γιατι εχουμε παρατσιτουθει

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 09:11 »
Ρε μηπως τον εφερε η Οικογένεια Χήτου?????
  :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 31 Ιαν 2014 10:17 »
Παράθεση

εμεις παντως φετος ειμαστε τσιτου....μονιμως...οχι δανεικως
βγαλε μας απ το τσιτου....γιατι εχουμε παρατσιτουθει
μωρε να  τσιτως κανα γκολακι μηπως και βγουμε απ την τσιτα και οπως θελ να τον φωναζουμε θα τον φωναξουμε...
Προφέρεται Κίτσου
Chițu…  -țu (-τσου)

Τελικά... Τσίτος λέγεται (από Βελτσίστα).

αν  παιζει κανα  οργανο ισως ειν απ τ βελτσιστα :)

οπως και να χει το πραμα,εστω και με καθυστερηση κ χωρις τον ενθουσιασμο που ισως περιμενε,μιας και μας βρισκ στις μαυρες μας τον καλωσοριζουμε στν πατριδα των προγονων του ..

Σκάρος Ηπειρώτικο - Κίτσος Χαρισιάδης 1930

φαινεται οτι γνωριζ για τις ριζες του μιας και βρισκω το χαιρετισμο προς τους φιλαθλους λιτο μεν αλλα πολυ ενθερμο,οπως ταιριαζ στν Ηπειρωτικη κουλτουρα ..
ελπιζω να μας δωσ τν ευκαιρια συντομα ν ανταποδωσουμε το χαιρετισμο, μ αυτα π θα δουμε στο γηπεδο...
 :pas: :pas: :pas:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 13:02 »
κιτσο....τον κιτσου τι τον πηρες???

τον παιρνεις τελη ιανουαριου......2-3 αγωνιστικες δεν παιζει γιατι δεν ηρθε το δελτιο.......αλλες 2-3 για να πατησει χορταρι και να εγκλιματιστει(αν ειμαστε τυχεροι δηλαδη να εγκλιματιστει τοσο γρηγορα).......για ποτε τον πηρες??? για τους τελευταιους 6 αγωνες???

αλλος παλευει να εγκλιματιστει και αλλος για να εγκληματιστει

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ παντου

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 21:45 »
δεν θα πω οτι το χρειαζοταν αυτο το γκολ, σιγουρα αλλα θα σταθω στο ποσο ωραια πρεπει να ενοιωσε, αντε για να πηγαινουμε μπροστα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 21:51 »
Σίγουρα ένοιωσε ωραία για τον εαυτό του και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, αλλά κάποιος να του πει να αφιερώνει το γκολ στην ομάδα και όχι στον εαυτό του μόνο, γιατί και οι άλλοι εργάζονται πραγματικά...  :P

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 09:48 »
Σίγουρα εἶναι Βλάχος ὁ Κίτσου ἀφοῦ  ὡς γνωστὸν, εὐχαριστῶ δὲν ὑπάρχει στὰ βλάχικα !

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 09:59 »
Σίγουρα ένοιωσε ωραία για τον εαυτό του και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, αλλά κάποιος να του πει να αφιερώνει το γκολ στην ομάδα και όχι στον εαυτό του μόνο, γιατί και οι άλλοι εργάζονται πραγματικά...  :P
Συμφωνώ αλλά εκτιμώ την ειλικρίνεια περισσότερο από την ανειλικρίνεια.
Ας βάζει αυτός γκολ όσο κάτσει κ ας τα αφιερώνει κ στον βούδα ;)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 11:10 »
ρε παιδια , ο παιχτης ηρθε απο μια ομαδα που ζεσταινε τον παγκο κι εχασε και τη θεση του στν εθνικη γι αυτο το λογο
ειν λογικο να θελει να δωσει απαντησεις σ αυτους πρωτα πρωτα και νομιζω οτι προς τα κει απευθυνονταν αυτα τα λογια...
  εχουμε καιρο να βρουμε feeling μεταξυ μας..
ηρεμηστε δευτεριατικα...
αφησαμε τον Πηδα απ το Ευριπιδας :P και πιασαμε το Ρελο (απ το Αυρηλιος) :joker:

ηρεμηστε ,χαλλαρωστε, πως το λεν κι απολαψτε το τζγαρακ σας μ original vergin (ωρε γι αυτο ηταν τοσο σφιχτοι εφετος) tobakos αγρινννιου....

:pas: :joker: :pashat:
απο ανθρωπους που εζησαν και δουλευαν σ ανατολικα,πρωην κομμουνιστικα κρατη κυκλοφορουσε μια ιστορια -πραγματικοτητα...
ελεγαν λοιπον μεταξυ τους στα εργοστασια που <δουλευαν>,απευθυνομενοι στ νομεκλατουρα που το παιζαν διευθυνταδες κ αφεντικα <αυτοι νομιζουν οτι δουλευουμε κι εμεις νομιζουμε οτι μας πληρωνουν>
εκει κολλαει νομιζω η κβεντα αυτη :P :joker: :pas:

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Φεβ 2014 11:37 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 11:15 »
Παράθεση
Κίτου: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΣ»

Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ορελιάν Κίτου. Ο Ρουμάνος άσος μιλώντας στο gazzetta.gr μίλησε για το ματς με τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

Ο Ορελιάν Κίτου αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις και να δείξει γιατί ήταν ο καλύτερος Ρουμάνος παίκτης της γενιάς του. Ο 23χρονος άσος έδωσε με το καλημέρα τα διαπιστευτήριά του αφού στο ντεμπούτο του κατάφερε να γίνει ο νέος ποδοσφαιρικός ήρωας της πόλης με το νικηφόρο του γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Παναιτωλικό και μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα. 

Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν μπορούσες να φανταστείς. Στην τελευταία φάση του αγώνα σημειώνεις το γκολ που δίνει τη νίκη στην ομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο ντεμπούτο. Περίμενα πως και πως να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου. Το ευχάριστο ήταν ότι κατάφερα να συνδυάσω το ντεμπούτο με γκολ, ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα».

Το πανηγύρισες με την ψυχή σου πάντως.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γκολ γιατί εκτός του ότι ήταν στο ντεμπούτο μου, ήταν ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Είχα ενημερωθεί ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι και ότι υπάρχει αντιπαλότητα με τον Παναιτωλικό και γι αυτό το πανηγύρισα έντονα».

Αισθάνεσαι ότι δίνεις απαντήσεις;

«Ακόμα είναι νωρίς. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με τον ΠΑΣ κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη και να βοηθήσω κι εγώ με την παρουσία μου ο ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του. Το σίγουρο είναι ότι το γκολ αυτό θα μου δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια ώστε να μπορέσω να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα».

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα που δείχνει σε τρομερή κατάσταση.

«Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή με το να έρθω στον ΠΑΣ. Χαίρομαι κι αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί εδώ είναι όλα ιδανικά. Από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες, αλλά και το κόσμο που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα πάει καλά κι ελπίζω και με την παρουσία μου να συνεχιστούν οι νίκες». 

Είσαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Πως είναι το κλίμα;

«Πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο κλίμα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν, είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μία οικογένεια και όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής καθώς και ο πρόεδρος».

Εκτός από τον ΠΑΣ οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα, την πόλη;

«Αισθάνομαι ωραία. Το ευχάριστο είναι ότι βρίσκεται ο αδερφός μου μαζί μου στην πόλη και η προσαρμογή είναι ευκολότερη. Η πόλη μου αρέσει είναι ωραία, έχω βγει έξω έχω κάνει βόλτες στην λίμνη. Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ζεστός μου μιλάει και δείχνει ότι με στηρίζει και περιμένει πράγματα από εμένα. Πραγματικά δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την επιλογή μου».   

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 11:20 »
Εκείνο το ματς που σιγήσανε τα σοβιετικά μινγκ του γαύρου στο κολαστήριο των ζωσιμάδων το θυμάστε?
Μιλάω για αυτό εδώ το 0-0 του 90-91

1990-91 PAS - OLYMPIACOS 0-0

Ξέρετε τι έγινε εκείνη τη μέρα? Θα σας πω εγώ:

Εκείνη τη μέρα 24-25/3/91 γεννήθηκε ο μεγάλος Αουρελιάν Κίτσου. Ο νέος Χάτζι! Ο νέος Δράκουλας των Καρπαθίων! Ο Μαραντόνα της Κωνσάντζα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 12:08 »
..... ο ροναλντο του βασλουι.......ο σουαρεζ της τιμισοαρα.......ο λαμπαρντ του βουκουρεστιου.....ο κακα της κραιοβα....ο ουγκο σαντζες του πλοεστι........

μια χωρα ενας παιχτης 11 θεσεις ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

στο 89...."τι τον πηρε ωρε τελη ιανουαριου για να παιξ 5 αγωνες στο τελος???αυτος μεχρι να μαθ ποσο εχ ο καφες στα γιαννενα θα τ πουν αστο κερασμενος"............

στο 93.10........ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 12:25 »
Σίγουρα εἶναι Βλάχος ὁ Κίτσου ἀφοῦ  ὡς γνωστὸν, εὐχαριστῶ δὲν ὑπάρχει στὰ βλάχικα !

http://www.vlahoi.net/greek-vlach-dictionary/epsilon.html

Καλή συνέχεια με τον ταύρο στο στήθος A. Chitu !
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Φεβ 2014 12:31 από nick »

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 10 Φεβ 2014 23:06 »

αξίζει νομίζω να αναφερω ότι μου έκαναν εντύπωση η ταχύτητα εκτέλεσης - τελειώματος της φάσης και η ψυχραιμία του,
στο 94' και στην 1η του συμμετοχή, να σημαδέψει με ακρίβεια χαμηλά και αριστερά ώστε να μην έχει περιθώριο αντίδρασης ο ΜΠΡΟΚΟΛΙΣ .
άλλος στη θέση του θα έκλεινε τα μάτια και όπου πάει.
Πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη με τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 00:13 »

αξίζει νομίζω να αναφερω ότι μου έκαναν εντύπωση η ταχύτητα εκτέλεσης - τελειώματος της φάσης και η ψυχραιμία του,
στο 94' και στην 1η του συμμετοχή, να σημαδέψει με ακρίβεια χαμηλά και αριστερά ώστε να μην έχει περιθώριο αντίδρασης ο ΜΠΡΟΚΟΛΙΣ .
άλλος στη θέση του θα έκλεινε τα μάτια και όπου πάει.
Πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη με τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

ναι η αλήθεια είναι ότι η εκτέλεση θύμισε λίγο Marco Van Basten ... ρε χαλαρώστε λίγο , δε λέω μπορεί να είναι καλός ο Ρουμάνος αλλά να τον δούμε πρώτα , σε κενή εστία ήταν απ τα τρία μέτρα τι άλλο μπορούσε να κάνει δε γίνεται να αστοχήσει από κει , δε χρειάζεται ούτε ταχύτητα εκτέλεσης ούτε ψυχραιμία , να βρεθείς εκεί τη σωστή στιγμή μόνο αυτό χρειάζεται !   
Θυμάμαι κάτι αντίστοιχα σχόλια στο ντεμπούτο του Κίροφ όταν σκόραρε στο Βύρωνα με κεφαλιά σε άδεια εστία , κάτι τέτοια λέγαν και τότε !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 20:44 »
αλλο ενα στη ν.σμυρνη και θα κανω συγκροτημα....new kits on the block   :P :P :P :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 26 Μάρ 2014 20:43 »
Τι τραυματισμο εχει το παλικαρι και ειναι παλι εκτος αποστολης ?   8)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 29 Μάρ 2014 22:13 »
Παράθεση
Χωρίς τον Αουρέλιαν Κίτσου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από ιογενή γαστρεντερίτιδα, ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση του Παγκρητίου με τον Εργοτέλη.

Πολλες μερες τον εχει κρατησει αυτη η ιωση μακρια απο την ομαδα....  ;)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 29 Μάρ 2014 23:06 »
Τέλος... αν με πληροφόρησαν καλά τα παπαγαλάκια μου… ο Κίτσου θα απουσιάσει για πολλές μέρες… (?) ή να τους κόψω τα  love bird τους?

Χωρίς τον Αουρέλιαν Κίτσου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από ιογενή γαστρεντερίτιδα...

Φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν... αν δεν έβαζε το γκολ με τον Πανέτο 90+4' και μέναμε στο Χ... δεν θα χάναμε από τη Βέροια 90+1', θα μέναμε στο Χ... γι' αυτό σήμερα Πανέτος - Βέροια 0-0 στα καθαρά... και στον Πανιώνιο (ενδιάμεσα) μας το ματαίωσαν το Χ με Ι (0-2) ... έτσι ο Πανέτος έδωσε σήμερα τον βαθμό που "προσθαφαιρούνταν"  στη Βέροια και πήρε ο Πανιώνιος την Τρίπολη (με άλλοθι την προϊστορία) για να έχει την άνεση να προσφέρει στη Βέροια 3 πολύτιμους., ... φαύλος ο κύκλος αποκατάστασης της αστοχίας του Κίτσου... τον πλάκωσαν στις ιώσεις. 
 :P

Θα τον ξαναδούμε με το Γαύρο στο 1-0
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 10 Απρ 2014 11:01 »
Αδειούχος

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 10 Απρ 2014 12:32 »
Ἐπαιξε σε 3 ματς για 71 λεπτά και έβαλε ένα συγκλονιστικό γκολ.
Κρίμα για τις μεγάλες δηλώσεις του να δείξει την αξία του αλλά δεν τον ματαείδαμαν.
Χαλάλι όμως τουλάχιστον για εκείνο το γκολ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 19 Σεπ 2014 08:50 »
Παράθεση
Σκόραρε στο Europa League o Chitu (Video)

Μπορεί να πέρασε και να μην...ακούμπησε από στον ΠΑΣ ο Αουρέλιαν Κίτσου ωστόσο ο Ρουμάνος σκόραρε χτες για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα ο τέως παίκτης του ΠΑΣ πέτυχε το γκολ της τιμής στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεπ με την Astra Giurgiu η οποία έληξε με σκορ 5-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι φίλοι του ΠΑΣ τον θυμούνται από το μοναδικό τέρμα  που πέτυχε στις καθυστερήσεις , κόντρα στον Παναιτωλικό
Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο Βασίλης Πλιάτσικας.

από Sportsioannina.gr

http://www.dailymotion.com/video/x267shq_goal-chitu-d-zagreb-4-1-astra-18-09-2014_sport#from=embediframe
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 31 Αύγ 2015 18:05 »
Στη Ρουμάνικη Βίτορουλ Κονστάντα βρίσκεται ο Αουρέλιαν.

Τα ακούτε καπνά;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!